KERESÉS search-close

Stohl András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Stohl András"

Nézd meg újra a Válótársak első évadát!

A sorozat április 27-től visszatér a tévé képernyőjére: minden hétköznap este nyomon követhetjük a három válófélben lévő férfi történetét.

Ők azok, akik nem voltak

Kelemen Anna, Benkő Dániel, Ganxsta Zolee és még sorolhatnánk. Ők is megérik a pénzüket és van aki szerint ők is felfértek volna a Top10-es listára. Nézzék meg kikről van szó, és döntsék el.

Top 10 - Stohl András emlékezetes

Élő adásban magyar műsorvezető nem esett még akkorát, mint Stohl András. A színész 2007-ben a Csillag Születik show-jának kezdésekor perecelt hatalmasat. Míg műsorvezető társa Ördög Nóra egy hosszú lépcsőn is gond nélkül lesétált, Bucit már két lépcsőfok könnyedén megtréfálta.

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

Így kezdett Peller Anna és Lukács Miki a Reggeliben!

Egy éves a Reggeli! Ennek örömére megnéztük, hogyan vette át a stafétát Peller Anna és Lukács Miki Alföldi Róberttől és Stohl Andrástól!

Így ért véget a Válótársak

Az utolsó jelenetben Joci, Dávid és Bálint bizakodóan tekintenek a jövőre. Reméljük minden összejön nekik, amit terveznek!

Dávid a csipkés ruhás Tamaráról mesélt Bálintnak

Dávid Tamarával közös esküvőjéről nosztalgiázott Bálinttal a kertben, mivel aláírta a válási papírokat...

Zsófi döntése


szerző:
2018.02.08. 23:25
Zsófi döntése

Zsófi elmondta Bálintnak, hogyan döntött a családdal kapcsolatban.

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!


szerző:
2018.02.08. 09:45
Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Válótársak záró epizód - Meghal az egyik főszereplő?

Joci és Röné között kiéleződik a helyzet, olyannyira, hogy Röné pisztolyt ránt... Vajon mi történik Jocival? Odaér időben a rendőrség? Kiderül csütörtökön este a Válótársak évadzáró részéből, 22:10-től!

Zsófi kezét megkérték - Bálint bepipul!

Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, ezért rögtön elrohant az asszonyhoz, hogy kérdőre vonja... Válótársak - az utolsó rész csütörtökön 22:10-től az RTL Klubon!

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Dávid titkárnőket castingolt, Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, Joci pedig... Joci valami veszélyesbe kezdett.

Bálint teljesen kiakad Zsófira

Zsófi egy szívességet kért Bálinttól, hogy vigyázzon a gyerekekre, amíg ő... máshol lesz. Bálint vajon joggal akadt ki? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Bálint kiakadt Zsófira, Joci egyre mélyebbre süllyedt a fertőben, Dávid pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést Arankának...

Nézd vissza a 7. rész legjobb pillanatait!

Joci illegális munkát vállal?!

Így csajozott be részegen Dávid

Másnaposan nem mindig emlékszik az ember, mi-hogyan is történt előző este, de a jóbarátokra ebben is lehet számítani!

Együtt jobb, mint külön!


szerző:
2018.01.30. 12:07
Együtt jobb, mint külön!

Ha Joci mama mindenkit befog a munkára, akkor nincs apelláta!

Az anyai szigor odacsap!


szerző:
2018.01.30. 12:04
Az anyai szigor odacsap!

Joci mama jött, látott, takarított, és jól megmondta a magáét a kanlak lakóinak!

Válótársak kisokos: hogyan nyaljunk be a főnöknél

Amióta Dávid Arankával kavar, Bálint is kezdi észrevenni saját titkárnőjét, Gabit... Vajon sikerül elcsábítania? Kiderül a Válótársak következő részében, kedd este 21:40-kor az RTL Klubon!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Így lepte meg Bálint Zsófit!

Bálint az egész hatodik részben a nagy meglepetésre készült - íme a végeredmény! Zsófi boldognak tűnt, Péter már nem annyira...

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Miért küldi el Bálint a testvérét a

Péter csak jót akart, Bálint viszont gorombán válaszolt testvérének... elsőre. Hogy aztán mi történt, és hogy Bálint elmegy-e a buliba, az kiderül csütörtök este 21:35-től az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Így még tuti nem hallottad a Darabokra törted a szívem-et!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készül Zsófinak - a lázas gyakorlás végeredményét csütörtök este 21:35-től láthatjátok/hallhatjátok az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Bálint ravasz módon csap le a dekoratív anyukákra!

Mivel Jocinak és Dávidnak is más dolga akad, Bálintra bízzák a két kis csemetét, amit Bálint ki is használ: sétára indul, ahol egyre több hölgy áll meg érdeklődni a kicsikről. És hogy mi történik ezután? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Dávid nőt fizet Bálintnak!


szerző:
2018.01.23. 22:35
Dávid nőt fizet Bálintnak!

Dávid felbéreli Vandát, hogy segítsen Bálintnak... hogy miben? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Péter megcsalja Zsófit?!


szerző:
2018.01.22. 15:00
Péter megcsalja Zsófit?!

Bálint egy szórakozóhelyen kiszúrja Pétert egy gyönyörű nő társaságában, meghitt hangulatban... de vajon ki lehet az? Péter megcsalná Zsófit? És honnan ismeri a rejtélyes nő Bálintot? Kiderül kedd este a Válótársakban, 21:35-től!

Bálint és az édeshármas


szerző:
2018.01.18. 22:40
Bálint és az édeshármas

Bálint két vonzó nővel tért haza, a hangulat pedig egyre inkább felforrósodott... olyannyira, hogy Bálint nem sokkal később a földön találta magát!

Bálintot a gyermekei szerelik le

Bálint úgy gondolja, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba a csemetékkel is, ezért családi kupaktanácsot hív össze, hogy közölje velük: édesanyjuk összejött a bácsikájukkal, Péterrel. A gyerekek reakciója viszont eléggé meglepi...

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Hoppá! Hármas szex lesz a Válótársakban?

Bálint egy bárban összeismerkedik két szépséggel, akik a pultos szerint hármasban szeretik, így nemsokára a kanlakban kötnek ki. És hogy mi történik azután? Ide kattintva megtudhatod!

Nézd vissza a 3. rész legjobb pillanatait!

Bálint Dáviddal és Jocival szoborlopásra adják fejüket, de aztán nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezték...

Bálintékat lefülelik lopás közben?

Bálint a késes bosszúhadjárat és összeverekedés után új módot eszel ki testvére ellen, amibe Jocit és Dávidot is belerángatja: lopják el Péter 10 milliót érő szobrát. Igen ám, de az akció közben nem várt esemény történik...

Műsorváltozás: Válótársak hetente kétszer!

A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is beköltöznek a nappalinkba!

Bálint vs. Péter: Második menet!

Bálint és Péter korábban már egymásnak esett egyszer az erdőben, most azonban a ház kertjében, a gyerekek szeme láttára kezdték ütlegelni egymást...

Nézd vissza a 2. rész legjobb pillanatait!

Drámai történéseknek lehettünk szemtanúi a Válótársak legújabb részében, de azért humorból sem volt hiány. Sőt!

Bálint Zsófit okolja a kialakult helyzet miatt?

Bálint és Zsófi együtt vacsoráztak, azonban a harmónia csak addig tartott, amíg a gyerekek is velük voltak. Később kettesben maradtak, szóba került Peti, Zsófi pedig felvilágosította Bálintot, hogy sokkal többet tud róla és a mocskos félrelépéseiről, mint gondolná.

Dávid komplett idiótának érezte magát Joci biciklisnadrágjában

Dávid reggeli közben arról mesélt Jocinak és Bálintnak, hogy talált a neten egy erdei edzés tervet, de nincs edzőruhája. Joci felajánlotta neki a biciklis nadrágját, amiben úgy érezte magát, mint egy hurka. Végül elment futni, remélve, hogy nem fut össze senkivel az erdőben.

Színre lép Bálint öccse, Sáfár Péter!

Amikor Bálint és a gyerekek hazaértek az iskolából, Zsófi és Bálint öccse, Pepe várta őket otthon. Bálint furcsállta, hogy megjelent az öccse, Zsófi pedig elmondta neki, hogy az utóbbi időben gyakran meglátogatja őket...

Kínos ebéden voltál már?


szerző:
2018.01.05. 14:37
Kínos ebéden voltál már?

Bálint megpróbálta bekóstolni Zsófi új udvarlóját, de nem pont úgy sikerült, ahogy azt tervezte...

Nézd vissza az évadnyitó legjobb pillanatait!

Január 4-én elstartolt a Válótársak 3. évada - lássuk hogyan!

Válótársak: ma este elstartol a várva várt 3. évad!

Ma estétől újra Válótársak között lehetünk, végre új kalandokkal tér vissza a három válófélben lévő pár! A harmadik évadban sok nyitott kérdés vár megválaszolásra: vajon sikerül e Dávidnak és Tamarának az újrakezdés?

Meghalt Károly...


szerző:
2018.01.04. 10:54
Meghalt Károly...

Rocky Károllyal a szájában tért haza, Zsófi pedig segítségül hívta Bálintot a nehéz a helyzetben... aztán bekopogtatott a szomszéd!

Joci Lauráról:

Szonja nagyon aggódott, hogy a babák idő előtt megszületnek, és nem lesz kész időben a babaszoba. Megkérte Jocit, hogy szóljon egy lakberendezőnek, aki beszerzi az új függönyt a gyerekszobába. Laura nem érkezett meg Szonja lakásába, Bálint pedig este felhívta Jocit, és hamar kiderült, mi is történt...

Leonóra és Bálint légyottját Zsófi zavarta meg

Érdemes nem az asszony nevére foglalni szállást, ha nem az asszonnyal megyünk...

Exkluzív jelenet a Válótársak 3. évadából!

Január 4-én a Barátok közt után visszatérnek a Válótársak! Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Bencét nagyon megviseli Bálint és Zsófi válása

Bálint és Zsófi az iskolában szembesült a ténnyel, hogy bár Bencével látszólag minden rendben, nagyon megviseli őt a válásuk. A tanárnő megmutatott néhány Bence által készített rajzot, és megnyugtatta Zsófiékat, hogy egyelőre nem kell aggódniuk, de jobban oda kell figyelni rá. 

Zsófi új udvarlója


szerző:
2018.01.02. 15:34
Zsófi új udvarlója

Bálint most tudta meg, hogy Zsófinak az iskolai zenetanár is csapja a szelet - mosolya olyannira nem őszinte, hogy nincs is!

Jocinak új hódolója akadt


szerző:
2018.01.02. 15:33
Jocinak új hódolója akadt

A srácok egy barkácsáruházban vásároltak, amikor egy szépségnek megakadt a szeme Jocin!

Ebből baj lesz!


szerző:
2018.01.02. 15:09
Ebből baj lesz!

Valaki obszcén szöveget festett a srácok háza elé - de vajon ki? 

Leonóra kellemes emlékeket idéz fel Bálintban

Leonóra és Bálint ezer éve nem látták egymást, most viszont összetalálkoztak a fiúk iskolájánál... Ebből még lesz valami!

Bálint csajozási tanácsai


szerző:
2018.01.02. 14:48
Bálint csajozási tanácsai

„Minden jó csajnak van egy csúnyácska barátnője, hogy meglegyen a kontraszt.” - Bálint megmondja a tutit a többieknek, Joci viszont másképp értelmezi a hallottakat...

Éva dominaszerkóban büntette meg Bálintot

Bálint átment Évához, a nő pedig hamar a lényegre tért. Dominaszerkóban kezdte el kényeztetni a szexmániás férfit: először a bilincs, majd a bőr ostor is előkerült, Bálint pedig azt hitte, élete legjobb hancúrozása vár rá. A finálé aztán valami egészen más volt, mint amire a férfi számított...

Péter Bálintnak: „Soha többé nem bánthatod meg Zsófit”

Bálint durva anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira, így kénytelen kölcsönkérni öccsétől, Pétertől. Végül Péter úgy dönt, hogy ad neki 10 milliót, egyetlen feltétellel: ha soha többé nem bántja meg Zsófit.

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

„Olyan nagy ez az erdő, elférünk benne négyen!”

Joci, Bálint és Dávid megmászták a hegyet, Péter pedig ott várta őket a domb tetején. Bálint sokkot kapott, és nem akart hinni a szemének: nem értette, mit keres ott az öccse. A dühös férfi elindult haza, Dávid azonban meggyőzte őt arról, hogy nem haragudhat rá egész életében, ezért Bálint is ott maradt a fiús kempingezésen.

Joci Bálintnak:

Joci teljesen kiakad, mert csak egy reklámfotóról volt szó, ehelyett címlapra került... Bálint nem veszi komolyan.

Joci a sztármodell!


szerző:
2018.01.01. 10:00
Joci a sztármodell!

Bálintnak sikerült rávennie Jocit egy divatfotózásra, ami nem pont úgy sült el, ahogy tervezték...

Bálintot befenyíti az apósa

Bálint azt hiszi, apósa fel akarja köszönteni őt - annál nagyobb meglepetés érte, amikor kiderült, valójában miért érkezett hozzá...

A fiúk a strandon eresztik ki a fáradt gőzt

Joci, Dávid és Bálint kihasználja az alkalmat, és kicsit kényeztetik magukat - Bálint meg másvalakit is...

Zsófi belefárad Bálint hazugságaiba

Bálint újabb találkozót kér Zsófitól, a jegygyűrűjét viszont egy másik nőnél hagyta, akit szintén odahívott... Nem volt okos megoldás!

Válótársak 3. évad - Egy dolog nem változik

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Válótársak 3. évad - Bálint

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit, aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad - Január 4-től az RTL Klubon!

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Hogyan is kezdődött?


szerző:
2017.12.22. 08:06
Hogyan is kezdődött?

Április 17-én a két régi műsorvezetővel, Stohl Andrással és Alföldi Róberttel indult újra az RTL Klub megújult Reggeli műsora. Miután a volt házigazdák átadták a stafétabotot, Anna és Miki fogadalmat tettek.

Jáksó és Stohl együtt kutatták a leghasonlóbb ikreket

Jáksó László ebben a műsorban, Stohl András oldalán tapasztalta meg először igazán, milyen egy nagy szabású produkció részesének lenni. Igazán tudományos alapokon folyt a kutatás, hogy aztán megtalálhassák a leghasonlóbb ikerpárt. Vajon mi történt azóta a győztesekkel?

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Újabb nagy mesemusical szuper szereposztással

Parádés szereposztással készül az Álomutazó című nagyszabású mesemusical. A gyerekek és felnőttek számára egyaránt tanulságos darabban Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zséda és Radics Gigi is feltűnik majd.

A teljes adást ITT nézheti meg!

2017-ben Alföldi Róbert az ötödik legértékesebb híresség!

A Forbes magazin minden évben listázza a legértékesebb magyar hírességeket. Alföldi idén az ötödik helyen végzett, és bár nagyon örül ennek a helyezésnek, a rendező most a Hegedűs a háztetőn című musicalen dolgozik. A bemutató szeptember 10-én a Papp László Sportarénában lesz látható Stohl András főszereplésével.

5 dolog, amit már biztosan tudunk a Válótársak harmadik évadáról!

Május közepe óta forog az RTL Klub legnépszerűbb dramedy-jének legújabb évada! Az elmúlt hónapokban a Válótársak színészei rengeteg fotót posztoltak a harmadik évad forgatásairól, és néhány információt is elárultak a folytatással kapcsolatban...

Hatalmas döntésre szánta el magát Stohl András!

A Válótársak sztárja élő adásban közölte a nagy lépést! Természetesen mindent megosztott a közönséggel a döntő pillanatban!

Élő adásban tetováltatott Stohl András

A most 50 éves színész, műsorvezető megcsináltatta élete első tetoválását Morning Showban. Persze kellett neki egy kis bátorítás, de szerencsére műsorvezető társai, Pataki Zita és Janklovics Péter a segítségére siettek.

Őrület! A Válótársak szereplői nem viccelnek!

Hála a sorozat Jocijának, azaz Lengyel Tamásnak, mindig kapunk egy-két érdekes infót a közelgő harmadik évadról! Ezúttal pedig olyan dolgot tudtunk meg, amit sosem gondoltunk volna!

Portré - Stohl András


szerző:
2017.07.05. 00:00
VÁLÓTÁRSAK 3. ÉVAD:

Kezdetét vette a nyári szünet, a munkahelyeken pedig elindultak a szabadságolások, de a Válótársak stábja pihenés helyett munkával tölti a forró nyári napokat. Javában zajlik a harmadik évad forgatása, a színészek pedig azt ígérik, hogy akik eddig szerették a sorozatot, azok az új szériában sem fognak csalódni!

Sztárapukákat kérdeztünk, hogy mit gondolnak az apás szülésről

Önök szerint egy apának kötelessége támogatni párját a szülés pillanataiban? Vagy egy férfinak nincs helye a szülőszobán? Sztárapukákat kérdeztünk, hogy mit gondolnak az apás szülésről. Stohl András, és Lukács Miki is elmesélte élményeit, és persze véleményüket sem titkolták a témában. Megtudtuk miért nem lehetett Anna mellett Mikike lányuk születésénél, vagy, hogy Stohl András hogyan élte meg a születés nagy pillanatait.

Miért szeretik a nők a rosszfiúkat?

Jóképű, de megbízhatatlan, felelőtlen nőcsábászok. Miért mászunk bele újabb és újabb kapcsolatokba azokkal a szexi férfiakkal, akiket megváltoztatni nem tudunk, és akik a családalapítás után is pont olyanok maradnak, mint előtte? Ismert nők és az ismert rosszfiú, Stohl András is szinte ugyanazt mondja erről a kérdésről!

Nem adják ingyen! Sztárjaink megdolgoztak a sikerért!

Mi a közös Chris Normanben, Stohl Andrásban, Kustánczi Liában, vagy Lukács Mikiben? Mind a négyen híresek, ismertek. Az ismertséget és a sztárságot azonban - legtöbbször - nem adják ingyen, mind a négyen meghozták a maguk döntéseit, melyek miatt ma itt tarthatnak.

Story Extra 2017-04-24


szerző:
2017.04.24. 16:55

Túl a második napon


szerző:
2017.04.21. 17:25
Túl a második napon

Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András már másodszor vezette a Class Fm reggeli műsorát a rádióban. A Story Extra meglátogatta őket új munkahelyükön korán reggel, ahol az is kiderüt, kellemetlen meglepetésekkel is szembesültek a sztárok.

 

Alföldi meghatódott a régi Reggeli képkockáit látva

Fogadjátok sok szeretettel ezt az összeállítást, amiben a Reggeli legmókásabb, legjobb, és legemlékezetesebb pillanatait gyűjtöttük egy csokorba. A két veterán Reggelis, Alföldi és Stohl kicsit meghatódott a képsorokon, és azon, hogy közel 10 év után újra visszatértek a legendás stúdióba.

Stohl és Alföldi elbúcsúztak, Anna és Mikike fogadalmat tettek!

Alföldi Robi és Stohl András azt kívánták Annának és Mikikének, hogy érezzék jól magukat a Reggeliben, legalább annyira, mint ők évekkel ezelőtt. Az új műsorvezető páros megfogadta, hogy reggeleiket a nézők szolgálatának szentelik, és hogy legalább annyira szórakoztatóak lesznek, mint Stohl Buci

Legközelebb már David Hasselhoff és Kitt vezetik a Reggelit?

Az adj egy ötöst első felvetése az, hogy milyen szürreális műsorvezető párok vezethetnék a megújult Reggelit. Alföldi olyan embereket ültetne össze, akik egymást szapulják, Mikike pedig embereket és tárgyakat ültetne a műsorvezető székbe.
 

Mikike és Anna átvették a stafétát Alföldiéktől

Megérkezett a stúdióba a Reggeli házigazda párosa, Anna és Mikike. Az új műsorvezetők nagyon izgatottak voltak, és amíg beszélgettek, Anna rögtön leellenőrizte Stohl fürjtojásait. Végül együttes erővel befejezték a reggelit, és megkóstolták egyedi alkotásukat.
 

Stohl Buci különleges locsolóverssel készült Annának

Stohl András felsőbb utasításra egyénre szabott locsolóverset mondott Annának, amit a Reggeli házigazdája egy öleléssel hálált meg.

Így fest a Mikivel töltött bárány, és Stohl, a gorilla

Anna és Mikike Húsvét alkalmából megajándékozták Alföldit és Bucit. A két színész akár a gyerekek, úgy estek neki a csomagolásnak, az ízléses ajándékok láttán pedig Robi csak annyit mondott: "ezek rémisztő tárgyak."

Buci és Alföldi főzés közben anekdotáztak

Alföldi és Stohl belekezdtek a reggeli elkészítésébe. Robi szerint Ákos nagyon ravasz volt, ugyanis még az étel savanyítására is gondolt. Amíg Robi alkotott, Buci kommentálta a történéseket, és próbált a maga módján segíteni Alföldinek.

Mennyit keres Alföldi Róbert és Stohl András a Reggeliben?

A két műsorvezető jót nevetett azon a pletykán, hogy akár másfél-két millió forintnyi fizetést is kaphatnak a Reggeliért. Stohl aztán elmondta különleges locsoló versét is: "A Kossuth-téren jártam, nagy tömeget láttam, nem akart oszolni, szabad-e locsolni."

Napi poszt: Alföldi magyarázatot követelt a megkötözött Csonka Andrástól

A nap posztja Csonka András egyik Instagram képe lett, amin a színész megkötözve látható egy asztalon. András ezzel a fotóval és jómagával, a kötözött Csonkával kívánt kellemes ünnepeket követőinek, Stohl és Alföldi pedig felhívták Andrást, és magyarázatot követeltek tőle, miért tette közzé ezt a furcsa fotót.

Embernagyságú hot-dog hozta a jó hírt a stúdióba!

Alföldi és Stohl nagyon meglepődött, mikor egy óriási hot-dog ember bement a stúdióba, és meghozta a jó hírt. Alföldi mindenkit köszöntött a stúdióban, és elárulta, hogy többen meg is könnyezték a műsor indulását. Stohl aztán kinyitotta a hot-dog ajándékát, ami egy tabló volt a Reggeli műsorvezetőiről.

Stohl Andrással és Alföldi Róberttel indult az első Reggeli!

Két régi műsorvezetővel, Stohl Andrással és Alföldi Róberttel indult újra az RTL Klub megújult Reggeli műsora. Stohl és Alföldi sok száz adást csináltak már végig együtt, és nagyon boldogok, hogy húsvéthétfőn ők ébresztik az országot!

Játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha Jézus ma élne?

Valószínűleg nincs még egy annyira titokzatos személy az emberiség történetében, mint a keresztény hit egyik legszentebb alakja, Isten fia, Jézus. Több milliárdan hisznek benne és mégis vannak, akik kételkednek a létezésében, a halálában, a feltámadásában. Ezúttal bizonyítékokat kerestünk. Nyomokat arra, hogy Jézus valóban élt és tanította az embereket. Aztán továbbgondoltuk és feltettünk pár furcsa kérdést is. Mi lenne, ha Jézus éppen ma élne? Mit szólna ehhez a világhoz? Mit tanítana? Mi lenne a foglalkozása?

SZABÓ KIMMEL TAMÁS: Vajon felismernénk Jézust a sok hamis próféta között?

A PASSIO XXI című zenés drámában Szabó Kimmel Tamás úgy akarta megformálni Jézus alakját, hogy abban ne befolyásolja az egyház által kialakított kép. Azt mondja annál, hogy ki hogy néz ki, volt-e szakálla vagy nem, sokkal fontosabb hogy mit mondott és hogyan élt.

Hány évesek a sztárok? Tippelj!

Biztos, hogy te is jártas vagy a hazai celebvilágban, de azt vajon meg tudod saccolni, hogy hány évesek kedvenceid? Lássuk!

Sosem fogjuk elfelejteni – Ezek voltak a ValóVilág legjobb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy összefogja, és felelevenítse a VV-k történetének legjobb pillanatait. A válogatásba természetesen bekerült minden, Stohl András a sírástól át Sebestyén Balázs a nevetésig minden. Igazán jó pillanatokat élhettünk át!

Stohl 50 évesen is fiatalos


szerző:
2017.02.24. 19:10
Stohl 50 évesen is fiatalos

Hatalmas taps és ováció fogadta csütörtök éjszaka a Vígszínházban Bucit, azaz Stohl Andrást 50. születésnapja alkalmából. A kerek évfordulót a Válótársak főszereplője a Szentivánéji álom első előadásával ünnepelte, két főpróba között azonban volt ideje a Fókusznak egy interjúra, amelyben őszintén mesélt érzéseiről, hibáiról, örömeiről és élményeiről.    

50 ÉV: Stohl András életében


szerző:
2017.02.24. 19:05
50 ÉV: Stohl András életében

„Nekem ezt az életet kellett élni!” Stohl András őszintén beszélt a Fókusznak érzéseiről, hibáiról, örömeiről és élményeiről. Beszélt életének vidám és kevésbé jó szakaszairól is, és elmondta a legendás „RTL-es esés” történetét is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való