KERESÉS search-close

Timi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Timi"

Mit akarsz? Szexpartnereket vagy engem?

Timi 9 évig volt együtt Gézával, azonban megtudta, hogy a férfi közösségi oldalakon szexpartnereket keresett. A nő két éve emiatt el is költözött tőle a gyerekeikkel, exe viszont még mindig csapja neki a szelet.

Szilárd romantikus meglepetéssel készült Klaudiának...

Szilárd szerette volna meglepni a szertárban kolléganőjét, azonban kicsit félreértették egymást. Klaudia egy mécsesekkel kirakott úton talált rá a szerelmes üzenetre... Vajon Szilárdot kapták el ennyire az érzelmek?

Timi


szerző:
2018.03.25. 12:51
Timi titkos vágya:

Timi és párja hét éve vannak együtt, és a nő a mai napig úgy érzi, szerelmes. Timi azért jött a műsorba, hogy elmondja férjének titkos vágyát: szeretné kipróbálni, milyen együtt lenni egy nővel. Timi már meg is tette a kezdő lépést ezzel kapcsolatosan, ugyanis interneten keresztül felvette a kapcsolatot egy hölggyel. Vajon mit foog szólni ehhez Timi férje, Attila?

Anna:

Anna és Timi az Anikó Show stúdiójában találkoztak először. Annát érdekelte, mióta vonzódik Timi a nőkhöz, és elmondta, szerinte miért más együtt lenni egy nővel, mint egy férfival. Mivel a lányok között rögtön kialakult a szimpátia, megbeszélték, hogy sort kerítenek az együttlére.

Szabi:

Timi és párja 10 hónapja vannak együtt, de Szabi sokat féltékenykedik. A szerelmesek folyton ellenőrizgetik egymás telefonját, és bár nagyon szeretik egymást, a lánynak kezd terhes lenni Szabi viselkedése.

Timi felfektette Bencét a pultra

Timi előkapta a masszírozó gépét, felfektette Bencét a pultra, és alaposan megmasszírozta a műsorvezetőt. Amíg Bence élvezkedett, Kyra elvesztette a fonalat, és nem tudta, mit kell csinálnia.

Kyra megunta anyukája határozott, beszológatós stílusát és sztrájkolni kezdett: addig nem csinált semmit a konyhában, amíg az anyukája bocsánatot nem kért tőle.

Kyra megmutatta harci sérüléseit

Kyra és Timi már harmadszor főztek a Hagyjál főzni! konyhájában. Kyra megmutatta az elmúlt napok alatt szerzett sérüléseit, és elmesélte, miért akadt ki az anyukájára főzés közben.

Timi Kyrának:

Kyrának csak annyi lett volna a feladata, hogy feltörjön két tojást, és összekeverje egy tányérba, de ez is kifogott rajta.

Timi gondolt Kyrára, és hozott magával gumikesztyűt

Amikor Kyrának a húshoz kellett nyúlnia nagy volt az ijedtség, ugyanis nem volt nála gumikesztyű. Timi megsajnálta a lányát, és odadobott neki egy pár kesztyűt, így a lány elől elgördült minden akadály.

Kyra szerint a tyúkszar erősíti az immunrendszert

Kyra az előző adásban nagyon sokat dolgozott szájjal, ugyanis a lány még a tojásokat is a szájában "szállította". Nemcsak ettől volt különleges a lány konyhai jelenléte, ugyanis Kyra a szüzességét is elvesztette, már ami a nyers hús megfogását illeti.

Tímea Kyrának:

Kyra különleges technikát használt a konyhában, ugyanis ő a keze helyett a száját használta. Először a vajat nyitotta ki a szájával, később a tejfölt, aztán a tojást is a szájában szállította a pult másik végébe.

Salaczék gumikesztyűvel indultak harcba

Mivel Kyra nem nyúl húshoz szabad kézzel, gumikesztyűvel érkezett a Hagyjál főzni! konyhájába. Salaczék nem bízták a véletlenre, és tartalék kesztyűvel is készültek, nehogy a hús miatt bukjanak el.

Salacz család


szerző:
2017.03.14. 20:30
Salacz család

Timi és Kyra a Fejér megyei Úrhidáról érkeztek. Az erős kezeiről híres Timi gyógymasszőrként dolgozik, több celeb hátával is elbánt már. Ő a főzésben sem ismer kegyelmet, ugyanolyan keménykezű lesz a lányával is, mint vendégeivel. Kyra konyhai jártassága közel áll a nullához, képes a krumplit víz helyett olajban főzni, és nem nyúl hozzá semmilyen nyers húshoz gumikesztyű nélkül.

Nóra és Miklós veszekedése közben betoppan Timi

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 24-i epizódjaiból!

Maja lezárja a kapcsolatot Timivel

Maja találkozik Timivel, hogy elmesélje neki, hogy majdnem megerőszakolták, de ő ezt nem veszi komolyan, hanem inkább a soron következő lehúzásra koncentrál.

Maja hányást színlel, hogy ne kelljen lefeküdnie Ábellel

Az esti buli után Ábel haza akarja vinni Maját, de a lány ledugja az ujját a torkán, és hányingert színlel, hogy ne kelljen lefeküdnie Ábellel.

Következő rész (2016. május 06.)

Gábor elhatározza, hogy meghódítja Leát. Liza bevallja Milánnak, hogy megcsalta őt. Maja nem viseli el tovább Ábelt, és véget akar vetni a „kapcsolatnak“.

Maja bármire képes a pénzért?

Maja rájön, hogyha továbbra is hasznot akar húzni Ábel nagylelkűségéből, akkor valóban kénytelen lesz jobban bedobni magát, ezért rászánja magát, hogy megcsókolja a férfit.

Előző rész (2016. április 18.)

Gréti ráébred, hogy elszúrta a Marcival való kapcsolatát. Milla és Karola lefekszenek egymással. Maja rájön, hogy minden egyszerűbb, ha Timi mellette van.

Maja belátja, hogy szüksége van Timire

Amikor Ábel a hétfői randin durván rányomul Majára, a lány rettenetesen örül, hogy Timi közbelép, és belátja, hogy sokkal jobban működnek Timivel csapatban.

Következő rész (2016. április 18.)

Gréti ráébred, hogy elszúrta a Marcival való kapcsolatát. Milla és Karola lefekszenek egymással. Maja rájön, hogy minden egyszerűbb, ha Timi mellette van.

Maja felveszi a kesztyűt Timi ellen

Timi rástartol a legújabb menő budapesti butik tulajdonosára, Rudas Ábelre, akinek azonban inkább Maja jön be, így kitör a harc a lányok között.

Előző rész (2016. április 14.)

Joe belátja, hogy nem igazán érzi jól magát az új házban. Kristóf rájön, hogy Evelin újra drogozik. Maja és Timi egymásnak feszülnek egy pasi miatt.

Következő rész (2016. április 14.)

Joe belátja, hogy nem igazán érzi jól magát az új házban. Kristóf rájön, hogy Evelin újra drogozik. Maja és Timi egymásnak feszülnek egy pasi miatt.

Előző rész (2016. április 08.)

Hogyan orvosolja Gizella a bisztró anyagi gondjait? Képes-e Tóbiás újra randizni valakivel? Vajon lesz-e Ádámnak anyaga a fotópályázatra? Mi lesz a Svájcban eltűnt Timivel?

Következő rész (2016. április 08.)

Hogyan orvosolja Gizella a bisztró anyagi gondjait? Képes-e Tóbiás újra randizni valakivel? Vajon lesz-e Ádámnak anyaga a fotópályázatra? Mi lesz a Svájcban eltűnt Timivel?

Előző rész (2016. április 05.)

Milyen lesz Zsolt és Emília utolsó találkozója? Hogyan reagálnak az emberek Hanna cikkére Tóbiásról? Miért veszett össze mindenkivel Bözsi? Vajon kivel síel Timi?

Maja mégsem olyan romlott, mint Timi?

Maja belemegy, hogy Albert őt is megajándékozza egy drága táskával, de amikor a lány visszatér a hajóra, Karesz és Milán lelkifurdalást ébreszt benne, és úgy dönt, hogy visszaadja a táskát.

Előző rész (2016. március 31.)

Roland és Kristóf békét kötnek egymással. Joe egyáltalán nem örül Barbi meglepetésének. Timi gazdag manusa, Albert Maját is elkényezteti.

Maja kitartott lett

Maja pénzügyi helyzete mit sem változott, ennek ellenére bevásárló körútra indult barátnőjével és egy titokzatos idegennel, Alberttel, aki mindvégig a tenyerén hordozta a lányokat.

Majából igazi dívát faragnak

Timi új stílussal akarja megváltoztatni Maját, akinek erre nincs pénze és munkát vállal a lakóhajón, ám Maja számára világossá válik, hogy ez mégsem olyan egyszerű feladat, ahogyan azt ő elképzelte.

Következő rész (2016. március 31.)

Roland és Kristóf békét kötnek egymással. Joe egyáltalán nem örül Barbi meglepetésének. Timi gazdag manusa, Albert Maját is elkényezteti.

Előző rész (2016. március 30.)

Kristóf megmenti Roland életét. Barbi az esküvő után el akar költözni az albérletből. Maja belemegy Timi játékába.

Maja rájön, hogy női bájával mindent elérhet

Timi arról próbálja meggyőzni Maját, hogy nincs szüksége pénzre, elég ha beveti a női bájait, és elszedi a gazdag pasik pénzét. Először hülyeségnek tartja, de végül Kareszt is nőiességével győzi meg arról, hogy ideje megszerelnie a zuhanyt.

Maja soha többé nem költözhet vissza Joe lakásába

Maja a hétvégét Timinél töltötte, ám Timi goromba főbérlője nem engedi, hogy végleg odaköltözzön, ezért Maja megpróbálja visszakönyörögni magát az albérletbe.

Előző rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Maja kiköltözött az albérletből

Bár Maja meglopta lakótársait, a végén még ő sértődött meg mindenkire. Összepakolt, és szó nélkül elköltözött. Timinél kötött ki.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-08

Marci lelkes, mert délután az egyik törzsvendégét kell tetoválnia. Még Evelin segítségét is elfogadja, aki rátukmálja magát a fiúra. Amikor megérkeznek a tetoválószalonba, mindenki számára gyorsan kiderül, hogy Marci a jelenlegi fizikai állapotában nem képes tetoválni. Krisztián nyíltan meg is mondja neki, hogy egyelőre nem dolgozhat.

Karola csak üzletből randizik Drexszel

Karola nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Drex az „ügyfele”, de elvállalja, és együtt bulizik Kareszékkal a Kamu Los Angeles partyn.

Pont Evelin lesz az, aki Marcit ápolja

Dávid és Lali elhatározzák, hogy valahogy kibillentik Marcit az állítólagos depressziójából,de amikor magára hagyják a klubban, épp Evelin menti ki egy kellemetlen helyzetből.

Kristóf elmenekül, amikor megtudja Petra titkát

Kristóf elmegy Petra lakására, ahol kibékülnek, és lefekszenek egymással, de nem sokkal később Petra kisfia meglepi őket.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-07

Drex szentül elhatározta, hogy lefekteti Karolát, és bejelentkezik hozzá. A lány nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Drex az „ügyfele”, de elvállalja. Drex szerint remekül megértik egymást, és meg is hívja a lányt a Kamu Los Angeles partyjára. A srácok legnagyobb meglepetésére Karola el is megy. Drex már azt hiszi, célba ér nála.

Evelin elgázolja Marcit

Evelin annyira féltékeny Marcira, hogy el akarja lopni az autóját, de rossz menetet választ, és véletlenül elüti.

Ildikó udvarlója ráhajt Barbira

Ildikó udvarlója, Kálmán folyamatosan pesztrálja Barbit, de a férfi lebukik Ildikó előtt.

Drex a randi ügynökségen keresztül szerzi meg Karolát

Drex tudomást szerez Karola másodállásáról, és úgy dönt, hogy a randiügynökségen keresztül szedi fel a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-06

Drex egy véletlen folytán megtudja, hogy Karola Dávidnál lakik. Egyből akcióba lendül, és Milán és Karesz gúnyolódásai közepette eldönti, hogy többet fog megtud Karoláról azért, hogy meghódíthassa. Drex egy ürüggyel visszamegy Dávid lakásába, titokban beoson Karola szobájába, és felfedezi, hogy a lánynak este randija van, de Karola rajtakapja őt.

Barbi és Paula kolléganők lesznek?

Marci elintézi, hogy Paula felvegye Barbit a szalonba, de hamar kiderül, hogy az ő ízlése a szöges ellentéte Pauláénak.

Karola újra lepattintja Drexet

Amikor Drex visszatér L. A.-ből, ismét önbizalomtól duzzad, de Karolánál még mindig nincs esélye.

Gazsó foglyul ejti Franciskát

Miután Franciska nem tér vissza az albérletbe a reggeli bevásárlásból, Lali és Gábor a keresésére indulnak. 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-05

Amikor Drex visszatér L. A.-ből, ismét tele van önbizalommal. Azt állítja, hogy Amerikában tucatjával döntötte meg a nőket. Azonnal elő is akarja adni a tudományát, és Milánnal fölszednek két lányt, ám Karesz – aki még mindig dühös rá, amiért ágyba bújt Sárival – elrontja a műsorát.

Gazsó nem kíméli Lalit

Gazsó és Endre megverik Lalit, később pedig Gábort és Franciskát is megfenyegetik.

Ádám Emesével megy a világkörüli útra

Ádám szerelmet vall Emesének és elhatározza, hogy elkíséri a világ körüli útra, amit egyébként is együtt szerettek volna megvalósítani.

Drex táncoslányt küld Milán születésnapjára

Milán már azt hiszi nem kap semmit szülinapjára, de végül egy ipari parkba a barátai várják és meglepik egy óriás születésnapi bulival.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-04

Franciska és Gábor egy kölcsönkapott lakásban húzták meg magukat, miközben Gazsó és Endre megtámadják és megverik Lalit. Amikor Gábor és Franciska elmennek a lány holmijáért Gábor anyjához, Marika végleg kitagadja a fiát. Később Gazsó és Endre őket is megfenyegetik, mire Gábor elhatározza, hogy négyszemközt beszél az unokatestvérével.

A héten kiderül, mit titkolt Petra Kristóf elől...

Megint eltelt egy év, de az ÉNB újabb izgalmakkal folytatódik. Ha alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest, ha érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel ne habozz! Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát! 

Karácsonykor még Bécy is elérzékenyül

Bécy karácsonyára Milla és Dávid is beesik, és együtt ünneplik a sikeresen zárt évet, ráadásul mindenkit meglep egy egyedi ajándékkal.

Gábor megszökteti a menyasszonyt

Bár Gábor családja minden eszközt bevet, hogy Gábor ne rontsa el Franciskáék esküvőjét, végül megjelenik a templomban és megszökteti szerelmét.

Karácsonykor is fontos a megbocsátás

Sári a veszekedésük után Kareszt a hajóra hívja, és bocsánatkérés képpen átadja neki és Milánnak a hivatalos keresztapa oklevelet.

Joe nélkül nem teljes a karácsony

Míg Gábor és Franciska édes kettesben ünneplik a karácsonyt, Lali és a többiek az albérletben karácsonyoznak.

Gazsó Gáborékra tör az albérletben

Miután Gábor elrabolja Franciskát a saját esküvőjéről, Gazsó nem hagyja annyiban, és rájuk tör az albérletben.

Így karácsonyoznak az Éjjel-Nappal sztárjai

Harmadik alkalommal karácsonyoznak együtt az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, igaz most a hagyományoktól eltérően nem együtt ünnepel az egész csapat, hanem mindenki a saját lakásában, albérletében ünnepel az ott lakókkal.

Maja nem akar hallani többé Mikiről

Miki mindenáron békülni akar lányával, ezért bezárja a lakásába. Maja úgy csinál, mintha megbocsátott volna neki, de közli Mikivel, hogy soha többé nem akarja látni.

Marci megcsókolja Paulát

Amíg Paula Marcit várja egy bárban, ráhajt egy srác, de Marci időben közbelép, és hogy leszerelje az udvarlót, megcsókolja Paulát.

Gazsó majdnem rajtakapja Franciskát és Gábort

Franciska megkeresi az albérletben Gábort, és a veszekedésük szexbe torkollik, ám Gazsó majdnem lebuktatja őket.

Gábor elmondja Gazsónak, hogy lefeküdt Franciskával

Gábor visszatér az albérletbe hogy elzavarja a családot,  és elmondja Gazsónak, hogy többször szexelt Franciskával, de a lány mindent tagad.

Sáritól elveszik Zsófikát?

Sárit, Kareszt és Milánt váratlanul meglátogatja egy gyámügyes, aki arra kíváncsi, milyen körülmények között él Zsófi.

Paula hivatalosan is megnyitja szalonját

Bár rémesen indul Paula napja, végül minden jóra fordul, és együtt ünnepli meg barátaival a fodrász szalon nyitását.

Gábor családja elfoglalja az albérletet

Reggel Marika néni beállít a családdal, és közli Gáborral, hogy néhány éjszakát ott töltenek nála, ugyanis az ő lakásukban csőtörés van.

Kristóf odáig van Petráért

Petra rájön, hogy Kristóf csak le akarja fektetni, de végül sikerül kiengesztelnie, és együtt tölti a lánnyal a napot.

Balázs anyja rosszkor állít be a hajóra

Soma szerelmi bánatában felforgatja a hajót részeg haverjaival, ráadásul Balázs anyja is megjelenik.

Joe úgy dönt, mégis Amerikába utazik

Joe eltökéli, hogy egy időre elhagyja Budapestet, és mégiscsak végigmegy a 66-os úton motorral.

Robin beleviszi Sárit a rosszba?

Robin és Sári elrabolják az apja szeretett papagáját, és ezzel zsarolják ki belőle a váltságdíjat.

Bécy Alexa másolatot csinál Nikiből

Bécy magával cipeli Nikit a fodrászhoz, és csináltat neki egy tökéletes Alexa kinézetet.

A Honeybeast koncertet ad a hajón

Hála Robinnak, a Honeybeast konceret ad a hajón, ami hatalmas sikert arat, és még Karesz duzzogása sem rontja el Sári kedvét.

Barnáék felforgatják Miki lakását

Timinek nem sikerül rábeszélnie Maját, hogy béküljön ki az apjával, Mikit pedig időközben megint „meglátogatják” a motorosok, kellemetlen meglepetést okozva számára.

Gábor nem akar Gazsó tanúja lenni

Gazsó és Endre állandóan provokálja Gábort, ezért kijelenti, hogy nem lesz az esküvői tanúja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való