KERESÉS search-close

Peller Anna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Anna"

Reggeli 2019-02-25


szerző:
2019.02.25. 06:00
Ezt ne fogadd el fizetőeszközként!

Valóban létezik száz százalékig biztonságos pénz? Töreki Milán, numizmatikai szakértő elárulja a választ!

Németh Kristóf lett a Reggeli új műsorvezetője?

Amíg Anna a konyhában tevékenykedett, a színész gondolt egyet, és bepattant a helyére...

Az orvos, akinek a katasztrófa a hobbija

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke mesélt munkásságáról, aki már gyermekkora óta az orvosi pályára készült. Sőt, négy végzettsége is van!

 

Nemes hivatás: segélyvonal a gyerekeknek

A Kék Vonal Alapítvány a húsz év alatti fiatalok hívását fogadja, ahol többek között Homolka Balázs is önkénteskedik. Vajon milyen veszély fenyegeti manapság a gyermekeket?

Otthon a bajbajutottaknak


szerző:
2019.02.22. 08:21
Otthon a bajbajutottaknak

Több százezer család lakik jelenleg is átmeneti otthonokban a Habitat for Humanity segítségével. Farkas Boglárka, a szervezet kommunikációs menedzsere mesélt a Reggeli házigazdáinak, és azt is elárulta, mi az a Második Esély program.

Ezek a klímaváltozás veszélyei


szerző:
2019.02.22. 07:45
Ezek a klímaváltozás veszélyei

Dr. Nékám Kristóf után Dr. Páldy Anna is felvilágosította a nézőket a globális felmelegedés veszélyeiről, ráadásul az egyiptomi szúnyogokra is felhívta a figyelmet, amik komoly betegségeket hordoznak.

 

Egyre nő az allergiások száma?


szerző:
2019.02.22. 07:15
Egyre nő az allergiások száma?

Dr. Nékám Kristóf, allergológus a klímaváltozás veszélyeire hívta fel a nézők figyelmét. Nem árt vigyázni, hiszen a pollenszezonra is hatással lehet!

Németh Kristóf:

A mai Kifőzdében Németh Kristóf vendégeskedett, aki a Drága örökösök című sorozatban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A színész egyébként tavaly decemberben mondta ki a boldogító igent, és nem is rejti véka alá boldogságát. Most többek között titkokat is elárult szerelmi életéről...

Ismerkedj meg hazánk hétköznapi hőseivel!

Bár nap mint nap óriási erőfeszítéssel teszik szebbé a világot, valamiért mégsem kerülnek reflektorfénybe. Dr. Zupkó Gábor, az Európa Bizottság képviseletvezetője részletesen mesélt a nézőknek a kutatók, a civil szervezetek és az önkéntesek kampányairól.

Reggeli 2019-02-22


szerző:
2019.02.22. 06:00
Nevetésbe torkollt a Reggeli Gyertek át!-játéka Fluorral és Lábas Vikivel

Igazi bennfentes mutatta be Sebestyén Balázs játékos showműsorának feladatait, Fluor Tomi, aki visszatérő vendég a Gyertek át!-ban. De Holdampf Linda és Lábas Viki is jól vette az akadályt.

Fluor Tomi is Daráló-közelbe került a Reggeliben

Ocelotmintás bunda és bordó minden mennyiségben. Holdampf Linda kegyes volt, még a bundás fotó sem került bele a rettegett darálóba.

Fluor Tomi két mézes madzagot is elhúzott - KLIPRÉSZLET!

Már nemcsak a Wellhellotól várhatóak új dalok, Fluor szólóban is visszatér és tovább dübörög a klasszikus verseket feldolgozó Pilvaker is. Két kliprészletet hozott Fluor Tomi és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Végre ellenszenves figura lehet Kautzky Armand A Tanárban

A búgó hangú színész hamarosan látható lesz A Tanárban. Egy korrupt, abuzáló, nagyképű iskolaigazgatót alakít, ami rendkívül izgalmas a korábban hercegeket alakító Kautzky Armand számára.

Kautzky Armand kikészül a mai office-nyelvtől

Rádcsörizek, elmegyünk shoppingolni, mítingelünk és brénsztormingolunk... Néhány kifejezés, amitől kirázza a hideg az ország legszebb orgánumú színészét.

Megőrizhető a kreatív játék modern kütyükkel is

Izgalmas programok mellett nem jut eszébe a gyerekeknek a telefon és a tablet - ezt vallja Balatoni József író és tanár, valamint Balatoni Kata, neveléstudományi kutató.

Lehet műkörmökkel pelenkázni? Papp Gergő kipróbálta!

Óriási felháborodást keltett Chloe Kardashian fotója, amin 3 centis műkörmökkel pelenkázta a kislányát. Ennek apropóján Gergő kipróbálta, lehet-e kivitelezni ezt a folyamatot?

Reggeli 2019-02-21


szerző:
2019.02.21. 06:00

Reggeli 2019-02-20


szerző:
2019.02.20. 06:00

Reggeli 2019-02-19


szerző:
2019.02.19. 06:00
Így aktivitiznek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

A Gyertek át! február 21-től visszatér az RTL Klub képernyőjére, de addig is hangolódjunk együtt a népszerű sorozat szereplőivel…

Ettől van jó formában a várandós Lilu

A műsorvezető a hetedik hónapban van, kiválóan érzi magát a bőrében, de ez nem a véletlennek köszönhető. A Reggeliben el is mondta, mi a titka.

Lilu elmondta, miért néz fel annyira a Cápákra

A ma este induló, biznisz-alapú show, a Cápák között műsorvezetője, Lilu volt a Reggeli vendége és beavatta a nézőket a műsor készítésének rejtelmeibe.

A külföldre költözés nehézségeit mutatja be az Isten veled, Magyarország!

Az RTL Klub új dokusorozatából kiderül, milyen sok oka lehet annak, hogy valaki a költözés mellett dönt és azt is megmutatja, hogy nem mindenkinek válik be az új élet az ország határain túl.

Hamarosan indul a Gyertek át!, a Reggeliben az ÉNB szereplőivel melegítettünk be rá

Csütörtök este folytatódik Sebestyén Balázs celebekkel teletűzdelt szórakoztató műsora, aminek a humor és a játékos időtöltés a védjegye. Peller Anna és Szabó Zsófi is szerepelni fognak benne, most Joe-val és Gáborral játszottak egyet.

A moduláris építkezés előnyei: gyors és megúszhatjuk a stresszt

A moduláris építkezés egy viszonylag új építési forma, energiatakéros vagy passzív építkezésnek is nevezik, egyik fő alkotóeleme a fa. A koncepciója az, hogy ezeknél a típusú házaknál nincs meg a hagyományos értelemben vett építkezés, hanem használatra kész otthonokat kapunk, alig néhány hónap alatt, és készen szállítják ki, előre szerelve érkezik az építés helyszínére.
 

Kínos rajongói találkozásokról mesélt ÉNB Joe és Gábor

Ma estétől az RTL II-n látható az Éjjel-Nappal Budapest. 2013 óta több mint 67 millió videóindítást generált a sorozat, a népszerűsége töretlen. A sorozat két ismert arca, Joe és Gábor érkezett főzni a Reggelibe.

Vidd haza Lilit!


szerző:
2019.02.18. 07:48
Vidd haza Lilit!

Lili 3 hónapos kislány, akit Budapesten találtak és az alapítvány segítségét kérték az elhelyezésében. Megkezdték az oltás-sorozatát és a gazdikeresést is. Lili közepes méretű (12-15 kilós) kutya lesz majd. Lakásban tartásra, vagy kertes házba, de olyan gazdinak ajánlják, aki beengedi őt a lakásba is. JELENTKEZÉS: info@vigyelhaza.hu
 

Reggeli 2019-02-18


szerző:
2019.02.18. 06:00
Csisztu Zsuzsa nagyobbik fia Michelisz utódja lehet?

Zsuzsa és férje elvitték egy szakemberhez Krisztiánt, aki felmérte a kisfiú adottságait és azt mondta, annyira jók a reflexei, hogy érdemes lenne az autóversenyzés irányába terelni őt.

Erre nem számított Csisztu Zsuzsa


szerző:
2019.02.15. 14:34
Erre nem számított Csisztu Zsuzsa

A sportdiplomata éppen mondandója közepén tartott, amikor Lukács Miki besétált a tortával.

Saját pénzüket kockáztatják a befektetők az RTL Klub új műsorában

Vadonatúj műsor kerül az RTL Klub képernyőjére jövő héttől, a Cápák között. A lélegzetelállítóan izgalmas, biznisz-alapú showműsor főszereplői a Cápák, 5 valódi befektető.

Az ázsiai lányok letámadják az utcán a Liu-fivéreket

A gyorskorcsolyázó párosnak óriási rajongótábora van Dél-Koreában, elmesélték, hogy az ottani lányok bizony nem jönnek zavarba, azonnal a tettek mezejére lépnek, ha meglátják őket.

Díjakkal halmozták el a gyorskorcsolyázó Liu-testvéreket

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor a Story Gáláról és az Év Sportolója Gáláról is díjjal tért haza. A fiúk nemcsak erről beszéltek, azt is elmondták, miért keresték fel ők a Fradit?

Hogyan lehet jól csinálni a szexuális felvilágosítást?

Az okoseszközök mellett egyre nehezebb nekünk befolyásolni, hogy mikortól és hogyan adagoljuk a testiséggel kapcsolatos információkat a gyerekeknek. Dr. Vörös Anna, szülész-nőgyógyász válaszolt a kérdéseinkre.

Kollányi Zsuzsi csak Szolnoki Péterrel tudta ezt elképzelni

Kollányi Zsuzsi még ikrei születése előtt forgatott klipet Szolnoki Péterrel tavaly nyáron, de a végeredményt most, a Reggeliben mutatták be először. Íme a Te meg én és a kulisszatitkok!

Csisztu Zsuzsa kihúzott egy sort a bakancslistájáról

Az egykori olimpikon tornász, Csisztu Zsuzsa mellett az olimpiai faluban futott el először az atlétasztár, Carl Lewis. Később 2004-ben már sportújságíróként készített interjút vele és szeretett volna még egyszer találkozni Lewisszal.

Farsangi jelmezeket mutatott be Anna és Miki

Tombol a farsangi szezon, ezért a mai Reggelit azzal nyitottuk, hogy jelmezeket próbálgatott a műsorvezető házaspár, Peller Anna és Lukács Miki.

Reggeli 2019-02-15


szerző:
2019.02.15. 06:00
Szikora Robi dalba önti, amit Budapest iránt érez

Idén Budapest lesz Európa Sportfővárosa, ezért egy olyan dalt keresnek, ami egyszerre szól Budapestről és adja a sport lüktetését. Az R-Go frontembere is írni fog egy dalt, erről és a zenekar terveiről is mesélt Szikora Robi.

Így ne öltözz fel soha Valentin napon!

Holdampf Linda újra hozott jó és rossz szetteket, amivel a szerelmesek napjára segít felkészülni.

Solti Ádám egy kép alapján megmondta, hogy Berni lesz a felesége

A Reggeli sztárvendégei elmerültek a szerelem témájában, kiderült, hogy Zséda soha nem tetszett olyan fiúnak, akit ő kinézett magának, Solti Ádám pedig 14 éves korában látta először Bernit egy fotón. 5 év múlva összejöttek.

Kocsis Korinna: „Egy szép nőnek nehezebb párt találni”

A szépségkirálynő szerint az életben előnyt jelent a szép külső, de a szerelmi életen nem biztos, hogy könnyít. Szerinte a férfiak többsége nem mer megszólítani egy dekoratív nőt.

Zséda a németeknek segít kiválasztani az eurovíziós versenyzőjüket

Az ország egyik legelismertebb énekesnője nálunk mutatta be legújabb dalát. Kiderült, hogy már külföldre is hívják zsűrizni, a németeknek arról segít dönteni, hogy kit küldjenek az Eurovízióra?

Hajas Laci elárulta, mi a titka 22 éve tartó szerelmének a feleségével

A sztárfodrászt munkájából kifolyólag rengeteg csinos nő veszi körül, párja mégsem volt rá soha féltékeny. Laci olyan szép szavakkal mesélt a feleségéről, hogy a Peller-nővérek elolvadtak tőle.

Meditálj te is a Peller-nővérekkel!

A csütörtöki Reggeli egy testi-lelki egyensúly megteremtését segítő meditációval kezdődött, amihez profi segítsége is volt a műsorvezetőknek Czike Klára, meditációs tanár személyében.

Reggeli 2019-02-14


szerző:
2019.02.14. 06:00

Reggeli 2019-02-13


szerző:
2019.02.13. 06:00

Reggeli 2019-02-12


szerző:
2019.02.12. 06:00

Reggeli 2019-02-11


szerző:
2019.02.11. 06:00
Megható dolgokat árultak el magukról a Barátok közt szereplői!

Az RTL Klub Reggeli műsorában Nagy Alexandra és Bátyai Éva nagyon megható történeteket osztottak meg a nézőkkel.

Reggeli 2019-02-08


szerző:
2019.02.08. 06:00

Ilyen egy igazi húsvéti sonka


szerző:
2019.02.07. 08:57
Ilyen egy igazi húsvéti sonka

Manapság az emberek és a háziasszonyok már kevésbé foglalkoznak a húsok érlelésével és füstölésével. A jó sonkához idő kell, ezért már most érdemes készülni a húsvéti finomságokra. A sózás, a pácolás és a füstölés technikája régóta változatlan módja a tartósításnak, régen ez a hagyomány apáról fiúra szállt.

Nagy Alex szeretne egy titkos bárt nyitni?

Izgalmas ötlete támadt a Barátok közt színésznőjének. Olyan szórakozóhelyet nyitna, aminek már a felkutatása is izgalmas és mindig máshogy néz ki. Van, hogy varrodának álcázza magát, máskor pedig jósda...

Nagy Alex még barátkozik a kismama-pocakkal

A Reggeli vendége volt a Barátok közt két színésznője, Nagy Alexandra és Bátyai Éva, akik elmesélték, hogyan készülnek a közelgő Story Gálára és azt is, mit gondolnak arról, ami jelenleg a sorozatban történik a karaktereikkel?

Digitális homokozót mutattunk be a Reggeliben

A digitális homokozó egy kiterjesztett valóság alkalmazás. A rendszer egy számítógépből, egy Kinect szenzorból és egy projektorból áll. A Kinect szenzor folyamatosan feltérképezi a homok felszínét. Akár virtuális esőt állíthatunk elő a kezünkkel és a víz lefolyását is tanulmányozhatjuk a felszínen.

Összefogott Josh és a Desperado, új dal született

A zenei producer és a zenekar 20 éve ismerik egymást, jó közöttük a kapcsolat, és ennyi év után szerettek volna valami közöset alkotni. Így született a Tőled kaptam én.

Mi a különbség az építő- és építészmérnök között?

Különösen azoknak ajánlott az építőmérnöki kar, akik még nem biztosak abban, hogy pontosan mivel szeretnének foglalkozni, mert leendő építőmérnökként az alaptantárgyak után annyi terület közül választhatnak, hogy szinte újraélhetik a felsőoktatás-választást, viszont már szakmailag és emberileg is sokkal érettebben.

Testépítő versenyre készül az Operett Színház színésze

A Peller-lányok szívesen látták volna póló nélkül Anna kollégáját, aki amellett, hogy kiváló színész, Polyák Lilla férje is. A Reggeliből kiderült, hogy Peller Anna sok fontos fordulópontnál jelen volt az életében.

Így csinálj kedvet az evéshez a gyerekednek!

Sok szülő küzd azzal, hogy nem tud ételt belediktálni a csemetéjébe, mert egyszerűen nincs kedve enni, inkább játszana. Most a Peller-lányok mutattak egy igazán kreatív módszert arra, hogyan csináljunk kedvet az evéshez a csöppségeknek?

Reggeli 2019-02-07


szerző:
2019.02.07. 06:00
Végre valóra vált Görgényi Fruzsina egyik legnagyobb álma!

A Barátok közt színésznője már gőzerővel készül a közelgő jubileumi Story Gálára, ráadásul nemrég egy kulisszajáró vlogot is indított, amelyben a színházi élet titkaiba kalauzolja be a nézőket. Sőt, a Reggeli egyik házigazdájával, Peller Annával is forgatott már!

Reggeli 2019-02-06


szerző:
2019.02.06. 06:00

Reggeli 2019-02-05


szerző:
2019.02.05. 06:00
Bereczki Zolit soha nem rajongták körül ennyire a nők

Bereczki Zoli huszonévesen nem kapott annyi ajánlatot női rajongóktól, mint most, hogy rosszfiúként bukkant fel a Drága örökösökben. Tornyi Ildikó édesapja pedig vejének hívja sorozatbeli férjét, Kovács Lehelt.

Mitől erősíti az immunrendszert a gyógygomba?

Hosszú idők óta ismeretes, hogy minden gomba potenciálisan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyeknek kedvező hatása lehet szervezetünkre.

Michl Juli vékonysága ellenére is elégedetlen volt a testével

A színésznő A Tanár legutóbbi részében egy testképzavaros lányt játszik. A szerepre való felkészülés alatt utánajárt a problémának és félelmetesnek tartja azokat az internetes közösségeket, amelyeken keresztül biztatják egymást a fiatalok az éhezésre.

 

12 évig készült az érettségire Szabó Simon

A színész, rendező és kétszeres apuka nem volt mintadiák, hamar a színház felé fordult, sokszor iskola helyett is próbált, amit a tanárok nem néztek jó szemmel.

Influenza elleni koktélt készített Anna és Rozina

Az influenza-szezon kellős közepén tehetünk valamit az ellen, hogy elkapjuk a betegséget. Megmutattuk, milyen vitamindús összetevők kellenek ahhoz, hogy erősebb legyen az immunrendszerünk.

ÉNB Lali: „Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva lesz”

Joe füttyszóval irányította a társait a meccsek alatt, mert az első menetben elment a hangja. Lali, aki speaker volt a gálán, ijedten figyelte, mennyire keményen püfölik egymást a versenyzők.

Reggeli 2019-02-04


szerző:
2019.02.04. 06:00

Reggeli 2019-02-01


szerző:
2019.02.01. 06:00

Reggeli 2019-01-31


szerző:
2019.01.31. 06:00
Iszak Eszti is megtanulta a croissant-töltés fortélyát

Szó Gellért, cukrász elmondta a croissant-sütés titkait, az összetevők arányait, és a kenyérsütés fogásait is megosztotta a nézőkkel.

Így készíts tökéletes croissant-t!

Ma van a croissant világnapja, ennek apropóján meghívtuk Szó Gellért, cukrászt, aki a legnevesebb francia mesterektől tanul minden évben. A Reggeli konyhájában is készített croissant.

Ijesztő állatokkal találkozott Ripli Zsuzsi az álomutazásán

Álomszép, de veszélyes helyeken járt a színésznő és szerelme Ázsiában. Szerettek volna az utazás alatt összeházasodni is, de nem sikerült olyan embert találni, aki összeadja őket.

ÉNB Joe legjobban az ÉNB Bécy-VV Roli mérkőzésre kíváncsi

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja készíti fel sorozatbeli partnereit a hétvégi sztárboxra, szerinte Zsuzsu fel fogja adni Tamara ellen és a Bécy-Roli meccset várja legjobban.

A Reggeli stúdiójában edzettek a VV9-ÉNB sztárboxra

Joe megpróbálta megtanítani Peller Annát boxolni, ami a műsorvezető szerint nem sikerült, de az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai harcias amazonok, lesz mitől félni az ellenfeleknek.

Iszak Esztit megviselte a sivatagban éjszakázás

A modell és műsorvezető éppen akkor volt Marokkóban, amikor bejárta a világsajtót a hír, hogy két lányt meggyilkoltak az országban. Édesanyja szívéhez kapott, mert Eszti is egy barátnőjével utazott oda.

Reggeli 2019-01-30


szerző:
2019.01.30. 06:00

Reggeli 2019-01-29


szerző:
2019.01.29. 06:00
A férfiak elköteleződés-fóbiája miatt magányosak a nők?

Egyre több a kapcsolatfüggő nő, akik közül sokan 30 éves koruk után már szinte bárkibe beleszeretnek, aki mond hozzájuk néhány kedves szót. A férfiak pedig azt hiszik, hogy tengernyi nőt szerezhetnek meg, miért akarnának egynél leragadni?

Miért nem szeretik magukat a XXI. századi nők?

A szexuálpszichológus szerint nemcsak a felgyorsult világ nehezíti a nők helyzetét, hanem a női magazinok által sugallt elvárások is és az, hogy hiába vagyunk műveltek, okosak, a reklámok is hatnak ránk, csak nem vesszük észre.

Balázsy Panna olyasmibe kezdett, ami régóta kikívánkozott belőle

Panna gyerekkorában szinkronszínészként kezdte, volt rádiós és tévés műsorvezető, PR-os, foglalkozott reklámokkal, de most az írás érdekli elsősorban. Erről, kamasz lányairól és saját gyerekkoráról is mesélt a Reggeliben.

Miskovits Marci nem keresi az igazit, de várja

A műsorvezető régóta rappel, de ezt kevesen tudják róla. A Dallamtapadásban mutatta be legújabb klipjét, ami már a kilencedik a sorban. A magánéletéről is mesélt a Reggeliben.

Szalay Balázs és Bukoczi László életük legveszélyesebb versenyéről meséltek

Az idei Dakaron olyan is előfordult, hogy meg kellett állni az autóval, mert a gomolygó homoktól semmit nem láttak és túl kockázatos lett volna vakon vezetni. Bunkoczinak egy autó is nekiment kerékcsere közben.

Náray Erika exkluzív helyen köszöntötte az újévet

A színésznő, akinek a hangját mindenki ismeri, élete legjobb időszakát éli szakmai életében, csak minőségi darabokban szerepel, és bár kevesebbet szinkronizál most, előszeretettel ugratja az embereket azzal, hogy felidézi azokat a mondatokat, amiket sokan jól ismernek tőle.

Ilyen egy nap a Zeneakadémián


szerző:
2019.01.28. 07:57
Ilyen egy nap a Zeneakadémián

Az akadémia növendékei hegedülni tanították Peller Annát, majd elmesélték, hogy aki igazán tehetséges, akár már 12 évesen is bejuthat az intézménybe.

Reggeli 2019-01-28


szerző:
2019.01.28. 06:00
Epres Panni életében egyszer veszekedett csak Benedek Tiborral

A profi modell 25 éve kezdte a pályát, ma már inkább férjével jellemzi önmagát, mert úgy érzi, ők ketten adnak ki egy egészet. Magánéletükről őszintén mesélt a Reggeliben.

Gyebnár Csekka tisztázta, mi történt a párjával

A Barátok közt színésznője nehéz éven van túl, egy ideig úgy tűnt, a szerelmének súlyos betegsége van, már kemoterápiát akartak adni neki, de nem vállalták ezt a kezelést, végül kiderült, hogy jól döntöttek.

Élete legjobb közönségtalálkozója volt Budapesten az Oscar-díjas filmesnek

A Reggeli vendége volt Balogh Rita, producer és a BIDF igazgatója, valamint Bogdán Árpád, rendező, akik a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilmes Fesztivál kapcsán meséltek az idei felhozatalról és arról, milyen izgalmassá teszik a nézők a művek körül kialakult beszélgetéseket.

A New Level Empire újra elővette kedvenc robotját

Zola, Nyújtó Sándor és Krajczár Péter elmesélte, miért éppen egy robotot választottak főszereplőnek legújabb klipjükhöz? A frontember szerint ez a karakter olyan, mint egy vers, bármit bele lehet látni.

Rúdtánc-tippeket adott Fésűs Nelly a Peller-lányoknak

Amikor a Szenzációs Négyes véget ért, a színésznő megfogadta, hogy nem hagyja abba a rúdtáncot. Három hétig tanulta, hogy meg tudja tartani magát a rúdon, mert ez bizony egy kemény sport, ami minden izmot igénybe vesz.

Élő adásban támadták meg a Peller-nővéreket?

A pénteki Reggeli egy szituációs gyakorlattal kezdődött, a Krav Maga oktató elárulta, hogy a női cipő hegyes orra és magas sarka fegyverként használhatóak egy váratlan utcai támadás esetén. És nem számít, ha a támadó erősebb, a technika és a gyors reakció számít.

Reggeli 2019-01-25


szerző:
2019.01.25. 06:00
Peller Anna elárulta, kinek írhatnak szerelmes levelet a Drága örökösök színészei közül

Molnár Andi főztjének kóstolása közben kifaggattuk a Drága örökösök fiatal szereplőit. Kiderült, ki foglalt és kinek szabad még a szíve és az is, hogy Mohácsi Norbiból majdnem profi focista lett.

Tom Cruise-zal is dolgozott a Drága örökösök Lajosa

Vendégül láttuk a Drága örökösök ifjú titánjait. Kiderült, hogy Varga Balázs otthon nem cserél villanykörtét, inkább a párjára bízza, Mohácsi Norbert halkan utalt valami zsizsegésre a sorozat Katájával, Bács Péterről pedig kiderült, hogy Tom Cruise fénydublőreként dolgozott korábban.

Hiányos és bizarr síszetteket darált Holdampf Linda

A stylist szerint most már bukósisakból is igen egyedi és mutatós darabokat találunk, akár a világ pénzét is el lehet költeni egy jó síruhára. De vannak riasztóak is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való