KERESÉS search-close

Másnaposok

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Másnaposok"

Mit nézünk ma? - Kedd (10.06.)


szerző:
2020.10.06. 00:05
Mit nézünk ma? - Kedd (10.06.)

A mai esténket a Taxi ötödik részével indítjuk el, utána pedig jönnek a Másnaposok!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11.10.)

Ma este megnézhetjük, milyen, amikor a rosszfiúk fognak össze a jó ügy érdekében: jön az Öngyilkos osztag, de újra beteg kalandokba keveredhetünk a Másnaposok szereplőivel is. Nézzük a mai filmeket!

Mit nézünk ma? - Szombat (10.19.)

Ma este nemcsak a Másnaposok őrültségein nevethetünk, de beugrik Amerik Kapitány is, aki összezördül kicsit Vasemberrel. Indulhatunk?

Mit nézünk ma? - Kedd (07.23.)


szerző:
2019.07.23. 00:05
Mit nézünk ma? - Kedd (07.23.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Megdöbbentő érdekességek, amiket talán te sem tudtál a Másnaposokról

A kétezres évek egyik legjobb vígjátéka legalább annyi izgalmas érdekességet tartogat, mint ahány viccet, ezért hangolódásképp összegyűjtöttünk nektek ezekből párat. Másnaposok, ma este 21:00 órától az RTL Klub műsorán!

Nem fogod elhinni, hogy ki csinálhatja a Joker-filmet!

Úgy tűnik, az eddigiektől teljesen különálló sztorit kaphatunk az elmebeteg bohócról. Új történet, új főszereplő, új készítő? Jöhet!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való