KERESÉS search-close

VV

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV"

Dennis x Lacika: Úgy, ahogy én

A ValóVilág egykori játékosai, Dennis és Lacika vadiúj klippel jelentkeztek a VV 10. évadának tiszteletére.

TOP 10: Ezek voltak az eddigi legizgalmasabb játékok a Villában

Összegyűjtöttük az elmúlt kilenc ValóVilág évad legemlékezetesebb tematikus heteit és feladatait egy videóba. Neked melyik volt a kedvenced?

TOP 10: A villalakók legnagyobb bulijai egy videóban

A ValóVilágos bulik felejthetetlenek! Mutatjuk a tíz legkiemelkedőbb partit a Villa falain belülről, és azon túlról! Kedvet kaptál? Jelentkezz a ValóVilág 10 powered by Big Brotherbe!

TOP 10: A VV történetének legviccesebb pillanatai

Íme a ValóVilág eddigi évadainak legmókásabb jelenetei! Neked melyik volt a kedvenced? Kattints ide, és jelentkezz az új évadba!

VV Reni „százszázalékosan” túl van VV Csokin?

A „villa egyik legbohókásabb lakója” 91 napot töltött a luxusbörtönben, ahol bizony rátalált a szerelem. Bár a Csokihoz fűződő érzelmei szerinte már „elolvadtak”, vajon mi történik, ha hosszú idő után megpillantja a fiút? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Vivi őszintén vallott abortuszáról

A lány elárulta: Krisztiánnal a villán kívül is megpróbálták folytatni a kapcsolatukat, de a heves viták és a féltékenykedések miatt külön váltak útjaik. Vivi a kisbabájuk elvesztéséről is mesélt Anikónak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Rolira ismét rátalált a szerelem… de mi a helyzet Adrival?

A ValóVilág9 powered by Big Brother negyedik helyezettje egy buliban ismerkedett meg Fannival, aki ideiglenesen már hozzá is költözött. Roli azonban azt szeretné, ha szerelme továbbra is nála maradna, és ennek érdekében kosarat készül adni Adrinak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Greg megbocsátja szerelme hűtlenségét?

A „villa sellője” egy romantikus vacsorán szembesült párja megrázó vallomásával. Vajon sikerül túllendülniük a történteken? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Zsuzsut teljesen lesokkolta a titkos hangfelvétel

Bár Greg a mai napig tartja a kapcsolatot a ValóVilág9 powered by Big Brother nyertesével, egy mellbevágó hangfájltól teljesen elállt Zsuzsu szívverése. A szóban forgó felvételen ugyanis Greg hallható… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Csoki megkérte Zsuzsu kezét?

A ValóVilág9 powered by Big Brother nyertese alig jutott szóhoz, mikor Csoki egyszer csak belibbent az ajtón, ráadásul nem csak egy csokor virággal kedveskedett neki… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

2018-ban ezek voltak a legnézettebb VV9 videók!

Mutatjuk, 2018-ban mely videókat néztétek meg a legtöbbször a ValóVilág 9 powered by Big Brotherből!

Erának tényleg sok Csoki közeledése?

A szerelmi viszonyok alakulása kezd kifürkészhetetlenné válni a Villában. Csoki ide-oda tologatja Renit, Hunor most már Zsuzsut szeretné meghódítani, Vivi és Krisztián pedig hangos veszekedésekkel szakítja meg az idillt.

Töltsd ki te is a ValóVilág iskolai szintfelmérőjét!

A villalakók már tudják az eredményt, most rajtad a sor! Te hova kerülnél? A felzárkóztató, vagy a normál csoportba?

VV9: Ezt mondta nekünk Radics, miután kiesett

Radicsot faggattuk kiesése után, azt mondta a Fókusz stábjának, szerinte ő túl erős egyéniség volt itt. Nézd meg, hogy még mit mondott!

BRÉKING - Elindult a #vvlog!

A ValóVilág9 powered by Big Brother újításában Hunor és Roli debütál!

BeleValóVilág


szerző:
2018.10.30. 14:14
Ő lesz Győzike műsorvezető társa a BeleValóban!

Egy régi játékos tér vissza a képernyőkre - vajon ki lehet az? Most kiderül!

ValóVilág az RTL+on!


szerző:
2018.09.04. 13:04
ValóVilág az RTL+on!

Minden hétköznap 22 órától az RTL+ műsorán!

ValóVilág


szerző:
2018.09.04. 10:59
Jön a ValóVilág 9 - Nádai Anikó és Puskás Peti a kulisszatitkokról mesélt!

Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba: hamarosan elindul a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évada!

Kik az eddigi legszexibb villalakók?

Két éve költöztek be az új villalakók a nyolcadik ValóVilág villájába. Ennek apropóján a Fókusz a nézők segítségével megválasztotta az addigi szériák legszexibb lány és legsármosabb fiú szereplőjét. A tízes toplisták szereplőire sok tízezer szavazat érkezett.

A celebek így kezelik a zaklatásokat

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává válnak a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal. Egy éve így meséltek tapasztalataikról.

Fagyilesre mentünk a VV csajokkal

Legyen gyümölcsös vagy akár csokis, gombócos vagy virág alakú, egy adag fagyit a tikkasztó hőségben csakis élvezni lehet. Zsófi és Iza négy éve titkos mennyiség-ellenőrnek állt, és azonnal fel is szerelkezett rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

VV Kinga hamarosan kisfiús anyuka lesz!

A valóságshow egykori játékosa régen maga mögött hagyta a hisztiket, helyette csak rengeteg örömkönny maradt. Kisfia nemsokára érkezik, Kinga pedig beavatott minket a kismamaság titkaiba.

VV Milo saját filmet forgatott!


szerző:
2018.05.11. 08:09
VV Milo saját filmet forgatott!

A Való Világ 3 győztese, Milo egy elmaradott országban forgatott filmet, amivel egy álma vált valóra  - a részletekről ő mesélt nekünk!

Beindult a VV6, elszabadult az Aurelio-láz

Buli és érzelmi hullámvasút – ezek jellemezték leginkább ezt az évadot, na és persze Aurelio. A győztesről nemcsak azt tudtuk meg, hogy mennyire tud helikopterezni vagy éppen csókolózni, de a könnyeit sem rejtegette a kamerák elől.

A VV5-ben minden a taktikázásról szólt

Attilának és Petinek köszönhetően a szereplők rafinált módon alakították a Villa-helyzeteket ebben a szériában, ráadásul az Arénában is megküzdöttek egymással, ahol már nem a duma, az erő is számított. És persze, az érzelmi hullámvasút sem maradt ki a buliból.

Mihez kezd egy VV-győztes a nyereményével? Kiderítettük!

Az első évad után szinte rögtön elindult a ValóVilág következő szériája, a harmadikban pedig az erotikáé volt a főszerep. Utóbbiban Gyukin Milovan, alias Milo győzedelmeskedett, aki okosan bánt nyereményével. 

Minden itt kezdődött: a ValóVilágban!

2002. szeptember 11-én tíz vállalkozó szellemű fiatal költözött be a bekamerázott "luxusbörtönbe". Mi lehet ennek az oka? Most kiderül!

Ezt ígérték a Villalakók! – De be is tartották?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja feltette azt a kérdést az akkori ValóVilág játékosaink, hogy mit tudnának megígérni csak azért, hogy a nézők rájuk szavazzanak! A megkérdezettek - VV Seherezádé, VV Attila, VV Fecó, és VV Veronika - vajon betartották az ígéreteiket a játék közben és esetleg a kiesés után?

Nem fogod elhinni, kibe szeretett bele VV Ati...

A ValóVilág powered by Big Brother játékosai, Ati és Dávid a Villában szoros barátságot kötöttek. Bár egyik fiú sem jutott el a Fináléig, úgy tűnik, hogy a való életben is jó viszonyt ápolnak, ráadásul Atira rátalált a szerelem is.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
Ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának házigazdája!

Az egész világnak tudnia kell arról, hogy hamarosan kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother, ezért a kísérőműsor leendő házigazdája külföldi kiruccanást tett, hogy terjessze a hírét.

Sportfogadásból tartaná el kedvesét Aurelio!

VV győztese imádja a focit, és nem elégszik meg azzal, hogy egyszerűen csak a tévében nézze meg a meccseket, fogad is rájuk. Édesapja tanította meg a legfontosabb szabályra – ki kell zárni az érzelmeket, mielőtt az ember megtenné a tétjeit.

BRÉKING: Hölgyek figyelem! Aurelio barátnőt keres…

A VV6 győztese nagy bejelentést tett közösségi oldalán. A hagyományos ismerkedés és a társkereső oldalak ideje lejárt? Segítsünk Aureliónak megtalálni az igazit!

DJ Seherezáde egy igazi háziasszony!

Ezúttal a dögös ex-villalakó otthonába kopogtunk be, akiről kiderült, hogy meglepően házias, megmutatta kedvenc helyét a lakásban és kiskori képeit is megnézhettük. 17 kérdés és egy kis teniszezés váratlanul vágatlanul.

VV Aurelio letette a kábítószert és új életet kezd

VV Aurélio hosszú csend után először mesél az ellene, kábítószer-birtoklás miatt indult büntetőeljárásról. Most elmondja azt is, hogyan vészelte át az elmúlt időszak nehézségeit és végül mi volt az a fordulópont, ami miatt megálljt parancsolt magának.

Molnár Anikó szívét egyszerre többen is elrabolták

Molnár Anikót a ValóVilág második szériájában ismerhettük meg még 2003-ban, azóta folyamatosan hallunk felőle, leginkább a súlyproblémáiról. Arról, például kevesebbet, hogy az utóbbi időben, az állatok megbecsüléséért küzd. Mi több, állatmenhelyet szeretne alapítani.

Egy éves a VV7! 365 napja indult el minden idők magyar valóságshow-jának hetedik szériája

Bizony, tavaly november 16-án költöztek be a legendás brigád első tagjai a Villába, hogy kezdetét vegye a csaknem négy hónapon keresztül tartó őrület. A jubileumi nap alkalmából a legcsodásabb pillanatokkal emlékezünk. 

VV Zsuzsa a mezőgazdaságban próbál szerencsét

A ValóVilág 7 egykori játékosa, VV Zsuzsa volt már műsorvezető és modell, sőt, miután kijött a villából, az énekléssel és a DJ-zéssel is megpróbálkozott. Az utóbbi hónapokban eltűnt a nyilvánosság elől.

VV Laci a Sátán számával állt sorba erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatos ügyeket intézni

A bürokráciával való küzdelmet sokan tartják a földi pokolnak, azt nem tudjuk, a VV 7 egykori lakója is osztja-e ezt a nézetet, mindenesetre a 666-os sorszámot dobta neki a gép. A véletlen másik érdekessége, hogy Lacinak korábban már meggyűlt a baja a hatóságokkal.

Veszélybe került VV Laci és Edina szerelme

A két szerelmest jelenleg országhatárok választják el egymástól, Edina ugyanis nemrég külföldre költözött. A ValóVilág 7 egykori macsója nem tagadja, nemcsak Edina, de ő is nehezen viseli a távkapcsolatot.

Csodásan zárul ez a hét is VV Dóri és Lévai Adri melleivel

Dóri rapid sebességgel pattant fel a ciciexpresszre, amin láthatóan nincsen fék. Most ismét kebelbarátnőjével villantották meg emlőiket mindannyiunk legnagyobb örömére. Ígérjük, többször nem fogjuk használni a kebelbarátnő szót, Önök viszont láthatják a fényképet nyaktól lefelé is, ha klikkelnek!

Fókusz 2015-09-24


szerző:
2015.09.24. 17:25
Aurelio bemutatja új szerelmét, Dominikát

Aki keres, az talál – vallja Aurelio, aki az elmúlt hónapokat aktív kutatómunkával töltötte. Új szerelmét, Dominikát a fotói alapján választotta ki, de mint mondja, a 21 éves szépségben azóta sem csalódott. A ValóVilág 6 győztese úgy érzi, Dominikának köszönhetően hosszú idő után végre újra boldog.

Reflektor 2015-09-14


szerző:
2015.09.15. 01:00
Reflektor 2015-09-14

Aurelio új szerelmét, Dominikát a fotói alapján választotta ki, de mint mondja, a 21 éves szépségben azóta sem csalódott. Pirner Alma hamarosan életet ad első gyermekének, akit már férjével, Attilával együtt nagyon vár.

Aurelio a szerencse fia lenne?


szerző:
2015.09.10. 17:25
Aurelio a szerencse fia lenne?

A VV győztes ezúttal a Totó főnyereményét vitte el. A pénzt pedig hozzáteszi eddigi nyereményeihez, gyűjtöget és azt mondja nem költ feleslegesen. Akinek ekkora szerencséje van a játékban, annak lehet-e szerencséje a szerelemben?

Reflektor 15-08-24


szerző:
2015.08.25. 01:10
Reflektor 15-08-24

Reflektor: Aurelio ismét rátalált az igazira. Megizzasztottuk Szabó Ricsit.

Reflektor 15-08-04


szerző:
2015.08.05. 01:40
Reflektor 15-08-04

Reflektor: Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül. VV Fanni lemondott a szolikirálynő címről.

Fókusz 15-08-03


szerző:
2015.08.03. 19:25
Fókusz 15-08-03

Fókusz: Feldolgozhatatlan - Utcát neveztek el az Olaszliszkán agyonvert tanárról. Édesapja nem tudja elfelejteni a 9 évvel ezelőtti borzalmat. Doppingbotrány? - 800 atlétánál merült fel a gyanú, hogy doppingolt egy korábbi olimpián. Milyen következményekkel járhat ez? Kukateszt - Mutasd a szemeted, megmondom, ki vagy! Vajon érvényes ez Voksán Virágra, Mészáros Dórira és VV Deniszre is?

Reflektor 15-07-09


szerző:
2015.07.10. 01:45
Reflektor 15-07-09

Reflektor: VV Zsófi halálosan haragszik Aurelióra. Nyári Dia idén egyedül megy nyaralni.

Háború dúl VV Éva és volt barátja között

A lányt először csak a róla készült aktképekkel próbálták csőbe húzni, aztán ami ezután történt, arra már senki sem számított.

Fókusz 15-06-22


szerző:
2015.06.22. 19:25
Fókusz 15-06-22

Fókusz: Hazátlanul - Honnét jöttek és hova tartanak? Hogyan fogadják a magyarok a menekültáradatot Magyarkanizsán? Helyszíni beszámoló. Megint szerelmes - Új párjával együtt állt kameránk elé Aurelio? De mi lett Zsófikával? Visszatért- Két év után ismét a Barátok köztben Balogh Edina, aki az anyaság örömeiről is mesélt nekünk.

Reflektor 15-06-19


szerző:
2015.06.20. 01:15
Reflektor 15-06-19

Reflektor: Erdei Zsolt és kedvese végre fellélegezhet. VV Kinga Franciaországban élő magyar fiúba szerelmes.

Fókusz 15-06-08


szerző:
2015.06.08. 19:25
Fókusz 15-06-08

Fókusz: Kozsó őszintén - A szomorú szamuráj többször is elsírta magát kameránk előtt. A halálból tért vissza, de a színpadon nincs helye a drámának. Az évszázad szökése - Filmbe illően szöktek meg a bűnözők, mindenkiből bolondot csináltak, most a környékbeliek tőlük rettegnek. Megkapta - VV Robin Aurélio szomszédja lett. Megkapta a nyereménylakást és az autót is. De ki költözik mellé?

Reflektor 15-05-29


szerző:
2015.05.30. 01:30
Reflektor 15-05-29

Reflektor: VV Robin egyedül költözött be a nyereménylakásába. Király L. Norbi új külseje sokkolta a rajongóit.

Reflektor 15-05-13


szerző:
2015.05.14. 01:20
Reflektor 15-05-13

Reflektor: Dúl a szerelem Dennis és Fanni között. Hajas László és csapata jótékonykodott.

Reflektor 15-04-27


szerző:
2015.04.28. 01:30
Reflektor 15-04-27

Reflektor: VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik. Bíró Ica talán megmenekül az anyagi csődtől.

MEGJAVULT: Cristofel kétkezi munkával keresi a kenyerét

Vendéglátósként és vagyonőrként dolgozik, egyszerre több helyen is Cristofel. Az egykori botrányhős villalakó mára teljes mértékben hétköznapi életet él.

Reflektor 15-04-17


szerző:
2015.04.18. 01:30
Reflektor 15-04-17

Reflektor: Szikora Robi felkarolta Puskás Petit. VV Dani szerelmi tanácsokat ad.

Fókusz 15-04-17


szerző:
2015.04.17. 18:00
Fókusz 15-04-17

Fókusz: Megelőzhették volna? - Mit tehetnek a pilóták és mit az utas, ha gond van a repülővel? Tisztázzuk a félreértéseket. A nagy átverés - A szabadság országának mondták, de valójában nem létezik. Felkerestük Liberlendet, legalábbis ahol lennie kéne. Véget ért a szerelem - Robin lebukott Anett előtt, de meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika?

Robin lebukott Anett előtt


szerző:
2015.04.17. 17:36
Robin lebukott Anett előtt

Robin és Anett kapcsolata véget ért, de vajon meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika? Hollósi Szandra riportja.

Dennis újraéleszti rapperkarrierjét

A ValóVilág 7 második helyezettjének, Dennisnek volt már egy sikertelen próbálkozása zenei téren, ez azonban nem vette el a kedvét az énekléstől. Ezúttal semmit sem bíz a véletlenre, és úgy döntött, Béci segítségével éleszti  újjá rapperkarrierjét.

Reflektor 15-03-31


szerző:
2015.04.01. 01:35
Reflektor 15-03-31

Reflektor: Baukó Éva újabb szakításon van túl. Kozso egykori barátnője megtörte a csendet.

Reflektor 15-03-30


szerző:
2015.03.31. 01:35
Reflektor 15-03-30

Reflektor: Tóth Andi végre találkozhatott az édesanyjával. VV Fanni nem tud szabadulni volt szerelme emlékétől.

Reflektor 15-03-19


szerző:
2015.03.20. 01:35
Reflektor 15-03-19

Reflektor: Vigyázat, utasszállító repülőt vezethet Cooky. VV Robin és Anett szétköltöztek!

Reflektor 15-03-11


szerző:
2015.03.12. 00:25
Reflektor 15-03-11

Reflektor: Robin és Anett úszik a boldogságban. Bajor Marci örökölte a szülei tehetségét.

Reflektor 15-03-09


szerző:
2015.03.10. 01:35
Reflektor 15-03-09

Reflektor: Újabb szerelem az X-Faktorosok között. VV Maci klipet forgatott.

Fókusz 15-03-09


szerző:
2015.03.09. 19:20
Fókusz 15-03-09

Fókusz: Szomorú vasárnap? - Körbejártuk a plázákat az utolsó dübörgő vasárnapon. Vásárlók, tulajdonosok és alkalmazottak az új időszámításról. Nem elég a pénzünk! - A gyerekeinkre vigyáznak, de sajátjukat alig tudják eltartani belőle. Mi tartja itthon az óvónőket és dadusokat? Egymásnak estek - A ValóVilág szerelmespárjai a kinti életükben is folytatják a harcot, vajon kapcsolatuk csak a villában volt életképes?

Reflektor 15-03-06


szerző:
2015.03.07. 01:40
Reflektor 15-03-06

Reflektor: Erdei Zsolték már a következő babát tervezik. Fanni és Dennis jósnőnél járt.

Fókusz 15-03-06


szerző:
2015.03.06. 19:20
Fókusz 15-03-06

Fókusz: Vészhelyzet? - Több ezer magyar orvos külföldön. Miért mennek el? És mi lesz az itthoni betegekkel? Antislágerek - A ValóVilág után a popszakmába. Valóságshow szereplők, akik dalra fakadtak. A Bajner-jelenség - A magyar focista, aki nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De hogyan él igazi sztárként Angliában?

Fókusz 15-03-03


szerző:
2015.03.03. 19:20
Fókusz 15-03-03

Fókusz: Pénzükre várnak - Még mindig nem kaptak kártérítést a hurghadai buszbaleset túlélői. Elmondják, min mennek keresztül három éve. A milliomos első napja - Korábbi munkahelyére is elment VV Robin. Mi várt a ValóVilág7 nyertesére a villalét után? Megölelné édesanyját - Mindegyik végtagja hiányzik, mégis teljes életet él. Szabolcs álma, hogy mesterséges karokat kapjon.

Reflektor 15-03-02


szerző:
2015.03.03. 01:35
Reflektor 15-03-02

Reflektor: Tóth Andi minden álma valóra válik. Robin mindent vitt, és még annál is többet.

Fókusz 15-03-02


szerző:
2015.03.02. 19:20
Fókusz 15-03-02

Fókusz: Újdonsült milliomos - Végigkövettük a ValóVilág7 Fináléját. Mi volt Robin első dolga a diadal után? Vigyázz, jön! - Ekkora jármű még nem volt magyar utakon. És mutatjuk, az eddigi legnagyobb gigantikus szerkezeteket. Pikáns fotók - Van akinek bejön, másoknak nem. Vajon ízléses, ha egy kismama ország-világ előtt megmutatja pocakját?

Reflektor 15-02-26


szerző:
2015.02.27. 01:40
Reflektor 15-02-26

Reflektor: Robinra az utolsó héten talált rá a szerelem. Jakab-Péter Izabella és Grósz Marci úszik a boldogságban.

Reflektor 15-02-16


szerző:
2015.02.17. 01:30
Reflektor 15-02-16

Reflektor: Laci sírva tért vissza a Villába. Hatszázadik adását ünnepelte a Heti hetes.

Fókusz 15-02-16


szerző:
2015.02.16. 19:20
Fókusz 15-02-16

Fókusz: Lúzerek ajándéka? - Vajna Timi posztja nyomán kirobbant a kommentháború. Most akkor adjunk drága ajándékot Valentin-napra, vagy nem? Segítség a bajban - Olyan édesanya is adományozott, aki maga is gondokkal küszködik. Meghatotta a félárván maradt gyermekek története. Szomorú győzelem - Laci sírva ment vissza a Villába, Edina pedig nem győzött elnézést kérni édesanyjától.

Szerelmi dráma és dalszöveg-kihívások

Dennis és Fanni szerelme újabb drámai fordulaton esett át, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint eddig bármikor? A vitatkozások mellett a párbajozók is neki kezdtek a lehetetlen stratégiaépítésbe. Sőt, a villalakók a végére még a dalszövegírásba is belekóstolhattak.
 

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

Miután Edina és Laci a dugi szex miatt büntetést kaptak, a közös döntésük alapján már biztos volt, hogy a tűzrőlpattant lesz az egyik párbajozó. Végül a Kiválasztáson a villalakók nem kímélték a szerelmeseket, és Lacira tették a legtöbb jelet, így egymás ellen kell küzdeniük.
 

Reflektor 15-02-02


szerző:
2015.02.03. 01:35
Reflektor 15-02-02

Reflektor: Dennis nyert, Dani búcsúzott. Esztergályos Cecília súlyos műtéten esett át.

Fókusz 15-02-02


szerző:
2015.02.02. 19:20
Fókusz 15-02-02

Fókusz: Merkel nyomában - Hogyan védik Angela Merkel biztonságát? Jönnek az eddigi leghíresebb támadások a politikusok ellen. Ki a felelős? - Hogyan halhatott meg egy 10 hónapos kisfiú hörghurutban? A gyereket öt orvos is látta. Dennis győzött!- Az ész és az ösztönök csatája. VV Párbaj testközelből.

Reflektor 15-01-27


szerző:
2015.01.28. 00:40
Reflektor 15-01-27

Reflektor: Hargitai Bea májusra várja a kisfiát. VV Béci élvezi az apaságot.

Reflektor 15-01-23


szerző:
2015.01.24. 02:10
Reflektor 15-01-23

Reflektor: VV Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban. Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket.

Edina és Laci megmozgatták a matracot

Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

Maci számára véget ért a VV7!

Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

Ádám, a ValóVilág7 legújabb kiesője

Tegnap este sor került a ValóVilág7 harmadik Párbajára, ahol Ádám és Robin csapott össze. Előbbi szenvedett vereséget, így neki kellett távoznia a Villából.

A szilveszteri buli parti-magaslatokat döntött

A villalakók kitettek magukért és Lali távozása után mindenki kiteljesedett a buliban: volt itt nyelvcsata, cipővel táncolás, ruhában maszatolás, érzelmi mélypontok és kómás visszaemlékezések. Ó, és persze lila fenekek.

Csókok és könnyek között őrlődtek a villalakók

Egyszerre potyogtak a boldog és a szomorkás könnyek a Villában: volt, aki a kiesett Renit siratta, mások szülinapi érzékenységük miatt itatták az egereket. Persze a nagy érzelmek a csókok terén is előbújtak, sőt a színészi tehetségüket is bizonyíthatták a villalakók.

Elsöprő fölénnyel nyert Dani a Párbajon

A ValóVilág7 hétfő esti Párbaja után Reni számára örökre véget ért a játék, Dani pedig győzelmi mámorban úszva visszatérhetett a Villába. A nagy összecsapáson a Reflektor riportere is jelen volt, aki nemcsak a párbajellenfeleket, de a játékosok hozzátartozóit is megszólaltatta.

Minden, ami megtörtént


szerző:
2014.11.15. 20:00
Minden, ami megtörtént

Ismét kinyitja kapuit a ValóVilág, olyannyira, hogy vasárnap este már be is költözik az első hat lakó! Rövid híreinkben először átnézzük a hét legfontosabb eseményeit, aztán benyitunk a vadonatúj villába!

Ismerkedjenek meg a VV7 első lakóival

Fanni, Dóri, Vikcsu, Dani, Laci és Dennis – ők azok a játékosok, akik vasárnap este elsőként költöznek majd be a villába, és akik a következő hónapokban a kamerák kereszttüzében élik majd az életüket.

Fókusz 14-11-14


szerző:
2014.11.14. 18:00
Fókusz 14-11-14

Fókusz: Szembesítés - Baukó Évát a reptéren szembesítettük Molnár Andit illető vádjaival és a szavazatok számával. Küzdelem az életért - Kisbabák, akik hetekkel hamarabb jöttek a világra, és szülők, akik rettegnek gyermekükért. Mindent bevállalnak - Édibébi Fanni, Hegylakó Dani, Telhetetlen Vikcsu és a többiek már felkészültek a vasárnapi VV-beköltözésre.

VV7: Lelepleztük az első hat beköltözőt!

Vasárnap indul a ValóVilág hetedik szériája az RTL II-n, és hogy kikkel? Az első hat szereplőt a Fókuszban leplezzük le!

VV7: Így készültek az első beköltözők képei

Az első hat beköltöző: Dani, Dennis, Dóri, Fanni, Laci és Vikcsu! A kamera kattogot, miközben a leendő villalakók pózoltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való