KERESÉS search-close

Holtak Szigete

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Holtak Szigete"

Kiderült, hogy ki kerül a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Véget ért a játék a Holtak Szigetén. Az utolsó párbajon a játékosoknak a mellkasuk előtt kellett kitartaniuk egy vasrudat két markolat segítségével. A videóból kiderül, hogy Vera, Robi, Dávid vagy Gábor bírta a legtovább!

A játékosok elárulták, hogy kit várnak vissza a Holtak Szigetéről!

Kiderült, hogy kitől tart a legjobban Fanni, Alexandra és Tamás, és hogy kit látnának szívesen a negyedik helyen maguk mellett.

Óriási balhé robbant ki, miután visszatért a párbaj győztese a Holtak Szigetéről!

Miután megérkezett Dávid is a hajóra, véget ért a jó hangulat. Ha kíváncsi vagy, hogy mi generálta a vitát a legjobb négy játékos között, nézd meg a videót!

Istenes Bence is próbára tette magát a Holtak végső párbajfeladatában!

Verának, Robinak, Gábornak és Dávidnak egy vasrudat kell majd a levegőben tartaniuk két markolat segítségével. A feladatot a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence is kipróbálta! A Holtak utolsó összecsapásáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Ott voltunk, amikor Jérémy felhívta a szerelmét!

A Holtak Szigetéről legutóbb távozó játékos kameránk előtt hívta fel telefonon a barátnőjét. Ha kíváncsi vagy a srác gondolataira a kiesésével kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat!

Dávid és Gábor balhéjától volt hangos a Holtak Szigete!

A Holtak Szigetén elindult az esélylatolgatás, azonban Gábor támadásnak fogta fel Vera és Dávid kérdéseit.

Ismét távoznia kellett valakinek a Holtak Szigetéről!

A Holtak Szigetén sor került az utolsó előtti párbajra. Jérémy, Gábor és Vera közül egyvalaki számára végleg véget ért a játék.

Nóri: „Ez egy nagyon méltó lezárása volt ennek a versenynek!”

Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a játékát Nóri, nézd meg exkluzív videónkat, ami közvetlenül a kiesése után készült!

Gábor szerint Dávid teljesen feladta a játékot

Gábor nem éppen ilyen fogadtatásra számított Dávidtól a Holtak Szigetén, ezért félrehívta a srácot, hogy megbeszéljék a történteket.

Gábor nem tette zsebre, amit a Holtak Szigetén kapott az érkezésekor

„Fulladnál bele a vízbe! Ugyanott vagy, mint mi, csak mi emberek maradtunk. Az emberek 80%-a semmibe nem vesz, Gábor!” - Vera és Nóri ehhez hasonló szavakkal illették Gábort a Holtak Szigetén.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Exkluzív jelenet: Gábor fogadtatása a Holtak Szigetén

Az exkluzív jelenetből kiderül, hogyan fogadták Gábort a Holtak Szigetén! További részletek este 19 órakor az RTL Klubon!

Beni: „Semmi tüske, semmi harag nincs bennem!”

Benivel közvetlenül a kiesése után készítettünk interjút, amiből kiderül, hogyan értékeli a játékát, és hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Újabb játékos búcsúzott a Holtak Szigetétől!

A Holtak Szigetén lévő játékosoknak 20 pontot kellett összegyűjteniük a maláj labda segítségével a továbbjutáshoz. Egy valaki azonban végleg búcsút vett a Survivortől.

Kizárólag egy ember örült Dávidnak a Holtak Szigetén!

Dávid fogadtatása nem volt felhőtlen: Vera ugyanis nagyon haragszik a srácra. Jérémy azonban örült, hogy megismerhette Dávidot, mert végre valakivel félre tud vonulni beszélgetni a Holtak Szigetén.

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

Óriási dráma a Holtak zsákmányszerzésén!

A Holtak Szigetén tartott zsákmányszerzés során egy előnyért küzdöttek a játékosok, amit a következő párbajon használhatnak fel. Vera és Nóri azonban teljesen kiborultak a játék során, amiért mindkét srác ellenük fordult.

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

Jérémy: „Ha meg kell bántanom egy lányt, akkor meg is fogom!”

Jérémy megfogadta a barátnője tanácsát, és egyetlen egy lányban sem bízik meg a szigetlakók közül, mert ez egy játék.

Ezért örült Beni annak, hogy a Holtak Szigetére került!

Beninek szüksége volt egy kis levegőváltozásra, mert a Bayani szigetén kezdett már belefásulni a hétköznapokba. Nézd meg Vera, Jérémy és Nóri reakcióját a srác érkezésekor!

Párbajon dőlt el, hogy Dávid vagy Emese megy a Holtak Szigetére!

Mivel Dávid és Emese kerültek a zsákmányszerzés során veszélyzónába, ezért ők csaptak össze egy párbaj keretein belül, hogy kiderüljön, melyiküknek kell a Holtak Szigetére mennie.

Emese: „Pont jókor megyek, mielőtt elkezdtem volna egy-két embernek mocskosul beolvasni...”

Emese a távozása előtt még adott egy-két jó tanácsot azoknak, akikkel az utóbbi napokban szövetségben állt.

A Holtak első zsákmányszerzése nagyban befolyásolhatja a következő párbaj végkimenetelét

A zsákmányszerzés győztese nem csupán egy ínycsiklandó palacsintát tudhat magáénak, de hátrányban részesítheti valamelyik játékostársát a következő párbajon.

Így cserkészték be a vacsorájukat a Holtak Szigete játékosai!

Nóri, Vera és Jérémy körbekerítették az állatot, majd sikeresen elkapták, hogy elfogyaszthassák.

A Survivorben az éhség mindenen felülkerekedik?

Nóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte.

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Megdöbbenve fogadták Verát a Holtak Szigetén!

Vera érkezésére senki sem számított a Holtak Szigetén. Nézd meg a videót Nóri, Eszter és Jérémy reakciójáért!

Reggeli edzés Verával és Nórival: közös műsort készítenek a nagy riválisok?

Vera és Nóri közelebbi kapcsolatba kerültek a Holtak Szigetén, és megosztották egymással érzéseiket az anyasággal és a család hiányával kapcsolatban.

Nóri: „Gábor egy rothadt fába belebújt kis féreg!”

Eszter érkezése méginkább megerősítette Nóriékban azt, hogy sorra a Holtak Szigetére száműzik az egykori Agilásokat a többiek. Nóri pedig végre megtudta, hogy Gábor vagy Robi szavazott rá a Törzsi Tanácson.

Nóri: „K*rvára átb*sztak!”


szerző:
2018.10.19. 20:09
Nóri: „K*rvára átb*sztak!”

Jérémy nem hitt a szemének, amikor meglátta Nórit a Holtak Szigetén. A legutóbb kiszavazott játékos teljesen összeomlott a Törzsi Tanács után, és biztosra veszi, hogy hamarosan az összes egykori Agilás az ő sorsára jut.

Nóri beismerte, hogy hibázott!


szerző:
2018.10.19. 20:09
Nóri beismerte, hogy hibázott!

Nóri megígérte a családjának, hogy a végsőkig fog küzdeni, ezért bár óriási adag motivációt vesztett a kiszavazásával, kitart, amíg csak lehetséges.

Emese kezébe került Fanni és Eszter sorsa!

Emese nyerte a zsákmányszerzést, így ő dönthetett arról, hogy kit tart bent a Bayani törzsben.

Mindenkit meglepett, hogy kit száműzött Emese a Holtak Szigetére!

Emese meghozta a döntést: kiosztotta a szürke kendőt és az amulettet a két veszélyzónás lány, Eszter és Fanni között.

Nóri sírva osztja meg érzéseit Jérémyvel

Nóri a Holtak Szigetére került, és mélységesen csalódott a Törzsi Tanács során. Részletek ma este 19 órától az RTL Klubon!

Jérémy egész nap csak ül és a tengert bámulja

Jérémy elkeseredve mesélt a Holtak Szigetén szerzett eddigi élményeiről, azonban idővel elvonultak az esőfelhők és sikerült tüzet gyújtania.

Jérémy: „Ide kellett jönnöm, hogy rájöjjek, milyen szép a világ!”

Jérémynek rengeteg ideje van a gondolkodásra a Holtak Szigetén. Az egykori Agilás rájött, hogy minden apró pillanatot ki kell élvezni az életben, és ő maga is sokkal jobban fog mindent értékelni, ami az életben megadatik neki.

Vera elárulta féltve őrzött titkát Tominak és Nórinak!

Vera csupán egy napig bírta megőrizni a titkát. Az egykori Gagambás azt is elárulta, hogy miért nem mondta el eddig az igazságot.

Jérémy elázva, szúnyogcsípésekkel tarkítva éhezik a Holtak Szigetén!

Jérémy 24 órája nem evett egy falatot sem. A Holtak Szigetére került játékos még tüzet sem tudott gyújtani, és az éjszaka során elázott minden holmija.

Eldőlt, hogy Vera vagy Jérémy megy a Holtak Szigetére!

Az Agilából Jérémynek, míg a Gagambából Verának nem sikerült kiraknia a puzzle-t az első egyéni játékon, így ők párbajoztak. A videóból kiderül, hogy ki csatlakozhatott a Bayani törzshöz, és kinek kellett a Holtak Szigetére mennie.

Így találta fel magát Jérémy a Holtak Szigetén!

Jérémy egyedül költözött a Holtak Szigetére. Bár a tűzgyújtással meggyűlt az Agila egykori játékosának a baja, legalább volt hol álomra hajtania a fejét.

Jérémy kapott egy utolsó esélyt!

Bár Jérémy utolsó lett az első egyéni játékban, lehetőséget kapott, hogy versenyben maradjon. Hamarosan megküzd a Gagamba legrosszabbul teljesítő játékosával: ha győz, ő is hőssé válik, ha veszít, a Holtak Szigetére kerül.

Exkluzív interjú Klauval, Anitával és Nórival!

A három lányt csupán egy hajszál választotta el a döntőbe jutástól, kiesésüket követően pedig végig velük voltunk, és kifaggattuk őket, hogy milyen volt számukra az elmúlt 41 nap, mire a legbüszkébbek a játékuk során, mit tanultak a Survivorben és hogyan tervezik a jövőt. Nézd meg exkluzív interjúnkat Anitával, Nórival és Klauval!

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

Benedek nem hitt a szemének, amikor a Holtak Szigetére ért!

Mivel a legutóbbi Törzsi Tanácson Benedek kapta a legtöbb szavaztot, így ő lett a Holtak Szigetének legújabb lakója. Arra azonban egyáltalán nem számított, ami ott fogadta őt!

Egy felejthetetlen élményért küzdöttek a Holtak

A Holtak Szigetén újabb zsákmányszerzés várt a játékosokra. Ezúttal egy hatalmas puzzle-t kellett kirakniuk, aki pedig elsőként végrehajtotta a feladatot, egy korallzátony melletti búvárkodást nyerhetett.

Iliász:

Iliász a Holtak Szigetén töltött első éjszaka után videónaplót készített, melyben összefoglalta a Törzsi Tanácson átélteket.

Ez volt az eddigi legdurvább játék a Survivorben!

A Holtak párbaján a legősibb emberi félelemmel kellett szembenéznie a játékosoknak. A verseny ráadásul egy váratlan fordulattal ért véget! Nézd meg, hogyan küzdött meg Lilla, Gergő, Iliász és Anita a dagállyal!

Lilla és Nóri törzsi tánccal fogadta Iliászt

Iliász egy nem mindennapi produkciónak lehetett a szemtanúja, amikor a Holtak Szigetére érkezett. Nóri és Lilla törzsi tánca egyfajta beavatás volt a srácnak, aki szerint mind a két lány "full kattant".

A Holtak Szigete a három lány veszekedésétől volt hangos. Nóri és Lilla köztudottan nehezen jön ki Anitával, de a mostani cicaharc minden eddigin túltett!

Kinek sikerül a legtöbb pénzérmét felhalmozni?

Egy istenien finom bőségtál várt a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés első helyezettjére. A feladat látszólag egyszerűnek tűnt: pénzérméket kellett egymásra pakolniuk a játékosoknak, azonban csak egyikőjük tartott ki a végsőkig.

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Zoli megérkezett a

Miután elvesztette a párbajt, Zoli a Holtak Szigetére került, ahol már az első percekben tisztázták Gergővel a sérelmeiket. Nézd meg, hogyan fogadták a Holtak Zolit!

Aki elsőként rakja ki a térbeli puzzle-t, üzenetet kap egy hozzátartozójától!

A Holtak zsákmányszerzésén Anita, Lilla és Nóri vett részt, ugyanis Gergő úgy döntött, hogy számára nem ér ennyit a játék. A három lány közül azonban végül csak egynek sikerült felépítenie a tornyot, így csak ő vehette kézbe az egyik hozzátartozója által írt levelet.

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

A Holtak párbaján utolsóként

A Holtak párbajra indultak, ahonnan csak négyen térhettek vissza a szigetükre. Nóri már a játék legelején előnyre tett szert, szorosan a nyomában volt Gergő és Lilla, a küzdelem végén pedig Anita és Adri között dőlt el a továbbjutás.

Anita:

A Holtak Szigetén nincs túl sok történés és a Holtak ezt elég nehezen viselik. Anita, Nóri, Lilla és Gergő alig várja, hogy végre párbajra mehessenek, addig azonban marad az alvás...

Gergő megríkatta Adrit, aki szerint egyszerűbb lenne feladni...

Adri érkezése felkorbácsolta Gergő hangulatát, és a fiú hangot is adott a haragjának. Gergő egyszerűen nem tudott beletörődni, hogy kiszavazták őt a többiek, és biztos benne, hogy Adri szövetségesei sem azok, akinek a lány hiszi őket. A lányt annyira megviselte a sráccal való veszekedés, hogy még azt is megfontolta, hogy feladja a játékot.

Gergő és Anita újra egymásra találtak!

Mivel Gergő kapta a legtöbb szavazatot a Törzsi Tanácson, ezért a Holtak Szigetére került. Anita nem hitt a szemének, amikor észrevette a tengerparton közeledő srácot, majd a nyakába ugrott és csókban teljesedett ki találkozásuk.

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Fókusz 2017-09-19


szerző:
2017.09.19. 17:20
Így telt Anita első napja a Holtak Szigetén!

Anita elkezdte belakni a Holtak Szigetét, megépítette menedékét és első napjáról videónaplóban számolt be.

Beköszöntött a

Anita nem sokáig élvezhette az egyedüllétet a Holtak Szigetén, ugyanis csatlakozott hozzá Lilla és Nóri. Nézd meg, hogyan reagált a lányok érkezésére a sziget első lakója!

Anita az első játékos a Holtak Szigetén!

Bár a Törzsi Tanácson Anitát szavazták ki a többiek, számára mégsem ér még véget a Survivor, ugyanis a Holtak Szigetére kerül, ahol ha jól teljesít, akár vissza is kerülhet a játékba!

Minden, amit a Holtak Szigetéről tudni érdemes!

A Törzsek Háborúja után kezdetét veszi a Túlélők harca, valamint a Holtak Szigete is elkezd benépesülni. Íme egy kis segítség, ha nem tudod pontosan, hogy mit jelent a Holtak Szigete!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való