KERESÉS search-close

Muri Enikő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Muri Enikő"

Az X-Faktor sztárja elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él!

Három évvel ezelőtt a randevúzás szabályairól és a párkapcsolatok alapjairól kérdezte a Fókusz Muri Enikőt, aki örömmel mesélte, hogy maga is boldog párkapcsolatban él, akkor már 9 hónapja.

Muri Enikő elárulta legféltettebb titkát!

Négy éve már annak, hogy az énekesnő beköltözött a ValóVilág Villájába. Talán már ez önmagában is elég izgalmas volt a nézőknek, de a tény, hogy Enikő és VV Attila között szikrázott a levegő, az talán még jobban érdekelte őket. A pletykák elkerülése miatt az énekesnő vette a bátorságot és lerántotta a leplet a furcsa viszonyról.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel májusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Muri Enikőre rátalált az új szerelem?

Ezen a napon, pontosan két évvel ezelőtt az RTL reggeli beszélgetős műsorában megszólalt az énekesnő, és elmesélte, hogy mi is a pontos igazság a magánéletével kapcsolatban. Enikő a felvételen csak úgy ragyogott a boldogságtól, és nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire boldog.

Sulis körkérdés: vajon a sztárjaink is puskáztak?

Gondoljunk csak vissza az iskolás időkre, előfordult, hogy tanulás helyett inkább agíafúrt módszerekre hagyatkoztatok? Sztárjainkat teszteltük, vajon bevallják-e, hogy nem csak fejből írtak meg egy-egy dolgozatot.

Neked mi a szerelem?


szerző:
2016.05.09. 17:05
Neked mi a szerelem?

Vannak az életben nehezen megfogalmazható kérdések. Például, hogy mi a szerelem? Sztárjainknak most erre kell válaszolniuk!

Muri Enikő Amerikában vigasztalódik!

Az énekesnő már kitűzte az esküvői dátumát, de az utolsó pillanatban mégis szakított párjával. Hogy kiheverje a csalódást, repülőre szállt és meg sem állt Los Angelesig. A környezetváltozás mellett kollégája, Szabó Dávid segít túllépni a történteken.

Véget ért a leányálom – Muri Enikő szakított vőlegényével

Tavaly májusban jelentette be az énekesnő az örömhírt, hogy kedvese megkérte a kezét. A boldogság nem tartott sokáig, az álompár mostantól külön utakon jár.

Story-gála: sztárok és kulisszatitkok minden mennyiségben

Az ország legnagyobb sztárpartyjára minden évben már napokkal, hetekkel az esemény előtt elkezdődik a készülődés. A színpadot már pénteken felépítették a díszteremben. Szombat délben több száz főre terítettek meg a bálteremben, és Nyári Károly zongoráját is behangolták.

Muri Enikő távkapcsolatban él szerelmével

Nem tölti együtt a Valentin napot párjával az énekesnő. Muri Enikő két hétre Izraelbe utazik munkája miatt, ezért vasárnap nem tud együtt ünnepelni Karesszel. A szerelmesekkel gyakran előfordul, hogy habár együtt laknak, mégis távkapcsolatban élnek.

Merjünk fiatalon házasodni?

Bár manapság a fiatalok egyre később mondják ki a boldogító igent, azért néha akad olyan is, hogy valaki korán vállalkozik a házasságra. Hírességek között is vannak szép számmal, akik még épp, hogy betöltötték a 20. évüket, máris egész életre akarják elkötelezni magukat, így például Muri Enikő.

Story Extra 2016-01-19


szerző:
2016.01.19. 17:25
Story Extra 2016-01-19

Párosan szép: Antal Timi duettet énekel rajongóival. Boldogító igen: sztárok, akik korán házasodnak. Aranyszobor a láthatáron: a Story Extrában minden, amit az Oscar-díjról tudni érdemes.

Miért nem merünk kilépni egy rossz kapcsolatból?

Minden kapcsolat más és más, ám valamiért az emberre sok esetben jellemző, hogy akkor is benn marad, ha már jó ideje nem működik. Hogy egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy egy kapcsolat tényleg nem működik és nem csak egy hullámvölgybe került, illetve, hogy miért olyan nehéz változtatni és kilépni, arról Dr. Hevesi Krisztina  szexuálpszichológust kérdeztük, Muri Enikő és Borbély Ricsi pedig a saját élményeiről mesélt.

Muri Enikő már az esküvőjére készül

Az énekes-színésznőt májusban jegyezte el a szerelme, és terveik szerint jövő augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent. Enikő alig várja a nagy napot, amelynek már minden apró részletét előre megálmodta.

Reflektor 2015-12-03


szerző:
2015.12.04. 00:30
Reflektor 2015-12-03

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Linczényi Márkó a tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg női rajongóra tett szert. Muri Enikőt májusban jegyezte el a szerelme, és terveik szerint jövő augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent.

Végigpartyzták a hetet az X-Faktorosok

A ma esti bulival zárul az X-Faktorosok hete a Partyzánokban. Csordás Ákos fitt bulijával nyitottuk a hetet, kedden Trap Kapitány egy űrbulival foyltatta szerdán Muri Enikő repítette el a csapatot Hawaii-ra, tegnap pedig Patocska Olivér volt egy keleti buli házigazdája. Vendégeink Trap Kapitány és Patocska Olivér voltak.

Hány pontot kapott a többiektől Muri Enikő?

Kedvenc dal, Feró nóta, vendéglátás. Mindent pontoztak a vendég partyzánok. A kérdés csak az volt, hogy elég pontot kap-e Enikő, hogy megelőzze Csordás Ákost, és Trap kapitányt?

Muri Enikő - Copacabana


szerző:
2015.11.04. 17:05
Muri Enikő - Copacabana

Töredelmes bevallással indult a produkció. Muri Enikő már előre figyelmeztette vendégeit, hogy bakizni fog. Feró szerint viszont nem kellenek kifogások, mivel azokat utólag is ki lehet találni. Lássuk hogy sikerült ilyen előzményekkel Enikőnek a Copacabana!

Muri Enikő - Gömbölyű


szerző:
2015.11.04. 17:05
Muri Enikő - Gömbölyű

Olivér nagyon várta már a házigazda saját dalát, mert ő úgy emlékezett rá, hogy ez az a nóta, aminek klipjében meztelen volt Muri Enikő. Így kíváncsi volt, hogy élőben hogyan adja elő. Bár Olivér rosszul emlékezett, hiszen ez nem az a dal, ettől függetlenül egy gyönyörű produkciót láthattunk Enikőtől.

Nagy Feró végre a Partyzánokban!

Eddig csak a hangját hallhattuk, Muri Enikő kedvéért viszont végre megjelent teljes valójában! Így megtapasztalhattuk azt is, hogy alighanem Nagy Ferónak senki sem tud beszólni úgy, mint saját maga!
 

Trópusokra visz minket Muri Enikő

A Partyzánok X-Faktoros hetében eddig volt egy fitness party Csordás Ákossal, és egy űrbuli Trap kapitánnyal. Utóbbi vezet egyelőre. Nézzük hova visz minket most Muri Enikő!

Sült szöcske lesz vacsorára a Partyzánokban!

Tudod mi kell egy hamisítatlan hawaii hangulatú bulihoz? Eltaláltad: rovarlakoma! Muri Enikő speciális menüvel várja versenytársait ma a Partyzánokban!

Muri Enikő


szerző:
2015.11.02. 16:05
Az X-Faktorosok is megküzdenek a hét partyarca címért

Az X-Faktor öt felfedezettje, Muri Enikő, Csordás Ákos, Batánovics Lili, Patocska Olivér és Trap Kapitány küzd meg egymással az RTLII Partyzánok című zenés realityjének utolsó hetében. Az énekesek igazán mindent beleadtak, ahogy az már a forgatás első napjaiban kiderült.

Reflektor 2015-10-30


szerző:
2015.10.31. 01:25
Egykori X-Faktorosok bizonyítanak a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Fókusz 2015-10-30


szerző:
2015.10.30. 17:25
Ismerős arcok a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Muri Enikő jövő augusztusban házasodik

A 2011-es X-Faktor második helyezettje, Muri Enikő másfél éve alkot egy párt a szerelmével, Károllyal, tavasszal pedig már el is jegyezték egymást. Mivel fülig szerelmesek egymásba, úgy érzik, fölösleges lenne sokáig húzni az időt, úgyhogy jövő nyáron kimondják a boldogító igent.

Reflektor 2015-10-19


szerző:
2015.10.20. 01:20
Reflektor 2015-10-19

Muri Enikő jövő augusztusban házasodik. VV Danira rátalált a szerelem. A ValóVilág egykori játékosának sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, egy hónappal ezelőtt azonban végre rátalált a boldogság.

Hogyan leljük örömünket a munkában?

Nem mindenkinek adatik meg, hogy azt csinálja, amit szeret. Ilyenkor könnyen belefásul az ember a mindennapi feladatokba, nem találja már meg a kihívásokat és a kellő motivációt, de ugyanez elmondható vajon azokról is, akiknek a munka egyben hivatás? Három olyan vendéget hívtunk, akire talán ez igaz, de vajon velük is előfordul, hogy nincs kedvük dolgozni? Errlő mesélt Muri Enikő, Vásáry André és Molnár Andi.

Újra színpadon a FAME


szerző:
2015.06.25. 19:00
Újra színpadon a FAME

Muri Enikő tehetséges és lázadó lányként, Szabó Dávid orosz bevándorlóként szeretne sikeres lenni. 20 év után újra látható színpadon a FAME, a hírnév ára című világhírű musical. A főbb szerepeket pedig olyan énekesek alakítják, akik az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban is a legjobbak között voltak.

Harkányi Endre szakmai díjat kapott

Bandi bácsi lelkesedése még mindig töretlen a színház után. A színészetről és az utazás iránti szenvedélyéről is kérdeztük. De Muri Enikő is ellátogatott hozzánk, aki bosszantó szomszédairól számolt be és kért segítséget egy ügyvédtől. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Muri Enikőt kiborítja egyik szomszédja

A szomszédait nem válogathatja meg az ember. Ennek kapcsán kért Muri Enikő közösségi oldalán segítséget, ugyanis pár hónappal ezelőtt hangos szomszédok költöztek a házba, ahol a színésznő lakik, ám nem tudja mit tehetne. Egy ügyvéd próbált segítséget nyújtani nemcsak neki, hanem azoknak is, akik hasonló problémával küszködnek.

Muri Enikő jövő nyárra tervezi az esküvőjét

Muri Enikő boldogabb, mint valaha, hiszen hamarosan kimondja szerelmének, Károlynak a boldogító igent. Igaz, a nagy napra még egy évet várniuk kell, de már mindketten az esküvőt tervezgetik. A szerelmesek együtt meséltek életük legszebb napjának előkészületeiről.

Reflektor 15-06-02


szerző:
2015.06.03. 01:40
Reflektor 15-06-02

Reflektor: Muri Enikő jövő nyárra tervezi az esküvőjét. Peller Mariann nehezen viseli a várandósságot.

Hogy bírja Vastag Csaba a rajongók ostromát?

Csabát a világsztárokat megszégyenítő módon zaklatták rajongói, reggel erről mesélt nekünk. Vendégünk volt Muri Enikő és párja, akik hétvégén eljegyezték egymást és Szacsvay Lászlót is köszöntöttük, akit a Nemzet Színészének választottak. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Muri Enikőt eljegyezték!

Hétvégén végre megtörtént, amire Enikő már régóta várt, szerelme feleségül kérte, ő pedig boldogan mondott igent! A részletekről a boldog párt faggattuk.

Muri Enikő menyasszony lett!

Egy házi teszten bukott el a csoda led lámpa, egy szakértővel arról beszélgetünk, hogy mik azok a holmik, amiket tényleg csak szakértőtől szabad beszerezni, valamint vendégünk lesz Muri Enikő, akit eljegyzett párja, Vastag Csabát pedig arról faggatjuk, hogy állja még mindig a rajongók rohamát.

Egy ország dobhártyája sajog VV Zsu első dalától

A ValóVilág hetedik szériájának kiskunmajsai játékosát a Villában sem szerették túlságosan a többiek, de őt ez nem nagyon izgatta. Énekből pedig hármas volt a suliban.

VV Zsu első dala felrobbantotta az ország dobhártyáját

VV Béci szerint gusztustalan és gáz, míg Muri Enikő a közösségi oldalán fakadt ki az ex-villalakóra. Elmondása szerint, őt egyenesen padlóra küldte a hallott remekmű. Egyikük sem érti, VV Zsu miért kezdett zenei karrierbe. Gál Petra riportja.

Első szerelmek és csalódások

Molnár Andi és Muri Enikő első szerelmeikről meséltek a keddi 8:08-ban, a ByTheWay tagjai pedig azt árulták el nekünk, hogy milyen szerelmi csalódások érték már őket. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Első szerelem, ahogy Muri Enikő és Molnár Andi élte meg

Az első szerelem egyikünkben sem múlik el nyom nélkül. Az idő megszépítheti és begyógyíthatja az esetleges fájdalmas sebeket, amiket okozott, és sok év múltán akár jó barátként tekinhetünk vissza a másikra, vagy éppen fellobbanhat újra a régi tűz. Vajon milyen volt Molnár Andi és Muri Enikőnek az első szerelem?

Muri Enikő és Molnár Andi beszámolnak az első szerelmeikről

De kifaggatjuk őket az első csalódásaikról is a következő 8:08-ban. És féljünk-e a Föld mellett nap mint nap elhaladó kisbolygóktól? Ennek is utánajárunk kedden, meg annak, hogy kell-e aggódnia az azbeszt miatt azoknak, akiknek palatető van otthon.

Anikót ma láthatják utoljára a nézők az Éjjel-Nappal Budapestben!

Belenéztünk kicsit a búcsú pillanataiba Anikóval, és természetesen beszélgettünk vele a babavárásról is, hiszen kislánya lesz! De itt volt velünk Muri Enikő, Csőre Gábor és Kiki is. S hogy milyen témáink voltak a csütörtöki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Miért fontosak az illatok?

Az illatoknak nagyobb jelentősége van, mint azt elsőre gondolnánk, akár a párválasztásban, akár abban, hogy az első pillanatban eldöntjük, hogy valaki szimpatikus-e vagy nem. Vajon Muri Enikő mennyire ítél az illatok alapján? 

A tető, az ajtó és az ablak még nem minden

Mit kell megnézni még? Segítünk elkerülni a csapdákat lakásvásárláskor. A Down-szindróma hétvégi világnapján számtalan program közül válogathatunk, Csőre Gábor elmondja miért tartja fontosnak, hogy részt vegyen ezeken. Muri Enikővel és Zólyomi Zsolttal, az orral arról beszégetünk, hogy az illatok milyen jelentőséggel bírnak a párkapcsolatokban. Találkozzunk csütörtök reggel is a 8:08-ban!

Velünk történt


szerző:
2015.03.16. 12:27
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Leleplezzük a pőre trükköket!


szerző:
2015.03.05. 18:55
Leleplezzük a pőre trükköket!

Tele az internet olyan videoklipekkel, amelyekben a főhős, vagy akár minden szereplő anyaszült meztelen. A legintimebb részleteket persze többnyire eltakarják, a kisfilmet mégis ezerszer többen nézik meg, mintha ruhában lettek volna a forgatáson. No de lássuk, hogy ki az, aki tényleg bevállalta, és milyen trükkök kelthetnek tökéletes illúziót.

MURI ENIKŐ: „Szégyenlős voltam”

Az énekesnő a meztelenséget is úgy fogta fel, mint egy színészi feladatot. Új száma ugyanis egy egyéjszakás kalandról szól, akkor pedig könnyen lecsúszhat a bugyi. Enikő terveiről és legújabb szerepéről is mesélt.

Megmutatjuk a meztelen igazságot!

Tele az internet olyan videoklipekkel, amelyekben a főhős, vagy akár minden szereplő anyaszült meztelen. A legintimebb részleteket persze többnyire eltakarják, a kisfilmet mégis ezerszer többen nézik meg, mintha ruhában lettek volna a forgatáson. No de lássuk, hogy ki az, aki tényleg bevállalta, és milyen trükkök kelthetnek tökéletes illúziót.

Szeret, nem szeret?! Randi tippek Valentin-napra!

Mindenkivel megesett már, hogy úgy érezte élete legjobb randiján van túl, és várta a másik fél hívását. De csak várt, és várt… Vajon meddig szabad reménykedni? Megteheti-e egy nő az első lépést? Mindenképp telefonálnunk kell, vagy elég egy „üzit” dobni? A kérdésekre, melyek hiába tűnnek lényegtelennek, nagyon is meghatározzák az életünket Temesvári Csilla próbál választ találni.

MURI ENIKŐ: „Nem hagyjuk, hogy egymás mellett éljünk, egymással akarunk élni”

A randevúzás szabályairól és a párkapcsolatok alapjairól kérdeztük Muri Enikőt, aki maga is boldog párkapcsolatban él, immár 9 hónapja!

Muri Enikő boldogabb, mint valaha

Az énekesnő kilenc hónapja alkot egy párt színházi kollégájával, Károllyal, és úgy érzi, soha nem volt még ilyen boldog.

Reflektor 15-01-29


szerző:
2015.01.30. 01:10
Reflektor 15-01-29

Reflektor: Korda György köszöni, jól van. Muri Enikő boldogabb, mint valaha.

Ha az első Konyhafőnök izgalmas volt és kemény, a második méginkább az lesz!

Kulisszatitkokat tudhattunk meg Fördős Zétől, valamint beszélgettünk Muri Enikővel és Hadházi Lászlóval kudarcokról, s azok feldolgozásáról a szerdai 8:08-ban. S természetesen megemlékeztünk S. Nagy Istvánról is. Hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan küzdjünk meg a kudarccal?

Előbb-utóbb mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor összezuhan és mélypontra kerül. Hogy min ment keresztül Muri Enikő és Hadházi László, valamint ki lehet-e mászni a gödörből, elmesélték nekünk!

Muri Enikő


szerző:
2014.12.31. 23:59
Szeretlek! De mikor mondjuk ki?

Egy pszichológiai nézet szerint csak azért mondjuk ki ezt a szót, hogy viszonthalljuk attól, akinek mondjuk. Valóban ilyen "önző" érdek áll csak emögött? Mikor kell így, szóban kifejezésre juttatnunk, ha tényleg szeretünk valakit? Muri Enikő és Gyurcsík Tibi tapasztalataira és véleményére voltunk kíváncsiak.

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!

Mindannyiunk életében vannak olyan mélypontok, amelyek sorsfordító hatással vannak az életünkre. Fontos, hogy megtanuljunk ezekből építkezni, ezekkel együtt élni és méltón viselni az élettől kapott sebeket. Muri Enikő, Szabó Zsófi és Czutor Zoli mesélt arról, hogy milyen tapasztalataik vannak ezen a téren, és őket miben változtatta meg egy-egy élettől kapott pofon.

Fókusz 14-10-28


szerző:
2014.10.28. 18:00
Fókusz 14-10-28

Fókusz: Dögös csajok - Felkerestük az X-Faktor legszebb hölgyeit. Hogyan boldogultak a tehetségkutató után? A dzsungel titkai - Celeb vagyok kicsit másként. Hol és hogyan élnek a helybeliek Dél-Afrikában, a tábor közelében? Segélykiáltás - Először állt kamera elé az az édesanya, akinek fiát golfütővel ölték meg. A tettest még nem fogták el.

Szexiség-faktor: Kik voltak a legdögösebbek az X-színpadon?

A legszebb és legdögösebb énekesnőket kérdeztük arról, hogyan élték meg a műsor alatt, hogy a szépségük, nőiességük is nagy hangsúlyt kapott. Vajon hátráltatta-e a versenyzőket tehetségük megvillantásában? És kik azok, akik nem nyertek, mégis sikerre tudták váltani a népszerűséget?

Szexiség-faktor: Kik voltak a legdögösebbek az X-színpadon?

A legszebb és legdögösebb énekesnőket kérdeztük arról, hogyan élték meg a műsor alatt, hogy a szépségük, nőiességük is nagy hangsúlyt kapott. Vajon hátráltatta-e a versenyzőket tehetségük megvillantásában? És kik azok, akik nem nyertek, mégis sikerre tudták váltani a népszerűséget?

 

Muri Enikő megtalálta élete párját

Az énekesnő úgy érzi, szerelmében, Károlyban megtalálta a nagy Ő-t, így reméli, hamarosan még komolyabbra fordulhat a kapcsolatuk. Enikővel egy ékszerbemutatón beszélgettünk, amelyen több hírességgel együtt ő is a kifutóra lépett.

Fókusz Plusz 14-09-06


szerző:
2014.09.06. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-06

Fókusz Plusz: Újra X-tázisban - Az X-Faktor mentorai már teljes gőzzel készülnek a tehetségkutatóra. Számukra is hatalmas a tét. Akik nem adták fel - Bár korábban kudarcot vallottak, felálltak a padlóról. Danics Dóra, Kocsis Tibó és Muri Enikő nem bánták meg, hogy visszatértek.

Muri Enikő újra szerelmes


szerző:
2014.07.31. 00:10
Muri Enikő újra szerelmes

Az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő három hónapja alkot egy párt a szerelmével, Károllyal, akivel az Operettszínházban ismerkedett meg.

Reflektor 14-07-30


szerző:
2014.07.31. 00:00
Reflektor 14-07-30

Reflektor: Muri Enikő újra szerelmes. Nagy Feró imádja a menyjelöltjét.

Muri Enikőre újra rátalált a szerelem!

Az X-Faktoros énekesnő tündöklik a boldogságtól lassan már három hónapja, amióta együtt van újdonsült szerelmével. Enikő mesélt arról is, hogyan jöttek össze és hogyan küzdötték le a kezdeti nehézségeket.

Egy este - Best of


szerző:
2014.06.29. 20:00
Egy este - Best of

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Reflektor 14-05-22


szerző:
2014.05.23. 01:00
Reflektor 14-05-22

Reflektor: Détár Enikő, Muri Enikő és Hajdu Steve is fellép a Szombat Esti Láz fináléján. Szűcs Judith nem szégyelli plasztikai műtéteit.

Reflektor 14-05-14


szerző:
2014.05.15. 00:10
Reflektor 14-05-14

Reflektor: Gyurcsík Tibor továbbjutott a cseh és szlovák X-Faktorban. Fergeteges szereposztással kerül színpadra a Mamma Mia!

A nők miért csapják be magukat vásárláskor?

Még egy kicsit fogyok, és jó lesz – szokták mondani a nők, ha kiszemelt ruhadarabúk nem jó rájuk, de mégis megveszik. Adásunkból kiderült, hogy miért csinálják ezt a nők, Zoltán Erikát, Muri Enikőt és pszichológusunkat faggattuk!

Ki mire szavaz? Centrum-őrület vagy kisvárosi idill?

Vastag Csaba azt mondja, volt idő, amikor legszívesebben Budapest centrumában vert volna sátrat. Viszont megismerhettünk egy kedves, óbányai lányt, Alettát, akinek egyáltalán nem okoz problémát, hogy egész nap mindössze négy időpontban tud buszra szállni.

Fókusz Plusz 14-02-08


szerző:
2014.02.08. 19:30
Fókusz Plusz 14-02-08

Fókusz Plusz: Örök kérdés - Város vagy vidék? Teszteltük, hol jobb az élet. Milyenek a fizetések, a szórakozási vagy tanulási lehetőségek? Más világ? - Hírességek, akik vidékről költöztek fel Budapestre. Mit gondolnak ők a különbségekről?

Jegygyűrű trendek Muri Enikővel

Az esküvő szezon kezdetével Enikő egyre sűrűbben találkozik testközelből a jegygyűrűkkel. Nem azért mert megkérték a kezét, hanem mert esküvőszervezőként a feladati közé tartozik az is, hogy tanácsot adjon a fiatal pároknak, milyen gyűrű illik leginkább hozzájuk.

Esély az esélyteleneknek, segítség a rászorulóknak

Egy segélyszervezet, amely ételt ad az éhezőknek. Otthont az otthontalanoknak. És esélyt az esélyteleneknek. A Magyar Ökumenikus szervezet nem csak karácsonykor figyel a rászorulókra.

Reflektor 13-11-28


szerző:
2013.11.29. 00:40
Reflektor 13-11-28

Reflektor: Forró hangulatban buliztak a sztárok. Talmácsi Gábort a barátnője ápolja.

Reflektor 13-11-27


szerző:
2013.11.27. 23:55
Reflektor 13-11-27

Reflektor: Mészáros Árpád Zsolt pótapaként tekint Verebes Istvánra. Muri Enikő újra szerelmes.

Muri Enikő újra szerelmes


szerző:
2013.11.27. 23:55
Muri Enikő újra szerelmes

Noha a bulvárlapok már a nyáron összeboronálták őket, az énekesnő mindeddig tagadta, hogy gyengéd szálak fűznék kollégájához, Kerényi Miklós Mátéhoz.

Muri Enikő megszerezte a jogosítványt

Az énekesnő nemrég megszerezte a jogosítványát, de egyelőre nincs sok ideje gyakorolni, ugyanis éppen új szerepre készül, ahogy tőle megszokhattuk, elég sűrű az élete.

8:08 – Minden reggel 13-11-21

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Muri Enikő a babaarcú fiúkat szereti, Bárdosi Sándor pedig harcsabajuszra vágyik

Nemrég volt a bajusz és szakáll világbajnokság, ahol az egyik kategóriában magyar versenyző hozta el az első díjat. Bárdosi Sanyit kifaggattuk, hogy körszakáll, vagy bajusz mellé tenné a voksát. Enikőt pedig arról kérdeztek mennyire tetszenek neki a Tom Selleck bajszot viselő férfiak.

8:08 – Minden reggel 13-11-12

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Muri Enikő régi álma vált valóra

Az X-Faktor egykori versenyzőjének karrierje felfelé ível, nem csak énekesi, de színészi vonalon is. Enikő most azonban régi-új álmát szeretné valóra váltani ugyanis esküvőszervezőnek tanul.

8:08 – Minden reggel 13-10-25

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Akinek megváltoztatta az életét az X-Faktor

A hétvége az X-Faktorról szól majd, ennek apropóján Vastag Csaba, Muri Enikő és Kocsis Tibor felelevenítették saját emlékeiket, amikor versenyzőként vettek részt a produkcióban. Elmesélték, hogy miben változtatta meg a műsor az életüket, és hogy milyen tanácsot adnának az újaknak, hogyan készüljenek fel a nagy érdeklődésre.

Mit tegyünk, ha titkolózik a pasink?

A nők hajlamosak túlreagálni, ha a párjuk nem engedi be a lakásába, pedig lehet, hogy csak annyi az oka, túl nagy rendetlenség van. Pszichológus szakértőnkkel átbeszéltük, hogy hol van az a határ, amikor már tényleg gyanakodni kell. Muri Enikő és Erdőhegyi Brigitta pedig elmondták a saját tapasztalataikat.

Fókusz 13-09-24


szerző:
2013.09.24. 19:45
Fókusz 13-09-24

Fókusz: Egyszer nem sikerült, most ismét megpróbálták. Dóra és Ákos felszántották az X-Faktor színpadát. Seherezádé leelőzte Paris Hiltont. A legerotikusabb dj-k nemzetközi ranglistáján a ValóVilág bombázója harmadik lett. Csak a szerelem számít vagy a pénz sem mindegy? Ismert magyar hölgyek arról, hogyan választanak párt maguknak.

Fókusz 13-09-18


szerző:
2013.09.18. 19:45
Fókusz 13-09-18

Fókusz: Kiderül az igazság - Mitru Timiről azt állítják, hogy nem mond igazat kirúgásáról. Az X -Faktorban feltűnt énekes kitálal. Nagy Bandó bevallja - A 66 éves humorista titkolta 3 és fél éves gyermekét, még a családjának sem beszélt róla. Van még esély? - Szabó Ádám bízik benne, hogy visszatérése sikeres lesz. Kocsis Tibinek és Muri Enikőnek bejött.

A nagy X-visszatérők: csoda kontra kudarc!

Van, aki egy egész karriert épít egy hatásos visszatérésre, van, akit még egy jó belépő sem ment meg a kilépéstől. Az X-Faktor legutóbbi adásában Szabó Ádám nem csupán egy volt a sok visszatérő között, hanem az egyetlen, aki lenyűgözte a mentorokat.

Sztárjaink is rajonganak sztárokért

Muri Enikő és Vastag Tomi szívén viseli rajongóik sorsát. Tudják, hogy fontos feladat hárul rájuk, hiszen példát kell mutatniuk követőiknek. A hollywoodi sztárok legtöbbjével ellentétben őket nem borítja ki, ha valaki autogramot, vagy közös fotót kér tőlük, mert ha összefutnának kedvencükkel ők is így cselekednének.

Reflektor 13-09-05


szerző:
2013.09.06. 00:40
Reflektor 13-09-05

Reflektor: Muri Enikő nyitott egy új kapcsolatra. Pokorny Lia újabb gyermeket szeretne!

Exkluzív sztárnyaralások


szerző:
2013.08.14. 15:08
Exkluzív sztárnyaralások

Mindenkinek jár a kikapcsolódás, még a sztároknak is. Utánajártunk, hírességeink hol és kivel eresztették ki a fáradt gőzt idén. A paletta rendkívül színes. Csobot Adél, SP és sokan mások számoltak be álomnyaralásukról.

Muri Enikő Barcelonában pihent

Muri Enikő egy hattagú baráti társasággal utazott el kikapcsolódni a katalán fővárosba. Elsősorban pihenni szeretett volna, de persze a városnézés sem maradhatott ki a programból.

8:08 – Minden reggel 13-08-13

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való