KERESÉS search-close

Sztarenki Dóra

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sztarenki Dóra"

„Én soha nem akartam színész lenni!”

A Tanár című sorozat „tantestületének” tagjai, valamint egyik „diákja” árulták el, mihez is kezdenének, mivel foglalkoznának, ha nem a színészi karrierjüket egyengetnék.

Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?


szerző:
2018.05.03. 16:17
Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?

A Tanár főszereplője elárulta, mi az, amire gyermekkora óta vágyik! 

Meggyőzni Rácz igazgatót valamiről? Egy lehetetlen próbát megér

Szilárd mindenképpen segíteni szeretett volna Zsófin és a kishúgán, egyetlen gondjuk volt csupán: Rácz igazgató. A kémia tanár megpróbált hatni a főnökére, több kevesebb sikerrel...

Zsófi


szerző:
2018.03.23. 17:15
Szavazz! Ki a kedvenced Fehér Tibi eddigi Reggelis műsorvezetőtársai közül?

Peller Anna és Lukács Miki váltótársa a Reggeliben Fehér Tibi, akihez minden héten más csatlakozik. Mutatjuk a műsor eddigi háziasszonyait, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvencedet!

Footgolf a legújabb őrület!


szerző:
2017.06.26. 09:18
Footgolf a legújabb őrület!

Karakas Attila bemutatta nekünk azt az új sportágat, mely egyre népszerűbb a világban és a hazánkban is. A Footgolf ötvözte a golfot és a labdarúgás világát.

Dávid vs. Góliát!


szerző:
2017.06.26. 09:15
Dávid vs. Góliát!

Oroszi László, feltaláló rémálma vált valóra, mikor az egyik ötletére egy világcég tette rá a kezét. László mára újra nekilátott a tervezésnek, és be is mutatta legújabb ötletét.

Létező probléma: generációs szakadék

Akár testvérek között is létezhet ez a probléma, Heller Csilla, pszichológus szerint. A jó hír az, van megoldás arra, hogy közelebb kerüljön egymáshoz két eltérő generáció.

Mi a jó dinnye titka? Eláruljuk!


szerző:
2017.06.26. 08:41
Mi a jó dinnye titka? Eláruljuk!

Meggyes Milán, dinnyetermelő elárulta nekünk, vásárlás előtt mire figyeljünk, hogy finom és friss gyümölcsöt vegyünk. Mindeközben Tanács Attila, ételszobrász bemutatta, milyen alkotásokat lehet a dinnyéből varázsolni.

Fekvőbringával a Föld körül!


szerző:
2017.06.26. 08:32
Fekvőbringával a Föld körül!

Zárug Zita és Harkányi Árpád pár évvel ezelőtt úgy döntöttek, biciklivel vágnak neki a Föld különböző országainak.

Csocsó: kocsmából a világbajnokságra!

Takács Noémi és Dusa Dániel, többszörös csocsó világbajnokok szerint, ha egyszer elkezded ezt a játékot, többé nem tudod abbahagyni.

Bréking: elkezdődött a Valami Amerika harmadik részének forgatása!

A sikeres film kulisszatitkairól Herendi Gábor, rendező, és Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész mesélt.

Itt a kánikula! Mit viseljünk a munkahelyünkön?

Gáspár Ágnes, protokoll szakértő szerint egy bizonyos határig megtarthatjuk a saját stílusunkat, csak figyeljünk oda, hogy az adott munkahelyen milyen előírások vannak.

Jó hír a gazdiknak: jönnek a kutyabarát helyek!

Sziládi-Kovács Tibor pontosan tudja, mennyire boldog egy gazdi, ha négylábú kedvencével tud közös programot szervezni egy olyan helyen, ahogy kutyusát is örömmel fogadják.

Ha burger, akkor Jancsa Jani!


szerző:
2017.06.26. 07:41
Ha burger, akkor Jancsa Jani!

A Reggeli Kifőzde vendége nem más volt, mint a burgerek pápája, aki már több mint tíz éve indította első blogját, a Burger blogot.

Jelenetek 2 házasságból - 1. rész 2015-12-28

Imre, a bűnügyi újságíró és felesége, Ilonka nehéz korban kötik össze életüket. Az 1930-as évek derekán járunk, a gazdasági világválság legnehezebb éveiben. Az ifjú házasok ilyen körülmények között élnek és küzdenek álmaikért. A férjnek biztos receptje van a túlélésre: hivatásának szeretete, az örök optimizmus és a hit, egy nagy adag csibészséggel fűszerezve. Az örökösen aggódó feleség imádata csak hab a tortán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való