KERESÉS search-close

Pajkaszeg

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pajkaszeg"

A mi kis bakink - 5. évad 5. rész!

A mi kis falunk apraja-nagyja! :D Az évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész.

Pali bácsi lánya mindenkit meglepett!

Baki és Szifon fantáziakártyáznak, amikor egyszer csak betoppan Saci... Vajon hová tűnhetett Pali bácsi?!

Viki átveszi Erika helyét?!

Viki jött, látott, és rendet szeretne teremteni a Polgármesteri Hivatalban... Vajon sikerül neki?

Hogy került Pali bácsi egy fa tetejére indián szerelésben?

Pali bácsi mindig meg tud lepni minket, most azonban nem ő volt a hunyó...

Így folytatódik A mi kis falunk 5. évada!

Megbolondul a Polgi? Viki és Lacika együtt? Gyilkosság Pajkaszegen? Ellopják Gyuri kocsiját? MI TÖRTÉNIK MÉG ITT?!

Eltűnések, múltbéli családi drámák és új szereplők Pajkaszegen!

Most egy időre szabadságra mentek Pajkaszeg lakói, de a szünet előtti rész még számtalan meglepetést tartogat, és az is biztos, hogy érdemes lesz majd nézni a folytatást, hiszen maradnak bőven elvarratlan szálak. Kik jelennek meg a faluban és milyen titkokon lehet majd újra csámcsogni?

Előzetes: Szifon meggazdagszik?! (10.17.)

Szifon és Baki nem akármilyen harcot vívnak... A mi kis falunk szombaton folytatódik!

Előzetes: Új szereplő A mi kis falunkban! (10.17.)

A faluban egy nagyon furcsa lány bukkan fel, aki mindenáron az elveszett Pali bácsit akarja megtalálni... Vajon ki lehet ő?

Exkluzív - Hevér Gábor A mi kis falunkban!

Vajon mit keres a Segítség! Itthon vagyok! Árpádja Pajkaszegen?! Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klubon!

A mi kis bakink - 5. évad 4. rész!

Valakinek csörög a telefonja! Szifont megtréfálta a térerő A mi kis falunk forgatásán. Az 1. rész bakijait itt találod, a 2. részért ide kattints, a 3. epizód vicces botlásaiért pedig kattints ide! A teljes adást az RTL Moston találod!

Gyuri vs. rendőrők! „Mi van majom, mit bámulsz?”

Amíg Gyuri a Polgira várt, a rendőrök valami szokatlanra lettek figyelmesek. Nézd A mi kis falunkat szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Kati házához egy ismeretlen nő érkezett és sokkoló hírt hozott

Egy vadidegen nő bukkant fel Pajkaszegen és a polgármester házát kereste. De ami utána történt, arra senki nem számított. Nézd A mi kis falunkat szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: Új szobor Pajkaszegen? (10.10.)

A falu számlájára nagy összegű támogatás érkezik, ami merész ígéretekre és nagylelkűségre sarkallja a Polgármestert. Nézd A mi kis falunk következő részét szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Polgi bárkinek a kívánságát valóra váltja Pajkaszegen!

Pajkaszeg nagy lehetőség előtt áll és a Polgi szeretné belőle a lehető legjobbat kihozni. Nézd A mi kis falunkat szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Járai Máté A mi kis falunkban!

Egész Pajkaszeg várta a nagy fekete autót a sorozat 1. évadának 6. részében, amivel egy fontos ember érkezett. De vajon ki ült benne? A mi kis falunk vadonatúj részeit szombatonként 20 órától láthatod az RTL Klubon!

A mi kis bakink - 5. évad 3. rész!

Gyurinak betett a prosztata-vizsgálat, még egy ‘zs’-betűt sem tud kimondani tőle... Az első rész bakijait itt láthatod, a 2. részét pedig itt! Az 5. évad 3. részéhez kattints ide!

Bazsó Norbinak: „Megpadkázlak betérdelsz!”

Lacika nyaka körül szorul a hurok, amikor Ildikó kigyúrt pasija, Norbi megjelenik, hogy aláírassa a válási papírokat. De Norbi Bazsóra nem számít.... A mi kis falunk 5. évadának 3. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Gyuri átesett élete első prosztata-vizsgálatán

Amíg Erika megtudta, valóban babát vár-e, addig Gyuri különös pénzkereseti lehetőségre talált egy másik rendelőben. A mi kis falunk 5. évadának 3. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Babavárás Bodri-módra: Erika leordította Gyurit a nőgyógyásznál!

Erika kellemetlen helyzetbe került, amikor konzultált az orvosával Gyuri jelenlétében. A mi kis falunk 5. évadának 3. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

NÉMETH KRISTÓF: „Életemben először játszom magamat”

A mi kis falunk szombat esti részben a kocsmában és a pajkaszegi asszonyok körében is a legfőbb beszédtéma Németh Kristóf feltűnése volt. A színész ezúttal egy olyan szerepet alakított, ami egyedülálló az eddig pályafutása során. 

Egy országos híresség tűnik fel A mi kis falunk legújabb epizódjában

Erika első terhességi vizsgálatára készül, aztán felbukkan egy országos híresség, akinek a híre futótűzként terjed a Pajkaszegen. Többek kötött ezekkel a történésekkel folytatódnak szombat este A mi kis falunk legfrissebb kalandjai, de megmutatjuk a sorozat múltheti részének bakijait is.

Előzetes: Németh Kristóf A mi kis falunkban! (10.03.)

Németh Kristóf bukkan fel a faluban, ami nagy felbolydulást okoz. De vajon miért? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Mit keres egy híresség A mi kis falunkban?

Németh Kristóf leszólítja Zömbiknét Pajkaszegen az autójából. De vajon mit akar Kristóf és mit szól ehhez Zömbikné? A mi kis falunk 5. évadának 3. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Less be A mi kis falunk kulisszái mögé!

Tetszett A mi kis falunk 5. évadának 2. része? Akkor ez a kis hangulatvideó is tetszeni fog!

Előzetes: Gyuri kórházba kerül?! (10.03.)

Erika első terhességi vizsgálata olajozottan haladna – de sajnos ott van Gyuri is. Nézd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20 órától az RTL Klubon!

A mi kis bakink - 5. évad 2. rész!

A Polginak betett a másfél liter tömény - na de ennyivel később is? Az első rész bakijait itt láthatod! Az 5. évad 2. részét pedig itt

Így még senki sem húzta fel Bakit!

Baki elkísérte Dokit a cirkuszba, és tiltott területre tévedt. De ami ezután jött, arra ő sem számított! A mi kis falunk 5. évadának 2. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Kati teljesen kiakadt a Polgármesterre!

Nagy bajba kerülhet Laci a Polgármester miatt, de a Polgi is sokat veszíthet, ha Laci rosszkor írja alá a válóperes papírokat. Katinál betelt a pohár! A mi kis falunk 5. évadának 2. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Előzetes: Óriási cirkusz nem csak Pajkaszegen! (09.26.)

Pajkaszeg állatorvosa kénytelen szembenézni legmélyebb gyerekkori félelmével. De mit keresnek a közmunkások az orvosi rendelőben és a cirkusz vadjai között? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Már megint cirkuszolnak Pajkaszegen, de most egy kicsit másképp

Pajkaszegre elérkezik a csillogás, a mutatványok és az egzotikum világa. A felnőttekből gyerekek, a rémálomból pedig valóság válik. Baki pedig szinte repdes majd a boldogságtól. Vagy mégsem?

EXKLUZÍV! Stoki a Jófiúk között talált példaképet magának

Pajkaszeg kedvenc rendőre tesztelte a kisbolt biztonsági rendszerét, vajon mit talált? A mi kis falunk 5. évadának 2. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Előzetes: Horror bohóc támad Bakira és a Dokira! (09.26.)

Mit akar a bohóc Pajkaszeg állatorvosától és a közmunkástól? Kiderül A mi kis falunk 2. részéből szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Gyuri megvilágosodott! Rájött, kiből lesz apa a faluban...

Egész Pajkaszeg azt találgatja, vajon kiknek lesz babája a faluban? Zsolt és Gyuri a focipályán beszélgettek a pletykáról... A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

Nem hiszed el, mit akart közölni Erika Gyurival!

Erikának nem mindennapi híre van Gyuri számára, de vajon hogy fogadja Bodri, aki Erika édesanyja szerint csak cserbenhagyásos gázolónak alkalmas? A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

A mi kis bakink - 5. évad 1. rész!

"Arcba röhögsz?!" - néha már a színészek sem bírják nevetés nélkül. Hát még mi! Szerinted melyik a legviccesebb pillanat? A teljes adást itt találod!

Itt A mi kis falunk 5. évadának első előzetese!

Hová lett Matyi? Ki terhes a faluban? Ezek az évadnyitó epizód legégetőbb kérdései, de akadnak még más meglepetések is! Az 5. évad 1. részét szeptember 19-én, 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Ott voltunk A mi kis falunk új évadának forgatásán!

Szombat este új kalandokkal és váratlan fordulatokkal érkeznek Pajkaszeg lakói a sorozat ötödik évadában. A Fókusz Plusz stábja betekintést enged az új részek forgatásának kulisszáiba: a színészek között ezúttal is záporoztak a poénok.

EXKLUZÍV! Nézz bele A mi kis falunk új évadába!

Pajkaszeg három közmunkása közül egynek nyoma veszett. Vajon hol bújkál? Stokinak sikerül kideríteni? Nézd A mi kis falunk 5. évadának 1. epizódját szeptember 19-én 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Mutatjuk az első képkockákat A mi kis falunk új évadának első részéből!

Stoki Zsolt háza közelében hangzavarra lesz figyelmes, ezért bekopog, hogy intézkedjen. Vajon mi lesz ennek a vége? Nézd A mi kis falunk 5. évadának 1. epizódját szeptember 19-én 20 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: Színre lép a pajkaszegi Bad Pritt! (09.19.)

Hamarosan visszatérnek a képernyőre Pajkaszeg lakói! Ne maradj le, nézd A mi kis falunk 5. évadának 1. részét szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Dupla részekkel jelentkeznek a pajkaszegiek

Lövöldözés, karambol, fertőzés - ez csak egy átlag szombat Pajkaszegen. A mi kis falunk dupla részekkel, dupla humor-faktorral jelentkezik szombattól. Mi pedig megmutatjuk, hogy döntenek romba egy házat a sorozat forgatásán, vagy változtatják át a maszkmesterek Matyit, a közmunkást.

Hoppá! A mi kis falunk Gyurija elárulta az új évad kezdési dátumát!

A mi kis falunk 5. évada szept. 19-én indul az RTL Klubon!

Sztrájk és wellness Pajkaszegen!

Ma este újra kiderül, hogy a pajkaszegi macskapöcse paprikánál is van erősebb, ami nem sokat segít, ha valaki hölgyekkel szeretne ismerkedni. Ezt már a polgármester és az állatorvos is pontosan tudja. Az őket alakító színészek, Csuja Imre és Reviczky Gábor pedig már valószínűleg a betűlevest is bánják, hogy megették a forgatási szünetben, ami miatt kicsit többet bakiztak a felvételek során.

Szulák Andrea fondorlatos jósnőként érkezik meg Pajkaszegre!

Aki sikerre és jólétre számít Pajkaszegen, annak bizony meg kell fizetnie az árát. Legalábbis, ha az üveggömb furcsa jövendőmondójától jó hírekre vágynak. A mi kis falunk fondorlatos jósnőjét Szulák Andrea alakítja. Hogy végül miként alakul a jósnő sorsa Pajkaszegen? Aki fél évvel ezelőtt lemaradt, az ma este újra nézheti A mi kis falunk legutóbbi évadának következő részét!

Veszélyben van Füleki Károly polgármester pozíciója?

Polgármesterválasztás Pajkaszegen, ami sokak szerint testvérháborúvá fajul. A mi kis falunk ma esti részében küzd meg egymással Károly és Kati. De vajon tényleg veszélyben lehet a sorozatban Füleki Károly polgármester pozíciója?

Rendhagyóra sikerült az újraélesztő tanfolyam Pajkaszegen

Egy rendhagyóra sikerült pajkaszegi újraélesztő tanfolyam kulisszatitkai. És eddig nem látott bakik az ország legnépszerűbb sorozatának szereplőitől. A mi kis falunk történetében a helyiek a polgármester életéért aggódnak, aki a furcsa rosszullétei miatt egy defibrillátort is rendel, a beüzemeléséhez pedig atyai segítséget kér. A pap újraélesztő tanfolyamot szervez a helyieknek, hogyha Füleki úr bárhol rosszul lenne, akkor mindenki tudja, hogy mi a dolga. 

Újra forognak a kamerák A mi kis falunkban

Pajkaszeg az elmúlt években az ország legnépszerűbb települése lett, úgy, hogy valójában tényleg csak a sorozatban létezik. Mégis van saját oldala, térképe az interneten. Pilisszentléleken a helyiek térképet is készítettek az ide zarándokló tévénézőknek, rajongóknak, hogy könnyen megtalálják a sorozat helyszíneit. Természetesen Teca kocsmája mindent visz, de a kakaós briós szobrot és Gyuri autóját is mindenki látni szeretné. Az új évadig esténként a Fókusz után viszontláthatják kedvenceiket a képernyőn is.

A mi kis falunk visszatér a képernyőre!

A sorozat negyedik évada ismét megelevenedik az RTL Klubon…

Ott voltunk A mi kis falunk ötödik évadának forgatásán

Nem csak a színészek, de az egész stáb jókedvűen kezdett bele ismét a munkába. A koronavírus miatt csak némi késéssel tudták elkezdeni a felvételeket. A szereplők és a kreatív vezető szerint is, hihetetlen gyorsan eltelt az idő a sorozat kezdete óta. A mi kis falunk sikere az elejétől fogva töretlen, és immár az ötödik évadra készülnek.

Elkezdődött A mi kis falunk 5. évadának forgatása!

A veszélyhelyzet miatt a tervezettnél kicsit később kezdték el A mi kis falunk ötödik évadának forgatását a már jól ismert helyszíneken. Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor és Csuja Imre nagyon örült, hogy újra együtt dolgozhatnak, a jó hangulatra most volt panasz. 

A mi kis karanténunk


szerző:
2020.04.09. 19:05
A mi kis karanténunk

Pajkaszeg lakói is vesztegzár alatt várják a nyarat. A falu polgármesterét alakító Csuja Imre kertészkedik és a digitális oktatásban is részt vesz, verseket mond diákoknak. Gyuri és a sportos pap, vagyis Lengyel Tamás és Schmied Zoltán is edz az önkéntes karanténban, de hogyan hasznosítja magát a sikersorozat egyik közmunkása és két bombázója? Ripli Zsuzsi és Erdélyi Timi is megmutatja hogyan éli ki kreativitását a kényszerszünetben.

A Pap óriási bulit csapott a templomban!

Hatalmas partival zárult a negyedik évad. Bulizz te is Pajkaszeg lakóival!

Közmunkások vs. illemtan


szerző:
2020.04.04. 21:00
Közmunkások vs. illemtan

Mivel Szifon, Baki és Matyi a fővárosba készültek filmbemutatóra, a Polgármester úgy döntött: nem árt egy kis kultúrát tanítani nekik...

A mi kis bakink - 4. évad 18. rész!

Hoppá! Teca félrelépett... A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész | 13. rész | 14. rész | 15. rész | 16. rész | 17. rész 

Exkluzív klippremier: A Pap - Legyen a szó az, hogy jó!

Énekeljük együtt!!! :D <3 

A sztárok élete nem csak móka és kacagás! 4x18 előzetes (04.04.)

A közmunkásokat meghívják Budapestre, a filmjük bemutatójára. Zsolt rászánja magát, hogy hivatalosan is felvállalja kapcsolatát Nellivel. Erika és Gyuri viszonya szintet lép és a papnak is van egy meglepetése…

Érkezik az évadzáró epizód! 4x18 előzetes (04.04.)

A közmunkásokat meghívják Budapestre, a filmjük bemutatójára. Zsolt rászánja magát, hogy hivatalosan is felvállalja kapcsolatát Nellivel. Erika és Gyuri viszonya szintet lép és a papnak is van egy meglepetése…

A legemlékezetesebb pillanatok Pajkaszeg életéből

A mi kis falunk idei évadának szombati záróepizódja előtt most visszatekintünk a legjobbakra. A pap csókjától, a fura jósnőn át a közmunkások világsztárságáig.

Exkluzív: Erika anyai örömök elé néz?

Erikát már három napja rosszullét kerülgeti reggelente. Teca elülteti a bogarat a fülében... A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

WERK: Így omlott össze Gyuri mögött a ház

Pajkaszeg, illetve a forgatás helyszínéül szolgáló Pilisszentlélek házait jól ismeri az egész ország, ezek közül is kiemelkedik a falu főtere, ahol a kakaósbriós szobor és a buszmegálló mellett áll évek óta egy lakatlan, rozoga ház. Az épületet már bontásra ítélték, ezért gondolta azt a sorozat rendezője, hogy valahogy beleszövik a sorozat cselekményébe.

Figyelem! Az első alkalom mindig fáj!

Lacika végül az édesapjával mélyült el a paintball rejtelmeiben, ám mielőtt belecsaptak a lecsóba, kaptak egy kis felvilágosítást…

Durva! Baki horrorisztikus rémálomba csöppent…

Szifon és Matyi meghökkenve hallgatták végig barátjuk történetét. Vigyázat: megtekintés csak saját felelősségre!

A mi kis bakink - 4. évad 17. rész!

A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész | 13. rész | 14. rész | 15. rész | 16. rész 

 

Kitör a paintball-láz Pajkaszegen! 4x17 előzetes (03.28.)

A polgármester összekoccan a pajkaréti polgármesterrel. A hibás fél felkutatása két rendőrt kívánó feladat, így Stoki és Sulyok közös nyomozásba kezd. Laci paintballozni készült Stokival, aki a nyomozás miatt nem tud menni, de szerencsére a látogatóba érkező öreg Berkics vállalkozik a feladatra. A falubeliek lomtalanítást szeretnének, ám az arra szánt pénzt a polgármester már rég elköltötte másra, így ki kell találni valamit, hogy a régi kacatok is eltűnjenek és a káposzta is megmaradjon.

Karambolt szenvedett Pajkaszeg Polgármestere 4x17 előzetes (03.28.)

A polgármester összekoccan a pajkaréti polgármesterrel. A hibás fél felkutatása két rendőrt kívánó feladat, így Stoki és Sulyok közös nyomozásba kezd. Laci paintballozni készült Stokival, aki a nyomozás miatt nem tud menni, de szerencsére a látogatóba érkező öreg Berkics vállalkozik a feladatra. A falubeliek lomtalanítást szeretnének, ám az arra szánt pénzt a polgármester már rég elköltötte másra, így ki kell találni valamit, hogy a régi kacatok is eltűnjenek és a káposzta is megmaradjon.

Exkluzív: Nagy Sanyi visszatér Pajkaszegre!

A színészt ismét megcsodálhatjuk a pajkaréti rendőr szerepében. A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Aleo Veronika lecsapott Matyira!

A közmunkásra eléggé rájárt a rúd, ráadásul sürgős orvosi segítségre is szüksége volt. 

Vigyázat! Ezek a lónyugtató hatásai!

Pajkaszeg Állatorvosa mindent megtesz a falubeliek egészségéért. Ezúttal sem cselekedett másképp!

A mi kis bakink - 4. évad 16. rész!

A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész | 13. rész | 14. rész | 15. rész

Ki kukkolta meg a pucér Zömbiknét? 4x16 előzetes (03.21.)

Amíg Stoki távollétében Laci nyomoz egy Zömbiknét kémlelő, titokzatos szatír után, addig a közmunkások egy Pajkaszeget fenyegető egzotikus gyomnövényt igyekeznek legjobb tudásuk szerint eltüntetni.

Matyi élete veszélyben forog? 4x16 előzetes (03.21.)

Amíg Stoki távollétében Laci nyomoz egy Zömbiknét kémlelő, titokzatos szatír után, addig a közmunkások egy Pajkaszeget fenyegető egzotikus gyomnövényt igyekeznek legjobb tudásuk szerint eltüntetni.

Exkluzív: titokzatos férfi leselkedik Zömbikné után

Úgy tűnik, valaki megkukkolta a meztelen hölgyet… A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Zsuzsa két kézzel kényeztette Gyurit

A postásnő kezelésbe vette a fiú sajgó izmait. Gyuri nem győzött nyögni a gyönyörtől...

A szexi idegen elcsábította a Polgármestert?

Füleki Károly alig bírta palástolni érzelmeit, mikor vendége elkezdett incselkedni vele...

A mi kis bakink - 4. évad 15. rész!

Nevetésre fel! A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész | 13. rész | 14. rész 

Balázsovits Edit Pajkaszegre érkezik! 4x15 előzetes (03.14.)

A körülmények arra utalnak, hogy Zömbiknének ötöse volt a lottón. Ez Piroskát érdekli a legjobban, de többen szeretnének részesülni az állítólagos nyereményből. Zsuzsa, a postásnő masszőz lesz, de ezt sokan félreértik. Egy mentálhigiénés ellenőr veszi górcső alá az önkormányzat összes dolgozóját…

Lottóötös Pajkaszegen? 4x15 előzetes (03.14.)

A körülmények arra utalnak, hogy Zömbiknének ötöse volt a lottón. Ez Piroskát érdekli a legjobban, de többen szeretnének részesülni az állítólagos nyereményből. Zsuzsa, a postásnő masszőz lesz, de ezt sokan félreértik. Egy mentálhigiénés ellenőr veszi górcső alá az önkormányzat összes dolgozóját…

A mi kis falunk: Elképesztő bakiparádé és Pokorny Lia új szerepe

Új oldaláról mutatkozik be szombat este Zsuzsa, a postásnő A mi kis falunk következő részében. A színésznőt idén már láthattuk egy pikáns jelenetben, amikor januárban visszatért a sorozat a képernyőre. A pajkaszegi postásnő egy forró vetkőzéssel dobta fel a szerelmi bánattal küszködő Lacit.

Exkluzív: Pajkaszeg postása örömlánynak csap fel?

Zsuzsáról gyorsan elindul a pletyka a faluban... A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Vigyázat! A jalapeno kétszer csíp!

A polgármester és barátja kiruccanása nagyszerű ötletnek bizonyult, egészen a lakomáig...

Gyuri párkapcsolati tanácsadónak csapott fel

Miután Erika édesapja váratlanul felbukkant a faluban, kikérte a srác véleményét a szerelemről. 

A mi kis bakink - 4. évad 14. rész!

Nektek melyik baki volt a kedvencetek? A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész | 13. rész

Sztrájkba lépnek a közmunkások! 4x14 előzetes (03.07.)

A közmunkások sztrájkba fognak, mert nincsenek megelégedve a bérezésükkel. Egy munkabeszüntetés viszont csak akkor működik, ha van mit beszüntetni. Gyuriékhoz beállít Erika apja...

Gyuriékhoz váratlan vendég érkezik 4x14 előzetes! (03.07.)

A közmunkások sztrájkba fognak, mert nincsenek megelégedve a bérezésükkel. Egy munkabeszüntetés viszont csak akkor működik, ha van mit beszüntetni. Gyuriékhoz beállít Erika apja...

Miért viszi magával Pajkaszeg polgármestere a wellness hétvégéjére a falu orvosát?

Csuja Imre és Reviczky Gábor A mi kis falunk visegrádi forgatásán pazar bakiparádéval lepett meg mindenkit. De kit hoztak jobban zavarba a szállodában megjelenő csinos egyedülálló nők?

Exkluzív: A közmunkások és a polgármester összecsapnak!

Szifon, Baki és Matyi sztrájkba lépnek, amit Füleki Károly sem nézhet tétlenül... A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Háború! Gyuri vs. orrszőr!

Az ezermestert hatalmas megrázkódtatás érte, mikor az egyik reggel Erika egy szőrszálat talált az orrában. Elhatározta: nem hagyja magát, és felveszi a harcot a szőrök ellen.   

Zsolt teste Joli néniéket is izgalomba hozta…

A srác egy szál kisgatyában futkározott Pajkaszeg utcáin, amire a falu idősebb tagjainak is felcsillant a szeme... 

Lacika alsónadrágban udvarol Tecának!

Miután a fiú megtudta a horoszkópjából, hogy a szerelem ismét kivirágzik az életében, nem tétlenkedett sokat…

A mi kis bakink - 4. évad 13. rész!

Nektek melyik baki volt a kedvencetek? A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész | 10. rész | 11. rész | 12. rész

Új látványosság Pajkaszegen! (02.29.)

Nelli és Zsolt viszonya már épp elmélyülne, amikor Nelli apja érkezik váratlanul a bolthoz, Zsoltot menekülésre kényszerítve. A Papot egy másik faluba hívják temetni, ám nem is olyan egyszerű oda eljutni, mint gondolta.

Zsolt szexi testet villant! 4x13 előzetes (02.29.)

Nelli és Zsolt viszonya már épp elmélyülne, amikor Nelli apja érkezik váratlanul a bolthoz, Zsoltot menekülésre kényszerítve. A Papot egy másik faluba hívják temetni, ám nem is olyan egyszerű oda eljutni, mint gondolta.

Exkluzív: Zsolt és Nelli a boltban esnek egymásnak!

A fiatalok nem tudtak ellenállni érzelmeiknek, ám Nelli édesapja egyszer csak felbukkant... A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Pajkaszeg polgármestere a gabonakörökről és ufókról

A Polgármestert még a kamerák kereszttüze sem hozhatja zavarba!

A Doktor szerzett magának egy ősellenséget?

A Doktort nem sűrűn látjuk idegeskedni, most mégis ez történt! Vajon Piroska unokája visszatér még Pajkaszegre?

Vigyázat! Földönkívüliek támadják meg Pajkaszeget! 4x12 előzetes (02.22.)

A közmunkások véletlenül megcsinálják a lehetetlent: a pajkaszegi gabonakört. A helyiek összeesküvés-elméleteket és UFO-kat, a polgármester viszont lehetőséget lát a dologban, ami a sajtó érdeklődését is felkelti. Bazsó főzni kényszerül, ami kapóra jön Tecának, Piroskának pedig váratlan vendégei érkeznek.

Mi a siker titka? 4x12 előzetes (02.22.)

A közmunkások véletlenül megcsinálják a lehetetlent: a pajkaszegi gabonakört. A helyiek összeesküvés-elméleteket és UFO-kat, a polgármester viszont lehetőséget lát a dologban, ami a sajtó érdeklődését is felkelti. Bazsó főzni kényszerül, ami kapóra jön Tecának, Piroskának pedig váratlan vendégei érkeznek.

Exkluzív bepillantás a következő részbe: pajkaszegiek vs. ufók!

Mokri és Sváb mindenre IS felkészült - az ufóknak esélyük sincs! A mi kis falunk szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

A mi kis bakink - 4. évad 12. rész!

És Ti megkóstolnátok a főztjét? :D

Lacika pajzán meglepetést kapott...

Füleki Károly unokaöccse Juhász Gyula versét szavalta volna el a szoboravatáson, ám Gyuri borsot tört az orra alá...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való