KERESÉS search-close

Szíjjártó Péter

56 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szíjjártó Péter"

Szijjártó elismerte: magyar diplomaták kísérték Budapestre Gruevszkit

Elismerte a külügyminiszter, hogy magyar diplomaták kísérték három balkáni országon keresztül Budapestre a börtön elől menekülő volt macedón miniszterelnököt. Szijjártó Péter szerint azonban ennek nincs semmi jelentősége, mert a diplomaták semmilyen bűncselekményben nem vettek részt, Nikola Gruevszki a jogszabályoknak megfelelően, törvényesen jutott Albániából Magyarországra.

„Nem” a gazdasági bevándorlókra

Szijjártó Péter szerint a terrorizmus kockázatát vállalja fel az az ország, amelyik beengedi a bevándorlókat. A külgazdasági és külügyminiszter a tegnapi, franciaországi, 5 áldozatot követelő terrortámadás után beszélt arról, hogy a bevándorlás és a terrorizmus között szoros összefüggés van. Ezért - mint mondta - Magyarország továbbra sem enged be gazdasági bevándorlókat.

Magyarország kimaradhat az uniós konzultációból

Magyarország az egyetlen, amely kimaradna az Európa jövőjéről szóló konzultációból. A felmérést a francia elnök kezdeményezte. Szerinte nem is meglepő, hogy Magyarország kimarad. Emmanuel Macron kijelentése derültséget okozott az uniós csúcs utáni brüsszeli tájékoztatóján…

2 milliárdos munka Kuna cégének

Szijjártó Péter barátjának cége végzi a budapesti vizes vb rendezvényszervezési feladatait, nettó 2 milliárd forintért. Kuna Tibor cége eddig is több tucat állami közbeszerzést nyert el több milliárd forint értékben. A világbajnokság szervezői több mint félmilliárd forintért vásárolnak bútorokat egy olyan cégtől, amely tavaly novemberig nem is foglalkozott ilyen feladattal. Az MSZP mindezt közönséges lopásnak tartja. A szervezők nem reagáltak megkeresésünkre.

Valótlanságnak tartják a kormány állítását

Valótlanságok közlésével vádolja a magyar kormányt több európai ország egy kampányfüzetben megjelent állítás miatt. A brit, a svéd, a francia és a német nagykövetség is kifogásolta, hogy az októberi népszavazás tájékoztatójában azt állítják, több európai városban is olyan úgynevezett no go zónák vannak, ahol a rendőrség nem tudja fenntartani a rendet. Szijjártó Péter a BBC-ben is magyarázkodni kényszerült az ügyben, de a kormány kitart állítása mellett. Az MSZP szerint már semmilyen tekintélye nincs a magyar diplomáciának.

Külföldieknek is juthat állami föld

Szijjártó Péter futsal csapatát is támogatja az a holland cég, aminek ügyvezetője és a tulajdonos felesége több száz hektár állami földet vásárolt meg a Pest megyei Bugyi környékén, erről az Átlátszó.hu írt. Az MSZP szerint a Fidesz a baráti körének játssza át az állami földeket. A kormány nem reagált megkeresésünkre.

Futsal-meccsen gyűjtöttek aláírást

Szijjártó Péter futsalcsapatának mérkőzésén gyűjtött aláírásokat a Fidesz – írta meg a VS.hu. Még a hangosbemondón is arra buzdították a nézőket, hogy írják alá a kötelező menekültkvóta elleni tiltakozást, pedig az MLSZ rendezvényein tilos a politizálás.

Szijjártóék meccsét adja az állami tévé

Élőben közvetíti az állami televízió sportcsatornája Szijjártó Péter futsal csapatának mérkőzését - ezt a comment.com vette észre. A külügyminiszter másodosztályú teremfoci csapata a Piliscsaba együttesével játszik majd. Ezt élőben adja az állami sportcsatorna, miközben az MLSZ döntése miatt a nagypályás NB1-es focimeccsek közül fordulónként csak kettőt láthatnak a tv nézők. Az MTVA szerint Szijjártó Péter személyének semmi köze nincs ahhoz, hogy épp ennek a csapatnak a meccsét tűzték műsorra.

Havi 14 millióért adnak tanácsot a külügynek

Kétszer annyi tanácsadó dolgozik a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, mint egy évvel ezelőtt. A korábbi 9 helyett ma már 18 tanácsadó dolgozik a minisztériumban, ők havi 14 millió forintot keresnek. Szijjártó Péter szerint több ugyan a tanácsadó, de a minisztériumban dolgozók létszáma és a bérköltség is 10 százalékkal csökkent, amióta ő a külügyminiszter.

Kukába dobta a márkás zakót Szijjártó

A kukában találta meg valaki Szijjártó Péter méregdrága luxuszakóját a lakása előtt. Erről egy fényképet is küldött az Indexnek. A márkás darabba bele van hímezve a külügyminiszter neve. Egy ilyen zakó akár egymillió forintba is kerülhet. A minisztérium szerint a ruhadarabot akkor dobták ki, amikor Szijjártó Péter beköltözött dunakeszi házába. Ez az ingatlan, amit 167 millió forintért vett, állítása szerint családi összefogásból.

A külügyminiszter barátja, akihez dőlnek az állami megbízások

Kuna Tibor, ha úgy vesszük, lehetne ma Magyarországon a sikeres vállalkozó mintaképe. Néhány éves cégei egyre több megbízást kapnak, egyre növekednek és egyre több bevételt termelnek. Kuna Tibor a politikából indult, mindig a Fidesz környékén mozgott, és jóbarátja Szijjártó Péter külügyminiszternek, akit a Fidelitasból ismer. Kuna cégei igen jól szerepelnek az állami megbízások és közbeszerzések között, ezekből már milliárdokat keresett. És Kuna Tibor arról is mesélt, hogyan élte meg, amikor háború robbant ki Orbán Viktor és Simicska Lajos között.

Újabb pengeváltás a horvát miniszterelnök és a magyar külügyminiszter között

Szijjártó Péter visszautasította Zoran Milanovićnak azt az állítását, hogy a horvát határon felállított kerítés a 21. század legnagyobb gyalázata és szégyene. Szijjártó szerint Milanovics azért ideges, mert Horvátország elbukott az első schengeni próbán. Eközben a horvát köztársasági elnök a Visegrádi négyek államfői találkozóján, Balatonfüreden azt mondta: meg kell védeni az európai határokat.

Mégis kampányol az ország az autógyárért

Mégis kampányol a magyar kormány azért, hogy gyárat nyisson nálunk az elektromos autókat gyártó amerikai Tesla. A Külügyminisztérium vasárnap még azt mondta, nem tárgyaltak a gyárral, most viszont már ennek ellenkezőjét állította Szijjártó Péter miniszter. A Tesla üzemre a szlovákok is pályáznak, ők már tavaly megkeresték az amerikaiakat.

Állítása szerint Istentől kapta a pénzt

Istennek köszönheti a befolyását, ezt mondta az állami cégek reklámköltéseinek egy részét elnyerő Young and Partners tulajdonosa egy gyülekezet rendezvényén még szeptemberben, erről a 444.hu írt. Kuna Tibor, akit Szijjártó Péter a barátjának nevezett, arról beszélt, a hatalmat és a pénzt Istentől kapta, azért, hogy ezzel Istent szolgálja. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány már ott tart, hogy a korrupciós ügyeik miatt Istennel takaróznak.

Most a románoknak szólt be Szijjártó

„Magyarország egy több mint ezer éves állam, amely megvédi magát és Európát is, ha tetszik a román külügyminiszternek, ha nem.” - reagált a magyar külügyminiszter román kollégájának szombati kijelentéseire, miszerint a határok lezárása a magyar kormány részéről „autista és elfogadhatatlan cselekedet”.

Szijjártó: Szemenszedett hazugság

Szemenszedett hazugság - ezt mondta Szijjártó Péter magyar külügyminiszter arra, hogy a horvát kormány pénteken azt állította: megállapodtak Magyarországgal a Szerbiából érkező menekültek átadásáról. Szijjártó szerint a történtek azt mutatják, hogy Horvátország lényegében felmondta az együttműködést az Unióval.

Előzetes: „Szemenszedett hazugság”

Ezt mondta Szijjártó Péter magyar külügyminiszter arra, hogy a horvát kormány pénteken azt állította: megállapodtak Magyarországgal a Szerbiából érkező menekültek átadásáról. Szijjártó szerint a történtek azt mutatják, hogy Horvátország lényegében felmondta az együttműködést az Unióval.

Már készülnek a kerítés továbbépítésére

Kedden döntött róla a kormány, és már el is kezdték előkészíteni a kerítés építését a magyar-román határszakaszon. Szijjártó Péter külügyminiszter Híradónknak azt mondta: ha szükséges, az összes schengeni határon, Ukrajnától Horvátországig megépítik a kerítést. Közben egyre több uniós ország vezetője kritizálja a magyar kormány menekültügyi lépéseit.
 

Szijjártó kommentálta Németország döntését

A külügyminiszter leszögezte, Magyarország megérti Németország döntését, és szolidáris az országgal. Fontos döntésnek tartják a határellenőrzést, de szerintük ez csak az első lépés. A magyar kormány szerint meg kell teremteni annak a kereteit, hogy az unió képes legyen Görögországban megvédeni Európa határait.
 

„Nem most kell a kvótákról beszélni”

Le kell zárni Európa határait, ám a magyar állam még nem képes erre. Ezt mondta a miniszterelnök a külképviseletek vezetői előtt. Orbán Viktor szerint egy arra alkalmasabb pillanatban lehet beszélni a befogadott menekültek kvóta szerinti elosztásáról, de egyelőre a határokat kellene megvédeni. Híradónknak nyilatkozott a külügyminiszter, aki szerint a külföldi bírálatok ellenére Magyarország befogadja a menekülteket, csak a kormány nem beszél erről.

Megvan, kik költhetik el a 25 milliárdot

Három médiaügynökségen keresztül költ 25 milliárd forint állami pénzt a Nemzeti Kommunikációs Ügynökség. Az egyik vállalkozás Rogán Antal szomszédjának a cége, a másik Szijjártó Péter barátjáé, a harmadik pedig még a szocialista kormányok alatt nyert milliárdos közbeszerzéseket.

Más határszakon is épülhet kerítés

Akár más határszakaszokon is kerítést húzhat fel a kormány, ezt jelentette be szerdán a külügyminiszter. Szíjjártó Péter szerint eldőlt, hogy a szerbiai oldalra tervezett kerítést az állam építi. Csak az anyagköltség 6 és fél milliárd forint lesz. Közben Szeged környékén nagy erőkkel razziáztak a rendőrök. Csak szerdán majdnem 700 illegális határátlépőt tartóztattak fel, köztük sok kisgyereket.

Vagyonosodási vizsgálat Szijjártó és Habony ellen?

Vizsgálódik az adóhatóság Szijjártó Péterrel és Habony Árpáddal szemben. A külügyminiszter ellen a DK, a miniszterelnök tanácsadója ellen pedig az Együtt kezdeményezett vagyonosodási eljárást. Szijjártó Péter nem tud vizsgálatról. A Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig nem kommentálta a NAV intézkedését. Az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem árul el részleteket, így nem lehet tudni, hogy pontosan milyen eljárást indítottak.

Vizsgálódik a NAV Habony és Szijjártó ellen

Vizsgálódik az adóhatóság Szijjártó Péterrel és Habony Árpáddal szemben. A külügyminiszter ellen a DK, a miniszterelnök tanácsadója ellen pedig az Együtt kezdeményezett vagyonosodási eljárást. Szijjártó Péter nem tud vizsgálatról. A miniszterelnökséget vezető miniszter pedig nem kommentálta a NAV intézkedését. Az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem árul el részleteket.

A korrupció ellen tüntettek több városban is

Kormányellenes tüntetést tartottak délután az ország több településén. A civilek által szervezett demonstráción, amit ellenzéki pártok is támogattak, a "kormányzati szinten jelentkező korrupció ellen" tüntettek. A szervezők között volt az Együtt is. A párt képviselői Orbán Viktor felcsúti és Szijjártó Péter külügyminiszter dunakeszi háza előtt is tüntettek. A Fidesz szerint éppen azok szerveztek a megmozdulást, akik korábban "szétlopták" a nemzeti vagyont.

A korrupció ellen tüntettek

Kormányellenes tüntetést tartottak délután az ország több településén. A civilek által szervezett demonstráción, amit ellenzéki pártok is támogattak, a "kormányzati szinten jelentkező korrupció ellen" tüntettek. A szervezők között volt az Együtt is. A párt képviselői Orbán Viktor felcsúti és Szijjártó Péter külügyminiszter dunakeszi háza előtt is tüntettek. A Fidesz szerint éppen azok szerveztek a megmozdulást, akik korábban "szétlopták" a nemzeti vagyont.

Diplomata-útlevele is volt Tarsolynak

Nem csak parlamenti belépője, diplomata útlevele is volt Tarsoly Csabának. Ráadásul mindezt Szijjártó Péter hagyta jóvá. Ezt pénteken maga a külügyminiszter ismerte el. Azt mondja, erre azért volt szükség, mert a Quaestor vezér sokat tárgyalt a kormánnyal a moszkvai magyar kereskedőház működtetéséről.

Szijjártó adott diplomata-útlevelet Tarsolynak

Nem csak parlamenti belépője, diplomata útlevele is volt Tarsoly Csabának. Ráadásul mindezt Szijjártó Péter hagyta jóvá. Ezt pénteken maga a külügyminiszter ismerte el. Azt mondja, erre azért volt szükség, mert a Quaestor vezér sokat tárgyalt a kormánnyal a moszkvai magyar kereskedőház működtetéséről.

Szijjártó: minden eszköz meglesz a védelemhez

Egyelőre nem tudni, mennyi plusz pénzt kapnak a Nemzetbiztonsági Szolgálatok, és a Terrorelhárítási Központ, a fokozódó terrorfenyegetettség elhárítására. A többletpénzre amiatt lesz szükség, mert a külügyminiszter szerint nőhet a fenyegetettség, ha az ország katonákat küld az Iszlám Állam elleni akció támogatására. A DK és az MSZP további információkat várnak a kormánytól, és utána döntik el, hogy támogatják-e a missziót.

Változhat az ország terrorfenyegetettsége

A külügyminiszter szerint azonban, ha a TEK és a honvédség több pénzt kap, kezelni tudja majd a helyzetet. A Fidesz támogatja, hogy Magyarország kiképző és őrző-védő erőket küldjön Irakba. A Jobbik csak humanitárius akcióba egyezne bele, a baloldali ellenzék több pártja még nem döntött.

Tüntetnek Wilhelm Fruzsináért Budapesten

A Svédországban élő értelmi fogyatékos magyar lányt nagynénje szerint bármikor kitoloncolhatják. Ruff Ágnes könnyekkel küszködve mesélt Híradónknak. Azt mondta, Fruzsina nem is fogja fel, hogy elszakíthatják tőle, annyira kapaszkodik belé. Szijjártó Péter külügyminiszter úgy fogalmazott, a svéd migrációs hivatal pénzügyi kérdésként tekint Fruzsina ügyére, amire pénzügyi választ kell adni.

Mi lenne a politikussal szülői segítség nélkül?

Szijjártó Péter, Rogán Antal, Lázár János, Zsiga Marcell és Varga Mihály is azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a családjuk segít, hogy házat vásárolhassanak.

Semmi jót nem várhatnak a Quaestor ügyfelei?

Futballcsapata, szállodái és utazási irodája is van a Quaestor csoport elnökének. Tarsoly Csaba, aki a 100 leggazdagabb magyar egyike, emellett rendszeresen mutatkozott Szijjártó Péter külügyminiszterrel, akinek a közreműködésével nyitott a Quaestor Moszkvában és Isztambulban kereskedőházat, valamint az orosz fővárosban vízumközpontot is.

RTL II: Az ISIS elleni katonai misszióról tárgyaltak

Az MSZP, az Együtt, vagy a DK szavazatán múlhat, hogy meglesz-e a 2/3-os többség az Iszlám Állam elleni magyar misszióhoz. A külügyminiszter kedden egyeztetésre hívta a parlamenti pártokat, de a három párt közül egyik sem jelent meg az egyeztetésen. Szijjártó Péter szerint az ISIS a nyugati értékrend ellen indított támadást, aminek Magyarország is része, ezért részt kell venni a misszióban.

Megoldódhat a fogyatékos lány ügye

Háromszor utasították ki Svédországból, most mégis úgy tűnik, hogy talán van megoldás arra, hogy ott maradhasson nagynéjével. Wilhelm Fruzsina történetét szerdán mutattuk be Híradónkban. Szijjártó Péter külügyminiszter akkor úgy nyilatkozott, kérni fogja Svédországot, hogy méltányosan járjanak el az ügyben.

Afrika felé nyitna a kormány


szerző:
2015.03.06. 18:40
Afrika felé nyitna a kormány

Kelet-Európa és Ázsia után Afrika és Dél-Amerika felé fordul a kormány. A keleti után a déli nyitás politikáját hirdette meg Szijjártó Péter külügyminiszter. Több nagykövetséget és kereskedőházat nyit Magyarország egy éven belül olyan országokban, mint Etiópia, Ecuador vagy Ghána. Az LMP szerint egyszer volt próbálkozás chilei cseresznyével, de az sem hozott sok sikert.

Putyin-látogatás: kockázatok?

Kedden néhány órára Budapestre jön az orosz elnök. Ez alkalomból Szijjártó Péter külügyminiszterrel készítettünk interjút, aki azt mondta, 20 milliárd köbméter gázt nem használtunk fel az elmúlt 20 évben, s a magyar-orosz  tárgyalások egyik tétje, hogy ezt a fel nem használt gázt Magyarországnak ki kell-e fizetnie, vagy, ahogyan azt mi szeretnénk, ezt a következő években használhassuk fel és fizethessük ki. A tárgyalások egyik tétje tehát 20 milliárd köbméter gáz, amelynek ára 1200 és 2000 milliárd forint között van.

Miről tárgyalhat Orbán Viktor és Putyin?

Utoljára 8 hónapja fogadták az orosz elnököt egy uniós tagországban. Holnap Budapestre jön. Melyik fél mit nyerhet? A témák: gázüzlet, talán Paks II., talán Ukrajna és a tűzszünet, ki tudja, még mi. Szijjártó Péter miniszter tudja? Interjú. ÉS: A Nézőpont Intézet egy friss kutatása szerint a TV híradókat az ellenzék uralja. Valóban? Vita.

A focicsapat, ahonnan egyenes út vezet a külügybe

Talán nincs Magyarországon még egy ilyen szintű focicsapat, amelynél ekkora nyilvánosságot kapott volna a játékosok karrierje. Mármint nem a focista-karrierje, hanem a külügyes. A Dunakeszi csapatról beszélünk, amelynek Szíjjártó Péter jelenlegi külügyminiszter volt a kapitánya, és amelynek a játékosai, hogy-hogy nem, sorra tűntek fel a külügyben vagy külügyi háttérintézményekben. Vajon mi ennek a csapatnak a titka? Szondi Vanda riportja.
 

Szijjártó nem tudja, kinek dolgozik Habony

Szijjártó Péter nem tudja, kinek dolgozik és kiknek ad tanácsot Habony Árpád, de ő maga is többször beszélgetett vele korábban, politikai témákról is. A külgazdasági és külügyminiszter a 444-nek adott interjújában azt is mondta, mivel Habony Árpád sosem tartozott olyan szervezeti egységhez, amit ő vezetett, ezért nem is érdeklődött a tanácsadóról.

A nagykövetek felét lecserélték

Csak pénteken 16 új diplomatát neveztek ki. Nemcsak a külképviseleteken, hanem a minisztériumban is vannak változások. 220 embert küldenek el, miközben Szijjártó Péter futsalos csapattársai közül többen munkát kaptak. A Párbeszéd Magyarországért szerint felkészületlen, tapasztalatlan, alkalmatlan emberekkel töltötte fel a külügyminisztériumot Szijjártó.

Jól élnek, de nem urizálnak


szerző:
2014.12.10. 18:15
Jól élnek, de nem urizálnak

Így védte meg Lázár Jánost, Kósa Lajost és Szijjártó Pétert a miniszterelnök, amikor a Blikk olvasói kérdezhették telefonon és e-mailben. Orbán szerint a Fidesz vezetői nem korruptak.

Szijjártó: Nem tudtunk az oroszok tervéről

A magyar kormány nem tudott arról, hogy az orosz elnök a Déli Áramlat gázvezeték építésének leállítását tervezi. Erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt hétfőn a Parlamentben.
 

Eddig a mosdókat ellenőrizte, most ő lett a külügyi protokoll feje

Újabb futballos barátját foglalkoztatja az általa vezetett minisztériumban Szijjártó Péter. Andréka Domonkos protokollfőnökként dolgozik a külügyminisztériumban, de csak munkaszerződéssel, mert a diplomáját nem fogadják el felsőfokú végzettségként.
 

Kvázi kabinetfőnök Szijjártó csapattársa

Havi bruttó 885 ezer forintért dolgozik Szijjártó Péter futballos csapattársa a Külügyminisztériumnál. Benkő Szilárdot kormánykörökben és több dokumentumban is kabinetfőnökként említik, ám ezt a posztot a törvény szerint nem töltheti be, mert nincs felsőfokú végzettsége.
 

A Szijjártó család vagyonának nyomában

Széleskörű családi összefogás a 167 milliós házhoz – ezzel magyarázta Szijjártó Péter frissen kinevezett külügyminiszter, hogyan tudott megvásárolni körülbelül másfél hónappal ezelőtt egy 334 négyzetméteres, úszómedencés családi házat Dunakeszin. A fiatal politikus azt mondta, hogy szülei egy élet kőkemény munkájával kerestek annyi pénzt, amely a család számára generációkon keresztül biztosítja a megélhetést. Szijjártó Péter édesapja vasútépítéssel foglalkozott, és cége sikeres volt a külügyminiszter szerint. De ez a cég szereplője volt egy jelentős kartellügynek is. A család vagyonnövekedését Velti László és Vorák Anita térképezte fel.
 

Házon kívül 14-11-12


szerző:
2014.11.12. 23:40
Házon kívül 14-11-12

Házon kívül: Családi összefogás - A Szijjártó család vagyonának nyomában. Adóemelések - Drágább lesz jövőre a bevásárlás, a kispénzűek járhatnak rosszabbul. Jótevő - A postás, aki direkt a legszegényebbek közé kérte magát.

Szijjártó: Nem szégyellem magam


szerző:
2014.09.30. 18:30
Szijjártó: Nem szégyellem magam

Nem hajlandó szégyellni magát azért, mert a szülei biztosították a családnak a biztos anyagi hátteret - ezt mondta a nemrég kinevezett külügyminiszter a 444.hu riporterének. Az RTL Híradó egy hete számolt be arról, hogy Szijjártó Péter 167 millió forintért vásárolt új házat Dunakeszin.
 

Szijjártó rosszul emlékezett


szerző:
2014.09.26. 18:35
Szijjártó rosszul emlékezett

Szijjártó Péter pénteken azt állítja: szerdán rosszul emlékezett, amikor arról beszélt, pontosan miből vett Dunakeszin 167 millió forintos házat. A külügyminiszter szerdán az RTL Híradónak még azt mondta: saját megtakarításaiból 80 millió forintot költött az ingatlanvásárlásra, és még maradt 11 millió forintja is.
 

Szijjártó vagyonosodását vizsgálnák

 Az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció vizsgálná Szijjártó vagyonosodását. Azt szeretnék kideríteni, hogyan lehetséges, hogy miközben tavaly 10 millió forintot keresett, megtakarítása ennek másfélszeresével, csaknem 15 millióval nőtt.

82 milliós megtakarítása van Szijjártónak

A jelenleg még államtitkár Szijjártó egész életében csak politikusként dolgozott. Vagyonbevallása szerint a most 36 éves fideszes politikusnak három ingatlana mellett majdnem 82 millió forintos megtakarítása is van. Ebben az évben például öt hónap alatt több mint három és fél millióval gyarapította vagyonát.

Szijjártó: Clintont átverték


szerző:
2014.09.20. 18:25
Szijjártó: Clintont átverték

Bill Clintont átverték a tanácsadói - így reagált a magyar külügyminiszter-jelölt a volt amerikai elnök kritikájára. Clinton egy beszélgetős műsorban olyan politikusok között említette Orbán Viktort, akik örökké hatalmon akarnak maradni, hogy sok pénzt keressenek.
 

Marad a keleti nyitás politikája


szerző:
2014.09.20. 18:20
Marad a keleti nyitás politikája

Nem szakít a keleti nyitás politikájával Szijjártó Péter külügyminiszterként. A tárca jelenlegi külgazdasági államtitkárát azután kérte fel a miniszteri posztra Orbán Viktor, hogy Navracsics Tibor pénteken lemondott, mert uniós biztosként folytathatja.

Szijjártó szerint sikeres volt a szociális kérdőív

A miniszterelnök szóvivője szerint több mint egymillióan küldték vissza a szociális konzultáció kérdőívét.

Simor hiába „szaladt Brüsszelig”

Szijjártó Péter megerősítette: a kétmilliós fizetési plafon akkor is vonatkozik mindenkire, ha „valaki Brüsszelig szalad panaszkodni”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való