KERESÉS search-close

Soma

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Soma"

ZSUZSU TERVEI: mihez kezd majd a pénzzel?

A Való Világ első női győztese, Zsuzsu  lakást szeretne venni, és félre is tenne a nyereményből. Arról is mesélt, hogyan telt első, villán kívüli napja. Nézd meg a Fókusz riportját is ITT!

TANÁCSOK: mit üzent Zsuzsunak az előző győztes, VV Soma?

Az előző Való Világ széria győztese, Soma még tisztán emlékszik, mire költötte nyereményét 2016-ban. Most kíváncsian várja, Zsuzsu hogy bánik majd a rengeteg pénzzel. Néhány jótanácsot is adott neki. Nézd meg a Fókusz Zsuzsuról készült riportját ITT!

Soma átadta a győztes övét Zsuzsunak

A győzelme után Zsuzsut még egy kis meglepetés várta a BVV-ben, ahol Soma libbent be hozzá.

Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!


szerző:
2019.01.18. 09:30
Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!

A műsorvezetőt legjobb barátnője, Ságodi Gabriella – egykori beszéd tanárnője – lepte meg a Reggeliben egy tortával, ami teljesen lesokkolta Gabit.

Jakupcsek Gabi kvízt indított: tippeld meg, hány éves!

A műsorvezető sosem pihen, szereti, ha sok mindennel kell foglalkoznia: legyen az egy talkshow, vagy éppen egy új könyv. A korával azonban még a születésnapján sem foglalkozik, csakis egy dolog érdekli, hogy mi mindent csinálhat még.

Hamarosan kezdődik a Bocuse D’Or

A magyar csapat fél éven keresztül készült a nagy napra, hogy bizonyíthassanak. A verseny részleteiről nemcsak Sárközi Ákos, de Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse D’Or Akadémia elnöke is mesélt.

Sárközi Ákos és menyasszonya tavaszra tervezik az esküvőt

A séf elmesélte, hogyan képzelik el a nagy napot szerelmével, de emellett a szakmai sikerekről és természetesen a Konyhafőnök visszavágójáról is mesélt, amiben - már most tudja: neki megy majd Rácz Jenőnek.

Milyen színeket hordjunk 2019-ben?


szerző:
2019.01.18. 08:50
Milyen színeket hordjunk 2019-ben?

Ragány Angéla, színtanácsadó mesélt róla, milyen színek jellemzik leginkább a magyarokat, de kiderült az idei év meghatározó színe is. Kíváncsi vagy, milyen árnyalatokat javasolt a Peller lányoknak és Somának?

Mit jelent a vegán életmód? Most eloszlatjuk a tévhiteket!

Rengeteg félreértés és téves tény kering a vegán életmódról, Varga Balázs, vegán táplálkozási szakértő azonban segített tisztázni, miről is szól ez a táplálkozási forma.

TOP 5 - Ezeket a Konyhafőnök VIP pillanatokat szerettétek a legjobban!

A séfek csatája Király Peti és Rácz Jenő győzelmével, és egy igazán izgalmas Fináléval végződött. Azonban nem csak ezek a fordulatok nyűgözték le a közönséget, most összegyűjtöttük az 5 nagy kedvenceteket!

Soma vagy Csocsesz? Sárközi Ákos elvesztett egy versenyzőt!

Sárközi Ákos két versenyzője maradt az eredményhirdetés végére, a kérdés már csak az volt: kinek adnak még egy esélyt az ítészek?
 

Király Peti a legnagyobb riválisának adta a hátrányt

Peti kezébe került a lehetőség: valakitől elvehette a séfek kóstoló tányérját. Vajon saját csapatából, vagy az ellenfelek közül választ valakit?

A séfek felemelő ajándékkal lepték meg versenyzőiket

Kialakult a Konyhafőnök VIP top 6-os mezőnye, a séfek pedig szerették volna ajándékokkal és kedves gondolatokkal megköszönni versenyzőik eddigi munkáját.

Kabát Peti: „Büszkén távozom!”

Elérkezett a középdöntő utolsó napja, a nap, amikor a zsűrinek el kellett döntenie, kik juthatnak be a Konyhafőnök VIP döntőjébe!

Soma most fütyüléssel borított ki mindenkit

Az éneklés után, ma a fütyülés került porondra Sománál, sőt Király Petit külön kiszemelte magának.

Somából hiú, nőcis érzéseket váltott ki a séfkabát

Somának szívmelengető érzés a séfkabát, ám a megtiszteltetés mellett akad vele egy kis gondja is...

 

Sárközi Ákos eldugta Mariannék ételét a zsűri elől?

Ha valami nem sikerült jól, a séfek inkább eldugják egymás elől? Rácz Jenő ezzel vádolta meg Sárközi Ákost.

Soma áriázva állt bosszút Kabát Petiéken

Kabát Petiák pár perc után megbánták, hogy Soma lett a kuktájuk, hiszen a kék csapat versenyzője opera áriákat üvöltve zavarta őket a munkában.

Vajon ki lesz Kabát Petiék kuktája?

Kabát Petiék megkaphattak valakit egy másik csapatból, aki 10 percen keresztül nekik dolgozott. Vajon biztosra mennek, és a pirosak közül választanak, vagy Sárközi Ákos csapatát támadják?

A sors döntött a csapatokról!

Ma csapatokban főztek a versenyzők, arról azonban a sors akarata és Soma rozmaringszála döntött, hogy ki kivel alkothat majd a konyhában.

Sárközi Ákos Somának: „Ebben a versenyben legyőztél mindent!”

A séf nagyon büszke volt mentoráltjára, amiért le tudta győzni saját magát. Vajon zsűritársai is értékelik ezt a küzdelmet?

Soma a csigaevő szüzességét is elvesztette

Somának szembe kellett néznia a csiga fóbiájával: kézzel nem nyúlt ugyan hozzá, de bevállalta, hogy megkóstolja a saját főztjét!

Somának szembe kellett néznie a legnagyobb félelmével

Somának egyetlen fóbiája van, a csiga. Anita pedig pont ezt az alapanyagot nézte ki hátráltatásként, ami pont Soma asztalán landolt.

Soma: „Ma vesztettem el a füstölő szüzességemet!”

Soma eddig még sosem használta a füstölőgépet, de úgy döntött, ma eljött az ideje, hogy elveszítse a szüzességét. Egy baj volt csak, nem tudta, hogyan kell használni...

Soma hangosan énekelt, és mindenkit kikészített

Amint elindult a főzés, Soma elengedte magát és elkezdett hangosan énekelni, ezzel nemcsak a versenytársait készítette ki, de a zsűrit is.

Sárközi Ákos: „Szeretnék újra büszke lenni rátok!”

A két séf a feladat kezdete előtt nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőit, de bíztató szavakkal pörgették fel őket a főzésre.

Rácz Jenő: „Soma! Elcsábítottál!”

Soma igazán jó kritikákat gyűjtött be a tányérjával, sőt még magát az ellenfél csapat séfét is elgondolkodtatta...

Soma önként jelentkezett a hátrányért!

Miután Évi kapta az előnyt, ő dönthetett róla, ki kapja a hátrányt. Soma viszont mindenkit meglepett: vezekelni akart a bűneiért, ezért azonnal jelentkezett Évinél.

A séf megmutatta versenyzőinek, hogy kell éttermi szinten tálalni

Sárközi Ákos igyekezett minden versenyzőjéből a legjobbat kihozni. Nemcsak a készülő ételeikről kérdezte őket, de segített megálmodni a tálalást is.

Fördős Zé bázisát megszállták a Konyhafőnök VIP hírességei

Nem árt időben felkészülni az ünnepekre, ráadásul ezt most a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája versenyzőivel teheted meg.

A Konyhafőnök VIP -ben gyakorlatilag mindenki mindenkivel csatázik!

A Konyhafőnök VIP- a séfek csatájában minden eddiginél nagyobb csaták dúlnak! Nem elég, hogy minden versenyző küzd a végső győzelemért saját magával, és a másik csapat tagjaival, a középdöntőben még saját csapattársaikkal is közös nevezőre kell jutni... ma jön az utolsó csapatos feladatnap, mi pedig eláruljuk milyen nevet választottak maguknak,és hogy mi jött össze az előzetes feltételezéseikből!

Sárközi Ákos: „Soma, össze kéne rántani az egész csapatot!”

A kék csapatnak fogalma sem volt róla, milyen ételeket készítenek, miután a konyhafőnökük, Soma nem adott pontos utasításokat. Ráadásul még a kupi is eluralkodott a pultjaikon.

Májkrémes kenyér főételnek? A pirosak elkeseredtek!

A pirosak igazán kedves hátráltatást kaptak Somáéktól... vajon megbírkóznak a kihívással, hogy májkrémet építsenek a főételükbe?

Vajon melyik zsűritag viszi rosszba a kék csapatot

A kék csapat hátravonult a zsűrivel a Titokszobába, hogy kiválasszák, melyik alapanyaggal hátráltatják a pirosakat. A döntést nem könnyítette meg a zsűri...

Nemcsak a csapata, Sárközi Ákos is rettegett az osztriga habtól!

Senki sem szereti a kékektől az osztrigát, mégis beválasztották! Sárközi Ákos már messziről látta, hogy a lányok ezen problémáznak, ezért lement hozzájuk...

Soma az állandó szövegelésével kikészítette a pirosakat

A strapakancák csapatában csacsogósan indult a főzés, ami azonban nemcsak a pirosakat, de még a zsűrit is kizökkentette. Végül saját mentoruk lépett közbe.

Ezt gondolják az ex-villalakók a mostani játékosokról

Összehoztuk a ValóVilág 6 Dorkáját,  a VV8 győztesét, Somát és a hetes széria Dennisét, aki most először beszélt egykori villabeli szerelme, Fanni tragédiájáról is!

ESÉLYLATOLGATÁS: az ex-villalakók szerint ő nyerheti meg a ValóVilágot

Összehoztuk a ValóVilág 6 Dorkáját,  a VV8 győztesét, Somát és a hetes széria Dennisét, akik elmondták nekünk, hogy szerintük ki lehet a ValóVilág győztese 2018-ban! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Rácz Jenő: „Milyen érzés volt velem együtt lenni?”

Somát nemcsak saját mentora, de Rácz Jenő is számon kérte, hogy miért nem használta ki jobban, amikor zsebséfként megkaphatta.
 

Rácz Jenő és Soma zavarba jöttek egymástól?

Soma félreértette a zsebséf fogalmát, éppen emiatt akadt egy kis zavar közte és Rácz Jenő között. Soma még Sárközi Ákos biztatására sem merte meglegyinteni a pirosak mentorát.

Nádai Anikó: „Soma, anyám nem ütött meg az elmúlt húsz évben!”

A kékeknek meg kellett vitatniuk, hogy saját magukat erősítik a séffel vagy a pirosakat hátráltatják. Anikó nem értett egyet Somával, és ennek egy tasli lett a vége.

Somáék tangában szerették volna látni Rácz Jenőt

Miután a kék csapat szerezte meg a pontot az első feladatban, ők örülhettek az előnynek, aki nem más volt, mint Rácz Jenő. A kérdés csak az volt, hogy ruhában vagy anélkül?

Éld át az utolsó 1 perc hajráját a csapatokkal!

A főzések állandó hajrában zajlanak, azonban semmi sem hasonlítható az utolsó percek izgalmához! Indulhatunk? 3...2...1.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Íme Sárközi Ákos középdöntős csapatai!

A nagy döntések után újabbak következtek. A kék csapat két részre vált szét: Peller Mariann és Soma választhatták ki, kik azok, akikkel együtt küzdenek a középdöntőben.

Sárközi Ákos: „Mostantól küzdened kell, hogy elmenjünk a végéig!”

A kemény nap végén Sárközi Ákos döntött: kiválasztotta, kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Risztov Évához a galérián.

Fördős Zé mennybe ment: belevetette magát a hamburgerekbe

Zé nem is lehetett volna boldogabb: hamburgereket kellett kóstolnia. Ezt ráadásul nagyon szakszerűen, beleéléssel és teljes extázisban tette.

Háromféle főétel 60 perc alatt?!

A versenyzők teljesen kiborultak, amikor Fördős Zé elárulta: nagyon kell majd pörögniük az első feladatban.

Nádai Anikó üvöltve hívta segítségül Gáspár Beát

Anikót semmi sem tudta megnyugtatni a konyhában, ezért megállás nélkül üvöltözött. Pláne akkor, amikor a segítségüket, Gáspár Beát kellett behívniuk.

A versenyzők kiborultak: visszatért a legdurvább hátráltatás!

Ha valami bejön, akkor azzal a zsűri szereti újra meg újra megajándékozni a versenyzőket. Újra előkerültek a rémes fejhallgatók...

Rácz Jenő, vigyázz! Lehet, hogy Somáék letámadnak!

A sárga csapat hideget és meleget is kapott a kóstoláson, azonban amikor Rácz Jenő száját elhagyta a kancalepény kifejezés... kicsit megfagyott a levegő!

Anikó folyamatosan pánikolt Soma tempója miatt

Anikó és Soma nem találták a közös hangot. Miközben a műsorvezető hangosan pánikolt, Soma egyre nyugodtabban haladt a feladataikkal.

Gáspár Beának a Konyhafőnök a szíve csücske!

Gáspár Bea visszatért! Ráadásul újra beállt a konyhapultba, hiszen segíthetett az egyik csapatnak, hogy tökéletes legyen a rétes tésztájuk. Elmesélte nekünk, milyen érzés volt visszatérni!

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Főzés közben megindult a cicaharc?

Fördős Zé belesétált a cicaharc kellős közepébe, amikor Anikót és Somát is megkérdezte a hátráltatás miatt kialakult feszült helyzetről...

Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Ha valaki egyszer beszól a műsorvezetőnek, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Jöjjenek most a Sárközi Ákos csajkoszorú legjobb gyerekkori történetei!

Lopták a nyers tésztát, addig ették a csülök pörit, ameddig csak bírták és folyton a konyhában leskelődtek? Igen! Most elhoztuk nektek a Sárközi csapat legemlékezetesebb lányos-gyerekkori emlékeit!

Ha Soma élvezi, akkor Rácz Jenő is!

A kóstoláson Soma tányérja megihlette a zsűrit, de végre azt is elérte, hogy Rácz Jenő is elégedett legyen a munkájával.

Soma végzetes hibát vétett a konyhában?

Soma rengeteg tippet kapott Sárközi Ákostól, amiket igyekezett minél jobban hasznosítani az ételében. Egy gond volt csupán, az egyik tanácsot eléggé félrehallotta...

Rácz Jenő: „Tőled elvárnánk, hogy a belső combizmaiddal törd szét!”

Nem fogadta felhőtlen öröm Mariann döntését, amikor kiosztotta a törhetetlennek tűnú strucc tojást... Persze, ehhez a zsűrinek is volt egy-két szava!

Nádai Anikó szerint a séf kínaiul tanította őket!

A kuzu egy törzs lehet? És az agar-agar? Sárközi Ákos szokatlan kellékekkel alkotott gömbölyű formákat a versenyzőknek, amivel talán még sokkolta is őket.

Rácz Jenő: „Én akkor vagyok boldog, ha te is élvezed!”

Soma nagy fejtörést okozott a két séfnek és Fördős Zének, hiszen nem tudták eldönteni, élvezte-e a főzést... Rácz Jenő egyenesen dacosnak nevezte Soma tányérját.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Király Petinek mélyütés volt, amit Sárközi Ákos mondott

A második főzés után újra eljött a nagy döntések pillanata. Persze, nemcsak Király Peti vágyakozott egy kötény után, hanem a többiek is.

Király Peti: „Fura, hogy a konyhalányom pipált le!”

Miközben Kovács Dóri bekerült Rácz Jenő csapatába, exe és még jó páran nem mondhatták ezt el magukról az első feladat után.

Rácz Jenő: „Én szeretnélek még más vonalakon is megkóstolni!”

Ugyan voltak kreatív ötletek és finom ízek a tányérjaikon, nem minden versenyző ütötte meg rögtön azt a szintet, hogy a séfek beválogassák őket. De egy újabb esélyt azért kaptak.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Soma spiritualitása belengte az egész konyhát

Az idő csakrák és a mexikói szűzanya pártfogása közepette Soma csak úgy árasztotta magából a varázslatot. Somina átvette a vezetést a konyhában?

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Van olyan határ, amire már Soma is nemet mond?

Soma évek óta unja a saját ízeit, pedig sokat és sokaknak főz, ráadásul a visszajelzések alapján jól. Az viszont inspirálja, hogy változzon és új ingereket kapjon a konyhában.

Soma


szerző:
2018.11.09. 07:00
Soma

Soma évek óta unja a saját ízeit, pedig sokat és sokaknak főz, ráadásul a visszajelzések alapján jól. Az viszont inspirálja, hogy változzon és új ingereket kapjon a konyhában.

Brazil, vagy klasszikus tanga?


szerző:
2018.07.04. 16:00
Brazil, vagy klasszikus tanga?

"Bugyi-bugyi, hát előbb-utóbb úgyis lekerül, tehát tökmindegy hogy milyen van rajtunk, nem?"

Vajon véget ér Gaboék barátsága?

A ma esti Pumpedékben izgalmas fordulat várható! Hiszen Gabo és legjobb barátja szerelme, Luna összemelegedtek. A románc pedig nem marad titokban, Soma is tudomást szerez az árulásról. A megtört reality sztár könnyes szemmel beszélt élete legnagyobb csalódásáról...

Nem fogod elhinni, hogy ki kért először kölcsön a Survivor győztesétől!

Pénteken lezajlott a Survivor döntője, és kiderült, hogy Iliász nyerte a 20 millió forintos fődíjat. A ValóVilág egykori játékosa pedig máris bepróbálkozott a túlélőshow győztesénél, hátha neki is csurran-cseppen egy kis pénz...

Soma ígéretet tett, és visszakapta Lunát:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma azért jött el a műsorba, hogy visszahódítsa egykori kedvesét, Lunát. A lány nem érti, hogyha Soma szerelmes belé, miért irogatott más lányoknak a kapcsolatuk alatt, de hála Somi őszinteségének, Luna megbocsátott, és adott neki még egy esélyt.

Soma azért szereti Lunát, mert amíg ő játszik, a lány megeteti

Soma és Luna december 25-én ismerték meg egymást, és több mint fél évig egy párt alkottak. Soma előszeretettel beszélgetett más lányokkal a kapcsolatuk alatt is, ráadásul a Soundon meg is csalta őt, de most azért jött, hogy elmondja Lunának: a kedvéért képes megváltozni. Mikor Anikó megkérdezte Somától, miért szereti a lányt, a VV8 győztese érdekes választ adott...

Elkészült VV Soma videóblogjának első része!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese új vizekre evezett, és rajongói legnagyobb örömére úgy döntött, saját csatornát indít. Az első rész már el is készült! Mutatjuk!

Pumped Gabo:

A Fókusz elkísérte Pumped Gabot és VV Somát egy fürdőnaci beszerző útra, és ahogy azt tőlük már megszokhattuk, most is megmondták a tutit!

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother unikornis lánya, Vivi néhány nappal ezelőtt töltötte be a 23-at. A lány szülinapjáról a VV8 győztese, Soma sem feledkezett meg, és egy közös fotóval kívánt neki boldog születésnapot.

Hamarosan megjelenik Soma Mamagésa tizedik könyve!

Soma Mamagésával többek között arról beszélgettünk, hogy mivel foglalkozik mostanában, miről fog szólni a legújabb könyve és hogyan kell elképzelni egy méhtisztító szertartást.

VV Mici megkapta élete egyik legszebb szülinapi ajándékát!

Május első napja a tavalyi ValóVilág powered by Big Brother játékosainak sem telt unalmasan. VV Soma meglepte rajongóit, VV Mici pedig ünnepelt!

Sokkoló videót tett közzé Pumbed Gabo!

A srác közös programot szervezett VV Somával és Aurélióval. Szerintetek mit csináltak együtt? Nem hiszitek, el mi történt!

Pumped Gabo, Soma és Aurelio meccset néztek

Pumped Gabo, Soma és Aurelio a héten együtt nézett meccset... és bizony eléggé elszabadultak az indulatok. Aurélió akkor sem fogja magát focinézés közben, ha vendégei vannak: saját- és Gabo instagram-videójából látszik, hogy végigüvöltötte a fontos momentumokat. Az izompacsirta viszont a nyugalom mintaképe volt: csak mosolygott az egészen.  

VV Soma parodistának állt!


szerző:
2017.02.21. 13:00
VV Soma parodistának állt!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma hadat üzent a magyar rappereknek.

VV Soma megható üzenetet tett közzé!

A ValóVilág powered by Big Brother győztesének napjai nagyon aktívan telnek, ám elfoglaltságai mellett szeretteiről sem feledkezik meg. Sőt, most egy megható üzenetet osztott meg közösségi oldalán, ráadásul VV Dáviddal is közös projektbe kezdett!

VV Soma rajongói segítségét kéri!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese sokat nyert a műsornak köszönhetően, most mégis megszorult. Közösségi oldalának követőitől kért segítséget…

Pumped Gabo: „Mostantól csak akkor live-ozunk, ha be vagyunk durrantva”

VV Soma és Pumped Gabo úgy döntöttek, megmutatják rajongóinak, hogyan is kell tökéletesen edzeni. Ráadásul a lányokkal kapcsolatban is megfejtettek néhány titkot!

Mit kezd a VV 8 győztese a nyereménnyel?

 Vigyázni kell a nagy nyereménnyel járó népszerűséggel! Az sem mindegy, hogy mire költi az ember a 36 milliót, és az sem, hogy kikkel barátkozik...Erről mesél VV Soma, a 8 széria győztese.

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
VV Soma elárulta, miért nem jön össze Viviennel

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma néhány nappal ezelőtt a VV második helyezettjével, Vivivel liveozott a legnépszerűbb közösségi oldalon. A fiatalok őszintén beszéltek kapcsolatukról, és arról, mi történt velük a játék vége óta.

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese így ünnepel idén.

„A legnagyobb élményt az egész villalét adta”

A három finalista Gina, Soma és Vivi örülnek, hogy a játék alatt sok élménnyel gazdagodtak. Mindhárman imádták a cirkusz hetet, és boldogok, hogy megismerték a többi villalakót.

Vivien:

Vivien nem igazán tudta szavakba önteni, hogy mit érez a győztes Párbaja után, de azért megpróbálkozott vele...

Egy valaki számára hamarosan véget ér a verseny

Miután Vivi visszatért a Párbajról, megkezdődött a TOP4 bulija, azonban a villalakóknak hamar az arcukra fagyott a mosoly, ugyanis Anikó és Bence üzenete meglepte a még bent maradt négy játékost. 

Csak rajtad áll, kik lesznek a ValóVilág powered by Big Brother finalistái!

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó Párbajának győztese Vivien lett, így már csak négyen vannak versenyben a rekordösszegű 36 millió forintos fődíjért.

Vivi csupán Soma ölelésére vágyik

Vivi magányos, és nagyon vágyakozik az érintés után. Somát azonban hiába nyaggatta, hálótársa nem volt hajlandó jót tenni vele.

A Kihívás után azonnal kialakult a Párbaj hangulat

Miután Dávid Vivire tette a kék kendőt, meg is kezdődött a harc kettejük között. Utána a villalakók csapatokra oszlottak és kezdődhetett a stratégiák kiépítése.

Mit érez Evelin Soma iránt?

A Vivi-Soma esti kacérkodást látva, Győző megkérdezte Evelint, féltékeny-e, és persze arról is érdeklődött: akkor most mi lesz a helyzet kettejükkel?

Mi hiányzik jobban: szeretet vagy répázás?

A villalakók már eléggé hiányolják a szexet: az élénk álmaikkal próbálják orvosolni ezt a problémát. Jött egy-két vallomás is: Vivi Zsoltival álmodott. De mit? És a végén kiszakadt belőlük: egy ölelés is elég lenne!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való