KERESÉS search-close

Playback Párbaj

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Playback Párbaj"

Szabó Zsófi: „Három éve, hogy elmentél, édes drága Apucikám”

Három évvel ezelőtt óriási veszteség érte a gyönyörű műsorvezetőt, mikor a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész édesapja elhunyt. Azóta nincs olyan nap, hogy ne gondolna rá

Bolond retro-táncpárbaj


szerző:
2017.03.24. 23:20
Bolond retro-táncpárbaj

Ezek a mozdulatok biztos, hogy ismerősök lesznek! Laci és Zsófi klasszikus koreográfiákkal mérték össze tudásukat. Vajon az ablaktörlés és a lepke, vagy az ablaknyitás és mosogatás kapja a nagyobb tapsot?

Győzike: „Én nem a lomposomat pörgetem…”

Miért csapnak össze a BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetői? Most minden kiderült. Győzi szerint ellenfele hisztis, nagyszájú, erőszakos, beszólogató és nem tiszteli a korát. Na de vajon mit gondol Aurelio fordítva?

Hűtlen barátnője ihlette Aurelio produkcióját

Az egykori valóságshow-hős elárulta, mi a közös benne és Eros Ramazottiban, ami a biztos siker titka is egyben. Most egy másik oldalát is megismerhetjük a híres olasz helikopterpilótának… 

Aurelio: Più Che Puoi  (Eros Ramazzotti)

Habár a dal eredeti mondanivalója is szíven találta Aureliót, belőle egy sokkal mélyebb érzés tört elő.

Aurelio könnyekig hatódott saját produkciójától

Azt hihetnénk, hogy ex-barátnője miatt fakadt sírva Au a Playback Párbaj színpadán, de az igazság teljesen más. Gáspár Laci azt mondta, ő egyből tudta, mi okozta a srác könnyeit…

Győzike: „Aurelio ma olyat fogsz látni, hogy innentől kezdve leszoksz a parizerről!”

Ugyan Fluor Tomi és Diaz nagysikerű slágere kisebb nehézséget okoz Győzinek, mégis magabiztosan áll a Playback Párbaj színpadára. Vajon Aurelio leteszi a párizsit majd?

Gáspár Győző: Apuveddmeg (Wellhello)

A BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője saját bevallása szerint ez a dal felülmúlta őt. Ennek ellenére megpróbálkozott a feladattal. Lássuk!

Aurelio öt jócsajjal csinálta a színpadon

Saját bevallása szerint ő pont olyan, mint az olaszok: két perc alatt szerelembe esik. Úgy gondolja, testhezálló feladat számára a Belga slágere, hiszen ő matróz, gyúrós és szerelő is egyben.

Aurelio: Szerelmes Vagyok (Belga)

Az egykori valóságshow-hős nem érte be egy dekoratív lánnyal a színpadon, inkább biztosra ment. Vajon a tehetsége és a lányok elegek lesznek ahhoz, hogy lenyomja Győzikét?

Győzike ellopta Lady Gaga szexualitását?

Az énekesnő jellegzetes karakterét nem lehet könnyű leutánozni. Ezzel Győzike is tisztában volt, ennek ellenére úgy gondolja, nem szabad bohóckodni, vad nőcinek kell lenni!

Gáspár Győző: Alejandro (Lady Gaga)

Mindent beleadott Győzi, hogy a leghitelesebben tudja alakítani Gagát a Playback Párbaj színpadán. Lássuk, hogy sikerült!

Győzike máshogy képzelte a végeredményt?

Aurelio és Győző két-két produkcióval próbálta meggyőzni a közönséget arról, hogy ki a jobb. A végeredményt Gáspár Laci hirdette ki, ám a helyezésekkel nem értett mindenki egyet…

Aurelio vs. Győzike: Ki a károly?

Ma este világsztárok állnak a Playback Párbaj színpadára. Eros Ramazzottit a méltán híres olasz helikopterpilóta, Lady Gagát José Armando hozza el nektek. Kíváncsi vagy rá, hogy hol tart a 21. század színpadművészete? Előtte inkább nézd meg Aurelio és Győzike csatáját péntek este 22:45-kor az RTL Klubon!

Aleska beindította Vadon Jani fantáziáját?

Tudod mi a különbség Aleska és Vadon Jani között? A magasságuk? Nem! A humoruk? Nem! De hogy kettejük közül ki a letátogás császára, kiderül a Playback Párbaj következő adásából pénteken 22:40-től az RTL Klubon!

VV Mici vs. VV Krisztián: Ki nyerné a Playback Párbajt?

Őrületes az összhang a ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei között. A szemünk előtt találtak egymásra, most pedig ez a videó… Biztos, hogy a te szád is tátva marad, ha ezt meglátod!

Istenes Bence vs. Puskás Peti - Péntek 22:45

Sokan összekeverik őket, hiszen egyformán jóképűek és tehtségesek, bár egyikük hajlamosabb a gyomortáji hízásra. Itt volt tehát az ideje, hogy kiderüljön, miben különböznek. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Istenes Miley Cyrus vagy Puskás Beyoncé tátog-e szexibben, nézd a Playback Párbajt pénteken 22:45-től az RTL Klubon!

Péntek este ismét Playback Párbaj

Az RTL Klub képernyőjén először láthatják Istenes Bence és Puskás Peti párbaját azok, aki most is a világ legszórakoztatóbb tátogós műsorát választják.

Istenes Bence, mint Miley Cyrus jöhet?

#vicces #playbackpárbaj

Március 3-tól visszatér a Gyertek át! és a Playback Párbaj az RTL Klubra

Március 3-tól ismét a sztárvetélkedőké lesz a főszerep péntek esténként az RTL Klubon. Vadonatúj évaddal tér vissza ugyanis a Gyertek át! és a csatornán még nem látott epizódokkal jön a Playback Párbaj.

Visszatér a Gyertek át! és a Playback Párbaj március 3-tól az RTL Klubra

Március 3-tól ismét a sztárvetélkedőké lesz a főszerep péntek esténként az RTL Klubon. Vadonatúj évaddal tér vissza ugyanis a Gyertek át! és a csatornán még nem látott epizódokkal jön a Playback Párbaj.

Fergeteges show-val folytatódik a Playback Párbaj!

Péntek este Győzike és Aurelio csap majd össze. Annyit elárulhatunk, elszabadulnak majd az indulatok. Playback Párbaj új részekkel tehát az RTL Spike-on.

 

A Playback Párbaj legemlékezetesebb produkciói

A Playback Párbaj férfi versenyzőinek legemlékezetesebb alakításaiból, pillanatiból válogattunk. Kivillanó hasak, kockák, pocakok? Ki volt a legemlékezetesebb? Istenes, mint Miley Cyrus? Mikike, mint a Flashdance dívája? Esetleg Pumped Gabo, mint Günther?

Story Extra 2017-01-27


szerző:
2017.01.27. 17:25
A néma szájharcosok legjobb pillanatai

Vannak, akik mindent bevetnek a siker érdekében, és akadnak olyanok is, akik még annál is többet megtesznek a közönség kegyeiért. A Playback párbaj versenyzői bebizonyították tudják még fokozni az őrületkeltést a stúdióban. A készítők azt ígérték, ez a jövőben sem lesz másképp. Az RTL Spike segítségével januárban újra élhetjük a néma szájharcosok legjobb pillanatait.

Szavazz! Kinek a produkciója tetszett?

Emlékszel még a sztárok szerepléseire? Elevenítsük fel és mutasd meg, hogy kinek az előadása nyűgözött le!

Te emlékszel még, hogy ki kivel párbajozott?

Eddig nyolc adáson van túl a hazai Lip Sync Battle, vagyis a Playback Párbaj. Láttad az összes adást? Most kikérdezzük! Kezdjük egy könnyű emlékeztetővel...

Megható üzenetet tett közzé Gáspár Laci!

Az énekes szilveszter éjjel, éjfél körül épp egy fellépésére tartott, mikor közösségi oldalán megosztotta a gyönyörű gondolatokat.

Gabo szerint Ági annyira lesz szexi, mint Kiszel Tünde...

A párbajozók nagyon biztosak a dolgukban. Habár a valóságban (általában) egy párt alkotnak, amik most elhangoztak, azt nem teszik zsebre...

Gabo megmutatja, hogy milyen szív lakozik egy

Gabo azért választotta ByeAlex slágerét, mert szeretné, ha mindenki látná, mi lakozik a jól ismert külseje mögött. Produkciójával pedig nem is akárkinek szeretne üzenni...

Pumped Gabo: Kedvesem (ByeAlex)

Íme egy igazi hős szerelmes a Playback Párbaj színpadán. Vajon mennyire sikerült ByeAlexesre Gabónak a közismert Kedvesem?

Ági:

Orsi karakterét leutánozni kicsit nehéz volt Ági számára. Saját bevallása szerint ő inkább flegmán bulizik, az énekesnő viszont telivigyorral él a retro bulikban.

Sebestyén Ági: Ha lemegy a nap (Orsi)

Ági azt ígérte Gabónak, hogy elviszi egy igazi 1997-es retro partyba, amikor a srác még csak 2 éves volt. Lássuk az eredményt!

Gabo Áginak:

A modell srác könnyen tudott azonosulni választottjával, Güntherrel, aki állítása szerint annyira udvarias a lányokkal, hogy be is fogadja őket, mint rászorulókat a saját ágyába. Áginak pedig egy jó tanáccsal is szolgált a féltékenység ellen.

Pumped Gabo: The Ding Dong Song (Günther)

Gabo produkciója egy kicsit pajzánra sikerült, de reméli, hogy ezzel nem ijesztette meg a közönséget. Mindenki láthatta, hogy mennyire udvarias volt a lányokkal párja, Ági jelenlétében...

Fiatal fiúkkal tette féltékennyé Ági Gabót?

Ági valami nagyon szexuálisra vágyott, amit most meg is kapott a táncos fiúktól. Vajon mit szól ehhez Gabo?

Sebestyén Ági: Mi Chico Latino (Geri Halliwell)

Egy igazi macsó és két táncos fiú kényeztette Ágit produkciója közben a Playback Párbaj színpadán. Ez volt a nagy visszavágás Gabo ágyjelenetére? Íme!

Az eredményhirdetés után egymásnak esett Gabo és Ági a kanapén...

Gáspár Laci kihirdette a Playback Párbaj győztesét. Az eredménytől annyira izgatottak lettek, hogy Ági egyből le is teperte Gabót a színpadon.

Gáspár Laci és Szabó Zsófi igaz barátra találtak egymásban

A Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik szériájának játékosai nem igazán szívlelték egymást a dzsungelben, azonban a Playback Párbaj összehozta őket, és mára bátran kijelenthetik, hogy barátok lettek.

Solti Ádám:

A Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai is megmérkőztek a Playback Párbaj színpadán, és bár a női fenekekkel nehéz versenybe szállni, Solti Ádámnak sikerült legyőznie ellenfelét csábító Justin Timberlake-ként.

Sebestyén Ági féltékennyé tette Pumped Gabót! Legalábbis szerinte...

Eddig mindig Gabo volt az, aki féltékennyé tette barátnőjét, és ez most sem volt másképp, azonban most Ági is mindent megtett azért, hogy féltékennyé tegye barátját. Hogy sikerrel járt-e, azt maga Pumped Gabo árulta el!

Összecsap a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest sztárja!

Solti Ádám és ÉNB Bécy már csak azért sem szimpatizálnak egymással, mert két különböző, ám mégis sikeres sorozatban színészkednek. Most kiderül, hogy mit gondolnak egymásról!

Solti Ádám tanácsokkal látta el ÉNB Bécyt

A Barátok közt szépfiúja L.L. Junior egyik dalát adta elő, ám előtte még tanított egy trükköt ellenfelének. Ádám ennek ellenére biztosra veszi, hogy a gyakorlat elsajátításával sem tudja őt lekörözni Bécy...

Solti Ádám: Raggamoffin 2. (L.L. Junior)

Vajon igent mond Solti Ádámnak Szabó Zsófi? Nézd meg, hogyan próbálta elcsábítani a műsorvezetőt az L.L. Junior bőrébe bújó színész!

ÉNB Bécy olyan macsó akar lenni, mint Pataky Attila

Az Éjjel-Nappal Budapest Bécyje az EDDA egyik dalával készült a Playback Párbajra, és egy igazi macsó szerepét szerette volna hozni, ami állítása szerint egyáltalán nem áll tőle távol!

ÉNB Bécy: Kölyköd voltam (Edda)

Nézd meg az Éjjel-Nappal Budapest Bécyjét Pataky Attilaként, amint az Edda "Kölyköd voltam" című nótáját énekli!

Solti Ádámnak nem jelentett gondot a tánctanulás

A színész több éven át tanult táncolni, így nem jelentett számára gondot Justin Timberlake táncmozdulatainak utánzása, és véleménye szerint legalább olyan jól is néz ki, mint az énekes!

Solti Ádám: Like I Love You (Justin Timberlake)

Solti Ádám produkciója láttán minden nő szíve megdobbant, a színész tánctudása pedig egyenes levette őket a lábukról! Nézd meg, hogyan alakította Justin Timberlake-et a Barátok közt sztárja!

ÉNB Bécy:

ÉNB Bécynek a nagy seggek jutottak, míg Solti Ádámnak csak a lerágott csont! Legalábbis ezt állítja az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, akinek a rappelés elsajátítása volt a legnehezebb feladat.

ÉNB Bécy: Baby Got Back (Sir Mix-a-Lot)

Vajon ÉNB Bécy és a női fenekek képesek legyőzni Solti Ádám a.k.a. Justin Timberlake-et? Nézd meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának produkcióját!

Eredményhirdetés: ÉNB Bécy vagy Solti Ádám?

Vajon a nőcsábász Justin Timberlake vagy a női fenekek között rappelő gengszter nyerte a Playback Párbajt?

Pumped Gabo olyat mutat, hogy a fal adja a másikat

Péntek este ismét Playback Párbaj. És ha azt gondolták volna, hogy Nagy Ervin táncát nem lehet fokozni, akkor tévedtek. Pumped Gabó ugyanis olyat mutat, hogy a fal adja a másikat.

Szabó Simon:

Dobó Kata és Szabó Simon mindent megtett a másik legyőzéséért. Lássuk, hogy éreznek a párbajellenfelek a megmérettetés után!

Ezért akarta legyűrni egymást Iszak Eszti és Kiss Ramóna!

A Playback Párbaj 5. adásában Rami és Eszti mérte össze tudását. A csajok szexi produkciókkal ostromolták egymást, de vajon mi volt a kiváltó ok?

Dobó Kata azonnal megkívánja Szabó Simont?

Simon úgy gondolja, Kata a legszexibb adózási forma. Viszont a színésznő szerint párbajellenfele olyan, mint egy ormány nélküli elefánt...

Simon Katának:

Egy őszinte vallomással kezdte Simon: azért választotta a Bonanza Banzai ismert dalát, mert sose szerette. Miután kifejtette véleményét Ákosról, egy üzenetet küldött Katának a kamerán keresztül.

Szabó Simon: Induljon a Banzáj (Bonanza Banzai)

Simon ezzel a dallal szeretné legyőzni utálatát, amit a Bonanza Banzai alkotása iránt érez. A produkció sikeréhez megfigyelte Ákos mimikáját és mozdulatait, amit végül így összegzett: Joker kitekintés, és olyan táncmozdulatok, mintha az énekes saját maga rajongója lenne. Lássuk az eredményt!

Dobó Kata:

A színésznő a jól ismert Ice Ice Baby című slágert választotta fegyverének a párbajhoz. Vajon elég lesz Simon legyőzéséhez?

Dobó Kata: Ice Ice Baby (Vanilla Ice)

Kata eleinte úgy gondotla, hogy a dalszöveggel nem lesz gondja, csak a koreográfiával. Végül azonban mind a kettő kihívás volt számára. Íme az eredmény!

Ez lesz Dobó Kata túlfűtött erotikus tánca...

Kata olyan bőrébe szeretett volna bújni, aki iszonyúan szexi, ráadásul táncolni is szeret. Nem is választhatott volna jobb előadót Shakiránál!

Dobó Kata: Objection (Tango) (Shakira)

A túlfűtött erotikus tangót szenvedélyes lezárás követte. Produkciója végén Kata helyretette táncpartnerét, és ugyanezt ígérte párbajellenfelének is.

Szabó Simon szórakoztatóbb, mint Robbie Williams?

Saját bevallása szerint Robbie Williams totális ellentéte, mégis az ő slágerét választotta. Simon olyannyira biztos magában és produkciójában, hogy végül egy igen merész kijelentést is tett Dobó Katának címezve.

Szabó Simon: Let Me Entertain You (Robbie Williams)

Robbie Williamset egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy unalmas vagy egysíkú előadóművész lenne. Lássuk, Simon hogyan hozta az énekes karakterét a Playback Párbaj színpadán!

Ki lett a jobb: Robbie Williams (Szabó Simon) vs. Shakira (Dobó Kata)?

A két-két produkció után a közönségre került a sor, hogy eldöntse, melyik párbajozó teljesített jobban a Playback Párbaj színpadán. Gáspár Laci pedig kihírdette az eredeményt...

Eredményhirdetés: Kiss Ramóna vagy Iszak Eszti?

Vajon melyik lány nyerte el jobban a nézők tetszését a Playback Párbajban? Szerinted Iszak Eszti vagy Kiss Ramóna produkciója volt jobb?

Kiss Ramóna: Human Nature (Madonna)

Nézd meg, hogy tudta-e azt a szexiséget hozni Kiss Ramóna a Playback Párbaj színpadán, mint amit Madonna klipjében láthatunk!

Kiss Ramóna reméli, hogy beindulnak tőle a nézők

Egyértelmű volt, hogy Madonnát fogja választani Rami, méghozzá az énekesnő egyik szexi klipjét. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondol a színésznő a Human Nature-höz készült videóról, kattints!

Iszak Eszti: Focus (Ariana Grande)

Nézd meg, hogyan alakította Ariana Grandét Iszak Eszter a Playback Párbaj színpadán! Gáspár Laci reakciója mindent elárul!

Iszak Esztinek meggyűlt a baja a táncolással

Esztinek a Playback Párbajig nehézkesen ment a kéz- és lábmozgás összehangolása, azonban jó hatással volt rá a versenydrukk, legalábbis ezt állítja a lány, aki mindig is arra vágyott, hogy úgy nézzen ki, mint Ariana Grande.

Iszak Eszti: Koppány dala (Vikidal Gyula)

Nézd és hallgasd meg a Koppány dalát Iszak Eszter előadásában! Vajon sikerült ősférfiként színpadra lépnie?

Iszak Eszti ősférfi szerepre vágyott

A műsorvezető úgy döntött, hogy megmutatja férfias oldalát is, és Vikidal Gyula bőrébe bújik. Nézd meg, mit üzen Eszti Raminak!

Kiss Ramóna: Belehalok (Majka)

Nézd meg, hogyan alakította Kiss Ramóna Majkát, miközben a Belehalok című slágert rappelte!

Kiss Ramóna testközelből sajátíthatta el Majka gesztusait

A színésznő első produkciójában Majkát utánozza, ami állítása szerint nem lesz nehéz feladat, hisz még anno volt lehetősége közelebbről is tanulmányozni a rapper arckifejezéseit...

Kiss Ramóna olyan kislányokat eszik reggelire, mint Iszak Eszti?

Ezúttal a Barátok közt színésznője és a 2016-os Comet díjátadó gála háziasszonya csap össze a Playback Párbaj színpadán! Nézd meg, mit üzennek egymásnak a csajok!

Testhezálló latexruhák a Playback Párbajban

Kiss Ramóna testhezálló latexruhában nem semmi látvány, de amiben Szabó Simon feszít, az felülmúlhatatlan. Talán csak akkor lenne még egy fokkal mindez elképesztőbb, ha Dobó Katán lenne színésztársa extrém ruhája. De, nem csak a ruha a fontos akkor, amikor elszabadul a pokol és a Playback Párbajban átváltoznak a sztárok.

 

Fókusz 2016-12-16


szerző:
2016.12.16. 19:00
KISS RAMÓNA ÉS ISZAK ESZTI: Hogy lesz ebből párbaj?

A két szőke szépség, Iszak Eszter és Kiss Ramóna már évek óta jó barátok, ezért soha eszükbe sem jutott volna versenyezni egymással, pedig a Playback Párbaj stábja most pont egymás ellen úszította a két szőkeséget. Vajon, hogy lesz ebből párbaj? Erről kérdezte a Fókusz stábja Iszak Esztit és Kiss Ramónát.

Playback Párbaj: veszíteni egyik fél sem szeret

A pénteki show-ban nemcsak Kiss Ramóna és Iszak Eszti próbálja majd letátogni a másikat a színpadról. A két bombázó párbaja után rögtön egy újabb meghökkentő páros versenyez az RTL Spike-on.

DOBÓ KATA ÉS SZABÓ SIMON:

Dobó Kata és Szabó Simon eszelős dolgokra volt képes a Playback Párbaj kedvéért, de még a nagy összecsapás előtt a Fókusz stábja kifaggatta a színészeket az első találkozásukról, amire Szabó Simon olyan választ adott, ami még Katát is meglepte.

Szabó Simon csak kevés dolgot bíz a fantáziánkra...

Robbie Williams a Playback Párbajban! Szabó Simon egész hitelesen alakította az énekeslegendát...

Induljon a Banzáj!


szerző:
2016.12.15. 15:35
Induljon a Banzáj!

Lássuk, milyen Ákos lesz Szabó Simon a Playback Párbaj színpadán!

Kacsa tánc vagy Vanilla Ice?

Klasszikus mozdulatokkal vetette bele magát a párbajba Dobó Kata. Vajon mi lesz az eredménye?

Dobó Kata felforrosítja a hangulatot a stúdióban

Kata Shakira bőrébe bújva méri össze tudását Szabó Simonnal a Playback Párbaj színpadán. Íme egy kis ízelítő!

Vadon Janit zaklatják a Prince rajongók?

Szinte már-már megtévesztő a hasonlóság, ugye? Nem is csoda, hogy nem tudja levekarni magáról a fanatikusokat...

Nagy Ervin saját magával is megküzdött a Playback Párbajon!

Színészek párbaját láthattuk a műsor színpadán. Balsai Móni és Nagy Ervin így élte meg a nagy összecsapást... 

Vadon Jani Aleskával, Nagy Ervin Balsai Mónival csapott össze a Playback Párbaj színpadán

Múlt pénteken újabb két pár versengett a Playback Párbajban. Ezúttal a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője, Aleska hívta ki párbajozni Vadon Janit, aki műsorvezetőként állandóan piszkálta a fiatal lányt, valamint a hoppon maradt Nagy Ervin is úgy döntött, hogy megmérkőzik a Comet-jelölt színésznővel, Balsai Mónival.

Eredményhirdetés: Aleska vagy Vadon Jani?

Vajon Vadon Jani vagy Aleska produkciója nyerte el leginkább a nézők tetszését? Mutatjuk, hogy ki nyerte a Playback Párbajt!

Vadon Jani: Cream (Prince)


szerző:
2016.12.09. 23:45
Vadon Jani: Cream (Prince)

Nézd meg, hogyan alakította Vadon Jani Prince-t a Playback Párbaj színpadán!

Vadon Jani mindig is felnézett Prince-re

Bár Vadon Jani sem egy magas ember, Prince még nála is alacsonyabb volt, ennek ellenére Jani mindig is felnézett az énekesre, akinek laza mozgását elég nehéz volt elsajátítania.

Aleska: Hung Up (Madonna)


szerző:
2016.12.09. 23:45
Aleska: Hung Up (Madonna)

Nézd meg, hogyan alakította Sáfrány Emese"Aleska" Madonnát a Playback Párbaj színpadán!

Aleska az egyik példaképét alakíthatja

Sáfrány Emese azért tartja különlegesnek Madonnát, mert minden erőfeszítés nélkül tud szexi lenni, és Aleska igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az énekesnő minden mozdulatát leutánozza.

Vadon Jani: Nothing Compares 2 U (Sinead O'Connor)

Nézd meg, hogyan alakította Vadon Jani a szintén kopasz Sinead O'Connort a Playback Párbaj színpadán!

Vadon Jani:

Vadon Jani mindenképpen egy olyan előadót akart választani, aki kopasz, így esett a választása Sinead O'Connorra!

Aleska: Livin' La Vida Loca (Ricky Martin)

Nézd meg, hogyan alakítja Aleska a szívdöglesztő Ricky Martint a Playback Párbaj színpadán!

Nem is áll olyan messze Aleskától Ricky Martin karaktere?

Sáfrány Emese Ricky Martin egyik dalát választotta, és bár az énekes egy igazi pasis pasi, Aleska pedig egy igazi csajos csaj, mégis van bennük némi hasonlóság.

Aleska végre visszaadhatja Vadon Janinak mindazt, amit a dzsungelben elszenvedett

Aleska meg akarta bosszulni Vadon Janin azt a sok rosszat, amit a dzsungelben kapott tőle, és a Playback Párbaj ennek teret is enged!

Eredményhirdetés! Balsai Móni vagy Nagy Ervin?

Szexiségből nem volt hiány Balsai Móni és Nagy Ervin Playback Párbajában, azonban csak egy valaki győzhet! Mutatjuk, hogy ki ő!

Nagy Ervin: Sexy and I Know It (LMFAO)

Nagy Ervin még a nadrágjától is megszabadult produkciójában, mert tudja, hogy szexi! Nézd meg a színészt LMFAO-ként!

Nagy Ervin:

Nagy Ervin úgy gondolja, hogy ha már hülyét csinál magából, akkor azt csinálja jól, ezért csak annyit üzent párbajellenfelének, hogy kösse fel jól a gatyáját, mert ő nem fogja!

Balsai Móni: Toxic (Britney Spears)

Balsai Móni szexi stewardess-ként vonaglott a Playback Párbaj színpadán, míg rá nem talált az igazira Nagy Ervin személyében!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való