KERESÉS search-close

Szél Bernadett

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szél Bernadett"

Balhé az MTVA-nál - elutasították a panaszt

Elutasította a Legfőbb Ügyészség az ellenzéki képviselők panaszát, nem indul nyomozás az állami média székházánál decemberben történtek miatt. A döntés indoklásában azt írják, az MTVA biztonsági őrei törvényesen, megalapozottan és arányosan jártak el, amikor kidobták a képviselőket a székházból. Mindezt úgy állapították meg, hogy sem a képviselőket, sem az őröket nem hallgatták meg. Szél Bernadett azt közölte: pótmagánvádas eljárást indítanak.

Újra ellenzéki politikusok mentek be az MTVA-ba

Megint az állami média épületében töltötte az éjszakát két országgyűlési képviselő. Szél Bernadett és Hadházy Ákos, némi trükkel jutott be az MTVA székházába, hogy beszélhessen a vezérigazgatóval. A találkozó végül létrejött, de annak eredményével elégedetlenek a politikusok.

Ismét bejutott az MTVA székházába Hadházy Ákos és Szél Bernadett

Ismét bejutott az állami tévé épületébe Szél Bernadett és Hadházy Ákos. Sőt ezúttal az MTVA vezérigazgatójával is sikerült találkoznia a két független képviselőnek, akik társadalmi célú hírdetést akartak leadni az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról.

A világsajtó is foglalkozik az állami tévénél történtekkel

Több helyen is bemutatták a videót, amin Hadházy Ákost és Szél Bernadattet erőszakkal vitték ki a székházból.

Képviselőket lökdöstek ki az MTVA-ból

Reggel fegyveres biztonsági őrök vitték ki az állami tévé székházából Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselőt. A földön rángatták, majd kezénél, lábánál fogva vitték. A politikus segítségére siető, szintén parlamenti képviselő Szél Bernadettet kilökték az épületből. Erről több felvétel is készült. Az ellenzéki politikusok szerint mentelmi joguk miatt nem nyúlhattak volna hozzájuk, ezért feljelentést tettek.

KIDOBOTT KÉPVISELŐK: kameránk ott volt az MTVA bejáratánál

Az RTL kamerája az MTVA bejáratánál rögzítette az eseményeket, amikor Hadházy Ákost és Szél Bernadettet „kitessékelték”.

DURVA JELENETEK: Ez történt az MTVA-nál

Ellenzéki képviselők akarták beolvasni az állami média székházában a túlóratörvény elleni tüntetők követeléseit. Többen közülük bejutottak az épületbe, de a stúdióba nem mehettek be. Végül biztonsági őrök cipelték ki Hadházy Ákost az MTVA székházból, majd az utána igyekvő Szél Bernadettet is kilökdösték. Mindezt Szél élőben közvetítette a Facebook-oldalán.

ÍGY JUTOTTUNK BE: elmesélik a képviselők

Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes és Bősz Anett is elmesélte élő videóban, hogy hogyan jutottak be reggel az MTVA épületébe.

A STÚDIÓ AJTÓ ELŐTT: várakozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos

Hadházy Ákos és Szél Bernadett reggel a Facebookon élőben jelentkezett az MTVA épületéből. Arra vártak, hogy bevihessék petíciójukat a stúdióba.

ÍGY DOBTÁK KI: Hadházy Ákost az MTV szákházból

Kidobták Hadházy Ákost a biztonsági őrök az MTVA székházából, majd az utána igyekvő Szél Bernadettet is kilökdösték. Tizenhárom ellenzéki képviselő, köztük két EP-képviselő várta az állami média székházában, hogy beolvashassák a túlóratörvény elleni tüntetők követeléseit. Tegnap éjjel engedték be őket az épületbe, miután tüntető tömeg vonult az MTVA székházához. Fegyveres és fegyvertelen biztonsági őrök állták el a képviselők elől a tévé stúdiójának ajtaját, és az emeletre vezető lépcsőket. Hadházy Ákos megpróbált a korláton felmászni, ekkor teperték le a biztonsági őrök.

Tüntetés: Független országgyűlési képviselők bejutottak az MTVA székházba

Tüntető tömeg van az állami média székháza előtt. A demonstráció délután kezdődött, eredetileg a rabszolgatörvénynek nevezett jogszabály elfogadása és a különbíróságok felállítása miatt tiltakoztak. A Hősök teréről először a Kossuth térre, majd az MTVA óbudai székházához vonultak. Ott a Momentum elnöke és független országgyűlési képviselők szóltak a tömeghez.

LMP: lemondás lemondás hátán

Nem kéri vissza Szél Bernadett listás mandátumát az LMP, de a párt vezetése meglepődött a volt társelnök döntésén - ezt mondta az RTL Híradónak Keresztes László Lóránt társelnök. Szél Bernadett pedig arról beszélt, azért lépett ki, mert szerinte nincs itt az ideje annak, amit korábban Ungár Péter írt, vagyis, hogy a Fidesszel bizonyos kérdésekben együttműködjön a párt.

Szél Bernadett kilépett az LMP-ből

Kilépett az LMP-ből és a párt parlamenti frakcióját is otthagyja Szél Bernadett, a párt egykori társelnöke. A politikus szerint függetlenül, kompromisszumok nélkül akar harcolni a kormány politikája ellen. Nem egyedül távozik, Szabó Szabolcs szintén otthagyja az LMP képviselőcsoportját. A bejelentés után az LMP politikusainak többsége elérhetetlenné vált, kivéve Ungár Pétert, aki az RTL Híradónak azt mondta, a kilépések azt mutatják, a párt központosítására van szükség.

Képviselő marad Szél Bernadett

Nem tudta megvédeni azokat, akik vele dolgoztak - ezzel indokolta Szél Bernadett lemondását az ATV-nek adott interjújában. A párt korábbi titkára, Sallai R. Benedek közben arról írt facebook posztot, hogy az LMP végső stádiumban van, és a politika szemétdombja felé tart. Az LMP szóvivője szerint azonban szó sincs a párt összeomlásáról.

Lemondott Szél Bernadett

Minden pártbéli tisztségéről lemondott Szél Bernadett, az LMP társelnöke és frakcióvezetője - értesült a borsod24.com internetes oldal. Ő volt a párt miniszterelnök-jelöltje a választásokon. A politikus azután döntött így, hogy az LMP fegyelmi bizottsága korábban három évre eltiltotta minden vezető tisztségtől, amiért a választások előtt felhatalmazás nélkül tárgyalt a többi ellenzéki párttal az esetleges visszalépésekről.

 

LMP: új vezetés – új irány?

Beszéljünk az LMP-ről, amely a Jobbikkal egyike annak a két pártnak, amelyben a legnagyobb nyilvános felfordulás követte a választásokat. Személyi ügyek, fegyelmi ügyek, kizárás, eltiltás, új elnökség, amelynek tagjai között az országgyűlési frakció nem képviselteti magát – és a közvélemény érdeklődő részének egyáltalán nem világos, mit akar az LMP 2018 őszétől.

LMP: kizárás és eltiltás


szerző:
2018.05.26. 18:32
LMP: kizárás és eltiltás

Nem szórakoztatja tovább az embereket az LMP a belső ügyeivel - így fogalmazott a párt kétnapos tisztújító kongresszusa előtt Ungár Péter országgyűlési képviselő. Az elmúlt napokban sorra büntették a párt politikusait, például azért mert a választás előtt egyeztettek az ellenzéki pártokkal. Az LMP társelnöke maradt Szél Bernadett, a másik társelnökké pedig Keresztes Lászlót választották.

 

Bojkott után megszavazták

Minden fideszes képviselő megszavazta, hogy Szél Bernadett újra tagja legyen a Nemzetbiztonsági Bizottságnak. A választások miatt még miatta bojkottálták hónapokig a bizottság ülését. Németh Szilárd még januárban közölte, hogy Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

 

Szél Bernadett volt Baló György vendége

Mostanában mintha majdnem minden az LMP-ről szólna a napi politikában: a baloldal szerint a Fidesz-kétharmad okozója, tényszerűen az ellenzék brutális vereségének részese, ugyanakkor a választások egyik nyertese a jövőre 10 éves Lehet Más a Politika, az LMP. Amelynek nincs elnöke, két társelnöke közül az egyik lemondott, a másik, aki 3 hete még miniszterelnökjelölt volt, Szél Bernadett.

Az egyéni mandátumok sorsáról

Mi fog történni, ha egy Fidesz-KDNP-es jelölt úgy nyer, hogy a következő kettő mögötte simán megverné, ha egyikük lenne csak jelölt?

Mi lesz Paks 2-vel?


szerző:
2018.04.05. 23:40
Mi lesz Paks 2-vel?

Felülvizsálat, kilépés a szerződésből? Mi a tervük az ellenzéki pártoknak Paks 2-vel?

Bíztatják-e a szavazóikat arra, hogy egy másik párt jelöltjére átszavazzanak?

Bíztatják-e a választóikat arra, hogy esetlegesen átszavazzanak egy másik párt esélyesebbnek tartott jelöltjére?

Koalíció a Fidesszel? Igen vagy nem?

Ha a Fidesz úgy nyeri meg a választást, hogy koalíciós partnerre lesz szüksége a kormányzáshoz. Mi lenne a pártok válasza?

Választási forgatókönyvek: mi történik, ha a Fidesz nyer?

Vona Gábor lemondana, Szél Bernadett a kongresszus döntésére bízná a jövőjét, Karácsony Gergelynek nincs B terve, egyelőre az A-ra készül.

Szél Bernadett: „Olyan kormányra van szükségünk, ami nem bedarál minket, hanem partnerként kezel”

Összesen 19 választási vitát szerveztünk, a kormánypártok egyiket sem vállalták, de azért így is sok mindent megtudtunk az országról és az ellenzéki pártok terveiről. Ez a huszadik vita. Miért szavazzunk az adott pártra, mit várhatunk tőle?

Az LMP nem egyeztet tovább

Egyelőre nem egyeztet tovább az ellenzéki összefogásról az LMP. Szél Bernadett, a párt miniszterelnök-jelöltje ezt azzal indokolta, hogy sem a Jobbikkal, sem a többi baloldali párttal nem sikerült megállapodni. Vona Gábor Jobbik elnök szerint az LMP-vel akár koalíciót is kötnének, az MSZP-vel és a DK-val azonban még a választási kampányban sem akarnak összefogni. 

Oktatási vita: Miért nem írta alá a Jobbik az oktatási minimumot?

Szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni a Független Diákparlament hétfő esti oktatási vitáján. Mindenki arra volt kíváncsi, hogy a jelenlegi parlamenti pártok miniszterelnök-jelöltjei valóban válaszolnak-e a diákok kérdéseire. Karácsony Gergely, Szél Bernadett és Vona Gábor vállalta a vitát.

Nőnapoztak a politikusok


szerző:
2018.03.08. 18:29
Nőnapoztak a politikusok

Orbán Viktor az Országház éttermének dolgozóit, Karácsony Gergely járókelőket köszöntött virágokkal. A miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta, hogy a nők megérdemlik a tiszteletet.

RTLII Híradó 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 21:30
Szél Bernadett: Ott leszek az ülésen!

Szél Bernadett azt mondja, mindenképp ott lesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, hiába mondta azt hétfőn Németh Szilárd, hogy nem vehet részt rajta. Ugyanis nincs olyan jogszabály, ami alapján egy ellenzéki képviselőt a Fidesz megakadályozhat a munkájában.

 

Hadházy: kevesebb lehet a válasz

Hiába kért, nem kapott hivatalos nyilvántartást a beérkezett nemzeti konzultációs ívekről Szél Bernadett és Hadházy Ákos. Miután csütörtökön betekinthettek az ívek feldolgozásának folyamatába, azt mondták: semmi sem támasztja alá a kormány kijelentését, amely szerint már 1,7 millióan visszaküldték az íveket. A Fidesz és a kormány szerint viszont minden szabályos, az LMP csak hitelteleníteni akarja a konzultációt.

Lehetséges út az ellenzéki összefogás?

Ellenzéki összefogás? Ki kivel, ki kivel nem? 3 ellenzéki pártvezetőt kérdezett Baló György a Magyarul Balóval legutóbbi adásában.

LMP: Szél miniszterelnök-jelölt

Szél Bernadettet választotta miniszterelnök-jelöltnek az LMP elnöksége. A döntést formálisan még a párt kongresszusának is jóvá kell hagynia a hónap végén, de ha ők is elfogadják, az LMP társelnöke lehet az első női miniszterelnök-jelölt Magyarországon. Szél Bernadett a Híradónak azt mondta: legfontosabb feladatának a bérek emelését, és a korrupció visszaszorítását tartja.

Szél Bernadett: Orbán olyan, mint Dagobert bácsi

Brüsszel a terroristák oldalára állt, Soros György maffiaszerű hálózatot működtet, a kormány magyar Magyarországot és európai Európát akar - egyebek mellett erről beszélt az Országgyűlésben Orbán Viktor. A miniszterelnök a nemzeti konzultáció eddigi eredményeit értékelve arra jutott: a magyarok nem akarják, hogy az Európai Unió beleszóljon a bevándorlás- vagy az adópolitikába. Az ellenzéki felszólalók az egészségügy rossz helyzetére és a korrupcióra hívták fel Orbán Viktor figyelmét.

Pártok közötti beszélgetés: ki, kit támogat?

Volner János a Jobbik frakcióvezetője azt állítja, hogy különböző MSZP és Fidesz közeli oligarcháknak közös vállalkozásuk, állami beruházásuk volt. Azért nem számoltatták el őket, mert ugyanabban a hajóban ültek. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője erre azt a választ adta, hogy Simicska Lajos pedig a Jobbik támogatója. Volner ezután hozzátette, hogy szerinte Simicskának közös cége van Puch Lászlóval, volt MSZP-s pénztárnokkal. Most akkor, ki kit támogat?

Mivel akarnak választást nyerni?

A kérdés ma este: mire vevők a választók? Ki-ki hogyan akarja megszólítani a választókat, mivel akar egy-egy ellenzéki párt egyedül vagy más pártokkal együttműködve választást nyerni jövőre. Szél Bernadett az LMP társelnöke, Volner János a Jobbik frakcióvezetője és Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője. 

KÁVÉZTAK: Bayer Zsolt és Szél Bernadett csörtéje

Egy asztalhoz ültek a TASZ képviselői, Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Bayer Zsolt újságíró, hogy „viszonylag nyugodt” körülmények között rendezzék vitáikat…

Magyarul Balóval 15-03-05

Magyarul Balóval: Egy magyar bíróság elnapol egy tárgyalást. Tárgy: a Paks II atomerőmű szerződéseinek nyilvánossága. Történetesen másnap az Országgyűlés 30 évre titkosítja ezeket a szerződéseket. Ezzel a jogi út bezárul. Vagy mégsem? – kérdezzük a sokadik Paks-perét indító Szél Bernadettet és Ligeti Miklós szakjogászt.

Terítéken a Paks II-ügy

Egy magyar bíróság elnapol egy tárgyalást. Tárgy: a Paks II atomerőmű szerződéseinek nyilvánossága. Történetesen másnap az országgyűlés 30 évre titkosítja ezeket a szerződéseket. Ezzel a jogi út bezárul. Vagy mégsem? – kérdezzük a sokadik Paks-perét indító Szél Bernadettet és Ligeti Miklós szakjogászt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való