KERESÉS search-close

Sáfrány Emese

56 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sáfrány Emese"

Sáfrány Emese a természetben is mutatványozik

Sáfrány Emese kihasználta a hétvégén a szép időt - barátaival az ország északkeleti csücskébe indultak kirándulni. 

Jöjjön 15 dolog, amit nem tudtál Sáfrány Emeséről!

A Story Extra ismét váratlanul, ráadásul több kérdéssel toppant be egy hírességhez. Ezúttal a légtornász bajnokot faggatták ki a titkairól.

15 kérdést szegeztünk Sáfrány Emeséhez!

Sáfrány Emesét láthattuk már egy szál tornadresszben a magasban, de színházi szerepben is tündökölt már. Ezúttal otthonában leptük meg váratlanul és megtudtuk, hogy mitől fél a legjobban, elárulta, hogy kivel osztja meg minden titkát és a kedvünkért még egy spontán mutatványt is bevállalt!

Sáfrány Emese a nyaralásán is örök gyerek marad!

Sáfrány Emese is eljutott a tengerhez - a légtornász a hétvégét már Korfun élvezte ki. Pont időben menekült el a budapesti esős időből a napsütésbe.

Boldog születésnapot, Sáfrány Emese!

A fotómodell a minap ünnepelte kerek harmincadik születésnapját, ráadásul egy cuki fényképpel is meglepte rajongóit…

Sáfrány Emese ma ünnepli 30. születésnapját

Sáfrány Emese ma ünnepli 30. születésnapját, ezt Instargamján is tudatta követőivel. Egy tündéri fényképet osztott meg oldalán, amelyen még csak 2 éves és épp tortával köszöntik fel.

Brazil, vagy klasszikus tanga?


szerző:
2018.07.04. 16:00
Brazil, vagy klasszikus tanga?

"Bugyi-bugyi, hát előbb-utóbb úgyis lekerül, tehát tökmindegy hogy milyen van rajtunk, nem?"

Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei

A magyar sztárok sem felejtik el első szerelmüket. Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei, Csernus Imre elemzésével.

Segíts te is Aleskának!


szerző:
2018.06.11. 14:26
Segíts te is Aleskának!

Sáfrány Emese a napokban újra ecsetet ragadott, ám most a ti segítségeteket is kéri…

Aleska fest


szerző:
2018.06.08. 16:40
Aleska fest

A légtorna mellett visszatalált régi szenvedélyéhez is Aleska, alias Sáfrány Emese. A napokban újra ecsetet ragadott és megkérte követőit, nevezzék el ők legújabb kreálmányát. 

Kik, mit és miért nem esznek meg?

Kíváncsiak rá, kik a világ legfinnyásabb hírességei? Sáfrány Emese, a finnyás kislány mára a vegán táplálkozás híve lett. Megmutatta kameránknak, mit rejt most a hűtője. A Konyhafőnök zsűritagja pedig megmutatta, hogy mit jelent az valójában, hogyha valaki finnyás.

Közösen csobbant Sáfrány Emese és Nagy Alexandra!

Sáfrány Emese a hosszúhétvégén a Velencei-tónak vette az irányt, de nem egyedül ment sütkérezni a partra: elhívta barátnőjét, Nagy Alexandrát is.

Mikor szakítsunk?


szerző:
2018.04.23. 18:00
Mikor szakítsunk?

Mi a könnyebb kilépni egy rossz kapcsolatból, és utána újra átmenni a kötelező ismerkedési és keresgélési fázisokon vagy küzdeni a végsőkig és megoldani a problémákat?

 

Aleska egykezes kézenállása


szerző:
2018.03.28. 16:20
Aleska egykezes kézenállása

Amikor már azt hinnék, hogy Sáfrány Emese nem tud bemutatni több nyaktörő mutatványt, akkor általában előáll a következővel.

Sztárok, akik a vega életmódot választották!

Manapság már kezd egyre felkapottabbá válni a „menő vegának lenni” gondolat. Rengeteg sztár választotta már ezt az életmódot, nemcsak a hazai, de a nemzetközi hírességek közül is. Nézzük, kik azok!

Sztárparádé az Anikó #show-ban!

Ismét sztárparádé az Anikó #show-ban! Pintér Tenya és Karda Bea párjával érkezik a műsorba. Sáfrány Emese pedig a stúdióban randizik rajongójával. Vajon sikerül a titokzatos fiatalembernek meghódítania a légtornászt?

Hol keresik a sztárok a szerelmet?

Már csak négyet kell aludni és indul az Anikó Show következő évada! Az adás felvételei már elkezdődtek, mi pedig ott voltunk és Valentin nap alkalmából az ismerkedési szokásaikról faggattuk a celebeket. Vajon mernek regisztrálni ismerkedős oldalakra?

 Sáfrány Emese és Hevesi Kriszta elárulják bomba alakjuk titkát

Sáfrány Emese és Hevesi Kriszta nem csak barátságuk, hanem bomba formájuk titkaiba is beavatják a Story Extra nézőit, valamint azt is megtudhatják, hogy mit javasolnak a kezdő életmódváltóknak!

 

Story Extra 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 16:15

Aleska égbe emelt lábbal


szerző:
2018.01.05. 16:45
Aleska égbe emelt lábbal

Sáfrány Emese már évek óta megszállottja a légtornának. Instagram fotóin megmutatta negatív spárgáját, és a feje felé emelt lába is egyre lehetetlenebb szögben áll. Íme a látványos mozdulatok, amit otthon ki ne próbáljanak!

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20

Aleska csúcsra jutott!


szerző:
2017.10.26. 17:20
Aleska csúcsra jutott!

Fest, színészkedik, és tanít, nem lehet azt mondani, hogy egy percig is unatkozna. Most hétvégén pedig csúcsra jutott. Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel 200-an indultak. Mindezt úgy, hogy csak 4 éve űzi a sportot.

Fókusz 2017-10-26


szerző:
2017.10.26. 17:20

Gumiból van a gerince!


szerző:
2017.10.24. 16:10
Gumiból van a gerince!

Sáfrány Emese hosszú évek gyakorlásával elérte, hogy Instagram képeit és videóit nézve már nem is hiszünk a szemünknek. A légtornász legutóbbi posztjában a lábát veszi a nyakába, de olyan természetességgel, hogy már azt hihetnénk, ez nem egy nehéz mozdulat.

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
Amihez Emese hozzányúl, az arannyá változik!

Újabb művészeti ágban mutatja meg tehetségét Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hiszik vagy sem, az egykori felnőtt filmes, elismert légtornász festeni kezdett. Megmutatjuk első munkáit!

A teljes adást ITT nézheti meg!

SÁFRÁNY EMESE:

Emese szinte évente választ magának új hobbit. Két éve a légtornász edzéseket is csak szabadidős programként látogatta. Azóta pedig már világ- és Európa bajnoki ezüstérmes. Ha ebből indulunk ki, a festészettel is messzire juthat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

ALESKA: már gyerekként is extrém volt

Sáfrány Emese talán az egyetlen a hazai celebvilágban, aki már szinte minden hajszínt kipróbált, nem fél kísérletezni, nagy kedvence legutóbb például a pink ombre volt. Aleska bevallása szerint legszívesebben már középiskolában beszínezte volna a haját, de mivel akkor erre nem volt lehetősége, így most pótolja a lemaradást.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kifőzde: Sáfrány Emese skót tojást készített

Hajdu Steve tojást, sertéshúst, fokhagymát, vöröshagymát, lisztet és zsemlemorzsát küldött Sáfrány Emesének, ráadásul azt is elárulta, hogy skót tojást kell készíteni belőle. Bár Emese vegetáriánus, tökéletesen elkészítette a skót tojást, és főzés közben magánéletéről is mesélt.

Sáfrány Emese társkereső oldalon találta meg szerelmét

Ismét rátalált a szerelem! Sáfrány Emese újra a felhők felett jár a boldogságtól. Most az is elárulja, miért óvja annyira szerelmét a nyilvánosságtól.

 

Ki lehet Sáfrány Emese párja?

Sáfrány Emese már hetek óta boldog párkapcsolatban él, ám a mai napig nem fedte fel, ki a szerencsés férfi az oldalán. A sejtelmes utalások nem érnek véget: Instagramján csak egy-egy testrészét mutatja meg a férfinak, de az arca mindig rejtve marad.

SZTÁRJAINK VÁLASZOLTAK: A méret a lényeg?

Sokak szerint nagyon is lényeges a párok közötti magasságbeli különbség, de olyan is akad, akit egyáltalán nem zavar, ha párja jóval alacsonyabb nála. A Fókusz stábja Fluor Tomit, ÉNB Lalit, Sáfrány Emesét és Puskás Petit faggatta a méretbeli különbségekről.

Nem hittek Aleskának!


szerző:
2017.03.07. 17:55
Nem hittek Aleskának!

Sáfrány Emese netes párkeresőn próbált szerencsét, de a másik nem képviselői közül sokan nem hitték el, hogy valóban a hírességgel sodorta őket össze a sors. A légtornász szépség nyáron szakított szerelmével, pedig már a házasságot tervezték. Közösségi oldalán számolt be a társkeresés nehézségeiről, amellyel egy hírességnek kell szembenéznie.

Hírességek véleménye: így éld túl a Valentin-napot szingliként

Valentin-napon még azt is eltalálja Ámor nyila, aki egyébként előtte éppen egyáltalán nem volt szerelmes, de legalábbis az érzés biztosan átjárja, ugyanis minden pirosba borul, virágokkal szaladgálnak a férfiak, ajándékokért futkosnak a nők és bármerre amerre szem ellát: boldog, turbékoló párok vannak. Vagy mégsem? A Fókusz szingli párokat kérdezett a Valentin-napról.

Megmutatjuk a legújabb állati divat trendeket!

Nevetséges divat vagy szükséges rossz kabátot, hótaposót adni háziállatainkra, amikor röpködnek a mínuszok? Vajon kutyáink, macskáink tényleg igénylik a divatos kis babaholminak is beillő védőruházatot? Vagy csak csendben eltűrik gazdáik hóbortját, túlkapásait? Az állatorvos egyes fajtáknak kimondottan ajánlja, mi pedig most mutatjuk a legtrendibb és legviccesebb állati kreációkat.

Hevesi Krisztina nyújtani tanul Aleskától

Aleska, azaz Sáfrány Emese legutóbb világbajnoki második helyezést ért el légtáncban, és egy ideje már nemcsak hobbiként tekint a légtornára, hanem szívesen avat be másokat is a kecses mozdulatok elsajátításában. A csinos légtáncos tanítványa ezúttal Hevesi Krisztina szexuálpszichológus volt.

A hibákból lehet igazán tanulni!

Gyakorlat teszi a mestert - jól tudja ezt Sáfrány Emese. Nem csak egy-egy légtornász koreográfia helyes elsajátítása rengeteg idő, az Aleska által mostanában próbálgatott kézenállásé is. Instagram-videójában nem csak a több hetes gyakorlás végeredményét, hanem az esésekkel és puffanásokkal teli tanuló időszakot is megmutatta követőinek.

Vadon Janit zaklatják a Prince rajongók?

Szinte már-már megtévesztő a hasonlóság, ugye? Nem is csoda, hogy nem tudja levekarni magáról a fanatikusokat...

Vadon Jani Aleskával, Nagy Ervin Balsai Mónival csapott össze a Playback Párbaj színpadán

Múlt pénteken újabb két pár versengett a Playback Párbajban. Ezúttal a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője, Aleska hívta ki párbajozni Vadon Janit, aki műsorvezetőként állandóan piszkálta a fiatal lányt, valamint a hoppon maradt Nagy Ervin is úgy döntött, hogy megmérkőzik a Comet-jelölt színésznővel, Balsai Mónival.

Aleska az egyik példaképét alakíthatja

Sáfrány Emese azért tartja különlegesnek Madonnát, mert minden erőfeszítés nélkül tud szexi lenni, és Aleska igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az énekesnő minden mozdulatát leutánozza.

Nem is áll olyan messze Aleskától Ricky Martin karaktere?

Sáfrány Emese Ricky Martin egyik dalát választotta, és bár az énekes egy igazi pasis pasi, Aleska pedig egy igazi csajos csaj, mégis van bennük némi hasonlóság.

Aleska végre visszaadhatja Vadon Janinak mindazt, amit a dzsungelben elszenvedett

Aleska meg akarta bosszulni Vadon Janin azt a sok rosszat, amit a dzsungelben kapott tőle, és a Playback Párbaj ennek teret is enged!

Story Extra 2016-12-09


szerző:
2016.12.09. 17:25
Vadon Jani Aleskának:

Aleska a földre feküdt, Vadon Jani pedig rá... Mi fog ebből kisülni? Pénteken kiderül!

Aleska Madonna bőrébe bújt

Nézd meg, hogyan szól Madonna "Hung up" című slágere Sáfrány Emese előadásában! Megkockáztatjuk, hogy Aleska még a Pop Királynőjét is lepipálja!

Sáfrány Emese „Aleska” teljes átéléssel utánozta Ricky Martint

Aleska a Livin' La Vida Loca című dalt adta elő szenvedélyes mozdulatokkal és arckifejezéssel. Ezt még Ricky Martin is megirigyelné!

Playback Párbaj: az év legkirályabb bulija december 2-tól!

Hogy mi kell az év legkirályabb bulijához? Egy őrülten szexi és egy őrülten hadaró műsorvezető. Egy csapat mindenre elszánt híresség és egy eszelős színpadi show. Egy dologra azonban nincs szükség: énektudásra! Tarts velünk december 2-tól, péntek esténként! 

Nincs tovább, szakítottak Aleskáék

Aleska az utolsó napsugarakat kihasználva, Olaszországban bolyongva igyekezett feledni a szakítás fájdalmát. Azt mondja ez mindkettőjük életében egy szükséges rossz, hogy a jövő mit tartogat számukra, azt egyelőre nem lehet tudni.

A liftes szelfi még mindig menő!

Sáfrány Emese terjesztette el a hóbortot itthon, és többen is rákaptak azóta. A liftben készült szelfik alkalmasak arra, hogy ki-ki megmutassa, milyen szettben indítja a napot. Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája is rendszeresen posztolja képeit: legutóbb egy csinos, testhezálló ruhában lőtt képet magáról.

Villámgyors fogyás egy számítógép segítségével

Ahogy közeledig a nyár és a bikini szezon, szeretnénk egyre nagyobb hangsúlyt fektetni a sportolásra. A rohanó hétköznapokban azonban erre sokszor nem jut elég idő. De nem kell elkeseredni, egy új ultrahangos technika segíthet!

Sáfrány Emese még éjszaka sem áll le a tornamutatványokkal

„Mi mást is csinálnék alvás helyett hajnali fél 1-kor” - írta Aleska Instagram videója mellé. A megfontolt mozdulatokból egy kézenállást hajtott végre, aminek a vége egy könnyű bukfenc.

Aleska elárulta, számára mi a fontos egy párkapcsolatban

Sáfrány Emese otthonában válaszolt a Story Extra kameájának. Aleska reakcióit a váratlan kérdésekre vágatlanul mutatjuk.

Berki Krisztián pontozta Aleskát

Veszélyes mutatványra vállalkozott Sáfrány Emese. A levegőben csak a nyakizmaira bízta életét, aminek meg is lett az eredménye: a hajlékony légtornász közönségdíjas lett.

Ezt jósolták korábban sztárjaink a Saul fiának…

Nézd meg, mit mondott Détár Enikő, Dér Heni, Dombóvári István, a Nyári lányok, Alföldi Róbert, Sáfrány Emese Aleska, Antal Timi, Szilágyi Áron, Csonka András, Geszti Péter, Győrfi Pál, Fodor Zsóka, Kulka János és Koós János.

Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Nemcsak a díjak, a sztárpárok is záporoztak a díjátadón

Együtt eddig még sosem mutatkozó szerelmesek buliztak a neves eseményen: Dombóvári István három év után most először jelent meg nyilvánosan barátnőjével. Persze, nem ő volt az egyetlen. Péter Szabó Szilvia és Aleska is most mutatták be kedvesüket a kameráknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való