KERESÉS search-close

Robi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Robi"

Robi


szerző:
2019.02.08. 11:07
Életveszélyben a Drága örökösök egyik szereplője?!

Úgy tűnik Robinál nagyobb a baj, mint az elsőre gondolták volna... Vajon mi a diagnózis? A teljes epizódot itt találjátok!

Survivor Robi: „Nekem nagyon boldogan fog telni a karácsony!”

Ha kíváncsi vagy, hogy miért mondta ezt Robi, nézd meg a videót!

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Survivor Kibeszélő (6. rész) - Heves indulatok, nosztalgikus pillanatok és jó tanácsok a következő túlélőknek

A Survivor Kibeszélő hatodik, egyben utolsó részében Gábor, Alexandra, Dávid, Fanni, Tamás és Robi voltak a vendégek, a beszélgetést pedig a Survivor két főszerkesztője, Katona Andor és Oláh Ákos moderálták. Ki mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a játékot? Milyen volt visszanézniük a tévében a szigeten töltött napokat? Sikerült-e rendezniük a nézeteltéréseket? Mit tanácsolnak a 2019-es Survivor jelentkezőinek? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha megnézed a kibeszélő műsor évadzáró részét!

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Törtek-zúztak a Survivor játékosai a versenypályán

A Reggeli stúdiójában felépített Mini Hungaroringen Robi és Gábor is megmérettette magát. A versenyzés nem volt zökkenőmentes.

Gábor elmondta, miért nem játszott szimpatikusan a Survivorben

A Reggeli vendége volt a Survivorből legutóbb kiesett Robi és Gábor. Lukács Miki és Lakatos Márk kényes kérdéseket is feltett a fiúknak.

Nem fogod elhinni, hogy hány kilót fogyott Robi, Gábor és Vera!

A Holtak Szigete utolsó párbaján kiesett Gábor, Vera és Robi együtt hagyták el a szigetet, és egyből egy orvosi kivizsgálásra mentek, ahol kiderült, hogy hány kilót dobtak le a Survivor kezdete óta. További érdekességekért a három játékosról nézd meg exkluzív videónkat!

Istenes Bence is próbára tette magát a Holtak végső párbajfeladatában!

Verának, Robinak, Gábornak és Dávidnak egy vasrudat kell majd a levegőben tartaniuk két markolat segítségével. A feladatot a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence is kipróbálta! A Holtak utolsó összecsapásáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Drámai párbajon csapott össze Tomi és Robi!

Tomi és Robi is 2-2 szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért egy párbaj döntött arról, hogy melyiküknek kell a Holtak Szigetére távoznia.

Döntetlen eredmény született a Törzsi Tanácson!

Alexandra és Tamás Robira, míg Fanni és Robi Tomira szavaztak, így párbajjal zárult a Törzsi Tanács.

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

Így reagált Tomi, amikor megtudta az igazat Robiról!

Robinak a Törzsi Tanács óta kattogott az agya, hogy beszéljen-e Tomival. A srác úgy érezte, hogy be kell vallania Tamásnak, hogy korábban ellene szövetkezett Fannival.

Fanni: „Ez egy vicc, hogy Robi kitálalt...”

Robi elmondta a lányoknak, hogy mindent bevallott Tominak az előző Törzsi Tanáccsal kapcsolatban. A lányok reakciójáért nézd meg a videót!

Exkluzív jelenet: Robi vallomása Tominak

A mai adásból kiderül, hogy mit árul el Robi Tominak! Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Mi történhetett? Robi sírásban tört ki a védettségi játék után!

Az utolsó védettségi játék után Robi nem bírta visszatartani a könnyeit. A srác úgy érzi, hogy 30 évesen még semmit nem tett le az asztalra, és bízik benne, hogy egyszer a családja igazán büszke lehet rá.

Az utolsó védettségi játéknak minden eddiginél nagyobb tétje volt

A Bayani utolsó védettségi játéka egy sorsdöntő csata. A győztes ugyanis nem csak saját magát védheti meg a nyaklánccal, hanem még egy társát, azonban nem a Bayani törzsből, hanem a Holtak Szigetén.

Robi: „Olyan lelkiismeret-furdalásom van...”

A Törzsi Tanács után Robi és Fanni alig találták a szavakat, annyira meglepte őket, ami a kiszavazáskor történt. Alexandra Robira rakott szavazata azonban nem gerjesztett komolyabb konfliktust a Bayaniban, mert a srác pontosan tudta, hogy Szandi vissza tudna vágni a birtokában lévő információkkal.

Tomi és Robi egymás vállán sírtak!

Míg Fanni tartotta magát, Tomi és Robi elérzékenyültek a védettségi játékról visszatérve. Tomi megkérte Robit, hogy ne vegye figyelembe a következő Törzsi Tanácson, hogy neki adta az amulettjét, Robin pedig egyre inkább eluralkodott a lelkiismeret-furdalás.

Nem fogod elhinni, hogyan használta fel Tamás az amulettjét!

Mindenki nagy meglepetésére Tamás átruházta a védettségi amulettjét, ezzel keresztül húzva a többiek számításait.

Óriási fordulat a Törzsi Tanácson!

Az eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből.

Fanni és Robi elvégeztetné a piszkos munkát a többiekkel, így megszabadulva Tomitól!

Robi és Fanni szeretnék, ha Tomi lenne a következő, aki elhagyja a szigetet, azonban azt semmiképpen sem szeretnék, hogy ez kiderüljön, ezért megpróbálják úgy alakítani a szálakat, hogy más elintézze helyettük a piszkos munkát.

Hihetetlenül vicces módon próbáltak rákot fogni a játékosok!

A Bayani törzs rákászni indult, azonban a vadászat után rendezett díszlakoma aligha lakatta jól őket.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Robi: „Tomi túl veszélyes ránk nézve!”

Tomi óriásit csalódott Dávidban, amikor megtudta, hogy csak manipulálta őt. Gábor Alexandrára akadt ki a Törzsi Tanács után, Robi pedig Tomitól tart.

Aki ellenállt a kísértésnek, dupla szavazatot érő amulettet kapott!

A zsákmányszerzés győztese egy dupla szavazatot érő amulettel lett gazdagabb, valamint részt vehetett egyik társával egy hangulatos pikniken. A kísértés azonban óriási volt, és nem kevés kitartásra és önuralomra volt szükség a győzelemhez!

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

A csajok lenyomták a srácokat a védettségi játékon!

Tamás, Robi és Gábor is kiesett a játékból, így a végén Alexandra és Fanni között dőlt el, hogy ki szerzi meg a védettségi nyakláncot. Azonban egyetlen apró hiba végzetesnek bizonyult!

Gábor bepróbálkozott Robinál!


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor bepróbálkozott Robinál!

Gábor szerint Robival ketten végigvihetik a játékot, ezért megpróbált újra szövetségre lépni a sráccal.

Ezek Dávid utolsó kapálózásai?

A védettségi játék után óriási taktikázás vette kezdetét. Dávid veszélyben érzi magát, mert szerinte Gábor után ő a következő kiszemelt.

Istenes Bence meglepte a Survivor TOP 6 játékosát!

Istenes Bence meglátogatta a Bayani törzset, és miután kifaggatta őket a jelenlegi helyzetről, beharangozta óriási meglepetését.

Hihetetlen dolog derült ki a Survivor versenyzőjéről!

Miután Alexandra elnyerte egy wellness nap lehetőséget, érdekes dolgok derültek ki versenytársáról, aki még soha életében nem pihenhetett ilyen luxus helyen.

Fanni és Robi között szent a béke?

Úgy tűnik, hogy Fanni és Robi kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, és egy újabb szövetség van kibontakozóban! Részletek a Survivor - A túlélők viadala ma esti részében 19 órától az RTL Klubon!

Tomi véleménye Fanniról 180 fokot fordult

Tomi véleménye Fanniról a Törzsi Tanács után teljesen megváltozott. A srácot még Alexandra őszinte vallomása sem hatotta meg, továbbra is Fanninak hisz, aki szemrebbenés nélkül a szemébe hazudott.

Meglepő dolog derült ki Fanniról!

Miután Alexandra megnyerte a wellness napot, Fanni elárult néhány titkot a múltjából. Mindenkit meglepett a lány vallomása!
 

Garantált a nevetés! Robi és Tomi tutaja a Titanic sorsára jutott!

Tomi és Robi órákon át építették a tutajt, ami az első vízre helyezéskor elmerült. Azonban van egy módszer, ami a víz felszínén tartja a hajót!

Gábor teljesen berezelt!


szerző:
2018.10.18. 20:11
Gábor teljesen berezelt!

Robi elárulta Gábornak, hogy a csajok Dávidot akarják kiszavazni. Gábornak azonban esze ágában sincs megszabadulni a szövetségesétől, ráadásul a nemek felborulásától is tart, ezért a fejébe vette, hogy Verára tereli a többiek figyelmét.

Nóri: „Az egyesüléssel a Törzsek Háborúja befejeződött, de nagyon fontos, hogy a régi törzsek összetartanak-e!”

A védettségi játékot követően eszeveszett taktikázás vette kezdetét, Nóri és Eszter azonban bízik benne, hogy a régi törzsekben született szövetségek kitartanak az egyesülés utáni időkben is.

Gábor: „A lányokkal nagyon vigyázni kell!”

A csajok máris megtalálták a közös hangot, ami a srácoknak is szemet szúrt. Dávid Robinál, míg Gábor Tamásnál kezdett el puhatolózni, hogy felmérjék a helyzetet.

Váratlan fordulat: visszatért egy játékos az Agila törzsbe!

Balázs feladta a játékot, azonban az Agila létszáma változatlan maradt. Mindenkit meglepett, amikor a bokorból egyszercsak előlépett ...

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Robi: „Erőfeszítéseket sem kellett tennem és bekerültem az egyesített törzsbe”

Megalakult a Bayani törzs, a szigetlakók kékre cserélték lila kendőjüket, Robi pedig hihetetlenül boldog volt, hogy visszatérhetett a játékba.

Survivor: Robi feladta a küzdelmet

A Survivor játék ma fordulópontjához ér, a két törzs szigetet cserél. Így a szegények megtapasztalhatják a gazdag sziget előnyeit, a Gagambások pedig kipróbálhatják, milyen viszontagságos körülmények közt éltek eddig az Agilások.

Robi: „Ha újrakezdhetném, máshogy csinálnám!”

Robi a kiesése után bevallotta, hogy másképp játszaná a játékot, ha újrakezdhetné, és azt is elárulta, hogy haragszik-e Tamásra, amiért rá szavazott.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Robi: „Rosszul vagyok ezektől az emberektől!”

Jérémy azon van, hogy megmentse Robit a kiszavazástól, Robi azonban biztos benne, hogy mindenki más rá fogja tenni a voksát.

Ajaj! Balázs megtudta, hogy a többiek átkutatták a cuccait

Robi tiszta vizet öntött a pohárba, és beköpte társait Balázs előtt: az új szigetlakó megtudta, hogy a többiek belenéztek a táskájába. Balázs reakciójáért nézd meg a videót!

Nóri és Robi egymásnak feszültek a Törzsi Tanács előtt

Nóri nem tudta magában tartani, hogy mit gondol Robiról, de a srác sem kertelt Nórival kapcsolatban.

Az Agila megtartotta második Törzsi Tanácsát: valaki ismét elbúcsúzott a Survivortől!

Jérémy és Robi kivételével mindenki egy emberre szavazott, így egyértelmű volt, hogy kinek kell elhagynia a szigetet.

Tomi: „A való életben sem szeretem, ha hátba szúrnak...”

A videóból kiderül, hogy ki miért szavazott Robira az Agila második Törzsi Tanácsán.

Óriási vita kerekedett Robi és Balázs taktikai megbeszéléséből

Robi félrehívta Balázst, hogy elmondja neki, veszélyben van, mert mindenki rá akar szavazni a közelgő Törzsi Tanácson. A taktikai megbeszélés azonban csak konfliktust generált a két srác között.

Robi: „Ha Nóri megtett mindent, akkor ő egy ügyetlen nő...”

Egyedül Robi volt csalódott a védettségi játék után, mert szerinte Nóri miatt bukták el a játékot, és erről próbálta meggyőzni a srácokat is.

Balázs kinyomozta, hogy Robi igazat mondott-e neki

Balázs rákérdezett Tominál, hogy valóban őt szeretné-e kiszavazni a Törzsi Tanácson. Vajon igazat mondott Robi az új szigetlakónak, vagy Tamásnak egészen mások a tervei?

Robi több kárt csinált, mint hasznot a taktikázásával

Tomit váratlanul érte, hogy Robi a háta mögött kikotyogta a tervét Balázsnak. Tamás szerint túl korán kezdte a kavarást Robi, és ez akár a kieséséhez is vezethet majd.

Balázs: „Megpróbálok mindenkit Robi ellen fordítani!”

Balázs szerint Robi túltaktikázta magát, ezért azt a cél tűzte ki maga elé az új szigetlakó, hogy mindenkit ellene fordít. Úgy tűnik, hogy Nórinál már sikerrel járt Balázs!

Ezt nem fogod elhinni! Tovább folytatják a bénázást az Agila fiú játékosai

A lányok szakadtak a röhögéstől, annyit szerencsétlenkedtek a lila csapat fiúi ásóval a kezükben.

Jérémy adott egy pofont Bencének, és ráadásul még büszke is rá!

Az Agila törzs a Törzsi Tanács után összeült, hogy megbeszéljék, ki miért tette Bencére a voksát. Tamás pedig megosztotta a többiekkel az érzéseit, amit a srác elvesztése és utolsó szavai váltottak ki belőle.

Robi annyira nem kedveli az egyik lányt a törzsből, hogy már ránézni sem bír...

Robi őszintén megnyílt Tamásnak, és elárulta, hogy melyik csajt tartja a legnagyobb ellenségének.

Fanni titokban lepaktált a srácokkal?

Fanni titokban szövetségre lépett Jérémyvel és Robival, de vajon a srácok is így gondolják ezt?

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Balázs már az első napon beszólt Robinak!

Robinak egyáltalán nem szimpatikus az új játékos, főleg azok után, hogy beszólt neki a tűzgyújtással kapcsolatban...

Robi rájött, hogyan tud tükröt csinálni a szigeten

Robi tükröt készített a lakatlan szigeten, ráadásul olyan tükröt, ami a jövőt is megmutatja!

Robi: „Bence eléggé megkeverte a sz*rt!”

Az Agila fiú szövetsége nem áll biztos lábakon, ugyanis Bence óvatoskodva beszél a srácok előtt a Törzsi Tanácsról, így a fiúknak fogalmuk sincs arról, hogy megbízhatnak-e az óvóbácsiban.

Jérémy: „A Survivorben vagyunk, nem egy állatkertben...”

Robi azt szűrte le Bence viselkedéséből, hogy Jérémyre akar szavazni a Törzsi Tanácson. Vajon mit szól ehhez Jérémy?

Robi szerint ő az agy a törzsben, a többiek csak …

Hiába találtak halászhálót a Szegény Szigeten a lilák, ha nem tudják, hogyan kell halat fogni vele. Úgy tűnik, Robi az egyetlen, aki konyít valamit a dologhoz.

Jérémy: „A szaros gatyámat sem akarom odaadni ezeknek a kutyáknak!”

A játékot követően Jérémy kiakadt a törzsére, mert látta, hogy sokan csak megvonták a vállukat a játék után, de nem voltak elkeseredve a vereségtől. Robi szerint sokkal jobban át kellett volna gondolni a stratégiát, de úgy érezte, hogy süket fülekre talál felvetésével.

Robinak elege van a törzséből!


szerző:
2018.09.27. 20:01
Robinak elege van a törzséből!

Robi Esztinek fakadt ki, mert úgy érzi, hogy hiába az a sok erőfeszítés, amit a többiekért tesz, senki nem becsüli meg őt, és nem adnak a véleményére.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Hihetetlen! Robi most nem égett le!

Robi a nagyító segítségével pillanatok alatt tüzet varázsolt az Agila törzs táborába, törzstársai nagy meglepetésére.

Robi: „Tényleg éhen fogunk itt dögleni...”

Tamás egy méretes rákot talált a tengerparton, azonban Eszti megsajnálta szegény állatot, és szabadon engedte, mielőtt törzstársai felfalták volna.

„Robi bebizonyította, hogy nem tud gondolkozni”

Hiába Robi minden erőfeszítése, a lányok nem tudják őt komolyan venni. A konfliktust gerjesztő vécé kérdés, valamint a szárítókötél egyéb célokra történő felhasználása után a tűzgyújtással is meggyűlt a srác baja.

Robi bünti-napokkal készül a Survivorre

Robi szeretné megismerni a határait és szeretne kiszakadni a hétköznapokból. Nézd meg exkluzív videónkat a Survivor legújabb évadának játékosával, ha kíváncsi vagy, hogyan teljesített a Survivor akadálypályáján!

Robi


szerző:
2018.09.16. 08:00
Robi

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Robival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Robi: „Bármivel meg tudok birkózni, mert fejben dől el az egész”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Robival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Ne vitázzunk, szeress!


szerző:
2018.07.19. 18:00
Ne vitázzunk, szeress!

Robi és Rebeka a rengeteg vitájuk miatt véget vetett a kapcsolatuknak, azonban nem zárták le végleg a dolgot. Robi most egy újabb esélyt kér exétől a szerelemre. Vajon Rebeka is ezt szeretné?

15 év után újra találkoztak szeretteikkel

Szülei lemondtak a kis Robiról, a nevelőintézetben szorongva várta, hogy mit hoz a holnap. Szerencséje volt, az Egyesült Államokban egy nagyon kedves, szerető családba került, New York-tól nem messze élnek. Robi sosem tett le róla, hogy megkeresi az itteni családját.

Anikó: „Mindenkivel egy ágyban szoktál feküdni?”

Péter beleszeretett egy lányba, Kittibe, akivel folyton beszélgetnek egymással. Az viszont nem volt tiszta: vajon együtt van-e a lány az exével vagy sem. Péter most találkozott Robival, és minden titokról és kérdésről lerántották a leplet. Majd jöhetett a közös pont is, Kitti.

Péter elégedett Lia anyukájával:

Péter és Lia neten ismerkedtek meg körülbelül három hónappal ezelőtt. A fiú és Lia nincsenek együtt, de már szexeltek. Péter úgy érzi, hogy Lia többet szeretne tőle, de ő csak barátságot szeretne, extrákkal. Robival ellentétben Peti szimpatizál Judittal, ugyanis szerinte Lia édesanyja egy határozott, de jófej nő!

Balhé a stúdióban: Judit szerint veje, Robi egy rakás sz**t sem ér!

Judit és Robi nincsenek jóba, ugyanis Kamélia anyukája szerint Robi nem minősíthető apának, ráadásul gyerektartást sem fizet. Judit állítja, hogy sokáig mosott Robira, és eltartotta, de a férfi nem így emlékszik vissza. Elmérgesedett viszonyukat a stúdióban sem tudták rendezni, hiszen anyós és veje semmiben nem értettek egyet.

Amíg Kamélia és Robi egy párt alkottak, Lia több mint 40 kilót fogyott

Robi a párjával egy se veled se nélküled kapcsolatban van, és azért jött el az Anikó #show-ba, hogy pontot tegyenek a kapcsolatukra. Kaméliának és Robinak van egy közös gyermeke is, és a férfi azt szeretné, ha párja anyukája nélkül, hármasban kezdenének új életet, de erről Juditnak is meg van a véleménye.

Válása után találta meg az igazit a Házasság első látásra szereplője

Habár a műsor végén Balázs és Lilian úgy döntöttek, folytatják házasságukat, végül mind a négy kapcsolat válással végződött. Ennek ellenére a fiúknak egyáltalán nincs okuk a panaszra!

Kinga:

Robi egy holdutazásnak élte meg a házasságát Kingával. A fiatal feleség  pedig már előre elárulta, hogy milyen döntésre számíthat tőlük Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa.

Házasság vagy válás? Így döntött Kinga és Robi...

Robi eleinte nem tudta eldönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, Kinga pedig esélyre vágyik. 

Kinga:

A feleség elmesélte, hogyan érez a döntés után, és mit gondol Robival való kapcsolatáról.

Robi nem engedi el Kinga kezét?

Robi őszintén mesélt érzéseiről és terveiről a döntés után.

Robi eldobta a gyűrűjét:

A férj a tantrában bízott, hogy közelebb hozza feleségéhez. Ám sajnos ez a módszer sem úgy sült el, ahogy szerette volna. Kinga elutasítása az utolsó csepp volt a pohárban.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Robi:

Kinga érezte, hogy megbántotta Robit, ezért főzött neki valami egészségeset, hogy kárpótolja. A férj a kedves gesztus hatására újból vallomást tett feleségének.

Robi Kingának:

Robi bevallotta Kingának, hogy hogyan érez iránta. Vajon a lány hogy fogadta férje közeledését?

Robi elárulta, hogy legközelebb nem utasítja vissza Kinga közeledését az ágyban...

Robi azt hitte, hogy kikapcsolta a kamerát, amikor telefonon beszélt Kingáról. A felvétel azonban nem állt le, amin jól hallható, amikor azt mondja: "... akkor már nem leszek gentleman!"

Kinga:

Vajon Kinga tényleg így érzi, vagy édesanyja befolyásolja döntését? Robi mindenesetre úgy érzi, hogy ha felesége családjához közelebb kerülne, a házasságuk is jobb lenne tőle.

Robi tudja, hogy volt feleségével nincs jövője

Kinga szerint férje egy furcsa személyiség. Teljesen elbeszéltek egymás mellett, ugyanis míg a fiatal feleség a Ponyvaregény című filmből idézett, addig Robi útvonalat tervezgetett. Mindezek ellenére a második házasságban élő férfi tudja, hogy ex-feleségével való kapcsolatának nincs jövője.

Kinga most Robi egy új oldalát is megismerheti

A házasok Tardoson is kipróbálják, hogy milyen az együttlét. Robi körbevezette otthonában feleségét, akinek tetszett a környezet. Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa szerint nem a földrajzi távolságon fog múlni a kapcsolatuk.

Robi barátja jó hatással volt Kingáékra

Jó hangulatú estét köszönhetnek a házasok Andreasnak. A felszabadult kártyaparti lehet, hogy hamarosan meghozza gyümölcsét?

Robi:

Kinga bevallotta férjének, hogy mi a véleménye róla valójában. Az események pedig csak úgy követték egymást - Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa azt mondta, hogy ez még őt is meglepte.

Robi:

Nagyon kellemes estét és reggel töltöttek együtt Kingáék. Valószínűleg mindkettőjüket kárpótolták ezek az élmények azokért a negatív érzésekért cserébe, amiket a nászúton szereztek, de férjet biztos.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való