KERESÉS search-close

Győzike

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Győzike"

GYŐZIKE: Soha nem tennék ki a gyerekemről pucér, strandolós képet

Végre beköszöntött a kánikula, a strandok megteltek a napozás és a felhőtlen pancsolás szerelmeseivel. A rekkenő hőségben sokszor még a fürdőruha is zavarja az embert…  Néhány évtizeddel ezelőtt nem volt kérdés, hogy egy totyogós kisgyerek rohangálhat-e pucéran a vízparton?

Fókusz Anno: Ott voltunk, mikor Győzike ötödjére is elvette Bea asszonyt

Gáspár Győzőről az egyik legromantikusabb férfi az országban. 27 évvel ezelőtt vette el Bea asszonyt. Először! Azóta pedig még ötször, összesen hat alkalommal. Ebben a riportban az ötödik esküvőjüket idézzük fel. 2008-ban mi is ott voltunk velük Siófokon.

Győzike már nagyon tervezgeti az esküvőt – és ezúttal nem a sajátját!

Győzikének már rengeteg terve van az esküvőre! De ezúttal nem a sajátjára - abból már volt néhány - most inkább a lányok lagzijára készül, amelyekre már nagyon határozott elképzeléssel kalkulál. Ahogy például Virág is. Csak az a gond, hogy a showman ötletei igen távol állnak ettől. Egyedül a férj-jelölttel van kibékülve.

Győzike úgy érzi, élete legjobb formájában van, 48 kilót fogyott

A siker sukár, ez volt Győzike mottója, amikor egy jó évtizeddel ezelőtt polgármesterjelöltként indult Nógrádmegyeren. Most pedig az is lehetne, hogy a showman sudár. A 46 éves énekes és valóságshow szereplő ugyanis most élete legjobb formájában van. Ő legalábbis így érzi.

GYŐZIKE: fontos dolgot tanult meg a karantén alatt

A Gáspár családnál nem állt meg az élet a karantén alatt sem! Győzike elárulta a Fókusz stábjának, hogy mi hiányzott a családnak a legjobban és azt is, hogy mit tanultak a koronavírus-járvány időszakában!

Fókusz Anno: Az archívumunkban rátaláltunk a 25 évvel ezelőtti Gáspár Győzőre

Pár héttel ezelőtt hívtuk életre az Anno rovatunkat, amelyben felidézzük a Fókusz elmúlt közel 23 évének azon riportjait, amelyeket érdemes többször is látni. Kutatva az archívumunkban rátaláltunk arra a 25 évvel ezelőtti Gáspár Győzőre, aki éppen egy színpadon állva vizsgázik. Énekből. Már akkor világos volt számára, hogy ha nem is az énekhangjával, de valamivel mindenképpen hódítani szeretne.

Kozsónak hiányzik a közönség, Győzike és Kiszel Tünde viszont élvezi a kényszerpihenőt

Kozsónak hiányzik a pörgés és a közönség, Győzike és Kiszel Tünde viszont élvezi a kényszerpihenőt. A sztárok is önkéntes karanténba vonultak és csak akkor mozdulnak ki, ha tényleg muszáj. Kiszel Tünde és nagylánya a mára kész nővé cseperedett Donatella a karantén első három hetét a naptárdíva nővérénél töltötte.

Sikkasztás után most költségvetési csalással vádolják Győzikét!

Alighogy véget ért Győzike két évig tartó sikkasztási botránya, ismét vádat emeltek az énekes ellen. Ezúttal költségvetési csalással vádolta meg az ügyészség. A mostani vádirat szerint Gáspár Győző 2012 és 2016 között több luxusautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta. Adót azonban nem fizetett. Összesen tizenkilencmillió forinttal károsította meg az államkasszát.

Így karácsonyoztak a hazai hírességek

Szabó Zsófi igazi nagycsaládi hangulatban, Győzike egy törökországi hotelben, Pintér Tibor pedig a fiatal szerelmével karácsonyozott. Vajon ki kapta a legszebb ajándékot és mi volt az?

GYŐZIKE: „Nem szeretem a karácsonyt, ezért menekülök előle”

Néhány nap múlva itt a karácsony, és a világ nagy része már lázasan készül arra, hogy minden tökéletes legyen: szépen feldíszített fa, együtt a család, hatalmas vacsora finom ételekkel, csodaszép ajándékok és varázslatos téli hangulat. Kivéve talán Győzikét. De, miért utálja ennyire a karácsonyt?

Győzike lányát padlóra küldték?

Két éve mutattuk be: a nők többsége elvárná azt, hogy a férfié legyen a kezdeményező szerep, azonban ez az ellenkező nem szempontjából már nem olyan egyértelmű. Nemcsak az derül ki a riportból, hogy miért változtak meg a szerepek, hanem az is, hogy Győzike miért húzta fel magát lánya egykori udvarlóján!

Karambolozott a Gáspár-család

Azt hitte, hogy meghalt a felesége – ezt mondta Gáspár Győző, miután kedden este frontálisan karamboloztak. Feleségével és kisebb lányukkal épp Budapestről tartottak hazafelé, amikor a baleset történt. A másik autós, egy 26 éves nő valószínűleg rosszul hajtott fel a főútra, így kerülhettek egymással szembe.
A Győzikével készült interjút, ide kattintva hosszabban is megnézheti.

BALESET: Frontálisan ütköztek Győzikéék

Vérfagyasztó élményben volt része a Gáspár család három tagjának tegnap késő este. Bea, Győző és kisebbik lányuk, Virág Budapestről tartottak hazafelé, amikor a 21-es úton szabálytalanul szembejött velük egy Suzukis. Az autót Bea vezette, aki próbált lehúzódni jobbra, de nem tudták elkerülni az ütközést. Győző a mentőknek és a rendőröknek nagyon hálás, de a baleset idején éppen arrajáró autósokról megvan a véleménye!

SOMOGYI ANDRÁS: Megfér egymás mellett Torgyán és Győzike

Somogyi András, a Showder Klub humoristája először éppen a nyaralása közepén találkozott az úgynevezett „deepfake” jelenséggel. Ő egyébként minden alkalommal utánoz hírességeket a műsorában, megkértük mesélje el, hogy miként tudja magára ölteni mások személyiségét.

Megmutatjuk népszerű celebjeink első tévés szerepléseit!

Az RTL képernyőjén tűntek fel először, szinte egyik napról a másikra ismerte meg őket egy egész ország. Zséda húsz év távlatából azt mondja, a legnehezebb számára az volt, hogy interjú helyzetekben miről és hogyan beszéljen. És előhúztuk Zimány Linda és Győzike elfeledett felvételeit is…

Botránykrónika: a sztárok is kerülnek kínos helyzetbe

Egy éve mutatta be a Fókusz: nem mindenki emlékszik vissza szívesen 2017-re, néhány híresség életében ez az év a poklok poklát jelentette. Van, akinek a karrierjébe került az a hiba, amit elkövetett, más a törvénnyel került összetűzésbe, vagy éppen a családja szakadt szét.

Győzike elemezte a “Ványiszlá Tomítá” azaz La Isla Bonita című Madonna slágert

Győzike szakértett: a showman Madonna slágerének dalszövegét próbálta értelmezni, több-kevesebb sikerrel.

Győzike könnyes családi drámája

Kameráink előtt békült ki testvérével Győzike. A Belevaló világ műsorvezetője fél éve nem hallott Zsoltról. Könnyes szemmel mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről.

Baukó Éva és Győző megmutatták, mi vár mától a villalakókra

A BeleValóVilág házigazdái felfedezték a felújított luxusbörtönt,  ahol nem győztek hinni a szemüknek. Sőt, Győző az élet értelmét is elárulta Évának...

 

70 kilótól szabadult meg Győzike?

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak” – mondta Győzike három évvel ezelőtt. A BeleValó műsorvezetője az mondta, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. A Fókuszban pedig arról nyilatkozott 2015-ben, hogy hetven kilótól szabadult.

Ő lesz Győzike műsorvezető társa a BeleValóban!

Egy régi játékos tér vissza a képernyőkre - vajon ki lehet az? Most kiderül!

Győzike mellett Baukó Éva lesz a BeleValóVilág házigazdája

Műsorvezetőként tér vissza a képernyőre Baukó Éva. Az egykori villalakó a Való Világ powered by Big Brother kísérőműsorának, a BeleValónak lesz a házigazdája az RTLII-n. Párja pedig Gáspár Győzike lesz. 

Külföldi és hazai celebek, akiknek már meggyűlt a baja a törvénnyel

Ittas vezetés, droghasználat, csendháborítás, vandalizmus, adócsalás - mit tettek a külföldi és hazai celebek, amiért elkapták már őket a rend őrei?

Győzike lányaira rá sem lehet ismerni!

Több mint 10 évvel ezelőtt ismertük meg Győzike lányait. Az akkor 11 éves Evelint és a 3 éves, aprócska, cserfes Virágot. Családi show-juk éveken át népszerű volt, a gyerekek egy darabig az orrunk előtt cseperedtek. Aztán a műsor végeztével eltűntek a szemünk elől, és több éve már, hogy csak 1-1 fotóból, vagy kósza pletykából következtetünk arra, mi is lehet velük. Három évvel ezelőtt meglátogattuk őket újra, és nem hittünk a szemeinknek.

Győzike szakemberek nélkül már börtönben lenne?

Győző győzött. Hosszas várakozás után most befejeződött a NAV által indított eljárás Gáspár Győző ellen, így Győzike mégsem megy börtönbe.

 

Győzike Show az RTL+on!


szerző:
2018.05.30. 16:39
Győzike Show az RTL+on!

Győzike Show minden hétköznap 18:55-től az RTL+ műsorán!

Győzike Show


szerző:
2018.05.30. 14:18
Győzike&Aurelio: számodra mit jelent a celebség?

Mitől celeb egy celeb, és miért degradáló ez a kifejezés? Vagy csak rosszul használjuk magát a szót? Aurelio és Győzike tagadhatatlanul a hazai celebvilág krémjébe tartozik – ezáltal igazi szakértői a témának. Épp ezért kérte meg őket a Story Extra stábja, hogy segítsenek megérteni a szó mögötti rejtett tartalmat!

 

Győzikét sok mindenre megtanította ez elmúlt egy év

Szinte napra pontosan egy éve folyik az Gáspár Győző eljárás ellen, és azt mondja, tanulságos év volt. Kiderült, kire számíthat, és ki fordult el tőle. De Győzike nem csügged, nagy tervei vannak a jövőre nézve, amiket el is árult nekünk!

Gáspár Győző ügye egyre szövevényesebb

Továbbra sem sikerül megszabadulnia a bíróságoktól és a hatóságoktól Gáspár Győzőnek. A Kúria bár új eljárásra utasította az adóhatóságot, az ügynek még koránt sincs vége. Győzike egyre szövevényesebbé váló huzavonája lassan már 1 éve tart.

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

2008-ban jött a celeb-bumm és a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hírességek nomád körülmények között, egy dzsungel közepén, kevés élelemmel. A durva helyzeteket pedig nemcsak fizikailag, de lelkileg is ki kellett állnia a celebeknek. Sőt… néha még a társaikat is!

A sztárok mindent bevállaltak a Rettegés fokában?

A Rettegés foka először 2005-ben került az RTL Klub képernyőjére, a szereplőket saját félelmeikkel szembesítették a műsorban. Akkor hazánk kedvenc sztárjai, köztük például Győzike, Sebestyén Balázs vagy éppen Pákó vállalták a kihívásokat.

Celeb vagyok: Akik már megjárták, és akik majd megjárják a dzsungelt

A celeb vagyok, ments ki innen! volt az első dzsungelreality a magyar televíziós piacon. A műsor ötlete Nagy-Britanniában született 2002-ben, és azóta angol, amerikai, német és francia celebritások szenvedtek a nomád körülmények között több kontinensen. Elszörnyedtünk a szereplőkre váró megpróbáltatásokon, de valahogy senki sem tudta elképzelni, mi vár rá.

Győzike felháborodva és értetlenül áll a történtek előtt

Gáspár Győző bútorait nyílt árverésre bocsájtja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hatalmas adótartozásra hivatkozva. Győzike felháborodva és értetlenül áll a történtek előtt.

Viszik Győzike jakuzziját is

Adótartozás miatt elárverezi a NAV december elején Gáspár Győző bútorait - erről írt a Blikk. Gáspár Győző a Fókusznak azt mondta: nem érti, hogy mit akar tőle az adóhatóság, mert szerinte ő nem bűnöző, amíg a bíróság ki nem mondja azt.

 

Győzike a lányainak adta a 194 milliót?

Hogyan foglalhatta le az adóhatóság azt a 194 millió forintot egy budapesti bank széfjében, ami Gáspár Győző állítása szerint a lányai pénze? Kiadhatta-e a bank az információt a NAV munkatársainak, arról hogy a Gáspár családnak hol és mennyi vagyona lehet? Győző az igazát keresi, és reagál a lapokban megjelentekre. És ide kattintva hosszabban nyilatkozik.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Kié a Győzikénél talált pénz?

A lányai pénze volt – ezt állítja Gáspár Győző arról a 200 millió forintról, amit az ellene folyó nyomozás alatt foglaltak le az adónyomozók. A showman szerint a pénz nagy részét a nagymamájától örökölte, és a lányainak ajándékozta. Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ellen.

Vajon kik küzdenek meg  a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériájában?

Az RTL Magyarország vezérigazgatója a nyár első napján jelentette be, hogy hamarosan visszatér a képernyőre a csatorna nagysikerű dzsungel realityje. Így idén újabb hírességekért izgulhatunk, akik a szemünk láttára küzdenek majd meg  az elemekkel.

Győzike: Ártatlan vagyok


szerző:
2017.04.17. 18:10
Győzike: Ártatlan vagyok

Ártatlan és nem igaz, hogy adót csalt - először állt kamera elé Gáspár Győző, mióta költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Azt állítja, csak le akarják járatni. Csütörtökön tartottak a családnál házkutatást, a showman szerint mindent felforgattak náluk, ami nagyon megviselte a feleségét és a gyerekeit is.

Miből él Gáspár Győző?

Gondolták volna, hogy Győzike húsz éve robbant be a köztudatba és vált hétköznapjain részévé? Előttünk nőttek fel a lányai és követhettük a család tündöklését és kisebb nagyobb bukásait is. Kétségkívül legtöbbször az a kérdés hangzott el velük kapcsolatban, hogy csak tudnánk már megint miből futotta erre vagy arra Győzinek vagy a családnak? A celeb most őszintén beszélt bevételeiről a Fókusz stábjának.

Győzike: „Én nem a lomposomat pörgetem…”

Miért csapnak össze a BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetői? Most minden kiderült. Győzi szerint ellenfele hisztis, nagyszájú, erőszakos, beszólogató és nem tiszteli a korát. Na de vajon mit gondol Aurelio fordítva?

Hűtlen barátnője ihlette Aurelio produkcióját

Az egykori valóságshow-hős elárulta, mi a közös benne és Eros Ramazottiban, ami a biztos siker titka is egyben. Most egy másik oldalát is megismerhetjük a híres olasz helikopterpilótának… 

Aurelio könnyekig hatódott saját produkciójától

Azt hihetnénk, hogy ex-barátnője miatt fakadt sírva Au a Playback Párbaj színpadán, de az igazság teljesen más. Gáspár Laci azt mondta, ő egyből tudta, mi okozta a srác könnyeit…

Győzike: „Aurelio ma olyat fogsz látni, hogy innentől kezdve leszoksz a parizerről!”

Ugyan Fluor Tomi és Diaz nagysikerű slágere kisebb nehézséget okoz Győzinek, mégis magabiztosan áll a Playback Párbaj színpadára. Vajon Aurelio leteszi a párizsit majd?

Gáspár Győző: Apuveddmeg (Wellhello)

A BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője saját bevallása szerint ez a dal felülmúlta őt. Ennek ellenére megpróbálkozott a feladattal. Lássuk!

Győzike ellopta Lady Gaga szexualitását?

Az énekesnő jellegzetes karakterét nem lehet könnyű leutánozni. Ezzel Győzike is tisztában volt, ennek ellenére úgy gondolja, nem szabad bohóckodni, vad nőcinek kell lenni!

Gáspár Győző: Alejandro (Lady Gaga)

Mindent beleadott Győzi, hogy a leghitelesebben tudja alakítani Gagát a Playback Párbaj színpadán. Lássuk, hogy sikerült!

Győzike máshogy képzelte a végeredményt?

Aurelio és Győző két-két produkcióval próbálta meggyőzni a közönséget arról, hogy ki a jobb. A végeredményt Gáspár Laci hirdette ki, ám a helyezésekkel nem értett mindenki egyet…

Aurelio vs. Győzike: Ki a károly?

Ma este világsztárok állnak a Playback Párbaj színpadára. Eros Ramazzottit a méltán híres olasz helikopterpilóta, Lady Gagát José Armando hozza el nektek. Kíváncsi vagy rá, hogy hol tart a 21. század színpadművészete? Előtte inkább nézd meg Aurelio és Győzike csatáját péntek este 22:45-kor az RTL Klubon!

Aurelio vs. Győzike


szerző:
2017.03.24. 18:00
Aurelio vs. Győzike

Ma este a Gyertek át után tovább fokozódik a hangulat, az RTL klub képernyőjén. A csatorna két nagyszájú műsorvezetője, Aurelio és Győzike csap össze a Playback párbaj színpadán. Annyi azonban már a próbák során kiderült, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat láthatunk, ha Gáspár Laciékkal mulatunk.

Fergeteges show-val folytatódik a Playback Párbaj!

Péntek este Győzike és Aurelio csap majd össze. Annyit elárulhatunk, elszabadulnak majd az indulatok. Playback Párbaj új részekkel tehát az RTL Spike-on.

 

Boldog születésnapot Győző!


szerző:
2017.01.04. 14:40
Boldog születésnapot Győző!

A BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője ma ünnepli 43. születésnapját. 

 Völgyi Zsuzsiékhoz hamarosan megérkezik a gólya!

A Romantik énekesnője már az ötödik hónapban van, így Győzi és Katinka úgy döntöttek, meglepik a kismamát egy egyedi díszítésű tortával. Zsuzsit az édesség mellett jó sok tanáccsal is ellátták a már gyakorlott szülők. Ugye, Önök is kíváncsiak, hogy boldogult Győző az első saját készítésű tortájával?

VICCES: Ezek a legjobb pillanatok Győzike és Aurelio próbatételéből

A Fókusz stábja úgy döntött, hogy próba alá veti a BeleValó műsorvezető-párosának kompetenciáit. Győző és Aurelio pedig örömmel vállalta a kihívást, minden feladatnak próbáltak eleget tenni.

El tudod mesélni az élettörténeted fél percben?

A héten Győzike, Kiszel Tünde, Aurelio, Novák Angéla és Benkő Dániel válaszolnak a héten a Nap kérdésére. Ezúttal, kissé rendhagyó módon arra kértük őket, hogy meséljék el az életük történetét 30 másodpercben, olyan részletesen, ahogy csak belefér. Lássuk, kinek, hogyan sikerült!

Gáspár Győző éneklésre adta a fejét, de ki tud neki segíteni?

Gáspár Győzőt 19 évvel ezelőtt ismertük meg a Romantic együttes frontembereként. Utána láthattuk a családját és az életét, most pedig a BeleValó műsorvezetőjeként van képernyőn. De egy újabb mérföldkőhöz is elérkeztünk: a Story Extrának bevallotta, hogy nem tud énekelni. Mi pedig azt a férfit is megtaláltuk, aki megpróbálja megtanítani rá.

 EXKLUZÍV - Tivy barátnője  Győzikének mondta meg véleményét

A villalakó párjának biztos nem volt könnyű végignézni Tivy és Zseraldin maszatolását, de Győzikétől most lehetőséget kapott, hogy elmondja mit érez.

Viki csalódott és szomorú, hogy kiesett

A lány tisztában van vele, hogy a beköltözéskor elszúrta a bemutatkozást, és ez rányomta a bélyeget az egész játékra. Úgy érzi, igyekezett mindenki felé nyitni, mégsem sikerült kiküszöbölni a csorbát.

Ismerős környék!


szerző:
2016.09.09. 17:25
Ismerős környék!

VV Dennis a ValóVilág 7 finalistája egy ismerős helyen tett látogatást: Az RTL Klub székházába nézett be a héten, hogy beszélgessen egyet Győzivel az esti BeleValóban. Persze, ha nem készítettek volna közös képet, akkor olyan lenne, mintha meg sem történt volna.

Aurelio versben mondja el!

A BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője "kigépelte" saját költeményét, ami az első nyolc villalakóról szól. „Jaj Vivi, nem vagy komplett, az tuti, de azért nagyon picit cuki. Lóri, ő meg tuti be fogja tóni…” – a folytatásért nézd meg a videót!

 

 

Utolsó kvíz: Lássuk, mit tudsz a ValóVilág powered by Big Brotherről!

Azt már megmutathattad, hogy mennyire vagy képben a valóságshow előző évadaival, így nincs más hátra, mint hogy bevállald az utolsó kvízt! Mennyit tudsz a ValóVilág powered by Big Brotherről? Lássuk!

Aurelio és Győzike beköltözne a Villába

Az RTL Klub nem tud hibázni! – állítja a BeleValó két műsorvezetője. Aurelio azt is bevallotta, hogy féltékeny a ValóVilág powered by Big Brother villalakóira. A videóból pedig az is kiderül, hogy miért…

Hamarosan megnyitja kapuit a ValóVilág powered by Big Brother Villája!

Augusztus 27-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa, mely teljesen új külsőt kap a showműsorra. Az RTLII-n szombat este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.

 

Gáspár Győző az RTLII BeleValó című műsorában!

Az augusztus 27-én, szombaton 18.50-kor induló ValóVilág powered by Big Brother háttérműsora újabb sztárt igazolt le műsorvezetőnek. Így a műsor házigazdája Gáspár Győző és a VV6 győztes Aurelio lesz. 

 

Felejthetetlen élménnyel lepte meg kislányát Győzike!

Győzikéék ismét kitettek magukért. A Gáspár család életét évekkel ezelőtt szinte napról napra végigkísérhettük, és szerencsére a büszke apuka még most is rendszeresen tudósít a fontos eseményekről.

Gáspár Győzőből fitneszmodell lett!

Győzike talán még sosem volt ennyire izgatott színpadra lépés előtt. Vasárnap – több hónapnyi felkészülés után – egy fitneszversenyen mérettette meg magát.

Fitneszversenyen díjazták Győzike elképesztő átalakulását

Győzi rengeteget dolgozott azon, hogy egyáltalán elindulhasson egy ilyen versenyen: hónapokba telt, mire megszabadult 40 kilónyi fölöslegétől. Nem csak testileg volt számára nehéz a felkészülés: állítólag támogatói mellett voltak olyanok is, akik megfenyegették: megölik, ha színpadra mer állni. Győzit azonban semmi sem tántorította el.

GYŐZIKE: „Én leszek Jose Armando a színpadon”

Győzike elképesztő átalakuláson ment keresztül. 68 kilótól szabadult meg és egy fitneszversenyen is megmérettette magát. Az elmúlt 44 hét nagyon kemény volt számára, de a kőkemény edzés és a szigorú diéta végül meghozta gyümölcsét.

Ő Gáspár Evelin eltitkolt pasija!

Véget értek a találgatások, az egyik bulvárlap olvasóriporterének kitartó munkájára sem lesz szükség többé, mindenki megnyugodhat: a Gáspár család legidősebb lánya megmutatta szerelmét a nagyérdeműnek.

Kiderült, hogy kivel vásárolt Gáspár Evelin

Győzike elsőszülött lányának szerelmi életétől hangos a magyar bulvársajtó. Az egyik napilap olvasóriportere órákon át figyelte és követte őt, abban bízva, hogy először kapja lencsevégre a híres celebcsemetét és kedvesét.

Győzike visszatér!


szerző:
2016.04.16. 11:00
Győzike visszatér!

Igazi örömhírrel szolgálhatunk a showman rajongóinak, ugyanis a rég nem látott epizódokat most újra felelevenítjük.

Megfenyegették Győzikét!


szerző:
2016.04.08. 17:13
Megfenyegették Győzikét!

Háza biztonsági kamerás felvételét posztolta ki közösségi oldalára Gáspár Győző. „Kedves ismerőseim, ide jutottunk, hogy félelemben élnek a gyerekeim” – írta mellé. A felvételen salgótarjáni házának kapuja látszódik, ami előtt sorban haladnak el az autók. Az egyik azonban lelassít, és sofőrje egy rejtélyes csomagot dob ki az ablakon, pont a kapu elé.

Gáspár Győző még a konditeremben is filozofál

„Egyszer Teréz anyát megkérdezték, mi volt élete legkedvesebb napja. Azt felelte: A MA !” - írja Facebookján. Tökéletesen egyetértünk a gondolattal, csak az nem világos, hogy ezt miért a bokszzsáknak suttogja a fogyni és erősödni vágyó celeb.

3 évvel ezelőtt ezen a napon búcsúzott az ország a Republic énekesétől

Győzike meghatottan vallott Cipő karrierjéről, arról, hogy számára milyen példakép volt, illetve, hogy édesapja hatalmas rajongó volt.

Rengeteget fogyott Győzike!


szerző:
2016.03.07. 17:53
Rengeteget fogyott Győzike!

Testépítő versenyen indul hamarosan Gáspár Győző. A Romantic frontembere besokallt, és rászánta magát, hogy csökkentsen majdnem másfél mázsás testsúlyán. Hogyan? Mutatjuk!

Fókusz toplista: 2015-ben ezekre kattintottak a legtöbben

Hogy mi a közös Zimány Lindában, Győzikében és Damu Rolandban? Nem, most nem az év botrányai lesz a téma. Megnéztük, melyik Fókusz riportra kattintottak a legtöbben 2015-ben: Győzike kertjétől Kedves Ferencig, Sebestyén Balázs kisfiától Damu Roland bosszújáig.

Íme 2015 legnézettebb Fókusz videói!

Megnéztük, melyik Fókusz riportra kattintottak a legtöbben 2015-ben: Győzike kertjétől Kedves Ferencig, Sebestyén Balázs kisfiától Damu Roland bosszújáig.

Így dobott le cirka 70 kilót Győzike

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak.” Győzike azt mondja, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. Nemrég még luxuséletmódja miatt, aztán azért került be a Fókuszba, mert kibékült egykori énekesnőivel. Bár új videoklipjei is szürreálisra sikerültek, most mégis hetven kilós fogyása lesz a téma, illetve az új teste, és amire készül vele.

Fókusz 2015-10-29


szerző:
2015.10.29. 17:25
Fókusz 2015-10-29

Testépítő lesz? - Győzike azt állítja fitness vb-re készül. Sokat fogyott, már csak néhány kiló izmot kellene felszednie. Rájárt a rúd - Tamást kétszer is elgázolták, le kellett vágni a lábait. Már tudja, miért történt vele mindez. Kalandos szülés - Rendőr vitte az autópályáról a fonyódi kórházba a veszélyeztetett terhes kismamát, emberségből jeles.

GYŐZIKE: Így gyúrja magát kockásra

Nézzék meg edzés közben a showmant!

GYŐZIKE: Csomóan sikoltoznak a hasamért

Gáspár Győző üzenete a 40 fölötti férfiakhoz.

PÓZ: Tanulj pózolni Győzikétől!

A póz már meg van, és az izomtömeg is hamarosan meg lesz. Legalábbis ezt ígéri Nógrád megye új Schwarzeneggere. Győzike az elmúlt 2 évben 68 kilót fogyott és most már bátran mutogatja enyhén túlretusált felsőtestét.

Győzike testépítő vb-re gyúr

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak.” Győzike azt mondja, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. Nemrég még luxuséletmódja miatt, aztán azért került be a Fókuszba, mert kibékült egykori énekesnőivel. Bár új videoklipjei is szürreálisra sikerültek, most mégis hetven kilós fogyása lesz a téma, illetve az új teste, és amire készül vele.

Kibékült Győzike és a Romantic


szerző:
2015.10.12. 17:51
Kibékült Győzike és a Romantic

Kilenc év után Gáspár Győző kibékült egykori énekesnőivel. Azt mondja, belátja, hogy nagyon nehéz helyzetbe hozta őket azzal, hogy egyik pillanatról a másikra feloszlatta a zenekart, hiszen a lányoknak akkoriban ez volt az egyetlen anyagi forrása.

Győzike nem bír magával, újrakezdte az éneklést

Nincs szerencsénk, Győzike újrakezdte az éneklést. Új dalokat hangszerelnek, szöveget írnak, és megállás nélkül gyakorolnak. Hangterjedelme nem lett lényegesen nagyobb, helyenként még a szöveg sem pontos, de nagyon akar és lássuk be, ez is valami.

Győzike újra kezdte az éneklést, de miért?

Nincs szerencsénk, Győzike újrakezdte az éneklést. Új dalokat hangszerelnek, szöveget írnak, és megállás nélkül gyakorolnak. Hangterjedelme nem lett lényegesen nagyobb, helyenként még a szöveg sem pontos, de nagyon akar és lássuk be, ez is valami.

Fókusz 2015-10-06


szerző:
2015.10.06. 17:25
Fókusz 2015-10-06

Nem bír magával - Tisztában van vele, hogy nem igazán tud énekelni, de Győzike mégis próbálkozik. A családja se érti. Csodás gyógyulások? - Helyek, ahol súlyos betegek kapnak reményt a gyógyulásra. Csoda vagy csak hit? És mit mond az orvos? Mi lesz veled, Tóbiás? - Kígyó okozta a Barátok közt legújabb balesetét, megmutatjuk, hogyan forgatták.

Egymásnak estek: Gáspár Evelin kiakadt az édesapjára

Futótűzként terjedt a hír, hogy Gáspár Evelin elkelt! Édesapja, Győzike közösségi oldalán gratulált és sok boldogságot kívánt lányának, és posztolta ezt a képet, amelyen egy hatalmas rózsacsokor és egy luxusautó látható. A vőlegény érkezett így a lánykérésre - gondolhatnánk. Hát nem.

Fókusz 15-06-02


szerző:
2015.06.02. 19:25
Fókusz 15-06-02

Fókusz: Időzített bombák! - Vörösiszap, azbeszt, cianid. Meddig mérgeznek minket a közelünkben tárolt veszélyes hulladékok? Megmutatjuk a legkritikusabb helyszíneket. Önfeláldozás - Barátnőjének adta egyik veséjét, és ezzel megmentette az életét. Györgyi és Napsugár megható története. Dallas Nógrádban - Pezsgőfürdő, házi oltár, luxusverdák. Győzike átépítette otthonát, és végre elárulja, miből telik neki a fényűző életre.

GYŐZIKE: Bemutató körút a luxusvillában

Házi oltár, 17 személyes óriás jakuzzi, kerti konyha és még sorolhatnánk. Győzike most először mutatta meg a kameráknak felújított otthonát.

Győzikéék kertjét Jennifer Lopez kertésze gondozza

Ha nem lenne minden oldalról kőfallal körbevéve, Győzikéék zöld füvét nemcsak a szomszédok bámulnák irigykedve! Győzike pedig büszkén és hálával mutatja meg pazar otthonukat csak itt a Fókuszban.

Győzike most először mutatta meg fényüző luxusházát

Csobogó jacuzzi, ünnepi díszbe öltözött terasz, hajszálpontosan levágott fű,  kívül teljesen megújult ház, a nógrádmegyeri Győzike-ház igazi haciendává vált. Olyan ráncfelvarráson, felújításon esett át, ami azt tükrözi, az itt élők jólétben élnek. Czakó József riportja.
 

Fókusz 15-03-12


szerző:
2015.03.12. 19:20
Fókusz 15-03-12

Fókusz: Eltemették - Gáspár Győző édesanyját ma délután. A búcsúztatón Zámbó Jimmy dalai szóltak, a több száz gyászoló között hírességek is megjelentek. Lopni tilos! - Magyarországon mennyit lehet kaszálni azzal, ha lemásolunk egy híres dallamot? Egy világsztárt tegnap 2 milliárd forintra büntettek! Tönkreteszlek! - Hogyan védhetjük ki, hogy a házastársunk kisemmizzen válás esetén? És miért tabu a házassági szerződés? Mi beszélünk a kínos kérdésről!

Elköszöntünk a legendától


szerző:
2013.03.22. 20:00
Elköszöntünk a legendától

Közösen megélt felejthetetlen pillanatok, szövegek, emlékek. Barátok, pályatársak emlékeztek az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb dalszerzőjére. A kistarcsai temetőben a rajongók és a család körében vettek búcsút Cipőtől.

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

Utolsó szó jogán: Győzike végleg visszavonul

Egy bírói papírral és kinyomtatott vallomásával a showman nagy bejelentésre készül. A sok kő közül egy most leesett a szívéről. A pénzmosás vádját ugyanis ejtették ellene. A családját ért támadások miatt mégis úgy döntött, végleg visszavonul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való