KERESÉS search-close

Pimasz úr ottalszik

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pimasz úr ottalszik"

Szeptembertől számos új műsorral jelentkezik az RTLII

Az RTLII idén szeptembertől a hazai kábelcsatornák közül a legtöbb saját gyártású és a legnépszerűbb új külföldi sorozatokkal készül az őszi-téli televíziós évadra. A világon először az RTLII képernyőjén láthatják a nézők a Partyzánok című zenei realityt, de a nagysikerű A Konyhafőnök Junior változata és az UEFA Európa Liga legjobb meccsei és döntője is itt kerül képernyőre.

Fókusz 15-06-12


szerző:
2015.06.12. 19:25
Fókusz 15-06-12

Fókusz: Igazi bevándorlók - Marcel több mint 30 éve él Budapesten, mégis támadások érik. Most egy filmben egy másik bevándorlót kell eljátszania. Strand-kommandó - A Fókusz riporterei letesztelték a fürdőhelyeket, megdöbbentő következtetésekre jutottak. Puzsér háborúja - Immár 10 bírósági ügy zajlik ellene, a kritikus elhatározta, hogy nemcsak védekezik, hanem ő is támad.

PIMASZ ÚR: Az RTL-en folytatja


szerző:
2015.05.12. 17:22
PIMASZ ÚR: Az RTL-en folytatja

Papp Gergely, akit már sokan csak Pimasz úrként ismernek, az RTL-en folytatja, pontosabban visszatér hozzánk, nagysikerű Pimasz úr Ottalszik című saját műsorával. A formátum sikeréről és a visszatérés érzéséről is mesélt nekünk.

Pimasz úr visszatér az RTL-re!

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Temesvári Csilla riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való