KERESÉS search-close

Oltári csajok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Oltári csajok"

A Drága örökösök Szappanos Katája a Portréban!

Ifjú doktornő, akit mindenki kedvel Ökörapátiban vagy számító, ármánykodó testvér? Melyik karakterét kedvelték jobban? Horváth Sisa Anna meglepő választ ad Barabás Évinek a vasárnapi Portréban. Mintahogyan meglepő a válasz arra vonatkozóan is, hogy miért lett Horvát Annából, Horváth Sisa Anna.

Anorexiás lány A Tanár legújabb főhőse

A Tanár legújabb részében az Oltári Csajok egyik főszereplője, a Pirost játszó Michl Juli hívja fel magára a figyelmet. Az általa alakított okos, értelmes lány nem képes elfogadni a saját testét olyannak, amilyen. Másnak látja magát a tükörben annyira, hogy az anorexia néven ismert betegség alakul ki nála.

A TANÁR: Michl Juli anorexiás lányt játszik

Az Oltári Csajok Pirosa után Juli most A Tanár című sorozatban is szerepet kapott. Virágot, az evészavarral küzdő fiatal lányt alakítja. Elmesélte, hogyan készült a szerepre.

A valóságban is egymásra talált a két sorozatsztár

Egy éve mutatta be a Fókusz: akár csak a Hollywoodi filmekben lenni szokott, az Oltári csajokban is egymásba szeretett a két főszereplő. Nem a képernyőn, hanem a való életben. A két érintett akkor először beszélt az érzéseiről.

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Michl Juli imádja a testvéreit

Michl Julit az Oltári Csajokban ismerhették meg az RTL nézői, és azóta már többször beszélt arról, hogy nagycsaládban nőtt fel. Boldogan posztolta a hétvégén, hogy újra egy asztalhoz ülhetett 4 testvérével, sőt a fotóhoz csatlakozott unokahúga és unokaöccsei is.

 

Álompasik a Konyhafőnökből - Markó Robi és Jaskó Bálint a konyhában is bizonyítottak!

Helyesek, sikeresek a szakmájukban, és még főzni is tudnak. Igazi álompasik, akik most A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában bebizonyíthatják, hogy nem csak a nőket, hanem az ízeket is meg tudják bolondítani.

Itt az RTLII legújabb napi sorozata?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy az RTLII saját gyártású telenovellája három, vidékről a fővárosba költözött lányról szól. Az Oltári csajok végül az egyik legsikeresebb napi sorozat lett az RTLII műsorán.

Az Oltári csajok színésznőjét komoly díjra jelölték

Az Alföldi Róbert által rendezett A salemi boszorkányokért kaphat elismerést Hartai Petra, aki rendszeresen bulizik együtt az Oltári csajok többi szereplőjével.

BRÉKING! Michl Juli A Tanár 2. évadában!

Michl Juli, az Oltári csajok színésznője az RTL Klub új saját gyártású műsorában, a Szenzációs Négyesben is szerepelni fog, most viszont elszólta magát: A Tanár második évadában is benne lesz!

Michl Juli igazi középső gyerek

Michl Juli az OItári csajokban a legkisebb lánytestvért alakította, de a valóságban nem ez a felállás testvérei között. Nagycsaládba született, és pont ő a középső gyerek: Instagram posztjában elárulta, nővére, bátyja, húga és öccse is van.

 

Tűzkő Sándor az ügyeletes rosszfiú

Tűzkő Sándor a Barátok köztben egy igazi rosszfiút alakított. Az Oltári csajok című telenovella volt az első, amiben szerethető karaktert formált meg.

Így forgatták az Oltári csajokat!

Az RTLII új, saját gyártású sorozatának forgatásaiba tavaly, ezen a napon pillanthattak be a nézők. A stúdiókban és a külső helyszíneken a 100 részes telenovella atyja, Kalamár Tamás kalauzolta el a Fókusz nézőit!

Jönnek az Oltári csajok!


szerző:
2018.06.21. 05:00
Jönnek az Oltári csajok!

Egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Oltári Csajok címmel vadonatúj, saját gyártású sorozatot láthatnak ősztől az RTLII csatornáján. A telenovella stábját Kalamár Tamás vezette, aki tizenhét évig a Barátok közt producere volt, amit az ország legnézettebb műsorává tett. A forgatások akkor már elkezdődtek, több helyszínen is.

Michl Julinak véget ért élete egyik jelentős korszaka

Két jelentős időszakot lezárt életében Michl Juli: nem csak, hogy befejeződött az Oltári csajok, de az egyetemi tanulmányai végére is pontot tett. Legalábbis egy időre: Juli a Filmművészeti Egyetem diákja, ahol televíziós műsorkészítést tanul. Hetekig tartó munka után végre befejezte szakdolgozatát.

 

Cuki sztárok, akik azonnal levesznek a lábadról

Édesek, szőrösek és az ember azonnal beléjük szeret. Ezek az okos és tehetséges kutyák gyakran nagyobb népszerűségre tesznek szert, mint kollégáik. Ismerd meg Hugót a Fókuszból, Dandyt az Oltári csajokból és Rockyt az Éjjel-Nappal Budapestből!

Az RTL Klub állati sztárjai

Az RTL Klub híresen állatbarát, ezért nem csoda, hogy sok produkcióban feltűnik egy-egy kutyus. Ismerjék meg Hugót a Fókuszból, Dendit az Oltári csajokból és Rocky-t az Éjjel-Nappal Budapestből!

Búcsúzott, de visszatér az Oltári Csajok!

Véget ért az RTLII közönségkedvenc napi sorozata, az Oltári Csajok. A teljes egészében itthoni fejlesztésű és gyártású telenovella utolsó epizódja kiemelkedő nézettséggel búcsúzott a rajongóktól.

Nézd újra az Oltári csajokat előfizetés nélkül!

Két hétig kódolatlanul nézhető a RTLII csatorna minden MinDig TV néző számára, így 750 ezer háztartás számára válik elérhetővé az Oltári csajok című saját gyártású sorozat mellett két UEFA Európa Liga meccs és a Showder Klub új évada is.

Az Oltári csajok utolsó napjainak kulisszatitkai

Romantikus eljegyzéssel és megcsalással indult az RTL Klub telenovellája, majd tragédiával, templomi esküvővel és egy váratlan örömmel zárultak az Oltári csajok kalandjai péntek este. A Fókusz Plusz stábja megmutatja az utolsó napok kulisszatitkait is!

 

MICHL JULI&EMBER MÁRK: így élték meg az utolsó részt

Míg az Oltári csajok Pirosát alakító Michl Juli meghatódott az utolsó forgatási napon, addig sorozatbeli társa, Ember Márk nosztalgikus hangulatba került. A fiatal színészek arról is meséltek a Fókusz Plusz kamerájának, hogy mit jelentett számukra az elmúlt 100 rész!

„Amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza!”

100. epizód: Sikerül-e az Erdész lányoknak elrendeznie a köztük lévő viszályokat? Ki mondhatja ki az oltár előtt a boldogító igent? És vajon megkapja-e valaki Tündétől a beígért álomkastélyt? Ki élhet boldogan, míg meg nem hal? És ki az, aki elnyeri méltó büntetését? Hogyan ér véget az Erdész lányok és szerelmeik története? Mindez kiderül az Oltári csajok 100. epizódjából.

Boldogító igennel és mesebeli kastéllyal ér véget az Oltári csajok története!

Három vidéki lány felköltözött a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon. A tündérmesék végén általában a legkisebb testvér jár szerencsével. Lehet, hogy ez az Oltári csajokban sem lesz másként?

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

Oltári esküvő: Örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek

Eljött a nagy nap, amikor nemcsak a családtagok körében, de Isten szent színe előtt is felvállalták kapcsolatukat a fiatal szerelmesek.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla gyermeket vár Márktól!

Mikor elvesztette szerelmét, még nem is sejtette, milyen életreszóló ajándékot kapott tőle. Az esküvőn szembesült a ténnyel, hogy állapotos, de végül az Erdész lányokat és születendő gyermekének testvérét is beavatta a titokba.

A teljes adásért kattints IDE!

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Dér Zsolt elszólta magát az Oltári csajok végét illetően

Kik állnak az oltár elé a századik epizódban, és kik kapják meg a kastélyt? A Jánost alakító színész képtelen volt magában tartani a végkifejletet...

A valóságban is érvényes volt Hajnal és Jani esküvője?

Exkluzív! Hartai Petra mesélt a ceremónia után kameránknak arról, milyen érzés volt számára az egész stáb előtt kimondani azt a bizonyos igent, Dér Zsolt szemébe nézve. 

Ember Márk: ˝Te csalódott voltál, hogy nem Kornél és Piros házasodott össze?˝

Piros és Kornél kapcsolata eléggé viharosan alakult, pedig ez szerelem volt első látásra. Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogy csalódottak-e az események alakulása miatt, sőt még egy kulisszatitkot is elárultak arról a balesetről, amit Márk okozott az oltárnál.

Ma este véget ér az Oltári csajok

Ma este befejező részéhez érkezik az Oltári csajok című telenovella. Az RTL II-n futó sorozatot teljes egészében magyar írók találták ki. Az utolsó rész minden eddiginél több fordulatot hoz,

A befejezést mindenki máshogy képzeli...

99. epizód: Angéla ultimátumot ad Márknak. Eléri-e végre Piros a célját, és megbocsát-e Kornél Lilinek? Kornél döntését Angéla is segíti a maga módján. Hogyan alakul Karola műtétje? És milyen változást hoz a műtét eredménye Hajnal és János viszonyában? Péter és Szilvia egy új életre készülnek, de Szilviának előtte még akad egy kis elintézni valója. Vajon mi olyan fontos?

Lili: ˝Mi azért játszottunk össze, hogy a fiam megszabaduljon tőled!˝

Piros szerette volna megbeszélni a történteket, ami olyannyira jól sikerült, hogy Lili elárulta, mi volt a valódi szándéka a lánnyal.

Kornél örökre szakított Pirossal

A lány már éppen reménykedni kezdett, hogy szerelme végre békülne, ám legnagyobb megdöbbenésére a srác egészen mást akart mondani neki.

A teljes adásért kattints IDE!

Szilvia megölte Márkot?


szerző:
2018.03.29. 20:30
Szilvia megölte Márkot?

Márk mindent megtett azért, hogy megmentse bajbajutottnak hitt szerelmét. Angéla szerencsére nem tartózkodott a szépségszalonban a gyújtogatás alatt, de úgy tűnik, a srácnak nem sikerült időben kijutnia a lángoló helyiségből.

A teljes adásért kattints IDE!

Nono segített elpróbálni a lánykérést

Márk szerette volna, ha a nagy pillanat tökélesen sikerül, ezért megkérte kislányát, Noémit, hogy vegyék át együtt az eljegyzést.

A teljes adásért kattints IDE!

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

OLTÁRI FIÚK: Így gyúrják magukat ellenállhatatlanra

Miközben az Oltári csajok az esküvőre készülnek, az oltári pasik rágyúrnak a telenovella mai és holnapi drámai és fordulatos befejező részeire. Kiderítettük azt is, hogy a sorozat három férfi főszereplője mit sportol és hogyan gyúrják magukat ilyen ellenálhatatlanra.

Ember Márk 25 kilótól szabadult meg

Az Oltári csajok sármos színészéről megmutatjuk a soha nem látott bizonyító erejű fotót, amikor Márk még 104 kilót nyomott. De, ami ennél még fontosabb, hogy a népszerű, 100 részes telenovella utolsó két epizódja, ma és holnap este annyi nem várt fordulatot tartogat, hogy el sem hiszik.

Az RTL legmenőbb sorozatainak kulisszatitkai a Fókusz Pluszban!

A Fókusz Plusz nemcsak A Tanár kulisszatitkairól rántja le a leplet, hanem az Oltári csajok utolsó részéről is!
ÉS: jönnek még azok a magyar nők, akik Dél-Koreában lettek sikeresek
VALAMINT: azok a világsztárok, akik nem szégyelik magyar gyökereiket

Szilvia: ˝Most a legszívesebben felgyújtanám ezt az egész kócerájt!˝

A korábban sikeres üzletasszony magába roskadva vette tudomásul, hogy egy korszak lezárult. Bánatát pedig természetesen Péterrel osztotta meg telefonon.

Ismerd meg Szilvia múltját!

Az emlékek felidézésével felszínre törtek azok a pillanatok és motivációk, melyek magyarázatul szolgálnak Szilvia tetteire.

A teljes adásért kattints IDE!

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Végrendeletet írt félelmében Karola

Végéhez közeledik a telenovella: pénteken minden titokra fény derül! Már a mai epizódban is sorfordító történések várhatók, például Karola felkeresi az Erdész lányok mostohaapját, Bélát, hogy a műtétje előtt végrendelkezzen, amit persze senkinek sem árul el…

˝Nincs viszony, nincs pénz!˝

Szilvia egész életében azért küzdött, hogy megszerezze, amit akar. Most sincs ez másképp. A Tükröm Tükröm megtartásához szüksége van Kristófra...

Megvan Lili pontos terve!


szerző:
2018.03.27. 20:30
Megvan Lili pontos terve!

Több ötlet is felmerült, de nem ment át mind Piros "szűrőjén". Végül azonban úgy tűnik, megtalálták azt a megoldást, ami mindkettőjüknek megfelel.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéláé lett a Tükröm Tükröm!

Szilvia nem is sejtette, hogy valójában mit ír alá, amikor Kristóffal megállapodott.

A teljes adásért kattints IDE!

Minden vágyunk nem teljesülhet...

96., 97. és 98. epizód: Lehet-e a betegsége ellenére boldog Karola? János aggódni kezd a kapcsolata jövőjéért. Hogyan dönt Angéla a körömlakk szabadalomról: eladja a multinak, vagy megtartja magának? Noémi véletlenül elárulja Angéla titkát Márknak. Sikerül-e Szilviának még megmentenie a szépségszalont? Piros óriási dilemma előtt áll, és nehéz eldöntenie, kinek hihet.

Mire készül Lili valójában?

Piros kihallgatta, hogy mit beszélt Lili a közösképviselővel. Az biztos, hogy Kornél gondnoki állása a tét...

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros segít Lilinek visszakerülni a családba?

Úgy tűnik Herczegné könnyei meghatották Pirost. Vajon Lili őszintén megbánta, amit tett, vagy ez is csak egy újabb csapda?

A teljes adásért kattints IDE!

Újabb szerelem a láthatáron?

Habár Lehel randija rosszul sült le, most mégis úgy tűnik, sokat köszönhet a tegnap estének...

Márk: ˝Én bárhol boldog leszek veled!˝

Angéla eddig kerülte a témát, de most egyértelmű választ adott Márk kérdésére. A lány nem látja értelmét, hogy a Farkas lakásba költözzön...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Azt szeretném, hogyha újra a család része lehetnék!˝

Richárd épp vendégül látta fia jövendőbelijének családját, amikor Lili váratlanul megjelent a villa küszöbén. Piros nyitott ajtót, aki hirtelen nem tudott mit kezdeni a hívatlan vendéggel. 

A teljes adásért kattints IDE!

Végre Lehel is csókot kapott!

Sajnos gyakori, hogy egy várva várt randevú nem úgy sül el, ahogy arról álmodoztunk. Legutóbb Lehel is nagy reményeket fűzött a romantikus vacsorához, ám a randi végül kudarcba fulladt. A mai epizódban viszont felcsillan a reménysugár a virágboltos számára, hogy a hőn áhított szerelem végre mégis rátalál.

Esküvői lázban az Oltári csajok főszereplői!

A három színésznőt egy esküvői ruhaszalonba kísérte a Fókusz stábja, még a telenovella jövő pénteki befejező része előtt, amikor végre kiderül, hogy ki vagy kik vonulnak oltárhoz és kapják meg a mesés hozományt. A romantikus, de még is izgalmas végkifejletet az alkotók a szereplők elől is titkolták, egészen az utolsó részek forgatásáig.

 

ESKÜVŐI LÁZBAN: ruhapróba az Oltári csajok főszereplőivel

Jövő hét pénteken véget ér az Oltári csajok. A Fókusz stábja elkísérte a három főszereplő színésznőt egy esküvői ruhaszalonba. A lányok azt is elárulták, hogy kivel voltak abban a pillanatban, amikor elolvasták az utolsó rész forgatókönyvét.

 

Lehet, hogy Lehelre is rátalál a szerelem?

94. és 95. epizód: Ildikó kételkedik benne, hogy Angéla és Márk tényleg összeillenek. Béla még nem adja fel terveit a lovarda megmentésére. Piros komoly, a jövőjét is érintő lépésre szánja el magát. Képes lesz Lehel egy kis boldogságra találni? Hajnal és János megint találkoznak a Hajnal által csodált ételkritikussal, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy Hajnal szerette volna.

Mi lesz Lehellel?


szerző:
2018.03.22. 20:30
Mi lesz Lehellel?

Piros saját magát, pontosabban karját is felálozza Lehel boldogságáért. De vajon sikerül elérnie a célját?

Szexuális zaklatás miatt csinált jelenetet Hajni

A híres ételkritikust úgy tűnik, nem csak a gasztronómiai élvezetek érdeklik. A fiatal séf egy ideig tűrte Anton közeledését, de a férfi végül átlépte a határt...

A teljes adásért kattints IDE!

Lehel: ˝Égessél mást!˝


szerző:
2018.03.22. 20:30
Lehel:  ˝Égessél mást!˝

Már úgy tűnt, hogy minden összejön Lehelnek, ám a vacsora mégsem úgy sikerült, ahogy azt ő elképzelte.

A teljes adásért kattints IDE!

Lehel: ˝Nem akarnál egy kicsit meleg lenni?˝

Teljesen el van keseredve Lehel, ugyanis pont most lenne az évfordulója az exével. Kornélnál ugyan nyitott fülekre talált, de azért nála is van egy határ. Viszont éppen ebben a pillanatban toppant be egy különös idegen a virágboltba...

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Itt az ideje, hogy végre hozzám...˝

Angéla már mindent bevetett, hogy Márk végre feltegye neki a nagy kérdést. A sráchoz el is ért az "üzenet" Béla és Kálmán jóvoltából. Íme az eredmény!

A teljes adásért kattints IDE!

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Szeretnél-e hozzám jönni feleségül?˝

Lehel terve működött! Ezt a meglepetést már senki sem tudta elrontani, így Kornél végre feltehette a sorsdöntő kérdést!

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Én akkor is szeretni foglak!˝

Hajni haragja még mindig nem hagyja nyugodni Angélát, de Márknak mégis sikerült mosolyt csalnia a lány arcára.

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Kulisszatitkok Piros és Kornél eljegyzéséről

Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogyan élték meg a várva várt jelenetet. Sőt, még egy csók is elcsattant a színészek között...

Azé lesz a vagyon, aki először férjhez megy...

91, 92. és 93. epizód: Kornél elviszi Pirost életük egyik emlékezetes helyére, ahol meglepetést tervez. Hajnal végre elutazhat Párizsba a főzőtanfolyamra. Jánost kétségek gyötrik, hogy Hajnallal tartson-e, és magára hagyja beteg édesanyját, vagy engedje Hajnalt egyedül elutazni, és vállalja egy távkapcsolat kockázatait. Szilvia bosszúja szétszakít két szerető szívet.

Szerelem, mozi, jegygyűrű...

Kornél nagyon romantikus randevút szervezett. Elvitte Pirost ugyanabba a moziba, ahol már korábban is jártak kettesben, hogy megnézzék a lány kedvenc filmjét, a Titanicot.

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Lefeküdtetek? Lovagoltunk...

90. epizód: Kornél nem érti Piros furcsa viselkedését. Vajon miért lett ilyen a lány? Lehel igyekszik segíteni a barátain, de kérdéses, sikerül-e neki. Hajnal még mindig édesapja sokkoló halála miatt bánkódik. Vajon kinek sikerül elfeledtetni vele a múltat? Szilvia elindítja bosszúhadjáratát Angéla ellen. Közben Angéla, Márk és Noémi kellemes délutánja nem várt fordulatot vesz.

Kornél aggódik, hogy Piros nem elégedett vele...

Végre egymásra találtak a szerelmesek, de valami mégis beárnyékolja a kapcsolatukat. Kornélnak vannak elképzelései, hogy mi lehet a baj.

Richárd elhagyja Lilit?


szerző:
2018.03.16. 20:30
Richárd elhagyja Lilit?

Kornél mindent elmondott édesapjának Liliről, aki nemcsak Rózsával manipulálta a családját, hanem Andrást is újra rászoktatta az alkoholra. Richárd megpróbálta megbeszélni ezeket a dolgokat feleségével, aki először természetesen tagadta a vádakat, de később kénytelen volt bevallani, hogy mit is tett valójában.

A teljes adásért kattints IDE!

Rálőttek Noémire és Dundira az erdőben?

Romantikus kirándulásra ment az újdonsült család. Minden kellemesen alakult, mígnem Noémi eltűnt a kutyával együtt az erdőben. Márk és Angéla szólongatta a kislányt, ám válasz helyett csak egy lövést hallottak...

A teljes adásért kattints IDE!

Beteljesedett Piros és Kornél szerelme...

A fiatalok Gödöllőn romantikáztak, Piros megmutatta neki a birtokot, és lovagolni is megtanította. Kornél pedig bebizonyította a lánynak, hogy milyen tökéletesnek látja őt...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Ki vagy rúgva!˝


szerző:
2018.03.14. 20:30
˝Ki vagy rúgva!˝

Mucikához elért Angéla üzenet. A válasz pedig már egyenesen Szilviánál landolt Alex tolmácsólásával.

A hirtelen jött boldogság és a másik elveszítésétől való félelem számos kérdést szül. Ilyen helyzetben van az Oltári csajok szerelmespárja, Piros és Kornél is. Vajon sikerül meggyőznie a fiúnak az Erdész-lányt szerelmük létjogosultságáról, vagy ismét egy értelmetlen akadály áll útjába a fiatalok boldogságának?

Angélának sikerül végleg tönkretennie Szilviát?

Mucikának úgy tűnik, Anégla hívása elég is volt ahhoz, hogy elhigyje, felesége megcsalta. Alex egy pénzzel teli táskával érkezett a Büróba, hogy kifizesse a bizonyítékokat...

Magyar lány Hollywoodban

Coco König néhány napja tűnt fel az Oltári csajokban. A színésznő Londonban él, mi pedig elkísértük egy napjára.

Noémi már a Büróból is lopja az édességet?

Márk kislánya eddig csak otthonról vitte el titokban a csokikat az iskolába, most már azonban kénytelen volt más forrás után nézni, hiszen megcsappant a készlet. De vajon mire kell neki ennyi édesség?

Angéla zsarolással került ismét nyeregbe

Mivel Szilvia már nem tudja sarokba szorítani a gyámüggyel, ezért ismét harcba szállt, hogy megkapja, ami jár neki. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz Szilvia következő lépése...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Mennyit ér meg magának, hogy megtudja, kivel csalja a felesége?˝

Angéla már épp fel akarta adni a Szilvia elleni harcot, amikor eszébe jutott egy jövedelmező megoldás.

A teljes adásért kattints IDE!

Az Oltári Csajok lassan a végéhez közeledik, a nézők pedig egyre jobban izgulnak az Erdész lányokért. A vasárnapi közönségtalálkozón "oltári nagy" tömeg fogadta a sorozat népszerű szereplőit.

Michl Juli: ˝Majdnem elsírtam magam…˝

Oltári volt a hangulat a hétvégi közönségtalálkozón. A telenovella főszereplői többször elmondták már, hogy a forgatások alatt csak a munkára koncentráltak, így akkor még bele se gondoltak abba, hogy mekkora lesz a sikerük a nézőknél. De ami még ennél is érdekesebb, hogy a vasárnapi esemény napján is még azt latolgatták közösen, hogy vajon hányan érkeznek majd, hogy találkozhassanak velük személyesen. A rajongók száma majdnem elérte a 2000 főt…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való