KERESÉS search-close

LMBTQ

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "LMBTQ"

TOP3: íme az elmúlt évtized legjobb melegfilmjei!

Vasárnap délután érkezik a Coming out, de addig is összegyűjtöttük nektek a kedvenc LMBTQ-alkotásainkat…

Sári és Pali nagy felfedezést tett: Bence meleg?

Vajon mi a helyzet a rendőr magánéletével? A fiatalok összedugták a fejüket...

Jocó leghőbb vágya, hogy pasija elfogadja kislányát

A fiatal fiú nagyon reméli, hogy párja, Attila megbékél előző kapcsolatából született kislányával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Katalin megkéri Kinga kezét?


szerző:
2019.09.06. 18:00
Katalin megkéri Kinga kezét?

A bocsánatkérés után a lánykérésre is sor került, de vajon mi lett a válasz? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Veronika csak szóban elfogadó a melegekkel szemben?

Bencét sokszor kirekesztették osztálytársai a homoszexualitása miatt, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy legjobb barátnője is hátat fordít majd neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rozália: „Pofátlan vagy és szemtelen!”

István tizenhat évesen vallotta be otthon másságát, ám édesanyja a mai napig a fejéhez vágja a dolgot. Ekkor indul be náluk a valódi veszekedés… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Balázs csak nővérével osztotta meg titkát, ő mégis elárulta őt

A férfi a féltestvérével szeretne kibékülni, aki édesanyjuk halála után mindent kiteregetett a családnak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Te vagy a legnagyobb lókötő!”

Csaba pszichológusnak gondolja magát, azért is tartja fontosnak, hogy analizálja volt partnereit. Most exét, Tibit kérte számon, ám hamar kibújt a szög a zsákból… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Niki többet érez barátnője iránt, mint puszta barátság

A lány fél éve ismerkedett meg Izával, aki egyből megdobogtatta a szívét. Sőt, az sem tántorítja vissza, hogy a lánynak pasija van… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Te mit tennél, ha tudomást szereznél a legjobb barátnőd másságáról?

Timi Bogival szeretné rendezni kapcsolatát, aki akkor távolodott el tőle, mikor megtudta: barátnője a saját neméhez vonzódik. Talán attól tartott, hogy rámozdul? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Hát mindjárt összefirkálom magamat!”

Anita és Ivett három hónapja alkotnak egy párt, ám a friss kapcsolatukban már most felbukkannak az apró problémák. A lányok most Anikónál próbálták meg rendezni nézeteltéréseiket. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vanessza elcsavarja Józsi fejét?

A transznemű fiú a kiszemeltjének szeretné bevallani érzéseit, ám a saját unokatestvére is hasonló érzéseket táplál közös ismerősük iránt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella saját maga szabadul meg lánya exétől?

Bár az édesanya először nehezen fogadta el Rebeka másságát, mára már rádöbbent, mennyire büszke rá. Ezt most szóvá is tette neki, és a lány volt barátnőjéhez is volt egy-két szava… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szasza vad is tud lenni…


szerző:
2019.07.12. 18:00
Szasza vad is tud lenni…

Bár Anikó nem hitte volna, hogy a lány lobbanékony természetű, ha a szerelméről van szó, bármire képes. „Olyan szinten vagyok, hogy elkapom, és megverem.” – mondta a 18 éves Szasza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jocó a pszichiátrián kötött ki, de még most sem adja fel…

A fiú sehogy sem tudta feldolgozni, hogy Pisti nem viszonozta érzelmeit, ám a mai napig zaklatja szerelmét. Vajon meddig üldözi még a srácot? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mickey egér-függőség? Igen, létezik!

Szandi a falra mászik párja furcsa szenvedélyétől, aki él-hal a Disney figuráért. Sőt, a lány szerint a mesehős „berögződött Mercsu agyába”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A nap, amikor szivárványszínbe borult a város, ilyen volt a 2019-es Budapest Pride!

22 évvel ezelőtt mindössze 200-an csatlakoztak a Pride-hoz, ehhez képest a hétvégén közel 7000 ember állt ki az LMBTQ, vagyis a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és a queer emberek jogaiért. Idén először ráadásul szabadon, kordonok nélkül vonulhattak fel Budapesten a Pride résztvevői. Míg Londonban a brit királyi légierő vitte el a showt, addig Budapesten az erkélyéről integető és puszit dobáló néni aratott óriási sikert.

Janika odavan a fiatal fiúkért

Józsinak elege van párja kicsapongó életmódjából, hiszen a fiú imád más srácokkal flörtölni. Sőt, a férfi szerint nem is veszi őt komolyan… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Józsi végre megkéri Janika kezét?

A férfi már régóta tervezgeti a fiúkérést, de eddig soha nem volt hozzá elég bátorsága. Talán most eljött a nagy pillanat? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nem lesznek kordonok a Pride-on

Sehol nem lesznek kordonok, vagy beengedő pontok, bárki, bárhol csatlakozhat holnap a Budapest Pride felvonuláshoz. Ezt ígérik a szervezők, és a rendőrség is, annak ellenére, hogy több ellentüntetést is bejelentettek a rendezvény útvonala mentén. Az idén 24. alkalommal megrendezett felvonulás délután 4 órakor indul a Kossuth térről. A szervezők célja idén is többek között az, hogy nemi identitása miatt senki ne lehessen zaklatás, vagy erőszak célpontja.

Vajon miért nincs Gábornak barátnője?

A fiú leghőbb vágya, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, ráadásul egyik legféltettebb titkát is fel szeretné tárni neki. A nagy kérdés: hogyan fogadja Ildikó a hírt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Joe szerint az nem megcsalás, ha közben a párját szereti

A fiú többször is „félrekacsingatott” házasságából, ráadásul az is előfordult, hogy férje legjobb barátjával csókolózott. Vajon van még esély a boldog párkapcsolatra? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Attila visszatért, ezúttal nőként

A fiú egyszer már járt Anikónál, és akkor egy lányt próbált elcsábítani. Most viszont teljesen más kinézettel lépett be a stúdióajtón, ahol egyik gyerekkori barátjával tisztázta kapcsolatát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hoppá! Kristen Stewart baltás gyilkos lesz…

Bár a színésznőt korábban már láthattuk horrorban, vadonatúj filmjének előzetesétől a hideg is kirázott bennünket!

 „Én mindig itt leszek veled!”

Krisztián az interneten ismerkedett meg Gáborral, és mivel komoly érzelmeket táplál iránta, egy szerelmes verssel készült neki. Ám nem ő az egyetlen, akivel rendezni szeretné kapcsolatát, hiszen mostohaanyjához is lenne egy-két kérdése.

Segítség, a pasim bepasizott!


szerző:
2018.06.28. 18:00
Segítség, a pasim bepasizott!

Te mit tennél, ha kiderülne a barátodról, hogy biszexuális? Gina ezt el tudta fogadni, ám a párja többször is megcsalta őt férfiakkal...

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Vera, aki egyébként Tamás


szerző:
2018.06.13. 18:00
Vera, aki egyébként Tamás

Győző és a barátja egy ideje eltávolodtak egymástól, de a férfi most szeretné rendezni a viszonyukat. A barátokat egy közös érdeklődés fűzi össze: imádnak női ruhában, sminkben mászkálni.

„Nem tudok nélküle élni”


szerző:
2018.06.12. 18:00
„Nem tudok nélküle élni”

Klaudia az élete szerelmét, Mareszt szeretné visszakapni, akit a mai napig sem tudott elfelejteni. Azonban volt barátnője ezúttal egy fiú karjai között találta meg a boldogságot.

A falu legvagányabb nagymamája

Emese és Gyula a nagymamájukat, Klára nénit szeretnék újra látni. Miután megromlott a kapcsolatuk, alig beszéltek egymással, most viszont eljött a nagy találkozás ideje. El is döntötték: hamarosan meglátogatják Klára nénit, akit a faluban a legmenőbb nagyinak tartanak!

Sarolta ágyba bújik Sacival?


szerző:
2018.05.11. 18:00
Sarolta ágyba bújik Sacival?

Bár Saroltának először ellenszenves volt Saci, kapcsolatuk hamarosan barátsággá alakult, ráadásul Saroltának egy titkos vágya is van: ki szeretné próbálni egy lánnyal. Mégis ki más lenne erre a legalkalmasabb, mint Saci?

Mit tegyek? A barátnőm az exével flörtöl!

Amikor Anita megtudta, hogy a barátnője a Valentin napot exével, Szilvivel töltötte, az egész éjszakát átsírta. A féltékenység mindennapossá vált a lányok kapcsolatában, de vajon még lehetnek együtt boldogok?

Óriási buli lesz a 23. Budapest Pride-on

Lelkes videóüzenetben üdvözölte Conchita Wurst a magyar rajongóit! Conchita a 23. Budapest Pride záróeseményére érkezik hozzánk, ahol többek között fellép majd a The Biebers is.

Puskás Peti: Vegyük észre, hogy milyen színes a világ!

A 23. Budapest Pride minden idők legnagyobb szabású Pride buliját hozza el a közönségnek, ahol többek között fellép majd a The Biebers is. Puskás Peti örömmel vállalta a felkérést, immár nem először támogatják az LMBTQ közösséget. Szerinte a zene jól összehozza a különböző gondolkodású embereket, fontosnak tartja a nyitottságot és a toleranciát minden kisebbséggel kapcsolatban.

 

A karriered miatt lemondanál a saját lányodról?

Nikit a nagyszülei nevelték fel, mert édesanyja a zenei karrierje miatt eldobta őt magától. Bár anya és lánya hébe-hóba találkoznak egymással, mikor Niki bevallotta másságát, anyukájának „ő volt számára a világ legrosszabb embere”.

A csajom mellett pasizok


szerző:
2018.04.23. 18:00
A csajom mellett pasizok

Attila sohasem volt a monogámia híve, és mivel biszexuális, egyszerre két vasat is tart a tűzben. Azonban egy nemrégen megismert „nyomulós” barátja a mai napig zaklatja őt, aki sehogy sem tudja megérteni, hogy Attila sosem fogja elhagyni az élettársát, Szilvit.

Kíra négy éve csak hisztizik


szerző:
2018.04.23. 18:00
Kíra négy éve csak hisztizik

Deni már négy éve együtt van párjával, Kírával, de már sehogy sem tudja kezelni állandó féltékenykedését. A lány eldöntötte: Kíra vagy befejezi az évek óta tartó, állandó hisztizést, vagy elválnak útjaik.

Bambina összehozza a fiúkat?


szerző:
2018.04.16. 18:00
Bambina összehozza a fiúkat?

Andris az Instagramon ismerte meg Krisztiánt, de sosem találkoztak még személyesen. Mivel a fiú gyakran koncertezik egy nyugdíjas klubban, most kiszemeltjének készült egy nem mindennapi produkcióval, a Bambinával.

Hoppá! A fiamból a jövő héten nő válik…

Bár Kálmán családja eddig is tisztában volt a fiú másságával, a tervezett nemátalakító műtétről még sosem hallottak. Kálmán most felkészült a nagy vallomásra, hiszen már időpontja is van az operációra, méghozzá a jövő héten!

Gyanús, ha a fiúgyermek sminkeli magát?

A 18 éves Balu régóta sminkeli magát, de ezt szülei mindig is csak egy múló tini hóbortnak tekintették. A fiú azonban most elhatározta magát, hogy bevallja másságát.

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

Megható történet: A leukémiás Elizabet készen áll az anyaságra

A leukémiában szenvedő Elizabet rá szeretné venni a párját, Nikolettet az újbóli gyerekvállalásra. Elizabet korábban már teherbe esett, de mivel elvesztette a babát, ismét próbálkozni szeretne. Nikolett számára pedig nagy a dilemma: mi történik, ha szerelme betegsége végzetesre fordul? Így is bevállalja a gyereket?

Így lesz Istvánból Britney Spears!

István 13 éves kora óta tudja, hogy rossz testbe született, ráadásul nem tudja elviselni édesanyja visszautasítását. Most egy különleges produkcióval is meglepte anyukáját, és reméli, hogy hamarosan megváltozik a hozzáállása.

Megérkezett a Love, Simon előzetese!

A regény rajongói már tűkön ülve várták a filmadaptációt, amihez végre-valahára az előzetes is napvilágot látott. Mutatjuk!

Soltész Miklós szerint őrültség az LMBTQ rövidítés

Agyament őrültségnek nevezte Soltész Miklós államtitkár az LMBTQ rövidítést, amely a szexuális kisebbségeket jelenti. A politikus az anyák napja alkalmából szólalt fel a Parlamentben. A Háttér Társaság szerint az LMBTQ rövidítés csaknem félmillió, nem heteroszexuális magyar embert tömörít, és az államtitkár nyilatkozata alkalmas a hangulatkeltésre.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való