KERESÉS search-close

Peller Mariann

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Mariann"

Így néz ki egy tüdő, ha megtámadja a koronavírus

A felső CT képeket a beteg felvételekor készítettük, koronavírus okozta tüdőgyulladás jeleit mutatják. Az alsó képek az intenzív osztályos ápolás 18. napján készültek, a tüdőgyulladás rosszabbodását mutatják. A bal oldali képeken 2-dimenziós, jobb oldalon 3-dimenziós képeken ábrázolódik a tüdő. A 2D képeken a sötét területek, a 3D képeken a lila területek mutatják az egészséges, légtartó tüdőterületeket. A károsodott, világos területek nem vesznek részt a légcserében.

Király Linda is elkapta a koronavírust, időbe fog telni, mire helyreáll a légzése

Király Linda néhány napja írta meg a közösségi oldalán, hogy elkapta a koronavírust. Hogy hogyan élte meg ezt a helyzetet, és hogy jobban van-e már, arról az énekesnőt kérdeztük.

Hogyan zajlik a kontaktkutatás és miért fontos járvány idején?

Pár napja már 1000 felett volt a napi fertőzöttek száma, ezzel kapcsolatban pedig rengeteg kérdés merülhet fel az emberekben. Mi várható a következő időszakban és mit kell tudni a kontaktkutatásról, arról Dr. Oroszi Beatrix járványügyi szakértőt kérdeztük.

Mészáros Piroska, a Drága örökösök Olgája mesélt arról, mi várható a 4. évadban

Hétfőn elindult a Drága örökösök negyedik évada! A befejező évad is tele lesz izgalmakkal, de hogy mire számíthatnak a nézők, arról a sorozat Olgáját, vagyis Mészáros Piroskát kérdeztük!

Pánik az iskolákban: mit tegyek, ha náthás a gyerekem? Bemehet vagy maradjon otthon?

A koronavírus teljesen új helyzetet teremtett iskolákban. Sok helyen már szünetel az oktatás, máshol egyre több a beteg gyerek, egész osztályok vannak karanténban. Rengeteg a kérdés a szülőkben, és nem tudják mi a helyes és biztonságos döntés. Dr. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke a vendégük, akit a jelenlegi helyzetről kérdeztünk

Rubint Rella Németországba költözött vőlegényével, Novothny Somával

Rubint Rella tavasszal költözött haza a párjával Dél-Korából, de már tovább is álltak, ugyanis Németországban folytatják az életüket. Hogy mik a tervek és milyen volt a költözés, arról Rellával beszélgettünk!

Nagy Adri utált futni, de ma már félmaratonokat is bevállal

Az énekesnő kisfia már kétéves, és sok energiát igényel az anyukájától, aki úgy döntött, nem adja még bölcsődébe. Adri azonban nemcsak a gyermekéről mesélt, hanem arról is, hogyan alakult át benne a futás iránti gyűlölet szenvedéllyé.

KLIPPREMIER! Wunderlich József a vígszínházi sikerek után most albumot készített

Boka, a Pál Utcai fiúkban, Mr. Gatsby a Nagy Gatsbyben, vagy Andrej herceg a Háború és békében. Ő Wunderlich József, a Vígszínház fiatal színésze, nem túlzás állítani, hogy sztárja. A színházi sikerek után most megjelent első albuma, a Ragasztva című számhoz pedig klip készült.

12 nő története hívja belső utazásra az olvasókat Kiss Edina novelláskötetében

Kiss Edina, írónő egy különleges kötettel szeretné a novella műfaját újra megszerettetni az emberekkel. 12 nő 12 élettörténetét olvashatjuk, amely egy igazi belső utazás. A történetekről Edinával beszélgettünk.

Visszaesett a koronavírus tesztelések száma a hatósági ár miatt

Hétfőtől 19 500 forintos hatósági áron lehet koronavírus teszteket csináltatni. Hogy ez most pontosan mit is jelent és milyen következményei lehetnek a tesztelések számát nézve, arról Dr. Rékassy Balázs orvost, egészségügyi szakközgazdászt kérdeztük.

Balázs Klári gerincműtéte után újra színpadra állhatott

Balázs Klári nem is olyan rég egy nagyon komoly gerincműtéten esett át, de most már jól van, sőt, bár nagyon óvatosan, de koncertezni is elkezdtek.

Vígszínház bemutató: Az apa című darabban egy Alzheimer-kóros férfi nézőpontjából láthatjuk a világot

A Vígszínház igazgatója, Rudolf Péter, a színház vadonatúj évadáról mesélt nekünk. Októberben lesz péládul Az apa című darab bemutatója, amely egy Alzheimer-kórban szenvedő férfi mindennapjait mutatja be, egészen újszerű nézőpontból.

Egy kislány megszólalni sem tudott, amikor Koltai Róberttel, azaz Kálmán bácsival találkozott

Ma este indul a Drága örökösök negyedik, egyben utolsó évada. Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, és eddig mindenki előtt eltitkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Mire számíthatunk ebben az évadban?

A legújabb Nyerő Páros évadban a párok mindenáron győzni akarnak!

A nagysikerű sztárpárshow legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de a mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket.

Galambos Lajos fiának pozitív lett a koronavírus-tesztje, az egész család karanténba vonult

Galambos Lajos fia egyszer csak nem érezte jól magát, elment a szaglása és az ízlése. A szülei azonnal elvégeztették rajta a PCR tesztet, ami pozitív lett, így nem csak István, de az egész család karanténba vonult.

A Konyhafőnök győztese végig érezte az emberek szeretetét

Armando Mundaraín, Sárközi Ákos versenyzője Magyarország új Konyhafőnöke! Övé A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! Armando elárulta nekünk, hogy érezte magát a verseny alatt és hogy mit a terve nyereményével.

Szabó Péter: Ha az élet ajándékot akar adni, mindig problémába csomagolja

Sokan depresszióba esnek attól, hogy jön az ősz, ismét itt a munka, a teljesítés ideje, elmúlt a nyár, a szabadság érzete megszűnt. Pláne ebben a helyzetben, amikor egyszerűen nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő. De az életnek mennie kell, vajon, hogy lehet túllendülni a nehézségek okozta frusztráltságon? Szabó Péter, motivációs tréner tanácsai.

Egyre többen keresnek rá a koronavírus-táppénz szókapcsolatra az interneten

Háromszor többen keresnek rá a táppénz, karantén, koronavírus szókapcsolatokra Magyarországon most, mint a nyár közepén. Vagyis ahogy nő a hivatalos esetszám, úgy érdekli egyre jobban az embereket az is, hogy számíthatnak-e pénzbeli ellátásra egy esetleges hatósági intézkedés esetén – derül ki az Avantgarde Group elemzéséből. Corona-shaming, magyarul „koronaszégyen” – ezzel az új kifejezéssel kell megismerkedniük a munkáltatóknak a járvány második, őszi hulláma kapcsán. Megbélyegzéstől félhetnek ugyanis azok, akik elkapják a betegséget és esetleg munkatársaikat is megfertőzik.

Elindult a SzuperZöld magazinműsor 4. évada!

A SzuperZöld környezettudatos magazin vasárnap 11.10.kor van az RTL-en, két hete indult az új, negyedik évad. A most vasárnapi adás a környezettudatos nevelésről szólt, csupa olyan programmal foglalkoznak, amely kifejezetten környezetvédelmi nevelésre buzdítja a szülőket.

40 százalék esélyt adtak neki túlélésre, csodával határos módon felépült a koronavírusból

Pénzes Lászlónak 40 százalék esélyt jósoltak a felépülésre, amikor elkapta a koronavírust.  László 10 éve Angliában él, Dél-Anglia egyik legnagyobb kórházának traumatológiai osztályán dolgozik, kiemelt ápolóként. A koronavírus első hullámának idején is itt teljesített szolgálatot, elkapta ő is a koronavírust. Kezdetben a szokásos tünetek jelentkeztek nála, így karanténba zárták. Otthon azonban rohamosan romlott az állapota. Most mindenki szerint csoda volt, hogy életben maradt. Ő lett az ország kampányának, a Covid Zeronak az arca, sztárként ünneplik.

Nagy Ervin A Konyhafőnök Fináléjában és az Álarcos énekesben!

Nemrég átvette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadón, a Tanár című RTL-es sorozatában nyújtott alakításáért, illetve most egy új szerepben is megmutatkozhat, ő lesz az Álarcos énekes vendégnyomozója. 

Mucsi Zoltán szakmunkás tanulóból lett az ország egyik legsikeresebb színésze

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, színházi sikerdarabok és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Mucsi Zoltánról jelent meg egy könyv, amit jó barátja, Bérczes László írt meg.

Balsai Móni anyuka és a legjobb színésznő is lett ebben az évben

A színésznő idén júniusban osztotta meg a Facebook oldalán a csodálatos hírt, hogy anya lett. Balsai Móni, párjával, Ujj Mészáros Károly rendezővel ugyanis örökbe fogadott egy kisbabát. Múlt héten pedig arról szóltak a hírek, hogy Móni kapta a Televíziós Újságírók díját a „legjobb színésznő” kategóriában, az Alvilág című sorozatban nyújtott alakításáért.

Innen ismerhetjük fel, ha pszichológusra van szükségünk!

A boldogságot hajszoljuk, közben gyakran megfeledkezünk arról, hogy egycsapásra minden megváltozhat. Jöhetnek hullámvölgyek, tragédiák, sorscsapások. De az apró bukkanókat is nehezen kezeljük, aggódunk a családunk miatt, félünk az öregedéstől, a vírusjárványról már nem is beszélve. Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük, mi okozhatja a hangulatváltozásainkat, és azokat hogyan kezelhetjük.

Gerendai Károly hitelfelvétellel próbálja elkerülni, hogy csődbe menjenek az éttermei

A szeptemberben érvényes határzár satuközeli állapotot idézett elő a beutazóturizmusban, ami a tavaszi törés után újra térdre kényszeríti a budapesti éttermeket, szállodákat. Ezzel kapcsolatban vendégünk Gerendai Károly volt, akinek több étteremben van érdekeltsége.

KLIPPREMIER! Új köntöst kapott a 25 éves Takarítónő az Animal Cannibalstől

Már 30 éves is elmúlt az Animal Cannibals, idén pedig az egyik legsikeresebb és legismertebb daluk, a Takarítónő 25 éves lett. Ennek örömére csináltak ebből egy feldolgozást, amit csak most láthatnak nálunk először.

Nyári Dia újra a Barátok közt-beli szerelme oldalán lesz látható

Nemrég még úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy megszereti a futást, ma pedig már túl van élete első félmaratonján. Hogy milyen célokat tűzött ki magának, arról most Nyári Diát kérdeztük.

Sikerül elérni, hogy legyen szerelemvízum a korona idején?

Gondoljunk bele, milyen érzés lehet, hogyha nem találkozhatunk azzal, akit szeretünk. Ezzel kapcsolatban egy egyetemi hallgató petíciót indított, hogy egyszerűbben utazhassanak és találkozhassanak egymással a nem házas, más országokban élő párok. A témában Balogh Ákost hívtuk meg, aki mindent megtesz azért, hogy legyen „szerelemvízum”.

Miért hajtanak fel egyre többen forgalommal szemben az autópályára?

Múlt héten két megrázó felvételt is láthattunk, amikor az autós a forgalommal szemben közlekedett! Az elmúlt években tíz személyi sérüléses baleset történt emiatt a hazai utakon. De vajon mi lehet annak az oka, hogy egyre több az ilyen eset? Kőrös András, vezetéstechnikai instruktor reméljük megfejti nekünk ezt a rejtélyt.

Vérplazma-terápiával elkerülhető, hogy lélegeztetőgépre kerüljenek a koronavírusos betegek

Már vannak olyan koronavírusos betegek, akiknél sikeres volt a vérplazma-terápia. Hatékony áthidaló gyógymódnak tartják, és hogy eddig hány beteg gyógyult meg és ez hosszútávon megoldás lesz-e a gyógyulásra, arról a szérum kifejlesztését végző cég első emberét, illetve a Testnevelési Egyetem Rektor helyettesét kérdeztük, dr. Lacza Zsombort.

Jocó bácsi: „Furcsa látni, hogy napról napra tűnnek el a gyerekek”

Meddig bírja még bezárás nélkül az iskola? Hogyan viselik a diákok, hogy maszkot kell hordaniuk és fertőtleníteni a kezüket? Ezekről kérdeztük mindenki Jocó bácsiját, Balatoni Józsefet.

Hogyan válasszunk paplant?


szerző:
2020.09.11. 11:21
Hogyan válasszunk paplant?

Korábban már beszélgettünk arról, hogy mennyire fontos az alvás mennyisége és minősége. És itt most a minőségen lesz a hangsúly, mivel a sztereotípia az, hogy ami minőség, az megfizethetetlen egy átlagkeresőnek. Hogy mégis mi az, amit megengedhetünk magunknak és azt a kényelmet biztosítja, amire szükségünk van, abban most segítséget kaptunk, Gémes Gráciától és Podmaniczki Zsolttól.

Nagyobb jelentősége van a vaksötétnek alvás közben, mint hinnénk

Földi életünkben egy biztos pont van: a Nap felkel, majd lenyugszik. Ehhez igazodik a testünk, és ezért fontos, hogy éjszaka mi történik a testtel és a lélekkel. De hogyan zsonglőrködjünk a fény káros és hasznos  tartományaival a jobb alvásunk érdekében? Most akkor hogy is van? A fényt használjuk a jó alváshoz, de közben a fénytől kell óvni magunkat a jó alvás érdekében? Ez egy picit fura, de Pálffi Birigtta elmondta nekünk, hogy miről is van szó.

Kihirdettük az kutya-alvásszépségverseny győztesét!

Egész héten vártuk a cuki, alvós kutyafotókat és eljött a pillanat, hogy eldöntsük, ki az, aki még a többi versenyzőnél is elbűvölőbb.

Papp Gergő ágyában még Paris Hilton is hentergett

A Reggeli műsorvezetői és a Visváder-házaspár elárulta, milyen furcsa szokásaik vannak éjszaka, alvás közben. Közben pedig egyéb érdekességek is kiderültek róluk.

Vegyük komolyan a horkolást, mert lehet, hogy súlyos betegséget jelez!

Mindenkinek ismerős a hangos horkolás, még nekem is, és az is, hogy az éjszakai alvás után is fáradtan ébred fel, álmos napközben, és ennek együtthatója az alvási apnoé. De hogy pontosan ezek mitől alakulnak ki és milyen következményekkel járnak, mit is jelent pontosan az alvási apnoé, arról dr. Várdi Katalin tüdőgyógyászt kérdeztük, illetve Hegedűs Ákost, a LINDE GÁZ Magyarország ZRT-től, aki pedig olyan eszközöket ismertetett meg velünk, amik segítenek az apnoéban szenvedőknek.

Cannabisból kivont anyag is segíthet az alvászavarokon

Nem pszichoaktív, de sokat segíthet az éjszakai pihenésünkön a CBD, ami egy fitokannabinoid. A témáról bővebben Nagy László beszélt.

Ráskó Eszter elmesélte, milyen trükkel altatja el a kisbabáját

A Showder Klub humoristája is megsínyli az alváshiányt, de előfordul, hogy így kell mennie fellépni.

Miller Dávid küzd az alvással és a kaotikus álmaival, ezért kielemeztük az alvásnaplóját

Az alvás életünk létfontosságú és nélkülözhetetlen része. Szükséges a test regenerálódásához, a napközben tanult új ismeretek rendszerezéséhez, feldolgozásához. Az ébrenlét alatti érzelmi hatások is részben alvás alatt kerülnek a helyükre. Igazából viszont sosem tudjuk, hogy mi történik velünk, miközben alszunk, de egy alvásnapló segíthet. Csodálatos kollégánk, Miller Dávid vezetett egy ilyen naplót és most kielemeztük neki szakértőink segítségével, Pálffi Brigitta, alvásterapeutával és dr. Vida Zsuzsanna, alvásorvossal.

Imádsz kávézni? Egészséges módon is beépítheted a mindennapokba ezt a szokást

Az egészséges életmódhoz, a karcsúbb alakhoz vezető út nem akadálymentes. Vannak alapelvek, amiket fel kell ismerni és meg kell érteni ahhoz, hogy a változtatást helyesen vigyük végig. Nagyon fontos a sport, a rendszeres mozgás és ennek élettani hatásai, de emellett figyelnünk kell a mentes élelmiszerekre is. A mentes termékek titkairól és okairó, Bara Csabával beszélgettünk.

Mit üzennek az erotikus álmok, és miért más egy szexálom a női és a férfi agyban?

Hevesi Kriszta segített nekünk abban, hogy őszintén beszéljünk arról, hogyan lehet életben tartani a tüzet gyerekek mellett, vagy ha a párunknak zavaró alvási szokásai vannak?

A szépítő alvás szabályai: mikor és mennyit aludjunk hozzá?

Ha szépségünkről van szó, az alvás az egyik elsőszámú dolog, amire oda kell figyelni. Ha úgy tetszik, a fiatalos külső forrása. Mikor és hogy érdemes aludni ahhoz, hogy valóban megőrizzük szépségünket? Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász válaszol kérdésünkre.

Kulcsár Edináék elárulták, hogyan hatott a kapcsolatukra a gyerekek érkezése

Egy kismama életében egy valami állandó, az alváshiány! Aki ennek a korszaknak éppen a közepén van, az Kulcsár Edina, aki két pici között osztja meg az életét. Hogy a második babával, Ninával hogyan változott az élete azt most elmondta nekünk.

Közös ágyban ébredt Peller Mariann és Lakatos Márk

Leginkább így szeretnék indítani a napot a Reggeli műsorvezetői, rögtön a stúdióban ébredve, ágyban, párnák között. 

Kamu posztokkal vezette félre barátait Fluor Tomi az Álarcos énekes első leleplezettje!

Az Álarcos énekes új évadának első leleplezettje – a Nyomozók döntése alapján - a Süti volt, aki alatt a népszerű rapper, a Wellhello egyik frontembere, Fluor Tomi rejtőzött! Tomi elárulta, hogy kamu insta posztokkal vezette félre barátait, s bár számára nem tartott sokáig, imádja ezt a műsort és továbbra is folytatja majd a nyomozást.

Catherine édesanyját is rávette, hogy szerepeljen legújabb videoklipjében!

Catherine-nek most jelent meg legújabb videóklipje, amit nem csak édesanyja házában vettek fel, de még maga Yvonne is szerepel benne. A 50-es évek tipikus anyukájátt alakítja benne. Yvonne és Catherine között nagyon szoros az anya-lánya kapcsolat, gyakran terveznek közös programokat, bár azt elismerték, hogy a hasonló természetük miatt gyakran összekapnak.

Hogyan lehet megkülönböztetni a koronavírus és az influenza tüneteit?

A koronavírus mellett, még sok más betegséget is el lehet kapni egymástól. Hogyan készítsük fel a gyerekünket az őszi időszakra? Érdemes-e most elkezdeni a vitaminokat? Hogyan tudja a szülő megkülönböztetni, hogy koronavírus jeleit látja a gyerekén, vagy egy általános betegséget, mondjuk influenzát? Gyarmati Andrea szerint félni nem kell, de elővigyázatosság mindenképp ajánlott.

Gyerekkorunk kedvenc meséinek alkotójával indul újra a XXI. század

Újra indul a XXI. század. A koronavírus miatt tartott kényszerszünet után mától új adásokkal jelentkeznek. Az első rész a Boribon, KippKopp és a kockásfülü nyúl meseírójáról, Marék Veronikáról szól majd. Telefonon kapcsoltuk az írónőt, aki azt is elárulta nekünk, neki gyerekkorában melyik volt a kedvenc meséje.

 9 bemutatóval készül az idei évadra a Miskolci Nemzeti Színház

Bál a Savoyban, Hamupipóke és a Kubric féle Gépnarancs. Nagyon erős programmal várja az idei évadban a Msikolci Nemzeti Színház a közönségét. Rendhagyó időpontban, augusztus közepén kezdte meg 197. évadát a Miskolci Nemzeti Színház. Amellett, hogy felújítjuk az előző évad előadásait, az új évad próbái is elkezdődnek, esténként pedig már előadásokkal várjuk a közönséget. Az évadban 9 bemutatót tervez a miskolci teátrum, és egész évadban műsoron maradnak a korábbi nagysikerű előadások is.

Párizs hangulatát idézi Kozma Orsi vadonatúj videóklipje

Elkészült Orsi legújabb klipje "Változik a világ címmel". A dal szerzője Bartalos Jenő a videót pedig Galler András "Indián" rendezte. A kisfilm hangulatát nézve Dél Franciaországot, illetve Párizs-t idézi, a klipet azonban Budapesten és a Lupa beachen forgatták.

Súlyos gerincsérv húzta keresztül Yvonne Dederick sportterveit

Yvonne Dederick nemrég nálunk jelentette be, hogy készül az újabb versenyére és minden erejével azon lesz, hogy ő legyen a legjobb. De egy sérülés most átírta a terveit. Derékfájással kezdődött, amivel kezdetben nem is foglalkozott. Később azonban  orvoshoz ment, ahol kiderült, hogy kiszakadt gerincsérve van, emiatt a verseny felkészülése elúszott. Yvonne mégis szerencsésnek érzi magát.

Bajor Lili 17 kilót fogyott A Rubens lány címszerepe óta

Bajor Lili egyértelműen szülei nyomdokaiba lépett: ő is a színészi hivatást választotta. És hogy az alma nem esett messze a fájától az is jelzi, Bajor Imre csodás lánya A Rubens lány című kisjátékfilmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női címszerepért járó díjat a Bujtor István Filmfesztiválon. A film a testi komplexusokról szól, ami manapság szinte mindenkit érint. Lili a szerep óta 17 kilót fogyott és életében először saját magáért csinálta. Korábban nagyon sok atrocitás érte a súlya miatt, főként a nők kritizálták.

Indul az Alvás Hete a Reggeliben! Szakértőinkkel az alvásválságról és az alvászavar okozta betegségekről beszélgettünk

Nyugodtan, pihentetően végig aludni az éjszakát sokaknak csak egy vágyálom. Az alvászavarok hátterében számos probléma állhat, lehet az valamilyen betegség, okozhatja  a stressz vagy akár a megváltozott munkarend és a  szokások is. Éppen ezért az alvászavar kezelése nem elsősorban abban áll, hogy altatót íratunk fel. Ezen a napon indul a Reggeliben az Alvás Hete sorozatunk, amelyben felhívjuk a figyelmet az alvászavar okozta betegségekre, és hasznos ötleteket is adunk ezek megelőzésére és gyógyítására.

Visszajár a pénzünk, ha a korlátozások miatt lemondanánk külföldi utazásunkat?

Néhány hete már picit fellélegezhettünk és bátrabban mertünk nyaralni, bátrabban foglaltuk le külföldi utazásainkat. Most viszont újabb korlátozások jöttek, többen lemondták az útjukat, de mit fedez vajon a biztosító? Visszakapjuk a pénzünket? Ezekre válaszol nekünk, Németh Péter, biztosítási szakértő.

Reggeli 2020-09-07


szerző:
2020.09.07. 06:00
Kovács Patrícia büszke a fiatalokra, akik elfoglalták a Színház- és Filmművészeti Egyetemet

Kovács Patrícia rendkívül sokoldalú: lehet vele találkozni tévében, filmvásznon és színházban is. Most egy egészen szokatlan szerepben láthatjuk a most forgó Szia, életem című filmben, amiben egy örömlányt fog alakítani!

Gallusz Niki akár már most újrakezdené az Álarcos énekest

Ismét indul a nyomozás: vasárnap indul az ország kedvenc showműsorának, az Álarcos énekesnek a második évada. Négy mindenre elszánt nyomozó ássa bele magát a nyomokba, hétfőn pedig kiderült, hogy ki váltja Dancsó
Pétert: ez pedig nem más, mint Hargitai Bea! Most mi is készülünk az adásra és felidézzük az első évad legjobb pillanatait a győztessel, a Nyuszival: vagyis Gallusz Nikivel!

Hamarosan mozikba kerül a Szabó Győző életéről szóló film, a Toxikoma

Valami Amerika, Kincsem, csak két film Herendi Gábor leghíresebb munkái közül. Hamarosan pedig ismét nagy dobásra készül: októbertől a mozikban a Toxikoma, amely Szabó Győző életének sorsfordító szakaszát viszi vászonra. A film egy drogfüggő és egy pszichiáter egymásnak feszülését mutatja be.

Marozsán Erika producerként szeretné kiaknázni a nemzetközi kapcsolatait

Marozsán Erika karrierje 15 éve töretlen: országról országra utazik, sok felkérése van, rengeteget forgat. Most éppen egy tévésorozatra készül itthon, egy főszerepre Németországban, de a főhadiszállása Amerikában van, ahol a lánya tanul. 1,5 éve beleszeretett egy vadonatúj, mégis hozzá közel álló szakmába: a produceri munkába.

Nyári Alíz nagy családot tervez, de vajon foglalt már a szíve?

Nyári Edit kisfia már 15 hónapos, akinek Alíz a keresztanyja. Alíz azt is megérezte, mikor Edit várandós volt, hogy fiuk fog születni. És hogy mi a helyzet az ő magánéletével? Erről is faggattuk. 

Az egykori szépségkirálynő, Szunai Linda már az anyaságra készül

Pár hónapja már boldog házasságban él Szunai Linda, aki azt is elképzelhetőnek tartja, hogy rövid időn belül édesanya legyen. 

Veréb Tomi dalba foglalta, mi lenne, ha bármit megtehetne

Vajon mit tenne Veréb Tomi, ha 24 órán keresztül csak azt csinálhatná, amit szeretne? A 24 óra című szám arról szól, hogy a körülmények ellenére legyünk vidámak és próbáljuk meg megtalálni azt, ami boldoggá tesz. Iván Alexandrával és Veréb Tomival beszélgettünk.

Nagy Noémi szerint iskolakezdéskor is ugyanolyan fontos a jótékonyság, mint karácsonykor

Itt az iskolakezdés, ami anyagilag is komoly terhet jelent a felnőtteknek, de sok szorongást okoz a gyerekeknek is, ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy ne csak karácsonykor, hanem évközben is jótékonykodjunk. Erre hívja fel a figyelmet a népszerű üzletasszony, Nagy Noémi.

Covid-generáció: Vajon visszavetheti a felnőtté válást a pandémia?

Egy biztos, a mostani fiatalok életében meghatározó élmény lesz a pandémia, aminek többféle hatása is lehet. De létezik olyan, hogy Covid-generáció? Vendégünk Székely Levente, szociológus volt.

Mit tehet a dolgozó szülő, ha a járványhelyzet miatt otthon kell tartania a gyerekét?

Elkezdődött a 2020-as őszi tanév, ismét több ezer gyerek jár iskolába. Nagyon nehéz helyzetben vannak a szülők, hiszen ha bármilyen gyanús tünetet észlelnek, 10 napig otthon kell tartani a gyereket. De ki marad otthon velük? És milyen eszközök vannak a kezében? Ebben Dr. Penz Edina van segítségünkre.

Mit tehetünk a gyalázkodó kommentek ellen?

Vajon mi az oka annak, hogy az internetes felhasználók közül egyre többen gátlástalanul kommentelnek és sok esetben gyalázkodó, negatív véleményt írnak, mindezt általában álprofilról. Mikor, mit és hogyan posztoljunk és hogyan kezeljük a negatív véleményezést, ebben segített nekünk dr. Zelena András.

Pásztor Erzsi könnyek között borult össze az unokájával a színpadon

Magyarország ikonikus színésznője, Pásztor Erzsi még a koronavírus előtt tudott unokája jelenlétében egy olyan előadást tartani, aminek a része volt kettejük levélváltása. Az előadás közönsége nem mindennapi jelenetnek lehetett szemtanúja.

Metzker Viki már a nemzetközi hírnév kapujában áll?

A lemezlovasok is megsínylették az elmúlt fél évet, a koronavírus miatti korlátozások az ő életüket is megnehezítette. Bezártak a nagy szórakozóhelyek, elmaradtak a fesztiválok. Metzker Viki azonban alkalmazkodott a helyzethez, videóklipet készített és takarékoskodott, hogy átvészelje a nehéz időket. 

Hogyan lett Megyeri Balázsból a magyar Jason Momoa?

Nemrég itt volt Magyarországon Jason Momoa, aki a Dűne című film néhány jelenetét forgatta újra. A Reggeliben a világsztár dublőre, Megyeri Balázs volt a vendégünk, aki külsőre kísértetiesen hasonlít Momoára.

Összeállt az első női rallycsapat!

A férfiak uralta autósvilágban kuriózumnak számít egy női rallycsapat, Vogel Adrienn és Notheisz Ivett párosa viszont elérte, hogy már senki nem veszi őket félvállról a versenyeken. Az emberek fejében kialakult egy kép arról, hogy a nők nem vezetnek jól, pedig ennek semmi köze a nemekhez.

Balázs Andi elárulta, miért nincs még gyerekük a párjával, aki 18 éve mellette van

Múlt héten volt a 42. születésnapja és már úgy érzi, hogy egy-két dologban történnek, illetve történhetnének változások az életében. De hogy pontosan miről is van szó, elmondta nekünk Balázs Andi.

Jön vissza a 80-as évek! Az őszi trendek között Smaltig Dalma kalauzolt el minket

Hamarosan beköszönt az ősz, jönnek a hűvös napok. Reggelente már a praktikus darabokért nyúlunk a szekrénybe, előkerülnek a pulcsik és a kabátok, de azért szeretnénk stílusosak is maradni. Egy igazi szakértő jött hozzánk, Smaltig Dalma, akitől azt is megtudtuk, hogy idén a zokni szandál kombóval sem követünk el divatbüntettet.

Már nyaralás közben is kell a gyors net, ezért korszerűsítik a szállások internet-hálózatát

A gyors és megbízható net szinte létszükséglet volt a karantén időszakban, főleg, ha homeoffice-ba kényszerültünk. Sőt sokan még a rövid szabadság alatt, hétvégente is dolgoznak, ránéznek a céges levelezésre. Így, ha elutazunk már a szálláshelyeken is kiemelten fontos elvárás a jó net élmény. Hogy a Telekom ebben hogyan tudott közreműködni, Kovács András Péter, a TELEKOM kommunikációs vezetője, elmondta nekünk.

Hogyan tudunk felkészülni lelkileg az iskolára ebben a bizonytalan helyzetben?

Holnaptól elindul az iskola, méghozzá normális tanítási rend szerint. A bizonytalanság, a félelem, aggódás azonban a mindennnapjaink része lett, szülőknek is nehéz ez az időszak és a gyerekekre is komoly hatással van. De hogyan készítsük fel a szorongó gyereket az iskolakezdésre? A választ Szigeti Réka, iskolapszichológustól kaptuk meg.

Soha nem volt még ennyi beteg, ezúttal a fiatalok között terjedt el a koronavírus

Vasárnap újabb 292 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel csúcsot döntött az új fertőzöttek száma. Hogy meddig tarthat az emelkedés és mire lehet számítani, arról dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosát kérdeztük.

Így készülnek az iskolakezdésre a Peller-nővérek

A küszöbön álló óvoda- és iskolakezdés miatt megkérdeztük a Reggeli műsorvezetőit, ők hogyan készülnek fel szeptember 1-jére?

A plasztika veszélyei: mire számíthatunk, ha az implantátum mellett döntünk?

Reggel skype-on kapcsoltuk Polgár Krisztát Houstonban, aki őszintén beszélt arról, hogy a 3 évvel ezelőtt beültetett mellimplantátum miatt, nagyon sok betegség jött elő, ezért kivetette. Itt volt velünk dr. László Zsolt plasztikai sebész, aki elmondja, hogy az implantátumoknak milyen veszélyei lehetnek.

Puskás Peti visszatér – újra műsort vezet az énekes

Jubileumi évaddal tér vissza a képernyőre a ValóVilág Powered by Big Brother valóságshow-ja. A műsorvezetők, Nádai Anikó és Puskás Péter lesznek és ami még biztos, hogy várják a jelentkezőket. A győztes ezúttal is 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

Visváder Tamás elárulta, miért undorodik ennyire a halaktól

Semmi másról nem lehet olvasni az utóbbi időben, csak arról, hogy Palácsik Lilla nagyon nehezen viseli a terhességet. Tamás pedig a Konyhafőnök és a halpucolás élményéről számolt be, de a magánéletükbe is engedtek egy kis bepillantást.

Ijesztő diagnózist kapott a Group ’n’ Swing énekesnője egy rutinvizsgálat után

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, járjunk el rendszeresen a szűrővizsgálatokra, mert súlyos betegségek kialakulását akadályozhatjuk meg. Egy ilyen vizsgálatnak köszönheti Mihályi Réka énekesnő is, hogy most egészséges. A prevenció fontosságára szeretné most felhívni
a figyelmet.

A Reggeliben mutatta be a férjét Horányi Juli, de egy új klipet is hozott

És már itt is van velünk Horányi Juli, aki azt hirdeti, hogy szeretni kell, dehát ő nem panaszkodhat, hiszen egy hete volt az esküvője és végre férjét, Dénes Viktort is megismerhettük.

Így dolgoznak a mentőkutyák egy katasztrófa után

Múlthét kedden hatalmas robbanás rázta meg libanoni fővárost, Bejrútot. A mai napig nagy erőkkel keresik az eltűnteket, akik a romok alatt ragadtak. Ilyen esetekben speciális mentőalakulatok is részt vesznek a mentésben, köztük olyan kiképzett kutyák, akiket a földrengéseket, földcsuszamlásokat követően küldenek a helyszínre túlélők keresésére. Itt volt velünk Zen és gazdája Bea, akik kifejezetten ezekre a helyzetekre specializálódtak.

Járai Máté nyaralóval lepte meg a feleségét, de nem is akármilyennel

Járai Máté a színház mellett egyre több filmben is remekel, nemrég egy orosz milliárdos szerepében tűnt fel. De azt kevesen tudják róla, hogy egy romantikus hősszerelmes az életben is, nemrég egy csodás meglepetéssel lepte meg élete párját.

Egészséghősöket keres egy online gyógyászati magazin

Pályázatot indít a házipatika.com. Az alapgondolat az volt, hogy megtalálják és bemutassák azokat a „hősöket”, akik munkájuk mellett is sokat tesznek a lakosság egészségéért, az egészségtudatos életmód népszerűsítéséért.

Polgár Kriszta beteg lett a mellimplantátumaitól

Polgár Kriszta közösségi oldalán osztotta meg történetét, hogy mások szemét is felnyissa az implantátumok veszélyei kapcsán.  Három éve műttette meg a melleit, ám a beültetés után hamarosan számos egészségügyi problémája jött elő. 

Az ExperiDance alapítója nem bízza a véletlenre az utánpótlást

Az ExperiDance Tánctársulat egykori alapítója, volt művészeti vezetője, koreográfusa, Román Sándor most új fejezetbe kezdett, hiszen megalapította saját Táncakadémiáját. 

Janza Kata ABBA Show-ra készül Polyák Lillával

Fiatalos, lendületes énjét az idő sem állíthatja meg. Janza Kata hiába lett 48 éves, kifejezetten ragaszkodik ahhoz, hogy élvezze az életét. És szeretné ezt az érzést másoknak is átadni, most éppen ABBA-dalokon keresztül.

Egy ismeretlen nő nemi erőszakkal vádolja Kulcsár Edina férjét, Szabó András „Csutit”

Rendkívül ijesztő helyzetbe került Szabó András, Csuti: egy ismeretlen nő azt állítja, hogy a 35 éves üzletember megverte és megerőszakolta őt. Csuti megdöbbenve áll a helyzet előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot. Egyvalamiben viszont biztos, hogy így akarják tönkre tenni. 

Magyarországon is nőnek a koronavírusos esetszámok, mire számíthatunk ezután?

Az európai országokban egyre több helyen bukkan fel újra nagyobb esetszámmal a járvány. A spanyol adatok romlása mellett Németországban, Franciaországban, sőt még Magyarországon is hosszú idők óta nem volt ilyen magas az új pozitív koronavírusos esetek száma. Vendégünk a stúdióban Dr. Szlávik János, infektológus volt.

Ezért nem posztol magáról bikinis képeket Szabó Zsófi

Az orvosok között terjedő medbikini kihívás kapcsán a stúdióban ülő műsorvezetők és vendégek is elmondták, ki mit vállal be és mi a véleménye a fürdőruhás posztokról.

Miló Viki pont a karantén előtt szakított és felélte az összes tartalékát

A világbajnok bokszoló, Miló Viki a karantén előtt felélte a tartalékait, elveszítette bevételi forrásait és a párjával is szakítottak fél év után. Mindezek ellenére a karantén legvégén már mégis úgy érezte, élete legboldogabb időszakát éli.

Egy világutazó, Gyémánt Balázs kalandjai koronavírus idején

Különösen megterhelő lehetett az elmúlt pár hónap egy olyan embernek, aki folyton mozgásban van és akinek életcélja, hogy felfedezze a világot. Gyémánt Balázs végre kiszabadult és első útja rögtön Görögországba, majd Németországba vezetett.

A Konyhafőnök jogász versenyzői soha nem féltek úgy, mint a séfek előtt

A Konyhafőnök történetében először láthatjuk a Válogatót! Több ezer jelentkezőből száz versenyzőnek adatott meg, hogy kamerák előtt mutatkozzon be ételével a zsűrinek. Mindenkinek 5 perce van tálalni az előkészített ételt a zsűri előtt. Aki két igen szavazatot kap Fördős Zétől, Sárközi Ákostól vagy Rácz Jenőtől, az továbbjut! Vendégünk a stúdióban Dr. Berényi András, és Dr. Ragány Zoltán versenyzők voltak!

Mihez kezd Kabát Peti idén Dubai nélkül?

Sajnos idén nyáron abszolút nem megy nyaralni Kabát Péter, aki a koronavírus miatt most nem látogathatja meg kedvenc úticélját, Dubai-t.

Extrém diéták és hasznos tanácsok, amik egészségesek és megkönnyítik a fogyást

Zabkása reggelire? Mit vagy mit ne fogyasszunk edzés előtt vagy után? Tévhitek a diétákkal kapcsolatban, vendégünk a stúdióban Takács Hajnalka, dietetikus volt.

Hogyan mondjuk el a gyereknek, ha meghalt egy közeli hozzátartozója?

Egy közeli hozzátartozó, családtag vagy barát elvesztését egy felnőttember is traumaként éli meg. De hogyan beszéljünk a gyermekünknek a tragédiáról? Meddig lehet őket óvni a tudatlansággal és eltitkolni előlük, ha szerettük meghalt? Vendégünk Rácmolnár Lili, pszichológus volt.

Föld körül a Vistával: Irány a csodás Izland és Baltikum!

Ha külföldi utazásban gondolkodunk akkor még mindig igaz az, hogy 1-2 héttel az indulás előtt érdemes csak foglalunk. Főként zöld jelzésű országokban gondolkodjunk. De ahogy már nézőink megszokhatták, itt van velünk
állandó utazási tanácsadónk és ma is segít nekünk a választásban! Ma ráadásul olyan úti célokat vizsgálunk meg, amik ha nem lenne koronavírus, lehet fel sem merülnének az emberekben, pedig nagyon jó desztinációk!

Kulcsár Edina a karantén kellős közepén szülte második gyermekét

Nem túlzás azt állítani, hogy imádják az emberek, hiszen több mint 574 ezren követik az Instagramon, mellette persze sikeres üzletasszony és két csodálatos gyerek édesanyja. Ő Kulcsár Edina!

Szentesi Éva tükröt tart a nők elé a fekete-fehér képes kihíváson keresztül

Új Instagram-kihívás indult alig pár hete a női összetartozás jegyében, millió fekete-fehér portré árasztotta el a közösségi médiát. Arról, hogy mi sült ki belőle és mi a „női összetartozás” igazi üzenete, ezekről Szentesi Évával kiegészülve beszélgettünk!

Egyre nagyobb szükség van a coach-okra a koronavírus miatti bizonytalanságban

A mostani koronavírus helyzetben az emberek számára a legnagyobb stresszt a bizonytalanság okozza és bizony sokan fordulnak coach-hoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való