KERESÉS search-close

Opitz Barbi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Opitz Barbi"

Szexi klipet forgatott Opitz Barbi

Három éve mutattuk be: Végem - ezt a címet kapta Opitz Barbi első dala, ám a 2016-os X-Faktor győztesének koránt sincs vége, sőt: elkészült a számhoz a klip is. Íme, egy kis ízelítő!

Az elvakult rajongók miatt költöznie kellett Opitz Barbinak

A 2016-os X-Faktor győztesének, Opitz Barbinak az elvakult rajongók miatt költöznie kellett, mert az otthonuknál is zaklatták. Nem csak hangjáért, de hatalmas, szőke hajkoronájáért is sokan odáig vannak.

Top 8 - Az Erdő közepéből indulva egészen a csúcsra jutott

Nem csak az irigylésre méltó hajkoronája miatt emlékezhetünk rá. Tóth Gabi mentoráltjaként hatalmas utat járt be a műsorban: az uborkaszedéstől egészen a győzelemig menetelt. Ráadásul párbaj nélkül!

OPITZ BARBI: Vicces szituációba került a titkolózás miatt

Összességében rendkívül élvezte az Álarcos énekesben a titkolózást. Amikor próbára vitték, még a tüsszentését is visszafogta, de más érdekességek is történtek vele útközben.

Klippremier! Opitz Barbi - Meddig várjak?

Elkészült az énekesnő legújabb videoklipje, melyet legelőször a Reggeli nézői láthattak.

Kulisszatitkok: így készült Opitz Barbi legújabb videoklipje!

A 2016-os X-Faktor győztesének elkészült vadonatúj videoklipje a "Meddig várjak még?". Az énekesnő a Reggeliben mesélt a dalról, és arról, hogyan és hol készült a legújabb videoklipje.

Anikó Show best of: Opitz Barbi-alakú torta és feledhetetlen produkciók

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Opitz Barbi mentornak állt


szerző:
2019.08.07. 18:00
Opitz Barbi mentornak állt

Krisztofer a 2018-as X-Faktorban a Mentorházig jutott, most pedig kedvenc énekesnője véleményére volt kíváncsi. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Opitz Barbi meglepte az új X-reménységeket

Két éve mutattuk be: elkezdődött. Már javában kereste a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várták a jelentkezőket, és nem mentek üres kézzel. Orosházára például a 2016-os győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Extra produkció: DÉR HENI X OPITZ BARBI X HERCEG X MISSH – REMBRANDT

Négy olyan énekes lépett a színpadra, akik rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Köztük van a 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi, valamint Dér Heni, Herceg és Missh!

Korábbi X-Faktor győztesek is színpadra lépnek a Döntőben!

Itt lesz a tavalyi győztes, Ricco és Claudia, a 2016-os első helyezett, Opitz Barbi pedig másik három előadóval együtt szórakoztatja a nézőket.

Vajon visszaszerzi a trónt egy női énekes?

Most szombaton kiderül, ki nyeri a 2018-as X-Faktort. Tamáska Gabi egyedüli lányként menetel tovább a versenyben.

Ott voltunk Opitz Barbi legújabb videoklipjének forgatásán!

Az énekesnő az X-Faktor óta több dallal is előrukkolt már, de a megszokott szerelmes nóták után most egy teljesen más oldalát láthatjuk majd. A teljes klipet holnap a Reggeliben láthatják először a rajongók!

Opitz Barbi karácsonyi lázban ég


szerző:
2018.11.29. 08:32
Opitz Barbi karácsonyi lázban ég

A 2016-os X-Faktor nyertese szintén részt vett az Ökumenikus Segélyszervezet kampányában, és nem is tagadja, mennyire várja már az ünnepeket. 

 

Így még sosem érezte magát az X-Faktor győztese!

Már tavaly tizenkét millióan nézték meg az X-Faktor 2016-es győztesének első klipjét. Opitz Barbi maga sem hitte volna, hogy néhány hónap alatt ilyen rekordszámú nézője lesz, egy kicsit ezt is ünnepelhette nővérével Törökországban. Ahol nem kis meglepetésre, egy olyan településre is elkísérhettük a lányokat, ahol mindenki magyar származású volt.

Opitz Barbiért rajong mindenki!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy hónap alatt több mint négy millióan töltötték le Opitz Barbi első videoklipjét. A végem című dalnak még koránt sincs vége! Ugyanis nem csak a videómegosztón őrültek meg az énekesnőért a rajongók!

Opitz Barbi szexi videóklippel hódított!

Végem - ezt a címet kapta Opitz Barbi első dala egy évvel ezelőtt, ám az X-Faktor győztesének koránt sincs vége, sőt: elkészült a számhoz a klip is. Íme, egy kis ízelítő!

Bréking: a Muzsika TV Extra új évaddal tért vissza!

A Muzsika TV Extra forgatásán jártunk, ahol Josh foglalta nekünk össze, hogy milyen meglepetésekre számíthatnak majd a nézők, illetve mesélt a fellépőkről is. A jó hangulatról pedig megint a szuper zene fog gondoskodni, ezt garantáljuk!

Neked üzentek az X-Faktor korábbi versenyzői!

Idén nyolcadik alkalommal lesz lehetőséged rá, hogy Te is megmutasd ország-világ és a mentorok előtt, hogy benned is ott van az X, mint Vastag Csabában, Kocsis Tibóban, Oláh Gergőben, Danics Dórában, Tóth Andiban, Opitz Barbiban, illetve Ricco&Claudiában. 

Klippremier! Nézd meg Opitz Barbi vadonatúj dalát!

Egyedi zenei irányzatot képvisel hazánkban a 2016-os X-Faktor győztese. Eddig Magyarországon még senki nem próbálkozott ezzel a műfajjal, de Opitz Barbinak ez kifejezetten jól áll.

Minden, amit Opitz Barbi új klipjéről tudni érdemes!

Megjelent Opitz Barbi, Missh és Herceg közös dala és a hozzá készült videoklip is, amiről a Reggeliben az énekesnő és Herceg Dávid árultak el részleteket!

Klippremier: Herceg x Opitz Barbi x Missh - La La La

Íme Opitz Barbi vadiúj videoklipje, ami a La La La című dalhoz készült!

Opitz Barbi üzent a rajongóinak!

A Muzsika TV Extra műsorának felvételén jártunk, ahol a 2016-os X-Faktor győztese is színpadra állt. A forgatás után Barbi elárulta nekünk, hogyan született legújabb dala, mi történik mostanában vele, és miért annyira hálás a rajongóinak.

 Izzott a levegő Opitz Barbi fellépésén!

Opitz Barbi legutóbb Miskolcon lépett fel, ahol természetesen telt ház fogadta. Az est során sor került minden slágerére. Amikor „Nincs az a pénz” dallamai csendültek fel, a rajongók nem bírtak magukkal.

Opitz Barbi elárulta, hogy milyen típusú pasik jönnek be neki

A 2016-os X-Faktor győztesét leptük meg kérdéseinkkel. Opitz Barbi elmondta, hogy mit csinálna, ha nem énekelne és hogy milyen pasik jönnek be neki?

 

Story Extra 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 16:15
 Fanninak „vége” lett, amikor meglátta kedvencét

Fanni akkora Opitz Barbi-rajongó, hogy még egy rajongói oldalt is szerkeszt az énekesnőről. A lányt az X-Faktor győztesének gyönyörű hangja és hajkoronája is lenyűgözi, most pedig egy verssel készült neki. Barbi mindezt a „Végem” című slágerével hálálta meg.

Opitz Barbi is kielemezte az idei döntősöket

A 2016-os X-Faktor győztese az idei mezőnyt is figyelemmel követte, és GoodLike-nak azt is elárulta, hogy mit gondol a döntőbe jutott énekesekről.

Opitz Barbi is beszállt a Muzsika TV Road Showjába

Két éve indult útjára a Muzsika TV Road Show, azóta nagy sikerrel járják az egész országot. Hétvégén máris jön a következő megálló, hol Opitz Barbi is fellép, akinek klipjei elképesztő népszerűségnek örvendenek.

Opitz Barbi új rekordja!


szerző:
2017.11.08. 16:10
Opitz Barbi új rekordja!

14 milliószor hallgatták meg Opitz Barbi Végem című dalát, büszkélkedett vele az Instagramján az énekesnő. A videó kevesebb, mint négy hónapja töltötték fel a megosztó oldalra, ezért igazán büszke lehet magára az X-Faktor nyertese.

Opitz Barbarának felejthetetlen élményben volt része

gyönyörű énekesnőnek az X-Faktor 2017 óta gyökeres fordulatot vett az élete. Nemrég egy hihetetlen utazáson vett részt, ráadásul második klipje is megjelent.

Opitz Barbi klippremier a Reggeliben!

Az X-Faktor nyertese bemutatta második videoklipjét, amit a „Nincs az a pénz” című dalához forgatott. Az énekesnő a forgatás kulisszatitkaiba is beavatta a nézőket.

 

Opitz Barbi túl a 4 millión!


szerző:
2017.08.17. 08:21
Opitz Barbi túl a 4 millión!

A 2016-os X-faktor győztesének legújabb videoklipje már a négymilliomodik lejátszáson is túl van. Ti hallottátok már a fülbemászó nyári slágert?

Rajonganak Opitz Barbiért!

Egy hónap alatt több mint négy millióan töltötték le Opitz Barbi első videoklipjét. A végem című dalnak még koránt sincs vége! Ugyanis nem csak a videómegosztón őrülnek meg az énekesnőért a rajongók!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Opitz Barbi megtalálta a hasonmását?

Opitz Barbit két tulajdonsága miatt lehet már nagyon messziről is felismerni: az egyik az énekhangja, a másik pedig óriási hajkoronája. Az X-Faktor győztese fellépésről-fellépésre jár az országban, de még ő is elcsodálkozott azon, hogy egyik rajongója mennyire hasonlít rá. Szőke, hosszú, göndör tincsek - nem csoda, hogy ilyen nagy mosollyal örültek a találkozásnak.

Opitz Barbi:

Hatalmas népszerűségnek örvend az X-Faktor legutóbbi győztesének első klipje. Barbinak minden oka megvan, hogy szárnyaljon a boldogságtól, hiszen videója már a négymilliós nézettséget is meghaladta. Az énekesnő most azt is elárulta, mikorra várható újabb videoklipje.

Fogadalmat tett Opitz Barbi!


szerző:
2017.08.16. 16:36
Fogadalmat tett Opitz Barbi!

Videóüzenetben tudatta rajongóival az X-Faktor legutóbbi győztese, hogy mire vállalkozik, ha klipje még népszerűbb lesz az interneten. Te segítesz neki?

Opitz Barbi naptára zsúfolásig telt idén nyáron

Az X-Faktor győztese szuper videóklippel állt ellő nemrég, és egyik koncertet adja a másik után. Nem sok szabadideje maradt hát, de azért instagram követőinek néha lő egy szelfit: a haj és a mosoly nem változott, egyedül a szettek különböznek minden alkalommal!

Opitz Barbi videoklipje: 1 hét, 1 millió kattintás!

Opitz Barbi újabb rekordot döntött meg azzal, hogy a premier utáni 8. napon több mint egymilliószor nézték meg videóklipjét. A Végem című dalhoz készült videójának készítésébe rengeteg energiát fektettek, és a számok azt mutatják, hogy megérte ennyit dolgozni vele.

Opitz Barbi az 1 millióig ropja a táncot!

Minden jel arra utal, hogy az X-Faktor 2016-os győztesének karrierje szépen ível felfelé. Legelső dala egyre sikeresebben szárnyal az interneten: a számok magukért beszélnek!

Megjelent Opitz Barbi első videoklipje!

Megszületett a 2016-os X-Faktor győztesének debütáló klipje, ami a nagysikerű Végem című dalhoz készült.

Opitz Barbinak szexire sikerült első videoklipje

Végem - ezt a címet kapta Opitz Barbi első dala, ám a tavalyi X-Faktor győztesének koránt sincs vége, sőt: elkészült a számhoz a klip is. Íme, egy kis ízelítő!

KLIPPREMIER: Opitz Barbi - Végem


szerző:
2017.07.14. 19:00
KLIPPREMIER: Opitz Barbi - Végem

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, amihez végre a hivatalos klip is elkészült! Fogadjátok sok szeretettel Opitz Barbi első videoklipjét!

Fókusz 2017-07-14


szerző:
2017.07.14. 19:00
Opitz Barbi klippremier: a látvány mindenkit meglepett

Opitz Barbi első videóklipje rendkívül látványosra sikerült. A forgatáson már lehetett sejteni, hogy nem mindennapi végeredményt várhatunk, de a kész mű mindenkit meglepett.

Nézz bele Opitz Barbi első videóklipjébe!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, melyhez végre klip is készül! Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a Végem című dal videoklipjének előzetesét. 

Story Extra 2017-06-30


szerző:
2017.06.30. 17:25
Készül Opitz Barbara első videoklipje!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, melyhez végre klip is készül! Az énekesnő a forgatásról exkluzív fotókat töltött fel közösségi oldalára!

Opitz Barbi első saját dala meghaladta az egymilliós nézettséget!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala. Bár a slágergyanús szerzemény még csak egy hónapja van fent a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, már most meghaladta a mágikusnak számító egymilliós megtekintést.

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak

Opitz Barbit, Vince Aliz Lizát és a Ham ko Hamet a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország, mostanra pedig már saját szerzeményeiket hallhatjuk a rádiókban.

DALPREMIER! Hallgasd meg te is Opitz Barbi legújabb slágerét!

A 2016-os X-Faktor győztesének első saját szerzeményét nálunk hallhatjátok először! Mutatjuk! 

DALPREMIER: Opitz Barbi - Végem


szerző:
2017.05.12. 15:00
DALPREMIER: Opitz Barbi - Végem

Opitz Barbi a 2016-os X-Faktor győztese nem mindennapi dallal rukkolt elő, ami hamarosan a legnagyobb videómegosztó oldalon is elérhetővé válik, elsőként viszont itt az xfaktor.hu-n debütál. A tehetséges fiatal énekesnő Végem című dalának zeneszerzője Burai Krisztián aki már sok neves előadóval dolgozott korábban is együtt. Krisztián izgalmas dalt írt a reggaeton és az R&B elegyét ötvözve amit az X-Faktoros énekesnő egyedi hangszíne tesz igazán különlegessé. A dal elsőre bekúszik a hallgató fülébe így hamar a rádiók toplistájának élvonalába kerülhet. A Végem című dalhoz természetesen videoklip is készül aminek premierje május második felére várható.

Hasznos útravalóval látta el rajongóit az X-Faktor mentora!

Elkezdődött! A mai nappal beköszöntött a csillagászati tavasz első napja. A varázslatos hónap jótékony hatásait már a bőrünkön érezhetjük, amiért nemcsak mi vagyunk hálásak, hanem sztárjaink is!

Opitz Barbi:

A 2016-es X-Faktor győztese, Opitz Barbi is keresi az új tehetségeket, és arra buzdít titeket, hogy jelentkezzetek, és merjetek nagyot álmodni! Barbi azt is elmesélte, mi történt vele az X-Faktor vége óta, és milyen volt panamai álomutazása.

Opitz Barbi megbánta, ami a hajával történt

A 2016-os X-Faktor tehetséges előadói a Story Extra kamerájának árulták el, hogy mit változtatnának meg a múltjukban, ha esélyük lenne az időutazásra. A tavalyi győztes mellett Fejes Szandra, Vince Aliz Liza, Gorbunov Dmtirij és Szeleczki Dávid is megszólalt.

Az X-Faktor versenyzői szembenéztek önmagukkal! – Ki a jó előadó?

Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Kiből lesz bajnok?


szerző:
2017.02.28. 18:00
Kiből lesz bajnok?

Bátorság, kitartás és rengeteg munka - ezek a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valakiből győztes váljon. A Story Extra stábja az X-Faktor versenyzőit kérdezte meg arról, hogy hogyan vélekednek a győzelemről. Kiből lesz bajnok? - ez a nap kérdése.

Hogy viselik a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor énekesei?

Amikor az ígéretes tehetségek útnak indulnak a műsorban, még egészen más dolgokkal küzdenek, mint az bizonyítást követő időszakban. Eleinte maguknak és mentoraiknak kell bizonyítaniuk, ám ahogy bekerülnek a köztudatba, már a közönségre és a rajongókra is figyelniük „kell”. De vajon hogyan élik meg az ismertséget a 2016-os X-Faktor énekesei?

Opitz Barbi első saját dala


szerző:
2017.02.24. 18:00
Opitz Barbi első saját dala

Opitz Barbi karrierje mérföldkőhöz ért, az X-faktor győztese nemrégiben élete első saját dalát rögzítette. Stábunk természetesen ott volt a nagy eseményen, ahol a dal szerzőjével együtt faggattuk Barbit a nem mindennapi élményről.

Opitz Barbit korcsolyázni kísértük el

Suhanó győztes! Opitz Barbit korcsolyázni kísértük el, aki pont olyan magabiztos volt a jégen, mint a színpadon. A X-Faktor győztese a fővárosba költözésről és terveiről is mesélt. Opitz Barbi életében mindig is fontos szerepet töltött be a sport. A fiatal énekesnő Budapesten is megtalálta a lehetőséget arra, hogy az éneklés mellett a testmozgást se hanyagolja el...

Így fogadták az indián kis faluban Opitz Barbit!

Az X-Faktor 2016-os győztese közösségi oldalán jelentkezett be Parara Puruból. A kis videó teljesen átadja a hangulatot, ami Barbiékat várta érkezésükkor.

Hoppá! Opitz Barbi elhagyta az országot!

A 2016-os X-Faktor győztese a minap arról számolt be Facebook-oldalán, hogy nővérével együtt elhagyta Magyarországot. 

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Lássuk, kik inspirálják az X-Faktor sztárjait!

A 2016-os X-Faktor tehetségei elárulták, kire tekintenek példaképként, és kik azok, akire igazán felnéznek.

Nagy változások küszöbén!

Opitz Barbi egy hónappal az X-Faktor megnyerése után Budapestre költözött. De, hogyan telnek most a hétköznapjai a tinisztárnak?

Opitz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese körül zajlik az élet, ugyanis pár nappal ezelőtt felköltözött a fővárosba, február közepén pedig Panamába utazik. Barbi amellett, hogy egyengeti karrierjét, a tanulást sem hanyagolja, hiszen orvosi pályára készül. De vajon hogyan egyezteti össze tanulmányait és énekesi karrierjét?

Opitz Barbi elárulta, mi van közte és Dmitrij között

Opitz Barbi egy interjúban tett pontot a találgatások végére, és elárulta, valójában milyen kapcsolat van közte és Gorbunov Dmitrij között.

Az X-Faktor győztese bocsánatot szeretne kérni – INTERJÚ!

Opitz Barbi élete hatalmasat változott, mióta megnyerte a 2016-os tehetségkutatót. Komoly és súlyos döntéseket kellett azóta hoznia, és köztük voltak olyanok is, melyeknek nem mindenki örülhetett.

OPITZ BARBI: Bocsánatot kér az osztálytársaitól

Opitz Barbinak szinte minden téren felforgatta az X-Faktor az életét: a fiatal lány a tehetségkutató óta úgy döntött, hogy magántanuló lesz, és hamarosan felköltözik családjával a fővárosba. A sok elfoglaltsága miatt sajnos eddig még nem tudott rendesen elbúcsúzni az osztálytársaitól a sonkádi lány, ezért most a Fókusz kameráin keresztül üzent a barátoknak.

 

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

Mata Ricsi elárulta legféltettebb titkát!

Még mindig kiráz minket a hideg, ha a döntés pillanatára gondolunk. Mikor kimondták Opitz Barbi nevét az egyik szemünk nevetett, a másik sírt. Na, de ne szomorkodjunk, ugyanis a 2016-os X-Faktor második helyezettje szépen szövögeti újévi terveit.

Optiz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi mint minden évben, idén is a családjával tölti a szilvesztert. Bevált szokás náluk, hogy jókívánságokat írnak egy lapra és elégetik, és persze a szerencsehozó ételek sem maradhatnak el.

Nézd meg, mivel ajándékozza meg szeretteit Opitz Barbi karácsonykor!

Az X-Faktor 2016 győztese elárulta, milyen karácsonyi hagyományaik vannak, és hogy mivel készül családtagjai számára kedvenc ünnepén.

Opitz Barbi majdnem feladta? – Dráma és könnyek az X-Faktor színfalai mögött

A 2016-os X-Faktor döntője a vártnál is izgalmasabbra sikerült, ugyanis az óriási stressztől nemcsak a versenyzők rogytak meg, hanem a mentorok is. A nézők nem sejthették, de Tóth Gabi mentoráltja az első dala után majdnem feladta a versenyt, miközben az énekesnő is összeomlott szinte. Aztán minden jó, ha a vége jó…

OPITZ BARBI:

Opitz Barbi főnixmadárként emelkedett ki a mélyből, és megnyerte az X-Faktor 2016-os szériáját. A tizenhét éves lány annak ellenére, hogy most nyerte meg az ország tehetségkutató műsorát orvosnak szeretne tovább tanulni, valamint a főnyereményt sem szeretné csak úgy elherdálni, hanem a pénzt szülei vállalkozásában szeretné majd befektetni.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
Szavazz és dönts te a legmenőbb ruhakölteményről!

Az X-Faktor győztese minden élőshow alkalmával elkápráztatott minket. Ám nem csak a hangjával! A gyönyörű lány különlegesebbnél különlegesebb ruhákban jelent meg a színpadon. Döntsétek el Ti, melyik outfit állt legjobban Barbinak!

Könnyeivel küszködött Tóth Gabi

Opitz Barbi győzelme után Gabi alig jutott szóhoz az örömtől. A lány mentora elárulta, hogy mi lesz velük a jövőben, és hogy mi volt Barbi sikerének a titka.

Győztes dal a győztestől


szerző:
2016.12.17. 23:23
Győztes dal a győztestől

Miután kiderült, hogy Barbi lett 2016-ban az X-Faktor győztese, újra mikrofont ragadott és most már tényleg győztesként elénekelte a Győztes Dalt.

Puskás Peti Opitz Barbinak:

Laci szerint Barbi a zeneszerzők álma, egyből slágert csinált a dalból. Alex azt érezte, hogy Barbi magához képest még mindig takaréklángon volt. Peti nehezen ismerte be, de most hallotta igazán először a dalt.

Opitz Barbi: Győztes dal - Csillanj fel

A két finalista utoljára lépett a színpadra, mindketten elénekelték a Győztes dalát, amit kifejezetten erre az alkalomra írt az egykori X-Faktor versenyző Szabó Ádám, valamint Somogyvári Dániel és Hujber Szabolcs.

Opitz Barbi: Út a döntőig


szerző:
2016.12.17. 22:37
Opitz Barbi: Út a döntőig

Barbi arra koncentrált, hogy hétről-hétre egyre jobb legyen. Gabinak köszönhetően már sokkal jobban nyit az emberek felé. A finalista nem is tudja elhinni, hogy hamarosan véget ér a műsor.

Opitz Barbi: You Lost Me (Christina Aguilera)

A harmadik körben a két finalista az el nem énekelt párbajdalait adta elő a színpadon.

Opitz Barbi & Tóth Gabi: Jöjj még

A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Opitz Barbi Tóth Gabival lépett a színpadra és a mentor slágerét énekelték el közösen.

Gáspár Laci Opitz Barbinak:

ByeAlex szerint Barbi küszködött és kínkeservesre sikerült a produkciója. Peti is érezte: nagyon sok volt a hiba, és lehet, hogy a végére elfáradtak egy kicsit. Laci sem értette, hogy mi történt, pedig pont most kellene a legjobban teljesíteniük.

Opitz Barbi: Chandelier (Sia) - Finálé

A három finalista először az első válogatáson előadott dalát énekelte el. Ezzel a dallal mutatták meg először tehetségüket, most pedig azt, hogy milyen sokat fejlődtek az elmúlt hónapokban.

Opitz Barbi:

Barbinak legjobban a mentora, Gabi hiányzik majd, aki úgy törődött vele, mintha a saját gyereke lett volna. Egy olyan barátság alakult ki közöttük, amit senki sem vehet el tőlük.

Ma este eldől, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese!

Az X-Faktor rajongói szeptember 24-e óta követhetik nyomon a műsor alakulását. December 17-én, azaz szombat este véget ér Magyarország legnézettebb tehetségkutatója, és kiderül, ki 2016 legsokszínűbb előadója. Lássuk, hogy jutott el a Fináléig Gorbunov Dmitrij, Opitz Barbi és Mata Ricsi!

Melyik X-Faktor döntős a legstílusosabb?

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy 2016-ban kié Magyarország legjobb hangja! Most azonban arról dönthetsz, hogy a három versenyző közül kinek a stílusa tetszik a legjobban! Barbi hatalmas szőke hajkoronája és nőies, olykor vagány stílusa, Mata Ricsi laza és néha vicces szettjei, vagy Dmitrij egyedi és különc személyisége áll hozzád közel?

Szoros volt a verseny a döntősök között

Nyilvánosságra hozták, hogy az X-Faktor 6. élő showjában milyen arányban szavaztak a nézők a négy versenyzőre. Mata Ricsi és Opitz Barbi között nem egészen két százalék volt a különbség. Megmutattuk a mentoroknak és a versenyzőknek is a százalékokat, a rendkívül szoros állás és a sorrend is meglepte őket.

OPITZ BARBI:

Barbi egy nagyon sugárzó személyiség ez az interjúból is kiderül. A mostani hétvége különösen jól sikerült a számára, mert az éneklés mellett végre táncolhatott is. A felkészülés mellett az énekes védjegyévé vált, óriási hajkoronájáról is kérdeztük.

Tóth Gabi fantasztikus átalakulása!

A gyönyörű mentor stílust váltott és új megjelenésétől mindenkinek tátva marad a szája! A mostantól Totova néven futó énekesnő szereti az extrém megjelenésű ruhadarabokat és kiegészítőket, ám a változás nemcsak a külsejét érinti.

Puskás Peti Opitz Barbinak: „Te tényleg egy angyal vagy”

A mentorok teljesen egyetértettek abban, hogy ez a produkció volt az est legjobb elődadás, és a fiatal lánynak kell megnyernie a versenyt. Végül nemcsak Gabi sírta el magát, hanem Barbi is a könnyeivel küzdött.

Opitz Barbi: May It Be (Enya)


szerző:
2016.12.10. 21:37
Opitz Barbi: May It Be (Enya)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Opitz Barbi második produkcióját!

Gáspár Laci Opitz Barbinak:

ByeAlexet sosem zavarta, hogy Barbi egy helyben áll, miközben énekel, és szerinte a táncolás nem adott hozzá semmit a produkciójához. Puskás Peti szerint viszont elvett a produkcióból a tánc... Gáspár Laci azt érzi, hogy Barbin mindig érződik, hogy meg akarja oldani a feladatot, de minden szombaton várja, hogy hallhassa őt.

Opitz Barbi: Gondolsz-e majd rám (Echo)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Opitz Barbi első produkcióját!

Opitz Barbi táncra perdült


szerző:
2016.12.10. 20:47
Opitz Barbi táncra perdült

Tóth Gabi úgy döntött, hogy megfogadja a nézők tanácsát, és elvitte Angyal Andráshoz mentoráltját, hogy Barbi elsajátíthasson néhány lépést a táncostól.

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

Ki jut be a Fináléba?


szerző:
2016.12.10. 20:00
Ki jut be a Fináléba?

A legjobb négy versenyző közül csak három juthat tovább szombat este a fináléba. A Ham ko Ham, Mata Ricsi, Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi küzd majd meg a "dobogó lépcsőfokaiért".

Fókusz Plusz 2016-12-10


szerző:
2016.12.10. 18:50
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való