KERESÉS search-close

Szentesi Éva

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szentesi Éva"

Ezekben az országokban a legjobb nőnek lenni

A US News & World riport évente összeállít egy listát, amiben azt vizsgálják, hol élnek a legnagyobb biztonságban a nők. Íme a TOP 5: 5. Hollandia 4. Norvégia 3. Kanada 2. Dánia 1. Svédország.

Tóth Verától több barátja elfordult, miután lefogyott

Az énekesnő nagyon sokáig küzdött a túlsúlyával, és miután ez a problémája megoldódott, jöttek helyette újak, amire nem is számított. Néhány barát elvesztése után viszont jött egy szerelem, párjáról is sokat elárult a Reggeliben.

Tóth Vera Instagramon ismerte meg legjobb barátnőjét

Az énekesnő oldalán kommentelgetett rendszeresen az éles nyelvű újságíró, Szentesi Éva, akinek a gondolatai, a humora nagyon megtetszett Verának. A barátság már 6-7 éve tart.

Szentesi Éva többszáz oldalt dobott ki készülő könyvéből

Éppen válságban van az író-újságíró, egy folytatáson dolgozik, de komoly dilemmába esett. Még saját tehetségét is kétségbe vonta, de szerencsére a szerkesztője nem kételkedik benne.

Megrázó pillanatokat élt át Nagy Ervin egy taxiban

A tíz legstresszesebb foglalkozás listáját vették végig a Reggeli sztárvendégei, amikor A Tanár főszereplője elmesélte, hogy fültanúja volt egy sokkoló esetnek.

Szentesi Éva már a 2019-es terveit is teljesítette

A blogger tavaly lelkileg és fizikailag is megerősödött. Sokat írt és beszélt már a betegségéről, de még mindig van egy könyvterve, ami informatívabb és hasznosabb az eddig megjelent köteteknél.

Ki megy ma haza a két leggyengébb közül?

Az első és a második feladat leggyengébb versenyzője közül kellett kiválasztania a zsűrinek azt az egyet, akinek ma távoznia kell a versenyből. Anita vagy Éva maradhat?

Ha nem ütöd meg a séf mércéjét, kiesel!

A nap végére újabb versenyzőnek kellett hátra hagynia a kötényét. A zsűri most is kemény döntést hozott.

A séf nem engedte, hogy szétessenek a versenyzői!

Néhány versenyzőnél kimaradtak elemek, vagy elcsúsztak pár instrukción, de Jenő nem hagyta, hogy összeomoljanak. Segített nekik megtalálni a megoldást!

Elkeltek az utolsó helyek is a séfek csapataiban!

Eljött az utolsó főzés ideje a Válogató héten, a séfeknek már csak 2-2 helyük volt a csapataikban. Vajon kiknek adták az utolsó kötényeket?

A versenyzők füstjelekkel üzentek a séfeknek?

Volt, akinek elfüstölt az étele, mások cipőtalppá változtatták a főelemet, valaki pedig a gépekkel nem boldogult. A séfek különös megoldásokkal találkoztak a konyhában.

Teljes Rácz Jenő csapata! Ők jutottak be a vígaszágról!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Roland, Éva, Attila és Enikő elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Jenő csapatába.

Sárközi Ákos: „Én még nem hiszem el, hogy tudsz főzni!”

A biztos továbbjutók és a kiesők mellett, most is akadtak olyan hírességek, akik még kaptak egy utolsó utáni esélyt. Szerintetek kik lesznek ott pénteken is a konyhában?

Király Peti: „Fura, hogy a konyhalányom pipált le!”

Miközben Kovács Dóri bekerült Rácz Jenő csapatába, exe és még jó páran nem mondhatták ezt el magukról az első feladat után.

Rácz Jenő: „Én szeretnélek még más vonalakon is megkóstolni!”

Ugyan voltak kreatív ötletek és finom ízek a tányérjaikon, nem minden versenyző ütötte meg rögtön azt a szintet, hogy a séfek beválogassák őket. De egy újabb esélyt azért kaptak.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Szentesi Éva imád enni, versenyezni, de a leginkább: nyerni!

Az írónő két séf segítségét is kérte a felkészüléshez, akikkel igyekeztek minden alapot átvenni. Persze, még így is akadt egy-két para a felkészülése alatt.

Szentesi Éva


szerző:
2018.11.08. 07:00
Szentesi Éva

Az írónő két séf segítségét is kérte a felkészüléshez, akikkel igyekeztek minden alapot átvenni. Persze, még így is akadt egy-két para a felkészülése alatt.

Szentesi Éva egy szeretetlen nő életét boncolgatja

Az újságírónőnek harmadik könyve jelent meg Pedig olyan szépen éltek címmel. Szentesi a regény mellett arról is mesélt, hogyan lett ilyen fitt és mi volt az igazi célja.

A női és férfi szerepekről - női és férfi szemmel!

Iszak Eszti, Szentesi Éva, Peller Mariann és Lakatos Márk a férfi-női szerepekről beszélgettek!

Így győzte le Szentesi Éva a halálos kórt

Szentesi Éva, a WMN újságírója három éve tünetmentes - a betegség leküzdéséről Éva mesélt nekünk!

Vezetés tanulás nulláról - videóblogon!

Szentesi Éva blogger vezetés tanulásáról készített videósorozatot - amihez egy türelmes oktatóra is szüksége volt. Kaló Krisztián állta a kihívást, és közösen sikerült összehozni a jogsit!

Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!


szerző:
2017.12.15. 08:50
Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!

Szentesi Éva nagy elhatározásra szánta el magát: felnőtt fejjel megtanul vezetni. A blogger teljesen a nulláról veselkedik neki a jogosítvány megszerzésének, amiről egy sorozat is készül D. Tóth Kriszta produceri szárnyai alatt.
 

Szentesi Éva és Pusztai Olivér a mosoly kampány céljáról meséltek

"Egy mosoly nem kerül semmibe. Egy mosoly mégis gazdagít.” Ez az alapgondolata a mosoly kampány nevű kezdeményezésnek, aminek a célja elindítani egy „mosolylavinát”, ösztönözni az embereket arra, hogy ha csak egy-egy pillanatra is, de engedjék magukat mosolyogni. A kampányhoz rengeteg magyar híresség csatlakozott, többek között Wolf Kati, Kocsis Tibor, Sváby András, Peller Anna, Hadas Kriszta és D. Tóth Kriszta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való