KERESÉS search-close

Kriszti

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kriszti"

Máltán lettek szerelmesek, most is ott élnek

A szerelmük már külföldön kezdődött. Amikor megismerték egymást, túl voltak már rengeteg csalódáson. Úgy érezték, itthon semmi sem sikerülhet. Kriszti és Dani története Máltáról.

Krisztinek elege lett: barátnője mindig a pasijait választja helyette

Volt olyan, hogy Kriszti két évig nem tudott semmit barátnőjéről. Ez azóta is bántja és fél, hogy megint ez lesz, ha Móni bepasizik. Vajon meg tudják beszélni? A teljes adásból kiderül!

Andrea: „Mondd meg az igazat, vagy lecsaplak!”

Andrea hét éve ismerkedett meg párjával, Sámuellel, aki azóta sem vált el feleségétől, pedig már több közös gyermekük is született Andreával. Az állítólagos megcsalásokból és a válás halogatásából viszont elege lett Andreának, egyet akar: Kriszti és Sámuel váljanak el!

Kriszti és Béla öt hét alatt négyszer szakítottak

Kriszti és Béla kapcsolata úgy indult, hogy a lány, akkori párja és annak egyik jó barátja, Béla elmentek pizzázni. Bár Krisztinek eleinte nem tetszett Béla, mikor a férfi Németországba utazott, rájött, hogy vonzódik hozzá, és szakított párjával. Most Béla és Kriszti egy párt alkotnak, de a lány szeretné, ha a férfi megváltozna.

Kriszti:

Béla szerint nagyon érdekes kapcsolata van Krisztivel, ugyanis öt hét alatt már legalább négyszer szakítottak. A lány elmondta kedvesének, hogy örülne, ha férfiasabb és féltékenyebb lenne, Béla pedig megígérte, hogy a kedvéért változtat néhány dolgon.

A női rivalizálás Ottilia vesztét okozhatja?

Miután Kriszti kicserélte a kedvenc alapanyagaikat, Ottiliának garnélával kellett dolgoznia. Ez azonban nagy kihívás volt neki, hiszen nem szereti az ilyen ételeket.

Kriszti nehéz helyzetbe hozta Ottiliát

Miután az első feladatban Kriszti teljesített a legjobban, nemcsak a galériára állhatott fel, de még versenytársai sorsát is megnehezíthette. Mindenki a kedvenc alapanyagával dolgozhatott, Ottiliánál azonban végül Kriszti favoritja landolt.

Így értékelte a zsűri a galambételeket

Miután letelt az idő, mindenkinek egyenként kellett a zsűri elé állnia: Kriszti, Ottilia, Márk, Pietro, Zsolt és Gábor ételét is végigkóstolták Fördős Zéék, majd pedig értékelték is őket - nemcsak az ízeket, de a találást is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való