KERESÉS search-close

Lengyel Tamás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lengyel Tamás"

MEGLEPETÉS: így köszöntötték fel kollégái Lengyel Tamást A mi kis falunk forgatásán

Lengyel Tamás mit sem sejtve készült egy jelenetre A mi kis falunk forgatásán, amikor a pincér egy tál étel helyett tortát hozott ki a sorozat Gyurijának, amit a stábtagok éneklése és tapsa kísért! Hogy mit szólt a színész a váratlan köszöntéshez, kiderül a videóból!

LENGYEL TAMÁS:

Az oktatók és a hallgatók tiltakozása ellenére a Színház- és Filmművészeti Egyetem szeptember 1-től került alapítványi tulajdonba. A kuratórium élére Vidnyánszky Attilát nevezte ki a minisztérium. Több tanár is felmondott, az egyetem vezetése és szenátusa pedig a modellváltás előtti napon jelentette be távozását. Ezt követően barikádozták el a hallgatók az egyetem bejáratát. 

Best of: Ezek voltak Győző legemlékezetesebb csajozásai!

Győző nem fogta vissza magát, ha csajozásról volt szó: a szülőin vagy privátban, nem lehetett akadálya az udvarlásainak... Jöjjenek most a legjobb pillanatai!

Vanda üvöltve osztotta ki a szemtelen szülőket

A mindig türelmes és jókedvű tanárnő úgy kiosztotta az okoskodó szülőket, hogy szinte mindenkinek tátva maradt a szája – kivéve Árpinak, persze. 

Győző édeshármasban akarja?

Bizony, csakhogy ehhez Grétának is volt némi hozzászólása…

Élő szexchat – Győző és Gréta csúnyán lebuktak

Gábor először nem értette a helyzetet, de mikor jobban „körbenézett”, rájött, hogy bizony egy érzéki online randiba csöppent bele.

Lengyel Tamás: „Az életben tök más vagyok, mint a nagydumás karakterek”

A Mi kis falunk bumfordi fociedzője, a Segítség! Itthon vagyok! nagymenő csajozógépe és nem mellesleg sikeres start-up vállalkozó. Lengyel Tamás újabb nagy dobása, hogy bajba jutott művésztársakat segít egy új online platform segítségével. 

Top 4 - A teszetosza Jocitól Bodri Gyuriig

A Válótársakban Földes Eszter, azaz Szonja párja volt a kissé teszetosza Joci szerepében. Nem volt egydimenziós karakter, folyamatosan változott, és ez természetesen színészi szempontból is érdekesebb kihívás volt. Párhuzamosan dolgozott A mi kis falunk felvételein is. Ez utóbbi sorozat még a Válótársak sikerét is felülmúlta, és ebben még több kiváló színész mellett játszhat. Lengyel Tamás úgy érzi, most megtalálják a jó szerepek, és a helyén van, és szeretne még jó sokáig ott is maradni.

Nézd meg újra a Válótársak első évadát!

A sorozat április 27-től visszatér a tévé képernyőjére: minden hétköznap este nyomon követhetjük a három válófélben lévő férfi történetét.

Előzetes: „Ebben az országban most a legnagyobb érték, az élesztő!” (04.26.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. Minden vasárnap 19:15-kor az RTL Klubon!

Bata Éva és Lengyel Tamás karakterei pikáns videóchatbe keverednek

Bea és Győző között eddig is vibrált a levegő, most pedig végre kettesben is chateltek egy kicsit..

Nemcsak a diákoknak kell megküzdeniük a technika és az internet világával, hanem a szülőknek és a tanároknak is harcolniuk kell az elemekkel és egymással.

Az első részt ITT tudod visszanézni!

Zsuzsa két kézzel kényeztette Gyurit

A postásnő kezelésbe vette a fiú sajgó izmait. Gyuri nem győzött nyögni a gyönyörtől...

Lacika pajzán meglepetést kapott...

Füleki Károly unokaöccse Juhász Gyula versét szavalta volna el a szoboravatáson, ám Gyuri borsot tört az orra alá...

Hoppá! Ledobta a textilt A mi kis falunk szépsége

Erika melltartóban csábítgatta Gyurit, aki teljesen lesokkolódott, mikor rádöbbent barátnője tervére. Kétségbeesetten rohant az állatorvoshoz, hogy segítséget kérjen tőle...

Lengyel Tamás: „Az egy hazugság, ha valaki azt mondja, nem számít a külső”

Holdampf Linda szerint végre nem testideálok vannak a mi korunkban, az a fontos, hogy találjuk meg magunkban azt, ami szép és arra helyezzük a hangsúlyt. A stúdióban volt A mi kis falunk színésze is, aki elmondta a saját álláspontját arról, mi számít neki egy nőben.

Lengyel Tamás profi színészeket támogat webes start-upjával

A mi kis falunk színésze, Lengyel Tamás tavaly gondolt egyet és úgy döntött, hogy egy saját startupot hoz létre. A vállalkozás lényege, hogy egy olyan online platformot biztosítson a színészeknek, ahol kommunikálhatják szabad kapacitásaikat.

Gyuri és szerelme új szintekre lépnek A mi kis falunk új évadában!

Kíváncsi vagy, hogyan tört be Pajkaszegre a popkultúra? Kiderül az új évadból! A mi kis falunk augusztus 31-től minden szombaton az RTL Klubon!

Mi a közös Lengyel Tamás és az általa megformált Gyuri és Joci karakterében?

A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

Művészek és ismert emberek is segítik a Bátor Tábor munkáját

A kis betegeknek nagyon sok mindennel egyedül kell megküzdeniük. De tudniuk kell, és hozzátartozóiknak is, hogy nagyon sokan állnak mellettük és segítenek, ahogy tudnak. Egyre több művész, ismert ember is csatlakozik a Bátor Táborhoz. Lengyel Tamás, Erős Antónia vagy a Trokán testvérek mellett Önök is segíthetnek. Így lehet adományozni!

LENGYEL TAMÁS: Önkéntesnek jelentkezett, idén táboroztat először

Az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárja, Lengyel Tamás idén vállal először "cimbora"-munkát a Bátor Táborban. Segítőnek jelentkezett, elmesélte, mit kellett tennie, hogy felvegyék.

Gyermekeknek gyűjt adományt a Fókusz Plusz

Gyermeknapi különkiadással jelentkezik szombaton 18:55-től az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora. A Bátor Tábor támogatására gyűjtünk! Ide daganatos, cukorbeteg és más krónikus betegségekkel küzdő gyerekek és szüleik kerülhetnek, nem ritkán egy, vagy akár több évnyi kórházi kezelés, elszigeteltség, sok fájdalom, meg félelem után. A műsorból megismerhetik a segítők munkáját, résztvevő családokat, beteg és gyógyulófélben lévő bátor gyerekeket és megszólalnak azok a hírességek, köztük Erős Antónia, Lengyel Tamás és a Trokán testvérek, akik támogatják a Bátor Tábor munkáját.

Adománygyűjtő különkiadással készülünk a Bátor Tábor javára

A Bátor Tábor a  súlyos beteg gyermekek gyógyulását segíti élményterápiával. Hogy Erős Antóniának, Lengyel Tamásnak és a Trokán testvéreknek mi köze van a bátrakhoz, a Fókusz Pluszban kiderül! Segítsünk együtt szombaton, az RTL Híradó után! |

Mihez kezd A mi kis falunk Gyurija egy rally autó volánjánál?

A mi kis falunk Gyurija imádja az autókat és a száguldozást, ezért megnéztük az őt alakító Lengyel Tamást, hogy áll ő a vezetéssel. Egy homokbányában, mesterséges rally körülmények között próbálhatta ki, milyen lehet a Dakar homokbuckáin száguldani.

Újra találkozhatunk Pajkaszeg lakóival

Szombaton kezdődik A mi kis falunk harmadik évada, a Reggeli vendégei Lovas Rozi és Lengyel Tamás voltak, akik meséltek a történet alakulásáról és a forgatásról.

Lengyel Tamás: „Mind emberileg nagyon sokat kaptam, mind szakmailag”

Vajon mit gondol Lengyel Tamás a falu „bikájáról”, az általa alakított Gyuriról, és mi mindent köszönhet a sorozatnak? Most kiderül!

Lengyel Tamás bátorságot és örömöt ad a súlyos beteg gyerekeknek

Önkénteseket keres a Bátor Tábor. Ez a kiváló kezdeményezés azt adja vissza a gyerekeknek, amit a betegség elvesz tőlük: a gyerekkorukat. Trokán Anna és Nóra is volt már önkéntes, idén Lengyel Tamás csatlakozik a segítő csapathoz.

A mi kis falunk színésznője a nagyvászonra tör!

Bata Éva, Pajkaszeg Tecája új kalandokra vállalkozott a sorozat mellett, hamarosan egy mozifilmben is megmutathatja tehetségét.

Ki a legjobb színész a világon?

A legjobb autó vagy a legjobb mobiltelefon megtalálása nem okozhat nehézségeket, hisz konkrét mérőszámok mentén gyorsan kideríthető. Azonban nem könnyű megtalálni mondjuk a világ legjobb színészét, vagy színésznőjét.

Mit szeretnek a színészetben A mi kis falunk szereplői?

Többek között Ripli Zsuzsi, Lengyel Tamás és Nagy Sándor árulták el, mit jelent számukra színésznek lenni!

Lengyel Tomi stand-up komikus lesz?

A mi kis falunk színésze egy pillanatig sem pihen év végén, rengeteg projekten dolgozik. Kíváncsi vagy, hol találkozhatsz vele még idén?

Lengyel Tamás a stand-up comedy-ben is kipróbálja magát?

A mi kis falunk színésze még most, év végén sem pihen. Éppen filmet forgat, színházban próbál, sőt még a stand-up comedy műfajában is kipróbálja magát, ráadásul saját magát parodizálva. Kíváncsi vagy, hol és miben találkozhatsz még vele idén?

Kivel beszélgetnél szívesen?

Egy riporter számára talán sosem ér véget azok névsora, akikkel szívesen leülne egy kávé mellett beszélgetni. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy a művészeinknek vajon van-e ilyen ember a bakancslistáján?

Sztárok, akik átélték a legkínosabb színpadi bakikat!

Mi történik akkor, ha Nagy Sándor elfelejti a szövegét, netán Wolf Kati elesik a színpadon, vagy ha Scherer Péter eltéved a színfalak mögött, és lekési a nagy belépőjét? Mutatjuk!

Mi a legemlékezetesebb színpadi bakid?

Nem mindig egyszerű megfelelően reagálni a színpadon vagy a kamerák kereszttüzében, ha elrontunk valamit. Még akkor is, ha gyorsan vág az eszünk a hétköznapokban… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárjaink hogyan vágják ki magukat a kínos helyzetekből?

Volt beceneved a suliban?

A gyerekszáj sokszor könyörtelenül őszinte. Vajon sztárjainkat csúfolták az iskolában?

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való