KERESÉS search-close

albérlet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "albérlet"

Albérlet szexért


szerző:
2019.02.20. 19:30
Albérlet szexért

A Fókusz rejtett kamerával több férfinál is forgatott, akik ingyen albérletet hirdetnek fiatal lányoknak kedvességért cserébe. Amikor álnévvel találkoztunk az ingatlanok tulajdonosaival elég gyorsan a tárgyra tértek és pontosan elmondták mi mindent értenek kedvesség alatt. A Fókuszban utánajárunk, hogy a szexuális szolgáltatásért nyújtott lakhatás bűncselekmény-e Magyarországon és megmutatjuk, hányféle módon eshet bele egy bizonytalan anyagi helyzetű lány a hátsó szándékkal hirdetők csapdájába.

Kétszer annyian keresnek kiadó lakást, mint egy éve!

Több mint kétszer annyian keresnek kiadó lakást most, mint tavaly ilyenkor az országban - az ingatlan.com adatai alapján. Szerintük sokan lemondtak arról, hogy saját otthont vásároljanak az egyre magasabb ingatlanárak miatt. A GKI Gazdaságkutató 8-10%-os lakbéremelkedéssel számol átlagosan a megugrott kereslet miatt.

Evelin elbizonytalanodott Joe ártatlanságában?

Evelin kétségbeesett, amikor behívták őt a rendőrségre, hogy kihallgassák Joe ügyét illetően…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lakásbajok: Egekben az albérlet árak és lesz ez még rosszabb is

Oxána diák, és havi 50 ezer forintot fizet tulajdonképpen egy matracért egy albérletben, a szobát egy idegen sráccal osztja meg. Ágnesék egy kisgyerekkel 70 ezret fizetnek a szintén egyszobás albérletért, ahol laknak, és ami kezd szűkös lenni hármuknak. Saját lakásra esélyük sincs, mint ahogy rengeteg embernek Magyarországon, akik attól szenvednek, hogy - ahogy az egy felmérésből kiderül - az utóbbi 5 évben átlagosan 87 százalékkal nőttek az albérletárak.

Válogatott módszerekkel kínozták lakótársukat, több év börtönt kaptak

7 év börtönt kapott egy fiú és barátnője, akik 2016 őszén 11 napig válogatott módon kínozták meg Szegeden szellemileg sérült lakótársukat. A kínzásokban részt vett a fiú húga is, akit 3 évre ítéltek, valamint édesanyjuk, aki 4 évet kapott. Szexuális erőszakkal vádolta őket az ügyészség. Az ítélet nem jogerős.

VV Cintike:

Bár a 28 éves lány imádja az anyukáját, már saját albérletbe költözött antiszociális kiskutyájával. Sőt, Auszriában is dolgozott több éven keresztül...nyelvtudás nélkül.

Tovább nőnek az albérletárak az országban

Átlagosan 8-10%-kal tovább drágulhatnak az albérletek egy év alatt. A díjak már több mint 80%-kal emelkedtek az elmúlt négy évben. A Habitat for Humanity civilszervezet szerint jelenleg egymillióan élnek albérletben az országban, és a többség már nem gondolkodik saját lakáson az egyre durvább ingatlanárak miatt.

Sikerült lakást találnia Máténak és Fülöpnek

Sikerült kiadó lakást találnia Budapesten Móricz Máténak és vakvezetőkutyájának, Fülöpnek.

NEHÉZSÉGEK: Vakvezető kutyával albérletbe?

Vakvezető kutyájával keres albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasítják. A négy éves fekete labrador, Fülöp gazdája szerint a kutya jól nevelt és semmi kárt nem tenne lakásban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való