KERESÉS search-close

Garancsi István

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Garancsi István"

Újra drágul az egyházi stadion

Újabb 780 millió forinttal drágult a Szegedi Ifjúsági Csarnok, így az eredeti áránál már 3,3 milliárd forinttal többért építi fel Garancsi István cége, a Market Zrt. A 12,7 milliárd forintos sportközpontot a Szeged-Csanádi Egyházmegye rendelte meg, de a kormány adott hozzá csaknem tízmilliárd forint támogatást. A tervezettnél jóval drágább lesz a szegedi uszoda is. A kormány az építőipari ár- és béremelésekkel magyarázza a közbeszerzések drágulását.

A Jobbik szerint több közpénzből készülő beruházás korrupciógyanús

Erősen korrupciógyanús a Jobbik szerint, hogy több olyan közpénzből készülő beruházás is drágul a kezdeti tervekhez képest, amelyet a Market épít. A cég tulajdonosa az a Garancsi István, aki szívességből utaztatta a miniszterelnököt bérelt magángépen egy bulgáriai focimeccsre. Az a héten derült ki, hogy 6 milliárd forinttal fog többe kerülni a székesfehérvári hokicsarnok, mint ahogy tervezték. Orbán Viktor korábban azt mondta, őt nem lehet lekötelezni.

Orbán Garancsi cégét díjazta

A miniszterelnököt luxus magánrepülővel fuvarozó Garancsi István cégét választották az év vállalatának a Figyelő Top200 gálán. A díjat Orbán Viktor adta át a Market Zrt. vezérigazgatójának csütörtökön este a Várkert Bazárban. A kormányfő sajtófőnöke szerint a miniszterelnök már azelőtt elfogadta a felkérést, hogy tudta volna: a Market Zrt. lett az év vállalata a szakmai zsűri döntése alapján.

 

„Megfelelő súlyú lesz a válasz”

Nem árulja el a kormány, milyen géppel utazott a foci vb moszkvai döntőjére a miniszterelnök. Az atlatszo.hu adatai szerint az esemény idején az orosz fővárosban járt az a luxus repülő, amelyen Orbán Viktor Garancsi István milliárdos üzletember meghívására Bulgáriába ment, szintén focimeccsre. A miniszterelnök az állami rádióban az ügy kapcsán arról beszélt, a támadásokra a megfelelő súllyal fognak válaszolni. A DK szerint ezzel a független sajtót fenyegette meg.

Feljelentés Orbán útjai miatt

Feljelentést tesz a Párbeszéd, amiért Orbán Viktor Garancsi István üzletember vendégeként egy 17 milliárd forintba kerülő luxusrepülőn utazott egy MOL-Vidi-meccsre Bulgáriába. Az atlatszo.hu fotózta le a miniszterelnököt még nyáron, amint leszáll a gépről. Egy korrupcióellenes szervezet szerint aggályos, hogy a miniszterelnök ilyen értékű ajándékokat fogad el egy olyan vállalkozótól, akinek a cége milliárdokat nyer el állami közbeszerzéseken.

Korrupcióval vádolják a magyar kormányt

„Orbán korrupt oligarchiát épít Magyarországon, és hagyja, hogy mindebből a családja és a barátai húzzanak hasznot” – hangzik el az Európai Parlament liberális frakciója (ALDE) legújabb animált kisfilmjében, amelyben név szerint említik Orbán Viktor mellett Tiborcz Istvánt, Mészáros Lőrincet, Garancsi Istvánt és Simicska Lajost.

Késik a Dagály strand felújítása

Már át kellett volna adni, de még mindig nem tudni, mikor nyit ki a Dagály. A strandot két éve zárták be, miután területén elkezdték építeni a vizes világbajnokságra a Duna Arénát. A korábbi tervek szerint tavaszra el kellett volna készülni a munkával, de még most is zajlik a felújítás, amelyet Garancsi István cége, a Market végez - írta ma az Index.

 

Később készül el és drágább is lesz az Országgyűlés új irodaháza

Ebbe az épületbe költöznek majd az Országgyűlés Hivatalának munkatársai. A kivitelezést Garancsi István egyik cége, a Market Zrt. végzi, amely az utóbbi években több, milliárdos állami megrendelést is kapott. A Népszava szerint az épület átadása 2019 januárra csúszik és másfél milliárd forinttal többe kerül majd, mint ahogy tervezték.

160 millióval többért szerződtek

A becsült árnál 160 millió forinttal drágábban szerződött le a MÁV a jegypénztárainak pénzszállítására tavaly decemberben – írta meg most a Napi.hu. A nyertes céget a szerződés előtt egy hónappal korábban vásárolta meg Garancsi István frissen alapított vállalkozása.

Havonta 40 milliót keresett Garancsi

Havi 40 millió forintot keresett 2016-ban Garancsi István a pénztárgépek online kapcsolatáért pénzt szedő cégéből. A kormány most a szocialista Tóth Bertalan írásbeli kérdésre válaszolva elismerte: mégsem csökkenti a kereskedők által fizetendő kötelező hatósági díjat.

 

Alacsonyabb lehet a MOL-székház?

Nem épülhetnek 65 méternél magasabb házak az országban jövő év őszétől - az erről szóló törvénytervezetről csütörtökön beszélt Lázár János. Ez a MOL szerint nem érinti a Kopaszi gátra tervezett MOL székházat, mert a 120 méter magas toronyház építési engedélyét még az új jogszabály hatályba lépése előtt beszerzik.

„Jogellenes, de elszámolunk”

A fővárosi közgyűlés is elismeri, hogy Garancsi István cége két és fél éve jogellenesen reklámoz a budapesti villanyoszlopokon. Ma mégis egy olyan pályázat kiírásáról döntött a közgyűlés fideszes többsége, ami az ellenzék szerint kizárólag Garancsi cégét hozza helyzetbe újabb öt évre.

Garancsi cégére szabhatják?

Egyetlen cég hirdethetne a fővárosi villanyoszlopokon a következő öt évben. A Demokratikus Koalíció szerint a pályázati kiírásban szereplő feltételeket úgy határozták meg, hogy csak a Garancsi István résztulajdonában álló reklámcég feleljen meg nekik.

 

Vendégmunkások 70 országból

Több mint 70 ország állampolgárai kaptak már munkavállalási engedélyt idén Magyarországon – a Nemzetgazdasági Minisztérium közlése szerint. Hogy pontosan mely országokból, azt nem árulták el. Csütörtökön a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, felbosszantotta a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Zrt. igazgatójának nyilatkozata, amely szerint néhány éven belül kínai, vietnámi és pakisztáni vendégmunkásokra lehet szüksége az építőiparnak a munkaerőhiány miatt. Lázár János szerint az üres álláshelyekre elég szakmunkás található a Kárpát-medencében.

Két évig nem fizettek Garancsiék

Jogcím nélkül használja 2015 óta Budapesten a villanyoszlopokat Garancsi István reklámcége, hogy azokon hirdetéseket helyezzen el – derült ki a főváros szerdai közgyűlésén. Egyelőre nem lehet tudni, hogy emiatt mekkora bevételtől esett el Budapest. A milliárdos vállalkozó cége csaknem két éven keresztül nem fizetett használati díjat. A főpolgármester vizsgálatot indít az ügyben. A cég azt állítja, folyamatosan jelentették, hogy melyik oszlopokat használják, és amit kiszámláztak nekik, azt ki is fizették.

Idővel megnőtt az alapterülete

Szerződéskötés után - papíron - megnőtt a mérete annak az önkormányzati lakásnak, amit Garancsi István érdekeltsége bérel kedvezményes áron a budai várban. Az I. kerülettel kötött szerződésbe azt írták, hogy az ingatlan 340 négyzetméteres. A lakást Garancsiék cége is kiadták, de az ő hirdetésükben már 405 négyzetméteres. A bérleti díj egyébként az alapterülettől is függ. A cég azt ígérte, az eltérést tisztázni fogják az önkormányzattal. Az I. kerületet hiába kerestük. 

Újabb ingatlanügy az első kerületben

Több mint 21 millió forint hasznot hozhat évente Garancsi István egyik érdekeltségének az a bérlakás, amit kedvező áron bérel az I. kerületi önkormányzattól. A nagyvállalkozó résztulajdonában álló cég havi 220 ezer forintos bérleti díjat fizet az önkormányzatnak, majd a bérlakást ők is kiadják. Az RTL Híradó kérdésére azt nem árulták el, hogy mennyiért, de tavaly majdnem havi kétmillió forintért hirdették. A Budavári Önkormányzat korábban azt közölte, hozzájárultak, hogy a cég is bérbe adja az ingatlant. Az egyik ellenzéki képviselő szerint a kerület összes hasonló szerződését fel kellene bontani.

Aggódnak a toronyház miatt

A kormányhoz fordult a világörökségért felelős világszervezet a Kopaszi-gátra tervezett 120 méteres toronyház miatt. Az UNESCO szerint a tervezett épület aggályos a világörökség részét képező budai látképre nézve. A kormány azt ígéri: a világörökség fontosabb lesz, mint a toronyház. Az épületet részben állami hitelből Garancsi István cége építi. Szerintük a toronyház harmonikusan illeszkedik az épített és táji örökséghez. Az MSZP szerint ez a projekt is csak az adófizetők lenyúlásáról szól.

Garancsi cége is olcsón bérelhet a várban

Jóval a piaci ár alatt, alig 14 ezer forintért bérel egy 45 négyzetméteres önkormányzati lakást a budai várban a részben Garancsi István tulajdonában lévő cég. A CD Hungary egy másik lakást is olcsón bérel, azt egy rendeletnek köszönhetően piaci áron adhatják ki. A cégben Hernádi Zsolt, a MOL elnöke, és Csányi Sándor, az OTP vezetője is társtulajdonos. A fideszes vezetésű első kerület úgy reagált: minden szabályt betartottak, az adatokat kikérő ellenzéki önkormányzati képviselő viszont feljelentést tesz.

Vizes VB: Ezek a cégek járnak jól

Kormányközeli vállalkozókhoz került a vizes világbajnokság miatt eddig kifizetett 102 milliárd forint. A pénz majdnem fele a Garancsi István tulajdonában lévő Marketnek jutott - írta a Magyar Nemzet. A szocialisták szerint nem véletlenül nőtt a négyszeresére az eredetileg tervezett költség. A Fideszben azt mondják: sok cég kapott munkát. A vizes vb szervezőbizottsága szerint közvetlenül a világbajnokságra jóval kevesebbet költenek, mint amiről a híradások szólnak.

Az Országgyűlés új irodaháza 10,6 milliárdból épül meg

10 milliárd 670 millió forintból épül meg az Országgyűlés új irodaháza a parlament mellett, tudta meg a híradó. Az Országgyűlés Hivatala Garancsi István cégével, a Market ZRt-vel szerződött, azt közölték, ők adták a legkedvezőbb árat. Az új irodaház építéséhez le kellett bontani egy másikat, ezt a munkát is a Market végezte, 700 millió forintért. Az új épület és az ahhoz kapcsolódó beruházások várhatóan jövő november végére készülnek el.

Eximbank: Újabb gigahitel

Még egy eximbankos gigahitelre derült fény. A Heti Válasz írta meg, hogy az állami pénzintézet 15 és fél milliárd forint kölcsönt adott ingatlan befektetőknek. Az Eximbank csak az elmúlt egy évben több tízmilliárd forint hitelt adott kormányközeli vállalkozóknak, például Andy Vajna és Garancsi István cégeinek. Miközben a bank állami segítségre szorul, most kapott a kormánytól 28 milliárd forintot. Az Eximbank nem reagált megkeresésünkre.

 

Plusz 3,3 milliárd a stadionra

Az Országvédelmi Alapból csoportosít át a kormány 3 egész 3 tized milliárd forintot a Videoton stadionjának építésére - ezt a 444.hu írta meg. Garancsi István csapatának új arénája, és a környék rendbetétele így 14 egész 3 tized milliárd forintba kerül, és kiemelt beruházás is lett. A milliárdos vállalkozó cége is újabb munkát kapott, a Diósgyőr új stadionját építi 12 és fél milliárdért.

Nem épülhet felhőkarcoló


szerző:
2016.11.29. 18:45
Nem épülhet felhőkarcoló

Nemet mondtak a felhőkarcolóra a Kopaszi-gáton - tudta meg a Magyar Nemzet. A 120 méter magas épület annak a beruházásnak a része lenne, amelyet Garancsi István cége épít. A milliárdos vállalkozó érdekeltségébe tartozó vállalkozás az állami Eximbanktól kapott 16 és fél milliárdos hitelt az építkezéshez. A 11. kerület hiába egyezett bele a felhőkarcoló felhúzásába, a főváros nem járul hozzá.

A Market építhet a Rómain

Bár változtatási tilalmat rendeltek el, öt építkezést mégis be lehet fejezni a Római parton. Az engedélyt még azelőtt kapták meg, hogy bevezették a tiltást. Az egyik ilyen beruházás egy lakópark, amelynek építője a Garancsi István többségi tulajdonában lévő Market Zrt. A Párbeszéd Magyarországért szerint lakótelepet csinálnak az üdülőövezetből.  A kerület polgármestere azt mondta, a területen üdülőre kértek építési engedélyt, így nem volt jogi lehetőségük visszautasítani azt.

Magyar szállodát is finanszíroz az Eximbank

Magyar szálloda építésére adott hitelt az Eximbank- tudta meg a válasz.hu. Az állami pénzintézet 2,3 milliárd forintnyi kölcsönt adott a Hotel Clark építéséhez, amelynek a kivitelezője Garancsi István cége. Lázár János szerint ezzel semmi baj nincs, mert az Exim Bank már belföldön is hitelezhet. Az MSZP szerint viszont az Eximbankon keresztül a kormányhoz közeli vállalkozókat juttatják állami pénzekhez.

Nem lesz olcsóbb az online kassza díja

400 millió forint osztalékot vett ki tavaly Garancsi István a pénztárgépek online kapcsolatáért pénzt szedő cégéből, a minisztérium szerint mégsem lehet csökkenteni a kereskedők által fizetett kötelező havi díjat. Arra hivatkoznak, hogy a díjat beszedő vállalkozások között vannak veszteségesek is. Az MSZP szerint pofátlanság, hogy a kisvállalkozók pénzéből tömik ki a kormányközeli vállalkozók zsebeit.

400 milliót nyert Garancsi a pénztárgépeken

Csaknem 400 millió forintos osztalékot vehetett ki Garancsi István tavaly abból a cégből, amelyik az online pénztárgépek kommunikációjáért felelős - tudta meg a Népszabadság. Az Együtt szerint a Fidesz-közeli vállalkozó a kis cégek kárára gazdagodik, az online pénztárgépek internetes forgalmáért ugyanis jóval többet kell fizetni, mint a lakossági internetért. A Nemzetgazdasági Minisztériumnál híradónknak azt mondták: azon dolgoznak, hogy a kereskedőknek elviselhetőbbek legyenek a terheik - ezen a téren is.

Beszállt a kaszinóbizniszbe Garancsi István

Bevásárolta magát a legrégebben működő magyar kaszinóba, a soproniba Garancsi István. A kaszinóból nemrég szállt ki a magyar állam, pedig jól hozott: 2014-ben 180 milliós osztalékot fizetett az államnak. Az Együtt szerint a kormány a teljes szerencsejáték ágazatot saját barátai kezébe játssza át. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerint Garancsi István szabadon bevásárolhatta magát a kaszinót tulajdonló cégbe.

2,4 milliárd forint az osztalék a MET-nél

Két és félszer nagyobb osztalékot vehetnek fel idén a MET energiakereskedő tulajdonosai, mint egy évvel korábban. 2,4 milliárd forint jár nekik az éves beszámoló alapján. A cég éveken át állami segítséggel szállíthatott olcsó gázt Magyarországra. A Híradó kérdésére azt írták, hogy az árbevételüknek csak 1 százaléka származott állami megrendelésekből. A MET Holding egyik tulajdonosa Garancsi István, akinek cégei rendre sikerrel indulnak a közbeszerzéseken.

Új cégeivel is sikeres Mészáros és Garancsi

Újonnan vásárolt cégeivel is jó évet zárt tavaly Garancsi István és Mészáros Lőrinc. A felcsúti polgármester egyik vállalkozása például alig két héttel azután kapott állami megrendelést, hogy megvásárolta a céget. Garancsi István vállalkozása, amely az online pénztárgépekhez szállít alkatrészt, 420 milliós osztalékot fizetett idén. A száz leggazdagabb magyar kiadványát készítő szakújságíró szerint ezek a cégek látszólagos versenyen érnek el jelentős profitot.

Állami bank adott hitelt a vásárláshoz

120 méteres toronyház, luxuslakások és –irodák, valamint szálloda is szerepel a Kopaszi-gát bővítésének tervei között. A beruházást Garancsi István milliárdos nagyvállalkozó cége végzi. A projekt állami hitelt és kiemelt minősítést is kapott a kormánytól, de hiába kérdeztük, azt nem árulták el, hogy miért. A DK szerint a kormány elherdálja a Kopaszi-gát területét.

A Market újítja fel a Fidesz székházát

Garancsi István cége újíthatja fel a Fidesz székházat majdnem félmilliárd forintért – tudta meg az RTL Híradó. Az Együtt szerint azért nyert a Market, mert Orbán Viktor barátjának cégéről van szó, a Fidesz azt mondja, a döntésnél két szempontot vettek figyelembe: az árat és a határidőt.

Simicska alig nyer, Mészáros jobban teljesít

Garancsi István, Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos is ott van közbeszerzési top tízben. Az átlátszó.hu összesítette, 2015-ben mely cégek nyerték a legtöbb állami megrendelést. Kiderült: a legjobban teljesítők közé több olyan cég is bekerült, amelyek tulajdonosai jó kapcsolatot ápolnak Orbán Viktor miniszterelnökkel. A Demokratikus Koalíció szerint így működik a rendszer, a Fidesz és a kormány viszont azt állítja: nincs összefüggés.

Garancsi érdekeltségébe került a Kopaszi-gát

Lakásépítésbe kezd a miniszterelnök barátja. A Garancsi István érdekeltségében lévő Market Csoport ugyanis megvásárolta a Kopaszi-gátat, ahol irodákat és lakásokat építenek majd.

Vagyonosodásokat vizsgáltatnának

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az Együtt az összes kormánytag ellen, és megvizsgáltatnák olyan milliárdos vállalkozók pénzügyeit is, mint Mészáros Lőrinc vagy Garancsi István. Jövőre ugyanis már csak akkor lehet valakinél vagyonosodási vizsgálatot tartani, ha saját maga kéri, vagy ügyében büntetőeljárás van folyamatban. A Fidesz azt javasolja, az Együtt alelnöke saját magán kezdje a vizsgálatot.

Nem akarják a gumifeldolgozót a helyiek

Nem akarnak gumifeldolgozót Százhalombattára az ott élők, erről a keddi lakossági fórumon többen is beszéltek. Az üzem a Dunamenti Erőmű területén épülne, amely a helyiek szerint túl közel van a  lakóházakhoz. A terület a MET csoporthoz tartozik, amelyben Garancsi Istvánnak, Orbán Viktor barátjának is érdekeltsége van. A miniszterelnök a gumifeldolgozó építését nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházásnak nyilvánította.

MSZP: Olcsóbb lehetett volna a gáz

Minden nyugati partnerétől olcsóbban vehetett volna gázt a Magyar Villamos Művek, mint az offshore hátterű MET Zrt.-től - állítja Tóth Bertalan. A szocialista képviselő szerint az MVM így megkárosította a fogyasztókat és nagyobb haszonhoz juttatta a MET-et, amelynek egyik tulajdonosa cégein keresztül a miniszterelnök barátja, Garancsi István.

Garancsi: „Kötélbarátság fűz Orbánhoz”

Több mint 300 millió forint uniós forrásból újíthatja fel a Garancsi István testvéréhez köthető cég a galyatetői turistaházat. A közbeszerzést a Magyar Természetjáró Szövetség írta ki, aminek elnöke Garancsi. A milliárdos vállalkozó a Figyelőnek adott interjújában azt mondta: „kötélbarátság” fűzi Orbán Viktorhoz, amióta 2009-ben együtt voltak egy hegymászótúrán. Cégeiről azt mondta a lapnak, hogy mindig őt keresték meg, hogy szálljon be egy üzletbe. A Demokratikus Koalíció szerint szomorú, hogy a kormány csak arra ad pénzt, amire a haverok kérnek.

Ismét lehetne villanyoszlopon hirdetni

Négy éve megtiltották, de most ismét engedélyeznék a villanyoszlopokra kitett hirdetéseket, nem sokkal azután, hogy az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló Garancsi István beszállt az ezzel foglalkozó legnagyobb cégbe. A kormány 2011-ben közlekedésbiztonságra hivatkozva szigorított a szabályokon, most a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság javaslatára enyhítenének. Az MSZP szerint a Fidesz már megint úgy módosítja a törvényeket, hogy a haverjaiknak legyen jó.

Ki az a Garancsi István?


szerző:
2015.06.03. 23:30
Ki az a Garancsi István?

Az ő kedvéért még a miniszterelnök is túrabakancsot húz. Az ő kedvéért a miniszterelnök időt szakít arra, hogy átadjon egy turistaházat. Mellette parkol a MOL-vezér és Orbán Viktor. Együtt ül vele a VIP-páholyban Csányi Sándor. Ő az, akinek a szomszédja a miniszterelnök felesége. Ő az, akinek a csapatában játszott Orbán fia, Gáspár, és ő az, aki tavaly csaknem egymilliárd forint osztalékot vett ki a cégeiből.

Házon kívül 15-06-03


szerző:
2015.06.03. 23:20
Házon kívül 15-06-03

Házon kívül: Garancsi - Sokat keresett tavaly a miniszterelnök túrapartnere. Az utolsó órában - Kilenc hónapja nem kap kezelést egy rákos beteg. Átértékeled? - Odamondanak a fogyatékkal élők.

440 milliós osztalék jár Garancsinak

Jobban teljesít a Market Építő Zrt., mióta Garancsi István a cég többségi tulajdonosa. Most éppen 880 millió forint osztalékot fizetett a vállalkozás a tulajdonosoknak, miközben egy év alatt árbevételét 11 milliárd forinttal növelte, nyereségét pedig megduplázta. Sok munkájuk van, ők építik például a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tornacsarnokát, több mint ötmilliárd forintért. Az LMP szerint Simicska Lajos után Garancsi István a miniszterelnök új oligarchája.

Előzetes: Jól megy a miniszterelnök bizalmasának

Garancsi István cége, a Market Építő Zrt. 880 millió forintos osztalékot fizet a tulajdonosoknak. A társaság 51 százalékát 2014 szeptemberében vette meg Garancsi, így csak neki 440 millió osztalék jár. Hogy mit mond erre az ellenzék, és mit a kormány, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Jókor vásárolta be magát a cégbe Garancsi

A társaság, amely online pénztárgépekbe szállít sim kártyákat, egy év alatt 16-szorosára növelte az árbevételét. Erről a Hír24 számolt be. A tulajdonosok 2013-ban még nem vettek ki osztalékot a cégből, egy évvel később viszont már igen, 220 milliót. A Párbeszéd Magyarországért szerint a kormány folyamatosan a miniszterelnök ismerőseinek kedvez. A Fidesz szerint Garancsinak nincs köze a cég sikeréhez.

50 milliárd volt a nyereségük


szerző:
2015.01.16. 19:00
50 milliárd volt a nyereségük

Csak 2012-ben ennyi volt a nyeresége egy svájci bejegyzésű cégnek, amely különleges magyar állami közreműködéssel jóval olcsóbban értékesítheti a nyugatról behozott gázt Magyarországon, mint az oroszok. A MET nevű cégről és tulajdonosi hátteréről a 444.hu portál írt. A cikk szerint a tulajdonosi hálóban feltűnik a Videoton focicsapat tulajdonosa, Orbán Viktor személyes barátja, Garancsi István is.

Jól megy a természetjáróknak


szerző:
2014.09.19. 18:35
Jól megy a természetjáróknak

Egy év alatt több mint tízszeresére, 118 millió forintra nőtt a Magyar Természetjárók Szövetségének költségvetési támogatása, miután a miniszterelnök bizalmasának tartott Garancsi István lett az elnök.

Újabb céget vett Orbán bizalmasa

Stadionépítő céget vett Orbán Viktor bizalmasa. Garancsi István eddig a pénzügyi és az energiaszektorban volt érdekelt, amúgy ő a tulajdonosa a Videoton focicsapatának is, és 48. a 100 leggazdagabb magyar listáján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való