KERESÉS search-close

Kelemen Anna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kelemen Anna"

A stylist szerint már nem menő, Kelemen Anna viszont nem mond le a tangás bikiniről!

Szinte fedetlen kerek idomok, amelyekre mindenki odakapja a fejét. De valójában ciki vagy menő tangában strandolni? Különös reakciókat kaptunk a fürdőző férfiaktól és nőktől, de mit mond a szakértő Kelemen Anna és a stylist?

Ki, mikor és hogyan beszéljen a gyerekkel a szerelemről és a szexről?

Bár a szexualitás az élet szerves része, mégis nehezen beszélünk róla. Pláne nem a gyerekekkel. Pedig kellene. Méghozzá minél előbb. A kicsik csak ideig-óráig érik be a virág-méhecske vagy gólya-baba történetekkel.

Átok vagy áldás a nagy kebel?

Felmérések szerint a nők legalább 70%-a nincs kibékülve a melleivel. Bár a legtöbb hölgy szívesen megnövelné kosárméretét, a járulékos problémákkal kevesen törődnek. Ilyen például a hátfájás, az alvási nehézségek vagy akár a bikini vásárlás.
Ide kattintva láthatja Kelemen Anna bikini bemutatóját.

KELEMEN ANNA: Nem szereti, ha sok anyag van egy bikiniben

Anna az elmúlt években tökélyre fejlesztette már bikini vásárlási szokásait. 75 D-s méretével nincs könnyű helyzetben, de tökéletesen ismeri testét, pontosan tudja, hogy milyen viseletre vágyik.

Kelemen Anna bárkit megment, ha akarja, ha nem

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Kelemen Anna teljesítette misszióját és mindent információt kiderített a biztonságos strandolásról és az életmentésről. A magyar Pamela Anderson, a strandok bombázó őrzője vízimentőnek állt. Mindent megtanult és mindent meg is mutat, de miért szingli még mindig?

KELEMEN ANNA – Tízszeres áron adná a két, három napos retúr repülőjegyeket

Kelemen Anna most itthonra szervezi a programjait, és már konkrét tervei is vannak a nyárra. Ő ezt ajánlja azoknak is, akik eddig inkább külföldre jártak. Arra pedig egészen rendhagyó tanácsai vannak, hogy hogyan lehetne kicsit megnehezíteni azok dolgát, akik szívesebben ültek repülőre, mondjuk egy hosszú hétvége alkalmával.

Egy bombázó videónaplója a házi karanténból

Kelemen Anna egész életszemlélete megváltozott a karanténban. Március közepén az elsők között száműzte magát a négy fal közé, ahol senkit sem fogad, viszont egyre több ruhadarabtól szabadul meg!

KELEMEN ANNA: Azt viselem rosszul, hogy nem tudom, mikor lesz ennek vége

A magyar hírességek többsége már napok óta önkéntes karanténban van, céljuk, hogy lassítsák a koronavírus terjedését. Kelemen Anna is önként száműzte magát a szociális életből, kizárólag futás, vagy sétálás idejére hagyja el a lakását, ahol jelenleg senkit nem fogad.

Kelemen Anna kikéri magának, hogy drogozna, vagy anorexiás lenne

Kelemen Anna jól van, nem ért egyet követőivel, akik csontsoványnak látják, és aggódnak érte. Azokkal sem ért egyet, akik a látványos fogyás hátterében droghasználatot vagy rendszertelen életmódot sejtenek. Őket egyébként ki is osztja. Anna állítja, nagyon is tudatosan, rendszeres napirend szerint él, és étkezik. Ő most látja a legjobb formában saját magát, akkor is, ha utolsó fotója minimum megosztotta az őt évek óta követőket.

KELEMEN ANNA: Így reagált a bántó kommentekre

Azt azért nem lehetne mondani, hogy Kelemen Annát felháborítanák a kommentek, a kritikákhoz hozzá szokott már. Újabban azonban egynémelyikre még válaszol is, arra kértük meg mi is, hogy tegye meg ezt a kedvünkért is.

Támadják, mások viszont egyetértenek Norbival, kik ők?

Az országos botrány új hullámai, ahol már a Norbi pártján állókat is támadják. Kelemen Anna és Dér Heni is elmondja, hogy miért és miben értenek egyet a fitnessguruval. Vajon akkor is ez történt volna, ha a hírességek nem kapják fel a videót?

KELEMEN ANNA: „Nem a szexualitásra helyezem a párválasztást”

Kelemen Anna mindig is szeretett tabutémákat feszegetni és az ezzel kapcsolatos véleményét is szívesen fejti ki rajongóinak. Legutóbb épp Norbi által felvetett szülés utáni fogyás kérdésben is állást foglalt, ami nem éppen az ő szakterülete.

Kelemen Anna igazi arca: ellentmondásos személyiség, aki hosszú ideig csak figyelemre vágyott

12 éve a magyar bulvársajtó állandó szereplője. Kevés olyan szituáció létezik, amiben nem láthattuk még. Mindig kendőzetlenül vállalta testét és véleményét. De próbáljuk meg félretenni egy rövid időre mindazt, amit Kelemen Annáról eddig láthattunk. Otthonában fogadott minket, letisztultan, smink és cicoma nélkül.

 

KELEMEN ANNA: „Hosszú évekig meg akartam felelni az elvárásoknak”

A szőke, dús keblű bombázót mindenki ismeri. Vagy legalábbis mindenki azt hiszi, hogy ismeri. De milyen is Kelemen Anna valójában? Hogyan változott meg az elmúlt évek alatt? Mit gondol ma, hogy mitől szép egy nő? És milyen férfi mellett képzeli el magát?

LENSZKIJ: első találkozás a múzsával, Kelemen Annával!

Lenszkijről egyelőre kevesen hallhattak, első szárnypróbálgatásainak egyike a Kelemen Anna című dal. A Fókusz stábja Annácskával látogatta meg a művészt, aki egy különleges ajándékot is kapott!

Kelemen Annának összeesküvés-elmélete van az internetes platformokról

A szőkeség nem veszi komolyan a YouTube-csatornáját, de az feltűnt neki, hogyha jobban felöltözve készít egy videót, azt kevesebben nézik meg, mint amikor kevés rajta a takarás. 

Kelemen Annát minden érdekli, most éppen a vízimentés

Kelemen Anna teljesítette misszióját és mindent információt kiderített a biztonságos strandolásról és az életmentésről. A magyar Pamela Anderson, a strandok bombázó őrzője vízimentőnek állt. Mindent megtanult és mindent meg is mutat, de miért szingli még mindig?

KELEMEN ANNA: a strandok bombázó őrzője

Kelemen Annát aggasztják a vízparti balesetek, melyek száma 6 százalékkal emelkedik a napsütötte hónapokban. Azért, hogy biztonságos strandolhasson minden információt kiderített az életmentésről.

Ők azok, akik nem voltak

Kelemen Anna, Benkő Dániel, Ganxsta Zolee és még sorolhatnánk. Ők is megérik a pénzüket és van aki szerint ők is felfértek volna a Top10-es listára. Nézzék meg kikről van szó, és döntsék el.

Mindenki másképp meztelenkedik a sztárvilágban

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: sok híresség a közösségi oldalára simán posztol törölközős, alig takaró képeket, de van olyan is, aki a meztelen-fürdőzős, légyott utáni pillanatok megosztásától sem riad vissza. A kérdés már csak az: hol a határ?

 

Hajdú Péter és Ábel Anita közös múltja is terítékre kerül a Gyertek át! műsorában!

Nem csak Lali és Kelemen Anna között forrt a levegő a Gyertek át! műsorában, hanem kiderült, hogy 17 évvel ezelőtt a két csapatkapitány, Ábel Anita és Hajdú Péter is egy párt alkottak!

Kelemen Anna és ÉNB Lali között csak úgy izzott a levegő!

Úgy tűnik, a fiatalok egészen közel kerültek egymáshoz Balázs nappalijában...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Párbaj - Tehénfejés - 5. évad 3. rész

A mindent eldöntő párbaj során egy valami biztosan kiderült: Cicciolina és Kelemen Anna kézügyessége irigylésre méltó. Na de mi a helyzet a műveltséggel?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Árnyjáték - 5. évad 3. rész

Foglalkozások és filmcímek várták a sztárokat, Kelemen Anna pedig ÉNB Lali alá nyúlt…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Árnyjáték játékot is!

Kelemen Anna ÉNB Lali alá nyúlt...

A fiatalok között csak úgy izzott a levegő a stúdióban, és bizony az Árnyjáték közben is szemtanúi lehettünk félreérthető pillanatoknak.

Az Árnyjáték játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Árnyjáték játékot is!

Tátsd a szád! - 5. évad 3. rész

Balázs vadonatúj játéka nem indult valami egyszerűen Cicciolinának, ám miután Kabát Peti segített neki berakni, már semmi sem akadályozhatta meg a mókás vetélkedést. Ezt ti sem bírjátok ki nevetés nélkül!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Tátsd a szád! játékot is!

Céllövölde - 5. évad 3. rész

Újabb kínos és meglepő történeteket hallhattunk a sztárok múltjából, ráadásul egy egészen hátborzongató sztori is napvilágot látott…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Öt másodperc - 5. évad 3. rész

Magyar költők és Magyarországgal szomszédos országok - a sztárok ismét megcsillogtatták műveltségüket.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kelemen Anna megcsillogtatta földrajz tudását

Sebestyán Balázs szorult helyzetbe hozta a bombázót, mikor Magyarország szomszédos határairól kérdezte.

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Telibe spriccelték a lányokat!

Cicciolina és Kelemen Anna sem maradhatott szárazon...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kelemen Anna még nem igazán tudja hova tenni ÉNB Lalit...

Kelemen Annáék már teljes harci díszben állnak a szexszimbólumok csatája előtt, ám úgy tűnik, a csapatkapitány kissé elbizonytalanodott...

A két köbcenti királynő humorát is megmutatja, a Gyertek át!-ban

Akik ma helyet foglalnak Sebestyén Balázs nappalijában: hazánk legismertebb szexszimbólumai: Kelemen Anna és Cicciolina.

Top 10 - A magyar Paris Hilton, aki bármit csinál, az érdeklődés középpontjába kerül

Hívták a magyar Paris Hiltonnak, botrányhősnőnek és szőke műnőnek. Valamit mindenesetre nagyon tudhat, hiszen szinte semmit nem kellett csinálnia azért, hogy az érdeklődés középpontjában legyen.

Cicciolina és Kelemen Anna együtt pucérkodtak!

A rejtélyes "camerino"-ban kezdődött minden, ahol a két szexszimbólum együtt dobták le a textilt...

Fluor Tomi és Hajós András rappelve üzentek ellenfeleiknek

Kelemen Annáék már igazán ráhangolódtak a nagy küzdelemre, ráadásul most jól meg is mondták véleményüket Cicciolina csapatának...

Cicciolina csapata (Harmadik adás)

Pikáns pillanatokból bizony nem volt hiány a szexszimbólumok küzdelmében. A csapatkapitány, Cicciolina nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is próbára tette magát, ráadásul a dzsungel királya, Király Peti is vele tartott Balázs nappalijába. Akárcsak Ábel Anita és Vadon Jani.

Top 2: A plasztikafüggő

Saját bevallása szerint azóta függ a sebészkéstől, mióta elkezdték érdekelni a fiúk, és alkotott egy víziót magában arról, hogy hogyan is néz ki egy jó nő. 19 évesen feküdt először kés alá melleivel, és azóta is minden új kezelést kipróbál.

Megdöbbentő átalakulások a Toplistában

Kelemen Anna, Geronazzo Mária és Kustánczi Lia egykori önmagukra már szinte nyomokban sem hasonlítanak, de ők így érzik jól magukat a bőrükben, és picit sem szégyellik, hogy átszabatták magukat. A beavatkozásokról és a miértekről őszintén mesélnek az esti Toplista adásában, amelyben a legmeghökkentőbb átváltozásokat láthatják!

KELEMEN ANNA: „Nagyon jól érzem magam a bőrömben”

Saját bevallása szerint azóta függ a sebészkéstől, mióta elkezdték érdekelni a fiúk, és alkotott egy víziót magában arról, hogy hogyan is néz ki egy jó nő. Anna úgy éli az életét, ahogyan kinéz, nem árul zsákbamacskát.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Vajon hány éves Kelemen Anna?


szerző:
2019.02.27. 09:10
Vajon hány éves Kelemen Anna?

Míg Geronazzo Mária büszke a korára, addig Kelemen Anna igyekszik titokban tartani. Vajon hány éves lehet a szőke szépség?

Kiderítettük, hogy mivel foglalkozik Kelemen Anna és Geronazzo Mária!

Kíváncsi vagy, hogy mit dolgozik Kelemen Anna, és hogyan telnek Geronazzo Mária hétköznapjai? A Reggeliből kiderült!

Így látja magát Geronazzo Mária és Kelemen Anna!

A Toplista második adása kapcsán a Reggeli is a plasztikai műtétekről szólt. Kelemen Anna és Geronazzo Mária elárulták, hogy ők hogyan látják magukat, miért döntöttek a plasztikai beavatkozások mellett, és hogyan fogadta a környezetük az átalakulásukat.

Kacérkodás vagy felelőtlenség: küldhetünk-e magunkról szexi képeket?

Egy amerikai kutatás szerint az egyetemisták 50%-a kapott már szexi fényképet a telefonjára, 64%-uk pedig küldött is. A technológia fejlődésével szinte már átlagosnak számít, ha okos telefonunkba elmentünk néhány erotikus fotót magunkról. Viszont azt hogy ezeket kinek küldjük tovább, jobb ha alaposan átgondoljuk, hiszen nem tudhatjuk hogy ki mit kezd vele. Celebek és politikusok is megtapasztalták már, hogy mennyi kockázattal, esetleg botránnyal jár, ha erotikus fotóik miatt később zsarolhatóak lesznek.

SEBESTYÉN BALÁZS: Őszinte, szókimondó, bevállalós lesz a műsor!

Sebestyén Balázs szerint a Gyertek át! című sztárvetélkedőben 2019-ben sem lesz határ, ami a csipkelődést illeti: a játékosok idén is kőkeményen elmondják az igazságot egymásnak. Lesz olyan is, amikor együtt nevetnek vagy sírnak a műsorvezetővel. Tehát a fergeteges hangulat garantált február 21-től csütörtök esténként 21:10-től!

Benkő Dániel és Kelemen Anna ádáz küzdelme a poratkák ellen

Hogyan szabadulhatunk meg az allergiát okozó házi poratkától? Benkő Dániel tisztaságmániás lett, Kelemen Anna is ádáz küzdelemmel takarít. A „bűnös” a házi poratka, egy szabad szemmel nem látható, a pókok családjába tartozó élőlény, aminek az ürülékére rengetegen allergiások ma Magyarországon. A parlagfű mellett ez a másik vezető allergén.

Az ország leghangosabb megmondó emberei értékelik a 2018-as évet!

Ismét elrepült egy esztendő – de micsoda év is volt ez! A Fókusz Plusz csípős nyelvű kritikusaival értékeli a híreket!

Évértékelő bakiparádé 2018


szerző:
2018.12.27. 21:10
Évértékelő bakiparádé 2018

Celebjeink senkit sem kíméltek miközben kiértékelték a 2018-as évet, ám néhányszor az ő nyelvük is megakadt!

Kelemen Anna nem bánta meg, hogy ledobta a textilt!

Az egykori Playmate elárulta, hogy sikerét a vetkőzős képeinek köszönheti, amit azóta sem bánt meg, sőt...

A vetkőzés tette sztárrá Kelemen Annát!

Utánajártunk, hogyan értékelik Kelemen Anna első pucér képeiket a nyuszis magazin címlaplányai.

Kelemen Anna férjet keres, de van egy kis bibi!

Urak, itt az idő: most vagy soha! 

Kelemen Anna férjet keres!

A dögös playmate élete fordulóponthoz érkezett: elege lett a szingli létből, szeretne végre megállapodni. Sőt! Még a gyermekvállalás gondolata is megfordult a fejében! A helyzete azonban nem egyszerű, tapasztalatai szerint, a férfiak félnek tőle!

Kelemen Anna szerint ezek a cikis karácsonyi ajándékok

Az ünnepi időszak kezdetével Kelemen Anna végigvette, ő milyen ajándékoknak örülne, és melyek azok, amiket inkább elkerülne…

Kelemen Anna nem megy tökre késsel

A szőkeség úgy gondolja, nem becsüljük eléggé, nem dédelgetjük eleget a tököket a Halloween közeledtével. Éppen ezért le akar számolni a - szerinte indokolatlan - tök mészárlással.

Kelemen Anna garázsvásárt nyitott?

Kelemen Anna kisöpörte a ruhásszekrényét, azt mondta, ideje volt már, nagyon nehezen szabadul a dolgaitól. Az persze kérdés, hogy sikerült-e lezárnia élete zűrösebb korszakát – erről mesélt pont egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának.

Kelemen Anna: így csábítsd el a párod takarítás közben!

Kelemen Annát kitiltották egy irodalmi rendezvényről. A híresztelések szerint nem a viselkedését sérelmezték a szervezők, pusztán az Anna-jelenséggel volt problémájuk. Váratlanul leptük meg az otthonában a szőkeséget, aki amellett, hogy az incidensről is mesélt nekünk, még azt is megmutatta, hogyan csábíthatjuk el szerelmünket takarítás közben.

A lábak a gyakran kritizált testrészek közé tartoznak, de miért?

A láb is fontos! Kelemen Anna szerint a női test egyik legszebb része a formás comb és lábfej, de miért sorolják mégis hátrébb a férfiak a kerekebb testrészekhez képest? Ennek jártunk utána.

Meglepő: Kelemen Anna szerint ez a csapat nyeri a foci vébét

Kelemen Anna elárulta, hogy titkos elmélete szerint ki nyeri az idei Labdarúgó-világbajnokságot. A tetoválások, a kockás has, vagy a jövedelem számít jobban?

 

Kelemen Anna fenéktudata

A látványos szőkeség szárazjéggel tartja karban bőrét. Fenéktudata kialakításán is dolgozik.

No make up: egyre többen vállalják valódi arcukat

Magabiztosságot ad, egy másik arcot. Viselője nem érzi meztelennek magát. Legalábbis a nők nagy része ezt gondolja a sminkről. Mások viszont hazugságnak tartják, hiszen ápol és eltakar., talán ezért is  hódít egyre inkább a no make up felfogás. Kelemen Anna arcáról viszont már le sem lehet törölni a festéket.

KELEMEN ANNA: „Aki nem tud sminkelni, az inkább ne sminkejlen”

A szexszimbólum Kelemen Anna nem titkolja, hogy imád sminkelni, és nehezen is tudja teljesen natúran elképzelni az arcát. Az utóbbi években azonban sokat változott, ma már egyáltalán nem használ harsány színeket, de ehhez meg kellett érnie.

Íme „Urbán Viktor” legendája (Benk Dénes)

Részlet a 21. évad első részéből:

A választás másnapján természetesen a politikai élet volt terítéken, Benk Dénes pedig nem rejtette véka alá véleményét. Sőt, „Urbán Viktor” és Kelemen Anna sem maradhattak ki…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Sztárok intim fotói - Mit, miért és hová posztolnak a celebek?

Kelemen Anna, Cinthya Dictator és Rubint Rella mondja el véleményét az izgalmas témában!

Kelemen Anna csábít – ezúttal szavazásra

Nyereményjátékkal próbálja szavazásra bírni Facebook követőit Kelemen Anna. A nyeremény egy este vele. Íme a feltételek!

Sztárok intim fotói: hol a határ?

Sok híresség a közösségi oldalára simán posztol törölközős, alig takaró képeket, de van olyan is, aki a meztelen-fürdőzős, légyott utáni pillanatok megosztásától sem riad vissza. A kérdés már csak az: hol a határ?

 

KELEMEN ANNA: „Minden posztom a hangulatomtól vezérelt!”

Kelemen Annáról tudjuk, hogy nem szégyenlős. Ezért is meglepő lehet sokak számára, hogy mi az, amit soha nem osztana meg közösségi oldalán a szőkeség.

Kelemen Anna kacérkodása a politikával

Hogy kerül Kelemen Anna a Házon kívülbe? Merthogy egy olyan celebről van szó, akiről leginkább a külseje, a botrányai vagy a pornó juthat eszünkbe. Kelemen Anna nemrég jelentette be, hogy indulna képviselőjelöltnek, mert a politika orális műfaj, és abban szerinte ő a legjobb.

Mit keresne egy volt pornós a politikában?

A Házon kívül aktuális adásában riportot láthatnak Kelemen Annáról, aki eddig leginkább a külsejéről és az ügyeiről volt ismert, de nemrég kitalálta, hogy képviselőnek áll. A celebnek határozott véleménye van magáról és persze a magyar politikai életről is, annyira, hogy a hódmezővásárhelyi választási eredmény láttán úgy döntött: példát mutat, és visszalép a jelöltségtől.

 

Fókusz Plusz 2017-12-30


szerző:
2018.01.01. 00:00
2017 második fele: szubjektív értékelés a sztároktól

2017 második felének abszolút szubjektív értékelésében az X-Faktortól a Surviroron át eljutunk a vágyott kalóztámadásig. A kommentátorok szerepében továbbra is Kabát Péter, Wossala Rozina, Kelemen Anna és Dombóvári István.

2017 első fele: szubjektív értékelés a sztároktól

Gyorsan elrepült 2017 is – amely ezúttal sem szűkölködött szórakoztató, megható és felemelő pillanatokban. Az esztendő értékelésében ezúttal öt híresség segített a Fókusznak: a dzsungel celebek első számú triumvirátusa: Kabát, Pumped Gabo és Wossala Rozina, továbbá a kebelcsoda Kelemen Anna és a humor mozsárágyúja, Dombóvári István.

Kelemen Anna mindig az utolsó pillanatban szalad az ajándékokért

A vlogger örül neki, ha inspirálhatja a rajongóit, még akkor is, ha egy visszafogott kis sztriptízzel lepik meg szeretetből. A vlogolás és az Anikó Show-élménye mellett persze a karácsony is szóba került. Nem hiszitek el, mitől jön meg mindig a karácsonyi hangulata!

Kelemen Anna erotikus táncot kapott

Csongor bármit megtenne, hogy Kelemen Anna közelébe kerülhessen. Most el is érkezett számára ez a szent pillanat, ráadásul az első találkozás után rögvest egy randevút is szeretne kérni a vloggertől. Először a bicepszével nyűgözte le Annát, majd egyhamar sikamlóssá vált a fiú udvarlása…

Milyen az a

Annácska ismét akcióban! A kebelcsoda most épp az online tévézésbe próbál betörni. Újdonsült videoblogjában sajátos stílusban fogalmazza meg a "Kelemen Annaizmus" ügyes-bajos kérdéseit.

Story Extra 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 15:40
Kelemen Anna és Aleska: másként látják a szingliséget

Kelemen Annának és Sáfrány Emesének nincs könnyű a dolga a komoly ismerkedés terén. Mivel a legtöbb férfi vagy nem mer náluk kezdeményezni, vagy csak azért próbálkoznak, hogy elmondhassák, hogy kavartak velük.

 

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20
KELEMEN ANNA:

Kelemen Anna Hugh Hefner nyomdokaiba szeretne lépni. Hogy, hogyan? Hát ő is egy háremet szeretne tartani annyi különbséggel, hogy a celeb háreme férfiakból állna. Erről és sok más tabu témáról is kifaggatta a Fókusz riportere a szőkeséget!

 Kelemen Anna luxusgarázsvásárt rendezett, ahol új életéről is beszélt

Kelemen Anna kisöpörte a ruhásszekrényét, azt mondja, ideje volt már, nagyon nehezen szabadul a dolgaitól. Az persze kérdés, hogy sikerül-e lezárnia élete zűrösebb korszakát, de az idő majd eldönti ezt is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 17:20
KELEMEN ANNA: Most már meggondolom, mire adok ki pénzt

Kelemen Anna mindig is értett ahhoz, hogy kitűnjön a szőke bombázók egyébként igen sűrű mezőnyéből. Igazi botrányhős, aki szélsőséges viselkedésével gyakran szerepelt ruhában is a magazinok címoldalán.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kiderült Kelemen Anna súlyos titka!

Pont egy évvel ezelőtt a szép szőkeség arról számolt be a Story Extra nézőinek, hogy új életet kezdett és szakemberek segítségével igyekszik túltenni magát botrányos múltján. Stábunk tavaly otthonában tört rá, és ha azt hitték, hogy mindent tudnak a szőkeségről, nagyot tévedtek…

A szőke szilikoncsoda riporternek állt a Szigeten!

Öt éve a Fókusz stábja úgy döntött, kilátogat hazánk egyik legnagyobb fesztiváljára, a Szigetre, és nem mással, mint  Kelemen Annával. Az alkalmi riporterünk, a szép szőkeség igen ügyesen kérdezősködött a vele szembejövőktől, sőt menetközben Anna nemcsak számot cserélt egy külföldi fiatalemberrel, hanem csókot is.

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

Focikvíz: Megszólalnak a gyengébbik nem képviselői

A hatalmas foci láz közepette a Fókusz stábja a hölgyek tudására volt kíváncsi. Vajon mit tudnak mondani a gyengébbik nem képviselői a lesről, a szögletről, vagy a kötényről. Ki a szövetségi kapitány és vajon hány méterről rúgják a tizenegyest?

FOCIKVÍZ: 10 kérdés, 10 meglepő válasz a fociról

Feltettünk 10 focival kapcsolatos kérdést Voksán Virágnak, Kelemen Annánk és Kustánczi Liának. Többek között azt kérdeztük tőlük, hogy mi az a les, meddig tart egy mérkőzés és hányan játszanak egy csapatban. Hogy mennyire voltak topon a hölgyek a foci témakörében, kattintás után kiderül!

Kelemen Anna férfiasabb ételekkel próbálkozik!

Korábban már megcsillogtatta gasztro-tudományát édességek készítésével. Ezúttal kolbászokon csiszolgatta kézügyességét, a hangulatot pedig a grillsütő tette igazán forróvá! Mentora szerint egyelőre inkább lelkes, mint ügyes, de sok hasznos tippet is adunk a nyári sütögetésekhez.

Kritika-teszt elé állítottuk sztárjainkat!

Ki hogyan kezelte a rázúduló negatív véleményeket, miután híres lett? Kelemen Annát és Ganxsta Zoleet teszteltük: szembesítettük őket néhány ilyen megjegyzéssel, és kíváncsiak voltunk, hogy mi az ő taktikájuk. A reakcióik magukért beszélnek.

Story Extra 2016-03-29


szerző:
2016.03.29. 16:55
Kelemen Anna ismét készül valamire!

Ismét nagy port kavart közösségi oldalára feltöltött képeivel. Nem beszélve legújabb videójáról, ahol fehérneműben szavalja a Nemzeti dalt. Talán sokan nem is gondolnák, ezek a posztok egy jól kigondolt stratégia szerves részei voltak.

Story Extra 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 16:55
Kelemen Annának befelé forduló a személyisége?

A botrányhősnő kipróbálna egy macskát, mert szerinte olyanok, mint a nők, a férfiak pedig, mint a kutyák. A háziállat választás nem könnyű, ráadásul sok mindenről árulkodik. Sztárjaink elárulták, milyen kedvencet választanának.

Kelemen Anna: „Nem akarok szofisztikált lenni”

A napokban nagy port kavart Annácska frissen felfedezett hirdetése, sőt azt is megállapították, hogy emelkedett a tarifája. A botrányhősnő cáfol; nem válogatta meg szavait, ami érthető, hiszen senki sem örülne, ha hazugságokat terjesztetnének róla egy ország előtt.

Story Extra 2016-03-02


szerző:
2016.03.02. 17:25
Kelemen Anna megdöbbentő titkokat árult el a magánéletéről

Legutóbb arról számolt be nekünk, hogy új életet kezdett és szakemberek segítségével igyekszik túltenni magát botrányos múltján. Most azonban otthonában törtünk rá, és ha esetleg azt hitték, hogy mindent tudnak a szőkeségről, nagyot tévedtek.

Story Extra 2016-02-04


szerző:
2016.02.04. 17:25
Kelemen Anna pszichológus segítségével lépett a gyógyulás útjára

A szőkeség, még tavaly novemberben jelentette be, az RTL Klub képernyőjén, hogy új életet kezd. A lány finomított botrányosnak ítélt külsején, amivel sokaknak szálka volt a szemében. Visszavonult a nyilvánosság elől és szakemberrel próbált túllépni a múltján.

Eseménydús évet zárunk


szerző:
2015.12.30. 19:00
Eseménydús évet zárunk

Micsoda év volt! Tele meglepetéseel és szürreális helyzettekel. Kiderült, semmi sem az, aminek látszik, a hírességek is esendőek. Sok celebritás került olyan helyzetbe, amelyre egy évvel ezelőtt rémálmában sem gondolt volna. Nézzük, hónapról-hónapra, hogy mi történt!

Celebeink évértékelésétől szem nem marad szárazon

Micsoda év volt! Tele meglepetéseel és szürreális helyzettekel. Kiderült, semmi sem az, aminek látszik, a hírességek is esendőek. Sok celebritás került olyan helyzetbe, amelyre egy évvel ezelőtt rémálmában sem gondolt volna. Nézzük, hónapról-hónapra, hogy mi történt!

Bombázók bizonyítottak Fördős Zé konyhájában

Ki ne emlékezne gyerekkorából arra, hogyan irányította a konyhai munkálatokat a nagyi a vasárnapi ebédek, vagy a karácsonyi sütés-főzés alkalmával. Felidézhetjük a nagypapa védekezését is, mikor azzal próbálta megúszni a krumpli pucolást, hogy a főzés női dolog, és a nőnek amúgy is a konyhában a helye. Aztán felgyorsult a világ, robbant a bikini bomba, és jöttek a lányok, akik rácáfoltak arra az mondásra, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.

Fókusz 2015-11-24


szerző:
2015.11.24. 18:55
Fókusz 2015-11-24

A bécsi karácsonyi vásár is a terroristák célpontja lehet? Európa terrorkészültségben, Brüsszelben még mindig a legmagasabb fokú a készültség, de miért pont Belgiumban tervelték ki a merényleteket? Fördős Z tesztelte, hogyan főznek azok a bombázók, akiket eddig csak magassarkúban láttunk! Mellrák-kampányban szerepelnek az ÉNBP szereplői. Felkerestük a Keresem a családom egyik múlt heti „főszereplőjét”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való