KERESÉS search-close

Isten

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Isten"

Miért és hogyan lesz ma valakiből apáca Magyarországon?

Riporterünk két éve kezdte el szervezni a következő riportot. Kitartásának köszönhetően most egy, a külvilág számára ismeretlen, zártnak tűnő közösséget ismerhetnek meg, amelynek minden tagja azért él, hogy másoknak segítsen. Júlia harminc évesen lett apáca, pedig akkor már vezető beosztásban dolgozott, pszichológus volt. Környezete nem értette döntését, nem értették, mi vonzza ebben a hivatásban, hogyan bírja majd férfiak nélkül és egyéb lemondásokkal. A 25 éves Emese két éve ismerkedik a szerzetesi élettel. Szülei szélsőségesen reagáltak elhatározására, apját letaglózta a hír. Miért szenteli egy lány az életét Istennek, kiből mennyi idő alatt lesz apáca, ki alkalmas egyáltalán erre a feladatra és hogyan él nálunk 775 apáca?

János felöntött kicsit a garatra, de már bűnbocsánatot kért Istentől

János egy ferde éjszakán összekavart legjobb barátja barátnőjével, és bár az Úrtól már megbocsátást kért, úgy érzi, Janinak is meg kell gyónnia bűnét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A villalakók megkezdték a gyerekek nevelését

Míg Vivien és Zsolti kisminkelték a közös gyermeküket, és feketére festették a haját, addig Ati a vasárnapi misére készítette fel iskolás lurkóját.

Gigantikus szivárvány Dublin felett

Gigantikus szivárvány ívelt át Írország fővárosán vasárnap. A hatalmas boltív azon a napon jelent meg, amikor a köztársaság a brit uralom elleni húsvéti felkelésre emlékezett a 100-ik évfordulón. A szabadságharc rövid volt 1916-ban, a brit katonaság vérbe fojtotta, a vezetők közül többeket kivégeztek. A hívő római katolikus írek közül sokan azt mondták a szivárvány láttán: isten így jelezte, hogy szereti őket.

Fókusz Plusz 2016-02-06


szerző:
2016.02.06. 18:50
Állítása szerint Istentől kapta a pénzt

Istennek köszönheti a befolyását, ezt mondta az állami cégek reklámköltéseinek egy részét elnyerő Young and Partners tulajdonosa egy gyülekezet rendezvényén még szeptemberben, erről a 444.hu írt. Kuna Tibor, akit Szijjártó Péter a barátjának nevezett, arról beszélt, a hatalmat és a pénzt Istentől kapta, azért, hogy ezzel Istent szolgálja. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány már ott tart, hogy a korrupciós ügyeik miatt Istennel takaróznak.

Bemutatták Jim Parsons isteni darabját

Megérkezett a Mindenható a színházi világ legszentebb helyére, a Broadway-re. Az új darabban az Agymenők sztárja kelti életre Istent.

Jim Parsons Istent játszik


szerző:
2015.02.03. 00:00
Jim Parsons Istent játszik

Az Agymenők zsenije közösségi oldalán megosztott magáról egy képet, melyen épp imádkozik.

Isten is segített Jotának a talpra állásban

Párbaja után nem csak mentora, és barátai, de Isten segítségére is szüksége volt Jonathánnak ahhoz, hogy továbblépjen, és a következő feladatra koncentráljon.

ÉLET A HALÁL UTÁN: „Nem a semmiben fogunk lebegni”

Wilheim Péter, római katolikus paptól mindenki azt kérdezi ilyenkor, hogy milyen az élet a mennyországban.

A lélekvándorlás legfőbb hívei a magyarok

Egy nemzetközi piackutató felmérése szerint itthon hisznek a legtöbben az újjászületésben.

Isten létezése miatt estek egymásnak

Tragédiába fulladt egy italozás Szibéria nyugati részén.

„Isten bárányai” repkednek Varsóban

A kép a művész szerint azt mutatja be, hogyan válik a vallás a popkultúra részévé.

Botrány: József és Mária ágyjelenete!

A templom előtti plakáton József és Szűz Mária szeretkezés után egy ágyban látható.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való