KERESÉS search-close

Nóri

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nóri"

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Nóri: „Ez egy nagyon méltó lezárása volt ennek a versenynek!”

Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a játékát Nóri, nézd meg exkluzív videónkat, ami közvetlenül a kiesése után készült!

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Újabb játékos búcsúzott a Holtak Szigetétől!

A Holtak Szigetén lévő játékosoknak 20 pontot kellett összegyűjteniük a maláj labda segítségével a továbbjutáshoz. Egy valaki azonban végleg búcsút vett a Survivortől.

Kizárólag egy ember örült Dávidnak a Holtak Szigetén!

Dávid fogadtatása nem volt felhőtlen: Vera ugyanis nagyon haragszik a srácra. Jérémy azonban örült, hogy megismerhette Dávidot, mert végre valakivel félre tud vonulni beszélgetni a Holtak Szigetén.

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

Óriási dráma a Holtak zsákmányszerzésén!

A Holtak Szigetén tartott zsákmányszerzés során egy előnyért küzdöttek a játékosok, amit a következő párbajon használhatnak fel. Vera és Nóri azonban teljesen kiborultak a játék során, amiért mindkét srác ellenük fordult.

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

A Holtak első zsákmányszerzése nagyban befolyásolhatja a következő párbaj végkimenetelét

A zsákmányszerzés győztese nem csupán egy ínycsiklandó palacsintát tudhat magáénak, de hátrányban részesítheti valamelyik játékostársát a következő párbajon.

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Reggeli edzés Verával és Nórival: közös műsort készítenek a nagy riválisok?

Vera és Nóri közelebbi kapcsolatba kerültek a Holtak Szigetén, és megosztották egymással érzéseiket az anyasággal és a család hiányával kapcsolatban.

Nóri: „Gábor egy rothadt fába belebújt kis féreg!”

Eszter érkezése méginkább megerősítette Nóriékban azt, hogy sorra a Holtak Szigetére száműzik az egykori Agilásokat a többiek. Nóri pedig végre megtudta, hogy Gábor vagy Robi szavazott rá a Törzsi Tanácson.

Nóri: „K*rvára átb*sztak!”


szerző:
2018.10.19. 20:09
Nóri: „K*rvára átb*sztak!”

Jérémy nem hitt a szemének, amikor meglátta Nórit a Holtak Szigetén. A legutóbb kiszavazott játékos teljesen összeomlott a Törzsi Tanács után, és biztosra veszi, hogy hamarosan az összes egykori Agilás az ő sorsára jut.

Nóri beismerte, hogy hibázott!


szerző:
2018.10.19. 20:09
Nóri beismerte, hogy hibázott!

Nóri megígérte a családjának, hogy a végsőkig fog küzdeni, ezért bár óriási adag motivációt vesztett a kiszavazásával, kitart, amíg csak lehetséges.

Nóri sírva osztja meg érzéseit Jérémyvel

Nóri a Holtak Szigetére került, és mélységesen csalódott a Törzsi Tanács során. Részletek ma este 19 órától az RTL Klubon!

Fanni: „Végre mindenki rájött, hogy miről is szól ez a játék!”

Fanni, Nóri és Eszter megbeszélték, hogy most, hogy sikerült befűzniük Robit is, egy erős játékost fognak kiejteni.

Így győzte meg Gábor a csajokat, hogy Verára szavazzanak!

Nóriék vázolták a tervet Gábornak, aki igyekezett lebeszélni őket Dávidról. Hogy hogyan tette mindezt, az kiderül a videóból!

Nóri csalódott, amiért módosult a terve...

Nóri nem örült neki, hogy végül nem Dávidra szavaznak a Törzsi Tanácson, hanem Verára, azonban biztosra vette, hogy a következő kiszavazásnál a csajok akarata fog érvényesülni.

Nóri teljes nyugalommal indult a Törzsi Tanácsra

Nóri biztos volt az este kimenetelében, ezért teljes nyugalommal készült a Törzsi Tanácsra.

Gábor kimutatta a foga fehérjét a Törzsi Tanácson

A Törzsi Tanács után bőven volt mit megbeszélnie a Bayani törzsnek...

Nóri és Vera párharca a Bayani első Törzsi Tanácsán is megmutatkozott

A Bayani első Törzsi Tanácsa sokak számára meglepő fordulattal ért véget. Bár az egykori Agilások azt hitték, hogy Gábor átállt az ő oldalukra, mégis hat szavazat érkezett Nórira...

Az egykori Agilának sikerül befűznie Gábort?

Úgy tűnik, hogy Nóri vezetésével a régi Agila a Bayaniban is összetart, ráadásul Gábort is bevonják a szervezkedésbe, hogy megszabaduljanak Dávidtól vagy Verától. A Bayani első Törzsi Tanácsáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Vera elárulta féltve őrzött titkát Tominak és Nórinak!

Vera csupán egy napig bírta megőrizni a titkát. Az egykori Gagambás azt is elárulta, hogy miért nem mondta el eddig az igazságot.

Nóri: „Az egyesüléssel a Törzsek Háborúja befejeződött, de nagyon fontos, hogy a régi törzsek összetartanak-e!”

A védettségi játékot követően eszeveszett taktikázás vette kezdetét, Nóri és Eszter azonban bízik benne, hogy a régi törzsekben született szövetségek kitartanak az egyesülés utáni időkben is.

Nóri kitálalt Gábornak!


szerző:
2018.10.17. 20:09
Nóri kitálalt Gábornak!

Gábornak egy kérdésébe került, és Nóri mindent elmondott neki az Agila szövetségeiről és eddigi taktikájáról. A Gagamba egykori játékosa úgy érzi, hogy vezetőedzőként a két törzs között áll, és nagyon élvezi a kialakult helyzetet.

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Balázs: „Nem fogok nekimenni egy olyan játéknak, amit már igazából elvesztettem”

Balázs napok óta őrlődött, mire meghozta a döntést, hogy feladja a játékot. Nóri azonban roppant mérges volt magára, mert nem gondolta volna, hogy ennyire féleismerte Balázst.

„Át lett vágva a fejem!” - Nóri teljesen kiakadt Balázsra

A lányoknak rosszul esett, hogy Balázs úgy osztotta meg a törzzsel, hogy feladja a játékot, hogy ők ott sem voltak. Ebből aztán egy hatalmas vita kerekedett az Agilában!

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Nóri és Robi egymásnak feszültek a Törzsi Tanács előtt

Nóri nem tudta magában tartani, hogy mit gondol Robiról, de a srác sem kertelt Nórival kapcsolatban.

Robi: „Ha Nóri megtett mindent, akkor ő egy ügyetlen nő...”

Egyedül Robi volt csalódott a védettségi játék után, mert szerinte Nóri miatt bukták el a játékot, és erről próbálta meggyőzni a srácokat is.

Balázs: „Megpróbálok mindenkit Robi ellen fordítani!”

Balázs szerint Robi túltaktikázta magát, ezért azt a cél tűzte ki maga elé az új szigetlakó, hogy mindenkit ellene fordít. Úgy tűnik, hogy Nórinál már sikerrel járt Balázs!

Robi annyira nem kedveli az egyik lányt a törzsből, hogy már ránézni sem bír...

Robi őszintén megnyílt Tamásnak, és elárulta, hogy melyik csajt tartja a legnagyobb ellenségének.

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Rohadtul nem örülök neki, hogy itt van ez a srác!”

Míg Fanni megpróbált közelebb kerülni Balázshoz, Nóri és Eszter kibeszélték az új srácot, akit ugyanúgy magukhoz akarnak édesgetni, mint Bencét, aztán hátba támadni, ha Törzsi Tanácsra kerül a sor.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Nóri és Jérémy átverték a társaikat!

Nóri és Jérémy a játék után a táborba való visszaérkezésükkör megpróbálták átverni a többieket, és eljátszani, hogy csalódottak az előnyért folytatott küzdelem eredménye miatt.

Óriási hibát vétett Vera és Dávid!

A Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...

A női ész felülkerekedett a férfi erőn!

Nóri rávilágított a fiúknál arra, hogy nem lehet mindent erőből megoldani, néha gondolkozni is kell. Így történt, hogy Nóri ötletéből kiindulva sikerrel zárult a kókuszvadászat.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Nóri: „Ezzel revansot vettem Verán”

Az Agila törzs feltöltődve tért vissza a védettségi játékról, amit Nórinak köszönhetően nyertek meg. Nóri úgy érezte, hogy szüksége volt erre a győzelemre azután, hogy Vera egyszer legyőzte őt.

Vera és Nóri férfiakat megszégyenítő küzdelme döntött a védettségi totem sorsáról

Az a csapat nyerhette el a védettségi totemet, amelyik tovább bírt a folyamatosan emelkedő éken maradni. A védettségi játékot végül Nóri és Vera küzdelme döntötte el, akik teljes erejükből harcoltak törzsükért.

Visszavágón dőlt el, hogy Vera vagy Nóri az erősebb

Vera és Nóri küzdelme először döntetlen lett, a visszavágón azonban a Gagamba törzs szerezte a pontot.

Nóri és Vera fej fej mellett küzdöttek egymással

Nóri és Vera kiegyenlített küzdelme nem hozott pontot egyik törzs számára sem.

Nóri


szerző:
2018.09.16. 08:00
Nóri

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Nórival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Nóri: „Én vagyok az ország első fitnesz anyukája”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Nórival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Survivor a Mátrában


szerző:
2017.11.02. 08:00
Survivor a Mátrában

Lilla és Nóri legújabb kalandjai a Reggeliben!

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Exkluzív interjú Klauval, Anitával és Nórival!

A három lányt csupán egy hajszál választotta el a döntőbe jutástól, kiesésüket követően pedig végig velük voltunk, és kifaggattuk őket, hogy milyen volt számukra az elmúlt 41 nap, mire a legbüszkébbek a játékuk során, mit tanultak a Survivorben és hogyan tervezik a jövőt. Nézd meg exkluzív interjúnkat Anitával, Nórival és Klauval!

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

Egy felejthetetlen élményért küzdöttek a Holtak

A Holtak Szigetén újabb zsákmányszerzés várt a játékosokra. Ezúttal egy hatalmas puzzle-t kellett kirakniuk, aki pedig elsőként végrehajtotta a feladatot, egy korallzátony melletti búvárkodást nyerhetett.

Anita egy csínytevés áldozata lett

Nóri és Lilla elhatározták, hogy kikészítik Anitát, ezért először elásták a lány fürdőruha felsőjét, majd megrongálták a Gergővel közös menedéküket is.

Lilla és Nóri törzsi tánccal fogadta Iliászt

Iliász egy nem mindennapi produkciónak lehetett a szemtanúja, amikor a Holtak Szigetére érkezett. Nóri és Lilla törzsi tánca egyfajta beavatás volt a srácnak, aki szerint mind a két lány "full kattant".

Nóri nem mindennapi előnyben részesült

Mivel az előző zsákmányszerzésen Nóri végzett a második helyen, ezért rá is várt egy kis meglepetés: túrázni mehetett Lillával, ahol Istenes Bence komoly választás elé állította a két lányt.

A Holtak Szigete a három lány veszekedésétől volt hangos. Nóri és Lilla köztudottan nehezen jön ki Anitával, de a mostani cicaharc minden eddigin túltett!

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Nóri szerint Anita fájdalma csak színjáték...

Nóri ugyanolyan sérülést szerzett a párbajon, mint Anita, és bár saját bevallása szerint neki sem kellemes a seb tisztítása és fertőtlenítése, ő mégsem úgy reagál, mint Anita. Nóri szerint ugyanis a lány szenvedése csak azt a célt szolgálja, hogy ő legyen a középpontban.

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Anita:

A Holtak Szigetén nincs túl sok történés és a Holtak ezt elég nehezen viselik. Anita, Nóri, Lilla és Gergő alig várja, hogy végre párbajra mehessenek, addig azonban marad az alvás...

A Holtak felejthetetlenné tették Gergő születésnapját

Gergő 22 éves lett. A Holtak Szigetén élő lányok igyekeztek a körülményekhez képest a legtöbbet kihozni az ünneplésből, és készítettek a srácnak egy ananász tortát, virágcsokrot, Anita pedig egy kis apróságot is barkácsolt párjának.

Anita:

Anita a parton edzett, amikor figyelmes lett két csirkére. Rögtön a nyomukba is eredt, de hamar rájött, hogy egyedül semmi esélye. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy négyen is kevesek a két madár befogásához...

Anita és Nóri kibékültek!


szerző:
2017.09.20. 20:05
Anita és Nóri kibékültek!

Anita félrehívta Nórit, hogy normalizálják kapcsolatukat. A Holtak közti konfliktust sikerült végül megbeszélni, és a Peace & Girlpower vette kezdetét a Holtak Szigetén.

A Holtak nem bírnak meglenni egymás mellett...

A csajok között egyre nagyobb a feszültség, Anita ugyanis igencsak felhúzta Nórit, aki köszöni szépen nem kér a lány segítségéből...

Nóri sírva fakadt törzstársai miatt

A legutóbbi játék előtt Nóri kihúzta a gyufát Ferinél, és ismét vita alakult ki közte és Klaudia között. A lányok konfliktusa addig fajult, hogy Nóri elvonult és a tengerparton zokogásban tört ki.

Beköszöntött a

Anita nem sokáig élvezhette az egyedüllétet a Holtak Szigetén, ugyanis csatlakozott hozzá Lilla és Nóri. Nézd meg, hogyan reagált a lányok érkezésére a sziget első lakója!

Klaudia és Nóri cicaharcától volt hangos az Ibon szigete

Bár az Ibon nyerte a legutóbbi védettségi játékot, így nem kellett Törzsi Tanácsot tartaniuk, mégis azt a feladatot kapták, hogy szavazzák meg, kivel a legnehezebb együtt élniük. Az eredményből végül egy óriási vita kerekedett...

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Mindenkit meglepett Nóri visszatérése

Mivel Tamás feladta a játékot, egy már kiesett szigetlakó térhetett vissza. Nóri érkezése azonban nem váltott ki felhőtlen örömöt a játékosokból...

Nóri távozása összekovácsolja az Ibon törzset?

Az első törzsi tanácson Nóri kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett elhagynia a szigetet. Vajon a lány távozása jó hatással lesz az Ibonra? Képesek lesznek a jövőben egy csapatként gondolkozni?

Nóri nem talált amulettet, ezért csinált magának egyet

Az a játékos, aki megtalálja a védettségi amulettet, a törzsi tanácson biztonságban érezheti magát. Mivel ezzel Nóri is tisztában volt, és úgy érezte, hogy őt akarják kiszavazni a többiek, az amulett nyomába eredt, azonban nem sokkal később feladta a keresést. Ekkor egy újabb ötlete támadt a veszélyben lévő lánynak.

Nóri kamu amulettje felforgatta az Ibon törzs életét

A védettségi amulettről szóló levélt követően Zoli és Nóri egymásra pillantása a többiek számára is jelentéssel bírt, innen pedig már egyenes út vezetett a vita kirobbanásáig. Nóri védettsége teljesen felborította az Ibon egyik felének tervét.

Gergely mindent bevetett, hogy ne rá szavazzanak a többiek

Miután az Ibon törzsben elterjedt Nóri amulettjének a híre, Gergely rádöbbent, hogy ha nem Nórit szavazzák ki a többiek a törzsi tanácson, akkor őt fogják hazaküldeni, ezért taktikázni kezdett.

Megtartották az első Törzsi Tanácsot - Egy játékosnak búcsúznia kellett a Survivortől

Az első törzsi tanácsot a védettségi játékot elvesztő Ibon törzs tartotta meg, és egy versenyzőnek eloltották az életet jelentő fáklyáját. Így már csak 15 versenyző maradt játékban.

Az Ibon egyik játékosa megtagadta az élelmet!

Nóri úgy ébredt egyik reggel, hogy hányingere volt és nem kívánt semmit, így hiába próbálták ananásszal és kókusszal kínálni a társai, a lány inkább koplalt a tengerparton fekve.

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!


szerző:
2017.08.29. 20:05
Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Lilla:

Zoli, Gergely és Nóri csak úgy menekülhetnek meg a törzsi tanács kiszavazása elől, ha beszerveznek legalább plusz egy embert maguk mellé. Így jött a képbe Lilla, aki azonban nem annyira manipulálható, mint ahogy azt a triumvirátus gondolta...

Így foglalta el a szigetet az Ibon!

Zoli, Benedek, Gergely, Gergő, Nóri, Klaudia, Anita és Lilla bár nem nyerték meg a zsákmányszerző játékot, azonnal jobb kedvre derültek a szigeten, amikor észrevették a fán csüngő banánokat és a földön heverő ananászokat.
 

Márió dalban mondta el, mit érez Nóri iránt

Nóri és Márió még csak négy hónapja alkotnak egy párt, a fiú mégis azt tervezi, hogy megkéri Nóri kezét. A fiú megható produkcióját Nóri csókkal jutalmazta, majd Márió szerelmet vallott Nórinak, és megköszönte az együtt töltött hónapokat.

Márió örül, hogy Nóri és Martin egymásra találtak a zenében

Nóri és Martin egy rappes bulin találkoztak, és azóta együtt zenélnek. Nóri bármit megtenne, hogy egyszer híres rapper legyen, és szeretné bebizonyítani, hogy egy nő is jó lehet ebben a stílusban. Bár Nóri a beatboxos Martinnal zenél együtt, a lány kedvese, Márió is zenél, és egy meglepetés dallal készült Nórinak.

Íme Martin és Nóri közös beatboxos produkciója!

Bár a rap nem túl nőies műfaj, mikor Nóri elkezdett szövegeket írni, rögtön tudta, hogy rapper szeretne lenni. Martin és Nóri egy közös produkcióval is készültek, és daluk rögtön elnyerte a közönség tetszését.

Egy 17 éves lány 10 órás fogságának története

Nóri átlagosnak mondható lány, az ország keleti szélén él, egy kistelepülésen. Egyszer megjelent náluk egy srác, akinek nagyon megtetszett, de Nóri visszautasította. A fiú azonban nem tágított: egy nap egy barátjával betuszkolta a kocsijába a lányt, és egyszerűen elrabolta. Nóri 10 órán keresztül volt fogságban, szinte végig egy kis kocsiban, fenyegették késsel és szavakkal, és fogalma se volt, mi lesz vele. A lány most már szabad, de még mindig fél, hiába került börtönbe az elrablója.

Milla lejáratja Dávidot Nóri előtt

Dávid a csajmentes napon felszedi Nórit, és felviszi magához, azonban a romantikus perceket Milla zavarja meg.

Lali visszahódítja Nórit

Lali rájött, hogy nem bír Nóri nélkül élni, ezért tervet eszelt ki, hogy visszahódítsa szerelmét. A hajón felbukkant Vastag Csaba. Zsófi mindent bevetett, hogy magára vonja Csaba figyelmét.

Lalit végleg kidobta Nóri

Kornél elárulta Nórinak, hogy Lali állított neki csapdát ezért a lány mindkét fiút kidobta. Barbit nagyon bántotta, hogy egyedül van és talán sose lesz kisbabája. Ildikó ezért kitalálta, hogy felvidítja lányát egy csajos nappal, de Barbi nem érezte jól magát.

Fanni börtönbe kerül?

A drog problémái miatt már sokszor bajba kerülő lányt beidézi a rendőrség, a vád pedig kábítószer kereskedelem. Rita nem sejti, hogy ekkora a baj barátnőjével, így ő egy másik hatalmas problémától probálja megóvni Fannit, Kristóf közeledésétől.

Lali türelmesen várta Nórit

Lali megtalálta Nórit Budapesten, de a lány megkérte őt, hogy ne keresse többé. Hannát 18. születésnapja alkalmából buliba csábították a barátai, sajnos a buli rosszul sült el. Zsófi véglegesen megszakította Ádámmal a kapcsolatot.

Lali úgy döntött küzd a szerelemért

Lali fülig szerelmes lett Nóriba, de kiderült, hogy Nórinak már van barátja. Rita és Marci el akarta vinni Fannit egy rehabilitációs rendelésre, de Fanni kiugrott a kocsiból. Oli úgy döntött kiköltözik a lakásból, így új lakótársat kellett keresnie a csapatnak.

ValóVilág 1.


szerző:
2013.12.16. 10:45
ValóVilág 1.

A Való Világ minden idők egyik legsikeresebb műsorának bizonyult. Az RTL Klubon eddig három szériát láthattak a nézők, és hamarosan startol a negyedik!

Lilu és Ördög Nóri vallomása – egymásról

Bár a Csillag születik két műsorvezetője szinte már mindent tud egymásról, egy-egy dologgal azért még mindig meg tudják lepni a másikat. Na és persze a nézőket is.

Reggeli 11-08-23


szerző:
2011.08.23. 08:35
Reggeli 11-08-23

A keddi Reggeliben kiderítettük mi igaz a Szandikáról megjelent hírekből, és a Szigeti Ferenccel nyaraló titokzatos szépségről is lehullt a lepel.

Reggeli 11-01-24


szerző:
2011.01.24. 09:05
Reggeli 11-01-24

Reggeli: Zsófit választotta párbajtársának Alekosz. A mai Reggeliben a görög harcos és a naiva családtagjaival latolgatjuk az esélyeket.

Csak csajok 11-01-24


szerző:
2011.01.24. 09:05
Csak csajok 11-01-24

A Csak csajokban Ördög Nóri, Kertész Zsuzsa és Falusi Mariann a mentorokról és a példaképekről beszélgettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való