KERESÉS search-close

Risztov Éva

89 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Risztov Éva"

Nemcsak Risztov Évának járt lemondásokkal az olimpiai aranyérem

Az olimpiai bajnok úszónő körül egy egész csapat dolgozott azon, hogy a lehető legjobb eredményeket tudja elérni. De csak felnőttként jött rá, hogy édesanyja mindent feláldozott, hogy Éva valóra tudja váltani az álmait.

Dobó Ági és Lotfi Begi újra egymásra találtak a konyhában

Ági és Begi a VIP 2-ben már főzhettek egy csapatban, akkor még a mécses eltörött a feszültségtől, ennek azonban most nyoma sem volt. Örültek, hogy már jól ismerik egymást a konyhában.

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

A zsűri Risztov Évinek is készült egy meglepetéssel

Risztov Éva hiába lett második a versenyben, a zsűri nem hagyta dicsérő szavak és természetesen ajándék nélkül őt sem.

Kóstold végig Risztov Évi finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Risztov Évi, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Risztov Évi: „Nem szeretem, ha az én sorsom másokon múlik”

Évi nehezen bízott meg a segítőiben, ezért folyton ellenőrizte őket. A tempójukkal azonban egyáltalán nem volt elégedett, ezért folyamatosan pörgette őket.
 

A finalisták érmével küzdöttek meg Lakatos Márkért

Évi és Peti is választhatott maga mellé két segítőt az egykori VIP versenyzők közül. Dobó Ági, Szabó Simon, Lotfi Begi és Lakatos Márk közül választhattak.

Ismét egy olimpiai bajnok a Konyhafőnök VIP döntőjében!

Kiderül, hogy Risztov Éva úszhat-e az örömkönnyekben is a Konyhafőnök VIP döntője után vagy ellenfele, Király Peti örülhet jobban. Peti csütörtökön kislánya segítségével főzött, Évinek az édesanyja segített döntőbe jutni.  

Lesd meg Risztov Évivel a Finálés alapanyagait!

A finalisták még a nagy főzésük előtt mindent leellenőriztek a színfalak mögött, hogy az alapanyagaik rendben vannak-e. Emellett természetesen Évi és Peti is elárulták, milyen lelki állapotban várják a Finálét!

Király Peti és Risztov Évi csapnak össze a Fináléban!

Az eredményhirdetésen eldőlt, kik küzdhetnek tovább a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért. Petit Évi követte a galériára.

Mindenkit megérintett a hátrány szele

A piactérre (majdnem) mindenki lemehetett ugyan, azonban Mariann volt az egyetlen, aki öt percig válogathatott az alapanyagok között...

Fördős Zé megsértődött Risztov Évire

Évi végül egy olyan elemet sem tett fel a tányérjára, amit Zé készített el neki, amit a zsűritag ki is emelt az értékeléskor.

Fördős Zé kikészítette Risztov Évát

Zé tíz percig azt csinálta, amit Évi kért tőle. Darabolt, pucolt és Évi legnagyobb bánatára, sokat beszélt.

Király Peti és Panyik Anita egymásnak estek a hátráltatás miatt

Risztov Évi tartotta magát a papírformához: a pirosakat hátráltatta. Anita és Peti viszont teljesen kiakadtak, amikor megkapták egymás ládáját.

Risztov Évi átpártolt Rácz Jenőhöz?

Rácz Jenő nagyon megdicsérte Évit, amiért jó tempóban csinálta végig az első feladatot. A bók azonban a séfnek is járt, ami mindenkinek fel is tűnt...

TOP 5 – Így jutottak el a Konyhafőnök VIP döntőjéig!

Már javában megy a gasztro reality döntő hete, ahol a versenyzők nemcsak a séfkabátokat vehették magukra, de a legnehezebb kihívásokkal néznek szembe. De hogyan kezdtek neki az évadnak?

Sárközi Ákos nem hagyta, hogy Évi feladja

Évi a hátráltatás miatt kicsit elveszett a konyhában, azonban mentora azonnal a segítségére sietett Nem hagyta, hogy versenyzője feladja!

Király Peti a legnagyobb riválisának adta a hátrányt

Peti kezébe került a lehetőség: valakitől elvehette a séfek kóstoló tányérját. Vajon saját csapatából, vagy az ellenfelek közül választ valakit?

Sárközi Ákos nem hagyta Risztov Évit: kóstolnia kellett

Évi egész életében gyűlölte a halakat, és mindent, ami a tengerből érkezik. Most is kikészült a languszta miatt, azonban mentora nem engedte meg neki, hogy kóstolás nélkül tálalja ki az ételét.

A séfek felemelő ajándékkal lepték meg versenyzőiket

Kialakult a Konyhafőnök VIP top 6-os mezőnye, a séfek pedig szerették volna ajándékokkal és kedves gondolatokkal megköszönni versenyzőik eddigi munkáját.

Ki jut egyenes ágon a döntőbe? Évi vagy Csocsesz?

A legjobban teljesítő csapat tagjai közül egy valaki már csütörtökön bejuthatott a döntőbe. Azonban a fordulat ezután jött: nekik kellett eldönteniük, ki legyen az.

Csocsesz: „Egy idegbetegség volt az egész nő!”

Csocsesz és Éva egyáltalán nem találták a közös hangot, ezért egész főzés alatt veszekedtek. Csocsesz félretette az udvariasságát is.

A sors döntött a csapatokról!

Ma csapatokban főztek a versenyzők, arról azonban a sors akarata és Soma rozmaringszála döntött, hogy ki kivel alkothat majd a konyhában.

Risztov Évi: „Annyira fájt, hogy azt gondoltam, feladom”

Évi kesztyű nélkül fogta meg a sütőben felforrósodott serpenyőt. A fájdalom miatt alig tudott dolgozni, a séf sietett a segítségére.

Risztov Évi bosszút áll Kabát Petin?

Évi kezébe került a lehetőség, hogy valakit hátráltasson. Nagy volt a tét, hiszen ez a versenytársa 5 percig nem dolgozhatott... vajon Peti visszakapja az előző napit?

Risztov Évi kiakadt: majdnem lelőtte habbal a séfet

Évi pánikban próbálta elkészíteni a banán habját, de úgy tűnt, nem akar sikerülni. Végül már Sárközi Ákos szaladt oda hozzá, hogy megnézze, mi a baj.

Két perc a piactéren! Az óra indul, most!

Kabát Peti Évinek adta a hátráltatást, aki emiatt csak két percet tölthetett a piactéren. Vajon mindent sikerült összeszednie?

Risztov Évi: „Elképzelésem nem volt, hogy mit csinálok”

Évi nagyon nehezen tudott átlendülni a halundorán, kikészítette, hogy rákokkal kell dolgoznia. Vajon a feladat végére sikerül megküzdenie az alapanyaggal?

Risztov Éva: „Zé! Te egy hangulatgyilkos vagy!”

Miközben záporoztak a dicséretek, Zé elővette a humorát, amivel úgy tűnt, kicsit kizökkentette Risztov Évit. Meg is lett az eredménye...

Risztov Évi a halundorát is leküzdötte Sárközi Ákosért

Évi nagyon örült neki, hogy segítséget kap Sárközi Ákostól a hal filézésénél, persze a séf nem ragadott kést, csak tanácsokkal irányította versenyzőjét.

Soma önként jelentkezett a hátrányért!

Miután Évi kapta az előnyt, ő dönthetett róla, ki kapja a hátrányt. Soma viszont mindenkit meglepett: vezekelni akart a bűneiért, ezért azonnal jelentkezett Évinél.

Risztov Évi miatt egy kicsit összezördült a zsűri?

A zsűriben egy kis vita alakult ki: Zé és Ákos nem értettek egyet Jenővel. Szerintük Risztov Évi igenis élvezettel főz.

Sárközi Ákos: „Soma, össze kéne rántani az egész csapatot!”

A kék csapatnak fogalma sem volt róla, milyen ételeket készítenek, miután a konyhafőnökük, Soma nem adott pontos utasításokat. Ráadásul még a kupi is eluralkodott a pultjaikon.

Vajon melyik zsűritag viszi rosszba a kék csapatot

A kék csapat hátravonult a zsűrivel a Titokszobába, hogy kiválasszák, melyik alapanyaggal hátráltatják a pirosakat. A döntést nem könnyítette meg a zsűri...

Nemcsak a csapata, Sárközi Ákos is rettegett az osztriga habtól!

Senki sem szereti a kékektől az osztrigát, mégis beválasztották! Sárközi Ákos már messziről látta, hogy a lányok ezen problémáznak, ezért lement hozzájuk...

Somáéknál minden a szex körül forog?

Az egyetlen női csapat nagy lelkesedéssel mesélt a középdöntő élményeiről. Amikor pedig Rácz Jenő és Fördős Zé meglepték őket, a tesztoszteron csak úgy hasított a levegőben…

Rácz Jenő: „Milyen érzés volt velem együtt lenni?”

Somát nemcsak saját mentora, de Rácz Jenő is számon kérte, hogy miért nem használta ki jobban, amikor zsebséfként megkaphatta.
 

Nádai Anikó: „Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt húsz évben!”

A kékeknek meg kellett vitatniuk, hogy saját magukat erősítik a séffel vagy a pirosakat hátráltatják. Anikó nem értett egyet Somával, és ennek egy tasli lett a vége.

Somáék tangában szerették volna látni Rácz Jenőt

Miután a kék csapat szerezte meg a pontot az első feladatban, ők örülhettek az előnynek, aki nem más volt, mint Rácz Jenő. A kérdés csak az volt, hogy ruhában vagy anélkül?

Éld át az utolsó 1 perc hajráját a csapatokkal!

A főzések állandó hajrában zajlanak, azonban semmi sem hasonlítható az utolsó percek izgalmához! Indulhatunk? 3...2...1.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Íme Sárközi Ákos középdöntős csapatai!

A nagy döntések után újabbak következtek. A kék csapat két részre vált szét: Peller Mariann és Soma választhatták ki, kik azok, akikkel együtt küzdenek a középdöntőben.

Sárközi Ákos: „Mostantól küzdened kell, hogy elmenjünk a végéig!”

A kemény nap végén Sárközi Ákos döntött: kiválasztotta, kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Risztov Évához a galérián.

Ő az első középdöntős Sárközi Ákos csapatából!

A nap és a párbaj legjobbja örülhetett a legjobban a nap végén, hiszen ez az egy versenyző már csütörtökön bejutott a középdöntőbe!

Négyes párbaj: egy tökéletes rákkoktélon múlt minden!

Eg ypárbajon belül nemcsak az dőlt el, ki juthat a középdöntőbe, de az is, hogy kinek kell távoznia a versenyből.

A versenyzők kiborultak: visszatért a legdurvább hátráltatás!

Ha valami bejön, akkor azzal a zsűri szereti újra meg újra megajándékozni a versenyzőket. Újra előkerültek a rémes fejhallgatók...

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Risztov Évi majdnem feladta a versenyt?

Évi úszott a boldogságban, amikor megtudta, hogy már csütörtökön bejutott a középdöntőbe. Persze, a verseny nehézségeiről és az elmúlt egy hét legfontosabb tanulságairól is mesélt.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Sárközi Ákos: „Hiszek benned Évi!”

A sportoló a hátráltatás miatt még jobban szeretett volna bizonyítani a séfnek. Vajon sikerül kitalálnia azokat a részleteket, amiket nem hallhatott?

Risztov Évi a séffőzés helyett inkább Csocsesz koncertre ment

A hátrány miatt Évi semmit sem hallott Sárközi Ákos főzéséből, ezért igyekezett mindent leolvasni a séf szájáról. Ez persze nem mindig jött össze neki.

Csocsesz: „Elvesztettem egy rajongót!”

Csocsesz egy valakit megajándékozhatott egy hátránnyal... A kiválasztott a séf főzése alatt végig az ő albumát hallgathatta maximum hangerőre csavarva!

Jöjjenek most a Sárközi Ákos csajkoszorú legjobb gyerekkori történetei!

Lopták a nyers tésztát, addig ették a csülök pörit, ameddig csak bírták és folyton a konyhában leskelődtek? Igen! Most elhoztuk nektek a Sárközi csapat legemlékezetesebb lányos-gyerekkori emlékeit!

Risztov Évinek Sárköz Ákos lett a tanácsadója!

Miután Évi volt az első nap legjobbja, kedden előnnyel indult, ami ráadásul Sárközi Ákos tanácsait jelentette. De hogyan?

Tanulj a séftől: így kell feldolgozni egy malacot!

A versenyzők egy egész malacot kaptak séfüktől, azonban Sárközi Ákos nem hagyta őket sokkos állapotban, alaposan elmagyarázta nekik, hogyan kell szétszedniük és felhasználniuk az állatot.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Rácz Jenő: „Vigyázz, mert gyűjti a csajokat!”

Mindkét séf csapata újabb tagokkal gazdagodott az első főzés után. Volt, akiért ketten küzdöttek, egy valakit pedig egyedül Rácz Jenő akart. Kíváncsiak vagytok, kik azok?

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Zé paráztatott, a versenyzők pedig menekültek előle

Mielőtt a két séf is megérkezett volna, Zé ma is felmérte a terepet a konyhában. A kérdései között azonban megbújt egy-két hasznos tanács is, amelyekkel nem kicsit a frászt hozta a versenyzőkre.

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Risztov Éva teljes erőbedobással áll majd rajthoz a konyhapultban

Éva mindent megtett, hogy felkészüljön a gasztro reality kihívásaira, azonban még így is tudja, hogy lenne mit bepótolnia. Ettől függetlenül ugyanúgy küzd majd, mint korábban a sportversenyein.

Risztov Éva


szerző:
2018.10.24. 14:00
Risztov Éva

Éva mindent megtett, hogy felkészüljön a gasztro reality kihívásaira, azonban még így is tudja, hogy lenne mit bepótolnia. Ettől függetlenül ugyanúgy küzd majd, mint korábban a sportversenyein.

Boldog születésnapot, Risztov Éva!

Nemrég ért véget a 2018-as úszó-Európa-bajnokság, ahol a magyarok csodálatos eredményeket értek el - vendégünk volt Risztov Évi, aki nagyon büszke sporttársaira!

Risztov Éva halakkal küzdött a felkészülés alatt

Az olimpikon életének elmúlt 25 éve az úszásról szólt, soha nem foglalkozott az ételek elkészítésével, ezért igazi kihívást jelentett számára, hogy elvállalta a megmérettetést a Konyhafőnök VIP-ben.

Ők már biztosan ott lesznek A Konyhafőnök VIP 3-ban

Kedden kiderült, hogy idén ősszel jön A Konyhafőnök VIP harmadik évada, ami a séfek csatája lesz. Vajon kik mérkőznek meg a séfek csapataiban?

Milyen igazából egy élsportoló élete?

Stollár Fanny története után Risztov Éva, Lakatos Márk és Papp Gergő kibeszélték, milyen nehézségekkel is kell megküzdenie nap, mint egy profi sportolónak.

Risztov Éva: „Abból nem lehet megélni, hogy az ember olimpiai bajnok”

A londoni olimpia után elkezdett a civil életével foglalkozni, el akarta dönteni: mihez kezdjen, ha véget ér a sportolói karrierje. Valamiből azután is meg kell élnie. Kacifántos karrierjéről és motivációs előadásairól is mesélt Gergőéknek.

Aranyérem a Masters VB-n


szerző:
2017.08.15. 08:32
Aranyérem a Masters VB-n

A Masters Vb augusztus 7-től 20-ig zajlik Budapesten, ahol vasárnap a férfi vízilabda csapat, a Millenium aranyérmet szerzett. Tibi és Petra vendége volt Risztov Éva, a Fina Masters VB nagykövete és Fodor Rajmund, kétszeres olimpiai- és egyszeres Fina Masters világbajnok.

Risztov Évával ünnepeltük az olimpiai világnapot!

Anna és Mikike olimpiai bajnok úszónkkal beszélgetett a sikereiről és a hamarosan kezdődő Masters Vb-ről is!

Úszók búcsúznak Sanyi bácsitól

Elhunyt Széles Sándor, a magyar úszósport legendás edzője. 17 éven át irányította az olimpiai bajnok Gyurta Dániel felkészülését, és hozzájárult Risztov Éva olimpiai aranyérméhez is. A mesteredző évek óta egészségügyi problémákkal küzdött. Márciusban elesett, beütötte a fejét. A kórházban elájult, és tegnapi haláláig már nem tért magához a kómából. 61 éves volt.

Risztov Éva visszatér


szerző:
2017.05.12. 17:25
Risztov Éva visszatér

Risztov Éva olimpiai bajnokként vonult vissza nemrég: de a versenyek után sikerült új célokat találni magának.

Risztov Éva:

Risztov Éva olimpiai bajnok arról beszélgetett Annáékkal, miért posztol fotókat smink nélkül, és mi a véleménye azokról az emberekről, akik retustált, szinte tökéletes fotókat posztolnak a közösségi oldalra nap mint nap.

Ezek voltak az olimpia legfontosabb hétfői magyar eredményei

Felemás napon vannak túl a kajak-kenusok.  4 egység állt rajthoz, de csak egy, a Szabó Gabriella-Kozák Danuta páros jutott döntőbe kajak 500 méteren.  A többi versenyszámban nem sikerült a döntőbejutás, így a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa sem lesz ott a legjobbak között kajak 200 méteren. Nyílt vízi úszásban Risztov Évának nem sikerült a címvédés, 13. lett, Olasz Anna közvetlenül mögötte, a 14. helyen ért célba.

Risztovnak nem sikerült, de tovább tart az éremeső

Nem tudta megvédeni olimpia bajnoki címét, hétfő délután Risztov Éva. Drámaian alakultak a küzdelmek a páston és a birkózószőnyegen is, de a hétvégén szerencsére tovább tartott a magyar éremeső. Riporterünk Rióban nem csak a magyarokkal, hanem a maraton futásban induló észt hármasikrekkel is találkozott.

Fókusz 2016-08-15


szerző:
2016.08.15. 18:55
Hány éremmel térhetünk haza a riói olimpiáról?

Hat arannyal már nagyon elégedettek lehetünk mi szurkolók, de mit mondanak vajon az éremesélyes sportolók?

Edzőt és klubot vált Risztov Éva

Alig 10 hónappal a riói olimpia előtt edzőt és klubot váltott Risztov Éva. A londoni olimpia 30 éves győztese többet szeretné látni családját, ezért Debrecenből korábbi fővárosi csapatához igazolt. Egy év alatt csaknem fél tucat válogatott úszó igazolt más egyesületbe, a szövetségi kapitány szerint a változások ellenére továbbra is erős a magyar úszóválogatott.

Reflektor 15-08-11


szerző:
2015.08.12. 02:05
Reflektor 15-08-11

Reflektor: Robbie Williams tízezreknek énekelt a Szigeten. Robbie Williams-szel ünnepelte születésnapját Gönczi Gábor.

Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül

Olimpiai bajnok úszónőnk, Risztov Éva tíz évvel ezelőtt jelentette be a visszavonulását, majd néhány év múlva úgy döntött, visszatér a versenysport világába. Hogy a döntése helyes volt, azt nemcsak a londoni aranyérem bizonyítja, hanem az is, hogy azóta már élete negyedik olimpiájára készül.

Reflektor 15-08-04


szerző:
2015.08.05. 01:40
Reflektor 15-08-04

Reflektor: Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül. VV Fanni lemondott a szolikirálynő címről.

Király L. Norbi örök agglegény marad?

Király L. Norbi elvált apaként próbál felállni a padlóról. Hisz-e még-e a családállításban és mit akar üzenni megváltozott külsejével, erről mesélt nekünk reggel. Valamint vendégünk volt Risztov Éva is, aki a riói olimpiára készül, és azt is megtudhattuk, hogy mit mond rólunk a gua számunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Risztov Éva a riói olimpiára készül

A londoni olimpiai aranyérmes Risztov Éva a múlt héten 10. helyen végzett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres számában a kazanyi világbajnokságon, ezzel olimpiai kvótát szerezve Rióra, az Olimpiára. Hogyan készül az előtte álló időszakra, mennyit edz és milyen fogadtatás várja idehaza, elárulta reggel. 

Fókusz 14-06-23


szerző:
2014.06.23. 19:30
Fókusz 14-06-23

Fókusz: Kórházba került - Egy ország szorít Bajor Imréért. Megszólal az egyik legelismertebb onkológus professzor és Imre jó barátja. Váratlan tragédia - Szorongó alkat volt, de rajongtak érte. Az elhunyt humoristáról, Szöllősy-Csák Gergelyről barátai emlékeznek. Fertőző a Balaton? - Kórházban Risztov Éva. Mi okozta a tömeges hétvégi megbetegedéseket Balatonfüreden?

Fertőző a Balaton vize?


szerző:
2014.06.23. 17:00
Fertőző a Balaton vize?

Egy kürtszóval kezdődött a 10 km-es úszóverseny szombaton Balatonfüreden a Magyar Úszás napján. A verseny után néhány órával több úszó is kórházba került, miután feltételezhetően egy vírus támadta meg őket.

Miben változott az olimpikonok élete?

Szilágyi Áron, Berki Krisztián, Risztov Éva, a Dombi-Kökény páros vagy éppen Kozák Danuta. Ők mind a londoni olimpia magyar bajnokai. A Fókusz végig ott volt velük Angliában. Lássuk megismerik-e még a bajnokokat egyáltalán, épp egy évvel az olimpia után.

Fókusz 12-08-16


szerző:
2012.08.16. 20:05
Fókusz 12-08-16

Fókusz: Vegasi kaland - Kiss Ramóna extrém körülmények között vakációzott, közben pedig mindenki a hűtlenségét találgatta. Kiesett idő - Ausztriában találták meg az edzőt, aki egy hete tűnt el a Szigeten. Vajon mi történhetett vele? Nem hittek benne - Risztov Évát Egerszegi Krisztina támogatta, de a lány többször is feladta a reményt.

Fókusz 12-08-10


szerző:
2012.08.10. 20:05
Fókusz 12-08-10

Fókusz: Újra itthon! - Risztov Éva anno abbahagyta, Berki Krisztiánt pedig eltanácsolták a tornától, most mindketten olimpiai hősök. Csókolózó riporter - Kelemen Annácska addig ismerkedett a Szigeten, amíg nem tudott ellenállni az egyik riportalanyának. Világutazók - Béciék Egyiptomban és a horvát tengernél, Dukai Regináék a Seychelle-szigeteken pihenték ki magukat.

Tomboló tömeg várta haza Risztov Évát

A debreceni önkormányzat, az egyetem, klubjának vezetői, továbbá több száz szurkoló köszöntötte a Londonból hazatérő olimpiai bajnok Risztov Éva úszót pénteken a debreceni repülőtéren.

Fókusz 12-08-09


szerző:
2012.08.09. 20:05
Fókusz 12-08-09

Fókusz: „Barátunk volt” - Lorenzo halálhíre megdöbbentette az egykori Villalakókat. Majka, Elvis és Oki idézik fel a közös emlékeket. Hihetetlen bravúr! - Bemutatjuk Risztov Évát, akit 13 éve követ a Fókusz. De itt lesznek Kozák Danuta barátai és Kammerer Zoltán családja. A földönkívüli - Cseh Lacit is méltatta. Magyar stábként csak a Fókusz rögzítette Michael Phelps visszavonulása előtti utolsó interjúját Londonban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való