KERESÉS search-close

Kristóf

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kristóf"

Mónika teljesen kiakadt Tibi 100 milliós légyottjától!

Tibi titka nemcsak Valit borította ki, hanem az egész családot... kivéve egy valakit! Kitaláljátok, kiről van szó?

Zsarolás! Hatalmas összeghez jutott a Drága örökösök szereplője!

Hoppá-hoppá: úgy tűnik Kristóf nem hagyja annyiban azt a múltkorit, és végre a sarkára áll! Na de mit szól vajon mindehhez Attila...?

Hatalmas összeget bukott a Drága örökösök szereplője!

És ha mindez nem lenne elég, már csak pár órájuk maradt a fiúknak, hogy visszaérjenek Ökörapátiba! Vajon sikerül nekik ilyen állapotban?

Dia egyre jobban ragaszkodik Kristófhoz?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Dia számára kezd vonzó lenni Kristóf... vajon mi sül ki ebből?

Tisztességtelen ajánlat - Drága örökösök módra!

Mónika betalálja Kristófot egy tisztességtelen, ám egyben visszautasíthatatlan ajánlattal... A teljes epizódott itt tudjátok visszanézni!

ÉNB Kristóf hazatért


szerző:
2018.09.04. 16:30
ÉNB Kristóf hazatért

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egy éve döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és Németországba költözik. Most azonban újra feltűnt az RTL Klub képernyőjén. De mennyire jöttek be a számításai Hamburgban, és mi az, amit a legjobban szeret az új otthonában?

A hazatérő Kristóf készítheti el Gábor új tetoválását?

Gábor felkereste az épp itthon tartózkodó Kristófot, hogy készítsen neki egy új tetoválást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor feladta a leckét a hazatérő Kristófnak

Joe nem tudta kiverni a fejéből Gingert. Tamara aggódni kezdett édesanyjáért. Lili Karesszal és Milánnal töltötte a napot. Gábor meglátogatta a hazaérkező Kristófot.

Visszatér ÉNB Kristóf!


szerző:
2018.09.03. 09:08
Visszatér ÉNB Kristóf!

Újra látható lesz a sorozatban az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Kristóf.

ÉNB Kristóf maga mögött hagyta az országot

Egy évvel ezelőtt Kristóf úgy döntött, csak a tetoválásra koncentrál és elhagyja Budapestet. A többiek döbbenten fogadták a hírt, hiszen Kristóf az Éjjel-Nappal Budapest kezdetétől fogva az alapcsapat tagja. Most viszont úgy döntött, más országban szeretne boldogulni.

Horváth Éva szerelme!


szerző:
2018.04.17. 16:20
Horváth Éva szerelme!

A szülés után is elképesztő formában van Horváth Éva, akit egyéves kisfia is elkísért fotózására.

 

˝Nincs viszony, nincs pénz!˝

Szilvia egész életében azért küzdött, hogy megszerezze, amit akar. Most sincs ez másképp. A Tükröm Tükröm megtartásához szüksége van Kristófra...

Angéláé lett a Tükröm Tükröm!

Szilvia nem is sejtette, hogy valójában mit ír alá, amikor Kristóffal megállapodott.

A teljes adásért kattints IDE!

Puszi két oldalról!


szerző:
2018.03.27. 16:20
Puszi két oldalról!

Horváth Éva kisfiával, Kristóffal már egészen távoli országokat is bejárt, most mégis hazai időtöltés mellett tették le voksukat. Anyukájával együtt egy kis wellnessre indultak…

Vajon mi lesz a következő állomás?

Horváth Éva már a világ másik felét is megjárta kisbabájával. Indonézia után Malajziát is kihúzhatták a bakancslistáról a 10 hónapos Kristóffal. Vajon mi lesz a következő állomás?

 

Következő rész (2017. augusztus 31.)

Vajon megbocsát Kristóf Tóbiásnak az elszólásáért? Hogy sül el a közös családi vacsora Júliáéknál? Nórához egy váratlan vendég állít be. Vajon kinek a nyomába indult Ágnes?

Következő rész (2017. augusztus 08.)

Júlia kínos helyzetbe kerül egy fontos üzleti tárgyaláson. Kristóf megszenvedi, hogy befogadta magukhoz Sárit. Vilmos és Bözsi kirándulása fájdalmas véget ér. Judit Alzheimer-kórja nem várt problémához vezet.

Következő rész (2017. augusztus 07.)

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Kristóf menekül az anyja elől, aki az ő álmát akarja élni

Gabi nemcsak Zsolttal szerette volna rendezni a viszonyát, de 20 éves fiával is. Kristóf úgy érzi, hogy az anyukáját nem a jó szándék vezérli, és képtelen vele egy fedél alatt élni. A fiú képtelen hinni Gabinak, és teljesen kivan attól, hogy 47 éves anyukája egész nap telefonál, mint egy tinilány.

Előző rész (2017. július 31.)

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Következő rész (2017. július 20.)

Vajon képes lesz Aliz és Kristóf fenntartani a látszatot a „nászútjukon”? Vajon Júlia el tudja simítani a konfliktusát Miklóssal? Vajon Krisztián beleegyezik, hogy Natasa náluk lakjon egy ideig? Az összetört Nóra megdöbbentő információ birtokába jut.

Péter a humorával, Kristóf a testével, Martin piával hódít

Péter a puritán csajozásban hisz, és a Youtuben vannak fent csajozós videói is. Kristóf régebben kövér volt, és azért kezdett el gyúrni, hogy minél több lányt meghódítson. Martin bulikba csajozik, és saját elmondása szerint az a titka, hogy nagyon rámenős.

Az erőverseny abszolút győztese a csirke-rizs zabáló Martin!

A harmadik fordulóban a srácoknak egy-egy nagy adag igazi fitness kaját kellett elfogyasztaniuk. Péter feladta a versenyt, Martin és Kristóf viszont fej-fej mellett zabáltak. Végül Martinnak sikerült elsőként elfogyasztania az ételt, így ő nyerte a három fordulós erőnléti versenyt.

Hiába az erőlködés, a telefonkönyv mindhárom fiúnál erősebb volt

Péter, Kristóf és Martin lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, mekkora erő lakozik bennük. Az első fordulóban a srácoknak egy-egy telefonkönyvet kellett széttépni, és bár mindhárman beleadtak apait-anyait, a telefonkönyvek túl masszívnak bizonyultak.

Vasrúd hajlításból mindenki jelesre vizsgázott!

Miután az első fordulóban senki nem szerzett pontot, a srácok felszívták magukat, és nekiláttak a második feladatnak. Három különböző méretű vasrudat kellett meghajlítaniuk, és a kezdeti kudarc után először Kristófnak, másodszor Péternek, és végül Martinnak is sikerült végrehajtani a feladatot.

Távozik az Éjjel-Nappal Budapest alapszereplője

Négy és fél év után elhagyja az Éjjel-Nappal Budapestet Kristóf, a sorozat egyik alapszereplője.

Kristóf:

Miután Kristóf bejelentette a lakóknak, hogy Hamburgba költözik, elhívta őket egy bárba, hogy megünnepeljék Krisi nagy lehetőségét. Amikor Alexa és Kristóf kettesben maradtak, a srác bocsánatot kért a viselkedéséért, és csókkal búcsúzott el a lánytól.

Inez:

Kristóf három éve készít videókat a Youtube-ra, és mára közel 70 ezer feliratkozója van. Ezt a sikert nem egyedül, hanem Inezzel érte el, de az utóbbi időben már nem tartják a kapcsolatot, ugyanis féltékenység miatt megromlott a viszonyuk. Kristófnak nemcsak Inezzel, de Inez barátjával, Mátéval is megromlott a kapcsolata, ezért a fiú most személyesen próbálta rendezni baráti kapcsolatait.

Kristóf Alexának:

Alexa egy dunaparti étterembe foglal kettőjüknek asztalt estére, hogy meghálálja Kristóf munkáját. De Kristófnak bűzlik az egész és egyértelművé teszi Alexa számára, hogy ami közöttük van az nem kapcsolat, és nem is lesz az soha.

Előző rész (2017. július 04.)

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit. Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt. 

Kristóf egyértelművé teszi Alexa számára, mi van köztük

Alexa reggel meglátott Kristóf telefonján egy SMS-t, és egyre biztosabb volt abban, hogy Kristóf valakivel kavar...

Következő rész (2017. július 04.)

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit. Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt. 

Következő rész (2017. június 23.)

Aliz és Kristóf kimondja végre egymásnak a "boldogító" igent. Hanna sorsfordító elhatározásra jut a Péterrel való kapcsolatát illetően. Gizella és László végül mégis elmennek Aliz és Kristóf esküvőjére. A Berényi Ásványvízüzem megnyitója botrányba fullad.

Bécy kirúgja Kristófot, és visszaköltözik az albérletbe

Bécy és Kristóf vitája annyira elmérgesedik, hogy végül Bécy egy banális indokkal ki is rúgja Kristófot. Este, amikor a fiú megint a stúdióban akar aludni, Alexa elhívja magához az albérletbe, ahol bejelentik, hogy Kristóf átmenetileg ismét a ház lakója lesz.

Előző rész (2017. június 21.)

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következik be. Evelin egyre inkább azt érzi, hogy rendkívüli módon vonzódik Ivánhoz. Kristóf visszaköltözik az albérletbe.

Következő rész (2017. június 21.)

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következik be. Evelin egyre inkább azt érzi, hogy rendkívüli módon vonzódik Ivánhoz. Kristóf visszaköltözik az albérletbe.

Alexa Kristófnak:

Este Kristóf felkeresi Alexát, hogy megkérdezze, mi volt ez az egész Katalinnal, és bár Alexa el akarja zavarni Kristófot, végül újra szexelnek.

 

Előző rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Kristóf szexszel vigasztalja meg Alexát

Amikor Lettura Katalin megjelent a fodrászatban, mindent megtett, hogy kikészítse Alexát. Végül a lány nem bírta tovább, és Kristóf szeme láttára dobta ki Katalint a fodrászatból...

Következő rész (2017. június 19.)

Vajon hogy végződik Gigi története? Vajon rájön Ágnes, hogy mitől van rosszul? Kristófot váratlan vendég lepi meg. Rudi és Milán azon igyekszik, hogy helyrehozza a Félixnek okozott kárt.

Barátok közt: Ez történt a 23. héten

Júlia Miklós tudta nélkül hoz meg egy lényeges döntést, ami nem várt következményekkel jár. Brigitta kegyetlen terve úgy tűnik, hogy sikeres lehet. Gigi szörnyű dolgot tesz a kicsi Bencével. Kristóf hibát követ el Tóbiással kapcsolatban. Emília és Félix kapcsolata nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték. Bandi bíróságon való szereplése nem a várakozásoknak megfelelően alakul. Péter újabb inspirációt kap a filmjéhez.

Előző rész (2017. június 08.)

Emília és Félix kapcsolata ismét válságba kerül. Hogy alakul Bandi bírósági ügye? Vajon sikerül Kristófnak kibékítenie Tóbiást? Zsófit és Tóbiást ijesztő dolog fogadja Gigi lakásán.

Előző rész (2017. június 07.)

Gigi magával viszi Bencét Horvátországba. Kristóf összekülönbözik Tóbiással, amiért a srácnak nincs ideje az esküvővel foglalkozni. Vajon Ágnes belesétál Brigitta újabb csapdájába? Emília rajtakapja Milánt, amint egy ellopottnak hitt képet rejteget.

Kristóf Katalin helyett Alexát választja?

Katalin eleinte a barátságos arcát mutatja, ám amikor megkezdődik a fellépés, sorozatosan megalázza Alexát. Alexa vérig sértve elrohan, Kristóf viszont utánaered, hogy megvigasztalja. A fiú lovagias gesztusa Alexát elégedettséggel és reménnyel tölti el.

Előző rész (2017. június 07.)

Gréti visszatér és még mindig meg van róla győződve, hogy Dani megcsalta. Hajni és Milán együtt töltik a napot. Alexa fellép Katalin irodájának a céges buliján, de rosszat sejt.

Következő rész (2017. június 07.)

Gréti visszatér és még mindig meg van róla győződve, hogy Dani megcsalta. Hajni és Milán együtt töltik a napot. Alexa fellép Katalin irodájának a céges buliján, de rosszat sejt.

Barátok közt: Ez történt a 21. héten

Úgy tűnik, hogy Aliz és Kristóf hirtelen jött ötlete tervvé válik. Ágnes Attilával nyomoztat Brigitta után. Bandi őszintén bevallja Miklósnak, mi történt vele Keszthelyen. Miklóst sokkolja, hogy mi mindenen kellett a fiúnak átmennie. Zsófi és Ádám kapcsolata rendeződni látszik, de fogalmuk sincs róla, mit tervez Gigi. Rudi munkát kap Félixtől, aminek eredményeképpen még nagyobb bajba keveredik, mint amiben volt. Péter bosszús Hanna miatt.

Következő rész (2017. május 25.)

Vajon kiderül, mit akar Brigitta Ágnestől? Aliz rádöbben, hogy jobb, ha titokban tartják az érdekházasságot. Vajon Bözsi kikotyogja Aliz és Kristóf titkát? Rudit óriási bajba keverik a gyerekei és Milán.

Előző rész (2017. május 22.)

Tóbiás ráébred, nem elégedett az életével. Kristóf merész ötlettel áll Aliz és Krisztián elé. Vajon mit akar Brigitta Ágnestől? Ábel megkörnyékezi Bandit.

Előző rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Barátok közt: Ez történt a 20. héten

Nóra megdöbben, amikor megtudja, hogy kicsoda valójában az a férfi, aki meglehetősen szimpatikussá vált a számára. Gigi új módszert keres arra, hogy megpróbálja összeugrasztani Zsófit és Ádámot. Péter közel kerül ahhoz, hogy hibát kövessen el Hannával kapcsolatban. Aliz és Krisztián komolyan gondolják a házasságot. Kristóf a harc mellett dönt az örökségével kapcsolatban. Félix végre döntést hoz Emíliával kapcsolatban. Rudi rájön, hogy elégedetlen az életével.

Következő rész (2017. május 22.)

Tóbiás ráébred, nem elégedett az életével. Kristóf merész ötlettel áll Aliz és Krisztián elé. Vajon mit akar Brigitta Ágnestől? Ábel megkörnyékezi Bandit.

Következő rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Előző rész (2017. május 18.)

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Következő rész (2017. május 18.)

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Bécy hősiesen megmenti Alexát

Habár minden jól néz ki Alexa fellépésének kezdetén, hamar kiderül, hogy Johnny félreszervezte a dolgot, és a jelenlévő gengszterek szexpartizni szeretnének Alexával. Bécy az utolsó pillanatban egy blöffel menti ki Alexát és Kristófot az eldurvult helyzetből.

Előző rész (2017. május 09.)

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaznak a fellépésre, amit Johnny Disco szervezett. Emma lassan az őrületbe kergeti a lakótársait. Milán mindenféle nevetséges bátorságpróbákat áll ki, hogy pénzhez jusson. 

Bécy megmenti Alexát, és ő lesz a nap hőse

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaztak a Johnny Disco szervezte exkluzív fellépésre. Amikor Bécy megtudta, hogy Johhny Alexával van, vérszemet kapott, és elindult utánuk vidékre...

Következő rész (2017. május 09.)

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaznak a fellépésre, amit Johnny Disco szervezett. Emma lassan az őrületbe kergeti a lakótársait. Milán mindenféle nevetséges bátorságpróbákat áll ki, hogy pénzhez jusson. 

Johnny Disco exkluzív fellépést ajánl Alexának

Alexa újabb üzenetet kap Kőszikla_38-tól, akiről aztán kiderül, hogy nem más, mint maga Johnny Disco. A csalódott Alexa ki akarja adni az útját, ám Johnny fellépést ajánl neki...

Alexa:

Kristóf és Alexa elmennek egy klubba bulizni, ahol Alexa egyre közelebb kerül Kristófhoz. Alexa biztos benne, hogy történni fog valami közöttük. Ám nem elég, hogy menet közben Bécybe botlanak, még előkerül Kristóf új szeretője, Katalin is.

Bécy kidobja Kristófot a stúdióból

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébredt a luxusban. Katalinnak megérkeztek a gazdag barátnői, így Kristófnak alsónadrágban kellett elrohannia, ráadásul Bécy a stúdióból is kirakta...

 

Kristóf összeszűri a levet Katalinnal

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Katalinnak megérkeznek a gazdag barátnői, akik előtt rejtegeti Kristófot, így Kristófnak alsónadrágban kell elrohannia titokban.

Előző rész (2017. május 04.)

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Joe tanácsa ellenére Barbi elmondja az igazat Ramónának. Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra.

Következő rész (2017. május 04.)

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Joe tanácsa ellenére Barbi elmondja az igazat Ramónának. Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra.

Szavazz! Ki a legszexibb pasi az Éjjel-Nappal Budapestben?

Helyesek, izmosak, sármosak és egytől egyig szívdöglesztőek. Minden este láthatod az Éjjel-Nappal Budapest szexi pasijait, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, neked melyikük tetszik a legjobban.

Alexa kalandja kudarcba fullad

Miután Kristóf megmenti Alexát egy kínos kérdéstől, Alexa és a riporter közelebb kerülnek egymáshoz, de Peti rosszul lesz a piától, így hamar véget ér a randi.

Előző rész (2017. április 06.)

Lali és Ede maguk ellen fordítják a lakókat. Alexa és Kristóf újra egymás társaságában tölti az estét. Karesz és Milán megismerik Mesit.

Alexa és Kristóf újra egymás mellett kötnek ki

Alexát reggel felhívták, hogy egy menő magazin szeretne vele riportot csinálni. Bár a lány nagyon be volt zsongva, azt nem sejtette, hogy a riporter egy ennyire helyes srác lesz...

Kristóf:

Maja és Kristóf megint összevesznek, és a vitájuk odáig fajul, hogy Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből. 

Előző rész (2017. március 23.)

Barbi kicsinosítja Ramónát. Karola, Gréti és Bori vidékre utaznak. Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből.

Maja szakít Kristóffal

 Kristóf totálisan kiakadt azon, hogy arra van esze Majának, hogy mutogassa magát, de arra nincs, hogy normális ember módjára viselkedjen, és megpróbálja helyrehozni a kapcsolatukat...

Következő rész (2017. március 23.)

Barbi kicsinosítja Ramónát. Karola, Gréti és Bori vidékre utaznak. Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből.

KLIPPREMIER: ÉNB Alexa-Túlpart

VÉGRE! A Bang Bang után itt van Alexa legújabb dala, a Túlpart! Először nálunk láthatjátok a slágergyanús dalhoz készült hivatalos klipet, a dalszöveget pedig IDE kattintva éritek el!

A szexfüggő Igor ezúttal túl messzire megy

Miután Karola a tetováló szalonban szemrehányást tesz Igornak, a szexfüggő fiú önkielégítést végez a munkahelyén. Miután Igor lebukik, betelik a pohár, és azon nyomban kirúgják.

Maja saját felelősségére elhagyja a kórházat

Miután Emma és Maja visszamennek a kórházba, a nővér nagyon csúnyán leszidja őket. Maja saját felelősségére elhagyja a kórházat, és Emmával együtt, aki képtelen hazamenni a nagymamája lakásába, hazamennek az albérletbe.

Előző rész (2017. március 14.)

Paula teljesen össze van zavarodva. Barbi rajtakapja Joe-t ahogy a motoros barátaival ünnepel. Evelin és Kristóf meglátogatják Maját a kórházban.

Előző rész (2017. március 13.)

Hogyan érez Miklós a váratlan vendég felbukkanásával kapcsolatban? Vajon hogy sikerül Hanna búcsúbulija? Tóbiás nem ért egyet Kristóf döntésével. Vajon sikerül Bözsi terve?

Következő rész (2017. március 14.)

Paula teljesen össze van zavarodva. Barbi rajtakapja Joe-t ahogy a motoros barátaival ünnepel. Evelin és Kristóf meglátogatják Maját a kórházban.

Kristófot megrémíti Maja állapota

Kristóf kidobja az aktuális szeretőt, és rohan a kórházba. Maját apatikus állapotban találja, egy pszichiáter pedig elmagyarázza, hogy érezheti magát, és feltehetőleg mi történt vele. 

Előző rész (2017. március 10.)

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára. Kristóf lakásában megjelennek a rendőrök, és közlik, hogy megtalálták Maját.

Maja már sosem lesz olyan, mint rég?

Éppen egy reggeli numerát bonyolított Kristóf, amikor rendőrök jelentek meg: és közölték, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és most egy budapesti kórházban van...

 

Következő rész (2017. március 10.)

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára. Kristóf lakásában megjelennek a rendőrök, és közlik, hogy megtalálták Maját.

Alexa és Kristóf csókkal ünnepelnek

A klip forgatás jól sikerül, Alexa boldog, és Kristóf és közte izzik a levegő. Amikor este Bécy klubjában megünneplik a sikeres napot, Kristóf és Alexa újra közelebb kerülnek egymáshoz.

Előző rész (2017. március 08.)

Ramóna felajánlja Barbinak a babát. Kristóf és Alexa újra közelebb kerülnek egymáshoz. Igor rosszul lesz, Karola pedig nagyon megijed.

Kristóf közreműködésével elkészül Alexa első klipje

Alexa nagyon izgatottan várta a klip forgatást, de amikor megtudta, hogy Bécy dominaként akarja látni őt, teljesen kiakadt. Végül Kristóf mentette meg a helyzetet, és leszervezett egy műtermi forgatást...

Következő rész (2017. március 08.)

Ramóna felajánlja Barbinak a babát. Kristóf és Alexa újra közelebb kerülnek egymáshoz. Igor rosszul lesz, Karola pedig nagyon megijed.

Elsöprő sikert arat Alexa dalbemutató koncertje

Alexa ezerrel készült az esti fellépésre, azonban a próbán semmi sem alakult jól. Adri képtelen volt elfogadni, hogy Alexa szólóban lép fel, ezért mindent szabotált...

 

Feloszlik a csajbanda, és Alexa szóló karrierbe kezd

Alexa nagyon izgult a stúdiófelvétel miatt, és beigazolódott a baljós megérzése, ugyanis Adri és Tilda borzasztóan teljesítettek. Végül Adri sértődötten otthagyta a bandát, Bécy pedig beleegyezett, hogy a banda feloszlása után Alexa egyedül csináljon karriert...

Szex után lelkizés: Kristóf őszintén beszél Majáról

A síelés után Kristóf és Alexa lefekszenek egymással. A szex után Kristóf őszintén vallott érzéseiről, és arról, mit érez most, hogy Maja nincs jelen az életében.

Előző rész (2017. február 21.)

Paula reggel Tamás ágyában ébred. Karolát el kezdi érdekelni Igor. Alexa és Kristóf lefekszenek egymással.

Kristóf és Alexa összegabalyodnak síelés közben

Adrienn a fotózáson is folyamatosan keresztbetett Alexának. Végül hála Kristóf határozottságának, profi fotók készültek. A munka után Alexa és Kristóf síelni indultak, és összegabalyodtak egymással...

Obertauernben fotózták ÉNB Alexát

Az osztrák síparadicsomban, Obertauernben, a sípálya közepén készültek szexi képek az Éjjel-Nappal Budapest mongol származású sztárjáról.

Bécy Alexának:

Miután Alexáék odaérnek a szállodához, Bécy elismeri Alexa tehetségét, de a lány tisztázza, hogy köztük soha semmi nem lesz szakmai kapcsolaton kívül.

Előző rész (2017. február 20.)

Paulát reggel felkeresi Márk ügyvédnője és arra kéri, hogy látogassa meg Márkot. Karesz és Milán vissza akarják szerezni a régi dolgaikat a főbérlőtől. Kristóf és Bécy útnak indul a három lánnyal Obertauernbe.

Bécy, Kristóf és a csajbanda megérkezett Obertauernbe

Kristóf és Bécy útnak indult a három lánnyal a fotózásra, de a lányok már az autóban rettenetesen összevesztek, így Bécy durva kihívás elé állította őket... 

Tildával kiegészülve megalakul Bécy lánybandája

Bécy reggel felhívta Alexát, hogy délután lesz a csajbanda harmadik tagjának a válogatója. Alexa elrohant a castingra, ahol borzalmasan érezte magát, és megszületett a döntés, miszerint Tilda lesz a banda harmadik tagja.

Következő rész (2017. február 15.)

Összeáll Alexáék lánybandája. Roland és Gréti kirúgják Danit. Gábor kábítószerhez nyúl, hogy tartsa a lépést Diával.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való