KERESÉS search-close

Peller Anna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Anna"

Két apuka mesélt saját szivárványcsaládjáról a Reggeliben

A család, az család! – vallják ezt következő vendégeink is, akik úgynevezett szivárványcsaládban élik az életüket. Andris, Marci és Ádám életébe nyerhetünk most bepillantást.

Balsai Móni: „Nagyon örülök annak, hogy 40 éves vagyok!”

Vasárnap este Balsai Móni színésznő és Ujj Mészáros Károly, rendező engednek majd bepillantást a kapcsolatukba, életük történetébe. Emellett pedig természetesen az is kiderül, hogy ők hogyan festenek majd 20, illetve 40 évvel később. 

Rúzsa Magdi elárulta frizuraváltásának okát

Rúzsa Magdi vadonatúj frizurával hódít. Miután megmutatta a frufruját a követőinek, egyből szinte minden napilap beszámolt a változásról. Hogy volt-e a stílusváltásnak, megújulásnak különösebb oka, most elárulta nekünk.

Papadimitriu Athina 30 éve nem érezte magát ilyen rosszul

30 éve nem volt beteg – vallja Papadimitriu Athina színésznő. A koronavírus most mégis annyira megviselte a szervezetét, hogy 3 gyötrelmes hétig tartott a felépülése. Szerencsére meggyógyult és máris elmeséli nekünk, hogy min ment keresztül, milyen utórezgését tapasztalja még a betegségnek, illetve mit üzen a vírustagadóknak.

Serbán Attilát is ledöntötte a lábáról a koronavírus

Kőkemény verseny folyik a középdöntőbe jutásért! A héten Sárközi Ákos csapata, azaz a kékek küzdenek meg egymással a Konyhafőnök VIP-ben, a cél pedig a középdöntő. Hogy kik folytathatják versenyt, ma este kiderül! Azt, hogy Serbán Attilának sikerült-e továbbjutnia, egyelőre nem árulhatjuk el, de máris kapcsoljuk és kiderítjük, minek köszönhető ez az elképesztő tempó és teljesítmény, amit a Konyhafőnök VIP-ben diktál!

Peller Mariann letesztelte Gömöri András Máté mellizmát

Következő vendégünket számos főszerepben láthatták már az Operettszínházban. De a tévénézők találkozhattak már vele különböző karakterek formájában a Barátok közben, A mi kis falunkban, valamint a Drága örökösökben is. Gömöri András Máté még csak 28 éves, a színészi pálya mellett viszont az utóbbi időben már a testépítés területén is igazán sikeres.

Megkóstolhattuk az ország bejglijét

Az év fagyija és az ország tortája versenyek mellett a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete évről-évre megversenyezteti az ország legjobb bejglijeit is. 2020 díjnyertes alkotásait most meg is kóstolhattuk készítőik társaságában.

Összeolvadt a MÁV és a Volán, mi fog változni?

Összeolvadt a két meghatározó tömegközlekedési vállalat a MÁV és a Volánbusz, ez összesen évi 800 millió utas életére lesz hatással. Hogy egészen pontosan milyen szempontból milyen változások várhatók, azt Biber Anett szóvivőtől tudtuk meg, 

Extrém koraszülött babák: egyre több esélyük van egy teljes életre

Ezen a héten több szemszögből is körbejárjuk a koraszülötteket érintő témákat. Ezúttal az úgynevezett PIC-es babákkal, azaz az extrém koraszülött gyerekekre helyezzük a hangsúlyt állandó szakértőnkkel, Prof. Dr. Ertl Tibor, gyermekgyógyásszal.

Hamarosan Járai Máté fogja ébreszteni a Reggeli nézőit!

Járai Máté nagy bejelentéssel készült az adás végén, amelyből kiderült, hogy hamarosan ő is csatlakozik a Reggeli műsorvezetői csapatához! Peller Anna és Nádai Anikó pedig kapva kaptak az alkalmon, ezért a csütörtöki adásban már Máté búcsúzott a nézőktől.

HŰHA: 13 kilótól szabadult meg Fluor Tomi

Fluor Tominak 13 kilótól sikerült megszabadulnia a járványügyi korlátozások alatt. Azt is megkérdeztük a Wellhello-s fiúktól, hogy vajon még meddig bírják koncertek nélkül?

KLIPPREMIER! A Wellhello tagjai rendőrnek álltak

A Wellhello tagjai rendőrnek álltak és azzal fenyegetőznek, hogy mindenki le lesz tartóztatva. De, hogy miért ilyen szigorúak, azt a legújabb videóklipjükből megtudjuk!

Hogyan készítsünk adventi koszorút?

Ha nem lehet élőben a járványügyi korlátozások miatt, akkor oldjuk meg online! Így készítik az adventi koszorút a Reggeli műsorvezetői egy kis online segítséggel!

Így talált rá önmagára Miss Bee

Sokan még mindig a Bestiák énekeseként ismerik, de már szeretne kilépni ebből a szerepből Miss Bee. Somorjai Ilona élete 2006-ban érkezett mérföldkőhöz, amikor megismerkedett a kineziológiával.

Adventi Kalendárium Farkasházi Rékáéktól

Farkasházi Réka és együttese egy online Adventi Kalendáriumot töltött meg dalokkal, versekkel és mesékkel. Az énekesnő és csapata így próbál egy kis ünnepi hangulatot csempészni a járvány miatti korlátozások időszakába.

Mennyire lesz más az idei Black Friday és a karácsonyi értékesítési szezon, a korábbi évekhez képest?

Azoknak szeretnénk kedvezni, akik imádják az akciókat, illetve a Black Fridayt-t, ugyanis beindult a végső visszaszámláló, mert hamarosan megérkezik az igazi fekete péntek. Vendégünk: Fazekas Bálint, az Euronics igazgatósági tagja.

A járvány időszak alatt megnövekedett a családon belüli erőszak

A családon belüli erőszak áldozatai közül sokan élnek a bántalmazójukkal összezárva, elszigetelten.  Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Kósa Anitától az Avon szóvivője abban segít nekünk, hogy hol kérhetnek segítséget az áldozatok.

A szeretet nem árt! - Egy kapcsolatban semmi nem teszi elfogadhatóvá az erőszakot! Van lehetőség segítséget kérni, ha bajban vagy, kattints ide!

Az online térben kezdődött el a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

November 24-én kezdődött a „Zsifi”, azaz a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál. Idén a vetítéseket és kísérőprogramokat kizárólag online tartják meg. Kenesei Marcellt, a Bálint ház igazgatóját és Borgula Andrást, a Gólem Színház művészeti vezetőjét kérdeztük a fesztiválról.

Áldozathibáztatás: miért nem hittek nő társai VV Vivinek?

A ValóVilág10 szerdai összefoglalójában az egyik villalakó, Vivi, bevallotta társainak, hogy megerőszakolták. Ez önmagában szörnyű tragédia, de az még szomorúbb, hogy társai nem hitték el neki, hogy ez megtörtént vele. 

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Hívja a NANE - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület - segélyvonalát: +36 80 505 101

Hogyan szűrik ki a menhelyek, azokat az álgazdikat, akik csak a kijárási tilalom alól szeretnének mentesülni?

Több állatmenhely úgy döntött, hogy átmenetileg szüneteltetik a kutyát örökbe adását.  Azt tapasztalták ugyanis, hogy az érdeklődők többsége csak azért akar kutyát, hogy mentességet kapjon a kijárási tilalom alól. A Reggeliben a Vigyél Haza Alapítvány egyik önkéntesével beszélgettünk!

Így folytatódott a Peller-lányok időutazása szüleikkel a kulisszák mögött!

Friderikusz Sándor sem bírta ki könnyek nélkül, amikor látta, hogyan rendültek meg a Peller testvérek szülei lányaik láttán. Annát és Mariannt idősebbre maszkírozták édesanyjuknál és édesapjuknál. Ebben az életkorukban a valóságban már minden bizonnyal csak a szívükben élnek a szüleik. Most megmutatjuk hogyan változtatták át a Reggeli műsorvezetőit, és hogy mi történt a műsor felvétele után.

 PELLER-LÁNYOK: ”Még jó, hogy van 40 évünk, hogy ehhez hozzászokjunk!”

Olyan érzés, mintha igaz lenne! – erről számoltak be a Peller-lányok, amikor az Életünk története legutóbbi részében Annát 80 évesre, Mariannt pedig 77 évesre öregítették a maszkmesterek. Az is kiderült, hogy Mariann annyira készül az öregedésre, ha lát magának egy olyan ruhát, amit idősebb korában is hordana, akkor azt megveszi. Vajon mit szól ehhez Lakatos Márk?

EXKLUZÍV! A Peller-nővérek szüleinek kivételes élményben volt része az Életünk történetében

Anna és Mariann nem számítottak erre a meglepetésre, de olyan pillanatokat élhettek át, amire a valóságban kevés esély van. A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

TOROKSZORÍTÓ pillanatok: A Peller-szülők láthatták gyermekeiket 40 évvel idősebben

Olyan pillanatokat élhettek át Anna és Mariann szülei, ami a valóságban kevés eséllyel történhet meg. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Peller Mariann sírva mondott köszönetet a nővérének

A második öregítés után a Peller-nővérek elmondták, mire jöttek rá, miután szembenéztek egymással és saját magukkal is 40 évvel idősebb testben. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXKLUZÍV! Folytatódott a sírás a kulisszák mögött is a Peller-lányok öregítése után

Anna nem tudta megfékezni a könnyeit akkor sem, amikor már a második öregítésre kellett készülniük. A teljes adást láthatod az RTL Moston!

Mit tenne Anna és Mariann a haláluk után?

A második öregítés Mariann-nak 77 éves, Annának pedig 80 éves arcát mutatta meg. Friderikusz Sándor feltette a kérdést: mit tennének, ha a másik előbb távozna az élők sorából? A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Peller Anna a húgának: „Nem akarom, hogy meghalj!”

Az elválaszthatatlan nővérek 20, majd 40 évvel idősebb arcukkal szembenézve az egyik pillanatban nem jutottak szóhoz a sírástól, a következőben viszont zokogva nevettek. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXKLUZÍV! Nézd meg 3 percben, hogyan változtatták át idős hölggyé Peller Annát!

Ami a valóságban több óra, azt itt most pár perc alatt végignézheted! A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Peller Anna vallomása: piszchológus segítségét kérte 40 évesen

Anna olyan sokat szorong, hogy kezdi úgy érezni, ezek a szorongások agyonnyomják őt, és tenni szeretne ellene. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Peller Anna vágyik még egy babára

Mariann két fiút nevel, Kornélt és Szilvesztert, Annának pedig egyelőre egy kislánya van, Annabella. De nagyon szeretne egy másodikat is. A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Parázs vita alakult ki a Peller-nővérek között, mikor szóba jött a gyereknevelés

Bár Anna és Mariann nagyon szeretik egymást és ritkaság az a fajta szoros kapcsolat, ami közöttük van, bizonyos témák fel tudják korbácsolni a kedélyeket. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Peller Mariann arra vágyott, hogy Anna utasítsa vissza a Reggeli felkérését

Peller Mariannt 7 évvel azelőtt bocsátották el a Reggelitől, hogy Anna bemutatkozott a műsorban műsorvezetőként. Ez – Mariann szavaival élve – egy gyomros volt a fiatalabb Peller-lánynak. A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Megöregedve ölelték át szüleiket a Peller-lányok!

A Peller-lányok nemcsak az egyik legnépszerűbb, hanem az egyik legszórakoztatóbb testvérpár is, akiket ismerünk. Valamiben nagyon hasonlítanak, másban meg különböznek. Ilyen például a félelem az öregedéstől. De milyen az ő kapcsolatuk valójában és hogyan látják a jövőt? Több meglepetés is várt rájuk Friderikusz Sándor műsorában!

EXKLUZÍV! Durva bántalmazások áldozatai voltak a Peller-nővérek

Komoly traumákon estek át a Peller-lányok, amikor gyerekkorukban túlsúllyal küzdöttek. Őszintén, tabuk nélkül vallanak az Életünk története 4. adásában Friderikusz Sándornak az emlékeikről vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Peller Anna elárulta, mit tett azért, hogy beindítsa a férfiakat

Anna sokat kísérletezett, mire megtalálta a hozzá illő hajszínt. Az Életünk története 4. adásában vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon mesélnek arról, hogyan lettek kövér kislányból bombanők! 

EXKLUZÍV! „Az a titka a kapcsolatunknak, hogy kegyetlen őszinték vagyunk egymással”

Az első öregítés előtt Peller Anna és Mariann elárulta, hogyan viszonyulnak az idő múlásához, kihasználják-e a hasonlóságukat és hogy szerintük miért eltéphetetlen közöttük a testvéri kötelék? Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Szinetár Dóra az UNICEF nagyköveteként a gyermekbántalmazás ellen lép fel

Mit tegyünk, ha egy szülő a gyermekét szidalmazza, pofozza a játszótéren? Értesítenem kell valakit, ha megtudom, hogy gyermekem osztálytársát rendszeresen vagy akár alkalmanként megverik? Hogyan beszéljek a gyerekemmel, ha kiderül, hogy ő maga bántalmazó? Nagyon nehéz ebben az arany középutat megtalálni, de a legfontosabb, hogy beszéljünk erről a problémáról. Szinetár Dóra, színésznő volt most segítségünkre.

Solti Ádám és Berni második lombikja nem sikerült, de nem adják fel!

A házaspár nagyon szeretne gyereket, de Berni szervezetének pihennie kell, viszont elárulta, hogy a jövő miatt most nem aggódik és azt is elmondta, hogy miért.

KLIPPREMIER! Dallos Bogi Manuellel készített klipjében különleges szereplők bukkannak fel

Dallos Bogi nemrég jelentette be Instagram-oldalán, hogy egykori mentoráltjával, Manuellel közös videoklipen dolgozik. Sokan vártak rá, de most végre eljött a várva várt pillanat, ugyanis először nálunk volt hallható és látható.

Sári Évi új hivatást keres magának a járványhelyzet miatt?

Nagyon nehéz helyzetbe került a művészvilág is. Sokan rákényszerültek arra, hogy a hivatásuktól teljesen eltérő szakmába kezdjenek. Sokukat támadják, hogy ne siránkozzanak, hanem dolgozzanak. Sári Évi kiáll társaiért és megvédi őket. Hogy pontosan miről van szó, azt most elmondta nekünk.

Schobert Norbi elárulta a titkot: hogyan ne hízzunk meg lemondások nélkül?

Schobert Norbi régóta próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, hogy miért fontos az egészséges táplálkozás, a tudatos életmód. Most azt is elárulja, mik azok a karanténcsapdák, amiket érdemes elkerülni.

Nem olyan egy ideális testvérkapcsolat, mint amilyet elvárunk a gyerekeinktől

Ugyanazokkal a gyökerekkel rendelkezünk, ugyanazok a szüleink, nem önszántunkból választottuk egymást, mégis annyi minden összeköt. Jó és rossz élmények, könnyek és nevetések, versengések. A gyerekkorban megélt szoros összetartozás után vajon hogyan alakul a testvérek felnőtt élete? Dr. Zelena András segített nekünk ezt megfejteni.

Solti Ádámot és Bernit interneten keresztül próbálták kirabolni

Solti Ádámot és feleségét, Bernit internetes csalók próbálták átverni, nem túlzás azt mondani, csupán pár percen múlt, hogy teljesen kifosszák őket.

A második hullám alatt is Etesd a dokit!

A pandémia első hullámában több mint 50 ezer adag étellel támogatta az Etesd a dokit civil összefogás a frontvonalban helytálló egészségügyi dolgozókat. Miután az utóbbi hetekben azt látták, hogy a járvány soha nem látott ütemben terjeszkedik, most
elindítják Etesd a dokit 2. programjukat. Hogy mivel készülnek, arról kérdeztük most az alapítókat.

Újítások a kártyás fizetésben


szerző:
2020.11.20. 07:49
Újítások a kártyás fizetésben

A kártyás fizetés kényelmes és a pandémia idején biztonságos is. De még mindig vannak helyek, ahol nem tudjuk használni a bankkártyánkat. A MasterCard most arra készül, hogy mindenhol elérhető legyen a szolgáltatásuk. Hogy milyen újításokra készülnek, azt most Egri Szilviától, a Global Payments Europe Product Managerétől tudtuk meg.

Kezdődik a Black Friday az egyik legnagyobb online áruházban is

Aki imádja az akciókat, aki szeret az interneten kutakodni izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek után, azok most figyeljenek, ugyanis az Emagnál is elindult a Black Friday! Várkonyi Balázst kapcsoltuk, aki az Emag.hu üzemeltetője.

A leggyakoribb szívritmus zavar felismerése megelőzheti akár a stroke-ot is

A leggyakrabban előforduló szívritmuszavar, a pitvarfibrilláció több mint 11 millió embert érint csak Európában és nagyon sokan nem is tudják, hogy betegek. Hogy mik a tünetek és hogyan lehet ezt gyógyítani, arról dr. prof. Gellér László, kardiológust kérdeztük.

Reggeli 2020-11-20


szerző:
2020.11.20. 06:00
Erdei Zsolt is megküzdött a koronavírussal

Erdei Zsoltot A Konyhafőnök VIP műsorában láthattuk a napokban, de a profi ökölvívó nem csak a konyhában küzdött, hanem otthon is, méghozzá a koronavírussal.

Peller Mariannal első könyvének megszületéséről beszélgettünk

Már szerdán említettük, hogy Szabados Ági könyvesboltjában már kapható Peller Mariann első könyve, a Végtelen kísértés. Most a könyv megszületéséről beszélgettünk a Reggeli műsorvezetőjével.

Gipszbe öntötték a Peller-lányokat

Az Életünk története című műsorban eddig sztárpárok öregedtek meg a szemünk láttára. Most vasárnap azonban a Reggeli műsorvezetői, a Peller-nővérek utaznak előre a jövőbe.

Ön is szerepelhet Veréb Tomi különleges videoklipjében

Veréb Tomi egy különleges klippel készül az év végére, amelyben akár még Önök is szerepelhetnek! Hogy pontosan hogyan, arról Tomi mesélt nekünk.

Sztarenki Dóra elmesélte mi a legnagyobb kihívás az online színházban

Bezártak a színházak, de egyre több társulat online közvetíti, vagyis streamingeli az előadásait. Hogy ez színészként mekkora kihívás, arról Sztarenki Dórával beszélgettünk.

A robotok elvehetik a munkánkat? Merre tart a mesterséges intelligencia?

Ferenc pápa arra szólította a katolikus híveket, hogy imádkozzanak, hogy a mesterséges intelligencia ne forduljon az emberiség ellen. Hogy van-e ok aggodalomra, meddig fejlődhet, vagy egyáltalán mi az a mesterséges intelligencia, arról Keleti Arthur jövőkutatót, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökét kérdeztük.

Hogyan oldjuk a feszültséget a családban, ha össze vagyunk zárva?

A korlátozások következtében nagyon sok középiskolás otthon tanul és sok szülő is home office-ra kényszerült. Ez pedig a legkiegyensúlyozottabb családoknál is feszültséget szül. Hogy hogyan lehet ezeket feszültségeket oldani, arról Kiss-Nemes Veronika pszichológussal beszélgetünk.

Előzetes: Peller Anna és Mariann idős emberekként ölelhetik meg a szüleiket (11.22.)

Ezúttal nem egy híres szerelmes- vagy házaspár, hanem két testvér vállalta, hogy szembenéz időskori önmagával. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Szombaton indul a ValóVilág10! Ilyenek az új játékosok Puskás Peti szemével

Már csak egyet kell aludni hiszen november 14-én indul a jubileumi ValóVilág10! A műsorvezető páros idén is ugyanaz a két szerethető, de picit őrült személy lesz, Nádai Anikó és Puskás Peti!

Dzsúdló másfél éve zenél és máris bezsebelte az MTV EMA díját

Az MTV EMA a világ egyik legnagyobb könnyűzenei díjátadója. 2020-ban Budapest volt az egyik helyszíne, a rajongók szavazatai alapján pedig a magyar győztes, Juhász Márton azaz Dzsúdló lett.

Szájmaszk Készítő Angyalok segítik a rászorulókat a járvány elleni védekezésben

A Szájmaszk Készítő Angyalok Facebook-csoport tagjai olyan lelkes önkénteseket, akik – mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, sőt leginkább saját költségen – otthon gyártanak maszkokat, majd eljuttatják azokat a rászorulókhoz. Már 145.000 maszk legyártásán is túl vannak, most az ötletgazdával beszélgettünk.

Magyarországi karrierre vágyik az USA-ban sikeres MMA-harcos, Borics Ádám

8 hónap után tért ismét haza Borics Ádám a magyar MMA legsikeresebb versenyzője, akit a Reggeli nézői, de a világ is jól ismerhet.

Németh Kristóf 45 éves lett és készül egy harmadik gyerekre

Következő vendégünk egy biztos, sosem áll le! A színház, a golf és az építkezési projektje is folyamatosan mozgásban tartja! Ja és mellesleg most lett 45 éves, de talán élete legjobb formájában van!

Gáspár Laciéknak megváltozott a véleménye az öregedésről az Életünk története után

Az Életünk története című műsorban már láthattuk Schobert Norbit és Rubint Rékát, valamint Nagy Ervint és Borbély Alexandrát is megöregedni. Most vasárnap pedig nem más, mint Gáspár Laci és gyönyörű felesége Niki válik a nézők szeme láttára idős házaspárrá.

Az Apatigris szívtiprója eleinte nem színésznek készült

Itt volt velünk az éteren keresztül az Apatigris romantikus hódítója, Medveczky Balázs!

Black friday: eljött a karácsony előtti kedvezményes ajándékvadászat ideje!

Elérkezett november talán leginkább várt időszaka, hiszen a Black Friday alatt hihetetlen akciókkal bombázzák a boltok a vásárlókat. De hogy mi is az a Fekete péntek és a mostani járványhelyzet hogyan írta fölül ezt a napot – erről Várkonyi Balázzsal az Extreme Digital vezérigazgatójával beszélgettünk!

Tévhitek a cukorról: ne higgyünk el mindent!

A legtöbb ember már tudatosan próbálja kiiktatni a cukrot a táplálkozásából, de ha helyette nagymennyiségű édesítőszert fogyasztunk, az sem a legjobb út.

Reggeli 2020-11-13


szerző:
2020.11.13. 06:00
Manuel új klipje a YouTube Trending lista első helyén!

Manuel újabb videóklippel rukkolt elő. A videó a Talán című dalhoz készült és azzal indul, hogy egy baleset után Manuel arccal fekszik az aszfalton. Elég ijesztően hangzik, de, hogy pontosan mi történt Manuellel, azt hamarosan megtudjuk, azonban előtte nézzünk bele a klipbe.

Erős Antónia az Egy Csepp Világnap alkalmából sétálni hív mindenkit

A közelgő Diabétesz Világnap alkalmából november 9-15. között egyedülálló rendezvénysorozatot szervez az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány. Műsorvezetőink már taposták a kilómétereket, de, hogy pontosan miért, Erős Antónia mesélte el.

Zacher Gábor szerint a koronavírus miatt kevesebben tartják majd a száraz novembert

Idén is kezdetét vette a három éve indult kezdeményezés, a száraz november. A lényege, hogy egy hónapig nem isznak alkoholt a kampányban részt vevők. Erről is beszélgettünk Zacher Gáborral, de a vírushelyzetről kérdeztük.

Csősz Bogi a testszégyenítés ellen emeli fel hangját

Csősz Bogi nemrég posztolt egy képet, amivel, szinte felrobbantotta az internetet és követői, azt találgatták, hogy vajon mi lehet az oka, hogy ennyire megváltozott? Most eljött hozzánk, hogy tisztázza.

Zsuzsi kicsi, meghitt, Krisztián viszont nagyon nagy esküvőt szeretne

Kapcsolatuk során voltak hullámvölgyek, de most már biztosabbak szerelmükben, mint valaha. Terveik szerint jövőre már esküvő lesz, de hogy mire vágynak még, azt Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi személyesen mesélte el.

Voksán Virágék második babája nagyon jó alvó

Voksán Virágnak hatalmas változás történt az életében, tavasszal megszületett második gyermeke. Azonban nem ez az egyetlen változás. Virág több, mint 13 éve DJ, de most a vírushelyzet miatt megszűntek a fellépései.

Már mobilunkról is számlázhatunk gyorsan és egyszerűen

Szinte már mindent el tudunk intézi a telefonunkon, sőt, a legújabb, hogy számlázhatunk is rajta keresztül. Hamarosan megtudjuk hogyan!

Matek stressz és frusztráció nélkül

Nem mindenki születik matekzseninek, ha valaki nincs jóban a számokkal, annak segíteni kell. Vannak gyerekek, akik rettegnek a matek felvételitől. Balogh Beáta és Balogh András, a Matek Oázis megálmodói most elmondják, hogyan készülhetünk fel a felvételire.

Hogyan készítsünk otthon tökéletes kenyeret?

Fehér, rozs, teljes kiőrlésű, bio, paleo, update – kenyeret szinte mindenki fogyaszt, csak az a kérdés, hogy milyent? Otthon milyen praktikával tudunk fantasztikus kenyeret készíteni? Ebben pedig Szabadfi Szabolcs, pék segít most nekünk.

Reggeli 2020-11-10


szerző:
2020.11.10. 06:00
Az Álarcos énekesben olyan bejelentés lesz vasárnap, ami mindent megváltoztat

Vasárnap folytatódik az Álarcos énekes, a Nyomozók pedig talán egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy kiket rejthetnek az álarcok. Hogy hogyan halad a nyomozás, arról Hargitai Beát kérdeztük!

Borbély Alexandra többet kapott az Életünk történetétől, mint amennyit várt

Az Életünk története című műsor első részében Schobert Norbit és Rubint Rékát láthattuk megöregedni. Most vasárnap pedig Borbély Alexandra és Nagy Ervin válik majd a szemünk láttára idős házaspárrá.

Mit jelent pontosan a gendersemleges nevelés és hogyan hat a gyerekekre?

Az amerikai szupermodell, Emily Ratajkowsi bejelentette, hogy várandós, és úgy döntött, gendersemlegesen fogja nevelni, nem akarja a nemi sztereotípiák szerint meghatározni a gyermekét, vár 18 évet, hogy alaposan megismerhesse őt. De hogy pontosan mit jelent ez, arról Rácmolnál Lili pszichológussal beszélgettünk.

Kardos Eszter 3 év halogatás után férjhez ment és második babáját várja

Kardos Eszter, a Barátok közt színésznője, október elején mondta ki a boldogító igent, mindezt várandósan. Hogy eredetileg milyenre tervezték és hogy éli meg a második terhességét, arról Esztert kérdeztük.

Tények és tévhitek a lézeres szőrtelenítésről

Már korábban is beszéltünk a lézeres szőrtelenítésről, miért előnyös, kiknek ajánlott. Most pedig Slamovits-Horváth Beátától megtudhatjuk, mikor érdemes belevágni és mik a leggyakoribb tévhitek.

Sándor Orsi régi szenvedélyéről készíthet műsort az RTL Klubnak

A Kifőzde mai vendége egy igazi pörgős édesanya, aki ha kreativitásról van szó, nem ismer határokat. Erről és élete változásairól kérdeztük Sándor Orsit!

Vidd haza Lucyt!


szerző:
2020.11.06. 07:38
Vidd haza Lucyt!

A karakteres csupafül kutyus nem csupán okos, de nagyon aranyos is. A még csak négyéves keverék mindössze 16-18 kilós nőstény, mégis 3 hónapot töltött az Illatos úton, míg a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába vette őt. Olyan gazdikat keresünk neki, aki lakásban tartaná ezt a különleges kutyust. Persze kertes ház is elképzelhető, ha Lucy korlátozás nélkül bemehet a lakásba is.

A Drága örökösök sztárja egy véletlennek köszönheti, hogy elkerülte a terrortámadást

Hétfő este egy fegyveres támadó tüzet nyitott Bécs belvárosában és válogatás nélkül lőtte le a járókelőket. 4 ember meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek. Bács Péter, a Drága örökösök egyik színésze a helyszínen tartózkodott.

Bátor Tábor: Új bátorkodópályára gyűjt az alapítvány a kicsi hősöknek

A Bátor tábor csapata már 2001-óta szervez terápiás élménytáborokat súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak. Most pedig egy új bátorkodópálya is elkészült, ami sok örömet okoz majd a kicsiknek és nagyoknak.

Megmutatta kisbabáját az USA-ban élő színésznő, Bordán Lili

Bordán Lili az édesanyja, Bordán Irén után szintén a színészi pályát választotta. Rengeteg produkcióban játszott már, mégis az egyik legszebb szerep nyáron találta meg, ugyanis édesanya lett. Lili a filmezésről, anyaságról, valamint az amerikai választásokról is mesélt.

Hogy tud működni egy színház Covid idején?

A Játékszín július 13-án kezdte meg a tavaszi zárlat miatt elmaradt előadások pótlását. Szinte mostanáig teltházzal működött a teátrum, a második hullám azonban már most érezteti a hatását. Világbemutatóról beszélhetünk, hiszen Chaplin Nagyvárosi fények című némafilmjét még sosem állították színpadra. Szente Vajk néma produkciót rendezett, melynek látványvilága és zenei aláfestése ugyancsak a némafilmeket idézi. A Játékszín repertoárján jelenleg 19 produkció szerepel.

Terrortámadás Bécsben: még nem tértek magukhoz a sokkból

Terrortámadás történt hétfőn este Bécs belvárosában. Az osztrák belügyminiszter kedden hajnalban 3 ember halálát erősítette meg. A negyedik halott az egyik merénylő, akit a rendőrök lőttek le. Az osztrák belügyminiszter szerint a lelőtt terrorista az Iszlám Állam szimpatizánsa volt. Telefonon beszélgettünk a Bécsben élő Pajer Kornéliával.

Így vagy tökéletes - egy kiégett reklámszakember és egy sikeres írónő szerelmi története

Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András (Fekete Ernő) kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként még azután is komoly író szeretne lenni, hogy az első regénye csúnyán megbukott. Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így vagy tökéletest és annak népszerű szerzőjét, Katát (Béres Márta). Az alkotókkal beszélgettünk a filmről.

Kovács Dóri, a HighLife műsorvezetője megszerezte a kozmetikus diplomáját

Kovács Dórit nem kell bemutatni, a nézők az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhették meg, de többek között az RTL Klubbon már 5 éve futó HighLife magazinműsor műsorvezetője, most sikeresen megszerezte a kozmetikus diplomáját.

Szájrapuszi: adhatunk puszit a gyerekünk szájára?

Nem nagyon tud napirendre térni a világ egyik fele afölött, hogy David Beckham, mint apuka időnként a szájukon is megpuszilja a gyerekeit. Most éppen Victoria osztott meg egy olyan képet, ahol David a 9 éves lányát csókolja szájon. A szájrapuszi kulturális kérdés. Aki úgy nőtt fel, hogy a családjában természetes volt, nem lát benne semmi rosszat, ahol azonban ez kizárólag a szerelmesek közötti kapcsolatra korlátozódik, ott a gyerek felnőttként is taszítónak fogja találni.

Karrierváltás: Zsófi és Mariann milyen szakmát választanának, ha váltaniuk kellene?

Állandó nézőink hozzászokhattak, hogy bizony egy-egy témában kikérjük vendégeink és műsorvezetőink véleményét. Aktuális kérdés, hogy mit csinálnánk akkor, ha jelenlegi munkákat nem folytathatnánk.

Amíg nem repülhet, a videómegosztón bontogatja szárnyait a pilóta

A koronavírus-járvány a gazdaságra is negatív hatással van. A mostani helyzet nagy vesztesei többek között a pilóták és a repülőiparban dolgozók. Sokan azt gondolják, a pilóták milliókat keresnek, simán kibírnak 1 évet munka nélkül, viszont a képzés, hogy valaki pilóta lehessen közel sincs ingyen. Réti Máriáss Juliennel az AboveHorizont alkotójával beszélgettünk a pilótákat érintő nehézégekről és arról mi lehet a kiút.

A Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv a véletlennek köszönheti szerelmét, Vivient

Az RTL Klub Drága örökösök című sorozatának sztárja – Szláven azaz Molnár Guszti gyönyörű párjával, Viviennel érkezett ma hozzánk a stúdióba. Elmesélték, hogyan ismerkedtek meg és miért döntöttek úgy, hogy Gödöllőn rendezkednek be közös életükre.

Elektronikus pénztárca a mobilunkon - bemutatjuk a jövő fizetési módszerét

2021. január 1-től kötelező lesz az elektronikus fizetés lehetőségét is biztosítani a vevőknek az online kasszák mellett. Miről szól az új rendelet és miként érinti a vállalkozókat? Mi a különbség a bankkártya és az azonnali fizetési rendszerek közt? Várkonyi Gábort, a CMO24 Zrt. Vezérigazgatójával beszélgettünk.

Ki látja el a betegeket, ha egyre több orvos fertőződik meg?

Az elmúlt időszakban egyre több a koronavírusos megbetegedés és a vírus az orvosokat sem kíméli. De mi lesz, ha túl sok egészségügyi dolgozó lesz beteg? Hogyan változott most a háziorvosok feladata? Hiszen első lépcsőként nekik kell megítélni milyen súlyos a beteg állapota. Dr. Komáromi Zoltán, háziorvost kérdeztük.

COVID fáradság: az emberek belefásultak a járványhelyzet miatti felfordulásba

Ha úgy érzi, önnek is elege van már a koronavírus adta megpróbáltatásokból és egyre feszültebb, akkor meg kell nyugtatnunk, nincs egyedül és ez bizony a COVID fáradtság.

Kiss Virág 1 héttel a szülés után visszanyerte bombaformáját

Kiss Virág fitneszmodell volt, mielőtt világra hozta kislányát, Zoét. Sokan el sem hiszik, hogy egy 3 hónapos gyermek édesanya!

Közös siker a munkában és a magánéletben is, hogyan lehetséges?

Sokan rettegnek attól, hogy párjukkal együtt dolgozzanak, mert úgy tartják, a munkát nem kell a magánélettel keverni. Szerencsére az élet nem őket igazolja, hiszen vendégeink házaspárként is sikeresek az üzletben!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való