KERESÉS search-close

Tiszavasvári

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tiszavasvári"

Van, aki már megvette a karácsonyi ajándékot, de olyan családok is akadnak, akik álmodni se mernek róla

Sokan már megvették a karácsonyi ajándékot, de vannak olyan családok is, ahol még csak álmodni sem mernek arról, hogy szenteste ajándék kerül a fa alá. Rontó Józsefné 6 unokáját neveli egyedül Tiszavasváriban. Az 50 éves nagymama próbál mindent megadni unokáinak, de ez nem egyszerű, hiszen rengeteg a kérés, amit teljesíteni kell.

Pénzt és édességet raboltak egy 70 éves embertől!

70 ezer forintot és édességet rabolt egy háromtagú banda egy 70 éves embertől Tiszavasváriban múlt szerdán. Az áldozat maga mondta el Híradóknak, hogy egyikük leszorította a fotelba, míg a másik a pénzt kereste. Harmadik társuk ezalatt odakint állt őrt. A támadókat elfogták.

A béke nagykövete lett egy kongói menekült Tiszavasváriban!

Hogyan lesz egy kongói menekült a béke nagykövete és kick-box edző Tiszavasváriban? Riportunk főhőse tizennégy évesen futott világgá közép Afrikából. A szerelem hozta Magyarországra, és amikor annak vége lett ő már új hazáját szerette annyira, hogy a benne élőkért tegyen.

100 tonna szemét égett


szerző:
2018.07.13. 16:32
100 tonna szemét égett

Tűz volt csütörtökön késő délután a győri hulladéklerakóban. Mintegy 100 tonna lom kapott lángra. A tűzoltók órákon keresztül küzdöttek, mire sikerült eloltaniuk. Két hónapon belül másodszorra gyulladt ki a szemét a telepen. Az ország másik végében, Tiszavasváriban pedig egy magtár égett ki teljesen az éjjel, amiben műanyag granulátumot és egy targoncát tároltak.

Rómeó alig lát, de mégis másokért dolgozik

Rómeó Tiszavasváriban él, és amit a helyi emberekért tesz, az szó szerint emberfeletti! Szinte teljesen vak, így munkát vállalni nem tud, viszont az egész életét arra tette fel, hogy a helyi romáknak segítsen, sokszor az utolsó forintjaiból.

Működött a fényjelzés, mégis a sínekre hajtott

Azonnal meg kellett műteni, de az élete már nincs veszélyben annak a sofőrnek, aki autójával vonatnak ütközött reggel Tiszavasvári és Tiszalök között. Sorompó nem volt, de úgy tudjuk, a vasúti átjárónál működött a fényjelzés, a sofőr mégis a sínekre hajtott. Az autóban még ketten utaztak, ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Életveszélyben a vonattal ütköző autós

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a fiatal nő, aki kocsijával szerda délután a sínekre hajtott Tiszavasváriban, és belerohant a vonat. A baleset egy sorompó nélküli átjáróban történt, a fényjelzés viszont működött. A 25 éves sofőrt valószínűleg elvakította a nap, ezért hajthatott a sínekre. Egyedül ült a kocsiban, a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Előzetes: Életveszélyben a vonatbalesetben megsérült nő

Életveszélyes koponyasérülése lett annak a fiatal nőnek, aki kocsijával szerda délután a sínekre hajtott Tiszavasváriban, és elütötte a vonat. A baleset egy sorompó nélküli átjáróban történt, a fényjelzés viszont működött. A 25 éves sofőrt valószínűleg elvakította a nap, ezért hajthatott a sínekre. Egyedül ült a kocsiban, a vonat épp az ő oldala felől érkezett, a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A baleset részletei 6-kor az RTL Híradóban.

Örömlányok a belvárosban


szerző:
2011.08.15. 16:49
Örömlányok a belvárosban

Hiába a türelmi zóna, még mindig a belvárosban árulják bájaikat a tiszavasvári prostituáltak.

Nyugtalanság a csendőrség körül

Jogszabállyal kell megakadályozni, hogy bárki kivegye az országban a rend biztosítását a hatóságok kezéből.

Csendőrség vigyáz a rendre Tiszavasváriban

A polgárőrséghez hasonló szervezet nem a rendőrség feladatait venné át az önkormányzat szerint.

Előzetesben a nénit megverő tinik

A saját otthonában vertek meg és raboltak ki egy idős asszonyt Tiszavasváriban.

Eszméletlenre verték a nénit a rablók

Otthonában vertek meg és raboltak ki egy idős asszonyt Tiszavasváriban. Életét unokájának köszönheti, akit az utolsó pillanatban riasztott.

Örülhetnek az örömlányok Tiszavasváriban

Ugrásszerűen megnőtt a testükből élők nők száma a településen. Most türelmi zónát fognak kijelölni, hogy kiszorítsák őket a belvárosból.

Csillagkapu Tiszavasváron?


szerző:
2010.04.27. 20:28
Csillagkapu Tiszavasváron?

Érdekes jelenséget fedeztek fel Tiszavasváron. A közeli erdőben egy tisztáson nem nő fű, a fák a kör középpontja felé hajlanak, és a tetejük meg van perzselődve. Megindult a találgatás...

Másodfokon tárgyalnak a lincselésről

A vádlottak az ítélet enyhítését szeretnék, az ügyészség viszont 4 emberre életfogytiglant kért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való