KERESÉS search-close

Szonja

68 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szonja"

Top 5 – Majd egy évtizeddel korábban egy másik szerepet játszott a Barátok köztben

A feketeöves Barátok közt nézőknek ismerős lehetett Bátyai Éva arca, amikor az általa megformált karaktert a Mátyás király térre fújta a tavaszi szellő. Bár külsőleg semmit sem változott, az élete 2008 óta fenekestől felfordult. Két kisfiú anyukája lett. Második gyermeke alig múlt 8 hónapos, amikor aláírt a barátokhoz.

Barbi lebukhat a gyermekrablás miatt?

Barbi elrabolja a kisfiát. Milán elutasítja Szonját. Szofi véletlenül elbaltázza Tekla és Máté esküvői helyszínét.

Szonja olyat tesz, mint még soha!

Úgy tűnik, Dani elvesztésének a gondolata olyan erőt adott Szonjának, hogy meglépi a lehetetlent és szembeszáll a szüleivel...

Véget ért Szonja és Dani kapcsolata?

Egyelőre úgy tűnik, a fiataloknak van mit megemészteniük...

Szonját sokkolja a szülei bejelentése

A hírtől, amivel Szonja szembesült, tuti, ti is kiakadnátok!

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Anna kínos pillanatába te is bele fogsz pirulni!

Mi történik akkor, ha egy állásinterjún olyat kérnek tőled, amire nem voltál felkészülve – mutatjuk!

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Elindult az RTL Most+ első exkluzív sorozata, a Nofilter!

Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat sajtótájékoztatóján jártunk ahol először Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális és üzletfejlesztési igazgatója mesélt nekünk az RTL Most+ indulásáról, utána pedig a Nofilter írója, rendezője, Dubinyák Réka osztotta meg az élményeit. A jó hangulat meg garantált volt...

Előzetes:

Még mire számíthatunk a nofiler első két részében? Mutatjuk!

Előzetes:

Még mire számíthatunk a nofiler első két részében? Mutatjuk!

Előzetes: „Ma reggel egy csütörtök feliratú kissé büdös alsógatyában keltem”

Még mire számíthatunk a nofiler első két részében? Mutatjuk!

Waskovics Andrea: „Szonja rettenetesen kimért, rendmániás, kicsit pikírt is”

Ismerd meg Szonja karakterét!

Anna botrányosan nagy titkot árul el a barátnőinek!

Futótűzként terjed a hír, hogy Anna miben ébredt egy vakrandi után…  

Apás lett a kisoroszlán

Szívesen játszik és pihen apjával Szonja, a májusban született kisoroszlán. A Szegedi Vadaspark gondozói a napokban engedték össze apjával, eddig anyjával töltötte napjait. Tartottak tőle, hogy a hím nem fogadja majd el a kölyköt, de szerencsére nem ez történt.

SZONJA: eszik, alszik, eszik a kameraérzékeny kisoroszlán!

Három hét alatt hatalmasat nőtt Szonja a Szegedi Vadaspark legkisebb oroszlánja. Boldogan szaladt kameránk felé a másfél hónapos csöppség, majd lefejelte azt! A videóban megmutatjuk a kisoroszlán mindennapjait is, az is  kiderül, hogy hogyan alszik, eszik és tisztálkodik Szonja, az oroszlán!

CUKI: Így mérték meg Szonját, az oroszlánt

Pénteken vizsgálták meg a Szegedi Vadaspark második fehér kisoroszlánját: Szonja egészséges, jól fejlődik és a súlya csaknem 3 kg. A teljes riportot visszanézheti ITT!

Szonja lett a kisoroszlán!

Szonja napon született, ezért ezt a nevet kapta a Szegedi Vadaspark második fehér kisoroszlánja. Pénteken vizsgálta meg állatorvos, egészséges, jól fejlődik,  testvérével ellentétben anyja az első pillanattól táplálja és óvja. A fehér kisoroszlán egy éves koráig maradhat Szegeden.

Harmath Szonja


szerző:
2018.09.14. 10:43
Ott voltunk Erős Antónia gyermekeinek fotózásán

Erős Antónia és férje 8 év után megmutatták lassan 9 éves gyermekeiket. A Story Magazin készített róluk lélegzetelállítóan aranyos képeket, a fotózásba pedig mi is bepillanthattunk.

Joci elsírta magát


szerző:
2018.02.08. 23:25
Joci elsírta magát

Szonja megdöbbentő hírt közölt szegény Jocival...

Szonja bemutatta új szerelmét Jocinak

Szonja bemutatta legújabb szerzeményét Jocinak, a görög szívtiprót. Joci mosolya nem volt őszinte... sőt, mosolya sem volt.

Joci kutyaszorítóba kerül


szerző:
2018.01.25. 22:40
Joci kutyaszorítóba kerül

Szonja nem kíméli Jocit, most például az ikreket iratta be egy bölcsibe - ami alapból nem két fillér, hát még dupla gyermek esetén... Vajon mihez kezd Joci?

Földes Eszter titokzatos terhességével kapcsolatban

A színésznő két kicsivel küzd kedd és csütörtök esténként a Válótársakban. De hamarosan teljes valójában is átélheti az anyaság szépségeit és nehézségeit. Tibi és Miki többek között arra is kíváncsi volt, hogy mikorra várják a babát, illetve hogy apás szülésre készülnek-e.

Szonját beviszik a rendőrségre, de Joci kiszabadítja!

Szonjának furcsa gondolatai támadnak, amiket tettek követnek, a tetteknek pedig következményeik vannak... ezeket pedig általában Joci oldja meg, nincs ez másképp most sem!

SZÖRNYŰ! Szonja elveszítette gyermekeit!

Joci és Szonja bevásárolni mentek, a nagy sürgés-forgásban viszont eltűntek a csemeték... Joci kétségbeesett keresésbe kezdett!

Szonja terhes!


szerző:
2018.01.05. 14:37
Szonja terhes!

Szonja örömmel jelentette be Jocinak, hogy terhes, Joci mosolya azonban nem volt őszinte...

Szonja máris lecserélte Jocit?

Szonja elengedi magát egy este erejéig, mivel Joci vigyáz a gyerekekre. A görbe estének aztán annyira jó vége lesz, hogy fel is visz magához valakit - igen ám, de otthon van Joci is...

Joci teljesen ledöbbent!


szerző:
2018.01.03. 00:00
Joci teljesen ledöbbent!

Na de mitől? Szonja bejelentésétől!

 A zavarodott Szonja pontot tesz Joci és Leonóra kapcsolatának végére

Szonja egészen Leonóra lakásáig követi Jocit. Amikor Leonóra és a kisfia kettesben maradtak, Szonja csengetett, hogy elmondja az ügyvédnőnek: miután a gyerekek megszületnek, Joci és ő egy család lesznek. Leonórában ekkor tudatosul, hogy a férfi még mindig nem tudja elengedni Szonját.

Szonja: „Én női aggyal gondolkozom, nőként élek!”

Szonja férfinek született, de már 14 éves korában tudta, hogy nőként gondolkodik. Az egész élete az önmegvalósításról szól, és ahogy nagykorú lett, elkezdte intézni a papírokat, hormonkezeléseket és mostanra már öt plasztikai műtéten is túl van. Szonja átalakulását nem mindenki tudta elfogadni, ugyanis édesanyja és testvére nem tartják vele a kapcsolatot, velük ellentétben azonban édesapja mindenben támogatja. Csaba régi vágya volt, hogy megismerjen egy transzneműt, most pedig nem tétlenkedett, és randira hívta Szonját. 

Dobó Kata legnagyobb bakija az ágyban történt

Ugye mindannyian tudjuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez alól természetesen a kedvenc színészeink sem kivételek. A Válótársak szereplői őszintén vallottak.

Joci:

Szonja megkérte Jocit, hogy hivatalosan is ismerje el sajátjaként a születendő gyerekeket. Bár a férfi először hallani sem akart erről, később úgy döntött, hogy elmegy Szonjával az önkormányzatra, és aláírja a papírokat.

Szonja rákényszeríti Jocira az apai teendőket

Joci nehezen találja a közös hangot Szonjával, a kismama ugyanis nagyon szeretné, ha Joci kivenné a részét a babavárásból, neki azonban egészen más az elképzelése.

A Válótársak sztárja búcsúzik

Valami véget ért, de a sorozat Szonjája jókedvűen, és egy kellemes üzenettel emlékezteti rajongóit a „fejezet” közelgő lezárásra.

Milán rájön, hogy Szonja egy manipulatív dög

Milán, bár maga is látja, mennyire domináns Szonja, mégis meg akarja menteni a kapcsolatukat. Liza és Karesz egyesült erővel, egy trükkel elérik, hogy maga Milán szakítson a lánnyal.

Előző rész (2016. augusztus 17.)

Marci rájött, hogy mégsem Grétivel képzeli el a jövőt. Milán szakított Szonjával. Ildikó tudomást szerzett Joe feljelentéséről.

Következő rész (2016. augusztus 17.)

Marci rájön, hogy mégsem Grétivel képzeli el a jövőt. Milán szakít Szonjával. Ildikó tudomást szerez Joe feljelentéséről.

Milán és Szonja elköltöznek Lizáéktól

Liza rájön, hogy Szonja Milánból a volt pasija hasonmását akarja faragni, és Karesz mögé áll. A két pár összeveszik egymással, majd Milán és Szonja elhagyják a lakást, és a lány szüleihez költöznek.

Karesz kiborul, amiért Milán inkább Szonjával lóg

Amikor Szonjának még arra is sikerül rábeszélnie Milánt, hogy ne vegyen részt a zombi filmes maratonon és inkább együtt csináljanak valamit, Karesz kedve végképp elromlik.

Következő rész (2016. augusztus 15.)

Marci megérteti Ritával, hogy a szex semmit sem jelentett számára. Valaki Joe műhelyének az ajtajára festi, hogy „pedofil”. Milán és Szonja elhagyják a lakást, és a lány szüleihez költöznek.

Előző rész (2016. augusztus 12.)

Marci és Rita beszélgetése szexbe torkollik. Evelin kibékíti Szilvi szüleit, Andrást és Katalint. Milán a zombi film nézés helyett Szonjával tölti a napot.

Milán belezúgott Szonjába?

Milán és Szonja állítólagos udvarlója összeverekednek, ami azzal végződik, hogy Milán számára kiderül Szonja terve, erre felháborodva kereket old. Szonjának sikerül utána mennie, és kölcsönösen bevallják egymásnak, hogy többet éreznek egymás iránt.

Következő rész (2016. augusztus 12.)

Marci és Rita beszélgetése szexbe torkollik. Evelin kibékíti Szilvi szüleit, Andrást és Katalint. Milán a zombi film nézés helyett Szonjával tölti a napot.

Előző rész (2016. augusztus 11.)

Rita és Marci között elcsattan egy csók. Evelin ugyan nem szándékosan, de tönkreteszi Szilvi családját. Szonja és Milán kapcsolata új szintre lép.

Következő rész (2016. augusztus 11.)

Rita és Marci között elcsattan egy csók. Evelin ugyan nem szándékosan, de tönkreteszi Szilvi családját. Szonja és Milán kapcsolata új szintre lép.

Liza elveszi Karesz szerencséjét

Karesz egy furcsa, szerencsehozó érmét talál, amit Liza egyik barátnője hagyott el. A barátnőhöz menet néhány szerencsés véletlen részese lesz, amiből arra következtet, hogy az érme valóban varázserővel rendelkezik.

Hihetetlen változáson ment keresztül a Válótársak színésznője?

Földes Eszter már lázasan készül a sorozatbeli szerepére, a karaktere azonban nem teljesen úgy tér vissza a képernyőre, mint ahogyan azt megszokhattuk.

Karesz hatalmas meglepetéssel készül Lizának

Karesz tanácsot kér a lányoktól a fodrászatban, hogy hogyan kellene visszahódítania Lizát. Sikerül neki kitervelni egy óriási meglepetést: a nappaliba varázsolja Párizst.

Milán lefekszik Szonjával

Karesz bocsánatot akar kérni Lizától, ám a lány egy kis szünetet akar a kapcsolatukban. Karesz összetörik, ráadásul amikor rajtakapja Milánt és Szonját az ágyban, ráeszmél, hogy a terve épp az ellenkező hatást érte el.

Szonja Karesz tudtára adja, hogy gyűlöli őt

Sári Karesz lelkére beszél, így a fiú Liza kedvéért békét köt Szonjával. Ám hamar kiderül, hogy Szonja továbbra is azon mesterkedik, hogy Liza elhagyja Kareszt.

Előző rész (2016. július 05.)

Lali egy párkapcsolati teszttel próbál Alexa és Gábor között feszültséget szítani. Szonja a két srác ellen hangolja Lizát. Marci megismeri Evelin féltestvérét, Simont.

Következő rész (2016. július 06.)

Marci megpróbálja jobb belátásra bírni Evelint, ám ő nem akar találkozni Simonnal. Sári tanácsára Karesz békét köt Szonjával. Felbukkan Laura, aki azt állítja: gyereket vár Drextől.

Karesz és Liza újra Szonja miatt feszülnek egymásnak

Kareszben meghűl a vér, amikor rádöbben, hogy Szonja mindent meg fog tenni azért, hogy őt és Lizát elválassza egymástól.

Következő rész (2016. július 05.)

Lali egy párkapcsolati teszttel próbál Alexa és Gábor között feszültséget szítani. Szonja a két srác ellen hangolja Lizát. Marci megismeri Evelin féltestvérét, Simont.

Szonjának egyáltalán nem szimpatikus Karesz

Szonja teljesen készen va, amikor meglátja Kareszt és Milánt, na meg a piszkos lakást. Karesz egész nap próbál szépíteni, de minden rosszul sül el, és Szonja is nagyon gonosz vele.

Előző rész (2016. június 30.)

Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt Mátéval. Tamás bejelenti Paulának, hogy részéről csupán apró botlás volt az éjszaka. Budapestre érkezik Liza barátnője, Szonja.

Következő rész (2016. június 30.)

Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt Mátéval. Tamás bejelenti Paulának, hogy részéről csupán apró botlás volt az éjszaka. Budapestre érkezik Liza barátnője, Szonja.

"Jaj, de kívánlak!"


szerző:
2016.05.25. 20:00

A harmadik napon Attilára került a sor, hogy vendéget fogadjon a tanyán. Hozzá szerelme érkezhetett, akitől teljesen beindult a farmer.

Hol szeretnéd?


szerző:
2015.12.15. 11:07
Hol szeretnéd?

Szonja gátlástalan csábítóvá válik, ha épp a babaprojekt a tét.

Szonja a habokban


szerző:
2015.12.14. 17:18
Szonja a habokban

Egy finom meleg fürdő sok mindenre megoldás…

Békülés és szex


szerző:
2015.12.10. 22:30
Békülés és szex

Békülni mindig jó, főleg ha a vége is jó…

Szonja nagyot villant


szerző:
2015.12.03. 22:30
Szonja nagyot villant

A vakmerőség néha a hülyeséggel párosul, persze nem mindenki ért ezzel egyet.

Nem megy a baba vezényszóra...

Szonja megtermékenyítési mániája az őrületbe kergeti Jocit, ő szerinte ugyanis nem tenyészbika. A srác végül olyan döntésre jutott, amire még Szonja sem számított.

Butiquehotel.hu 2. rész


szerző:
2015.10.21. 22:00
Czutor Zoli szigorúan fogja lányát

3 fiút és 1 lányt felnevelni talán nem is lehet másként, csak szigorúan. A legfiatalabb Czutor-fiú 2 hónapja született, de Zoli érthető módon az egyedüli lányra, Szonjára is különösen odafigyel.

Reggeli 09-12-04


szerző:
2009.12.04. 08:26
Szonja sírt és verekedett a főiskolán

Oroszlán Szonja visszatért régi osztálytermébe, ahol keményen dolgozott, hogy színésznő legyen.

Peller Mariannt kettéfűrészelték!

Ahogy a szőke műsorvezető fogalmaz, Szujó Zoltán kiélhette magát rajta...

Hernádi Judit még könnyekre is fakadt

Hamarosan itt a Csillag születik, a zsűritagok a válogatáson már jó néhány produkciót láttak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való