KERESÉS search-close

VV Reni

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Reni"

VV Reni:

Bár Reni már nem szerelmes a fiúba, a szíve még nem teljesen gyógyult be. Vagy mégis?

VV Reni „százszázalékosan” túl van VV Csokin?

A „villa egyik legbohókásabb lakója” 91 napot töltött a luxusbörtönben, ahol bizony rátalált a szerelem. Bár a Csokihoz fűződő érzelmei szerinte már „elolvadtak”, vajon mi történik, ha hosszú idő után megpillantja a fiút? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Csoki végleg felhagyott a csajozással?

Mikor a fiút kizárták a ValóVilág9 powered by Big Brother versenyéből, nem igazán szeretett volna elköteleződni, ám valaki mégis elrabolta a szívét...

A celebek is kívántak Gáspár Győzőtől!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A "Mi a vágyad, more?" című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét. Most a celebek is elárulták, hogy ők mit kívánnak!

Utánajártunk, hogyan alakultak a VV szerelmek a villalét után!

Kiderült, hogy a ValóVilág kilencedik szériájában kialakult villakapcsolatok teljesen átalakultak, mióta mindenki visszatért a szürke hétköznapokba. De lássuk, hogy mi is történt!

Ez volt a ValóVilág9 leghevesebb párbaja!

A hétvégi boxgála után is volt párbaj és a villalakók száma már ötre fogyatkozott. Két szívbéli barátnő viharos szócsatáját követhették a nézők. Zsuzsu és Reni három hónapja a beköltözés után tényleg egymásra talált, aztán az összezártságból is adódó mindenféle feszültség miatt a végére elegük lett egymásból. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyire sokkolta a villalakókat a párbaj eredménye, akkor azt ITT nézheted meg!

Adri bevallotta, hogy melyik lányt várja vissza a Párbajról!

Most kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu, vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a Villába. 

#hetiklasszikusok: Egy kemény Párbaj előszele a levegőben

Ez a hét a harcról szólt, és nem csak azért, mert hétvégén bokszgála lesz az ÉNB szereplőivel. Hamarosan pont kerül Zsuzsu és Reni vitáinak végére.

Így alakulhat a Villaélet a Párbaj után

Izgalmas hétvégének nézünk elébe. Szombat este kezdetét veszi a bokszgála az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel, majd a meccsek végeztével máris kezdődik a hevesnek ígérkező Zsuzsu-Reni Párbaj.

Kit kellene választania Zsuzsunak? SZAVAZZ!

Egy furcsa hangulatú Kiválasztáson Roli és Zsuzsu ugyanannyi jelet kapott, végül Roli Zsuzsunak adta át a Párbaj lehetőségét. De kivel érdemes megküzdenie a nézők kegyeiért?

#hetiklasszikusok: Kitörni készülő vágyak és „majdnem penge” agyak versenye

Adri visszatért második Párbajáról, de a küzdelmet Roli hatásos manipulációja árnyékolta be. Régi villalakók tértek vissza, majd elkezdődött a Villérhét.

Mitől ingadozó Zsuzsu és Reni kapcsolata?

Hetek óta hullámzik a Ken baba két legjobb barátnőjének viszonya, egyszer szeretik egymást, majd kiabálnak és ennek a láncolatnak valahogy nem akar vége szakadni. SZAVAZZ, szerinted ki ennek az oka?

Fogták a fejüket a villalakók, te tudnád a megoldást?

Három olyan feladványt kaptak a luxusbörtön lakói a Villérhéten, amit logikával kell megoldani. Nem voltak felhőtlenül boldogok a feladatoktól, ezek voltak azok!

Megszenvednek a villalakók a büdöshal-kihívással

Terjed egy – számunkra – gyomorforgató kihívás az interneten, melyben egy surströmmingnek nevezett halkonzervet kell megkóstolni. Már a szag is elborzasztó, az íze viszont egyenesen kínzás.

Reni megfejtette, miért vitázik sokat Zsuzsuval

Mostanában egyre többet veszekszik a két lány, aminek az okát még nem sikerült kideríteniük. Reni most elárulta, hogy szerinte miért történik mindez, sőt, még Csokinak is üzent.

#hetiklasszikusok: Királyi viszályok és hangos ordítások a Villában

A királyi hét számos összefeszülést hozott a Villa életébe. Hangos veszekedések, meglazult barátságok és egy kifürkészhetetlen vonzalom fordulatai árnyékolták be a villalakók napjait.

Zsuzsu soha többé nem áll szóba Renivel?

Zsuzsu a #VVLOG-ban mesélte el, hogyan élte meg a Renivel való kapcsolatát és a vitát, ami barátságuk végét jelentette.

Vajon kit visz ki Adri párbajozni?

Adri újra Párbajra készül, de ezúttal nem kihívottként. A vasárnapi Kiválasztáson ő és Roli kapták a legtöbb jelet, Lacika király döntése alapján pedig Adrira került a zöld kendő.

#hetiklasszikusok: Szellemirtás és kínos vallomások

Szépészeti baleset, felfordulás az igazság óráján, Hunor frusztrációja a külseje miatt és kacagtató önkritika. Mindez Villanyelven.

VILLABULLA

A Villa Királyság

TÖRVÉNYKÖNYVE

Minden, amit tudnod kell a VV9 eddigi eseményeiről

A valóságshow aktuális szériája túl van a felén, de még több mint egy hónap van hátra a Fináléig. Ha lemaradtál volna valamiről, összegyűjtöttük neked, mi az, amire érdemes emlékezni. Végül szavazz, mi volt számodra a legmegdöbbentőbb fordulat?

Te is vagy olyan jó földrajzból, mint Zsuzsu?

Íme a Föld, ahol élünk – a villalakók egymást leckéztették, vagyis leginkább Zsuzsut, hogy tudja-e az országok fővárosait. Míg Roland rendkívüli magabiztossággal adott helytelen választ, addig a lány kizökkenthetetlenül sorolta a helyes megoldásokat. Most rajtad a sor, hogy megmutasd, te mennyit tudsz! Az esetleges „becsapós” válaszlehetőségekre magyarázatul szolgál a videó: KATTINTS IDE!

#hetiklasszikusok: Ordítozós jeldobálás és az izzasztó fitthét fáradalmai

A Kiválasztáson a Villalakók feltekerték a decibelt. Hunor és Vivi tényleg ágyba bújtak? És mit szóltak ehhez a többiek?

Húha! Reni rendesen kigyúrta magát...

Lacika vezetésével most betekintést nyerhettek az izzasztó percek titkaiba... Csak úgy dagadtak az izmok!

 

Ki lesz Greg ellenfele a Párbajon?

Ma este Kihívás, vajon kit visz majd Greg harcba? Vivient, Lacikát, esetleg olyasvalakit, aki elsőre eszünkbe sem jutna? 

Íme VV Reni és VV Zsuzsu közös vlogja!

A lányok csak úgy sziporkáztak a kamera előtt, és mielőtt üzentek a nézőknek, kieresztették a hangjukat...

Ajajj! VV Vivi teljesen kifakadt villatársaira…

A 18 éves lány nem tudta visszafogni érzelmeit, és őszintén elmondta véleményét Reni, Zsuzsu és Greg hármasáról…

VV Hunor: „Hát ez nem egyszerű!”

A fiú szerint egyre nehezebb elviselni a többieket a Villa falai között, pláne az örökös taktikázások miatt. Na és mi a helyzet Reni, Zsuzsu és Greg szövetségével?

#hetiklasszikusok: Titkok a takaró alatt, dugába dőlt taktikai kísérletek

Miért mosott fogat kétszer is egy este Adri? Mit ajánlott Krisztián Zsuzsunak és hogyan bukott le Hunor?

#hetiklasszikusok: „Nem veszed észre, hogy nem veszlek észre?”

Kudarcba fulladt udvarlás, álmodozás a békéről és eltitkolt légyott a lepedő alatt. És Zsuzsu, Zsuzsu minden mennyiségben!

Erának tényleg sok Csoki közeledése?

A szerelmi viszonyok alakulása kezd kifürkészhetetlenné válni a Villában. Csoki ide-oda tologatja Renit, Hunor most már Zsuzsut szeretné meghódítani, Vivi és Krisztián pedig hangos veszekedésekkel szakítja meg az idillt.

Reni lelke néha egy kicsit összetörik

Ezúttal Reni vvlogját láthatjátok, aki a kis delfinjétől kezde a többieken át egészen a testsúlyáig minden fontos tudnivalóra kitér!

Vajon ki tudja ütni Era Renit Csoki mellől?

Pár napja már benne van a levegőben, hogy Csoki nem szerelmes és zavarja, hogy Reni többet akar. Ahogy az is, hogy Era szívesen szétszedné a párost. Sikerül neki?

VV Reni: „Üvölteni tudnék!”

VV Reni mindent és egyben semmit mond új vlogjában: „A vlognak üresnek kell lennie, hogy annyi tartalma legyen, hogy semmi!” De vajon miért tudna üvölteni a lány?

Reni:

Reni elmondja, miért szavazzatok Radicsra a Párbajon!

MŰVELTSÉGI teszt: Próbára tettük a villalakókat

Tudtátok, hogy Dugovics Titusz találta fel a dugót? Na és azt, hogy Görögország szomszédos Magyarországgal? A ValóVilág 9 powered by Big Brother játékosai megcsillogtatták műveltségüket!

KommentSzerda: Te kérdezz, a Villalakók felelnek!

Az esti Összefoglalókat nézve benned is megfogalmazódnak olyan kérdések, amiket legszívesebben egyenesen a VV9 játékosainak tennél fel? Akkor itt van a Te helyed is!

Elindult a VV9!


szerző:
2018.11.05. 11:32
Elindult a VV9!

A Villa ismét megnyitotta kapuit, és az első lakók már át is lépték a küszöbét…

Reni


szerző:
2018.11.04. 17:00
Reni

"Szerethető ember vagyok, és a legfontosabb, hogy ezt a játékot csak az nyerheti meg, aki önmagát adja."

Vasárnap nyit a VV9 luxusbörtöne, mi megmutatjuk az első 7 beköltözőt!

Megkezdődött a visszaszámlálás, a ValóVilág 9 Powered by Big Brother villája készen áll, a legújabb széria lakói pedig már holnap birtokba vehetik a luxusbörtönt. Most először itt a Fókusz Pluszban láthatják azt a hét szerencsést, akik elsőként foglalhatják el a bázist.

Aurelio-nap: balhé a konyhában

Mától ez a nap az Aurelio nap lesz az RTL-en! Alig van ugyanis olyan műsorunk, amelyikben fel ne tűnne a nagyszájú VV győztes. Ha pedig már így alakult, kihasználtuk ezt, és mindenhova követtük, hogy azt is lássuk, ami nem kerül majd az adásokba. A Hagyjál főzni forgatásán kezdtünk…

 

 

Édeshármas: VV Laci, Edina és Reni a Villán kívül egymásra találtak

Tripla szelfin demonstrálták, hogy mennyire örülnek egymás társaságának.

Ki lesz a ValóVilág7 nyertese?

Esélyt latolgattunk VV Renivel, Danival és Ádámmal, de vendégünk volt a mindig megújuló Kern András is a szerdai 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Menetelés a döntőbe: Ki lesz a VV7 nyertese?

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. VV Renivel a tegnap esti Kiválasztásról beszélgettünk, valamint azt találgattuk, hogy ki lesz az az egy, aki mindent visz. 

Szerelem vagy háború?


szerző:
2015.02.13. 17:07
Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Párbajra készülnek a ValóVilág szerelmesei

Hogy milyen kilátásai vannak Edinának és Lacinak arról VV Izát és VV Renit faggatuk. De nem csak a ValóVilág került a szóba a keddi 8:08-ban, hiszen beszélgettünk a rémes kamaszkorról, és a lámpalázról is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Vasárnap a szerelmesek Párbaja lesz a ValóVilágban!

A vasárnapi kiválasztás sokak számára megrázó eredménnyel zárult, hiszen a Villa egyik szerelmespárja, Edina és Laci lesznek azok, akiknek párbajozniuk kell majd, így tehát, csak az egyikük térhet vissza a Villába. VV Renivel és VV Izával elemeztük hogy milyen kilátásaik vannak.

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

RENI,VIKCSU,MACI: „Egyértelműen Dennis!”

A kiesett játékosok számára nem is volt kérdés, hogy kit támogassanak, mikor a Párbaj előtt kérdeztük őket. Elmondják azt is miért egyértelműen Dennist akarták vissza a Villába, de beszámolnak arról is, milyen a játék utáni életük!

ValóVilág7 esélylatolgatás, és a gyereknevelés buktatói

Taktika, indulatok, balhé: lassan megfeleződik a VV7 mezőnye, ezért kicsit esélyt latolgattunk az eddigi kiesőkkel, és persze beszélgettünk velük a tegnapi Kiválasztásról is. De szóba került a félévi bizonyítványosztás, a párválasztás, és a gyereknevelés is a hétfői 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Vajon kit hív ki VV Zsuzsa?

Latolgattunk VV Renivel és Ádámmal, és sok más érdekes témáról is beszélgettünk a szerda reggeli 8:08-ban. Stresszevésről, csuklásról is szó volt, és a copfokat is újragondoltuk. S hogy mi volt még, az tovább olvasva kiderül!

Kit visz magával a Párbajra VV Zsuzsa?

Ma este tartják a ValóVilág7 negyedik Kihívását, ahol Zsuzsának kell párbajellenfelet választania. Hogy vajon mi alapján hozhatja majd meg a döntését és kik lehetnek a veszélyzónában, arra VV Ádámmal és VV Renivel próbáltunk rájönni.

Gátlástalanság, vizsgadrukk és a jó kolbász elkészítésének titka

A csütörtöki adásban is sokakat érintő témákról volt szó, olyan vendégekkel, mint az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, ValóVilág szereplők, és ellátogatott hozzánk a 21. század pasija is!

Reflektor 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 00:40
Reflektor 14-12-23

Reflektor: Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre. Elsöprő fölénnyel nyert Dani a párbajon.

Fókusz 14-12-23


szerző:
2014.12.23. 19:25
Fókusz 14-12-23

Fókusz: Élvezi a sikert - Végigkövettük az X-faktor győztesének első napját. Vajon mire készül Tóth Andi és kitől fogad el tanácsokat? Megszépítik az ünnepet - Egy apró szívesség is hatalmas örömöt tud okozni. Hogyan talál gazdára egy hófehér plüssmaci. Elment a legenda - Már Woodstockban is énekelt, de azóta sem hagyta abba. Búcsúzunk Joe Cockertől.

Villalakók, akik féltékennyé tették otthon ülő párjukat

Félreérthető helyzetbe keverte magát VV Reni, akit a Villa falain kívül egyébként vőlegénye vár és aki a híresztelések szerint egyáltalán nem örül menyasszonya viselkedésének. Olyannyira, hogy még nyilatkozni sem akart nekünk. Már öt kilót fogyott a stressz miatt.

SZÍVZŰR: VV Renit már nem várja vissza a vőlegénye?

VV Reni testvére nem érti a nővérét bíráló nézőket. Szerinte testvére nem csinált semmi megbotránkoztatót, a fotózás csak egy feladat volt, amiben Reni próbált helytállni.

VV Renit már nem várja vissza a vőlegénye?

Félreérthető helyzetbe keverte magát VV Reni, akit a Villa falain kívül egyébként vőlegénye vár és aki a híresztelések szerint egyáltalán nem örül menyasszonya viselkedésének. Olyannyira, hogy még nyilatkozni sem akart nekünk. Már öt kilót fogyott a stressz miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való