KERESÉS search-close

Lengyel Ferenc

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lengyel Ferenc"

Kínos randevúkról meséltek a Drága örökös szereplői!

Hogy mitől lehet kellemetlen egy randevú, azt a híres sorozat színészei a Fókusz kameráinak árulták el.

KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai


szerző:
2019.02.14. 17:54
KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai

Valentin napi randi-körkép! Ki milyen kínos randira emlékszik saját praxisából? A Drága örökösök sztárjait, a Reggeli műsorvezetőit és vendégeiket is megkérdeztük. A Fókusz teljes riportja ITT!

Milyen Tibi és Vali az „életben”? Most kiderül!

A kedvenc ökörapáti házaspárunkat alakító Csarnóy Zsuzsa és Lengyel Ferenc meséltek karaktereikről, és színészi pályájukról!

Valós házassági problémákat mutat be a Drága örökösök házaspárja

Az RTL Klub sikersorozatának Szappanos Tiborja, Lengyel Ferenc és a feleségét, Valit alakító Csarnóy Zsuzsa olyan jól működnek együtt a képernyőn, hogy senki nem akarja elhinni, valójában soha nem játszottak együtt korábban.

Szappanos Tibi, és aki mögötte van: Lengyel Ferenc!

Mit kezdene egy hatalmas örökséggel, ha az ölébe hullana? Barabás Évi vendége Lengyel Ferenc volt!

Kimozdítottuk a faluból Ökörapáti egyik legdrágább örökösét!

A taxist megformáló Lengyel Ferenc mesél a Portréban a Drága örökösök kulisszatitkairól, álmairól, terveiről, fájdalmairól.

A Drága örökösök sztárjai a Reggeliben!

Az RTL Klub új sorozatának két szereplője mesélt a történetről, hogy mit gondolnak saját karaktereikről és a faluról, ami csakis nekik épült.

Lengyel Ferenc: „Egy kedves bunkó”

Tibor Mónika (Járó Zsuzsa) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Kata (Horváth Sisa Anna) édesapja, Tamás (Mohai Tamás) nagybácsikája. Felesége Vali (Csarnóy Zsuzsa). Tibor egy „kedves bunkó”, ahogyan azt az őt alakító Lengyel Ferenc leírja. Hogy ez mit takar pontosan, kiderül a videóból!

Szappanos Tibor


szerző:
2018.12.15. 21:35
Szappanos Tibor

Tibor Mónika (Járó Zsuzsa) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Kata (Horváth Sisa Anna) édesapja, Tamás (Mohai Tamás) nagybácsikája. Felesége Vali (Csarnóy Zsuzsa). Tibor egy „kedves bunkó”, ahogyan azt az őt alakító Lengyel Ferenc leírja. Hogy ez mit takar pontosan, kiderül a videóból!

Január 1-jén új magyar sorozatot indít az RTL Klub

A Drága örökösök című új sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, amelyben egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

Portré - Lengyel Ferenc


szerző:
2017.08.19. 00:00

Portré 15-02-01


szerző:
2015.02.02. 00:20
Portré 15-02-01

Portré: A Portré stúdiójában Barabás Évivel Lengyel Ferenc, a Parkoló című magyar film egyik főszereplője beszélgetett. Feri igazán szerencsésnek érezheti magát, mert filmbeli karakterét kifejezetten rá írták.

Lengyel Ferenc a véletlennek köszönheti, hogy színész lett

Az RTL székháza előtt stílszerűen leparkolt. A Portré stúdiójában Barabás Évivel, Lengyel Ferenc, a Parkoló című magyar film egyik főszereplője beszélgetett. Feri igazán szerencsésnek érezheti magát, mert a film főszereplőjének karakterét kifejezetten rá írták.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Miért ragaszkodunk sok esetben a meggyőződésünkhöz?

Ha valamiről határozott véleményünk, vagy elképzelésünk van, rendkívül nehezen változtatunk rajta, hiszen alapjaiban ingathatja meg a személyiségünket, az önmagunkba vetett hitünket. Miért van ez így és milyen töréseket okozhat, ha az ember nem képes elismerni, hogy nincs igaza?

Parkoló - A magyar Drive

Izgalmas mentális sakkjátszma, erős alakítások és drámai hangulat jellemzi a Parkolót, melynek forgatókönyvét Cannes-ban különdíjjal is jutalmazták.

A Parkoló díszbemutatóján jártunk

Két férfi modern párbajáról szól Miklauzic Bence sajátos hangulatú filmje, amelyben olyan színészek játsszák a főbb szerepeket, mint például Szervét Tibor, Pokorny Lia vagy Lengyel Ferenc.

A Parkoló Légiósa


szerző:
2015.01.08. 16:47
A Parkoló Légiósa

Az üres telken álló parkolónak van egy ura, a Lengyel Ferenc által alakított Légiós. Ott éli az életét, az jelenti számára a világot, ugyanakkor múltja, sorsa van, és persze vágyai, melyek nem biztos, hogy ott teljesülnek be. Egy ember, aki magában hordja a konfliktust. A Parkoló 2015. január 22-én kerül a hazai mozikba az A Company Hungary forgalmazásában.

A Parkoló hamarosan a mozikban!


szerző:
2015.01.08. 16:26
A Parkoló hamarosan a mozikban!

Január végén mozikba kerül Miklauzic Bence új filmje, melyről még több információt, és a hivatalos posztert is megtaláljátok, ha tovább olvastok!

Parkoló: birodalom a tűzfalak tövében

A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós, aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Az egyetlen helyre, ahol otthon érzi magát.

Lemondott a „fejelésért” elítélt polgármester

Lemondott Somogyacsa polgármestere, miután a bíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt jogerősen egy év börtönre ítélte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való