KERESÉS search-close

Papp Gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papp Gergő"

Ezt ne fogadd el fizetőeszközként!

Valóban létezik száz százalékig biztonságos pénz? Töreki Milán, numizmatikai szakértő elárulja a választ!

Németh Kristóf lett a Reggeli új műsorvezetője?

Amíg Anna a konyhában tevékenykedett, a színész gondolt egyet, és bepattant a helyére...

Az orvos, akinek a katasztrófa a hobbija

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke mesélt munkásságáról, aki már gyermekkora óta az orvosi pályára készült. Sőt, négy végzettsége is van!

 

Nemes hivatás: segélyvonal a gyerekeknek

A Kék Vonal Alapítvány a húsz év alatti fiatalok hívását fogadja, ahol többek között Homolka Balázs is önkénteskedik. Vajon milyen veszély fenyegeti manapság a gyermekeket?

Otthon a bajbajutottaknak


szerző:
2019.02.22. 08:21
Otthon a bajbajutottaknak

Több százezer család lakik jelenleg is átmeneti otthonokban a Habitat for Humanity segítségével. Farkas Boglárka, a szervezet kommunikációs menedzsere mesélt a Reggeli házigazdáinak, és azt is elárulta, mi az a Második Esély program.

Ezek a klímaváltozás veszélyei


szerző:
2019.02.22. 07:45
Ezek a klímaváltozás veszélyei

Dr. Nékám Kristóf után Dr. Páldy Anna is felvilágosította a nézőket a globális felmelegedés veszélyeiről, ráadásul az egyiptomi szúnyogokra is felhívta a figyelmet, amik komoly betegségeket hordoznak.

 

Egyre nő az allergiások száma?


szerző:
2019.02.22. 07:15
Egyre nő az allergiások száma?

Dr. Nékám Kristóf, allergológus a klímaváltozás veszélyeire hívta fel a nézők figyelmét. Nem árt vigyázni, hiszen a pollenszezonra is hatással lehet!

Németh Kristóf:

A mai Kifőzdében Németh Kristóf vendégeskedett, aki a Drága örökösök című sorozatban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A színész egyébként tavaly decemberben mondta ki a boldogító igent, és nem is rejti véka alá boldogságát. Most többek között titkokat is elárult szerelmi életéről...

Ismerkedj meg hazánk hétköznapi hőseivel!

Bár nap mint nap óriási erőfeszítéssel teszik szebbé a világot, valamiért mégsem kerülnek reflektorfénybe. Dr. Zupkó Gábor, az Európa Bizottság képviseletvezetője részletesen mesélt a nézőknek a kutatók, a civil szervezetek és az önkéntesek kampányairól.

Nevetésbe torkollt a Reggeli Gyertek át!-játéka Fluorral és Lábas Vikivel

Igazi bennfentes mutatta be Sebestyén Balázs játékos showműsorának feladatait, Fluor Tomi, aki visszatérő vendég a Gyertek át!-ban. De Holdampf Linda és Lábas Viki is jól vette az akadályt.

Fluor Tomi is Daráló-közelbe került a Reggeliben

Ocelotmintás bunda és bordó minden mennyiségben. Holdampf Linda kegyes volt, még a bundás fotó sem került bele a rettegett darálóba.

Fluor Tomi két mézes madzagot is elhúzott - KLIPRÉSZLET!

Már nemcsak a Wellhellotól várhatóak új dalok, Fluor szólóban is visszatér és tovább dübörög a klasszikus verseket feldolgozó Pilvaker is. Két kliprészletet hozott Fluor Tomi és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Végre ellenszenves figura lehet Kautzky Armand A Tanárban

A búgó hangú színész hamarosan látható lesz A Tanárban. Egy korrupt, abuzáló, nagyképű iskolaigazgatót alakít, ami rendkívül izgalmas a korábban hercegeket alakító Kautzky Armand számára.

Kautzky Armand kikészül a mai office-nyelvtől

Rádcsörizek, elmegyünk shoppingolni, mítingelünk és brénsztormingolunk... Néhány kifejezés, amitől kirázza a hideg az ország legszebb orgánumú színészét.

Megőrizhető a kreatív játék modern kütyükkel is

Izgalmas programok mellett nem jut eszébe a gyerekeknek a telefon és a tablet - ezt vallja Balatoni József író és tanár, valamint Balatoni Kata, neveléstudományi kutató.

Lehet műkörmökkel pelenkázni? Papp Gergő kipróbálta!

Óriási felháborodást keltett Chloe Kardashian fotója, amin 3 centis műkörmökkel pelenkázta a kislányát. Ennek apropóján Gergő kipróbálta, lehet-e kivitelezni ezt a folyamatot?

Puskás Peti lett a legnagyobb VV-rajongó?

A 2018-as X-Faktor mentora sűrű időszakon van túl, de nem panaszkodik, ugyanis imádta a VV9 minden pillanatát – az élményeit pedig az RTL Klub Reggelijében osztotta meg.

Hangolódj a Gyertek át!-ra a VV9 döntőseivel!

Már csak egyet kell aludni, hiszen holnap este 21:10-kor visszatér az ország egyik legszórakoztatóbb házibulija. De vajon milyen játékos lenne Zsuzsu, Hunor és Greg?

Balázs Pali a Reggeliben beszélt hajevolúciójáról

30 napig volt inkognitóban az énekes, miután megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől. Még focizni sem ment, amíg le nem lehetett leplezni új külsejét.

Papp Gergő és VV Greg jó Gyertek át!-páros lenne

VV Zsuzsu és VV Hunor megküzdött a rajzos feladatok megfejtésével, pedig Greg látatlanban is kiválóan firkantotta le a feladványt.

Zsuzsu már Greggel is megtartja a 3 lépés távolságot

A ValóVilág három finalistája a Reggeli stúdiójában járt. Hamar kiderült, hogy Zsuzsut és Greget is érték meglepetések, amikor kikerültek a Villából. A győztes, Zsuzsu magára akarja költeni a nyereményt és úgy döntött, játékostársaival már csak köszönöviszont akar fenntartani.

Puskás Petinek furcsa úgy bemenni egy stúdióba, hogy senki nem őrjöng

Az X-Faktor mentora és a legutóbbi ValóVilág műsorvezetője sűrű időszakon van túl, munka közben ő lett a valóságshow legnagyobb rajongója. De nemcsak a tévében, a színházban is találkozhatunk vele.

Ma este startol a Toplista az RTL Klubon!

A Toplista az RTL Klub hetente jelentkező, szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show-műsora. A műsorvezető Szabó Zsófi lesz. Az RTL stábja több, mint 20 éves tapasztalatával, valamint véleményvezérek segítségével olyan infókat tár a világ elé, amitől mindenkinek tátva marad a szája.

Négy lánnyal él együtt Szekér Gergő

Már nem szeretett nagymamájával él együtt az X-Faktor énekese, elkezdődött az önálló élete egy külön lakásban és első új dalával is jó úton halad a siker felé.
 

Áttörés a rákkutatásban


szerző:
2019.02.20. 07:35
Áttörés a rákkutatásban

Mára már az orvostársadalomban köztudott tény, hogy a rák genetikai eredetű betegség, amelyet génjeink elromlása, azaz mutációja okoz. Mára viszont ismerjük a rákkal összefüggő legtöbb olyan gént, amiben mutáció jöhet létre.

Érzékenyítő program már az ovisoknak is

2017 óta minden év február 22-én ünnepeljük a Magyar Parasport Napját. Minden magyar iskola és óvoda csatlakozhat a Magyar Parasport Napjának programjához. Tavaly közel 500 oktatási intézmény kapcsolódott be a Magyar Parasport Napjának programjába és rendezett
február 22-én érzékenyítő, interaktív osztályfőnöki órát, rendhagyó testnevelés órát.
 

Ezekben az országokban a legjobb nőnek lenni

A US News & World riport évente összeállít egy listát, amiben azt vizsgálják, hol élnek a legnagyobb biztonságban a nők. Íme a TOP 5: 5. Hollandia 4. Norvégia 3. Kanada 2. Dánia 1. Svédország.

Ma este startol az RTL Klub krimi-dráma sorozata, az Alvilág

A rendező szerint a nők nagyon erősek, ezért itt volt az ideje, hogy női főszereplője legyen egy krimi-dráma sorozatnak. Az Alvilágban ezt az erős nőt Balsai Móni alakítja.

Tóth Verától több barátja elfordult, miután lefogyott

Az énekesnő nagyon sokáig küzdött a túlsúlyával, és miután ez a problémája megoldódott, jöttek helyette újak, amire nem is számított. Néhány barát elvesztése után viszont jött egy szerelem, párjáról is sokat elárult a Reggeliben.

A fogkefék titkos élete


szerző:
2019.02.19. 07:59
A fogkefék titkos élete

Február 11. és március 10. között szervezik meg a Mosolygó fogacskák nevű fogápolási programot. Ennek során egy olyan pályázatot írtak ki alsó tagozatos diákoknak, ahol a pályázat témája idén a Fogkefék titkos élete. A gyerekek jelentkezhetnek fotóval, rajzzal, videóval, a lényeg, hogy digitális formában kell beküldeniük.

Tóth Vera Instagramon ismerte meg legjobb barátnőjét

Az énekesnő oldalán kommentelgetett rendszeresen az éles nyelvű újságíró, Szentesi Éva, akinek a gondolatai, a humora nagyon megtetszett Verának. A barátság már 6-7 éve tart.

Szentesi Éva többszáz oldalt dobott ki készülő könyvéből

Éppen válságban van az író-újságíró, egy folytatáson dolgozik, de komoly dilemmába esett. Még saját tehetségét is kétségbe vonta, de szerencsére a szerkesztője nem kételkedik benne.

Így hajtogass pólót 3 mp alatt!


szerző:
2019.02.19. 07:46
Így hajtogass pólót 3 mp alatt!

Korán reggel egy nagyon hasznos dologgal indította a napot Peller Mariann és Papp Gergő. Megmutatták, hogyan lehet gyorsan szekrényképessé varázsolni ezt az alapvető ruhadarabot.

Mit tehetnek azok, akiket zavar társuk horkolása?

Amerikában a negyedik leggyakoribb válási ok a horkolás, amit legtöbbször a nők kezdeményeznek... Magyarországon minden második felnőtt horkol. De, mit tehetnek azok, akiket zavar társuk hangos alvása, és mit tehetnek azok, akik nem tudják kipihenni magukat, mert elfáradnak az éjszakai levegővételtől.

Lakatos Márk

A pakolás legkedvezőbb hatása, hogy egyszerre hidratál, hámlaszt és tisztít. Márk egy percig sem tétlenkedett, és kezelésbe vette kollégáját...

Érdekes befektetési ötletekkel állt elő Rácz Jenő és Csősz Bogi

Hamarosan indul a Cápák között, az RTL Klub új műsora, amiben befektetők értékelik a jelentkezők vállalkozási ötleteit. Ennek kapcsán a kétszeres Michelin-csillagos séf elmondta, hogy ő csipeszbizniszben gondolkodna, Csősz Boginak pedig a virtuális valuta izgatja a fantáziáját. 

Jön a Story Gála, jó és rossz báli szetteket mutatott Holdampf Linda

A Darálóban most a black tie-é volt a főszerep. Még Rácz Jenő korábbi szettje is bekerült a válogatásba.

Csősz Boginak megvan a tuti receptje a jó házasságra

Lakatos Márk feltette a nagy kérdést a luxusfeleségnek török férjével kapcsolatban: vajon Bogi az egyetlen felesége vagy őrzi a török hagyományokat és többet is tart?

Egy rendhagyó mese, a Hófehér története a XXI. Században

Nem a klasszikus Disney-meséről beszélünk, hanem egy egyedi humorú, teljesen másfajta történetmesélésen alapuló animációs filmről, ami elsősorban felnőtteknek szólt. 

Mohamed Fatima külföldön kezdi újra az életét

A Fekete vonattal, 16 évesen ismertté vált énekesnő nemrég elvesztette édesanyját, amit úgy fog fel, hogy anyukája hazament, mert nem hisz a halálban. Ma már újra tud örülni apró dolgoknak is. De nemsokára elhagyja az országot.

Rácz Jenőnek elment a hangja a felfokozott hangulatú gasztroversenyen

A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfe is ott volt a legutóbbi Bocuse d’Or-on, de nem ő indult a versenyen. A hangja is elment irányítás közben, mert a nézők kiabáltak, szurkoltak, olyan volt a hangulat, mint egy focimeccsen.

Papp Gergő hiába akart bulizni Hong Kongban

Ma kezdődik a kínai újév, ami ezúttal a disznó éve lesz. Papp Gergő és Lakatos Márk kínai ruhába, kalapba öltözve köszöntötte a nézőket és történeteket meséltek saját ázsiai élményeikről.

Anger Zsolt is a tévé előtt ül, ha adásban van A Tanár

Mivel a színészeknek nincs lehetőségük egyben látni az epizódokat, mielőtt adásba kerülnek, Anger Zsolt soha nem hagyja ki, hogy lássa a sorozat legújabb részét. 

Lengyel Tamás bátorságot és örömöt ad a súlyos beteg gyerekeknek

Önkénteseket keres a Bátor Tábor. Ez a kiváló kezdeményezés azt adja vissza a gyerekeknek, amit a betegség elvesz tőlük: a gyerekkorukat. Trokán Anna és Nóra is volt már önkéntes, idén Lengyel Tamás csatlakozik a segítő csapathoz.

Moziban is láthatjuk már, milyen a valódi, budapesti underground

A film a szubkultúra meghatározó figuráin keresztül kalauzolja el a nézőt a legfontosabb zenéktől a közvetített üzenetig, az ikonikus lemezbolttól a kultikus klubig, a kezdetektől indulva, nagy hangsúllyal a ’90-es évek „aranykoráig”, eljutva a 2000-res évekig, végül kicsit a mára is reflektálva. A hazai hiphop sokoldalú világába ásták bele magukat.

Tamáska Gabi teljesen lefagyott attól, amit Papp Gergő mondott neki

Meghívtuk a Reggeli stúdiójába az X-Faktor énekeseit, Tamáska Gabit, Ölveti Lászlót és Kovács Palit. Elmesélték, hogyan alakul a zenei karrierjük a műsor után.

Így tréningelik magukat az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai a boxgálára

Az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja ringen kívül is találkozott már verekedéssel, amikor rossz társaságba keveredett, az ő ellenfele Hunor lett. Bécy szerint a box és a verekedés két különböző dolog. Fontosak a szabályok és a technika.

Papp Gergő durván padlóra küldte a boxkörtét

Újabb Éjjel-Nappal Budapest sztárok érkeztek a stúdióba, akik keményen készülnek a ValóVilág 9 szereplőivel rendezett meccsekre. Roland, Bori és Bécy járt a stúdióban. Lakatos Márk tippeket adott, hogy mit vegyenek fel az eseményre?

Papp Gergő kinyomozta, ki Dér Heni szerelme?

A műsorvezetők arról faggatták a Reggeli sztárvendégeit, hogy hogyan képzelik el a jövőjüket pár év múlva. Oláh Gergő szimpatizál az örökbefogadással, Dér Heni és Panyik Anita arról mesélt, miért fontos védeni a magánéletet?

Hátrányos helyzetű fiatalokat mentorál Oláh Gergő

Az UNICEF legújabb kampányában, a Rajtad Áll a jövőd!-ben hátrányos helyzetű fiatalok egyes csoportjait vonja be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket.

Dér Heni már nem akar senkinek megfelelni

Az énekesnő minden eddiginél szexibb stílusra váltott és már nem csak énekel, rappel is, ami nagyon jól áll neki. Heni elárulta, miért érzi ennyire jól magát a bőrében.

Mit tett a kultúrház a vidéki tehetségekért?

A ma esti XXI. század a vidéki kultúrházakról, azon belül pedig zenekarok, művészek kitörési lehetőségeiről szól majd. Szó lesz a vidéki garázszenekarok helyzetéről is.

Panyik Anita életét másolja egy őrült rajongó

A Survivor egykori játékosa több figyelmeztetést is kapott, hogy van valaki, aki minden egyes fotóját majmolja, próbál ugyanúgy kinézni, mint ő és még két exével is összejött. Anita az egyetemen ismerte meg ezt a nőt, de akkor nem tűnt fel neki, hogy ilyen komoly a helyzet.

Rozina beavatta a nézőket a hamburger-készítés rejtelmeibe

Papp Gergő nagy örömmel küzdötte le műsorvezető-társa hatalmas hamburgerét, ami élőben készült el a stúdióban.

Csak látszólag tüskés a Drága örökösök Dr. Lendvai Róbertje

A Reggeli vendége volt Makranczi Zalán, az RTL Klub sikersorozatának állandó szereplője. Zalán a magánéletébe is beavatta a nézőket, azt is elárulta, hogy amint leáll a kamera, ő azonnal rohan haza a családjához és azt is el tudná képzelni, hogy a Mátrában éljenek messze a nagyvárostól.

Schiffer Miklós szerint nem az a lényeg, hogy feltűnj, hanem hogy emlékezzenek rád

Hamarosan megjelenik a stílusszakértő kilencedik könyve, amiben tanácsokat ad az olvasónak a mindennapi etikettről. A Reggeliben ezek mellett az olasz stílusról is beszélt.

Gianni életérzésétől Debreczeni Zita is felszedett pár kilót

Az olasz konyha napján Kovács Dóri tésztás ételt főzött és meghívtuk a legautentikusabb hírességet, aki elmesélte, milyen is az igazi olasz kávé, étel és dolce vita.

Völgyi Zsuzsi régi házassághoz hasonlította a Romantic felélesztését

Gáspár Győzőnek pattant ki az ötlet a fejéből, hogy újraélessze a zenekart, ami ismertté tette őt. 15 éve oszlottak fel, de most egyik tagnak sem volt kérdés, hogy folytassák, amit abbahagytak.

Bunkoczinak nekiment egy versenyző kerékcsere közben

A Dakar-rali nem veszélytelen verseny, jól mutatja ezt az is, ami Szalay Balázs navigátorával történt. Szerencsére súlyosabb sérülés nem történt, de a tettes elhajtott.

Tücsinek már csak két hónapja van felkészülni

A vlogger és műsorvezető a hetedik hónapban van, eddig tízszer költöztek a párjával, Sofron István, profi jégkorongossal. Tücsi már kipakolni sem hajlandó a dobozokból, de nemrég vettek egy épülőben lévő családi házat.

Kovács Dórinak nehéz volt újrakezdeni

A 2018-as év tele volt változásokkal a műsorvezető számára, akit meglehetősen próbára tett ez a helyzet. Meg kellett tanulnia egyedül élni, mindezt úgy, hogy 30 éves kora előtt soha nem volt egyedül.

Így készíthetsz otthon popcornt gép nélkül!

Wossala Rozina kapott karácsonyra egy popcorn-készítőt, de tudja, hogy nem minden háztartásban van ilyen, ezért megmutatta, házi eszközökkel hogyan varázsolható elő a pattogatott kukorica.

Itt egy újabb lépés a nők egészségéért!

2019. január 1-től adókedvezményt kaphatnak bizonyos női betegségekkel küzdő érintettek, konkrétan endometriózis, mellrák, méhnyakrák, petefészekrák esetén, de bekerült a listába a here - és prosztatarák is.

Tomán Szabina:

Szabina, Dorka és Alexandra azt próbálták megfejteni, hogy milyen jó megoldások vannak arra, hogy egy anyukát ne nyomjon össze a megfelelési kényszernek a súlya, illetve arról, mitől jó egy édesanya.

Sorstársain segít a gyönyörű modell!

Szűcs Adriána 26 éves korában vette észre, hogy csomó van a bal mellében. Azóta megváltozott az egész élete, de nemcsak az övé, hanem azoké a betegeké is, akik nyomon követik Adriána bejegyzéseit.

Tomán Szabina döntött: kislánya nem szerepelhet a vlogjaiban!

Hogy miért döntött így a híres üzletasszony, azt a Reggeliben árulta el.

Cséffalvay Dorka az anyaság nehézségeiről és örömeiről mesélt

A gyönyörű influenszer Reggeliben árulta el, hogy a második babáját várja, aki már biztos, hogy kislány lesz: az anyaságról mesélt Dorka.

Dakar-rali: igen különleges helyen járnak Szalay Balázsék!

A Fókusz stábja bemutatta, hogy Peruban pontosan milyen gasztronómia érdekességek vannak - felkavaró képkockák következnek!

Hogy miért járjunk évente fogorvoshoz? Mutatjuk!

Dr. Dinu Roland mesélt arról, hogy miért és mennyire fontos a megelőzés, ha a szájhigiéniáról van szó.

Kulisszatitkok A Tanár második évadáról!

Elek Ferenc arról mesélt, hogyan élte meg azt a jelenetet, amikor leütötték, emellett a sorozat egyik fiatal színésze, Varga Ádám pedig arról, hogyan tudott felkészülni a nem mindennapi szerepére.

Szekér Gergő édesanyja elvesztéséről énekel az új dalában

Az énekes életét egy szörnyű tragédia vágta ketté, amikor meggyilkolták az édesanyját. Gergő úgy érzi, túl kell lépnie a múlton, és erőt kell merítenie a fájdalomból: többek között az ellengedésről is szól a fiú első dala.

Klippremier: Szekér Gergő - Madár, repülj!

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges énekesének megjelent az első dala, és az első videoklipje, melyet a Reggeli nézői most láthatnak először.

Béres Alexandra nagyon különlegesen helyen töltötte a karácsonyt

A fitneszedző és a családja nem itthon töltötték az ünnepeket, hanem egy másik, igen különleges országban.

Tornázz Béres Alexandrával!


szerző:
2019.01.16. 06:52
Tornázz Béres Alexandrával!

Hogy jól induljon a napunk, indítsuk egy kis mozgással, mint Papp Gergő, Szabó Zsófi.

Holdampf Linda csúnya kalapokat darált

Állandó trendszakértőnk a mai világnap apropóján hozott menő és ciki fejfedőket is. Ami csúnya volt, ment a darálóba.

A kalapkészítés rejtelmeibe avatott be minket Vecsei Zsófia

A kalap világnapján meghívtuk Vecsei Zsófia, kalaptervezőt, aki már Londonban is letette a névjegyét. A stúdióban be is mutatta, hogyan készülnek az egyedi fejfedői.

Minden érzékszervünkre hat a 4D-s magazin

Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mesélt a novemberben piacra dobott teszter magazinról, amit lapozgatva az olvasó maga is folyamatosan tesztelhet. A magazin a szépség, divat, gasztro, tech, utazás, és autós
szektorok újdonságaival foglalkozik.

Dallos Bogi felnőtté válásáról és első szerelméről szól a Legszebb péntek

Bogi dalba öntötte azt az élményt, amikor felköltözött Budapestre és elkezdte önálló életét, ez pedig hozta magával az első szerelmet is.

Szétzilálja az életét a kártyaszenvedély a Drága örökösök Kristófjának

A Drága örökösökben a Szappanos család egyik oszlopos tagját - a szenvedélybeteg kártyafüggőt - alakítja Kovács Lehel. Problémáira megoldás lehet a pénz is és az is, hogy Ökörapátiban kevesebb a lehetősége kiélni a függőségét.

Megdöbbentő felvételek kerültek elő Fábri Zoltánról

A legendás magyar rendezőről a XXI. Század készített riportfilmet. A Reggeli stúdiójában a felelős szerkesztő, Borsodi István és Ráduly György, a Magyar Nemzeti Filmalap igazgatója mesélt Fábriról.

Papadimitriu Athina elé odaszaladt Csinos, a színészszamár

Ez az élet, nem ezek az autók, amivel járkálunk! - kiáltott fel Athina, miután felpattant Csinos, a szamár hátára. Le sem akart szállni, ezért az interjú is szamárháton készült vele.

Vérprofi, idomított, színész állatok lepték el a Reggeli stúdióját

Ezek az állatok leginkább biodíszletnek vannak. Ritkán fordul elő, hogy egy kacsától vagy egy libától kérnek főszerepet, mert ők leginkább kacsát vagy libát tudnak eljátszani - mondta az állatok idomára, Halász Árpád.

Holdampf Linda elhozta a Reggelibe a meztelen időjóst

Híradós szetteket vettek górcső alá a Darálóban Holdampf Linda vezetésével.

Ezért teniszezik ritkán Szellő István profi játékosnak tanuló fiával

Ígéretes tehetségnek számít a híradós fia, Ádám, aki Spanyolországban teniszezik és ott is él. Most vizsgái miatt jött haza, édesapja pedig elhozta nekünk a stúdióba.

Milyen legyen a gyerekbiztos lakás, és hogyan szoktassuk kutyához a kicsit?

Nyári Diáéknál a legaktuálisabb probléma, hogy kezeljék a kutyájuk féltékenységét, aki eleinte jól fogadta a babát, de most valami megváltozott. Szabó Zsófiék már megtalálták a megoldást.

Trokán Anna bevállalta


szerző:
2019.01.09. 09:08
Trokán Anna bevállalta

A színésznő nem akart sok helyre menni másfél éves kisfiával, ezért hiába laknak kislakásban, mégis ő hívta meg a rokonokat karácsonykor. De édesanyja görög szokásairól most sem kellett lemondani.

Néha nehezen gonoszkodik a Drága örökösök Mónija

Járó Zsuzsa imád negatív figurákat alakítani, még akkor is, ha néha nehezére esik egy-egy mondatot kiejteni a száján. Reméli, nem fogják nagyon megutálni a szerepe miatt.

Nem kell, hogy a téli hideg tönkretegye a hajunkat

A sapka bőrirritációt okoz, a hideg extrém módon kiszáríthatja a hajat. Mi ez ellen a megoldás? Ebben segített nekünk Mencser Viktória.

Segítség a hátrányos helyzetű, kisbabás családoknak

A hátrányos helyzetű kisgyermekes családoknál a pelenka megvásárlása hatalmas terhet jelent. Ennek a problémának a megoldásában szeretne segíteni a DM az Együtt a babákért programmal.

Ez hiányzik Nyári Diának, mióta nem forgat Barátok köztöt

A színésznő a Reggeli Kifőzdéjének vendége volt, mesélt arról, hogyan éli meg a babázást és elárulta, milyen érzés kihagyni egy kis időre a sorozatban való szereplést?

Papp Gergőn kifogott a hólánc


szerző:
2019.01.09. 08:08
Papp Gergőn kifogott a hólánc

A mai Reggeli azzal kezdődött, hogy a frissen hullott hóban a műsorvezetők megmutatták, hogyan kell hóláncot felszerelni. Zsófi végül átvette az irányítást.

Vándor, Kerekes és Molnár elszavalta a Mizut és a Hello lányokat

Vicces feladatot adtunk a Drága örökösök Szlávenjének és a Family Guy magyar hangjainak. Az előadások parádésak voltak.

Kerekes József a szabadságot szereti legjobban a Family Guyban

A sorozat két szinkronhangja, Vándor Éva és Kerekes József olyan sokat nevetett munka közben, hogy a stúdió végül szétválasztotta őket és külön mondják fel a magyar hangot.

Vándor Éva nem számított erre egy premier napján

A színésznő épp a Vesztegzár a Grand Hotelben című darabban játszott, ami hatalmas siker lett, amikor a kollégái Nemcsák Károly vezetésével alaposan meglepte őt.

A Drága örökösök Szlávenje a Reggeliben!

Molnár Guszti egy - akkor még csehszlováknak nevezett - községben nőtt fel, onnan először Kaposvárra jött, elvégezte a színművészetit, majd Budapesten kötött ki. Szerepálma a Drága örökösökből egyértelműen Szláven volt.

Bujtornak maga Bud Spencer adott tanácsokat

Ma este a XXI. Században mutatjuk be Bujtor István életét. A riporter, Dörmer Csaba elárulta, Bujtor hol és mikor jelent meg a nyilvánosság előtt először, és milyen névvel.

Akár egy nap alatt is visszanyerhetjük az éles látást

Magyarországon 25 éve végeznek lézeres szemműtéteket, az eljárás sokat fejlődött, olyan is van, hogy a műtét után egy nappal már lehet monitort nézni, autót vezetni és nem kell napokig sötét szobában feküdni.

Lotfi Begit kellemes meglepetés érte 2018 utolsó perceiben

Napjaink egyik legnépszerűbb DJ-producere három kisgyermeke mellett sem pihen, ontja a jobbnál jobb slágereket. Elhozta legújabb klipjét, amit Kollányi Zsuzsival együtt készített pár hónappal ikrei születése után.

Rakonczay Gábor elérte a Déli-sarkpontot!

Arcán és orrán fagyási sérülésekkel, de elképesztően boldogan ért célba az első magyar, aki gyalog tette meg ezt az utat 44 nap alatt. Telefonon mondta el élményeit.

Wossala Rozina megtanította Papp Gergőt alaplevet főzni

Reggel 6 órakor már izzott a főzőlap a Reggeli stúdiójában, a műsorvezetők levest főztek. Rozina elárulta 3 lépéses receptjének titkát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való