KERESÉS search-close

Telekom

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Telekom"

Játszva küzdhetünk a demencia ellen

Alig két hét alatt világszerte több mint egymillióan töltötték le a telefonjukra vagy tabletjükre a Sea Hero Quest (A tenger hőse) nevű játékot. Első ránézésre a tengeri szörnyes, jéghegykerülgetős játék ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hasonló nyomogatós- pontgyűjtős applikációk. Első ránézésre...

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Kádári kultúrpolitikát emlegetett Kósa

A kádári kultúrpolitikát idézi a Telekom Ákossal kapcsolatos lépése – erről beszélt Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón. Az énekessel azután bontott szerződést a cég, hogy kijelentette, a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, hanem hogy gyerekeket szüljenek.

Orbán Viktor az Ákos-Telekom botrányról

Orbán Viktor szerint a nők majd döntenek a saját életükről. A miniszterelnök a brüsszeli csúcson beszélt először magyar újságíróknak Ákos és a Telekom ügyéről. A zenésszel az őt szponzoráló Telekom azért bontott szerződést, mert Ákos egy interjúban azt mondta: a nők dolga a gyerekszülés és a valakihez tartozás. A kormány erre bejelentette: minden mobilnetszerződést femond a céggel.

Ha kéri, nem drágul a telefonja


szerző:
2015.06.27. 18:40
Ha kéri, nem drágul a telefonja

Aki nem akarja, annak nem emelik az árakat a Telenornál és a Telekomnál július elsejétől. Ezt azonban jelezni kell a szolgáltató felé, egyébként automatikusan emelnek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kötelezte erre az eljárásra a szolgáltatókat. A Telekomnál az értesítés után 15 napja van az ügyfeleknek, a Telenornál viszont keddig kell kérni az eredeti tarifák megtartását.

Ünnepi időszak a cégeknél


szerző:
2014.12.19. 00:35
Ünnepi időszak a cégeknél

A cégek számára létfontosságú időszak a December, hiszen az ünnepeknek köszönhetően a vásárlók ekkor vásárolnak a legtöbbet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való