KERESÉS search-close

RTLII

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTLII"

Éjjel-Nappal Budapest 2020-11-30

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de Tekla azt nem érzi helyesnek, de félni kezd, hogy nem lesz más választása és mégis erre kényszerül.

Előzetes: „Megkeserítjük az életét!” (11.28.)

A 10., jubileumi ValóVilág powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket. A 2002-ben elkezdődött ValóVilág széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi ValóVilághoz (gyártó: Paprika Studios). Az RTLII-n megnyitja kapuit Magyarország első számú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért. Az RTLII-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Péter már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért. A ValóVilág powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóban pedig Gáspár Győző várja a nézőket mindennap 23:00 órától. ValóVilág powered by Big Brother minden szombaton 21:00-tól, a hét többi napján pedig 22:00-tól az RTLII-n! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most platformon.

Bori ajándékot kapott Jázmin édesanyjától

Bár Bori nem ért oda időben barátnője temetésére, végül tudott pár szót váltani Jázmin anyukájával, ráadásul megkapta a lány kabaláját is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Tekla apja meglátogatja Mátét  (11.27.)

Teklának fogalma sincs, hogyan tovább. Egyelőre nincs más kiút, mint elmenni a szüleihez, de annak ellenére, hogy el akarja mondani nekik a teljes igazságot, végül csak Máté viszonyáról mer beszámolni. Miközben a munkatársai előtt megpróbál erősnek tűnni, az apja, kérése ellenére felkeresi Mátét, és megtudja a teljes igazságot. Miközben Dzseni Norbi albérletében megsértődve azt hiszi, hogy Gábort már nem érdekli, Gábor is elbizonytalanodik, hogy nem vitte-e a túlzásba a dolgokat.. Miután Gábor ráveszi magát, hogy jelentkezzen Dzseninél, a lány megkönnyebbül, amikor látszólag helyesnek bizonyosul a taktikája, hogy negligálja Gábort. Amikor Gábor aggódva elmegy megkeresni Dzsenit, ismét összekapnak, de Dzseni elszégyelli magát, mert gyerekesen viselkedett. Bori Jázmin temetésének napján annyira összetört és gyenge, hogy úgy érzi, képtelen elmenni a szertartásra. De Karola igyekszik felrázni, így összeszedi magát, és mégis elrohan Rolanddal a temetésre. Szeretne a barátnőjétől rendesen búcsút venni. Azonban későn érkeznek, már csak Jázmin édesanyjával találkoznak a sírnál, aki Borinak ajándékozza Jázmin kedvenc szerencsehozó láncát. Borin újra elhatalmasodik a betegségtől való félelem. Roland aggódik Boriért, de Bori gondolatai Karola újbóli lelkifröccse hatásásra aztán fordulatot vesznek...

Az őrült rajongó elrabolta Karolát

A lány gondolkodás nélkül útra kelt, amikor régi szerelme találkozót kért tőle. A megbeszélt helyszínen azonban teljesen más fogadta… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!  

Előzetes: Karola találkozik régi nagy szerelmével? (11.26.)

Máté reggel megpróbál Tivadartól bocsánatot kérni a tegnapi atrocitás miatt, ám Tivadar lepattintja. Máté rosszkedvűen jelenik meg a DJ Sportban, és Joe javaslata ellenére is szeretne közreműködni a twerk-programban. Időközben Tekla is megjelenik, akiből Andréval beszélve kibuggyan, hogy André az apa. André persze hallani sem akar a gyerekről, és nem akar hinni Teklának. Mindennek véletlenül Máté is fültanúja lesz; teljesen kiborul és Andrénak esik. Dzseni a tegnapi nap miatt nem akar Gábor mellől tágítani. Ráadásul az a kijelentése, hogy ő akár meghalni is képes lenne Gáborért, teljesen felzaklatja a férfit. Eleinte nem akar erről az érzésről szólni Dzseninek, viszont a Rolanddal való beszélgetés hatására világossá válik számára, hogy kénytelen lesz megbeszélni a dolgot a lánnyal. Reggel Karola még mindig nagyon ki van akadva, hogy Hunor, a zaklatója mennyire elbánt Bálinttal, a randipartnerével. Később üzenetet kap Teótól, aki újra itt van Pesten, és találkozni akar vele. Ettől a hírtől mindenki megdöbben. Amikor Karola gyanútlanul elmegy a találkozóra, kiderül, hogy Hunor csalta csapdába. A férfi elrabolja Karolát, és egy elhagyott ipartelepre hajt vele. Időközben Bence számára kiderül, hogy Teó nem lehet Budapesten, Maximmal együtt gyanút fognak, és értesítik a rendőrséget. Karola egy csel segítségével kiszabadul a fogságból, ám Hunor üldözőbe veszi…

Máté eltörte Tivadar orrát?

Máté egy kicsit félreértelmezte a helyzetet: mivel azt gondolta, hogy Tivadar feküdt le Teklával, behúzott egyet a srácnak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Máté megüti Tivadart (11.25.)

Máté teljesen maga alatt van, miután kiderült, hogy Tekla hazudott, és a kisbabája egy egyéjszakás kaland során fogant. A kétségbeesett Tekla nem tudja őt megnyugtatni, és esküdözik, hogy nem tudja, kivel volt együtt aznap éjjel, Máté egyre jobban belelovallja magát a féltékenységbe. Meg van győződve róla, hogy Tekla hazudik, és előfordulhat, hogy Máté még ismeri is azt a férfit, aki lefeküdt vele. Végül Máténak az a tévképzete támad, hogy Tivadar volt az, aki ,,baráti szívességből” teherbe ejthette Teklát. Gábor és Dzseni elhatározza, hogy egy romantikus napot fognak kettesben tölteni. Közös szaunázással akarják indítani a napot. Erre viszont nem kerül sor, mert Gábornak egy vészhelyzet miatt be kell mennie az T.É.R.-be. A tény, hogy Gábor telefonja ki van kapcsolva, és így néhány órára elérhetetlen, ami pánikot vált ki Dzseniben, és azt hiszi, hogy valami szörnyűséges dolog történt Gáborral. Dzseni végül teljesen kiakad, mert azt hiszi, senki nem veszi komolyan az aggodalmát. Karola reggel váratlan ajándékokat kap. Egyből felhúzza magát, mert azt hiszi Andris (a zaklató fiú) bukkant fel megint. Dühéről egy régi ismerőse tereli el a figyelmét, akinek régóta beígért egy randit. A bárban felbukkan egy fiatal, sportos jóképű srác, akiről kiderül, hogy ő küldte a virágot. Karola először megnyugszik, és örül, hogy vannak még normális rajongói is, de mikor a srác követi a mosdóba, és szerelmet vall neki, Karola elhordja mindennek, és faképnél hagyja. Habár Karola jól érzi magát Bálinttal, kellőképpen felhúzta magát, hogy ne tudjon ellazulni, ezért egy csókkal köszön el tőle, amit Hunor utánuk settenkedve végignéz...

Máté nekiesett Teklának: „Ki a gyerek apja?!”

Miután a srác rájött felesége titkára, képtelen volt magában tartani a dühét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Lili nekimegy Olivérnek (11.24.)

Reggel Tekla megriad, amikor a külföldi spermabankból hívják: pénzvisszatérítést kap, amit már postáztak. Megijed, hogy emiatt fog lebukni Máté előtt és eltökéli, hogy elcsípi a levelet, nehogy Máté megtudja, hogy nem a vásárolt spermától terhes, hanem mástól, mert a levélből kiderül, hogy a sperma elhalt. Bár elcseni Máté postaláda kulcsát, Máté mégis előtte kapja meg a levelet és elképedve látja, hogy Tekla már megint átverte: a gyermek nem spermadonortól fogant! Dühösen magyarázatot követel, aminek Tekla kollégái is fültanúi lesznek. Tekla először sokkot kap, de aztán harcolni akar Mátéért és gyűlölettel telve Szofi arcába vágja, hogy tudott a viszonyukról. Amikor Tekla később hazaér, már be is adja a következő hazugságot Máténak, miszerint egy ismeretlennel volt egy éjszakás kalandja. Miközben Karesz nem tudja kiverni a fejéből Mesit, kiderül, hogy Lili is párkapcsolati válságban van, Olivér megcsalta őt és a lány emiatt tönkretette a fiú kocsiját, amin az kiakad. Karesz gátolja meg, hogy kettejük vitája eldurvuljon, de végül behúz egyet a fiúnak. Mindeközben Mesi is bizonytalan a saját kapcsolatát illetően és szakít Samuval. Norbi reggel hallgathatja Livi szemrehányásait, amiért visszahozta Angelt az albérletbe. Ugyanakkor nem akar a lány bébiszittere lenni. Amikor megtudja, hogy Angel mennyire szenved a gyűlölködő kommentektől, elhívja, kísérje el őt egy stand-upos estre. Ott azonban Angel és Livi is terítékre kerülnek, amikor a stand up-os pellengérre állítja az influencer világukat és övön aluli ütésektől sem riad vissza. Norbi erre a saját fegyverével győzi le a humoristát, amiért Angel nagyon hálás neki.

Samu kihallgatta Mesit: „Nem érzem magam boldognak”

A srác egy virágcsokorral szerette volna meglepni szerelmét, amikor meghallotta barátnője beszélgetését. Vajon szakítás lesz a vége? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!  

Előzetes: „Egy undorító féreg vagy!” (11.23.)

Mesi reggel ingerülten reagál Samu közeledésére, semmi kedve a szexhez, és eleve elege van már a vidéki mindennapokból. Utálja a hosszú ingázásokat, a korai felkelést, az elszigeteltséget és a magányt. Később elképedten konstatálja, hogy rögtön jobb kedvre derül, mihelyt a lakóhajón tartózkodik, így felmerül benne a kérdés, vajon nem siette-e el a döntést, amikor az unalmas kispolgári életet választotta. Samunak is feltűnik a lány gyötrődése, ám véletlenül kihallgatja Mesi és Bella beszélgetését a kiüresedett kapcsolatukról. Norbi reggel véletlenül megtudja, hogy Angel saját maga rendezte meg a szexbotrányát Varga Viktorral. A lány próbálja menteni a menthetőt, és megkéri, hogy ne árulja el Livinek. Mikor mégis kiderül, Livi kíméletlen. Leszámol vele, és kirakja az albérletből. Angel először büszkén még azt hiszi, hogy egyedül is boldogul, de hamar rájön, hogy nem. A média leszámolt vele, nincs tető a feje felett, és mindenki elfordult tőle. Norbi ebben a kilátástalan állapotban talál rá, és önkéntelenül is megsajnálja. Karesz frusztrált, amiért Máté a DJ Sport fitneszben már megint úgy kezeli, mint a rabszolgáját. Mikor Milántól megtudja, hogy régi ismerőse, Bandi bá el akarja adni az autómosóját, eszébe jut a nagy álma. Feltámad benne a remény, hogy megveszi az autómosót, és saját lábára áll. De, amikor megtudja, hogy mennyit kér érte a férfi, elkeseredik.

Karesz és Milán megcsillogtatták tánctudásukat

A két jóbarát egy eszméletlen koreográfiával nevezett be a DJ táncversenyére… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bori teljesen összeomlik (11.20)

Milán meglepődik, amikor összetalálkozik Lilivel a DJ Sport fitneszben. Lili részt szeretne venni a meghirdetett edzői castingon. Lili itt szembesül azzal a ténnyel, hogy Karesz is ebben, az edzőteremben dolgozik. Karesznek nem tetszik, az ötlet, amikor megtudja, hogy van arra esély, hogy Lili a kolléganője legyen, ezért kicsit örül annak, amikor kiderül, hogy a lány nem tud megjelenni a délutáni castingon. Lili Karesz segítségét kéri, hogy kicsit tartsák fel Joe-t, mert nagyon szeretné, az állást megkapni. Amikor Bori a rák feletti győzelme tiszteletére szervezett hatalmas buli maradványait takarítja, még nem sejti, hogy Jázmin állapota kritikusra fordult. Bori gyanútlanul indul a kórházba, ahol azonban Jázmin halálhírére várja. Bori lába alól kicsúszik a talaj. Nemcsak a barátnője elvesztését gyászolja, hanem meg is ijed, hogy ez vele is megtörténhet és felmerül benne, hogy a rák esetleg nála is visszatérhet, ő is elvesztheti az életét. A fodrászatban uralkodó feszült légkör miatt Tamarának már reggel elromlik a kedve, és csak akkor lesz jobb a helyzet, amikor Tivadar elcsábítja őt shoppingolni, ahová Barbi is velük tart. A csapat az egyik butikban pont Edinába botlik. Mivel Edina a butikban dolgozik, Barbinak hamar elmegy a kedve a vásárlástól. Ám amikor elhagyná a boltot, tanúja lesz egy lopásnak. Barbi, Tamara és Edina közösen üldözőbe veszik, és elkapják a tolvajt. Hálája jeléül Edina meghívja Barbit és Tamarát egy italra.

Karesz bosszút állt kolléganőjén

Karesz nem bírta tovább és megleckéztette Imolát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Karesz bosszút áll! (11.19)

Bori megkönnyebbül, amikor az orvos gyakorlatilag egészségesnek nyilvánítja őt. A legszívesebben az egész világot átölelné. Miközben felszabadultan ünnepli Jázminnal az utolsó sugárkezelését, Roland azon van, hogy egy meglepetéspartit szervezzen Bori számára. Amikor Borit váratlanul meglepik a barátai a T.É.R.-ben, a lány nagyon boldog és igyekszik elrejteni a barátai előtt, hogy milyen fáradt. Mesi csalódott, amikor a kórházban véletlenül összefut a régi ismerősével, a fotós Robival. Amikor ezáltal Samu tudomást szerez Mesi korábbi modellmunkájáról, Mesi már a legrosszabbra számít, de aztán meglepődik, amikor Samu igazán pozitívan reagál. Amikor Robi meghívja Mesit és Samut egy bárba, Samu odáig van Mesi régi barátjától és sikerül igazán felszabadulnia, aminek Mesi nagyon örül. Karesz csúnyán összeveszik a munkahelyén Imolával, a személyi edzővel. Imola nem tűri, hogy Karesz kiossza őt, és egész nap folyamatosan provokálja a fiút. A felháborodott Karesz Mátéhoz fordul, de nem talál nyitott fülekre, ezért elfogadja Milán tanácsát, hogy leckéztesse meg a lányt.

Hoppá! Bencét elkapta a pillanat heve…

A srác az utóbbi időben elbizonytalanodott az érzéseiben. Vajon mégsem közömbös Franci iránt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bence és Franci között elcsattan egy csók? (11.18)

Bori ideges, mert a hetekig tartó sugárkezelés után testileg egyre gyengébb, de nem akarja ezzel terhelni Rolandot, hogy ne aggódjon még jobban. Ezért ahelyett, hogy kipihenné magát, rábeszéli a szintén rákbetegséggel küzdő barátnőjét, Jázmint, hogy töltsék együtt az estét. Mikor egy elhagyatott helyen megpróbálják vízipipával tompítani a fájdalmukat, Bori túlhajtja magát. A vérkeringése rendetlenkedik, és a lány összeesik. Jázmin nem talál más kiutat, és felhívja Rolandot, hogy segítsen. Bencének be kell látnia, hogy továbbra is féltékeny Francira a randija miatt. Pontosan tudja, hogy tisztáznia kell magában, mit is érez Franci iránt. Viszont nem igazán képes normálisan beszélni Francival, mivel eleinte szóba sem akar állni Bencével. Egy szerencsétlenül elsült dolog után tudnak csak együtt nevetni egy jót, és együtt eltölteni egy kis időt a büfékocsiban. Mikor Bence teszteli a saját érzéseit, minden rosszabbra fordul. Mesi boldog, mert végre lesz egy közös napjuk Samuval. Lelkesen tervezgeti, hogy mit is csináljanak, ám ekkor Samu bátyja, Ármin és a felesége, Kati, akik szintén szabadnaposak, azt javasolják, hogy társasozzanak a közös szabadnapjukon. Mesi nem lelkesedik az ötletért, ám Samu kedvéért rááll. Azonban hamar rájön, hogy ez abszolút nem neki való program, és elkezdi leinni magát. Játék közben Ármin és Samu a versengésük miatt egyfolytában veszekednek, ami megviseli Mesit.  

Tekla búcsúlevelet írt Máténak

„Kedves Máté! Te vagy a legjobb dolog, ami történt az életemben, de már nem vagyunk olyan boldogok, mint amilyenek voltunk…” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bence féltékeny lesz Francira? (11.17.)

Máté a DJ-ben töltötte az éjszakát, és megkönnyebbül, hogy Joe-nak beszélheti ki a bánatát. Tekla közben megpróbálja fenntartani a látszatot a fodrászatban a kollégái előtt, hogy minden rendben. De, amikor görcsölni kezd a hasa, rájön, hogy a hazugságai és a titkai nemcsak őt magát viselik meg, hanem a magzatot is. Így aztán nehéz szívvel úgy dönt, elhagyja Mátét, hogy megóvja a születendő gyermekét. Eközben azonban Joe-nak sikerül meggyőznie Mátét arról, hogy lehetséges úgy is szeretni egy gyermeket, ha nem a sajátja. Ezen kívül felnyitja Máté szemét azzal kapcsolatban, hogy nem túl jók az esélyei arra, hogy még egyszer apa legyen, és mégiscsak szereti Teklát. Bence nagyon szenved attól, hogy Franci következetesen kerüli. De míg neki hiányzik a legjobb barátnője, Franci kész arra, hogy teljesen kiverje a fejéből és még egy Bori által szervezett randira is rááll. Amikor Bence tudomást szerez erről, kihasználja az alkalmat, hogy a büfékocsihoz menjen és saját maga is meggyőződjön erről. Amikor meglátja a férfit, akivel Franci randizik, tényleg úgy érzi, hogy bántja a dolog, bár még nem tudja hova tenni az érzést. Amikor ezután dühösen visszatér a T.É.R.-be, ahol Roland gyanakodni kezd, hogy Bence részéről talán többről van szó, mint barátság - Bence azonban tagadja ezt. Angelt a családja még mindig bezárva tartja a szobájában, aki lassan kezd kétségbe esni. Livi aggódik miatta, és Philippel utána néznek. Mikor rájönnek, hogy Angelt a családja fogva tartja, kiszabadítják a lányt. A család erre kitagadja Angelt, és Varga Viktor sem akar segíteni neki. Angel a padlón van. Norbi megszánja, és rábeszéli Livit és Philipet, hogy fogadják be.  

Joe egy swinger klubban találta magát?

Mikor Joe és Barbi felkerekedett, hogy megkeressék Sanyit, kitört a balhé a nudista hotelben… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Angel szobafogságot kap (11.16.)

Máté egyszerűen képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy Tekla más spermájával termékenyült meg. A DJ Sport fitneszbe menekül, és a munkába veti magát. Tekla a bábája előtt összeomlik, és elhatározza, hogy visszaszerzi Mátét. Mivel Máté még szereti Teklát, hiányzik is neki, igyekszik leküzdeni a félelmét, hogy nem fogja elfogadni a babát. Angel már közel érzi magát álmai megvalósításához, mivel egy olyan sajtóeseményre készül, ahol Varga Viktor a nyilvánosság előtt a barátnőjeként mutatja be. Angel azt hiszi, végre megtalálta a dicsőséghez vezető utat, de a sajtótájékoztató utáni bulin váratlanul felbukkan a bátyja, és keményen kiosztja őt, mivel szerinte a lány rossz hírét kelti a családjuknak. Ráadásul mindent elmond Angelről a szülőknek is. Barbi és Joe reggel a nudista hotelben ébrednek, ahol a hétvégét töltötték. Barbi nagyon szégyelli magát, mert szerinte Edina és a hotel vendégei, a lánybúcsús lányok perverznek tartják őket. Joe szerencsére tisztázza a dolgot Edinával, mire Barbi megnyugszik. De ez nem tart sokáig. Joe attól tart, hogy Sanyi le akarja fektetni a menyasszonyt.

Joe mindenre számított a nudista hotelben, de erre nem!

A szerelmespár egy nem mindennapi szállodában kapcsolódott ki, ahol Joe-t fájdalmas baleset érte... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide

Előzetes: Angel valóra váltotta gonosz tervét (11.13.)

Miután Máté a meggyötört Teklától még mindig nem kap magyarázatot arra, hogy miért hazudta magát több hetes terhesnek, kerülni kezdi a feleségét. Miközben Tekla a végsőkig elkeseredve és elesetten azon vívódik, hogyan tudná megtartani Mátét anélkül, hogy a teljes igazságot elmondaná neki, a férfit egyre jobban gyötri a kérdés, hogy kié lehet a gyerek. Végül Tekla elhatározza, hogy legalább az igazság egy részét elmondja neki. Azt adja elő, hogy annak idején elveszítette a gyermekét, és egy külföldi klinikán mesterségesen megtermékenyíttette magát. Mindezt annak idején azért nem mondta el Máténak, mert elmondása szerint meg akarta kímélni a fájdalomtól. Mátét nagyon megviselik a Tekla által elmondottak, és Joe-tól akar tanácsot kérni. Joe helyett azonban Szofival találkozik, akit kétségbeesésében letámad és felelőssé tesz anélkül, hogy a megdöbbent nőt tájékoztatná a történtekről. Joe Barbival használja fel a Sanyitól kapott wellness hotelbe szóló ajándékutalványt. Amikor a szállodába érnek, azonnal ráébrednek, hogy Sanyi egy nudista hotelbe hívta meg őket, a lelkesedésük, különösen Barbié alábbhagy. Később aztán egy régi emlék ismét jó hangulatba hozza őket. Amikor ráadásul még egy kis flört is kinéz Joe-nak, a hangulatuk a tetőfokára hág. Miközben Livi megdöbben, amikor tudomást szerez Angel egyéjszakás kalandjáról Viktorral, Angel nagyon boldog, hogy végre a címlapokra került a neve és egy nagy lépéssel közelebb jutott a céljához, hogy híressé váljon. Amikor Livi szembesíti Angelt azzal, hogy semmit sem szégyell azért, hogy egy kis hírnevet szerezzen, Angel ezt felháborodottan visszautasítja. Viktor előtt is adja Angel az ártatlant, amikor a férfi nyomást gyakorol rá. Angel titokban fél attól, hogy lebukhat és ezért hízelegve ráveszi Viktort arra, hogy a médiában eljátsszák a szerelmes párt.

Dzseni cicajelmezben csábította el Gábort

Bár a lány félreértelmezte párja fétisét, végül mégis sikerült elcsavarnia a fejét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Máté rájön Tekla titkára! (11.12.)

Máté nyugtalan, amikor Teklának reggel fájdalmai vannak. Amikor azonban Tekla közli vele, hogy nincs semmi baj, Máté úgy gondolja, hogy muszáj kordában tartania az aggodalmát, ha a felesége támasza akar lenni. Közben azonban Tekla is fél, de nem oszthatja meg az aggodalmait Mátéval, különben kiderülne a hazugsága, így Máté háta mögött időpontot beszél meg a nőgyógyászánál. Máté véletlenül tudomást szerez erről, és megjelenik a vizsgálaton, hogy bebizonyítsa Teklának, hogy férjként számíthat rá. Angelen nagy lesz a nyomás, mikor Oszkár, a paparazzi a bulvársajtótól, akivel felvette a kapcsolatot, értékelhető eredményeket vár tőle. Angel mindent feltesz egy lapra, és ráveti magát Varga Viktorra. Azonban attól tart, hogy a mit sem sejtő Livi keresztülhúzza a számításait, mikor ő is részt vesz a találkozón. Angelnek az utolsó pillanatban egy ügyes intrikával sikerül megszabadulnia Livitől. Dzseni zavarba jön, amikor reggel egy titkos mappát talál Gábor laptopján, amiben szexi macskanő-ruhában készült fotók vannak. Norbival beszélgetve Dzseni még inkább elbizonytalanodik, hogy ő elegendő-e Gábor számára, és világossá válik előtte, hogy a fotók Gábor erotikus fantáziáját jelenítik meg. Bebeszéli magának, hogy meg kell valósítania ezt a fantáziát Gábor számára. Beszerez magának egy macskanő-ruhát és szexin pózolva meglepi vele Gábort szobájában.

Varga Viktor privát házikoncertet adott

Az énekes feldobta a fiatalok házibuliját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Máté kirúgja Kareszt? (11.11.)

Bori még mindig neheztel Rolandra, amiért Roland féltésből elintézte, hogy Borit küldjék szabadságra. Roland csak ront a helyzeten azzal, hogy kitart a véleménye mellett, mert a konfliktus erősödik. André éppen ezért azt tanácsolja Rolandnak, hogy béküljön ki Borival, és tegyen úgy, mintha belátná, hogy hibázott. Roland eleinte ellenáll, aztán belátja, hogy a veszekedéssel csak fogy Bori ereje. Máté meglepődik, mikor reggel ott áll előtte Karesz, és Joe beleegyezésével újra munkába áll a DJ– ben. Máté próbára teszi Kareszt, hogy valóban hajlandó-e elfogadni Mátét, mint üzletvezetőt. Máté először kellemesen csalódik Kareszban, de amikor váratlan trambulin szállítmány érkezik a DJ-be, Máté azonnal meggyanúsítja Kareszt azzal, hogy önhatalmúan megrendelte ezeket az árukat. Máté végül kidobja Kareszt, aki megesküszik, hogy be nem teszi a lábát a DJ-be soha többé. Amikor reggel Viktor elhozza Angelt az iskolába, Livi ledöbben és gyanakodni kezd, hogy van közöttük valami. Angel azonban ezt tagadja, és igyekszik a háttérben maradni, amikor a tanáruk és a csoporttársaik is lelkesen fotózkodnak a celebbel. Livi úgy érzi, hogy ezt túlgondolta, és Angelt valóban nem érdekli Viktor igazán. Livi ismét elkezd megbízni Angelben, így Angel újra aktiválhatja a közösségi oldalát.

Bori elválik Rolandtól?

A dühös lány a férje összes cuccát kipakolta a hálószobájukból. Vajon milyen hatással lesz ez a házasságukra? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bori kényszerszabadságra megy? (11.10.)

Amióta Bori megtudta, hogy Bécy ismét felbukkant a klubban, feltétlenül vissza akar menni dolgozni. Rá akarja beszélni az orvosát, hogy állítson ki egy igazolást arról, hogy ő ismét jól van és munkaképes. Roland ezt teljességgel ellenzi, és megkönnyebbül, amikor az orvos nem hajlandó engedni Bori kérésének. Bori nem hallgat a férjére, és hamisít egy orvosi igazolást, amit be akar mutatni Farkasnak. Amikor azonban Roland közbelép, az is kiderül, hogy Bori háta mögött elintézte, hogy a feleségét szabadságolják. Karesznek az az érzése, hogy Tedi elidegenedett tőle, mert olyan sokáig nem látták egymást. A lelkiismeret-furdalását egy ajándékkal akarja csitítani. De nincs elég pénze, ezért egy rossz biciklit akar megjavítani. Milán képtelen tétlenül nézni a barátja nyomorúságos állapotát, és Karesz tudta nélkül arra kéri Joe-t, hogy alkalmazza a barátját a régi munkakörében. Amikor Karesz tudomást szerez Milán akciójáról, sértetten támad Joe-ra. Nincs szüksége segítségre. Mesi megijed, amikor a kolléganőivel reggelizik, és megtudja, hogy a mellvillantása tarol a neten. Nem csak kínos a dolog, de még Samu is megtudja, és vele is összekap emiatt. Irigykedve figyeli Bellát és Milánt, akik sokkal lazábban kezelik a helyzetet. Mikor ezt közli Samuval is, és azt mondja, egyszerűen csak nevessen az egészen, a fiú érzékeny pontjára tapint.

Mesi és Bella cicit villantottak a pultosnak

A barátnőknek elfogyott a pénzük a bárban, így mindent megtettek egy utolsó felesért… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Varga Viktor meglátogatja Livit! (11.09.)

Reggel Mesi kénytelen elfogadni, hogy nem szexelhetnek csak úgy lazán a konyhában Samu családja miatt. Ezért különösen örül, amikor Bella felhívja és meginvitálja egy kávéra a lakóhajóra. Ám Milán és Karesz folyamatosan ökörködnek a lakóhajón, így a két barátnő inkább úgy dönt, elmennek sörözni. Az egy sörből több is lesz, így Mesi elveszíti az időérzékét és azt, hogy megígérte Samunak, otthon kitakarít. Amikor Mesi és Bella részegen megállapítják, hogy nincs több pénzük, akként „,fizetik ki“ az utolsó italukat, hogy megmutatják a mellüket… Gábor úgy érzi, hogy a túlzott közelség Dzsenivel nyomasztóan hat rá. Bár még mindig vonzónak találja a lányt, de úgy érzi, hogy neki nagyobb a szabadságigénye, mint Dzseninek. Joe azt tanácsolja Gábornak, hogy próbáljon erről nyíltan beszélni Dzsenivel. Mielőtt azonban erre a beszélgetésre sor kerül, Dzseni már maga is ráébred, hogy nem lóghat örökké Gábor nyakán. Norbi segítségével végül berendezi az üres szobáját, és elhatározza, hogy egy szabad estét biztosít Gábornak. Livi reggel megállapítja, hogy már jó sokan tudnak Angel születésnapi botrányáról. Az online kommentelők rászállnak Angelre, és amikor a lány békülni szeretne, Livi visszautasítja Angel békülési szándékát, miközben megjelenik Livi régi jó ismerőse Varga Viktor. Ám amikor később Norbi megsajnálja a láthatóan bűnbánó Angelt, sikerül meggyőznie Livit, adjon még egy esélyt a lánynak.

Máté Szofinak: „Bánom, hogy valaha bármi közünk volt egymáshoz!”

Máté képtelen volt magában tartani dühét és nekiesett Szofinak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Bence felmond Francinál? (11.06.)

Bori egyre fáradtabb a sugárkezeléstől, és nem bírja, hogy az egész élete csak a rák körül forog. Nem tud megbékélni vele, hogy a betegsége miatt nem dolgozhat a klubban. Egyedül Jázmin érti meg, és elhatározzák, hogy dacolva a rákkal és az aggódó környezetükkel, végre újra igazán buliznak egyet.

VV10 beköltöző show november 14-én 21 órától az RTLII-n!

Ne maradj le a ValóVilág 10 beköltözéséről! November 14-én elrajtol a VV 10. évada! Te mixeled!

Livi tortával támadt Angelre

A lány már nem bírta tovább magában tartani dühét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Tekla kórházba kerül (11.05)

Szofinak ma van a szülinapja, de rosszkedvű, mivel haragban van Tamarával, és hiányzik neki a barátnője. Ráadásul ma még kettesben is marad a fodrászatban Teklával. Amikor a már így is feszült Szofit Tekla még passzív-agresszív csipkelődéssel idegesíti, vitázni kezdenek és a terhes Tekla balesetet szenved.

Andrét két lány kényeztette az ágyban

A fiút hatalmas meglepetés érte az este… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: André teherbe ejtette Teklát? (11.04.)

Szofi még mindig szenved attól, hogy Tamarával véget ért a barátságuk, beteget jelent, hogy ne kelljen a fodrászatos kollégáival ünnepelnie a születésnapját. Miközben Szofi így kényszerből Gáborral és Dzsenivel tölti az estét, Tamara hagyja, hogy Tekla rábeszélje, ennek ellenére is menjenek el bulizni.

Norbi összetörte magát Philip autójában

Miután a srác összeverekedett Philippel, ellopta lakótársa autóját. Később a barátai már akkor találták rá, amikor súlyos állapotban kórházba vitték a mentők.

Előzetes: „Bármit megtennék érted!” (11.03.)

Mesi élvezte a bulis estét a barátaival, de annyira kiütötte magát, hogy elaludt a lakóhajón. Samu aggódik, és benéz a hajóra, ahol Mesi félreérthető helyzetben van épp Karesszel. Samu elmegy, még mielőtt Mesi kimagyarázhatná a helyzetet, aztán később a lány munkahelyén próbál beszélni vele.

Livi nem bírt ellenállni Philipnek

Hiába szereti Norbit, Livi nem bírta ki, hogy ne gondoljon Philipre. A fürdőszobába is a srác után ment, hogy végre megbeszéljék a dolgokat...

Előzetes: „Azt szeretném, hogy ha hárman lennénk…” (11.02)

Bori aggódik, hogy fog reagálni a környezete és főleg a főnöke, mivel múlt héten kiderült mindenki előtt, hogy rákos. Amit Bori nem sejthet: Roland beszél a főnökével és kéri Farkast, határozatlan időre küldje Borit szabadságra, különben sosem fog észhez térni és nem fogja kímélni magát.

Bori összeesett tánc közben

A lány a kezelése alatt sem parancsolt megálljt magának és így is színpadra állt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Gábor nem szeretne összeköltözni Dzsenivel? (10.30.)

Tamara még mindig Szofi előző nap elhangzott sértése és a barátságuk vége miatt bánkódik. Amikor Tivadar rákérdez, mi folyik köztük, Szofi spontán módon ismét hazudik, ami nagyon feldühíti Tamarát. Egyre inkább meg van győződve arról, hogy Szofi valójában egy notórius hazudozó. Dacból elmegy egy randira, amit Tivadar szervezett le neki, hogy addig is elterelje bánatáról a figyelmét. A randevú meglepően jól sikerül, de amikor a rádióban megszólal az előző nap Szofival együtt hallgatott szám, Tamarára teljes erővel rátör a szomorúság Szofi miatt, ezért úgy dönt, hogy felkeresi a lányt. Gábor nagyon megdöbben, amikor Dzseni reggel azzal áll elő, hogy hivatalosan is beköltözik hozzá az albérletbe. Gábor arra hivatkozik, hogy erről nem dönthet egyedül, de megígéri, hogy amilyen gyorsan csak lehet, beszélni fog Joe-val. Ám ehelyett elpanaszolja helyzetét és fenntartásait a lakóknak, aki nagyon is jól megérti őt. Dzseni közben az albérletben összefut Joe-val, és megragadja az alkalmat, hogy rákérdezzen, hogy döntött a költözéssel kapcsolatban. Amikor kiderül, hogy Gábor még fel sem hozta a témát Joe-nak, noha találkoztak, Dzseni nagyon megbántódik. Gábor próbál beszélni a barátnőjével, de Dzseni számára egyre világosabb, hogy Gábor nem akar összeköltözni vele. Bori nem tudja megakadályozni, hogy Roland megtudja, hogy nemrég rosszul lett a klubban a sugárkezelés mellékhatásaként. Bori igyekszik az egészet bagatellizálni, de a következő kezelés után érzi, hogy fáradt, ezért belemegy, hogy visszavegyen a munkából. A klubban azonban vészhelyzet áll elő, és ő kötelességének érzi, hogy beugorjon egy lebetegedett kolléganője helyett. Igyekszik jó képet vágni a dologhoz, és beáll táncolni, pedig fájdalmai vannak és fáradt. Végül rosszul lesz a színpadon, és összeesik...

Mentőakció: Kareszék kiszabadították Böbét

A két jóbarát ismét a tettek mezejére lépett, és visszaszerezték volt recepciósukat… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Dzseni összebalhézik édesanyjával (10.29.)

Szofi nem képes tovább elviselni, hogy Tamara továbbra is távolságtartó vele, ám Tamara közli, hogy csalódott Szofiban a Máté féle sztori miatt. Szerinte Szofi megváltozott, és ő nem tudja, hogy kedveli-e ezt az új Szofit. A kétségbeesett Szofi Joe-nak önti ki a szívét, aki bátorítja őt, hogy küzdjön tovább Tamaráért. Amikor később Szofi érzelmileg teljesen megnyílik Tamara előtt, Tamara hajlandó belemenni, hogy adjon még egy esélyt a barátságuknak. Italozás közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, ám amikor Szofi egy kicsit túl messzire megy, Tamara rájön, hogy sajnos nem tud úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Amikor Edit reggel megteszi az első lépést Dzseni felé, a még mindig megbántott lány dacosan elzárkózik. Azonban Gábor hatására végül felenged és belemegy, hogy egy shoppingolós napot töltsön el Edittel. A délután annyira jól sikerül, hogy Dzseni még abba is belemegy, hogy együtt vacsorázzon Róberttel. Dzseni valóban megtalálja a közös hangot a férfival, ám elromlik a hangulat, amikor Edit elmondja Dzseninek, hogy Róberttel együtt kisbabát szeretnének... Milán kételkedik benne, hogy Pablóról tényleg minden lepereg. Eddig egyik próbálkozásuk sem járt semmilyen eredménnyel, hogy elüldözzék őt a lakóhajóról, de az, hogy a fickó nem normális, már akkor nyilvánvaló volt, amikor látták a furcsa kapcsolatát Böbével. Karesz azt mondja, hogy fel kell őt venniük, amikor a babával beszélget, és meg kell zsarolniuk őt. Hozzá is látnak, és Karesz felveszi Pablót, miközben Böbének udvarol. Amikor azonban este a fiúk a férfi kiállításán meg akarják szégyeníteni a művészt, rádöbbennek, hogy a művészvilág elfogadja ezt a szokatlan kapcsolatot.

Livi pucérra vetkőzött a fiúk előtt

Miután a lány bevallotta érzéseit Norbinak és Philipnek, a törölközőtől is megszabadult… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Ki fogunk innen füstölni!” (10.28.)

Zoé meglátja a lehetőséget arra, hogy ruhatárossá léphessen elő, amikor hirtelen szabaddá válik a pozíció, és megkéri Borit, hogy megkaphassa a munkát. Többet akar keresni, hogy nyújtani tudjon valamit a lányának. Ám Bori helyreteszi Zoét, hogy nem megbízható, ráadásul Bence is úgy gondolja, hogy Zoénak ezzel még várnia kellene. Ám Zoé mindettől csak még inkább frusztrálva érzi magát, és Bori háta mögött szervezkedni kezd, hogy mégiscsak megkapja az állást. Amikor az albérletben Dzseni miatt eldugul a mosdó, Gábornak kell segítenie megoldani a problémát. Gábor cukinak találja Dzseni szégyenkezését, ám a lány úgy érzi, hogy a lakótársai rajta gúnyolódnak. A feldúlt Dzseni ki is akar költözni az albérletből és a barátai segítségét kéri. Ám ahelyett, hogy összepakolná a cuccait, Dzseni hagyja, hogy a többiek rábeszéljék őt egy szauna partira az üres albérletben. A szaunázás közben Norbiék kérdőre vonják Livit a tegnapi bejelentése miatt, és a lány közli, hogy igenis komolyan gondolta, hogy mindkét fiút szereti. Miután Karesz és Milán hadat üzentek Pablónak, a tettek mezejére lépnek. Bűzbombával és lelki terrorral akarják elüldözni a művészt a lakóhajóról, ám leállítják őket. Kétségbeesésükben Barbi segítségét kérik, akit rávesznek arra, hogy játssza el egy külföldi galériatulajdonos szerepét. Barbinak egy visszavonhatatlan ajánlattal kellene rávennie Pablót arra, hogy kiköltözzön a lakóhajóról.

November 14-én indul a ValóVilág jubileumi, 10. évada!

Bár egyelőre még piros a jelzőlámpa a villa bejáratának ajtaján, már nem sokáig kell kukkolnunk a szomszédainkat. November 14-től újra zöldre vált és benépesül a ValóVilág powered by Big Brother luxusbörtöne. A jubileumi 10. évadban ismét a legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcok léphetnek majd a villába. Az RTL II-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Peti már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva fognak megküzdeni a 36 millió forintos főnyereményért.

Milán egy banánnal fenyegette meg a csalót

A két jóbarát magánakcióba lendült, nem is akárhogyan… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: „Élvezni akarom!” (10.27.)

Reggel először a srácok ébrednek fel, totál másnaposan, és döbbenten látják, hogy gyakorlatilag hármasban összebújva aludtak. Kínos a helyzet, annál is inkább, mert Norbi nem biztos benne, hogy nem álmodta-e Philip és Livi csókját. Livi később Dzsenitől kér tanácsot, miután bizonyossá vált számára, hogy mindkét fiú felé vonzódik; Dzseni szerint azonban Livinek döntenie kell valamelyik srác mellett. Norbi megpróbálja kideríteni, hogy mi a helyzet az éjszakai csókkal... Tamara megismerkedik a fodrászat egyik vendégével, és Barbival együtt úgy véli, a lány tökéletesen illene Joe-hoz. Nem tud ellenállni a kísértésnek, és Joe-nak a háta mögött megszervez egy „,véletlen találkozást” Ágotával. Mivel Joe este a haverjaival Barnánál kocsmázik, Tamara odaküldi a nőt, és hogy megismerje Joe-t, ad neki egy elmosódott fotót is a férfiról. Ám Ágota összekeveri Joe-t Sanyival, és vele kezd el beszélgetni. Miközben Karesz és Milán kétségbeesetten keresi a csalót, Milánnak hirtelen eszébe jut, hogy az illető leghőbb vágya egy retro kisbusz volt. Karesz úgy érzi, ezt az információt kihasználva csapdát tudnának állítani a szélhámosnak. Meghirdeti, hogy van egy eladó busza, és abban bízik, hogy Mátyás jelentkezni fog. Noha sok érdeklődő jelentkezik, a csaló nincs köztük, és úgy néz ki, mégsem jön be a terv. Ám végül szerencséjük lesz, mert Mátyás mégis megjelenik…

November 14-én indul a jubileumi ValóVilág10!

A 10., jubileumi ValóVilág10 powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket.

Dzseni frászt kapott anyja pucér pasijától…

Mikor a lány ellátogatott édesanyjához, váratlan meglepetés bukkant elő a fürdőszobából... Ha kíváncsi vagy a teljes adásrra, kattints ide!

Előzetes: Bécy kidobja Czutor Zoliékat? (10.26.)

Bár Borit megviselik a sugárkezelés mellékhatásai, próbálja nem mutatni, sőt Roland előtt is igyekszik elbagatellizálni. Nem akarja, hogy a betegsége úrrá legyen rajta, és ezért keménynek mutatja magát, ami eleinte még megy is. A nap folyamán keményen beolvas Bécynek, mikor úgy érzi, hogy az provokálja. De ahogy múlik az idő, egyre jobban elgyengül. Csak nagy nehézségek árán tudja végezni a munkáját. Mikor aztán Bécynek sikerül az ujja köré csavarni Farkast, és kijátssza a kitiltást, Bori idegei felmondják a szolgálatot. De összeszorítja a fogát, nem akarja, hogy gyengének lássák. Livi bosszankodik, amiért azzal szembesül a nap folyamán, hogy amikor Philip meghívja Norbit és őt dzsúdózni, Philip egy másik lánnyal flörtöl, Livi nem bírja levenni Philipről a szemét. Hiába van együtt Norbival, láthatóan Philip sem hagyja hidegen. Amikor később egy medencés bulin DJ Nia érzékeli ezt, rá is kérdez, de Livi magának se meri még bevallani, hogy vonzódik Philip iránt is. De közben Norbit se akarja elveszíteni. Próbál gyorsan túllendülni ezen. Dzseni reggel kiakad a lakótársaira, mert a hétvége óta rendetlenség van a lakásban, ráadásul még melegvíz sincs. Amikor úgy érzi, hogy még Livi is a fiúk pártján áll, besokall, és úgy dönt, átmegy az anyjához. Amikor Dzseni suli előtt találkozik az anyjával, sokként éri, hogy az anyja összeköltözik a tanárával és ráadásul meztelenül is meglátja a tanárát, Róbertet, aki momentán Edit barátja. Edit próbál magyarázkodni, de Dzseni annyira feldúlt, hogy összevesznek, faképnél hagyja az anyját is, és iskola helyett úgy dönt, felmegy Gáborék albérletébe. Dzseni felháborodva beszámol a történtekről Gábornak, aki először jót mulat a dolgon, de aztán rájön, mennyire megviseli az eset a lányt. Ezért azt javasolja neki, hogy ideiglenesen költözzön hozzá. Dzseni repes a boldogságtól, főleg azok után, hogy úgy érzi, Gábor lakótársai is befogadják.

Lali rajongója felajánlotta bájait

A mulatós sztár éppen a jubileumi koncertjére készült, amikor egyszer csak beállított a váratlan vendég… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Lali féltékennyé teszi Virágot a rajongóival (10.22.)

Tekla élvezi, hogy titokban bosszút áll Szofin, amikor provokatívan kiteszi a róla és Mátéról készült fotót a fodrászatban. Mivel úgy tűnik, Szofi nem provokálható, Tekla elég csúnyán beszól neki, ami nagyon szíven találja Szofit. Szofi felháborodottan veszekedni kezd vele, ám Teklának sikerül meggyőzően adnia az ártatlant, és a maga oldalára állítani Tamarát és Tivadart. Tekla annyira élvezi a győzelmét, hogy nem veszi észre, milyen súlyos hibát követ el. Egy figyelmetlen pillanatban az igazi terhességi kiskönyve beleesik Zorró kosarába, amit Szofi nem sokkal később elvisz magával haza. Amikor Tekla ezt észreveszi, mindent megtesz, hogy visszaszerezze az igazi kiskönyvet. Lali már reggel izgatottan készülődik a 100. Jubileumi koncertjére. Amikor éppen indulna egy fotózásra, felbukkan Noémi, aki Virág fülébe teszi a bogarat, hogy Lalit ostromolják a csajok. Álságosan ráveszi Virágot, hogy töltsék együtt a délutánt, hogy újra közel kerülhessenek egymáshoz. Amikor később Noémi egy fotót mutat Laliról és egy csinos rajongójáról, Virág féltékeny lesz. Karesz és Milán reménykednek, mikor Joe segítségével rájönnek, hogy talán az adásvételi szerződés érvénytelen. Ugyanis Karesz is tulajdonos, és neki is alá kellett volna írni a szerződést. Diadalmasan beállítanak Pablohoz, de az lehűti őket. Fel kellene jelenteni Milánt ahhoz, hogy érvényteleníthessék a szerződést. És ha ez még nem lenne elég egy napra, még Samu is felhívja Milánt, és leteremti, hogy újra eldugította a zuhany lefolyóját.

Szex közben törtek rá a szülinapos Teklára

A lány barátai minden apró részletet elterveztek, ám egy valamit nem vettek számításba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Franci felvesz valakit a büfébe (10.21.)

Bori most fogja megkapni az első sugárkezelést. Az ideges Rolanddal ellentétben Bori elhatározza, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni és normálisan éli tovább az életét. Bori egyáltalán nem érzi magát betegnek. Az első sugárkezelés Bori és Roland nagy meglepetésére simán lemegy. Roland egyre optimistább lesz. Francit értesítik, hogy részt vehet egy gasztronómia rendezvényen, és Bencével együtt készülődni kezd az útra. De Franci a viszonzatlan szerelme miatt kétségbeesik, hogy két hetet vidéken együtt kelljen lennie Bencével – ráadásul csak egy szobát tud lefoglalni -, ezért titokban másik kisegítőt keres magának: Franci nagyon megbántja Bencét, mikor bemutatja neki az új munkatársat, Bencének pedig lemondja az utat, Bence kisebb megfázására hivatkozva. Bence átlát a helyzeten, és feszülten kérdőre vonja Francit, míg ő végül bevallja, hogy még mindig szenved attól, hogy szereti Bencét. Szofi visszaérkezik Szegedről. Tivadar unszolására elmegy Tekla szülinapi reggelijére, holott Szofi távol akart maradni Mátétól. Szofinak még elviselhetetlenebb lesz a helyzet, amikor pont szerelmeskedés közben állítanak be Mátéékhoz. Szofi nehezen viseli Tekla fura magatartását vele szemben, amikor a születésnapra hozott ajándékát is a szemetesben látja viszont, úgy sejti, hogy Teklának valami baja van vele. Elmondja az érzéseit Máténak, aki szerint Szofi paranoid.

Livi és Norbi kibékültek egymással

„Nem szeretnélek elveszíteni!” - A fiatalok ismét visszataláltak egymáshoz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Barbi féltékeny lesz Joe miatt? (10.20.)

Barbinak el kell költöznie a lakásból, mert megemelték a bérleti díjat és pont a Margit krt-i háztömbben talál egy megfelelőt. Kicsit aggódik, hogy mit fog szólni ehhez Joe, nem érzi-e majd nyomulásnak vagy rátelepedésnek. Amikor viszont azt látja, hogy Joe csajozgat, féltékeny lesz, amit még magának sem vall be. Livi reggel arra jön ki a szobájából, hogy Norbi és Philip a legnagyobb egyetértésben beszélgetnek. Livi nem tudja hova tenni a dolgot, amit csak tetéz, hogy a srácok közös lógást terveznek, hogy megünnepeljék a haverságot. Később Livi önérzetét bántja, hogy Norbi két idegen csajjal flörtöl, és „véletlenül” emiatt leönti. Borinak nemsokára elkezdődik a sugárkezelése. Roland emiatt elkezd az interneten információk után kutatni. De, amikor meglátja az első ijesztő képeket, elhatározza, hogy Borit ettől távol tartja, és megajándékozza egy romantikus nappal. Borinak jól esik a gesztus, és hálás érte.

Norbit megverték a T.É.R.-ben?

Mikor Norbi összeszólalkozott a bárban Philippel, egyszer csak kitört a balhé… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Előzetes: Norbi kocsmai verekedés áldozata lesz (10.19.)

Karesz még mindig haragszik Milánra, és határozottan blokkolja a kreatív próbálkozásait a bocsánatkérésre. Bebeszéli magának, hogy már nincs szüksége rá, és helyette új életet akar kezdeni – Milán és Bella nélkül – az albérletben. Amikor Mesi, aki saját magát is hibáztatja az egész kavalkád miatt, felbukkan Karesznál és elmeséli neki, hogy Milán számára Karesz mennyire fontos. Reggel Philip dühösen elárulja Norbinak, hogy lefeküdt Livivel, mire Norbi összebalhézik a lánnyal, és elviharzik otthonról. Livi később számonkéri Philipet, amiből egy újabb veszekedés alakul ki. Délután Norbi ittasan meglátogatja Philipet a T.É.R-ben, hogy elbeszélgessen vele, ahol Dzseniről is kiderül, hogy tudott Philip és Livi viszonyáról. Norbi idegesen számonkéri Philipet, aki próbálja a fiút leállítani. A bárban ülő három suhanc azonban szintén ittas, balhét akarnak, és rátámadnak Norbira. Philip is beszáll a verekedésbe, és ezzel megmenti Norbit egy komolyabb sérüléstől. Zoé ledöbben, amikor gyerekrablás miatt idézést kap a rendőrségtőll. Áldozatnak látja magát, és megpróbál hatni Andreára, hogy vonja vissza a feljelentést vagy legalább finomítson rajta, hiszen szeretetből cselekedett. Amikor Andrea azonban tiltakozik, és Zoé úgy érzi még a lakótársai is hátba támadják, mérges lesz, és úgy érzi az egész világ ellene fordult. Amikor viszont összefut a betépett régi barátjával és egyedül ő akad ki a gyámhivatal döntésén, Zoé fájdalmasan felismeri, hogy milyen mély a szakadék a régi és az új élete között.

Horváth Gábor pikáns metrós kalandjáról mesélt!

Horváth Gábornak sem kell a szomszédba mennie egy kis leleményességért... Még több Showder Klub az RTL Moston >>>

Karesz részegen akarta megverni Milánt

Miután Karesz bánatában leitta magát, pont abba botlott bele az utcán, akivel a legkevésbé sem akart beszélni...

Előzetes: Vége Karesz és Milán barátságának? (10.16.)

Tekla végre bizonyosságot kap arról, hogy terhes. Szofi közben azt bizonygatja Tamarának, hogy Tekla negatív terhességi tesztjére bukkant rá a fodrászatban. Szofinak egyre gyanúsabb Tekla terhessége, hiszen fültanúja lesz annak is, hogy az egyik vendég úgy gratulál Teklának, mintha csak ma tudta volna meg, hogy babát vár. Karesz tanácstalanságában, otthontalanságában Joe-t keresi fel az albérletben. Elbeszéli neki történetét, mire Joe felkarolja. Mikor a nap folyamán nem tud magával mit kezdeni, Gábornak ajánlkozik segítségül a TÉR-ben, ahol a koktélok előkészítése közben szomorúságában leissza magát. Este viszont összetalálkozik a bár közelében Milánnal, akinek dühödten a szemére veti, hogy áruló. Franci mindent elkövet azért, hogy megbánt szerelmi vallomása után ne kerüljön Bence szeme elé. Bence viszont szeretne vele a történtekről beszélni. Így Franci nem tud mást tenni, minthogy elhiteti Bencével, hogy az iránta való érzelmei korántsem olyan komolyak, mint ahogyan azt tegnap este tűnhetett. Természetesen Rolandtól is, Boritól és Karolától is tanácsokat kap az ügyben.

Franci szerelmet vallott Bencének!

Miután Bence rávette Francit, hogy menjenek el együtt egy menő étterembe, a lányból akaratlanul is kicsúszik, hogy mit érez Bence iránt.

Előzetes: Tekla mindent bevall Máténak? (10.15.)

Karesz hazaérkezik Tedi születésnapjára, és borzasztó megrázkódtatást okoz neki az a váratlan hír, hogy a lakóhajót megvette Pablo; a barátai pedig már nincsenek ott. Kétségbeesetten látja, hogy még fia születésnapját sem tudja hol megünnepelni, de végül Pablo meghívja őket a hajóra. Mikor Milán, Mesi és Bella felhívják Lilit, hogy felköszöntsék Tedit a születésnapján, Karesz megkéri Lilit, ne szóljon a barátainak a visszatéréséről. Ezután ő maga megy el Árminék házához, hogy Milánt végre kérdőre vonja… Tekla alig várja reggel, hogy végre megcsinálhassa a terhességi tesztet, amikor Máté bevágódik a fürdőszobába, kénytelen a tesztcsíkot elrejteni. A fodrászatban sincs alkalma elvégezni a második tesztet, mert ott meg a WC-t szerelik. Mikor aztán végre lehetősége adódik rá, szomorúan kell megállapítania, hogy a teszt negatív lett. Letörten megy haza, ahol Máté meglepetéssel várja őt. De amikor émelygés fogja el a virágszirmokkal díszített illatos meglepetés-fürdővíz felett Máté nagyon aggódik Franci reggel telefonhívást kap egy menő étteremből, ahová már korábban a volt barátjával, Kristóffal, foglalt asztalt a szülinapjára, de akkor várólistára került. A ma estére felszabadult asztalt szomorúan mondja le. Bence azonban felveti, hogy igazán odamehetnének vacsorázni, Franci pedig sok győzködés után rábólint. Este aztán kínosan érzi magát tőle, hogy egy párként kezelik őket. Szinte megkönnyebbülve lepődik meg, hogy Zoé is megjelent, akit napközben Bence spontán meghívott az étterembe. Mikor aztán Franci és Bence kettesben marad, Franci száján akaratlanul kicsúszik: szereti Bencét…

Máté rosszul lett és összesett a teremben!

Miután rögtönzött kismama tornát tartott, az egyik anyukának elfolyt a magzatvize. Mátét annyira lesokkolta a dolog, hogy összeesett.

Előzetes: Máté elájul az edzőteremben! (10.14.)

Reggel Philip meglátja, hogy Norbi és Livi megcsókolják egymást, és rettenetesen megdöbben. Livi kijelenti Philip előtt, hogy járnak Norbival, amitől Norbi egészen feldobódik. Norbi és Livi egy közös romantikus napot tölt el egymással. Közben Philip a TÉR-ben nagyon rosszkedvű, összekap a vendégekkel és a munkatársaival is. Dzseni beszél Philip fejével, és szembesíti a ténnyel, hogy igazából féltékeny Livire meg Norbira. Miután Zoé visszaér a terápiaközpontból, lelkiismeret-furdalása van, ezért szuper reggelit készít a lakótársainak, ám ennek senki sem örül igazán. Franci elmagyarázza Zoénak, hogy ismét meg kell dolgoznia a bizalomért. Amikor Zoé később kap egy ajánlatot egy dílertől, hogy áruljon kábítószert a büfékocsi környékén, eleinte azt gondolja, hogy már úgy sincs veszítenivalója. Azonban mikor eszébe jut a lánya, jobb belátásra tér és kidobja a drogokat. Amikor a díler felháborodva megfenyegeti, Balu és Bence megmenti Zoét. Azonban amikor megtudja, hogy a vita drogok miatt alakult ki, kiakad. Mátét lelkifurdalás gyötri a Szofival való viszonya miatt, és úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az őt önfeláldozóan szerető Teklának. Ez az érzés még tovább fokozódik, amikor néhány nő a DJ Sport Fitneszben terhestorna iránt érdeklődik, és Máténak be kell vallania, hogy nem értenek a témához. Hogy kompenzálja őket, gyorsan utánaolvas az interneten, és meglepi a nőket egy improvizált terhestornával, ami igazán profira sikeredik. De hirtelen az egyik kismama magzatvize elfolyik, Máté pedig nem képes segíteni, és csak Joe higgadt beavatkozása akadályozza meg a katasztrófát.

Bence randira hívta Francit?

Miután Bence megmentette Francit a bűnözéstől, a srác kitalálta, hogy megnézhetnének együtt egy filmet....

Előzetes: Norbi megcsókolja Livit! (10.13.)

Az előző éjszaka után Livi azt gondolja, hogy valami komoly dolog alakult ki közte és Philip között, de a lány hamar rádöbben, hogy Philipnek az együttlétük nem jelentett mást, mint egy újabb strigulát. Amikor Livi rájön, hogy Philip már a következő randiját szervezi, kiakad és jelenetet rendez, amit később megbán. Úgy érzi, hogy megalázta saját magát, és próbál lazán viselkedni. Elhívja Norbit egy lazulós napra, amit Norbi örömmel elfogad, hiszen nagyon bejön neki a lány. Francit nagyon lesújtja, hogy az utóbbi időben fogyás helyett megint felszaladt rá pár kiló. Már majdnem feladná az egészet, amikor pont André lesz az, akinek sikerül felélesztenie Franci elszántságát. A lány eltökélten ismét beleveti magát az edzésbe, de túlzásba viszi a dolgot, és annyira begörcsöl a lába, hogy mozdulni sem bír. Persze Bence talál rá ebben az állapotban, aki jól mulat a dolgon, miközben segít a pórul járt lányon. Joe napról napra nehezebben viseli, hogy Boldizsár egyik programról hurcolja a másikra. Miközben Joe újabb mélypontra kerül, amikor egy vidéki táncegyletet kell elszórakoztatnia, Barbi úgy dönt, hogy közbelép…

Bori veszélybe kerül a munkahelyén?

A műtétje után Bori azonnal visszamegy dolgozni, hiába próbálják megállítani a többiek. Végül egy szerencsétlen verekedés közben felszakad a sebe...

Előzetes: Borinak felszakad a sebe (10.12.)

Livit egyre inkább zavarja, hogy Philip úgy tesz, mintha nem csókolóztak volna sosem. Éppen egy kérdez-felelek videóra készül a közösségi oldalán, ahol több kérdést is kap Philippel kapcsolatban, mert egyre többször szerepel a sztorijában. Livi teljesen kiég, hogy a közösségi oldala inkább már Philipről szól, mint róla. Ezt elpanaszolja Dzseninek, aki azt javasolja, tisztázza a helyzetet Philippel. De Livi szerint nincs mit tisztázni. Csak az zavarja, hogy Philip levegőnek nézi. Elmennek Dzsenivel a bárba, ahol Livi egyre inkább feszélyezve érzi magát, és beszélni akar ismét Philippel a csókról, aki közli vele, hogy hagyja már békén ezzel. Borit hazaengedik a kórházból. Megnyugszik, amikor az orvos igazolja, hogy a rák nem képzett áttétet. Ugyanakkor mégis alá kell vetnie magát egy megerőltető sugárkezelésnek. Ám mielőtt ebbe belekezdenének, Bori műtéti sebének be kell gyógyulnia. Bori azonban alig tudja kivárni, hogy visszatérhessen a hétköznapokba. Pont kapóra is jön neki a főnöke hívása, akinek este szüksége lenne Borira. Roland és a lakótársai javaslata ellenére Bori bemegy dolgozni. Joe-nak vegyes érzései vannak, mert a menedzsere mára meglepetést ígért neki. Kijózanítóan hat rá, amikor Boldizsár elárasztja különféle reklámtárgyakkal, amelyek elég gagyik és cikik, ráadásul még arra is rá akarja venni, hogy belebújjon egy nevetséges twerkes ruhába. Joe-nak ez már túl sok és nem is hajlandó rá. A Boldizsárral kötött szerződés kezd veszélybe kerülni, amikor Máté odahat Joe-ra és sikerül közvetítenie is.

Bencéék kidobják Zoét a villából?

Miután Zoé elrabolta a kislányát és megjelent a rendőrség, a többiek kiakadtak a viselkedése miatt. Vajon Bence mit gondol most a barátjáról?

Előzetes: Zoé elrabolja a lányát! (10.09.)

Mivel Zoé a láthatási tiltás dacára mindenáron szeretné látni a lányát, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy elrabolja. Bence és Franci elszörnyednek, mikor a rendőrök váratlanul megjelennek náluk, és Zoé nincs sehol. Franci megtalálja a zavarodott Zoét a büféskocsiban, és Bence segítségével sikerül meggyőznie, hogy hülyeséget csinált, és hogy azonnal vissza kell vinnie Larát a nevelőszülőkhöz. Bella eléggé felhúzza magát, mikor Mesi lemondja a bulizást, csak, hogy Samuval és testvére családjával társasozzon. Be akarja bizonyítani Milánnak, hogy Mesi még nem lett totál kispolgár, és azt állítva, hogy vészhelyzet van, odacsalja egy szórakozhóhelyre. Mesi először dühös, amiért átverték, de később jót buliznak.. Joe-t reggel meglehetősen lenyűgözi, mikor Boldizsár, az ügynökség vezetője évi rengeteg pénzt ígér neki a twerk kampányban. Mikor Gábor felveti, hogy a szerződés korlátozhatja a szabadságában, kicsit elgondolkodik. Máté is csak az egyezség előnyeit nézi Joe, a DJ Sport fitnesz és végül a saját jövője, mint a DJ Sport fitnesz üzletvezetője szempontjából is.

Tamara Szofiéknak: „Undorítóak vagytok”

Szofi és Máté próbálták megbeszélni, hogy mi történt Tamarával, azonban ezt a bizalmas beszélgetést éppen a lány vette észre, aki teljesen félreértette az egészet.

Előzetes: Tamara mindent elmond Teklának Szofiékról? (10.08.)

A műtét előtt Bori aggódva azon tűnődik, hol marad Roland, hiszen már itt kéne lennie. Bori telefonon sem tudja őt elérni, és álmában sem gondolná, hogy a férje a tegnapi lerészegedés után Andréval másnaposan alszik otthon. Karola túl későn veszik észre, hogy Roland elaludt. Felébreszti, és beküldi őt gyorsan Borihoz. Bori közben minden megtesz, hogy időt nyerjen, és elhalasszák a műtétet, de Roland így is túl későn érkezik. Roland nagyon haragszik magára, és magát hibáztatja, amiért nem volt itt Bori mellett a legnehezebb órában. Roland várja, hogy befejezzék a műtétet, eközben megérkezik a kórházba Karola, André, Bence és Franci is, és megpróbálnak lelket önteni Rolandba. Nagy kő esik le mindenki szívéről, mikor kiderül, hogy a műtét jól sikerült. Az altatás után a még kába Bori döbbenten hallja, hogy Roland elaludt, és ezért nem ért ide időben a műtétre. Mikor Zoét behívják a gyámügyre, idegesen próbálja bebeszélni magának, hogy csak a szokásos rutin ellenőrző beszélgetésről van szó. Zoé úgy érzi fel van készülve, hogy megharcoljon a lányáért, amit nem utolsó sorban Bence támogatásának köszönhet. Kiderül, hogy a beidézés valódi oka az a videófelvétel, amin Zoé kiborulása látható Lara születésnapján. A kislány nevelőszülei elküldték a gyámügyre a felvételt. Zoé úgy érzi becsapták, főleg, amikor a gyámügy munkatársa azt feltételezi róla, hogy a felvételen kábítószer hatása alatt állt. Zoé azt az utasítást kapja, hogy az elkövetkező három hétben nem érintkezhet a gyermekével, és rendszeresen köteles alávetni magát drogtesztnek. Miután Tamara előző este megtudta, hogy Szofinak és Máténak az esküvő után is viszonyuk volt egymással, nagyot csalódik a barátnőjében. Szofi hiába kérleli Tamarát, ő nem hajlandó erről tovább beszélgetni. Tamara a DJ-ben megpróbál nem tudomást venni Mátéról, ami feltűnik a fiúnak. Mátét sokkolja a felismerés, hogy Tamara tud a viszonyáról Szofival. Szofi kétségbeesve próbál a barátságukra apellálni. Tamara tépelődik, nagyon szívesen megbocsájtana a barátnőjének, de pillanatnyilag képtelen rá. Később Tamara azt hiszi, rajtakapta Mátét és Szofit, ahogy titokban találkoznak, és nem tud uralkodni az érzésein.

Máté miatt véget ér Tamara és Szofi barátsága?

Tamara elviszi iszogatni Szofit, hogy jobb kedve legyen. Az este azonban hamar veszekedéssé fajul, amikor Tamara megtudja, hogy barátnője az esküvő után is lefeküdt Mátéval.

Előzetes: Valaki kiköltözik az albérletből (10.07.)

Ez ma tényleg nem Szofi napja: úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellene. Amikor még Máté és Tekla családi boldogságával is szembesül, elszakad nála a cérna és dühösen beolvas Máténak, hogy tartsa magát a megállapodásukhoz és ne bukkanjon fel állandóan a fodrászatban. Tamara észreveszi, hogy Szofit még mindig megviseli Máté látványa, és megpróbál segíteni neki. Habár Borinak be kell feküdnie a kórházba a hamarosan sorra kerülő a műtét miatt, még mindig képes viccelni a betegségével. Rolandnak azonban nincs kedve nevetni, nagyon megviseli őt a helyzet. Amikor végül egy pillanatra Bori elgyengül, és Roland végre rájön, hogy Bori a humor és erő mögött mennyi félelmet rejt el. Milán az éjszakát bezárva töltötte a már üres kabinjában, reggel pedig az új tulajdonos kihajítja őt. Milán azonban nem hajlandó megválni az otthonától, és tiltakozásképp odaláncolja magát a hajóhoz. A ravasz művész azonban Milán tiltakozását váratlanul egy performance-alkotásnak nyilvánítja, ami valóban odavonz néhány érdeklődőt. Felbukkan Bella is, aki ledöbben azon, hogy Milán már megint mibe keverte magát.

Philip és Livi megcsókolták egymást

Miután kettesben maradtak szobafestés közben, a játékos csipkelődésnek csókolózás lett a vége.

Előzetes: Livi és Philip között alakul valami? (10.06.)

Mikor Máté reggel szóba hozza Tekla terhes kiskönyvét, Teklán nagy lesz a nyomás. Tekla számára világossá válik, hogy iratokat kell hamisítania, nehogy Máté számára kiderüljön, hogy Tekla csak hazudja, hogy terhes. Tekla hirtelen elhatározásból, miközben dolgozik, megpróbálja letölteni és kinyomtatni hamis felvételeket, ám ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta. Tekla már kezd kétségbe esni, de sikerül ellopnia az egyik várandós vendégének a kiskönyvét. Milán reggel már majdnem elmeséli a teljes igazságot Karesznek, aztán visszakozik, mert még utoljára látni szeretné a hajót. Ott azonban utolérik őt a fájdalmas emlékek, mivel a régi otthonuk szinte semmit sem változott. Milán minden erejével próbálja meggyőzni az új tulajdonost, hogy adja el neki a hajót, de a tulaj megmakacsolja magát. Livi reggel lelkesen meséli a többieknek, hogy kapott egy felkérést, festékek reklámozására. Dzseni és Norbi vele örülnek, Philip azonban leoltja a lányt. Livi ezen felhúzza magát, és úgy dönt, hogy élőben kifesti a nappalit. Ebbe a tervbe belerántja Dzsenit és Norbit is, akik végül azonban kifarolnak a dologból. Livi azonban nem marad egyedül, mert végül Philip az, aki felajánlja a segítségét.

Barbi meglepő vallomást tett Joe-nak

Miután Barbi látványosan mindenben segített Joe-nak, volt férje számonkérte, hogy miért viselkedik vele ennyire kedvesen...

Előzetes: Milán nem kér Mesi segítségéből (10.05.)

Bori a diagnózis ellenére sem hajlandó beengedni a rákot az életében. Most, amikor a műtétet már erre a hétre kiírták, lassan világossá válik a számára, hogy mennyire komoly a helyzet. Bori elkezd félni és kénytelen feltenni magának a kérdést, hogy mi lesz, ha nem fog sikerülni a műtét. Mielőtt a pánik eluralkodhatna rajta, Roland a segítségére siet azzal, hogy bátorítja őt, hogy együtt le fogják győzni a rákot. Bori hálás Rolandnak, de akaratlanul is kénytelen szembenézni azzal, hogy be kell avatnia a főnökét is a dologba, mivel a héten ki fog esni a munkából. Mesi reggel aggódik, mivel Milán és Bella teljesen eltűntek. Csak akkor könnyebbül meg, amikor többszöri próbálkozás után végre sikerül elérnie Bellát a mobilján. Mesi ráveszi Bellát arra, hogy találkozzon vele, de Bella hazudik Mesinek a lakóautóról. Mesi végül mégis sarokba szorítja őt. Bella szégyenkezve kénytelen bevallani Mesinek, hogy minden pénzük elúszott, lényegében az utcára kerültek és szenvednek a szorult helyzetükben, de túl büszkék ahhoz, hogy Mesi segítségét kérjék… Joe izgul, hogy hogy fog alakulni ez az egész twerkes dolog, de a lakók mellette állnak és nyugtatják. A DJ-ben Joe legnagyobb meglepetésére Barbi támogatóan lép fel mellette és jelen van a Boldizsárral való tárgyaláson is, amit a férfi nagyon nem vesz jó néven. Joe sem érti, hogy mi történt Barbival, aki elmondja neki, hogy nem akar nélküle élni, de vele sem tud.

Tekla lefeküdt Andréval, hogy gyereke lehessen!

Miután újra találkozott a sráccal, Tekla rájött, hogy ő lehet az egyetlen esélye, hogy gyereke legyen... a babáért még azt is bevállalta, hogy megcsalja Mátét.

Előzetes: Bori rossz híreket kap az orvosnál (10.02.)

Borit reggel felhívják, hogy hamarabb meglettek a biopszia eredményei, és hogy menjen be a rendelőbe. Ott döbbenten hallja a diagnózist: mellrák. Nem is tudja, mi történik vele. De mikor Roland rögtön pánikba esve kapkodni kezd, és meg akarja szerezni Magyarország legjobb onkológusait, megkéri, hogy ne veszítse el a fejét.

André ráhajtott Teklára!

Tekla egyedül iszogatott egy bárban, amikor egyszercsak megjelent André, aki azonnal megpróbálta kihasználni a lehetőséget.

Előzetes: André ráhajt Teklára? (10.01.)

Teklát felzaklatja, amikor reggel végre megkapja a spermát külföldről, így kéznyújtásnyira van tőle a lehetőség, hogy önmegtermékenyítést végezzen vele. Máté azonban váratlanul mégis otthon marad, és keresztezi a terveit.

Philip élő adásban nyalta arcon Livit!

Miközben Livi éppen egy live videóban mutatta meg a lakást a követőinek, beugrott a képbe Philip, akin nem volt más, mint egy alsógatya és Livi köntöse...

Előzetes: Zoé kiborul - újra elveszik a lányát? (09.30.)

Livi és Philip továbbra is folyamatosan piszkálják egymást. Miután Livi Philip összes ruháját direkt beteszi a mosásba, Philip bosszúból beletrollkodik Livi házi videójába. Később a T.É.R.-ben azonban a vendég lányok folyton pusmognak meg vihognak Philip háta mögött, akinek azzal kell szembesülnie, hogy Livi nevetségessé tette, és totális idiótaként mutatta be őt a követőinek.

Szex közben rontottak rá Belláékra a lakóautón?

Épp, amikor Bella és Milán intim hangulatba kerültek volna, egy idegen rontott rájuk a lakóautón...

Előzetes: Roland kiakad Bori betegsége miatt (09.29.)

Az új albérletben, miközben Norbi és Dzseni rendezkednek, egyszerre érkezik meg Livi és Philip. Egyikük sem érti, mit keres itt a másik, ahogy Norbi és Dzseni is meglepődnek azon, hogy egyikük sem szólt a másiknak, hogy szerzett egy új lakótársat. Philip és Livi ráadásul kölcsönösen antipatikusak egymásnak, így megy az ellenségeskedés, ami után mind a ketten el akarnak menni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való