KERESÉS search-close

Kolosi Péter

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kolosi Péter"

Tudj meg mindent az őszi műsorokról és az RTL Mostról

Sehol nem látott showműsort mutat be a csatorna szeptember első vasárnapján. Az újdonság mellett régi közönségkedvencek visszatéréséről is beszélt az RTL Klub programigazgatója és vezérigazgató helyettese. Sőt, az RTL Most is tartogat újdonságokat, amelyekről Grósz Judit, Digitális és fejlesztési igazgató mesélt.

RTL Gold: az összes RTL sikerműsor egy csatornán!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be azokat a mindenre elszánt hölgyeket, akik Budafok utcáján tüntettek. Bár a jelenet képzeletbeli volt, de egy nagyon is valós igény állt mögötte. De mit követeltek vissza? Több Balázst, Dr Tóth-ot, Mónikát, a Legyen Ön is Milliomost, a Széfet... és még lehetett volna sorolni. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója nem szeretett volna ellenállni a közakaratnak, és ezt a számtalan sikerműsort egyetlen egy csatornán helyezte: az RTL Goldra!

Fókuszban a világ legérdekesebb és legkülönlegesebb témái!

A Fókusz egyik legnagyobb erénye a sokszínűség, ami már a legelső adást is jellemezte. A műsorvezetők egyik pillanatról a másikra váltak országosan ismertté, rendkívül fiatalon. Batiz András 13 éve nem járt az RTL régi épületében - most együtt nosztalgiázunk vele!

Kolosi Péter nélkül nem ilyen lett volna az RTL elmúlt 20 éve

Kolosi Péter az RTL legelső napjától dolgozik a cégnél: kezdetben a Fókusz főszerkesztőjeként, és a Fókusz Plusz műsorvezetőjeként bizonyított, később pedig programigazgatóként és vezérigazgató-helyettesként alkotott maradandót. Hogy mi a titka? Elmesélte!

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

Aranyba borult az RTL - Elindult az RTL Gold!

A nézők két hete láthatják az RTL Klub új tévécsatornájának promóját. A rövid videóban mindenre elszánt hölgyek tüntetnek egy olyan csatornáért, ahol viszontláthatják kedvenceiket, de július 3-tól már nem kell várniuk, hiszen elindult az RTL Gold!

Továbbra is az RTL vezére a magyar médiapiac legbefolyásosabb személye

Harmadszor is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója végzett első helyen a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorában, amelyet idén 10. alkalommal készített el a kommunikációs szaklap. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter pedig egy helyet javítva az ötödik legbefolyásosabb médiavazető lett ebben az évben.

A TOP 10 legbefolyásosabb médiavezető

Az 50 legbefolyásosabb médiavezető rangsora egy húsz fős zsűri szavazatai alapján állt össze. A legfontosabb szempont az volt, hogy mekkora árbevételű céget vezetnek, mennyire meghatározó a véleményük, és hogyan változott a befolyásuk az elmúlt egy évben. Következzenek a rangsor éllovasai!

Kolosi Péter:

Végleges döntés született az RTLII műsorát illetően. Hosszas gondolkodás után úgy határozott a csatorna, hogy a 18 éves Heti Hetes nem forog tovább...

Mi lesz Istenes Bencének a sorsa? – Úgy tűnik nagy a baj!

Két éve már annak, hogy az X-Faktor akkori mentorai fellázadtak a fiatal műsorvezető ellen, és nem tudták annyiban hagyni Bence húzásait. Tóth Gabiék Kolosi Péterhez, a „főnökhöz” fordultak segítségért, aki úgy tűnt, igen megértő a mentorokkal szemben. A műsorvezető nagyon kihúzta a gyufát…

Te már tudod, mit tervez az RTL Klub idén karácsonyra?

Ha szemfüles vagy, megtudhatod! Na és arra kíváncsi vagy, miket kellett átélnie Kolosi Péternek ahhoz, hogy 2016-ban se teljen el karácsony Kevin nélkül? Ha karácsony, akkor Kevin! Vagy Jégvarázs?

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Ha karácsony, akkor Kevin! Emlékszel még?

Egyetlen ünnep telhetett csak el a komisz kissrác nélkül, azonban utána az RTL Klub kiengesztelt mindenkit: Kolosi Péter, kijelentette: „Nincs karácsony Kevin nélkül”. Idén sem lesz ez másképp!

Elrabolták az RTL Magyarország programigazgatóját!

Magyarország két táborra szakadt: vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! trilógia filmjeit, és vannak, akik inkább mást néznének karácsonykor a televízióban. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek, ha kell, elrabolják az RTL Magyarország programigazgatóját.

Kolosi Pétert sarokba szorították! Mi lesz most? Hiszen nincs karácsony Kevin nélkül!

A sokszínűség és a nyitottság egyre fontosabb a vállalati szférában

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában sokszínűség. A legújabb kutatások szerint a tizennyolc éven felüli diákok nyolcvanhárom százaléka választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Kolosi Péter a 6. legbefolyásosabb ember a médiaiparban!

A TOP50-es listán az RTL Magyarország vezérigazgatóján kívül több RTL-es vezető is előkelő helyezést ért el. Így Kolosi Péter, aki ezúttal a 6. legbefolyásosabb embernek számít a médiaiparban. Kolosi a kezdetek óta az RTL-t erősíti, 1997-től a Fókusz főszerkesztője és műsorvezetője volt, majd 2001-től az RTL Klub programigazgatója. Emellett tavaly július óta már az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való