KERESÉS search-close

Iliász

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Iliász"

Ott voltunk a Survivor napon: ők jelentkeztek a 2020-as túlélőshow-ba!

Február 1-jén rengetegen ellátogattak a Survivor napra annak reményében, hogy részt vehessenek életük legnagyobb kihívásán. Az eseményen a Survivor korábbi játékosai is ott voltak, hogy tanácsokkal lássák el a jelentkezőket. Jelentkezni továbbra is lehet az rtl.hu/survivor oldalon!

Mit adott a Survivor a túlélőknek?

Az előző évad versenyzőinek teljesen megváltozott az élete a túlélőshow óta. Iliász, Szandi, Benedek, Anita és Klaudia meséltek róla, hogyan éltek régen és most.

Hogyan lehet megnyerni a Survivort?

Kitartás, taktikus gondolkodásmód, céltudatosság, nyugalom. Ezekkel az erényekkel mindenképp rendelkeznie kell annak a játékosnak, aki szeretné megnyerni a ma este induló Survivort. Legalábbis az előző széria versenyzői szerint. De mi kellhet még a győzelemhez? Iliász, Anita, Szandi és Benedek elárulták nekünk!

Klaudia a Survivorben tudta meg, mi az éhezés

Iliász és Klaudia 10 kilót fogyott a játék alatt. Klaudia felkészületlenül érkezett a szigetre, de rájött, hogy csupán mentálisan végig lehet vinni a Survivort, kisebb fizikai erővel is.

Istenes Bence Iliásztól és Klaudiától tanul tüzet gyújtani és ananászos rizst főzni

Iliász a tűzgyújtás, míg Klaudia a tökéletes ananászos rizs elkészítésének rejtelmeibe avatta be a Survivor műsorvezetőjét. Ne feledd, szeptember 24-én jön a Survivor új évada, A túlélők viadala!

Hány évesnek érzed magad?

“Csak egy szám...” - sokan mondják ezt, mikor a korukat firtatják, de vajon komolyan is gondolják? A hazai sztároktól most azt kérdeztük ők hány évesnek érzik magukat? Vajon egybeesik ez a valós életkorukkal?

Sztárpasik ˝nemváltoztatás után˝

Régóta és sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy mit tennének, ha egy napra a másik nem csapatához tartoznánk. Hazai sztárok árulták el, ők mit tennének, ha egy napra átváltozhatnának.

Mit tennél, ha egy napra nemet változtathatnál?

Több humoros vígjátékot ihletett már meg a téma: vajon mi történne velünk, ha egy napra az ellenkező nem testébe kerülnénk? Sztárvendégeinket arra kértük, próbálják elképzelni ezt a hihetetlen helyzetet és mondják el, mit tennének, ha egy napra nemet változtathatnának!

El tudod mesélni fél percben az életed?

Egészen komoly feladat elé állítottuk sztárjainkat a nap kérdése rovatunkban. Arra kértük őket, hogy egész eddigi életüket foglalják össze nekünk - de erre mindössze fél percet kaptak! Lássuk, ki, mit tartott a legfontosabb sarokpontoknak!

Ő a Survivor 2017 győztesének barátnője - 14 éve!

Az egyik legszebb szerelmes hónap az április, úgyhogy egész héten BOLDOG szerelmespárokat várunk a stúdióba! A mai szerelmespárunk régóta együtt van, szerelmük már sok akadályt legyőzött: a tavalyi Survivor győztese Iliász és kedvese Vivien!

Iliász kameránk előtt tanult meg síelni

A 2017-es Survivor győztese életében először viselt sílécet a lábán. A Havazin stábja végigkövette Iliász fejlődéstörténetét a sípályán. És természetesen a nagy eséseket is megörökítettük!

Iliász challenge videósorozatot indít

Bár a Survivorben rengeteg kihívás várt rá, Iliász azóta hiányolja az embertpróbáló helyzeteket az életéből, ezért úgy döntött, hogy YouTube csatornáján challenge videókat fog közzétenni. Hogyan kell egy ilyet elképzelni? Például úgy, hogy egy hétig csak vizet fog fogyasztani.

Less be velünk a Survivor castingra!

Idén Iliász és Klaudia is erősíti a Survivor casting csapatát, akik jelenleg is teljes erőbedobással keresik a 2018-as túlélőshow játékosait. Megmutatjuk, hogyan zajlik a casting!

A Survivor győztese az utódját keresi

Megkezdődött a Survivor 2018-as évadára jelentkezők meghallgatása. A tömegben ismerős arcok is feltűntek, a túlélő show előző évadának győztese és játékostársai látták el tanácsokkal a válogatásra érkezőket.

Kifőzde: Személyreszabott feladatot kapott Szandi Iliásztól

A hét utolsó napján Szandi készítette el a Reggeli menüt Raminak és Tibinek. Lássuk, mit hozott ki a 2017-es Survivor győztesének gasztrofeladatából.

Nicole Kidman: „Mondtam én, hogy megnyerném a Survivort!”

Az Oscar-díjas színésznőről már eddig is tudtuk, hogy bevállalós a szerepeiben, most viszont kiderült, hogy akár még a túlélőshow-ban is próbára tehetné magát.

Ezt tanácsolja Iliász a Survivor jelentkezőinek!

Iliász a saját tapasztalatai alapján próbált meg jó tanácsokat adni azoknak, akik jelentkezni szeretnének a 2018-as Survivorbe! Lemaradtál? Most rajtad a sor! Kattints ide és jelentkezz!

Kifőzde: Iliász felturbózott Survivor reggelit készített

A 2017-es Survivor győztese egy gyümölcsös, rizses finomságot készített a Reggeliben, ami egy felturbózott változata volt annak, amit a túlélőshow-ban fogyasztottak a szigetlakók.

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Reggeli 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 07:15
Akciósztár lesz a Survivor győztese?

A túlélőshow 2017-es nyertese, Iliász már a műsorban is bizonyította, hogy keményfából faragták, most pedig újabb tanúbizonyságot tett erről, ugyanis felkérték egy akció-sorozat szereplőjének.

Survivor: Iliász és Feri barátként idézi fel a játék legizgalmasabb pillanatait!

A tavalyi ősz nagy meglepetése és tévé sikere volt a Survivor. Iliász, Feri és a többiek felfedezték, hogy képesek túllépni saját határaikon. Idén pedig újabb emberek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák, ők a legérdemesebbek arra, hogy Iliász nyomába lépjenek és elnyerjék a 2018 túlélője címet.

ILIÁSZ ÉS FERI: Sokszor hiányzik nekik a Survivor

A tavalyi túlélő show két finalistája azt mondja, idővel minden megszépül, így ha a műsorra gondolnak, akkor nem az éhezés jut először eszükbe, hanem az a csend és nyugalom, amit a játék alatt átélhettek.

SURVIVOR: Iliász és Feri tanácsai a jövő túlélőinek!

A 2017-es Survivor győztese és második helyezettje azt tanácsolja azoknak, akik jelentkezni akarnak a következő szériába, hogy alaposan készüljenek fel a megmérettetésre fizikailag és mentálisan is. Fontos az is, hogy ne a pénz legyen a fő motiváció. Tapasztalatuk szerint ugyanis az, aki csak a nyereményre hajt, nagyon hamar elbukik.

Iliász hongkongi akciófilm-sorozatot forgat

Ki ne szeretne akciófilm hős lenni? Ez a jövőbeni terv valószínűleg sok kisfiú kívánságlistáján szerepel. A Survivor győztesének, Iliásznak pedig most megadatik ez a lehetőség! Nagyszabású hongkongi akciófilm-sorozatban szerepelhet, amit épp ezekben a napokban forgatnak itt, Budapesten.

2018-ban újra Survivor!


szerző:
2017.12.18. 09:06
2018-ban újra Survivor!

A Survivor volt játékosai, Halász Klaudia, Kocsis Alexandra, Shweirif Márk Iliász és Bodzán Benedek érkeztek a stúdióba, hiszen 2018-ban is visszatér a túlélő show! Milyen tulajdonságodnak veszed hasznát, ha jelentkezni szeretnél? Mi kell ahhoz, hogy megmérettesd magad a szigeten? A volt versenyzők elárulták. Ha te is elég bátor vagy, jelentkezz!

Két különböző ember, akik a műsor végére barátok lettek

Egy félig Líbiai származású, muszlim fiatalember és egy olyan férfi, aki a szélsőséges nézeteket valló Betyársereg tagja, és saját bevallása szerint is rasszista. Ők ketten maradtak az októberben véget ért Survivor című túlélőshow döntőjében.

Feri meg tud bocsátani Szandinak?

Bár Feri és Szandi barátsága szép virágzásnak indult, kapcsolatuk egy idő után megromlott, ráadásul Szandi a fináléban Iliászra szavazott, így gázolva ezzel Feri lelkébe. A páros most azért érkezett Anikóhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, ráadásul még a 2017-es Survivor győztese, Iliász is meglátogatta őket.

Ezek voltak a legszebb és legszörnyűbb emlékei a Survivor játékosainak

Megjárták a poklot és a mennyországot. Több, mint egy hónapig küzdöttek, szenvedtek és éheztek a Föld egyik legszebb térségében. A műsornak vége, mi pedig arról kérdeztük a Survivor szereplőit, mi volt a legjobb és legrosszabb élményük a játék alatt.

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

MEGDÖBBENTŐ: ezek voltak Iliász legdurvább élményei a játék során

Péntek este Iliász nyerte meg a Survivort. A Fókusz riportere otthonában látogatta meg a nagy túlélőt, aki legbrutálisabb élményeiről számolt be a Fókusz kamerájának.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A túlélő otthonában jártunk

A Survivor győztesénél mindig van otthon rizs és bab. Többek között ez is kiderült a fiúról, amikor a Fókusz stábja meglátogatta otthonában. Iliászt a játék egyoldalú táplálkozása nagyon megviselte, nagyjából tíz kilót fogyott, majd miután hazaért a dupláját hízta vissza. Hogy, hol képzeli el a jövőjét húszmillió forinttal a nagy túlélő? – ez is kiderül a riportból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem fogod elhinni, hogy ki kért először kölcsön a Survivor győztesétől!

Pénteken lezajlott a Survivor döntője, és kiderült, hogy Iliász nyerte a 20 millió forintos fődíjat. A ValóVilág egykori játékosa pedig máris bepróbálkozott a túlélőshow győztesénél, hátha neki is csurran-cseppen egy kis pénz...

Survivor a két döntős szemével

A Survivor augusztus 28-án indult el az RTL Klubon. Feri és Iliász 43 napot töltöttek a Fülöp-szigeteken. Most őszintén meséltek a verseny utáni életükről és az első pillanatokról, mikor hazaértek!

Pattanásig feszült a helyzet a Finálé párbaján

A Fináléban egy utolsó párbajon mérte össze tűzgyújtó tehetségét Feri és Iliász, hogy eldőljön, kettejük közül ki kap plusz egy szavazatot a Végső Törzsi Tanácson.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Iliász telefonon tudatta szerelmével, hogy győzött

Megható pillanatokat élhettek át azok, akik fültanúi voltak Iliász és szerelme telefonbeszélgetésének. Nézd meg, hogyan tudatta kedvesével Iliász, hogy győzött!

Survivor döntő: Ma este kiderül, ki nyeri meg a kőkemény túlélő show-t!

44 napon keresztül szenvedtek és éheztek. Megküzdöttek egymással és a természet erőivel. Ma este a show véget ér, és kiderül, ki nyeri meg a húszmillió forintot! Ám a Survivor még az utolsó napokban is bebizonyítja, hogy egy kőkemény túlélő show.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Fókusz 2017-10-13


szerző:
2017.10.13. 17:20
Feri és Iliász története sokak számára példaértékű lehet

Feri nem gondolta volna, hogy közel 50 évesen még változni képes, most azonban beismerte, hogy óriási fordulat következett be az életében. A döntőbe jutottak bíznak benne, hogy az ő sztorijukon – ami ennél aktuálisabb nem is lehetne – sokan elgondolkoznak majd.

Így telt az utolsó reggel a Survivorben!

Feri és Iliász egy ínycsiklandó reggelivel indította a napot, majd összepakoltak mindent, és elégettek mindent, amire már nem volt többé szükségük. Nézd meg, hogyan búcsúzott el a szigettől a két döntős!

Így fogadták Iliászt a Mandirigma törzs tagjai!

Iliász visszatérésére senki nem számított a Mandirigma törzsben! Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadta őt Barbi, Szandi és Iliász, nézd meg a videót!

Feri képes volt félretenni a világnézetét Iliásszal szemben

Feri beismerte Iliásznak, hogy már a kezdetekkor szembetűnt neki a fiú származása, de már a játék kezdetekor félre tudta tenni a rasszokkal kapcsolatos nézeteit. Figyelem, nem mindennapi vallomás következik!

Barbinál eltört a mécses...


szerző:
2017.10.11. 20:05
Barbinál eltört a mécses...

Barbi a többiekkel ellentétben egy cseppet sem örült Iliász visszatérésének, ő ugyanis biztosra vette, hogy benne lesz a TOP 3-ban. Iliász érkezése azonban egy újabb kihívás elé állította...

Drámai véget ért az első elődöntő

Lezajlott az első elődöntő, a Dőlés. Feri, Szandi, Iliász és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban csak egyikőjük győzhetett. A legtovább talpon maradó játékos pedig egyből a döntőbe jutott!

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

Varázslatos élővilág tárult Iliászék elé a tenger mélyén

Mivel Anita nyerte a Holtak Szigetén a legutóbbi zsákmányszerzést, így búvárkodni mehetett. A lány Iliászt választotta maga mellé kísérőnek, így ketten élhették át a tenger mélye által nyújtott felejthetetlen élményt.

Egy felejthetetlen élményért küzdöttek a Holtak

A Holtak Szigetén újabb zsákmányszerzés várt a játékosokra. Ezúttal egy hatalmas puzzle-t kellett kirakniuk, aki pedig elsőként végrehajtotta a feladatot, egy korallzátony melletti búvárkodást nyerhetett.

Iliász:

Iliász a Holtak Szigetén töltött első éjszaka után videónaplót készített, melyben összefoglalta a Törzsi Tanácson átélteket.

Lilla és Nóri törzsi tánccal fogadta Iliászt

Iliász egy nem mindennapi produkciónak lehetett a szemtanúja, amikor a Holtak Szigetére érkezett. Nóri és Lilla törzsi tánca egyfajta beavatás volt a srácnak, aki szerint mind a két lány "full kattant".

Barbi:

Szandi óriási dilemmába került, ugyanis a szövetségesei Iliászt szerették volna kitenni a törzsből. A lány azonban nagyon jó kapcsolatot ápol a sráccal, és félő volt, ha kiáll mellette, legközelebb ő kerül a célkeresztbe.

Egyöntetű döntés született a Törzsi Tanácson!

A Mandirigma törzs megalakulása óta először fordult elő olyan, hogy egyöntetű döntést hoztak a szigetlakók.A törzs tagjai ugyanis öt szavazattal Iliásztól vettek búcsút a legutóbbi Törzsi Tanácson.

Iliász szívhez szóló üzenetet kapott a kedvesétől

Iliász a szerelmétől kapott egy levelet, ami megerősítette őt abban, hogy párja az igazi. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Hoppá! Fény derült Szandi titkára...

Iliász és Barbi biztosak benne, hogy Szandinál van a védettségi amulett, és azt is sejtik, hogy merre találják a rejtekhelyét. Így mindketten az amulett nyomába erednek, azonban Szandi bánatára egészen másra bukkannak...

Az erőnlét döntött a védettségi nyaklánc sorsáról

A Fogaskeréken csak egyetlen játékos maradhatott fent! Nézd meg az elképesztő küzdelmet, ami a védettségi nyaklánc sorsáról döntött!

Ha Iliász mostantól besegít a többieknek, nem szavazzák ki?

A védettségi játékot követően összeszólalkozott Klaudia, Iliász és Benedek, a kialakult konfliktust pedig igyekeztek megbeszélni. De a sérelmek újra és újra a felszínre törtek...

Iliász védettségi amulettje nem az, aminek látszik!

Miután levelet kaptak a szigetlakók a védettségi amulettről, minenki keresni kezdte azt. Iliász azt hitte, hogy sikerült megtalálnia, azonban Szandi is rálelt valamire. Vajon kinél van az igazi amulett?

Iliász Feriről:

A Törzsi Tanácsot követően Zoli értetlenül állt a történtek előtt, ugyanis nem számított rá, hogy Feri rá fog szavazni. Feri ezt követően elmondta a véleményét, ami Iliásznál kiverte a biztosítékot.

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Iliász Lillának:

A Törzsi Tanács után Gergő elkönyvelte, hogy ő lesz a következő, aki elhagyja a szigetet, majd Adri is felhozta sérelmeit, Iliász pedig Lillát okolta a Buwaya törzsön belüli széthúzás miatt.

Iliászék inkább a vereséget választanák?

Szandra, Adri, Iliász és Lilla tisztában vannak vele, hogy hamarosan elérkezik az egyéni játék ideje, és ha szeretnék magukat biztonságban érezni, ki kell szavazniuk Anitát és Gergőt. Ezt azonban csak akkor tudják megtenni, ha Törzsi Tanácsot tartanak, vagyis direkt elveszítik a védettségi játékot...

Iliász könnyek közt hívta fel szerelmét!

Anita végül Iliásznak adta át a telefonálás lehetőségét, így a srác azonnal tárcsázta kedvese telefonszámát, hogy több mint 18 nap után végre hallhassa a hangját. Megható pillanatok következnek!

Iliász:

Iliász most először a Survivor során megnyílt szerelme kapcsán, és megmutatta azt a személyes tárgyat, ami erőt ad neki a mindennapokban, amíg nem láthatja kedvesét. Megható pillanatok következnek!

Bálint kis híján kidobta a maradék ebédet...

Miután mindenki jól lakott, Bálint úgy döntött, hogy megszabadul a maradék főtt rizstől és babtól. A többiek szerencséjére Iliász kiszúrta, hogy mire készül Bálint, és megakadályozta tettében.

Iliász:

Bár a többség szerint Ferinek köszönheti eddigi győzelmeit a Buwaya, Iliász csak egy szavazattal maradt le tőle. Ferenc azonban nem Iliászt vitte magával a meglepetés vacsorára, ami igencsak megviselte a srácot. Bálint végül nem hagyta szó nélkül Feri döntését, és utánajárt, vajon miért döntött így.

Krisztián és Iliász a puszta kezükkel fogták ki a halakat a vízből!

Krisztián és Iliász ezúttal nem kókuszvadászatra indultak, hanem a közeli patakból kapkodták ki a halakat a puszta kezükkel, így a Buwaya grillezett halat vacsorázhatott.

Újabb trükkel a kókuszok ellen!


szerző:
2017.09.01. 20:15
Újabb trükkel a kókuszok ellen!

Krisztián és Iliász ismét kókuszvadászatra indult, ám ezúttal egy sokkal profibb módszert választottak, mint az első alkalommal. Garantáljuk, hogy ez a technika eszedbe sem jutott volna!

Ismét nézeteltérés alakult ki a Buwayán belül

Mivel az Ibon törzs csak hét főből áll, ezért a Buwayának ki kellett választania egy piros törzshöz tartozó szigetlakót, aki nem vesz részt a védettségi játékon. Vajon Bálint legyen az, vagy Bianka?

Hogyan szedd le több méter magasról a kókuszokat? Krisztián és Iliász megmutatja a trükköt!

A Buwaya törzs két srác tagja kókuszvadászatra indult, azonban a kókuszok annyira ragaszkodtak a fához, hogy Krisztiánék igencsak megszenvedtek a lecsalogatásukkal.

Így foglalta el a szigetet a győztes Buwaya!

A daráló nevű zsákmányszerző versenyt a piros csapat nyerte, így egy tűzgyújtóval gazdagabban ők foglalhatták el először a szigetüket, ahol ínycsiklandó gyümölcsök várták őket.

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Iliász


szerző:
2017.08.22. 11:30
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való