KERESÉS search-close

Papp Gergely

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papp Gergely"

PAPP GERGŐ: Második otthonomnak választottam a Balatont

Papp Gergő már egy pár éve második otthonának tekinti a Balatont. Riporterünk arról kérdezte a Reggeli házigazdáját, hogy mit jelent neki a magyar tenger.

Meglepően sok sztár adta be a válási papírokat az elmúlt évben

Megdöbbentően sok sztár adta be a válási papírokat az elmúlt évben, a legtöbbször nem is pár éves házasságok, hanem közel 20 évesek mentek tönkre. Nemrég derült ki, hogy Zsédényi Adrienn, azaz Zséda, 20 éve tartó házassága is véget ért. Pedig férjével elválaszthatatlannak tűntek.

Rami zsigulival indult a sivatagba?


szerző:
2020.01.30. 08:53
Rami zsigulival indult a sivatagba?

Zsigulival vág neki Afrikának Attila atya. A cél nemes, Molnár Attila tanszereket is visz majd adományként. A Bodrinak elnevezett autót Ramiék is elvitték pár körre.

Finom étel kevés alapanyagból? Peller Mariann segít!

A Reggeli nézői megszokhatták már, hogy Peller Mariann a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozásban hisz. Ezúttal megmutatta, hogyan lehet igazán kevés alapanyagból nagyon jó ételt készíteni.

Oszvald Marika már úton van a Budapest-Bamako rally-ra

Elképesztő, mire vállalkozik Oszvald Marika: elindul a Budapest-Bamako rally-n. Élete legveszélyesebb kalandjába vág bele 67 évesen a színésznő, akit Olaszországban értünk utol.

Papp Gergő lett Rami munkahelyi férje?

Gergő sokat viccelődött már vele, hogy Ramival olyanok, mint a Reggeli egyik házaspárja. Ezek után meg is jött az első veszekedésük.

Mire elég napi tízezer lépés?


szerző:
2020.01.30. 08:14
Mire elég napi tízezer lépés?

Jövő hét hétfőn, elkezdjük a 10.000 lépéses Reggeli kihívást: egy hétig itt a Reggeliben minden műsorvezető mérni fogja mennyi lépést tesz meg egy hét alatt. Ramiék azonban előtte kiderítették Nagy Bettina személyi edzőtől, mire is elég az a 10.000 lépés egy nap alatt.

Szabó Erika kreatív ötlettel népszerűsíti a költészetet

A színésznő öccsével összefogva szeretné visszacsempészni a költészetet az emberek életébe. Ez az új vállalkozás ráadásul összekovácsolta a testvéreket. 

Hajdu Steve kedvéért Ökörapátiban is kitör a golf-mánia

A Drága örökösök Palágyi Sándora golfversenyt rendez a faluban. De vajon a golfrajongó Hajdu Steve ötlete volt a viadal? Rami és Gergő kiderítték! Steve emellett élete első játékfilm rendezéséről is mesélt.

A Zanzibar 20 év után megújulva dübörög tovább

A 20 éves évforduló új alkotói energiákat szabadított fel a zeneakarban, nem is véletlen, hogy egy teljesen friss dallal jöttek ki nemrég. Az Eltévedtél klipjében ráadásul Görög Zita a főszereplő.

A Momentán Társulat interaktív előadással küzd az alkoholfüggőség ellen

A Szétcsúszva program tavasz végéig 3000 magyar középiskolással szeretné megismertetni a fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeit. A Momentán Társulat interaktív színházi edukációs előadása ezzel a céllal jött létre.  

Mi lehet a Rubik-kocka titka?


szerző:
2020.01.30. 07:03
Mi lehet a Rubik-kocka titka?

Ifjabb Rubik Ernő 45 éve adta be a szabadalmi kérelmet a Rubik-kockára. Ennek apropóján, Rami és Gergő megnézték, mi ennek a játéknak a titka és hogy az elmúlt majdnem fél évszázadban, hova fejlődött.

Józan Laci balett táncos is lehetett volna!

A színész rengeteg munkával köszönti 2020-at, hiszen nincs megállás a színházi szerepei között. Azonban a beszélgetés során kiderült: teljesen más irányba is haladhatott volna az élete.

PIMASZ ÚR: Mutasd meg a kávédat és megmondom ki vagy!

Papp Gergőnek, a Reggeli műsorvezetőjének fiatalkora óta szenvedélye a kávé. Még a Pimaszúr Párizs ellen című könyvének borítóján is kávéval a kezében látható. Elmesélte a kávéhoz fűződő viszonyát, és egy titkot a Korda házaspárról...

Klippremier! Opitz Barbi - Meddig várjak?

Elkészült az énekesnő legújabb videoklipje, melyet legelőször a Reggeli nézői láthattak.

Új párkereső érkezett a Love Islandbe!

A Reggeli műsorvezetői ismét beszámoltak a párkereső valóságshow történéseiről és arról, hogy Máté érkezésével miért borult fel a villa élete.

Hatalmas örömhír érte a Drága örökösök egyik szereplőjét!

Mohácsi Norbert alakítja az RTL Klub nagysikerű sorozatában Gál Danit. A színészt arról kérdeztük, milyen érzés volt számára az a pillanat, amikor a karaktere megtudta, hogy édesapa lesz.

Palóc Roham: jótékonykodás futással!

Második alkalommal lesz jótékonysági akadályfutás Salgótarjánban. Ennek alkalmából az esemény főszervezőjével, Bulgovszky Verával és Kanyó Zsolt paralimpikonnal beszélgettünk.

Vallomás: Jaksity Kata nagyon nehéz időszakon van túl!

Az üzletasszony rengeteg dolgon ment keresztül az utóbbi időben. Kata folyamatosan kereste a megoldást a problémáira, de végül rájött, hogy igazából saját magán segíthet - erről a különleges "utazásról" beszélgettünk Katával.

Tippek: Hova utazhatunk ősszel?


szerző:
2019.09.11. 07:53
Tippek: Hova utazhatunk ősszel?

Portugália, Marokkó, vagy Jordánia? A Reggeli műsorvezetői segítenek nekünk a döntésben!

Pusztai Olivér: beszélnünk kell a gyűlölet-bűncselekményről!

A közismert stylist, vlogger sajnos saját bőrén tapasztalta meg a bántalmazás több formáját. A Reggeliben mesélt szomorú tapasztalatairól, és arról, hova fordulhatunk segítségért, ha gyűlölködéssel találjuk szembe magunkat.

Sándor Orsi egy igazi példakép!


szerző:
2019.09.11. 07:28
Sándor Orsi egy igazi példakép!

A műsorvezető nemcsak az étkezésben tudatos, hanem a karrierjében és a magánéletében is. A Kifőzdében elmesélte Orsi, hogyan tud mindenre odafigyelni, és hogyan menedzseli az életét.

Valójában mire van szüksége a kutyánknak?

Mint az embereknek, ugyanúgy a kutyáknak is vannak alapszükségletei, ők is vágynak mindennap a törődésre és szeretetre, de hogy ez mit is jelent - erről mesélt nekünk Korom Gábor.

Kulisszatitkok: így készült Opitz Barbi legújabb videoklipje!

A 2016-os X-Faktor győztesének elkészült vadonatúj videoklipje a "Meddig várjak még?". Az énekesnő a Reggeliben mesélt a dalról, és arról, hogyan és hol készült a legújabb videoklipje.

Makány Márta hihetetlen átalakuláson ment keresztül!

A divattervező 40 kilogrammtól szabadult meg, de esze ágában sincs leállni, a célja az, hogy 59 kilogramm legyen.

Honeybeast az esélyegyenlőségért!

A népszerű zenekar koncertjük bevételéből egy olyan előadás megvalósítását támogatja, melyben fogyatékkal élő színészek is szerepelnek.

Fenntarthatósági Nap: műanyagmentesség a vállalatoknál!

Szeptember 14-én, szombaton a Magyar Telekom szervezésében kerül sor a tizenkettedik Fenntarthatósági Napra az Akvárium Klubban.

Zoltán Erika és Miss Bee: itt a legújabb videoklip!

Néhány héttel a Casanova feldolgozás elképesztő sikere után egy másik ismert dal bújt új köntösbe: ezúttal az „Életfogytig szerelem” című sláger kapott egy kis ráncfelvarrást.

Mindent a mobilparkolásról!


szerző:
2019.09.10. 07:57
Mindent a mobilparkolásról!

Mi a Reggeliben nagyon szeretünk az innovatív újdonságokról beszámolni, éppen ezért akadt meg a szemünk már korábban is Parkl-n, akik forradalmasították a parkolás mindent formáját. Ezúttal az utcai parkolásról lesz szó: vendégünk a Parkl ügyvezetője, Somogyi Zsolt.

Itt az allergiaszezon!


szerző:
2019.09.10. 07:40
Itt az allergiaszezon!

Hogyan védekezzünk, mit tegyünk, hogy megelőzzük a súlyos tűneteket? Mutatjuk!

Ismerd meg Huncutkát és Ficánkát!

A két tündér kutyus gazdit keres! Segítsünk nekik!

Dráma és könny a Love Islandben!


szerző:
2019.09.10. 07:30
Dráma és könny a Love Islandben!

A Reggeli műsorvezetői összegezték a párkereső valóságshow legfrissebb eseményeit.

Őszintén vallott betegségéről Cserpes Laura!

Az énekesnő a Reggeli Kifőzdéjében mesélt pajzsmirigy problémájáról, a gyógyulásról, vadonatúj videoklipjéről és egy különleges színházi produkcióról is.

Mindent tudni akarunk a pingpongról!

Ilyenkor nyáron előkerülnek a szekrény mélyéről a pingpong ütők és labdák: mindenki odaáll az asztal mellé és jöhet a vérre menő küzdelem. De vajon mindenki tisztában van az asztalitenisz pontos szabályaival?

Zoltán Erika újragondolva: ikonikus dal modern köntösben!

Egy nem akármilyen négyes állt össze, hogy egy nagysikerű slágert újragondoljanak: Zoltán Erika és Lotfi Begi a közös munkájukról meséltek.

Dallamtapadás: Lotfi Begi, Zoltán Erika, Dér Heni, Curtis - Casanova

Hallgasd meg Zoltán Erika nagysikerű slágerét - újragondolva!

Önkénteseket vár a Sziget!


szerző:
2019.07.25. 08:10
Önkénteseket vár a Sziget!

A 2019-es Sziget Fesztiválon idén is várják azok jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni. A szigetes önkéntes munka különböző területeken kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket. Jelentkezz!

Szilágyi Áron:

A kétszeres olimpiai, világ-, és Európa-bajnok kardvívó a Budapesten megtartott vívó-világbajnokságról mesélt: az egyéni versenyben nem jutott be a legjobb 16 közé. Áron úgy érzi, mentálisan nem tudott eléggé felkészülni.

Kihirdették a felvételi ponthatárokat!

Végre kihirdették a felvételi ponthatárokat a szeptemberben induló szakokra. A felvételizők számára most dől el, hogy hol tanulnak, vagy éppen nem tanulnak tovább.

Figyelem! Programozni menő!


szerző:
2019.07.25. 07:40
Figyelem! Programozni menő!

Kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Nagyon sokan örülnek, de rengetegen csalódtak. Utóbbiak most újragondolják a pályaválasztást és újratervezik a karrierjüket: nekik is kínálhat alternatívát következő vendégünk, Boda József, a CodeCool ügyvezetője.

Visszaéltek Panyik Anita fotójával!

A Survivor egykori játékosának egyik fényképével igen csúnyán visszaéltek: szexuális tartalmú mém készült belőle.

Összeomlott Panyik Anita!


szerző:
2019.07.25. 07:26
Összeomlott Panyik Anita!

A Survivor egykori játékosa imádja az extrém akadályversenyeket. Idén mindent beleadott a felkészülésbe, de az utolsó 50 méteren történt vele valami, ami miatt hisztirohamot kapott, és összeomlott.

Még mindig töretlen a TNT sikere!

Bátran kimondhatjuk, hogy egészen a 2011-es nagy visszatéréstől kezdve a TNT sikere a mai napig töretlen. Ezt a sikert ők nem aranylemezekben, hanem nagykoncertekben mérik, amit idén június 29-én tartanak meg és óriási bulit ígérnek. Vendégünk a stúdióban: Dobrády Ákos és Zuber Krisztián.

A Nyerő Páros játékosai imádják a közös munkát és a közös életet!

Sánta Laci és kedvese, Sánta Júlia a Mamma Mia! musical első próbáján találkoztak a Madách Színházban. Akkor még nem sejtették, hogy 5 évvel később már egy 3 éves kisfiú szülei lesznek. Hogy milyen napi 24 órában együtt élni és dolgozni a szerelmünkkel, erről meséltek nekünk a Reggeliben! 

Balsai Móninak egy gyerekkori álma vált valóra!

A színésznő, az Alivág főszereplőjeként több akciójelenetben is játszott, ahol bizony fegyvert is kellett használnia. A Reggeliben elárulta a színésznő, hogy nem állt tőle távol a dolog, ugyanis gyerekkora óta foglalkoztatja a gondolat, hogy milyen lehet egy igazi lőtéren kipróbálnia magát. Ez a vágya pedig most valóra vált.

Minden kiderül az Alvilág befejező részében!

A Reggeliben Ujj Mészáros Károly, rendező és Balsai Móni, színésznő mesélt a sorozat forgatásáról, a közös és különleges élményekről, és az évadzáró epizódról. Az utolsó részt ma este 21:40-kor láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

Különleges dologra készül a Konyhafőnök séfje és párja!

Sárközi Ákos és  festőművész párja, Szegedi Éva közös kiállításra készülnek, mely a #színesenfestek címet kapta.

Sárközi Ákos így kérte meg szerelme kezét!

A pár a Reggeliben mesélte el a romantikus lánykérés részleteit...

Survivor Anita elhagyja az országot?

A fiatal lány a Reggeliben mesélt arról, hogy mindene a környezetvédelem, és már azon is elgondolkodott, hogy feladjon mindent, és önkéntesként járja majd a világot.

Survivor Anita komoly dologra hívja fel a figyelmünket!

A Konyhafőnök VIP-ből és a híres túlélő show-ból ismert fiatal lány a közösségi oldalán tette közzé azt a nem mindennapi dologot, amibe másfél éve vágott bele.

Trokán Péter óriási elismerésben részesült!

Az 50 éve pályán lévő színész, akit idén márciusban Magyarország Érdemes Művésze díjjal tüntettek ki, örömmel mesélt karrierjéről, és magánéletéről a Reggeli műsorvezetőinek.

 Cápák között: gasztro tematikai vállalkozás kapott tőkelöketet!

Apránként, lépésről lépésre, először a körutat, aztán az országot, majd a világot szeretné meghódítani pörkölt alapú street foodjával, ezért vonult a cápák elé Ponyiczky László a Gulyásbombával. A Cápák közöttben végül két befektető is támogatta a vállalkozását, egészen pontosan 20 millió forinttal.

Gáspár Győző VV Zsuzsut szívesen látná a Konyhafőnökben?

A BeleValóVilág műsorvezetője a ValóVilág9 powered by Big Brother élményeiről mesélt a Reggeliben, miközben arról is beszámolt Győző, hogyan tudott több mint 20 kilogrammtól megszabadulni.

Temesvári Csilla elkalauzol minket a retro bútorok világába!

Ki ne emlékezne a rendszerváltás előttről visszamaradott tojásszékekre? És a teljes falat eltakaró tengerparti poszterekre? Van, akiben kellemes, nosztalgikus élmények törnek elő, de olyan is akad, aki inkább szabadulna az emlékeitől is. Miért lehet ez? Mitől lesz egy bútor retro? És hogyan alakult a magyar bútorgyártás a rendszerváltás előtt? Ezekről beszélgetünk a XXI. század szerkesztő-riporterével, Temesvári Csillával.

Hajas Laci megválaszolta: van-e élethosszig tartó szerelem!

A Reggeli műsorvezetői feltették a nagy kérdést: létezik-e örök szerelem...

Most pontosan mi is van Michl Juli és Ember Márk között?

A színészek a Reggeliben meséltek arról, hogy milyen érzés volt a közös munka Márk első videoklipjében, illetve arról is, miért hiszik azt a nézők, hogy közöttük több van, mint barátság.

Az Oltári csajok sármos színésze zenei karrierbe kezdett!

Ember Márkot eddig színészi oldaláról ismerte meg a nagyérdemű, sokan nem is tudják róla, hogy gyerekkora óta zenél és 9 hangszeren játszik: első szerzeményében rögtön egy komoly témához nyúlt.

Klippremier: Ember Márk - Jobb, hogyha mennél

A színész első videoklipjét a Reggeliben láthatják először a nézők.

Vásáry André meghódította Amerikát!

Az énekes nemrég a tengerentúlon tartott koncertet kint élő magyaroknak. Az élményeiről pedig André a Reggeliben mesélt.

Hajas Laci szomorú búcsút vett a fiától

A mesterfodrász fia nem olyan rég Amszterdamba költözött, ami nem ment zökkenőmentesen, ugyanis Laci elárulta, egyáltalán nem volt könnyű az elválás...

Hajas Laci:

A mesterfodrász a Reggeliben mesélt a nemzetközi karrierjéről, az imádott szakmájáról, kulisszatitkokról és arról, hogyan készül a karácsonyra.

Nyerj koncertjegyet karácsonyra!

Az RTL Reggeli és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából most itt a lehetőség, hogy nyerj egy páros belépőt a Pink Martini koncertjére a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Mutatjuk, hogyan lehet játszani!

Déli-sark Expedíció: Rakonczay Gábor újabb 19 kilométert tett meg!

November 24-én kezdetét vette a Déli-sark Expedíció: az előttünk álló másfél hónap során Rakonczay a szárazföld, vagyis az Antarktisz széléről indulva megkísérli elérni a Déli-sarkpontot – első magyarként.

Opitz Barbi karácsonyi lázban ég


szerző:
2018.11.29. 08:32
Opitz Barbi karácsonyi lázban ég

A 2016-os X-Faktor nyertese szintén részt vett az Ökumenikus Segélyszervezet kampányában, és nem is tagadja, mennyire várja már az ünnepeket. 

 

Mit gondol Nádai Anikó és Puskás Peti a VV9 versenyzőiről? Most kiderül!

A ValóVilág 9 műsorvezetői a Reggeliben meséltek arról, mit gondolnak az idei csapatról, a motivációikról, és... az értelmi képességeikről!

Idén is MikulásGyár!


szerző:
2018.11.28. 08:37
Idén is MikulásGyár!

14. alkalommal tárja ki kapuit az ajándékozók előtt a MikulásGyár! A jótékonysági akció központi helyszíne idén a Millenárison lesz, ahol a szervezők számos ünnepi programmal várják az adományozókat.

Nemcsák Károlyt a budapesti Backstreet Boys koncertre!

Nemcsák Károly beavatott minket a Backstreet Boys-nóta szavalás kulisszatitkaiba és körülményeibe!

Ünnepi kutyakölcsönzés?!


szerző:
2018.11.28. 08:21
Ünnepi kutyakölcsönzés?!

Korom Gábor, a Tükör módszer alapítója egy új lehetőségről mesélt nekünk!

A The Carbonfools új klipjében minden benne van, amit tudni akarsz a szexről!

A The Carbonfools elhozta hozzánk legújabb klipjét, amit a Hunger című dalukhoz készítettek - utána pedig azt is elárulták, hogy az alapötletet Woody Allen filmjéből vették!

Fogadd örökbe Mogyit, a világ legnyugisabb kutyusát!

Ahogy a nézők már megszokhatták, a Heti szőrös blokkunkkal igyekszünk segíteni a gazdátlan kutyusunkon. Jöjjön most egy újabb kis árva: Mogyi!

Görgényi Fruzsi nem akármilyen vlogot indít!

Görgényi Fruzsi, a Barátok közt gyönyörű színésznője úgy döntött, vlogolásba kezd - igen ám, de annak csak úgy van értelme, ha szól is valamiről. Fruzsi remek témát talált!

Ezt látnod kell: csütörtökön Random Shooting Day kiállítás!

A legnehezebb, mikor valaki el akar indulni egy úton, az a megfelelő csapat megtalálása és leszervezése. Többek között ezen is szeretett volna változtatni az a csoportosulás, amiben stylistok, fodrászok, fotósok segítenek egymáson. Ha pedig ezekből a képekből egy kiállítás keretein belül jó célt is szolgálnak, akkor már elmondhatják, hogy sikeres volt a projekt! A Random Shooting Days ötletgazdájával, Kockával beszélgettünk!

Borbély Alexandra sikerről és karrierről

Ha a siker a téma, akkor elkerülhetetlen egy színésznő története - Borbély Alexandra volt a vendégünk, aki a közönség előtt éli a pályáját és sikert sikerre halmoz!

Tenki Réka a húgával rivalizál?


szerző:
2018.11.27. 09:04
Tenki Réka a húgával rivalizál?

Tenki Réka húga, Dalma is színészként építi karrierjét - rivalizál-e egymással a két Tenki? Most kiderül!

Tenki Réka Európa 10 legjobbja között!

2016-ban neki ítélték a Színikritikusok Díját a Legjobb női főszereplő kategóriában, tavaly az amerikai Variety magazin a 10 legígéretesebb filmes közé választotta. Vendégünk Tenki Réka!

Földes Eszter kisfiáról mesélt!


szerző:
2018.11.27. 08:31
Földes Eszter kisfiáról mesélt!

Az első gyermeke érkezése utáni hónapokat sok édesanya majdhogynem teljes káoszban, kialvatlanságban és sokszor kétségbeesésben tölti, Földes Eszternek nincs ideje ezen gondolkodni. Színházban játszik és filmet is forgat anyukaként - a részletekről ő mesél nekünk!

Gubás Gabi szülési fázisban van!

Gubás Gabi napja reggeltől estig be van táblázva munkával, szabadidejében pedig anyuka és feleség. Most nem csak terveiről, hanem vételen energiáinak forrásáról is kérdeztük!

Radics Gigi történelmet írt!


szerző:
2018.11.27. 08:11
Radics Gigi történelmet írt!

Radics Gigi már Amerikában is tarol! Új dala, a Moment az 52. helyen nyitott egy amerikai slágerlistán, ezzel a második legerősebben nyitó szám lett a kategóriájában. Gigi az első hazai zenész, aki ezt elérte!

Csatlakozz te is a #nemrólamszól kihíváshoz!

Hazánkban 2014 óta ösztönöznek minket minden év november 27- én, hogy gondoljunk azokra, akik rosszabb körülmények között élnek, mint mi, és tegyünk értük! De hogy mit is jelent pontosan a Giving Tuesday, azaz az adakozó kedd? Most kiderül!

Esztergályos Cecília: „Járatlan utat jártért el ne hagyj!”

Esztergályos Cecíliával örök optimizmusáról, életéről, karrierjéről, és a sikerről, sikerességről is beszélgettünk!

Kommandósok a Reggeli stúdiójában!

A büntetés-végrehajtás kommandósai közé csak a legjobbak kerülhetnek be. Mivel foglalkozik pontosan ez a különleges egység? Dormán István őrnagy és Tapolcsányi Zsolt őrmester válaszol!

Palya Bea kiénekli magából válását

Az énekesnő az elmúlt időszak fájdalmát, küzdelmeit, útkeresését zenéjén keresztül fejezi ki - a Két Ház című dal klippremierje után erről is beszélgettünk vele.

Holdampf Linda halloweeni jelmezeket darál!

Ha már itt a Halloween, nézzük meg milyen jelmezekben érdemes elindulni csokikat kérni, és mi az, amit mindenképpen kerüljünk el!

Tanulj Geszti Pétertől!


szerző:
2018.10.31. 08:40
Tanulj Geszti Pétertől!

Geszti Péter különleges dologba fogott, idén másodszor tart szemináriumot: a marketing területen szerzett tapasztalatait adja át az érdeklődőknek. A részletekről ő mesélt nekünk!

Így készül a Halloweenre az MDC!


szerző:
2018.10.31. 08:16
Így készül a Halloweenre az MDC!

Nemcsak a Reggeli műsorvezetői veszik ilyen komolyan a Halloweent, hanem az MDC tagjai is, akik minden évben beöltöznek és rémisztőbbnél rémisztőbb maszkokat viselnek!

Survivor Emese: „Életem egyik legjobb hat hete volt”

Emese később kezdte meg a játékot, mint a többi szigetlakó, ami nem vált hasznára - a részletekről ő mesélt nekünk!

Önmegvalósítás férfi sminkesként?

Fiatal kora ellenére több évtizede a szakmában alkotó, profi sminkeseket is lepipál kreációival, amiket rendszeresen meg is mutat az interneten. Missziója, hogy arra inspirálja az embereket, hogy merjenek önmaguk lenni. Vendégünk Mészáros Csaba!

Bepoloskázták a Reggeli stúdióját!

Azt gondoltuk, hogy az aug. 16-i adásénál nem lesz szürreálisabb kezdés a Reggeli történetében - erre tessék!

Papp Gergő kiderítette, milyen is egy felnőtt barát hotel

Gergő tovább folytatta kutatómunkáját Hévízen, ahol felfedezte a felnőtt barát hotelek titkát, sőt még egy kis gasztro-kóstolóban is része lehetett.

Papp Gergő felfedezte magának Hévízet!

Papp Gergő meghosszabbította a hosszúhétvégéjét. Épp Hévízen pihen, és igyekszik minél több információt megtudni erről az egyedülálló és különleges környezetről. Kiderítette például, hogy mi is az a medical wellness.

Fogadd örökbe Tücsköt!


szerző:
2018.09.26. 09:00
Fogadd örökbe Tücsköt!

A Vigyél Haza Alapítvány segítségével újabb kutyus keresi gazdiját. Az elgázolt kutyust balesete után az alapítvány vette magához. Dr. Faragó Vivien mesélt róla, kiknek is ajánlaná igazán a játékos Tücsköt.

Az utolsó napsugarakat is kihasználták Papp Gergőék

Az utolsó simogató napsugarakat is kihasználta Papp Gergely és felesége - a Balatonhoz ugrottak le egy gyors látogatásra. A pihenés ráadásul a duplán indokolt volt, hiszen felesége, Judit a születésnapját ünnepelte.

 

750 kilométeren keresztül népszerűsítették a magyar minőségi termékeket

Idén 13. alkalommal startolt el Magyarország egyetlen olyan Rally versenye, ahol a megmérettetés nem a sebességről szól. 110 autó 2 nap alatt, összesen 750 kilométeren keresztül népszerűsítette a magyar minőségi termékeket. A résztvevők összesen 11 helyszínt látogattak meg, ahová nem csak időre kellett odaérni, de különféle játékokban is bizonyítaniuk kellett.

PIMASZÚR: „Sajnos nagyon szeretek enni”

110 autó 2 nap alatt, összesen 750 kilométeren keresztül népszerűsítette a magyar minőségi termékeket. A két napos túra során nem csak a hazai üzemek termékeivel, hanem azok előállításával is megismerkedhettek a versenyzők. A Coop Rally útvonalán többek között élelmiszerboltokba, papírgyárba és borászatba is ellátogattak a résztvevők.

Miki ellátogatott a Nyíregyházi Állatparkba is

A Pangea Hotel felfedezése után Miki az Állatparkba is ellátogatott, ahol Gajdos László igazgatóval meglesték a parkot, majd újra visszatért a hotelbe is.

Miki felfedezte Európa egyetlen állatkert szállodáját

Miki egészen Nyíregyházáig utazott, hogy kipróbálhassa a Pangea Hotelt, amelyet egyedülálló módon egy állatkert vesz körül. A 35 hektáros tölgyerdőben található Nyíregyházi Állatpark szállodája sok-sok élménnyel várja a pihenni vágyókat.

Scherer Péter legújabb filmjéről mesélt

A legtöbben a humoros karaktereit ismerik, azonban rengeteg műfajban kipróbálta már magát. Vajon milyen projektekre készül a színész mostanában?

Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe!

A színésznő 16 évig volt Berényi Miklós ellenfele, és időnként – így most is – visszatér a sorozatba rendet tenni. Persze, Edit nemcsak ikonikus szerepéről mesélt, hanem hamarosan érkező kisunokájáról is.

Nézz be a New York-i Divathét kulisszái mögé!

A héten zajlik a New York Fashion Week, ami a divatvilág legnagyobb rendezvénye! Kint van New Yorkban az Amnesia is, akik már gőzerővel készülnek a csütörtöki divatbemutatójukra. Lessünk is be a modellek ruhapróbájára, azaz a „fitting”-re.

Szabó Simonék meztelensége felkavarta a kedélyeket?

A színész elgondolkodott, hogy a vasárnapi produkciójuk után, csak egy törölközőben érkezik a Reggelibe, de meggondolta magát. Vajon mire készülnek ezen a héten? A Szenzációs Négyes mellett saját kisfilmjéről is mesélt Rozináéknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való