KERESÉS search-close

Pimasz úr

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pimasz úr"

Ki, miért és hogyan közli a nyilvánossággal élete legintimebb változásait?

Fluorék közösségi oldalukon bejelentették, hogy szakítanak egymással. Pimasz úrék a Reggeliben és a Fókuszban beszéltek válásukról, hogy elkerüljék a rosszindulatú pletykákat, kérdéseket. Miért dönt úgy egyre több közszereplő, hogy saját csatornáján közli élete legintimebb döntését?

PIMASZ ÚR: Mutasd meg a kávédat és megmondom ki vagy!

Papp Gergőnek, a Reggeli műsorvezetőjének fiatalkora óta szenvedélye a kávé. Még a Pimaszúr Párizs ellen című könyvének borítóján is kávéval a kezében látható. Elmesélte a kávéhoz fűződő viszonyát, és egy titkot a Korda házaspárról...

Le a borotvával!


szerző:
2018.11.06. 16:20
Le a borotvával!

Ha november, akkor indulhat a Movember mozgalom, ehhez csatlakozott Pimasz úr is.

Ki ne szeretne Anger Zsoltnál aludni?

Egy évvel ezelőtt kezdődött a Pimaszúr átcuccol hatodik évada az RTLII műsorán. Papp Gergőék 55 epizódon voltak túl, feleségével, Judittal, akivel négy éve aludtak hírességek ágyában. Egy éve, pont ezen a napon pedig Anger Zsoltnál töltötték az éjszakát.

Az utolsó napsugarakat is kihasználták Papp Gergőék

Az utolsó simogató napsugarakat is kihasználta Papp Gergely és felesége - a Balatonhoz ugrottak le egy gyors látogatásra. A pihenés ráadásul a duplán indokolt volt, hiszen felesége, Judit a születésnapját ünnepelte.

 

Pimasz úr mostantól nálunk alszik?

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Wossala Rozina is csatlakozott a Reggeli csapatához

Az RTL Klub reggeli műsora egyéves születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból a régi és új műsorvezetők együtt köszöntötték a nézőket.

Pimaszúr sötét titka


szerző:
2018.04.16. 09:12
Pimaszúr sötét titka

Az 1 éves Reggeli ünnepi adásában fény derült Papp Gergő legnagyobb bakijára!

Élet a színmű után


szerző:
2018.04.12. 09:19
Élet a színmű után

Egy gazdag fiú, aki korán elvesztette apját, mindent megtesz, hogy hű legyen az emlékéhez. Bizonyítani akar. Alkohol, kártya, drog... Majd elhatározza, hogy gazember lesz. Vilmányi Benett, színész legújabb szerepére készül...

Daráló: Átlátszó divat


szerző:
2018.04.12. 09:05
Daráló: Átlátszó divat

Holdampf Lindával ma az átlátszó divatot vizsgálta Anna és Gergő, majd a Napi posztot, a farmer tangát is közösen analizálták.

Egy nagymama ajánlkozott fel Mikikének

Peller Anna nem féltékeny típus, de most elmesélt egy különös esetet: egy idősebb hölgy pikáns üzenetekkel bombázza férjét...

Szerelmes évődés Solti Ádám és Kis Bernadett

Az egyik legszebb szerelmes hónap az április, ezért egész héten BOLDOG szerelmespárok jönnek a Reggeli stúdiójába. Ma egy három éve jegybenjáró pár volt Anna és Gergő vendége, akik nem igazán tudtak megegyezni a közös esküvőjüket illetően.

Borics Ádám brutális repülő térd rúgással végzett ellenfelével

Pénteken tartották a Bellator 196-os elnevezésű ketrecharc gálát Budapesten, ahol Borics Ádám, profi MMA versenyző kíméletlenül végzett ellenfelével. Ma reggel pedig Papp Gergőn is bemutatta a legendássá vált rúgását.

A Tanár: Elek Ferenc irigyli Nagy Ervint

Dübörög A Tanár című sorozat, mely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget. A sorozat egyik "pedagógusával", Elek Ferenccel beszélgetett Anna és Gergő. A színész egy-két kulisszatitkot is elárult a műsorvezetőknek.

Készül az első #metoo film


szerző:
2018.04.12. 07:40
Készül az első #metoo film

Puszild meg! - ezzel a mondattal kezdődött Magyarországon a #metoo botrány. Mára viszont már egy könyv és hamarosan egy film is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel. A témával kapcsolatban Kovács Bálint, újságíró és Nagy Zoltán, rendező volt Anna és Gergő vendége.

Megjelent Péterffy Lili vadonatúj dala!

A 2013-as X-Faktor énekesnője volt a mai Kifőzde vendége, akivel többek között új daláról, a Kicsilányról is beszélgettek a műsorvezetők. Ne felejtsd el, május végéig Te is jelentkezhetsz az X-Faktorba!

Kulisszatitkok a Reggeli legújabb műsorvezetőjéről!

Az első születésnapját ünneplő Reggeli új műsorvezetőről rántotta le a leplet múlt héten, akit talán senkinek sem kell bemutatni.

Nem hiszitek el, hogy ki költözik be Peller Annáékhoz!

Pimasz Úr, pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon ezúttal a 2016-os ősz Nyerő Párosánál Peller Annánál és Mikikénél vendégeskedett, akikkel a játék óta tartják a kapcsolatot. Pilisvörösvári otthonukba nyertünk bepillantást, ahol feltűnt kicsi lányuk is, aki még tánctudását is megcsillogtatta.

Pimasz úr a Balatonon?


szerző:
2017.05.09. 09:10
Pimasz úr a Balatonon?

A riporter és felesége nyári terveikről beszéltek, ugyanis három hétig elektromos motorcsónakon kívánják kipihenni a Pimasz úr átcuccol fáradalmait, ami nemsokára új évaddal indul az RTLII műsorán!

Pimasz úr hazatért


szerző:
2017.03.07. 17:55
Pimasz úr hazatért

Télből a nyárba utazni kellemes élmény: a Kanári-szigeteken csodálatos napokat töltöttek hármasban családjával. Papp Gergő Instagram-követői kicsit bele is kóstolhattak az egzotikus Fuerteventura életébe. Most azonban itt az ideje visszazökkenni a budapesti hétköznapokba.

Nyerő Páros: 8 sztárpár, akik bevállalták a közösködést

Vadonatúj valóságshow indul az RTL Klub műsorán. A Nyerő Páros című játékban ismert párok költöznek egy villába, hogy kiderüljön kik illenek össze leginkább.

Betörtek Pimasz úr otthonába


szerző:
2016.01.18. 18:05
Betörtek Pimasz úr otthonába

Ezúttal a hóhért akasztják, vagyis Papp Gergő engedte be a kamerákat otthonába, hogy bekukkanthassunk magánéletébe, elárulja a jó házasság titkát, és hogy kiderülhessen, mennyire is pimasz valójában…

Story Extra 2016-01-18


szerző:
2016.01.18. 17:25
Story Extra 2016-01-18

Pimasz, vagy sem? Bekukucskáltunk Papp Gergőhöz, aki talán nem is olyan Pimasz. Easy Rider nagypapa: Csuja Imre családjáról és hivatásáról nyilatkozik. Váratlanul-vágatlanul Bíró Icával. Megénekeltettük a Metál Lady-t.

Pimaszúr átcuccol 2015-11-17

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged majd betekintést a Pimaszúr átcuccol-ban - minden kedden és vasárnap az RTLII-n.

Pimasz úr ma este SP-hez cuccol át

Tetováltatnak, kempo edzésre mennek és nagy buliba keverednek, Pimaszúr ma este SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccol át. A tinibálvány zenészt ma már inkább fotóművészként emlegetik.

ALESKA: „Gergő rögtön levett a lábamról”

Aleska Diamond, hétköznapibb nevén Sáfrány Emese egyáltalán nem érezte zavarónak, hogy a Pimasz úr átcuccol stábja nála töltötte az éjszakát, sőt. Boldogan idézi fel az együtt töltött pillanatokat.

Így élték meg sztárjaink Pimasz úr látogatását

Nagy Ferót, Aleska Diamondot és Laár Andrást kerestük fel és kérdeztük meg, hogy ők hogyan élték meg a forgatást és Pimasz úrék jelenlétét. A véleményeket pedig levetítettük a műsor ötletadóinak. Lássuk, mi sült ki belőle.

Fókusz 2015-09-08


szerző:
2015.09.08. 17:20
Fókusz 2015-09-08

Váratlan áldás - Zsuzsa azt hitte, hogy nem eshet már teherbe, így csak hét hónaposan tudta meg, hogy gyermeke lesz. Rékasi visszatért - Balesete óta először látogatta meg a kollégáit, de már most dolgoznia kellett. Kétségbeejtő helyzetben - A rendőrök nem tudták visszatartani a Röszkénél kitörő menekülteket, volt, aki a kukoricásba menekült.

Szórakozna? Cuccoljon át Ön is Pimaszúrral!

Papp Gergő és felesége, Judit kétszemélyes stábként készíti a műsort. Gergő a riporter, Judit pedig az operatőr. A riportokat saját lakásukban vágják. Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere és sok-sok év után tért vissza hozzánk.

Pimasz úr Nagy Ferónál járt látogatóban

Papp Gergő Nagy Feró őrbottyáni házában töltött egy napot, megismerkedett az egész családdal, hiszen együtt evett, együtt aludt a házigazdákkal. Mint mondja, az ott töltött 24 óra alatt Ferót teljesen új oldaláról ismerte meg, a 69 éves házigazdáról többek között az is kiderült, hogy a mai napig úgy bánik a feleségével, mintha nemrég házasodtak volna össze.

Reflektor 2015-09-07


szerző:
2015.09.08. 01:00
Reflektor 2015-09-07

Papp Gergő, azaz Pimasz úr Nagy Feró őrbottyáni házában töltött egy napot, megismerkedett az egész családdal, hiszen együtt evett, együtt aludt a házigazdákkal. Szacsvay László csaknem 50 éve van a pályán, a nevéhez számtalan feledhetetlen színházi és filmszerep fűződik.

Pálinkával várta Nagy Feró Pimaszúrékat

Nem akármilyen fogadtatásban volt része Pimaszúrnak, aki a Pimaszúr átcuccol című ottalvós reality-jében először Nagy Feróhoz látogatott el. A zenészlegenda pálinkával és az általa készített magyaros falatokkal várta a kétszemélyes stábot.

Papp Gergő ismét pizsamába bújt!

A ma már sokak által csak Pimasz úrként ismert tévés gőzerővel készül szeptemberben induló műsorára. Megint összepakol, és újabb sztároknál tölti az éjszakát felesége társaságában.

Velünk történt


szerző:
2015.05.17. 18:23
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 15-05-12


szerző:
2015.05.12. 17:55
Fókusz 15-05-12

Fókusz: Pimasz úr visszatér - A Fókuszban kezdte, Sophie Marceau-tól Faludy-ig mindenkivel forgatott, ezentúl az RTL-en alszik. Kiállnak magukért - Tibor ápolóként alig tudja eltartani a családját. Eddig másokon segített, most társaival együtt ő kér segítsége. Londoni magyar Fricska - A gödöllői fiúk elkápráztatták Simon Cowelt, és négy igennel továbbjutottak a Britains Got Talentben.

Pimasz úr mostantól az RTL-en alszik

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Temesvári Csilla riportja.

PIMASZ ÚR: Az RTL-en folytatja


szerző:
2015.05.12. 17:22
PIMASZ ÚR: Az RTL-en folytatja

Papp Gergely, akit már sokan csak Pimasz úrként ismernek, az RTL-en folytatja, pontosabban visszatér hozzánk, nagysikerű Pimasz úr Ottalszik című saját műsorával. A formátum sikeréről és a visszatérés érzéséről is mesélt nekünk.

Pimasz úr visszatér az RTL-re!

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Temesvári Csilla riportja.

Ősztől az RTLII-n alszik Pimasz úr

Hamarosan az RTLII-n láthatják viszont a nézők a Papp Gergő nevével fémjelzett „ottalvós” műsort.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való