KERESÉS search-close

Peller Anna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Anna"

Nagy Ervin A Konyhafőnök Fináléjában és az Álarcos énekesben!

Nemrég átvette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadón, a Tanár című RTL-es sorozatában nyújtott alakításáért, illetve most egy új szerepben is megmutatkozhat, ő lesz az Álarcos énekes vendégnyomozója. 

Mucsi Zoltán szakmunkás tanulóból lett az ország egyik legsikeresebb színésze

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, színházi sikerdarabok és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Mucsi Zoltánról jelent meg egy könyv, amit jó barátja, Bérczes László írt meg.

Balsai Móni anyuka és a legjobb színésznő is lett ebben az évben

A színésznő idén júniusban osztotta meg a Facebook oldalán a csodálatos hírt, hogy anya lett. Balsai Móni, párjával, Ujj Mészáros Károly rendezővel ugyanis örökbe fogadott egy kisbabát. Múlt héten pedig arról szóltak a hírek, hogy Móni kapta a Televíziós Újságírók díját a „legjobb színésznő” kategóriában, az Alvilág című sorozatban nyújtott alakításáért.

Innen ismerhetjük fel, ha pszichológusra van szükségünk!

A boldogságot hajszoljuk, közben gyakran megfeledkezünk arról, hogy egycsapásra minden megváltozhat. Jöhetnek hullámvölgyek, tragédiák, sorscsapások. De az apró bukkanókat is nehezen kezeljük, aggódunk a családunk miatt, félünk az öregedéstől, a vírusjárványról már nem is beszélve. Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük, mi okozhatja a hangulatváltozásainkat, és azokat hogyan kezelhetjük.

Gerendai Károly hitelfelvétellel próbálja elkerülni, hogy csődbe menjenek az éttermei

A szeptemberben érvényes határzár satuközeli állapotot idézett elő a beutazóturizmusban, ami a tavaszi törés után újra térdre kényszeríti a budapesti éttermeket, szállodákat. Ezzel kapcsolatban vendégünk Gerendai Károly volt, akinek több étteremben van érdekeltsége.

KLIPPREMIER! Új köntöst kapott a 25 éves Takarítónő az Animal Cannibalstől

Már 30 éves is elmúlt az Animal Cannibals, idén pedig az egyik legsikeresebb és legismertebb daluk, a Takarítónő 25 éves lett. Ennek örömére csináltak ebből egy feldolgozást, amit csak most láthatnak nálunk először.

Nyári Dia újra a Barátok közt-beli szerelme oldalán lesz látható

Nemrég még úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy megszereti a futást, ma pedig már túl van élete első félmaratonján. Hogy milyen célokat tűzött ki magának, arról most Nyári Diát kérdeztük.

Sikerül elérni, hogy legyen szerelemvízum a korona idején?

Gondoljunk bele, milyen érzés lehet, hogyha nem találkozhatunk azzal, akit szeretünk. Ezzel kapcsolatban egy egyetemi hallgató petíciót indított, hogy egyszerűbben utazhassanak és találkozhassanak egymással a nem házas, más országokban élő párok. A témában Balogh Ákost hívtuk meg, aki mindent megtesz azért, hogy legyen „szerelemvízum”.

Miért hajtanak fel egyre többen forgalommal szemben az autópályára?

Múlt héten két megrázó felvételt is láthattunk, amikor az autós a forgalommal szemben közlekedett! Az elmúlt években tíz személyi sérüléses baleset történt emiatt a hazai utakon. De vajon mi lehet annak az oka, hogy egyre több az ilyen eset? Kőrös András, vezetéstechnikai instruktor reméljük megfejti nekünk ezt a rejtélyt.

Vérplazma-terápiával elkerülhető, hogy lélegeztetőgépre kerüljenek a koronavírusos betegek

Már vannak olyan koronavírusos betegek, akiknél sikeres volt a vérplazma-terápia. Hatékony áthidaló gyógymódnak tartják, és hogy eddig hány beteg gyógyult meg és ez hosszútávon megoldás lesz-e a gyógyulásra, arról a szérum kifejlesztését végző cég első emberét, illetve a Testnevelési Egyetem Rektor helyettesét kérdeztük, dr. Lacza Zsombort.

Jocó bácsi: „Furcsa látni, hogy napról napra tűnnek el a gyerekek”

Meddig bírja még bezárás nélkül az iskola? Hogyan viselik a diákok, hogy maszkot kell hordaniuk és fertőtleníteni a kezüket? Ezekről kérdeztük mindenki Jocó bácsiját, Balatoni Józsefet.

Reggeli 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 06:00
Egyre nehezebb dolga van a párkeresőknek: miért?

A koronavírus járvány nagyban megnehezítette a párkeresők életét is. Kánya Katát arról is kérdeztük, hogy mennyire változtak meg az ismerkedési szokások korosztályonként? Kik találnak könnyebben párra: az idősek vagy a fiatalok? Meglepő választ kaptunk!

Aránytalanul nő a koronavírussal fertőzöttek száma: miért?

A koronavírus járvánnyal a halálozások száma is elkezdett emelkedni. Vajon továbbra is növekedni fog ez a szám? Törvényszerű, hogy eléri újra az idősebb korosztályt is a vírus? Mi lehetne a megoldás? Hogy lehetne megszakítani a fertőzésláncot? Minderről Ferenci Tamás biostatisztikussal beszélgettünk.

Mit gondolnak a tinik a digitális oktatásról?

Mit gondolnak a tinik az online világról? Mit várnának el a szüleiktől és mit változtatnának a digitális oktatáson? Egy kutatásban erről kérdezték a 13-17 éves fiatalokat. Hogy mik a felmérés tanúságai arról Dr. Gyurkó Szilvia, gyermekjogi aktivistával beszélgettünk.

Televíziós díjat nyert a Cápák Között: mi a siker titka?

A múlt héten zajlott a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, amelyen több RTL-es produkció mellett a Cápák Között is elhozhatott egy díjat, méghozzá Reality kategóriában. A műsor sikeréről Varró Szabolcs kreatív producerrel, valamint Balogh Levente és Balogh Péter befektetőkkel beszélgettünk.

A gyászt dolgozza fel Mundruczó Kornél díjnyertes filmje

Tarolt Mundruczó Kornél filmje, a Pieces of a Woman az idei Velencei Filmfesztiválon: a legjobb színésznőnek járó díjat Vanessa Kirby kapta. Valamint a diákzsűritől elhozta a Legjobb filmnek járó különdíjat is.

A Konyhafőnök döntős kiesője újra belevágna!

Zajlik a döntő hete A Konyhafőnök versenyében, hétfőn este pedig, talán a legpozitívabb személytől, Edittől búcsúzhattak a nézők. A Svájcban élő versenyző azt is elárulta mit csinálna másképp, ha ismét belevágna a versenybe.

Karrierváltás a járvány idején: hogyan érdemes csinálni?

A koronavírus rengeteg változást hozott az emberek életébe, van, aki elvesztette az állását, sokan karrierváltásra kényszerültek. Hogy ebbe hogyan érdemes belevágni, arról Regényi Gábor András, pénzügyi tanácsadót kérdeztük!

HETI SZŐRÖS: Gazdiját keresi, Süti

Sütit Pest környékén tartották nagyon rossz körülmények között és állatbarátok kérésére vette gondozásába a Vigyél Haza Alapítvány. Olyan gazdit keresünk, aki kertes lakásban vagy házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná.

Izgalmas részleteket árult el a Drága Örökösök Gál Danija a 4. évadról!

Vajon Gál Dani szerelmi élete tovább kuszálódik a negyedik évadban? A Reggeli vendége a karaktert megformáló Mohácsi Norbi volt, akit az utcán sokszor állítanak meg Daniként.

Varnus Xavér templomot vásárolt, a hozzá tartozó temetőben két Titanicos sír is van!

Varnus Xavér már egy ideje Torontóban él. Az orgonaművész nem unatkozik, ugyanis vásárolt egy templomot, amelyhez egy temető is jár, így Xavér jelenleg saját templomában tölti karantén idejét.

Reggeli 2020-09-16


szerző:
2020.09.16. 06:00
Fel kell készülnünk az online oktatásra?!

Mivel Lukács Miki és Peller Anna kislánya most első osztályos, ők még nem tapasztalták meg, milyen, ha az iskola otthon van, és ők a tanárok. Viszont már készülnek arra, hogy ki melyik tantárgyat oktathatná Annabellának. Edvin Marton és felesége Adrienn már jóval gyakorlatiasabbak a témában.

Papp Gergő ágyában még Paris Hilton is hentergett

A Reggeli műsorvezetői és a Visváder-házaspár elárulta, milyen furcsa szokásaik vannak éjszaka, alvás közben. Közben pedig egyéb érdekességek is kiderültek róluk.

Reggeli 2020-09-11


szerző:
2020.09.11. 06:00

Reggeli 2020-09-04


szerző:
2020.09.04. 06:00

Reggeli 2020-09-03


szerző:
2020.09.03. 06:00
Kovács Patrícia büszke a fiatalokra, akik elfoglalták a Színház- és Filmművészeti Egyetemet

Kovács Patrícia rendkívül sokoldalú: lehet vele találkozni tévében, filmvásznon és színházban is. Most egy egészen szokatlan szerepben láthatjuk a most forgó Szia, életem című filmben, amiben egy örömlányt fog alakítani!

Gallusz Niki akár már most újrakezdené az Álarcos énekest

Ismét indul a nyomozás: vasárnap indul az ország kedvenc showműsorának, az Álarcos énekesnek a második évada. Négy mindenre elszánt nyomozó ássa bele magát a nyomokba, hétfőn pedig kiderült, hogy ki váltja Dancsó
Pétert: ez pedig nem más, mint Hargitai Bea! Most mi is készülünk az adásra és felidézzük az első évad legjobb pillanatait a győztessel, a Nyuszival: vagyis Gallusz Nikivel!

Hamarosan mozikba kerül a Szabó Győző életéről szóló film, a Toxikoma

Valami Amerika, Kincsem, csak két film Herendi Gábor leghíresebb munkái közül. Hamarosan pedig ismét nagy dobásra készül: októbertől a mozikban a Toxikoma, amely Szabó Győző életének sorsfordító szakaszát viszi vászonra. A film egy drogfüggő és egy pszichiáter egymásnak feszülését mutatja be.

Marozsán Erika producerként szeretné kiaknázni a nemzetközi kapcsolatait

Marozsán Erika karrierje 15 éve töretlen: országról országra utazik, sok felkérése van, rengeteget forgat. Most éppen egy tévésorozatra készül itthon, egy főszerepre Németországban, de a főhadiszállása Amerikában van, ahol a lánya tanul. 1,5 éve beleszeretett egy vadonatúj, mégis hozzá közel álló szakmába: a produceri munkába.

Nyári Alíz nagy családot tervez, de vajon foglalt már a szíve?

Nyári Edit kisfia már 15 hónapos, akinek Alíz a keresztanyja. Alíz azt is megérezte, mikor Edit várandós volt, hogy fiuk fog születni. És hogy mi a helyzet az ő magánéletével? Erről is faggattuk. 

Az egykori szépségkirálynő, Szunai Linda már az anyaságra készül

Pár hónapja már boldog házasságban él Szunai Linda, aki azt is elképzelhetőnek tartja, hogy rövid időn belül édesanya legyen. 

Veréb Tomi dalba foglalta, mi lenne, ha bármit megtehetne

Vajon mit tenne Veréb Tomi, ha 24 órán keresztül csak azt csinálhatná, amit szeretne? A 24 óra című szám arról szól, hogy a körülmények ellenére legyünk vidámak és próbáljuk meg megtalálni azt, ami boldoggá tesz. Iván Alexandrával és Veréb Tomival beszélgettünk.

Nagy Noémi szerint iskolakezdéskor is ugyanolyan fontos a jótékonyság, mint karácsonykor

Itt az iskolakezdés, ami anyagilag is komoly terhet jelent a felnőtteknek, de sok szorongást okoz a gyerekeknek is, ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy ne csak karácsonykor, hanem évközben is jótékonykodjunk. Erre hívja fel a figyelmet a népszerű üzletasszony, Nagy Noémi.

Covid-generáció: Vajon visszavetheti a felnőtté válást a pandémia?

Egy biztos, a mostani fiatalok életében meghatározó élmény lesz a pandémia, aminek többféle hatása is lehet. De létezik olyan, hogy Covid-generáció? Vendégünk Székely Levente, szociológus volt.

Mit tehet a dolgozó szülő, ha a járványhelyzet miatt otthon kell tartania a gyerekét?

Elkezdődött a 2020-as őszi tanév, ismét több ezer gyerek jár iskolába. Nagyon nehéz helyzetben vannak a szülők, hiszen ha bármilyen gyanús tünetet észlelnek, 10 napig otthon kell tartani a gyereket. De ki marad otthon velük? És milyen eszközök vannak a kezében? Ebben Dr. Penz Edina van segítségünkre.

Reggeli 2020-09-02


szerző:
2020.09.02. 06:00
Így kezdték az iskolát és óvodát a magyar sztárok gyerekei!

Sokan talán nem voltak biztosak benne, de úgy néz ki minden gond nélkül elindult ma az iskola. Mi viszont kíváncsiak voltunk, hogy a magyar hírességek hogyan is készültek az iskolakezdésre.

Reggeli 2020-09-01


szerző:
2020.09.01. 06:00

Reggeli 2020-08-31


szerző:
2020.08.31. 06:00
Így készülnek az iskolakezdésre a Peller-nővérek

A küszöbön álló óvoda- és iskolakezdés miatt megkérdeztük a Reggeli műsorvezetőit, ők hogyan készülnek fel szeptember 1-jére?

Reggeli 2020-08-28


szerző:
2020.08.28. 06:00

Reggeli 2020-08-27


szerző:
2020.08.27. 06:00
Ada férjhez ment! A Reggeliben árulta el a részleteket a nagy napról

Titokban? Vagy inkább csak nem kürtölte világgá, de nálunk is többször beszélt róla, hogy készül az esküvőre és most koronavírus ide vagy oda, végre megtörtént! Ada férjhez ment!

Anger Zsolt nagyon félt, hogy nem tudják leforgatni A Tanár 4. évadát

A színész imádja a sorozatot, amiben elég gyakori a színészek között a fizikai közelség, hiszen több szerelmi szál is fut a történetben. Ezért komoly akadályt jelentett a vírushelyzet.

Élő adásban vallotta be az Éjjel-Nappal Budapest Bellája, hogy 11 évesen megerőszakolták

Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Bellának, azaz Kéri Beátának nagyon nehéz élete volt, de a Hősökkel készített új dalában megtörte a csendet és mesélt ezekről a fájdalmas élményeiről.

Így mossuk praktikusan a nyáron hamar felhalmozódó szennyest!

A nyári a melegben a szokottnál is gyakrabban átöltözünk, a gyerekek pedig még több koszos ruhát termelnek. A szennyes pedig az átlagosnál is gyorsabban gyűlik ilyenkor a legtöbb háztartásban. Nem elég, hogy többet kell mosnunk, de sokszor makacsabb foltokkal is szembesülünk.

A rap műfajában is kipróbálja magát Trunk Tamás, akit Dablty néven ismernek a rajongók

Sokan azt gondolják a mai gyerekek csak az Instagrammon és a Tiktokon lógnak, céltalan az életük – de ez csak egy sztereotípia. Trunk Tamás még csak 17 éves, de már túl van egy könyv megírásán, sőt heteken belül a polcokon a második kötete, mellette a magyar síválogatott tagja,
sikeres youtuber, sőt most a rap műfajban is kipróbálta magát.

Németh Kristóf kollégái között egyre több a koronavírusos beteg

A színésznek elég extrémre sikeredett a négy napos hosszú hétvégéje! Hogy pontosan miért is, azt elmesélte a Reggeliben.

Föld körül a Vistával: Látogassunk el a csehek ékszerdobozába, a sör hazájába!

Ha külföldi utazást tervezünk akkor még mindig igaz az, hogy 1-2 héttel az indulás előtt érdemes csak foglalnunk. Főként zöld jelzésű országokban gondolkodjunk. De ahogy már nézőink megszokhatták, itt volt velünk állandó utazási tanácsadónk és ma is segített nekünk a választásban!

Mi a károsabb, a cukor vagy az édesítő?

A legtöbb ember már tudatosan kihagyja a fehércukrot a táplálkozásából, de nehezen mondunk le az édes ízről. De vajon jobb az édesítő mint a cukor?

Van gazdasági válság a járványhelyzet miatt vagy mégsincs? A szakértő válaszol

Emelkednek az élelmiszerárak, az idegenforgalom visszaesett és cégcsődökről is hallani. Lassan 8 hónapja tart a koronavírus járvány, de az előzetes jóslatokhoz képest talán nincs akkora gazdasági visszaesés, mint azt korábban előre jeleztek a szakértők. Hogy mi ennek az oka? Esetleg csak most jön a neheze? Erről beszélgettünk Móró Tamással.

Ilyen a legjobb biztosítás viharkár ellen

Sajnos az elmúlt hetekben sokszor volt özönvízszerű esőzés, de ezen a héten is igen komoly viharokra számíthatunk. Mit tehetünk, milyen biztosítás védi ilyenkor a házunkat és értékeinket?

Újabb nyomot árultak el a Reggeli műsorvezetői a rejtélyes, 4. Nyomozóról

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első hazai évada után szeptember 6-tól újra indul az RTL Klubon az Álarcos énekes! Jön a második évad! Mi pedig megpróbálunk rájönni, hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő jövő vasárnap!

Reggeli 2020-08-26


szerző:
2020.08.26. 06:00
Lékai-Kiss Ramónának a gyengéje a bajusz fecskével, de mit gondolnak a kolléganői a szakállról?

A mai Reggeli a szakállról szólt, így adta magát, hogy a hölgy műsorvezetőink is elmondják a véleményüket arról, vonzónak tartják-e a szőrös férfiakat vagy sem? Peller Anna, Szabó Zsófi és Lékai-Kiss Ramóna válaszolt.

Reggeli 2020-08-25


szerző:
2020.08.25. 06:00
A Duna átúszására készül Sztarenki Dóri

Másfél hónapig Olaszországban volt szüleinél, de most újra itthon van és a bokros teendői mellett készül a Duna átúszására is. Hogy milyen volt Olaszországban, és hogyan készül a nagy kalandra, azt a Reggeliben mesélte el.

Megzavarták Steiner Kristóf műsorát a Pride-on

Utoljára tavasszal járt itthon, most is csak egy nagyon gyors látogatásra jött haza, de hozzánk is bekukkantott a párjával. Itt volt velünk Steiner Kristóf és párja, Nimi.

KLIPPREMIER! Pál Dénes gyerekkorának fontos helyszíneit mutatja meg új klipjében

Pál Dénes nemrég szülővárosában forgatta legújabb videóklipjét a „Szirmot bont” című dalhoz. Különleges emlékek törtek fel benne a forgatás alkalmával.

Újabb részleteket árult el Armando a nagy találkozásról

A Konyhafőnök idei évadának egyik legmeghatóbb pillanata az volt, amikor az egyik versenyző, Armando 5 év után találkozott édesanyjával. Ezenkívül azt se felejtsük el, hogy nagyon sikeresen teljesít és a séfek egyelőre meg vannak elégedve a főztjével, de ő egyre inkább fél a versenytől. 

Miért és mitől fogyott le Keleti Andi 8 kilót?

Júniusban ünnepelte az 51. születésnapját, ám kora nem izgatja. Egy elég komoly fogyókúrán van túl, kirobbanó formában van és már a jövőjét tervezgeti férjével kettesben, amikor majd kirepülnek a gyerekeik. 

Mucsi Zoltán egy testrésze miatt figyelt fel Rujder Vivienre

Vivienről 19 évesen megjelent egy fotósorozat, ami után elkövette azt a hibát, hogy elolvasta a kommenteket. Aztán elmesélte Mucsi Zoltánnak, amit olvasott. 

KLIPPREMIER! Szólóban folytatja a Stolen Beat énekese, Buzás Bence

Buzás Bence nevét 2018-ban hallhattuk először, az X-Faktor 8. évadában tűnt fel a Stolen Beat duó tagjaként. Idén pedig bejelentette, hogy szóló előadóként folytatja pályafutását és most elhozta Lent vagyok című legújabb videóklipjét.

Könnyebb lesz átvészelni a második karantént, mint az elsőt?

Mindenhol azt hallani, olvasni, hogy már a második hullám küszöbén állunk és már most van pár óvintézkedés, amiből ez sajnos érezhető is. Viszont az, hogy erre fizikailag és lelkileg hogyan lehet felkészíteni a fiatalokat, abban Steigervald Krisztián, generációkutató volt a segítségünkre.

2 millióan szenvedünk magas vérnyomástól, mi a megoldás?

Sokan a magas vérnyomást nem veszik komolyan. Holott a kezeletlen magas vérnyomás évek alatt súlyos szövődményekkel járhat. Most körbejártuk ezt a témát, ebben pedig dr. Kiss Róbert Gábor, kardiológus volt a segítségünkre.

Reggeli 2020-08-24


szerző:
2020.08.24. 06:00

Reggeli 2020-08-19


szerző:
2020.08.19. 06:00

Újabb halálos drog a piacon!


szerző:
2020.08.18. 09:07
Újabb halálos drog a piacon!

11 ember vesztette életét az itthon nemrégiben megjelent dizájnerdrogtól, ami “bika” nevet kapta. De hogy mik azok a dizájnerdrogok és miért ennyire veszélyesek erről Zacher Gáborral beszélgetünk.

Cukiságfaktor: egyéves lett Cooky kisfia!

A közismert műsorvezető, lemezlovas büszke arra, hogy immáron kétgyermekes családapa, és mint kiderült, boldogabb már nem is lehetne.

Mi a sikerük titka: hódít a Bagossy Brothers Company!

A koronavírus miatt sajnos elmaradt az idei Aréna koncertjük, de a fiúk nem búslakodnak - kijött a legújabb videoklipjük és tele vannak tervekkel.

Koronavírus helyzetjelentés: kérdések és válaszok!

Ha az ember böngészi az internetet, akkor bizony megkerülhetetlen, hogy koronavírussal kapcsolatos hírekbe is fusson. Mi összeszedtük az elmúlt hét koronavírussal kapcsolatos híreit és Ferenci Tamás biostatisztikus segítségével próbálunk választ kapni rájuk.

A név kötelez? - Habsburg lányok a Reggeliben!

A királyi név kötelez, büszkeség és egyben felelősség viselni. De milyen ezt megélni fiatal lányként a XXI. században? Habsburg Ottó unokái ugyanis hasonlóan élnek, mint a legtöbb fiatal: egyetemre készülnek, elköltöznek otthonról, és buliznak.

Itt az újabb nyom: ki lesz a 4. Nyomozó az Álarcos Énekes 2. évadában?

Hivatalosan is elindult a nyomozati szakasz, hogy kiderüljön, ki lesz Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett a negyedik Nyomozó! A Fókusz tegnapi adásából pedig megtudhatjátok, mi volt az első nyom! Ne felejtsétek el: szeptember 6-án indul az Álarcos Énekes 2. Évada!

Sándor Orsi:

A gyönyörű műsorvezető őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy az anyaság mellett a karrierjét sem hanyagolja el.

Házi nyúlra nem lövünk - de miért is nem?

„Házi nyúlra nem lövünk” tartja a mondás - mégis, ez sokakat nem tart vissza egy kis munkahelyi románctól. De, hogy mik a veszélyek és miért vonzó egy ilyen kapcsolat erről Hevesi Krisztával beszélgetünk.

Musical készült Puskás Ferenc életéről!

Puskás Öcsinek, valamint minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapatának, az Aranycsapatnak állít emléket a zenés darab. Vendégünk volt Fehér Tibor, aki a legjobb barátot Bozsik Józsefet játssza a darabban.

Bizonytalanság a levegőben: mi történik, ha jön a 2. hullám?

Mi történik akkor, ha a koronavírus járvány miatt újra bevezetik a korlátozásokat Magyarországon? Milyen hatással volt az emberekre az első hullám? Többek között ezekről is beszélgetünk Dr. Szabó Évával a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézet intézetvezetőjével.

Milyen maradandó károkat okozhat a koronavírus?

A már felépült betegek utánkövetése adhatja meg a választ erre a kérdésre: az ország legnevesebb szakemberei egy protokollt is kidolgoztak a vizsgálatok folytatására.

Reggeli 2020-08-18


szerző:
2020.08.18. 06:00

Reggeli 2020-08-17


szerző:
2020.08.17. 06:00
A meddőség nemcsak a nők problémája, de mi lehet a férfiak terméketlenségének oka?

Akár orvosi segítséget igényel a fogantatás, akár természetes úton jön létre,  a gyermekáldás mindenképpen az élet csodája. Azonban fontos kiemelni, hogy nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti a meddőség, ami egyre több pár életében okoz nehézségeket. Az egyik ok lehet életmódbeli, de hogy pontosan mik lehetnek ezek, arról Kékesi Annát, a Meddőségi Klinika biológusát kérdeztük.

Besenyei Péter teljesítette Rúzsa Magdi régóta dédelgetett álmát

Rúzsa Magdi amíg csak él, nem felejti el, ugyanis élete nagy álmát teljesítette: a korábbi műrepülő-világbajnok Besenyei Péter elvitte repülni. És már itt is van velünk, aki elmeséli az élményeit.

Dévényi Tibi bácsi 200 pöttyös labdát őrizget, ami a koronavírus miatt nála ragadt

Dévényi Tibor a koronavírus okozta helyzet miatt rendkívül nehéz időket él meg. Tibor több tízezer forint értékben vásárolt labdákat, de mivel nincsenek fellépései, nem tudja kidobni a közönségnek. 

Honnan tudjuk, hogy a gyerekünk koronavírussal fertőződött?

A héten jött a hír, hogy bezárnak egy óvodát Pápán, miután pozitív lett az egyik gyerek koronavírus-tesztje. Hogy pontosan mik a tünetek és mikre kell figyelni, abban most dr. Novák Hunor gyermekgyógyász volt a segítségünkre.

Hangos-ülős koncerteket tart hamarosan a Follow the Flow

Hogy pontosan mit is jelent ez, hogy hangos-ülős, arról a Follow The Flow frontembere, Szakács Gergő mesélt.

Élete párját keresi a Showder Klub humoristája, Lakatos Laci

Humorra mindig szükség van és Lakatos Laci folyamatosan gondoskodik arról, hogy mosolyt csaljon az arcunkra. Hétköznapi jelenségeket dolgoz fel saját íze szerint, amik tarolnak az interneten. Sokan csak úgy ismerik, hogy „Báttya”, vagy „Leila”.

Egyre több férfi fordul meg a plasztikai sebészeknél, de vajon miért?

Napjainkban egyre több férfi érdeklődését keltik fel a szépészeti beavatkozások, divatba jött a férfi plasztikai sebészet. Az indok ugyanaz, mint a nők esetében: nem elégedettek magukkal, és változtatni szeretnének egy-egy vélt vagy valós hibájukon.

Megnőtt a kereslet a nyaralók iránt, egyre többen bérelnek!

A koronavírus-járvány következtében felértékelődő tóparti szálláshelyek miatt a jövőben még tovább növekedhet a hosszabb távú, 1-2 vagy akár 3 hónapra bérelhető nyaralók iránti kereslet. Ennek az okairól, Balogh Lászlót, az ingatlan.com gazdasági szakértőjét kérdeztük.

Mit tegyünk, ha összefutunk egy medvével?

Egyre több turista számol be arról, hogy medvéket, farkasokat lát a hazai erdőkben. Azt viszont kevesen tudják, hogy ennek mi az oka és azt is, hogyha összefutunk akár egy medvével, akkor mi a teendő.

Ne vegyük félvállról a bőrünkön felbukkanó, nem gyógyuló sebeket!

Horzsolások, karmolások, csípések, sebek, a nyár velejárói. Bőrünk az első védvonalunk, de figyeljünk az intő jelekre, amikor a hegek nem gyógyulnak! Előfordulhat, hogy a seb valójában egy bazalióma, ami egy daganatos elváltozás.

Reggeli 2020-08-14


szerző:
2020.08.14. 06:00

Reggeli 2020-08-13


szerző:
2020.08.13. 06:00

Reggeli 2020-08-12


szerző:
2020.08.12. 06:00

Reggeli 2020-08-11


szerző:
2020.08.11. 06:00
A plasztika veszélyei: mire számíthatunk, ha az implantátum mellett döntünk?

Reggel skype-on kapcsoltuk Polgár Krisztát Houstonban, aki őszintén beszélt arról, hogy a 3 évvel ezelőtt beültetett mellimplantátum miatt, nagyon sok betegség jött elő, ezért kivetette. Itt volt velünk dr. László Zsolt plasztikai sebész, aki elmondja, hogy az implantátumoknak milyen veszélyei lehetnek.

Puskás Peti visszatér – újra műsort vezet az énekes

Jubileumi évaddal tér vissza a képernyőre a ValóVilág Powered by Big Brother valóságshow-ja. A műsorvezetők, Nádai Anikó és Puskás Péter lesznek és ami még biztos, hogy várják a jelentkezőket. A győztes ezúttal is 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

Visváder Tamás elárulta, miért undorodik ennyire a halaktól

Semmi másról nem lehet olvasni az utóbbi időben, csak arról, hogy Palácsik Lilla nagyon nehezen viseli a terhességet. Tamás pedig a Konyhafőnök és a halpucolás élményéről számolt be, de a magánéletükbe is engedtek egy kis bepillantást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való