KERESÉS search-close

Válótársak

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Válótársak"

Nézd meg a Válótársak összes epizódját az RTL Most+-on!

Mától a Válótársak összes epizódja elérhető az RTL Most+-on!

Várnak a Válótársak az RTL Most+-on!

Nov. 6-tól dec. 5-ig a Válótársak összes évada az RTL Most+-on! Részletekért kattints ide!

Top 2 - A Válótársak után saját sorozatot kapott

Pepe ugyancsak rutinos színész, rengeteg színházi és filmes szereppel a háta mögött érkezett a Válótársak szereplőgárdájába. Valahogy mégis sokan gondolták azt, hogy a két szívtipró külsejű férfi mellett ő a kakukktojá. Ehhez képest nem is kérdés, hogy ő volt a sorozat legkedveltebb férfi karaktere.

Top 3 - Rókatündérből lett az Alvilág Nórája

A Válótársak sikere után Mónival megtörtént az, amiről nagyon sok magyar színésznő egyelőre csak álmodik. Főszerepet kapott az Alvilág című krimisorozatban. A sorozatot Móni párja, Ujj Mészáros Károly rendezte. Összeszokott páros az övék, a Liza, a rókatündérben, és az X - A rendszerből törölve című filmekben is együtt dolgoztak. A 2020-as Magyar Filmdíj-on sorozat kategóriában az Alvilágé lett az első hely.

Top 4 - A teszetosza Jocitól Bodri Gyuriig

A Válótársakban Földes Eszter, azaz Szonja párja volt a kissé teszetosza Joci szerepében. Nem volt egydimenziós karakter, folyamatosan változott, és ez természetesen színészi szempontból is érdekesebb kihívás volt. Párhuzamosan dolgozott A mi kis falunk felvételein is. Ez utóbbi sorozat még a Válótársak sikerét is felülmúlta, és ebben még több kiváló színész mellett játszhat. Lengyel Tamás úgy érzi, most megtalálják a jó szerepek, és a helyén van, és szeretne még jó sokáig ott is maradni.

Nézd meg újra a Válótársak első évadát!

A sorozat április 27-től visszatér a tévé képernyőjére: minden hétköznap este nyomon követhetjük a három válófélben lévő férfi történetét.

Nézd újra a Válótársak részeit az RTL Klubon!

Április 27-én visszatér a tévé képernyőre a Válótársak! Minden hétköznap este 22:35-kor az RTL Klubon.

A rendező nem szereti, a színész elneveti - így forgatják a sorozatok intim jeleneteit

Szenvedélyes csókcsaták és sokat sejtető ágyjelenetek már minden napi és heti sorozatban előfordulnak. Az intim jelenet forgatása azonban korántsem olyan intim, mint azt a nézők a képernyők előtt ülve láthatják.

Ünnepi sorozatmaraton és Bátrak földje a televíziós premier előtt az RTL Most+-on!

December 24. és január 1. között az RTL Magyarország öt saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető az RTL Most+ platformon. A kínálat december 27-én kiegészül a Bátrak földje című, a televízióban csak 2020. január elsején látható vadonatúj széria első három epizódjával.

Decemberi sorozat maraton az RTL Most+ műsorán!

Nézd újra kedvenc heti sorozataid ÖSSZES RÉSZÉT az RTL Most+-on, december 24. és 31. között!

Az RTL kiemelkedő sorozatainak az egyik alkotója a vasárnapi Portréban

Az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója, Köbli Norbert a vasárnapi Portréban. A forgatókönyvíró olyan filmeket tudhat maga mögött, mint az Örök Tél, Félvilág, A berni követ, A vizsga, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Most az Apró mesék c. mozifilm sikeréért izgulhatunk, Norbert legújabb alkotásáért.

Köbli Norbert, a

Ő az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója - mi a titka?

Gubás Gabi megtalálta a tökéletes élet titkát!

A mindig csinos, fiatalos színésznő évekig játszotta Zsófit a Válótársakban. Most pedig Sziszi bőrébe bújhat. A Gödöllői Királyi Kastély színháztermében. Véleménye szerint az örök fiatalság titka, hogy egyszerűen legyünk boldogok.

Gubás Gabi hosszabban is mesélt a Fókusznak családjáról és boldogsága titkáról, amit megnézhetnek ITT.

Válótársak 3. évad a Cool-on!

Ha nem láttad, vagy csak szeretnéd újra nézni, kapcsolj a Coolra június 1-jén, szombaton 23 órakor és nézd meg a 3. évad első két részét!

Lemaradtál a Válótársak 3. évadáról? Most pótolhatod!

Június 1-től műsorra tűzi a Cool TV az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozatának 3. évadát. Rögtön duplarésszel kezdünk!

RTL-es sorozatokat is vetítenek a Magyar Filmhéten

Több mint 200 film egy hét alatt - ennyi alkotást lehet megnézni az ötödik Magyar Filmhéten a Corvin Moziban. Idén először televíziós produkciók is filmvászonra kerülnek, köztük az RTL Klub két sorozatának, A mi kis falunknak és a Válótársaknak részei. A közönség is szavazhat az év filmjére az interneten. Hogy kik kapják a Filmakadémia díjait, az a hétvégén kiderül.

Az Alvilág vezető írója a Portréban!

A Félvilág, A berni követ, az Örök tél és a Vizsga alkotóinak új, romantikus történelmi thrillere pár héten belül feszültséggel és váratlan fordulatokkal tölti meg a mozikat. Az Apró mesék írója Köbli Norbert a Tanár és a Válótársak alkotói között is szerepel, az RTL Klub új krimi sorozatának az Alvilágnak pedig vezető írója. A vele készült Portrét vasárnap éjjel láthatják itt, az RTL Klubon.  

12 kategóriában jelölték az RTL-es műsorokat a Televíziós Újságírók Díján!

Lássuk mely kategóriákban mely műsorok és hírességek versenyeznek a rangos eseményen!

Milyen gyerek volt Scherer Péter? Most kiderül!

Scherer Péter elkalauzolt minket boldog gyermekkorának legfontosabb helyszíneire, Ajkára és Tihanyba, édesanyja pedig elárulta, milyen gyerek volt a kis Pepe!

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

FOTÓ! Földes Eszter gyönyörű kismama

Földes Eszter és Lovasi András első közös gyermeküket várják. A Válótársak színésznője Anyák Napján már megmutatta gömbölyödő pocakját, azonban a minap újabb képet posztolt magáról.

Ismerd meg közelebbről A Tanár gyönyörű színésznőjét!

Tudtátok, hogy a Klaudia tanárnőt alakító Ubrankovics Júlia kizárólag a sorozat miatt költözött vissza az országba? És azt tudjátok, hogy mi a közös a magyar színésznőben és Robert De Niro-ban?

Jön, jön, jön: A Tanár

Két igazi nagyágyú: Nagy Ervin és Anger Zsolt játssza a főszerepet az RTL vadonatúj sorozatában. Megmutatjuk, hogy a testnevelő tanár és az igazgató úr mellett, kik az igazán kritikán aluli pedagógusok a középsuliban.

Beszélgetés a cinkos mosolyú színésszel, Scherer Péterrel

Scherer Pétert az RTL nézői legtöbben a Válótársak című sorozatban alakított multimilliomos Dávid karakterével azonosítják. A háromgyerekes színész apuka, aki az építőmérnöki pályáról tért át a színészetre, ráadásul a Nézőművészeti Kft. alapítója is, Barabás Évinek nemcsak a műszaki egyetem gyötrelmes éveiről mesélt,  hanem élete egyik legnehezebb időszakáról is, melyet saját ötletén alapuló színdarabjában tudott csal feldolgozni.

A színész, akinek nevét mindenhol mosoly és nevetés kíséri

Bárhol, bármikor, bármilyen társaságban szóba kerül a neve, mosoly, nevetés, jó szó követi. Sietett, ezért nem rollerrel jött a Portré vasárnapi vendége Scherer Péter, az építőmérnök színész, aki talán a művészetben is mérnöki pontossággal képes megtalálni a hangsúlyt, a lényeget és a humort.

Ide kattintva megnézheti a teljes adást az RTL Moston!

Balsai és Scherer - a Válótársak népszerű házaspárja

Scherer Pétert Jancsó Miklós filmjeiből már sokan ismerték, de mostanában igazán népszerű, köszönhető ez az RTL Válótársak című sorozatának is, amelyben Balsai Mónival láthatták, akinek szintén meredeken felfelé ível a karrierje az elmúlt években. Felkerestük a filmbéli „házaspárt”.

A Válótársak népszerű házaspárját kérdeztük!

Magánéletükről kérdeztük a Balsai - Scherer párost. ÉS: Miért választja valaki bulizás helyett a papi hivatást? Fókusz Plusz szombat este!

VICCES: Scherer Péter megmutatja


szerző:
2018.03.10. 18:00
VICCES: Scherer Péter megmutatja

Scherer Péter nagyszerű hangokat tud kiadni. Volt már olyan, hogy GRU-hangon küldött szülinapi üzenetet. Íme! Megmutatjuk azt is, mi az a dramedy.

Földes Eszter hamar visszatérne a színpadra

Földes Eszter leadta színházi szerepeit, mert nem tudja tovább takargatni gömbölyödő hasát a színpadon. A Válótársak színésznője szerencsés helyzetben van, mert a színdarabokat leveszik a repertoárról. Eszter akár szülés után pár hónappal már újra dolgozna.

 

Így ért véget a Válótársak

Az utolsó jelenetben Joci, Dávid és Bálint bizakodóan tekintenek a jövőre. Reméljük minden összejön nekik, amit terveznek!

Dávid a csipkés ruhás Tamaráról mesélt Bálintnak

Dávid Tamarával közös esküvőjéről nosztalgiázott Bálinttal a kertben, mivel aláírta a válási papírokat...

Joci elsírta magát


szerző:
2018.02.08. 23:25
Joci elsírta magát

Szonja megdöbbentő hírt közölt szegény Jocival...

Zsófi döntése


szerző:
2018.02.08. 23:25
Zsófi döntése

Zsófi elmondta Bálintnak, hogyan döntött a családdal kapcsolatban.

Dávid mentette meg Aranka életét

Aranka úgy döntött, hogy nincs értelme tovább élnie Dávid nélkül... szerencsére Dávid megérezte, hogy baj van, és időben érkezett!

Dávid és Tamara utolsó légyottja

Miután aláírták a válási papírokat, Dávid és Tamara még egyszer, utoljára örömöt szerzett egymásnak - aminek sajnos Aranka is tanúja volt...

Az utolsó rész: ma este véget ér a sikersorozat!

Ma este - a harmadik évad, 10. részével - végleg véget ér az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar sorozata, a Válótársak. Három évig követhettük Bálint, Dávid és Joci barátságát és párkapcsolati kalandjait, de a sztori ma véget ér.

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!


szerző:
2018.02.08. 09:45
Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Válótársak záró epizód - Meghal az egyik főszereplő?

Joci és Röné között kiéleződik a helyzet, olyannyira, hogy Röné pisztolyt ránt... Vajon mi történik Jocival? Odaér időben a rendőrség? Kiderül csütörtökön este a Válótársak évadzáró részéből, 22:10-től!

Ki lesz a legszebb sztárhölgy a vidéken?

Azt nem tudhatjuk, hogy a szavazók mit szeretnek a leginkább a Story Extra versenyének jelöltjeiben, azt azonban igen, hogy ők maguk miként vélekednek a kérdésről. Vajon mit szeretnek a legjobban saját magukban?

Ki lesz Aranka utódja?


szerző:
2018.02.06. 23:15
Ki lesz Aranka utódja?

Dávid titkárnőket castingol, de nincs egyszerű dolga... Aztán mégis megtalálja a tökéletes jelöltet, de vajon mit vált ez ki Arankából? Kiderül a Válótársak utolsó részéből, csütörtök este 22:10-től!

Aranka szexi fehérneműben várja Dávidot

Dávid hiába adta ki Aranka útját, az extitkárnő nem tágít, amíg meg nem kapja, amit akar... Vajon Dávid ellen tud állni a kísértésnek? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Jocit halálosan megfenyegetik?

Jociban megszületik az elhatározás: szeretne eljönni Rönétől, Röné viszont nem engedi olyan könnyen... Vajon sikerül megúsznia sértetlenül a konfliktust? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Zsófi kezét megkérték - Bálint bepipul!

Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, ezért rögtön elrohant az asszonyhoz, hogy kérdőre vonja... Válótársak - az utolsó rész csütörtökön 22:10-től az RTL Klubon!

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Dávid titkárnőket castingolt, Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, Joci pedig... Joci valami veszélyesbe kezdett.

Így még nem láttad Lengyel Tamást!

Lengyel Tamás nem csak fejben, hanem fizikailag is felkészült Joci szerepére, a (kép)kockák önmagukért beszélnek. És hogy mi történik vele a sorozatban? Kiderül a Válótársak kedd esti részében, 22:10-től az RTL Klubon!

Bálint teljesen kiakad Zsófira

Zsófi egy szívességet kért Bálinttól, hogy vigyázzon a gyerekekre, amíg ő... máshol lesz. Bálint vajon joggal akadt ki? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Vajon ki utazott Párizsba?!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Vajon ki utazott Párizsba?!

Pontosabban kik: ketten is romantikus útra indultak a szerelem városába. Kikre tippelnél? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Mi a teendő, ha háromszori csengetésre sem nyitnak ajtót?

Röné megmondta a tutit Jocinak arra vonatkozólag, mi a teendő akkor, ha nem nyitnak neki ajtót az eladósodott kuncsaftok... Válótársak kedd és csütörtök esténként az RTL Klubon!

Aranka megkapja a kegyelemdöfést

Dávid és Aranka viharos kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett... Vagy mégsem? Kiderül a Válótársakból, kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Bálint kiakadt Zsófira, Joci egyre mélyebbre süllyedt a fertőben, Dávid pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést Arankának...

Aranka újra támad!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Aranka újra támad!

Hiába próbálja Dávid leállítani titkárnőjét, Aranka továbbra sem adja fel... Még több forró pillanat itt!

Lengyel Tamás verekedésbe keveredett?

Joci új munkája alapból nem tűnik legálisnak, most viszont egy kuncsafttal is összekülönbözött... vajon mi lett ennek a következménye? Kiderül a Válótársak következő részéből, csütörtök este 21:40-től az RTL Klubon!

Nézd vissza a 7. rész legjobb pillanatait!

Joci illegális munkát vállal?!

Szonja bemutatta új szerelmét Jocinak

Szonja bemutatta legújabb szerzeményét Jocinak, a görög szívtiprót. Joci mosolya nem volt őszinte... sőt, mosolya sem volt.

Joci alvilági melót vállal?

Mivel Jocinak rengeteg pénzt kell fizetnie a kicsik bölcsijére, ezért plusz melót vállal... ami nem tűnik túl legálisnak!

Dávid vs. Aranka - sokadik menet

Dávid egyszer s mindenkorra tiszta vizet tölt a pohárba, Aranka viszont borozik. Vajon mi sül ki ebből?

Így csajozott be részegen Dávid

Másnaposan nem mindig emlékszik az ember, mi-hogyan is történt előző este, de a jóbarátokra ebben is lehet számítani!

Együtt jobb, mint külön!


szerző:
2018.01.30. 12:07
Együtt jobb, mint külön!

Ha Joci mama mindenkit befog a munkára, akkor nincs apelláta!

Az anyai szigor odacsap!


szerző:
2018.01.30. 12:04
Az anyai szigor odacsap!

Joci mama jött, látott, takarított, és jól megmondta a magáét a kanlak lakóinak!

Válótársak kisokos: hogyan nyaljunk be a főnöknél

Amióta Dávid Arankával kavar, Bálint is kezdi észrevenni saját titkárnőjét, Gabit... Vajon sikerül elcsábítania? Kiderül a Válótársak következő részében, kedd este 21:40-kor az RTL Klubon!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Így ünnepelte Tóth Andi a 18. születésnapját!

Pont egy évvel ezelőtt lett tizennyolc éves az X-Faktor legfiatalabb győztese. Az őstehetség Tóth Andi szép nagy partit is szervezett, hogy az oly régen várt felnőttkort megünnepelje. De, nem tudott akkorát, amivel felülmúlhatta volna a Válótársak című sorozat évadzáró epizódjában látható szülinapi buliját, amivel sorozatbeli szüleit, jól ki is akasztotta.

Joci kutyaszorítóba kerül


szerző:
2018.01.25. 22:40
Joci kutyaszorítóba kerül

Szonja nem kíméli Jocit, most például az ikreket iratta be egy bölcsibe - ami alapból nem két fillér, hát még dupla gyermek esetén... Vajon mihez kezd Joci?

Így lepte meg Bálint Zsófit!

Bálint az egész hatodik részben a nagy meglepetésre készült - íme a végeredmény! Zsófi boldognak tűnt, Péter már nem annyira...

Aranka a természet lágy, és Dávid kemény ölén

Aranka nem adja fel egykönnyen, továbbra is hajt Dávidra - nem is akárhogy, a szabadban kényezteti főnökét! További forró pillanatok itt, a történet folytatása pedig kedd és csütörtök esténként a Válótársakban!

Aranka felhívja magához Dávidot, és...

Aranka egyszerűen nem bír leállni, teljesen rákattant Dávidra, akinek itt még sikerült elmenekülnie, de a közös séta során... egyszerűen becserkészték. Vajon hová fut ki ez a „kapcsolat”?

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Miért küldi el Bálint a testvérét a

Péter csak jót akart, Bálint viszont gorombán válaszolt testvérének... elsőre. Hogy aztán mi történt, és hogy Bálint elmegy-e a buliba, az kiderül csütörtök este 21:35-től az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Így még tuti nem hallottad a Darabokra törted a szívem-et!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készül Zsófinak - a lázas gyakorlás végeredményét csütörtök este 21:35-től láthatjátok/hallhatjátok az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Bálint ravasz módon csap le a dekoratív anyukákra!

Mivel Jocinak és Dávidnak is más dolga akad, Bálintra bízzák a két kis csemetét, amit Bálint ki is használ: sétára indul, ahol egyre több hölgy áll meg érdeklődni a kicsikről. És hogy mi történik ezután? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Dávid nőt fizet Bálintnak!


szerző:
2018.01.23. 22:35
Dávid nőt fizet Bálintnak!

Dávid felbéreli Vandát, hogy segítsen Bálintnak... hogy miben? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Dávid és Tamara rájönnek az élet értelmére?

Noémi kórházba került, az aggódó szülők pedig rögtön ott termettek. A várakozási időben kapcsolatukról, a szerelemről, és az életről beszélgettek... Ha kíváncsi vagy, jobban lett-e Noémi, nézd meg a Válótársak 5. részét!

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Petrik Andrea a Válótársakban!

Kedd este ismét folytatódnak Bálint, Dávid és Joci kalandjai a Válótársakban ezúttal Petrik Andreával kiegészülve. Az, hogy a színésznőnek mi keresnivalója lesz a fiúk életében, kedd este 21.45-kor kiderül az RTL-en!

Durva! Nézd meg mi történt Tóth Andival!

A Válótársak Noémija kórházba került!

Noémi kórházba kerül!


szerző:
2018.01.23. 10:00
Noémi kórházba kerül!

Dávid és Tamara aggódva virraszt Noémi ágya mellett a kórházban - de vajon mi történt a fiatal lánnyal? Kiderül csütörtök este 21:35-től a Válótársakban!

Péter megcsalja Zsófit?!


szerző:
2018.01.22. 15:00
Péter megcsalja Zsófit?!

Bálint egy szórakozóhelyen kiszúrja Pétert egy gyönyörű nő társaságában, meghitt hangulatban... de vajon ki lehet az? Péter megcsalná Zsófit? És honnan ismeri a rejtélyes nő Bálintot? Kiderül kedd este a Válótársakban, 21:35-től!

Joci megtalálta az Igazit?


szerző:
2018.01.18. 22:40
Joci megtalálta az Igazit?

Joci egy leszakadt bordásfalnak köszönhetően megismerkedett Lottival, akivel rendkívül hamar megtalálták a közös hangot. Vajon Joci végre megtalálta azt, aki a társa lehet?

„Van pofád elkérni havi 2 millió forintot a gyerekeid apjától?!”

Tamara és Dávid ügyvédeikkel ülnek össze, hogy megbeszéljék válásuk részleteit. Tamaráék nem akármilyen ajánlattal állnak elő...

Bálint és az édeshármas


szerző:
2018.01.18. 22:40
Bálint és az édeshármas

Bálint két vonzó nővel tért haza, a hangulat pedig egyre inkább felforrósodott... olyannyira, hogy Bálint nem sokkal később a földön találta magát!

Bálintot a gyermekei szerelik le

Bálint úgy gondolja, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba a csemetékkel is, ezért családi kupaktanácsot hív össze, hogy közölje velük: édesanyjuk összejött a bácsikájukkal, Péterrel. A gyerekek reakciója viszont eléggé meglepi...

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Ha csütörtökök, akkor Válótársak!

Ma este újra érkeznek a Válótársak! Miután az előző részben Bálintéknak nem sikerült ellopni a testvére, Péter több milliót érő szobrát a kertjéből, tovább folytatódnak a bonyodalmak.

Hoppá! Hármas szex lesz a Válótársakban?

Bálint egy bárban összeismerkedik két szépséggel, akik a pultos szerint hármasban szeretik, így nemsokára a kanlakban kötnek ki. És hogy mi történik azután? Ide kattintva megtudhatod!

Földes Eszter titokzatos terhességével kapcsolatban

A színésznő két kicsivel küzd kedd és csütörtök esténként a Válótársakban. De hamarosan teljes valójában is átélheti az anyaság szépségeit és nehézségeit. Tibi és Miki többek között arra is kíváncsi volt, hogy mikorra várják a babát, illetve hogy apás szülésre készülnek-e.

Tamarát szívesen magánkezelésben részesítené a terapeuta

Dávidnak elege lesz a foglalkozásokból, és inkább lelép - több sem kell kedvenc terapeutánknak, Kornélnak, aki rögtön rástartol Tamarára!

Szonját beviszik a rendőrségre, de Joci kiszabadítja!

Szonjának furcsa gondolatai támadnak, amiket tettek követnek, a tetteknek pedig következményeik vannak... ezeket pedig általában Joci oldja meg, nincs ez másképp most sem!

Nézd vissza a 3. rész legjobb pillanatait!

Bálint Dáviddal és Jocival szoborlopásra adják fejüket, de aztán nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezték...

Bálintékat lefülelik lopás közben?

Bálint a késes bosszúhadjárat és összeverekedés után új módot eszel ki testvére ellen, amibe Jocit és Dávidot is belerángatja: lopják el Péter 10 milliót érő szobrát. Igen ám, de az akció közben nem várt esemény történik...

Hetente kétszer érkeznek a Válótársak!

Mostantól nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is érkeznek a Válótársak!  A konfliktusokban és fordulatokban gazdag sorozat legújabb epizódja, a 3. rész, kedd 21:40-től látható az RTL-en!

Dávid nem csak a teendőkben merült el munkahelyén

Dávid új titkárnője épp a születésnapját ünnepelte, így bontottak egy üveg bort a főnökkel - hogy utána mi történt, az önmagáért beszél... Válótársak - kedden és csütörtökön az RTL Klubon, további forró pillanatok pedig itt!

Műsorváltozás: Válótársak hetente kétszer!

A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is beköltöznek a nappalinkba!

Válótársak: Best of Alföldi

Az Alföldi Róbert által alakított Károli Kornél coach-ként próbált segíteni Dávidnak (Scherer Péter) és Tamarának (Balsai Móni) - hogy milyen sikerrel, az a sorozatból kiderül!

SZÖRNYŰ! Szonja elveszítette gyermekeit!

Joci és Szonja bevásárolni mentek, a nagy sürgés-forgásban viszont eltűntek a csemeték... Joci kétségbeesett keresésbe kezdett!

Bálint vs. Péter: Második menet!

Bálint és Péter korábban már egymásnak esett egyszer az erdőben, most azonban a ház kertjében, a gyerekek szeme láttára kezdték ütlegelni egymást...

Így mutatkozott be Alföldi Róbert a Válótársakban!

Alföldi Róbert alakítja Károli Kornélt, az életvezetési tanácsadót, akinek a tarifái... finoman mondva is magasak. Az életbölcsességei viszont megfizethetetlenek!

Nézd vissza a 2. rész legjobb pillanatait!

Drámai történéseknek lehettünk szemtanúi a Válótársak legújabb részében, de azért humorból sem volt hiány. Sőt!

Alföldi Róbert magyar sorozatban debütál hosszú idő után

Eddig még sorozatban még nem láthattuk, pedig Alföldi Róbert hangját sok évvel ezelőtt éppen egy nagyon népszerű sorozatban szerette meg az ország. A színész-rendező csütörtök este a Válótársakban nem akármilyen szerepben és helyzetben tűnik fel. A komikus szituációkban amúgy is lubickoló Scherer Péterrel és Balsai Mónival szenzációs triót alkotnak.

Fókusz 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való