KERESÉS search-close

VV Vivi

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Vivi"

Miért feküdtek kés alá a ValóVilág plasztikbombázói?

Bomba testű csajok, akik mindig is a képernyőre vágytak. Plasztik szépségek, akik már kislány koruk óta meg akarták mutatni mit tudnak kihozni magukból és a testükből. VV Veronika gyermekáldás előtt is, és utána is sokat alakított magán.

VV Vivi és VV Krisztián barátokként folytatják

A fiatalok a heves természetük miatt a villán kívül is rengeteget veszekedtek, így jobbnak látták, ha „haverok” maradnak. 

VV Vivi őszintén vallott abortuszáról

A lány elárulta: Krisztiánnal a villán kívül is megpróbálták folytatni a kapcsolatukat, de a heves viták és a féltékenykedések miatt külön váltak útjaik. Vivi a kisbabájuk elvesztéséről is mesélt Anikónak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szakított VV Vivien és Krisztián

Szakított a ValóVilág 9. szériájából ismert Vivien és Krisztián. A két fiatal még a műsor alatt talált egymásra, és szerelmük a reality show után is kitartott. Olyannyira, hogy épp egy hónapja boldogan jelentették be, hogy közös gyermeküket várják. A babavárásról Vivi itt mesélt hosszabban.

Utánajártunk, hogyan alakultak a VV szerelmek a villalét után!

Kiderült, hogy a ValóVilág kilencedik szériájában kialakult villakapcsolatok teljesen átalakultak, mióta mindenki visszatért a szürke hétköznapokba. De lássuk, hogy mi is történt!

VV Vivi és VV Krisztián az interneten pucérkodnak

Úgy tűnik, a fiatalok a Villán kívül is tartják a kapcsolatot, ráadásul most egy pikáns szelfivel is meglepték rajongóikat…

VV Vivien semmit sem bánt meg, kivéve egy dolgot!

A fiatal lány elárulta a Fókusz stábjának, hogy mi az az egytelen dolog, amin változtatna, ha újrakezdhetné a ValóVilágot.

Szavazz a ValóVilág történetének legmenőbb Párbaj-győzelmeire!

Greg endorfinrobbanása megihletett minket, ezért összegyűjtöttük nektek a korábbi szériák legizgalmasabb összecsapásait és azt, ahogyan a győztesek fogadták a szavazás eredményét.

#hetiklasszikusok: Ordítozós jeldobálás és az izzasztó fitthét fáradalmai

A Kiválasztáson a Villalakók feltekerték a decibelt. Hunor és Vivi tényleg ágyba bújtak? És mit szóltak ehhez a többiek?

Íme az Unikornis Team!

A villalakók különös módot találtak ki a testedzésre...

Ajajj! VV Vivi teljesen kifakadt villatársaira…

A 18 éves lány nem tudta visszafogni érzelmeit, és őszintén elmondta véleményét Reni, Zsuzsu és Greg hármasáról…

Vivi megható üzenete Krisztiánnak!

Krisztián és Vivi tényleg egymásra talált volna? A lány vvlogjából legalábbis erre a következtetésre juthatunk!

VV Vivi segítséget kér a nézőktől?

A fiatal lány elárulta, hogy a Kiválasztás óta nagyon maga alatt van, ugyanis Krisztiánnak hamarosan meg kell küzdenie a közelgő Párbajon – emiatt Vivi most a nézőkhöz fordult.

Vajon kinek szurkol VV Vivi?

Vivinek egy pillanatig sem kérdés, hogy ki mellé áll a Párbaj során, és el is árulta, hogy miért…

VV Vivi őszintén vallott vőlegényéről

A fiatal lány jegygyűrűvel az ujján lépte át a Villa küszöbét, ám azóta Radiccsal és Krisztiánnal is intimebb viszonyba került. Vajon mit szól ehhez a párja?

VV Vivi:

A ValóVilág powered by Big Brother Vivijének az a célja, hogy "A" kategóriás celeb legyen. Somával és Ginával a mai napig tartja a kapcsolatot, de Zsoltit már nem "szerizi". A lány elmesélte, hogyan élte meg Márk szerelmi vallomását, és azt is, mik a tervei a jövőre nézve.

Márk több ezer kilométert utazott, hogy találkozzon VV Vivivel!

A 23 éves Márk Hamburgban él, és odáig van a ValóVilág powered by Big Brother-ből ismert Viviért. Bár Márk meleg, odáig van Viviért, és olyan furcsa érzéseket vált ki belőle a lány, amit ő maga sem ért teljesen. De vajon mit fog szólni a lány Márk vallomásához?

VV Vivi szóhoz sem jutott Márk meglepetéseitől

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Vivivel nem történt semmi izgi. A lány elmesélte, hogy sok rajongói levelet kap, és volt már példa arra is, hogy egy fiú mindent megmutatott neki egy videóban. Márk egy vörös rózsát hozott Vivinek, és megkérte, hogy dedikálja a vonatjegyét. Ezen kívül a fiú egy dallal is készült kedvencének, Vivi pedig totál zavarba jött Márk előadásától.

VV Vivi megcsillogtatta német tudását és földrajzi ismereteit!

VV Vivi nagyon zavarba jött Márk vallomásától, és ahogy azt már megszokhattuk tőle, rengeteg olyan dolgot mondott, amitől szem nem marad szárazon.

Segítsetek dönteni VV Krisztiánnak!

Ugyanis az ex-villalakó egy kérdésre szeretne választ kapni…

Story Extra 2017-05-10


szerző:
2017.05.10. 16:55
Ezek a férfi frizurák hódítanak 2017-ben

Mennyire fog megváltozni idén a férfi hajdivat? Vajon még mindig trendi lesz a magasra felnyírt ecsetfrizura? És mikor lesz a férfiaknál is menő az ombre hajfestés? A Fókusz stábja a ValóVilág című realityből megismert Somán, és az X-Faktor harmadik helyezettjén Gorbunov Dmitrij-n kísérletezett.

 

Fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni?

A ValóVilág játékosainak egészen biztos karakán véleménye van az együttélésről. De, vajon mit tapasztaltak a játékosok a hosszú hónapok alatt: fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni? Ez a nap kérdése.

Így töltötték a hétvégét a ValóVilág powered by Big Brother hírességei!

Öröm nézni, hogy a valóságshow sztárjai a játék után is baráti viszonyba maradtak. Olyannyira, hogy közös programokat szerveznek. Lássuk, mivel töltötték a víkendet!

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
Vivien végig hitt magában

A pénteki Párbajról Vivi térhetett vissza, és örömködésből nem volt hiány, miután átlépte a Villa küszöbét a lány. Nézd meg, hogyan élte meg Vivien a Párbajt!

Vivi Ginának:

Vivi megelégelte, hogy Gina állandóan kölcsönkéri tőle a sminkcuccait, és hangot is adott mindennek. Gina azonban visszavágott!

Vivi megható mesét mondott Dávidnak

Mivel Dávid nyerte a legutóbbi játékot, ezért Vivinek mesével kellett álomba ringatnia a fiút. A történet egy földönkívüliről szólt, akiről végül kiderült a fájdalmas igazság.

Így kampányolt Soma Vivi mellett

Soma nem gondolta volna a játék elején, hogy egyszer Vivienért fog kortesbeszédet mondani, ám ez a pillanat is elérkezett!

Így búcsúzott Vivi a villalakóktól

Vivien mindenkit megölelt, mielőtt kilépett a Villa ajtaján, és felkészült a showtime-ra!

Vivi és Dávid gladiátorharca

A két párbajozó gladiátornak öltözve csapott össze, így készülve a pénteki Párbajra. Vajon milyen érveket tudott felsorakoztatni a másik ellen Vivi és Dávid?

HetiKlasszikusok 14. felvonás - A hármas Párbajtól a

A ValóVilág powered by Big Brother 14. hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Soma és Vivi együtt álmodozott a Fináléba jutásról

Miután Vivi és Gina a zuhany alatt megmutatták énektudásukat, a szőke lány a Sufniba vonult Somával, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, és ki mire számít a finálét illetően.

Gina teljesen elérzékenyült Vivi és Soma ajándékától

Vivien és Soma elhatározták, hogy megajándékozzák Ginát, ám nem csupán egy kőbe vésett meglepetéssel, hanem egy komplett produkcióval is készültek a lánynak.

Dávid megbánta, hogy nyert...

A villalakók szerint Dávid végez majd az első helyen a ValóVilágban, így egy igazán emlékezetes nyereményben lehetett része, ami nem annyira nyerte el a srác tetszését...

Lelkizősre sikerült az utolsó közös buli

A hármas Párbaj előtt még egy utolsót bulizhattak volna a villalakók, azonban mindenkit áthatott a lelkizés, többen pedig sírva is fakadtak.

Vivi ugyanakkora ruhát hord, mint Mici?

Elérkezett a fotózás ideje, azonban a körülmények nem éppen úgy alakultak, ahogy azt a villalakók várták... Vivien például egyáltalán nem volt elégedett a szettjével!

Vivi a takaró alatt kényeztette Tivyt

Vivien nagyon magányosnak érezte magát a buli után a nappaliban fekve, ezért úgy döntött, hogy bebújik Soma és Tivy közé az ágyba, és kényeztetni kezdi a vasárnap párbajozó srácot.

Vivien meglepte Tivyt egy kis szemöldökszedéssel

Vivien a párbaj előtt álló Tivyt állandóan csak kényeztetné, legyen szó masszázsról vagy egy kiadós szemöldökszedésről...

Döntsd el te, melyik cirkuszi produkció sikerült a legjobban!

Hétfőn kezdetét vette a Cirkusz hét. Peppinó egy hatalmas macskával érkezett a Villába, hogy bejelentse: a villalakók közül fogja kiválasztani a legjobbakat, ugyanis az ő társulata sajnos megszűnt. A lakók egész héten gyakoroltak Mentoraikkal, és teljes gőzzel készültek a szombati előadásra! 

Heti klasszikusok 7. felvonás - Cirkuszolnak a villalakók

A ValóVilág powered by Big Brother hat hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való