KERESÉS search-close

Sánta Laci

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sánta Laci"

Miért passzolják le a férfiak a takarítást?

Bár állítólag nincs egyértelmű összefüggés a takarítási szokások és a kapcsolaton belüli hierarchia között, azért elgondolkodtató, hogy a legtöbb párnál a nő takarít, és a férfi a domináns. Az otthoni munkamegosztásról kérdeztük Kefíréket, Sánta Laciékat és Kabát Petiéket.

Meddőség lehet a kamaszkori koplalásból?

Sánta-Széphalmi Juliska elmesélte a Reggeliben, hogy a Balettintézetben az összes 11-12 éves lány éhezett, hogy megfeleljen az elvárásoknak, aminek felnőtt korukra súlyos következményei lettek.

Miért a január a legnyomasztóbb hónap?

Dr. Almási Kitti mesélt arról, hogy a decemberi varázs után az év első hónapját sokan kudarcnak élik meg. De hogy pontosan miért, azt megtudod a Reggeliben lezajlott beszélgetésből.

A kortalan szerelem híve a Barátok közt rosszfiúja

A sorozatban komoly fordulat történt a legutóbbi epizódban, amit még a Harmath Gergőt játszó színész, Pesák Ádám sem tudott előre. Ádámot idősebb párjáról is kifaggatta egy másik sztárvendég, Sánta Laci.

Sánta Juliska akkor is fogy, ha épp nem táncol

A szupervékony profi táncos és anyuka elkezdett edzésre járni, hogy ne veszítsen az izomzatából, ha épp leáll egy hétre a munkával. Sánta Laci és felesége arról is mesélt, milyen félelmetes élmény volt Juliskának egyedül repülőre ülnie kisfiukkal, Lacikával.

Sánta Laci és Juliska tervezi a kistesót?

A színész-házaspár az Andrew Lloyd Webber ünnepi koncerten lépett fel együtt, aminek nagyon örültek, de így egyikük sem tudott a kisfiukkal lenni.

Nyerő Páros Kibeszélő Kabátékkal (3. rész) – „Imádunk játszani!”

A Nyerő Páros online kibeszélő műsorának vendégei ezúttal a legutóbb kiesett páros, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska voltak, akik megosztották emlékeiket Petivel és Adrival, őszintén vallottak a kiesésükről és tesztelték a műsor házigazdáit.

SÁNTA LACI&JULISKA: ezt gondolta a páros a játékról a beköltözés előtt

Az már biztos, hogy nem Sánta Laci és párja Juliska fogja megnyerni a Nyerő Páros 2. évadát. De, vajon, milyen érzésekkel indultak neki a játéknak? Miben tartották magukat erősnek, és mik voltak a félelmeik?

SÁNTA LACI&JULISKA: így érezték magukat a kiesés után

Sánta Laci és Juliska egyedül Tokár Tomitól és párjától kapott szavazatot. Hogy, hogyan érezték magukat a kiesésük utáni pillanatokban? Kiderül a videóból!

Sánta Laciék azt remélték, hogy bekerülhetnek a top 3-ba

Gáspár Laci még saját feleségét is meglepte, amikor mégsem taktikázott, hanem a szívére hallgatott a Nyerő Párosban. De, jól tette, hogy nem szavazott legerősebb ellenfelük és legjobb barátja ellen? Így az érettségi vizsgán majdnem elbukó Juliskáékat küldték haza.

Sánta Laci: „A Nyerő Páros nagyon jót tett a mi kapcsolatunknak!”

Nézd meg exkluzív interjúnkat Sánta Lacival és Sánta-Széphalmi Juliskával, ami közvetlenül a kiesésük után készült!

„Állati csalódottak vagyunk!”

Sánta Laciék csak Tokár Toméktól gyűjtöttek be egy szavazatot, így nekik kellett csomagolniuk és elhagyniuk a Nyerő Páros villát.

Laci és Juliska végig reménykedtek a kiszavazás alatt

Juliskáék biztosak voltak benne, hogy Dóriék rájuk fognak szavazni, és azt is sejtették, hogy Laciék Viviéket tartják majd bent, egyedül Ádám és Berni volt egy nagy kérdőjel számukra.

Vajon tényleg megtörtént ez a durva történet Sánta Lacival az iskolában?

Sánta Laci tényleg nem emlékszik az osztályfőnőkének a nemére, vagy csak ennyire belezavarodott a hazugságba? Most kiderül, hogy mennyire jó a kamuzásban a színész!

Solti Ádám évekig hazudott Berninek

Úgy tűnik, hogy mindegyik fiú szokott kamuzni a párjának, most azonban arra is fény derült, hogy ki mit hazudott a szerelmének...

„Nehogy már én legyek a hibás azért, mert te minden hülyeséget elhiszel...”

Miután a srácok legálisan hazudhattak a csajoknak, komoly vita alakult ki a párok között: Vivi és Juliska teljesen kiakadtak, hogy milyen sok pénzt kockáztattak értük a fiúk, amikor pontosan tudták, hogy milyen könnyű őket átverni.

Ami az adásból kimaradt: így foglalták el Palindáék a luxus lakosztályt

Sánta Laciék körbevezetést tartottak Alindáéknak a luxus lakosztályban, ahol Pali egy Gabo-féle ágyba ugrással indított!

Kovács Dórit rendszeresen kiközösítették az iskolában

Tokár Tomi kedvese az általános- és a középiskolában is áldozata lett a kiközösítésnek, és úgy érezte, hogy a villában ugyanez történt meg vele az elmúlt napokban. Azonban Gáspár Laci és Niki nyitni kezdtek feléjük, és Sánta Laciék is átértékeltek pár dolgot a szobacsere napján.

„Akkor is megcsinálom ezt a k*va feladatot!”

Nézd meg, hogyan teljesítette Sánta Laci, Veiszer Alinda, Vasvári Vivi és Gáspár Laci a Nyerő Páros eddigi legextrémebb kihívását!

„Be vagyok tojva!”


szerző:
2018.09.05. 20:14
„Be vagyok tojva!”

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot a két Laci és Tomi!

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Veiszer Alinda: „Ezt kikérem magamnak!”

Alindának nagyon rosszul esett, hogy Ági és Csaba szerint ők őszintétlenek Palival. A párja és Sánta Laci ugyan próbálták meggyőzni őt arról, hogy nem úgy értette Csaba azt, amit mondott, de Alinda szerint az őszintétlen kifejezésnek kizárólag egyetlen jelentése van.

„Ebből élünk, hogy számolsz, drágám...”

A srácoknak a matekpélda után még egy kérdésre is válaszolniuk kellett. Volt, aki tudta a választ, de olyan is akadt, aki kicsúszott az időből. A csajok persze nem hagyták szó nélkül a párjuk teljesítményét...

Mi számít megcsalásnak? Most kiderül, hogy mit gondolnak a fiúk!

Vajon a flörtölés vagy egy jó beszélgetés már megcsalásnak számít? Kinek hol a határ? Többek között erre is fény derült a Dróton rángatás című játék során!

Sánta Laciék és Gjoniék mindent megtettek a bennmaradásért!

Elsőként Sánta Laciék és Delhusa Gjoniék kerültek veszélyzónába, a kiszavazást megelőzően pedig úgy látták jónak, ha leülnek beszélgetni a többi párral, hogy kipuhatolózzák, mit gondolnak róluk.

Úgy vágtak bele a csajok a szerelésbe, hogy a szerszámok neveit sem tudták

Sánta Laci valószínűleg még nem tudta, hogy milyen játék vár a feleségére, amikor felöltözött, Vivi remegve állt a fürdőszobában a rajt előtt, Berni és Niki pedig azt sem tudták, hogy milyen szerszámok hevernek a mosógépen.

Míg Fecsó a szerelési útmutatót értelmezte, Vivi már meg is szerelte a vízcsapot!

A lányoknak 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy megszereljenek egy vízcsapot, és elhárítsák a dugulást. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladat első részét Alinda, Vivi, Juliska, Niki és Berni!

Veiszer Alindának meggyűlt a baja a duguláselhárítással

A lányoknak nem csupán a csapot kellett megszerelniük, duguláselhárítás is várt rájuk, ugyanis tele volt hajszálakkal a lefolyó. Nézd meg, hogy ki hogyan teljesítette a feladatot!

A többség Gjonit és Fannit küldte haza az első kiszavazáson

Mivel Gjoniék teljesítettek a legrosszabbul a Telefonos segítség játékon, és Sánta Laciéknak volt a második legkevesebb pénze, ezért kettejük között dőlt el, hogy kinek kell elsőként elhagynia a Nyerő Páros villát. Nézd meg, hogy ki melyik páros mellett tette le a voksát!

Ezt a szokását szégyelli a legjobban Vivi!

A második játék a Gondolatolvasás nevet kapta. A fiúknak ugyanis azt kellett kitalálniuk, amit a párjuk gondol egy-egy téma kapcsán. Vajon mit szégyell a legjobban Vasvári Vivien? És mennyire ismeri a feleségét Sánta László?

„Miért minket szivatnak ezzel?”

Mivel Fecsó és Sánta Laci nem teljesítettek jól a gondolatolvasós játékban, ezért párjaikra egy-egy talicskányi krumpli megpucolása várt...

Sánta Lacinak nem a felesége a zsánere?

Bár Sánta Laci imádja a feleségét, mégis a szőke csajok a zsánerei. Ez azonban egy cseppet sem esett jól Juliskának, aki zokogva hagyta el a második játék helyszínét.

Sánta Laci így próbálta kiengesztelni Juliskát

Sánta Laci romantikus vacsorával lepte meg a szerelmét, így engesztelve ki őt a második játék során kialakult konfliktusuk miatt. Vajon megenyhül Juliska a sültkrumpli és a virág láttán?

Zokogásban tört ki Sánta Laci felesége

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Sánta Laci jobban szeret moziba járni, mint színházba

Villámkérdésekkel bombáztuk a Nyerő Páros játékosait, a válaszokkal pedig még egymást is képesek voltak meglepni a szerelmesek.

A Nyerő Páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt!

Augusztus 27-én új évaddal tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Nyerő Páros!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való