KERESÉS search-close

ajándékok

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ajándékok"

A celebek sem örülnek minden ajándékuknak

Egy éve járt utána a Fókusz: az internetet már évek óta elárasztják a katasztrófába fulladt szentestés videók. A Fókusz stábja arra volt kíváncsi, hogy a hírességek kaptak-e már félresikerült ajándékokat, és azoknak mi lett a sorsa.

Ki teszi az ajándékot a fa alá?

Mikulás vagy Jézuska? Hány éves korig tartható a karácsonyi varázslat és mit gondolnak a gyerekek az ajándékokról?

Karácsony előtt sem pihennek a fogyasztóvédők

Nem ad az árus számlát, nem írják ki helyesen az árakat, vagy nem annyit töltenek az italokból, amennyi ki van írva - a fogyasztóvédők szerint ezek a leggyakoribb problémák az idei karácsonyi vásárokon. Már november közepe óta tartanak sok helyen próbavásárlásokat és laborjaikban a karácsonyi fényfüzéreket is tesztelik. Eddig 53 fajtát néztek át, az izzók csaknem fele volt hibás. Hogy mire kell fokozottan odafigyelni az ünnepi hajrában, megnézheti ITT.

Kelemen Anna szerint ezek a cikis karácsonyi ajándékok

Az ünnepi időszak kezdetével Kelemen Anna végigvette, ő milyen ajándékoknak örülne, és melyek azok, amiket inkább elkerülne…

Elkezdődött a karácsony utáni első roham

Ma sokan cserélték ki azt az ajándékot, ami kicsomagolás után nem működött szenteste, vagy épp nem tetszett az új tulajdonosának. Az üzletek csak akkor kötelesek visszavenni a terméket, ha az hibás. Ha csak a méret, vagy a szín a gond, akkor mindig az adott boltra van bízva, kicserélik-e.

 

Drága is lehet az áruhitel

A válság óta nem vettek fel ennyi hitelt karácsonyra a magyarok, mint idén - a legnagyobb kereskedelmi bankok összesítése alapján. Nem csak többen, hanem többet is költöttek fejenként kölcsönből ajándékra, pedig a hitelek drágultak is.

 

Nem kötelező mindent visszavenni

Nem kötelező visszavenni a boltoknak a fölöslegesen megvásárolt ajándékokat. Ezt mondta Híradónknak a Pénzcentrum szakértője. Ennek ellenére nem kell aggódnia annak, aki rossz méretű ruhát, cipőt, vagy esetleg egy újabb felesleges kütyüt kapott karácsonyra.

 

Ez volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka!

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Játssz velünk Jégvarázs nyereményekért!

Hamarosan itt a karácsony, a Disney Nap is közeledik, úgyhogy gondoltunk egyet, és úgy döntöttünk, itt az ideje egy újabb játéknak! Ha szeretitek a Jégvarázst, mindent tudtok róla, és minden vágyatok egy izgalmas nyeremény, akkor tartsatok velünk!

HELIKOPTERES MIKULÁS: Ausztráliából

Rénszarvasok húzta szán helyett helikopterrel érkezett a Mikulás az ausztráliai Brisbane-be, nagy meglepetést okozva az ott élő magyar gyerekeknek és szüleiknek. A téli ruhás Mikulásnak nem volt könnyű dolga, hiszen Ausztráliában ilyenkor már 30 fok meleg van, úgyhogy igencsak megizzadt ajándékosztás közben a decemberi nyárban…
(A videót Vladucz Zoltán kollégánk küldte)

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Mi volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka?

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Közeleg a karácsonyi roham


szerző:
2016.11.21. 18:21
Közeleg a karácsonyi roham

Még több mint egy hónap van karácsonyig, de a kiskereskedelemben máris nő a forgalom. Többet költünk majd, mint tavaly – mondják a szakemberek. Becslések szerint 180 milliárd forintot hagyunk az üzletekben ajándékokra és karácsonyi élelmiszerekre. Annyi pénzt, amennyiből Magyarország kétszer is megrendezhetné a 2017-es vizes világbajnokságot.

LUFIK A MIKULÁSNAK: Égbe szálltak a kívánságok

Már most munkába állt a Mikulásgyár. A karitatív szervezethez évente 4-5000 levél érkezik a gyerekek kívánságaival. Sokan már nyáron írtak a Mikulásnak. Ezeket az álmokat engedték most útjukra 100 léggömb formájában. A levegőbe emelkedett kérések egy része olyan, amelyek teljesítése nem pénz kérdése. Sok vidéki gyerek szeretne eljutni a fővárosba vagy találkozni példaképével. Van, aki konkrét dolgot kér, a Mikulásgyár tavaly rekord mennyiségű, 130 ezer kiló ajándékot gyűjtött a hátrányos helyzetű gyereknek. Hogy hogyan készülnek az idei karácsonyra, azt megnézhetik a 18 órakor kezdődő RTL Híradóban.

Sok gyereknek okozott csalódást  Jézuska

A karácsonyi ajándéktól teljesen kiborult, zokogó gyerekek videói terjednek a neten. A csomagban talált WC kefe, hagyma, vagy 5 liter folyékony szappan számukra nem volt vicces, a szüleik viszont annál inkább nevettek rajtuk. De, szabad-e így játszani gyerekeink érzéseivel?

Holnap már több bolt is kinyit


szerző:
2015.12.26. 18:10
Holnap már több bolt is kinyit

Csak a hibás karácsonyi ajándékokat kötelező visszavenni a kereskedőknek és nem él már a három napos indoklás nélküli csere lehetősége. Ezek a legfontosabb tudnivalók annak, aki szeretné kicserélni a karácsonyi ajándékát. A kereskedők azonban - a jó hírnevük érdekében- még sok helyen segítenek, és ha pénzt nem is adnak vissza, a termék árát le lehet vásárolni. A boltokban nagy rohamra számítanak, ezért van olyan üzlet, amely a holnapra is rendkívüli nyitvatartást hirdetett.


 

Mentősök vitték az adományt


szerző:
2015.12.24. 18:20
Mentősök vitték az adományt

Mentősök gyűjtöttek karácsonyi ajándékokat egy mórahalmi tanyán élő hatgyermekes családnak. Az adományokat a mentőállomáson lehetett leadni, egy kisbuszra való gyűlt össze. Játékokat, könyvet, biciklit, ágyat és feldíszített karácsonyfát is kaptak a gyerekek.

Bencés diákok gyűjtöttek a nagymamának

Három év után most újra meg tudja ajándékozni unokáit egy pannonhalmi nagymama. Bencés diákok gyűjtöttek a családnak, mind a 13 unokájának névre szóló karácsonyi csomagot állítottak össze. Az asszony könnyes szemmel vette át a diákoktól az ajándékokat.

Fókusz 2015-12-23


szerző:
2015.12.23. 18:55

Aranyvasárnap: tömeg és stressz


szerző:
2015.12.20. 18:15
Aranyvasárnap: tömeg és stressz

Tömeg és vásárlási láz aranyvasánap. Tele voltak a bevásárlóközpontok az országban, sokan hagyják az utolsó pillanatokra az ajándékok beszerzését. A legtöbben stresszelnek az előkészületek miatt, ami a hangulatukra is kihat.

Fókusz 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 18:55
Hogyan kerüljük el a karácsonyi vitákat

Sokszor hajlamosan vagyunk elfelejteni, hogy a karácsony valóban a szeretetről szól, bár valljuk be, hogy az ajándékok beszerzése, a nagybevásárlás és az egész napos sütés-főzés nem kevés stresszel jár. Ilyenkor mindenkinek ismerősek lehetnek a tipikus karácsonyi viták arról, ki faragja bele a fát a tartóba, miért nem segítenek a gyerekek a konyhában és sorolhatnánk. Gönczi Dorka mediátor segítségével most kiderítettük, hogyan kerülhetjük el a tipikus karácsonyi vitákat. 

Mennyire fényűző a sztárcsemeték élete?

Fényűző luxuscikkek, karkötők, órák, ékszerek, nyelviskola Miamiban, albérlet Svájcban, egyetem Luxemburgban, és barátjától ajándékba kapott 35 milliós luxusautó. Gáspár Evelyn nem titkolja, hogy milyen életszínvonalon él, sőt meg is osztja közösségi oldalán. Czakó József riportja.

Attila utolsó csínytevése és tanácsai a villalakóknak

Minden exvillalakó elköszön az általa támogatott játékostól. Ajándékokkal is készülnek, amelyek nemcsak személyesek, hanem viccesek és meghatóak is.

Rengeteg ajándékot kaptak karácsonyra

Jóakaróiknak hála, valódi karácsonya lehetett a domaszéki Tóth családnak. Még december elején mutattuk be a hattagú családot, akik egy 25 négyzetméteres ablaktalan házban laknak egy tanyán.

Áfa- és vámfizetés nélkül nincs karácsonyi ajándék

Legalábbis, ha az Európai Unió területén kívülről postán jön a Jézuska csomagja és az értéke meghaladja a 22 eurót, vagyis körülbelül 7 ezer forintot.

Forró nyomon - Best of 13-06-30

Forró nyomon - Best of: Egy igazi profi segítségével megmutatjuk, hány perc alatt és hányféleképpen lehet feltörni egy autót. Aztán utánajárunk, ki menti meg a megkínzott állatokat, végül leleplezzük az ingyenélő partiarcokat.

Ördög Nóra különleges karácsonyi menüje

Az X-Faktor műsorvezetője speciális ünnepi menüt állított össze a férje, Nánási Pál kívánságára, amelyben egy hagyományos magyar étel sem kapott szerepet.

Angyalkák jártak az újszives Máténál

Rengeteg ajándékot kapott karácsonyra az újszives kisfiú, a 6 éves Máté.

Páratlan áldozati ajándékok


szerző:
2010.06.18. 12:33
Kevesebbet költünk az idei karácsonyra

Egyre többen vannak azok, akik semmit sem vesznek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való