KERESÉS search-close

Viki

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Viki"

Jeremy szerelme is indulna a Survivorben?

A Survivor csupa szív versenyzője 2 éve él együtt barátnőjével, aki a műsor forgatása alatt drukkolt és kitartott mellette a kínzó 10 ezer kilométer távolság ellenére is. Most Viki is a Survivor jelentkezésen gondolkodik. De vajon mit szól ehhez Jeremy?

Viki a Reggeliben döbbent rá, mi zajlott a háta mögött

A Survivor legutóbbi kiesője nem volt vele tisztában, hogyan taktikáztak a többiek, de egy előzetes adásrészletből kiderült számára, miért ő távozott.

Párbaj a Törzsi Tanácson: Viki és Alexandra ugyanannyi szavazatot kapott!

A 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson, így Alexandra és Viki párbajozott!

Meglepő eredménnyel zárult a Törzsi Tanács!

A Gagamba Törzsi Tanácsot tartott, ahol meglepően alakultak a szavazatok: a 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki, így párbaj döntött Viki és Alexandra sorsáról.

Vera Törzsi Tanács előtti taktikázását látva garantáltan eláll a szavad!

Vera elhatározta, hogy ad egy új esélyt Alexandrának, ezért a Törzsi Tanács előtt meggyőzte Emesét és Alexandrát arról, hogy kire szavazzanak.

Viki: „Ha kiderülne, hogy én nem rád teszek, az nagyon nagy szembeköpés lenne!”

Viki titokban félrehívta Szandrát, hogy elmondja neki, bármennyire is megkedvelte az utóbbi napokban, muszáj rá szavaznia a Törzsi Tanácson.

Dávid és Viki gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt?

Dávid szerint Viki többet érez iránta, mint puszta szövetséges vagy barát iránt, de vajon mit gondol a srác Vikiről?

Alexandra magának már bizonyított, a többiek nem érdeklik

Míg Viki biztosra vette, hogy Alexandrának kell hazamennie, Vera egyáltalán nem látta ennyire egyértelműen a Törzsi Tanács kimenetelét. Alexandra mindenesetre elérte a célját, bizonyított magának, a többi már nem érdekli.

Viki: „Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak”

Viki a kiesését követően összefutott Robival a szállodában, majd szemügyre vette magát a tükörben. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan élte meg kiesését a lány!

Viki titkos megbeszélést tart Alexandrával, amíg a többiek alszanak

Amikor a többiek lepihentek, Viki azonnal felkereste Alexandrát, hogy elmondja neki, kire fog szavazni az esti Törzsi Tanácson. A folytatás kiderül este 19 órakor a Survivor - A túlélők viadala következő részéből!

Viki és Alexandra rejtélyes eltűnését nem nézték jó szemmel a Gagambában

A törzs teljesen kiakadt, hogy amíg ők berendezkedtek az új szigeten, addig Viki és Alexandra eltűntek és kivonták magukat a munka alól. Ráadásul azt sem nézték jó szemmel a többiek, hogy a két lány először összeugrasztotta a törzset, majd pár nappal később kibékültek.

Különös barátság: Alexandra és Viki kibékültek?

Viki megsajnálta Alexandrát,ezért nyitni kezdett felé. Vajon hogyan alakul a két lány kapcsolata a továbbiakban?

Eltörött a mécses: Alexandra megríkatta Verát!

Bár Verát bosszantja, hogy Alexandra nem csinál semmit napközben, nem szeretné őt elveszíteni. A srácok azonban elkezdtek szövetkezni...

Alexandra „alattomos húzása” generálta a Gagamba eddigi legnagyobb balhéját

Egy ártatlan banán okozta a Gagamba történetének eddigi legnagyobb balhéját. Vajon hogyan hat majd ez a vita Viki és Alexandra további játékéra?

Viki: „A Dáviddal való kapcsolatom a legfontosabb itt a szigeten!”

Viki új erőre kapott Dávidnak köszönhetően, aki igyekezett lelket önteni a lányba, amikor mélyponton volt.

Alexandra magára haragítja a törzset!

Alexandra konfliktusba keveredett Vikivel, majd Dávid és Vera is becsatlakozott, mert nem értették, hogy Alexandra miért hallgatott el egy ilyen fontos információt...

Viki: „Inkább megyek el emelt fővel ezek közül a fogyatékosok közül, minthogy kiszavazzanak!”

Viki összebalhézott Gáborral a védettségi játék miatt, és erősen fontolóra vette, hogy feladja a játékot.

Vera: „Az, hogy nem megyünk Törzsi Tanácsra, még rosszabb, mintha mennénk!”

Veráék szerint Viki csalódott, hogy megnyerték a védettségi játékot, mert így nem tartanak Törzsi Tanácsot, és nem mehet egy darabig haza.

Viki odáig van Dávidért?


szerző:
2018.10.04. 20:13
Viki odáig van Dávidért?

Dávid az egyetlen, aki kiáll Viki mellett, Verának azonban megvan a véleménye a kapcsolatukról.Vajon tényleg többet szeretne Viki a sráctól?

Vera és Viki összebalhéztak!


szerző:
2018.10.03. 20:12
Vera és Viki összebalhéztak!

Vera szóvá tette Vikinek, hogy néha jó lenne, ha ő is kivenné a részét a munkából, mert még egyszer sem látta őt főzni. Viki természetesen teljesen kiakadt Verára, amiért azt állította róla, hogy semmit nem tesz a törzsért.

Gábor: „Nekünk fiúknak ez nagyon jó, hogy a lányok folyamatosan civakodnak egymással!”

Gábor szerint az összes játékon oda kéne tenniük magukat, Alexandra azonban jobbnak látná, ha elvesztenék a védettségi játékokat, hogy hazaküldhessék a nem kívánatos személyeket a törzsükből.

Megvan a Gagamba terve a következő Törzsi Tanácsra!

A sárga csapat megbeszélte, hogy kire teszik a voksukat a következő Törzsi Tanácson, már csak az a kérdés, hogyan jutnak el a Törzsi Tanácsig!

Viki és Dávid kitervelték, hogy kitől fognak megszabadulni a következő Törzsi Tanácson

Viki és Dávid Emese ellen szövetkeztek a kulacsok megtöltése közben, és B tervvel is készültek, ha esetleg kiderülne, hogy az új szigetlakónak van védettségi amulettje.

Dávid és Gábor: „Azt kell elérnünk, hogy a következő Törzsi Tanácson lány essen ki!”

Míg Dávid és Gábor azon agyaltak, hogyan tudnák meggyengíteni a lányok szövetségét, a négy lány azt beszélte, miként tudnának minél tovább eljutni a játékban.

Hoppá! Viki és Alexandra rájöttek, hogy ki lettek használva...

Viki és Alexandra csak azért kellettek Dávidnak és Gábornak, hogy kiszavazhassák Sanyit? A két lány megbeszélte, hogy igyekszenek fenntartásokkal kezelni a két srácot a jövőben.

Dávid a Törzsi Tanácson akarja tesztelni a taktikáját

Dávid a Törzsi Tanács elején elárulta, hogy biztosan sokakat meglep majd a szavazás végeredménye, és olyan döntés fog születni, amire nem biztos, hogy mindenki számított.

Viki kívülállónak érzi magát a törzsében

Viki nem találja a közös hangot csapattársaival, különös tekintettel a lányokra. Kizárólag Dávid az, akinek őszintén meg tud nyílni a lány.

Viki


szerző:
2018.09.16. 08:00
Viki

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Vikivel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Viki: „A Survivort a lányok irányítják!”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Vikivel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Viki teljesen kiborult: feladta a fánkos feladatot?

Viki többször is megpróbálkozott a krémmel, azonban a Séf és Zé segítségével sem akart összeállni a finom töltelék. Végül már a könnyeivel küszködve dobta le a lábast. Vajon a Séf még képes volt lenyugtatni a kislányt?

„Rúg” vagy „rúzs” Viki sajtos rizottója?

Viki az egyik legkarakteresebb alapanyagot kapta meg Danitól, a rouge sajtot. Ha az ebből készülő recepttel még nem is, de az érdekes nevű sajt kiejtésével már meggyűlt a kislány baja.

Pocakot fel, fűszernövényeket elő: Viki és Hanna szumó párbajon csaptak össze

A zöldek lettek a legjobbak a nudlis kihívásban, ezután egy izgalmas párbajon dőlt el, melyikük mehet fel a galériára. Nemcsak a pocakok feszültek egymásnak, de a fűszernövény tudásuk is.

A zöldek nem értették a „trancsír nudlik” rejtélyét

Hanna és Viki érzésre estek neki a házi készítésű nudliknak, azonban a feladat végén felütötte a fejét valami furcsaság: a pisztáciás tésztácskák furcsa állagot öltöttek.

Mennyi idő kell egy óriás nyalóka elpusztításához? A továbbjutók megmondják!

Vikihez Hanna és Dani csatlakozott a galérián, így ők hárman jutottak tovább az elődöntő következő fordulójába. Hogy milyenek voltak az eddigi feladatok és mit főznének szívesen a jövőben? Elmesélték!

Hanna és Viki fantasztikus nudlija

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban: csapatban kellett nudlikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a zöldektől, nézd meg a receptjüket.

Vigyázat! A Juniorok megmondják a tökéletes szülinap receptjét!

Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen nap tutira a legjobb lehessen? Ágyban reggeli, punnyadás, család, házi készítésű torta, titkos bulik... Volt itt mindenféle ötlet, amit egy vagány ünnepelt megkívánhatna! Ki ne maradj a partiból!
 

Viki vallomása:

Viktória nagyon aggódik a lányáért, ugyanis Viki 158 cm, mindössze 38 kilót nyom. A lány fél évvel ezelőtt szült, mégis folyton halogatja az evést. Az aggódó anyuka most arra szeretné kérni lányát, hogy figyeljen oda magára, és ne csak a kisbabájával, magával is foglalkozzon.

Viktor szeretne részt venni gyermekei nevelésében

Viki azért jött a műsorba, hogy elszámoltassa gyermekei édesapját. A nő jelenleg nincs együtt Viktorral, és azt gyanítja, hogy volt párja a kapcsolatuk alatt többször hűtlenkedett. Viki nehezményezi, hogy Viktor anyagilag sem támogatja őket, és tudni szeretné, hogy volt párja szeretné-e tartani a kapcsolatot a lányaival.

 Viki:

A Balogh testvérek nagyon boldogok voltak, hogy elkészült az étel. Viki büszke volt magára, hogy minden sikerült, amit eltervezett,és szerinte most Edina se volt idegesítő.

Norbi szerint Viki olyan, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk

Bár Viki nem kóstolta meg a krumplit, megállapította, hogy a sötétebb krumplidarabok még nem főttek meg. Bence megjegyezte, hogy Vikin látszik, mennyire akarja ezt az egészet, Norbi pedig megjegyezte, hogy a lány annyira pörög, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk.

Edina:

Mikor szóba jött, hogy hány évesek a lányok, Bence megpróbálta megtippelni, hány éves Edina. Bár kicsit fölé lőtt, egyből kimagyarázta magát, Kati pedig jót mosolygott a csibész műsorvezetőn. Mikor a krumpli megpuhult, Edina inkább Bence szemeivel volt elfoglalva, és elfelejtette, hogy a gnocchinak nem tette fel a vizet.

Istenes Bence:

Viki össze-vissza szaladgált, és a nővére utasítására feltette a fokhagymát pirulni, bár olajat nem tett alá. Amíg a Balogh lányok próbáltak valami jót alkotni, Bence megjegyezte, hogy az a probléma, hogy Edina nem ad pontos instrukciókat.

A Balogh lányok bedobták magukat a siker érdekében

Mivel a lányok első főzésénél nem jött be, hogy Edina puszilgatta Bencét, úgy döntött, hogy most a húgának kell bedobnia magát a siker érdekében.

Bence nagyon élvezte Viki és Edina szócsatáját

Bár a krumpli kőkemény volt, Edina arra kérte Vikit, hogy szedje össze minden erejét, és törje össze azokat. A két testvér ezen alaposan össze is veszett, ugyanis Viki hiába nyomta, nem történt semmi... 

 

Füstölt sajtos gnocchi


szerző:
2017.03.22. 21:20
Füstölt sajtos gnocchi

Pierre már első ránézésre nem találta a gnocchit, és nem értette, hogy kerül a tányérra csuszatészta. Végül vette a bátorságot, és megkóstolta a "gnocchit", aminek semmi köze az eredetihez, hiszen a jól készült gnocchi olyan, mint a pihe, ez pedig olyan, mint az ágyúgolyó.

Edina nagyon büszke a húga teljesítményére

Edina nagyon pörgős lány, aki rengeteg dolgot csinál egyszerre. A húga, Viki a felvételi előtt áll, és jegyben jár a barátjával. Edina nincs megelégedve a teljesítményükkel, de Vikire büszke, ugyanis tőle ez hatalmas teljesítmény.

Edina csókokkal jutalmazta Bence jófejségét

Bence többször is jó tanáccsal látta el Vikiéket, Edina pedig minden egyes segítségért puszival fizetett, Bence legnagyobb örömére.

Döntsd el, melyik volt a ValóVilág powered by Big Brother legjobb csókjelenete!

A tegnapi nappal elkezdtük a nagy adVVenti visszaszámlálást, már csak 8 nap, és kiderül, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Viki és Petra legjobb barátok lettek a show alatt!

A Kisörödögök táncosa, Viki és a Vagányok táncosa, Petra igazán megszerették egymást, ezért nagyon hálásak a műsornak. Persze, rengeteg útravalót visznek magukkal, amiket a Kicsi Óriásokban tanultak.

Olivér & Viki: „A swingben lettünk igazi pár”

Viki és Olivér is az első adás után lettek egy pár, és sokat dolgoztak a produkcióikon. Az összehang mindig megvolt, igyekeztek mindig mindent megbeszélni egymással. Mégis volt egy tánc, ami igazán összehozta őket.

Olivér & Viki: Work (Ciara ft. Missy Elliott)

A táncuk után, Olivér eldobta a macsó énjét és könnyes szemmel állt a zsűri előtt Vikivel és Balázzsal az oldalán. A zsűri szerint Viki mindig odatette magát a színpadon, Olivér viszont egy nagy utat tett meg a Fináléig.

Olívia és Martin között dől el, hogy ki lesz a legjobb kistehetség

Miután ügyes kérdéseket tettek fel Schobert Norbinak és Rubint Rékának, a zsűrinek döntenie kellett, hogy a kistehetségek közül kik juthatnak tovább, és kik esélyesek a győzelemre.

Martin: „Réka, szerinted melyik a jobb pasi a Balázs vagy a Norbi?

A kistehetségek már többször is bebizonyították, hogy ügyesen tudnak kérdezni a sztárvendégektől: most Schobert Norbin és Rubint Rékán volt a sor, hogy állja ezeket a csalafinta, vicces kérdéseket.

Így készültek a kistehetségek a furfangos kérdéseikre

Mielőtt vendégül látták volna Schobert Norbit és Rubint Rékát a színpadon, a gyerekek felkészültek a vendégeikből, hogy jókat kérdezhessenek tőlük. Sőt, a kicsik el is játszották, hogy a házaspár hogyan is találkozhatott egymással.

A Fenegyerekek már a győzelem előtt felszabadultságukban is dalra fakadtak!

Mielőtt még kiderült volna, hogy egy ponttal megverik a Lázadókat, a csapat értékelte a saját produkcióikat, és természetesen a közös fogadásukról is meséltek egy kicsit. Ricsi dalra fakadt, Lara pedig megmutatta: ő is jól táncol ám!

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Viki & Kincső: Párbaj!


szerző:
2016.10.09. 21:00
Viki & Kincső: Párbaj!

A Fenegyerekek és a Lázadók kistehetségei is egy közös produkcióban mérték össze a tudásukat: a Pussycat Dolls Hush Hush című dalát adták elő a zsűrinek.

Fenegyerekek: Fekete-fehér (Roma Soul)

Miután Oláh Gergő és csapata, Ricsi, Dorina, Lara és Viki is közösen léptek a színpadra, az egész stúdió állva tapsolt nekik. Geszti Péter pedig büszkén nézte egykori mentoráltját.

Így jutottak el a döntőig a Fenegyerekek!

Rengeteg kihívás, felkészülés, próba és megannyi produkció van már a hátuk mögött. Nézzük meg a Fenegyerekek legszebb pillanatait!

Viki: Party Rock Anthem (LMFAO)

Viki egy igazán bulis számot táncolt el a színpadon, ami a zsűrinek is nagyon tetszett, Geszti Péter egyszerre látta Vikiben a komolyságot és a partikirálynőt.

A Fenegyerekek igazán eltökélten készültek a csapat döntőre

Ricsi és Dorina, valamint Lara is ugrálva fogadták, hogy a tanáraikkal léphetnek a színpadra, Viki pedig odáig volt, hogy újra táncolhat majd a zsűri előtt.

Íme, a Fenegyerekek legemlékezetesebb pillanatai!

A csapatdöntő kapujában állunk, hiszen vasárnap eldől, hogy a Fenegyerekek vagy a Lázadók nyerik meg a versenyt. Összegyűjtöttük Oláh Gergőék legszebb, legcukibb és legemlékezetesebb pillanatait.

Kovácsovics Fruzsi: „Remélem, hogy a szeretet kifelé tud majd sugározni”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy picit a gyerekek produkcióiról és a pontokról. Illetve, az este különleges produkciójáról is: a közös duettjéről Petivel. Vajon milyen érzés egy gyerekkel duettezni? Megosztotta velünk!

Viki & Olivér: Brotherswing (Caravan Palace)

A zsűri múlt heti kritikái miatt Viki és Olivér egy teljesen új stílusban, a swingben próbálta ki magát a színpadon. A kezdeti félelmek után pedig teljesen beleszerettek ebbe a stílusba. Vajon ez a produkciójukon is átjött?

Kistehetségek: Wannabe (Spice Girls)

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások kistehetségei közösen léptek a színpadra, és igazi csaj bandává lényegültek, miközben előadták a méltán elhíresült Spice Girls slágert.

Vajon milyen pontokat kaptak a paparazzi kistehetségek?

Miután Tóth Gabit kivallatták és elköszöntek az énekesnőtől, jöhetett a zsűri értékelése. Geszti Péterék végigvették, hogy melyik kistehetség, hogyan teljesített, és pontokkal jutalmazták őket.

Olívia: „Gabi, miért hordasz mindig olyan kevés ruhát?”

Tóth Gabi vendégeskedett a kistehetségeknél, akik Balázs közbenjárásával nem egy kérdést tettek fel az X-Faktor mentorának. Ezek között természetesen a Kicsi Óriások csapatkapitánya és Gabi kedvese, Molnár Tibi is felmerült, amikor Viki megkérdezte, vajon ő lesz-e Gabi férje.

A Fenegyerekek az utolsó helyről az élre törnek?

A legutóbbi adás végén majdnem a Fenegyerekektől kellett elbúcsúznunk, azonban Lara a plusz pontjával megmentette őket. Gergő a felkészüléskor elbeszélgetett a gyerekekkel, hogy lelket öntsön beléjük, ezek után pedig mindenki belevetette magát a felkészülésbe, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

Viki & Olivér: Crazy In Love (Beyoncé)

A zsűri kifejezetten örült neki, hogy a 4. adásra szinte már teljes volt az összhang Viki és Olivér között. A cuki ölelések kapcsán persze azonnal felmerült a "ki kivel jár az Akadémáin" kérdéskör.

Kovácsovics Fruzsi és a Kisördögök boogie-val hangolódtak a produkciókra

Az Akadémián mindig a felkészülésé a főszerep, nem volt ez másként ezen a héten sem. A Kisördögök hétről-hétre egyre jobban összecsiszolódnak: megy a tánc és a boogie! Persze, Fruzsi sem marad ki a mókából, főleg akkor, ha táncról van szó.

Csavard fel a szőnyeget!


szerző:
2016.09.21. 16:29
Csavard fel a szőnyeget!

Mit szeretnek játszani a Kicsi Óriások tehetségei, amikor az Akadémián vannak? Mindenkinek más a kedvence, Kincsőnek azonban egyértelműen a szőnyegbe tekeredés a favoritja!

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

Döbbenet! Nézd meg mit tettek Tivyvel a többiek!

Amíg Tivy aludt az udvaron, Viki és Dávid úgy döntöttek, kihasználják a helyzetet, és kicsit szórakoznak a sráccal. A szájába cigit dugtak, a kezébe felest adtak, alvótársként pedig egy partvist is kapott.  

Vivien újabb magánkoncerttel szórakoztatta társait

Vivien meztelen testén kívül énektudását is többször megvillantotta már. Most épp Tivynek, Krisztiánnak, Somának és Vikinek produkálta magát, a videóból pedig az is kiderül, hogy - szerinte - mit jelent a riházás.

Vivi rástartolt Soma cerkájára

Evelin és Soma a kanapén pihentek, amikor egyszercsak Vivien támadta le őket. Vivi először csak Soma férfiasságát markolászta, később azonban rá is feküdt a srácra...

Heti klasszikusok második felvonás - Lássuk, mit alkottak a villalakók!

A ValóVilág powered by Big Brother két hete nyitotta meg kapuit. Ezentúl minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Vivien a műugró versenyen is megszabadult ruháitól

A villalakók újra megmérettették magukat, most épp egy műugró verseny keretein belül. Mindenkinek három próbálkozása volt, hogy bebizonyítsa, ő ugrik a legszebben a medencébe. Lássuk, ki hogyan ugrotta meg ezt a feladatot!

Viki eldöntötte, kit visz magával a Párbajra!

Eldőlt, hogy kik lesznek a ValóVilág powered by Big Brother első párbajozói. Viki hosszas gondolkodás után meghozta a döntést, a kihívottja viszont számított a kék a kendőre.

Kit vigyen ki Viki? A villalakók megmondták!

Mielőtt tényleg eljött volna a Kihívás ideje, a villalakók mindannyian kiálltak Viki elé, és mindenki mondott egy nevet, hogy szerinte kit kellene kivinnie a lánynak. A többség Lórit mondta!

A zokogó Vikit Mici szorította sarokba a sufniban

A buli hevében a villalakók énekelni kezdtek, Viki pedig annyira elérzékenyült ettől, hogy gyorsan elvonult, hogy kisírhassa magát. Persze, Tivy és Soma azonnal utánamentek, később a Sufniban pedig Krisztián és Mici is becsatlakozott a lelkiző csapathoz. A részeg Mici megpróbálta azonnal kikezdeni a zokogó Vikit, végül a fiúk szedték szét őket.

Feszes popsik és izmos felsőtestek - így edzenek a villalakók

Az idei szériában nemcsak a fiúk, a lányok is igyekeznek jó formában maradni, így szabadidejükben sok időt töltenek testük formálásával. Lássuk, hogyan gyúrnak a ValóVilág powered by Big Brother játékosai!

Vivien úgy szárítkozott, akár az unikornisok

Vivinek az volt a terve, hogy véget vet a fehérségének, ezért a barnítókrém segítségét kérte. Annak érdekében, hogy teljesen beitatódjon a testébe a szérum, a hálóban mászkált fel alá, miközben azt képzelte, hogy ő egy felhők közt repülő unikornis.

Dina: „Én nem szeretnék második lenni!”

Lóri úgy döntött, hogy bevallja Dinának a Sufniban történteket. Egy kis lelkiterror után el is mesélte Dinának, hogy smárolt Evelinnel, a hírtől pedig Dina teljesen padlót fogott.

KvízKedd - Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Ezentúl minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Krisztián: „Nekem mindenképpen a nyertestől kell 10%!”

Krisztián azt kérte a többiektől, hogy a nyertes adja oda neki a nyeremény 10%-át, ugyanis úgy érzi, hogy neki ez jár. Hogy miért? Azért, mert a Villában sokáig élnek együtt, és ez nem egy nyári tábor.

Viki erőt kapott a zöld kendőtől

A Kiválasztáson Viki hét jelet kapott, így a villalakók őt küldték Párbajozni. Mici nagyon megsértődött azon, hogy Soma rárakta a jelét, Tivyék pedig egyből találgatni kezdtek, vajon kit visz ki a lány Párbajozni.

Vivien könnyes búcsút vett Zsófitól

Istenes Bence élő adásban közölte a hírt a villalakókkal, hogy a nézők szavazatai alapján Zsófi az, akinek távoznia kell. A legjobban egyértelműen Vivit és Somát viselte meg a lány elvesztése, de Zsolti felajánlotta Vivinek, hogy ha kell, Zsófira sminkeli magát, és igyekszik pótolni a hiányát.

A villalakók átadták egymásnak a barátságkarkötőket

A luxus villa lakói azt a feladatot kapták, hogy adjanak át egy, a barátságot szimbolizáló karkötőt annak a személynek, aki a legközelebb áll hozzájuk. Lássuk, hogyan döntöttek a villalakók!

Lóri és Evelin szexben fogadtak

Miközben Lóri és Evelin az udvaron megfogadták, hogy az első Párbaj után lefekszenek egymással, Mici és Dina a hálóban fecsegték ki Lóri különös viselkedését...

Lóri Dinának: „Fogd meg!”

A reggeli ébresztő után Dina Lórit ölelgette és puszilgatta, majd a kanapén folytatták a turbékolást, bár a lány egyelőre képes volt nemet mondani a srác ajánlatára...

Fenegyerekek: „Megyünk előre tovább, a végtelenbe és tovább!”

Oláh Gergő és tehetségei: Ricsi, Dorina, Viki és Lara óriási élményekkel távoztak a színpadról. Persze, akadt egy kis szomorkodás is, hiszen nagyon jó barátoktól kellett búcsúzniuk.

A Kisördögök kabalájukkal együtt adták első interjújukat!

Kovácsovics Fruzsi csapata is összeállt a zsűri döntése után: Peti, Olivér, Viki és Olívia csapatkapitányukkal együtt meséltek a kabalájukról és a színpadon átélt élményekről.

Dávidnak elromlott a kompresszora?

A villalakók aludni szerettek volna, de Dávid horkolásától képtelenek voltak álomba szenderülni. Soma azt tanácsolta Dinának, hogy fogja be az orrát, és akkor abbahagyja, mire Krisztián azzal az ötlettel állt elő, hogy Viki üljön rá a szájára.

Vivien: „Fotoszintetitézis!”

A játékosok három feladatban mérték össze tudásukat, ügyességüket, és kitartásukat: a legügyesebb, a legokosabb, és a legkitartóbb villalakót kerestük. Az esti összefoglalóból kiderül, ki zsebelte be a különféle elismeréseket, de addig is íme egy kis ízelítő...

Aureliot lesokkolta, mennyi szerelmi szál szövődik a Villában

Fogadjátok sok szeretettel Aurelio és Aurelina szerelmes összeállítását, amiből egyértelműen kiderül, hogy Ámor nyila a Villán belül is folyamatosan munkálkodik.

Aurelio: „Én nemcsak professzor vagyok, de Ámor nyila is!”

Aurelio minden témában otthon van, így nem meglepő, hogy szerelem doktorként is megállja a helyét.

Zsolti, Mici és Vivien felállították a faroktáblát

Zsolti, Mici és Vivien a péniszekről kezdtek el beszélgetni. Zsolti elmondta, hogy 17 cm alatt vissza kell cipzározni a szerszámot, Mici pedig megjegyezte, hogy Somáé olyan, mint egy szaloncukor.

Váratlan fordulat: Lóri lesmárolta Vikit, Zsolti pedig Zsófit

A villalakók a felelsz vagy mersz nevezetű játékkal ütötték el idejüket. Lóri feladata az volt, hogy lesmárolja Vikit, Somának egy kiskanál fahéjat kellett belapátolnia, Mici pedig Krisztián kockás hasáról nyalogatta le a nutellát.

Zsolti és Vivi kibeszélték Dávid férfiasságát

Vivi és Zsolti az udvaron beszélték ki a fiúkat, és mindketten megállapították, hogy bár Dávid szép fiú, a péniszénél még Vivien pattanása is nagyobb, ugyanis a srác férfiasságának mérete megegyezik egy óriás rudiéval.

Soma szomorú, mert odabent nem megy

Soma bevallotta, hogy kicsit letört, amiért a Villában nem tudja felszedni kiszemelt áldozatait. Micinek és Krisztiánnak azt is elmondta, hogy a beköltözése előtt úgy gondolta, 2-3 lány biztosan odáig lesz érte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való