KERESÉS search-close

anya-lánya

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya-lánya"

Klaudia nem bírta ki zokogás nélkül

A lány az édesanyjával szeretne kibékülni, ám gyorsan eltörött nála a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dóri anyukájának minden fontosabb, mint a saját lánya?

A fiatal lány az édesanyjával szeretné rendezni kapcsolatát, hiszen úgy érzi, nem igazán foglalkozik vele. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vivinek minden vágya, hogy édesanyja elfogadja párját

A lány az anyukájával szeretne kibékülni, aki ki nem állhatja veje  „nyers stílusát”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gica szerint sokkal fontosabb a talpraesettség, mint a diploma

Ágnes a tinédzser lányáért aggódik, aki a hobbijai miatt az iskolát is otthagyta. Vajon meg tudja győzni Gicát, hogy befejezze tanulmányait? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vivi alig több, mint harminc kiló

Zita a lányáért aggódik, aki az evészavarai miatt anorexiában szenved. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Viki: „Azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves”

Éva a lányát szeretné jobb belátásra bírni, akinek extrém külsejét nem igazán tudta még elfogadni. Vajon ez hatással van a munkakeresésre is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Érkezik az új magyar modellüdvöske?

Briginek kiskori álma, hogy egyszer befutott modell legyen, ám anyukája sehogy sem nézi ezt jó szemmel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella saját maga szabadul meg lánya exétől?

Bár az édesanya először nehezen fogadta el Rebeka másságát, mára már rádöbbent, mennyire büszke rá. Ezt most szóvá is tette neki, és a lány volt barátnőjéhez is volt egy-két szava… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó, az anyatigris


szerző:
2019.07.02. 18:00
Ildikó, az anyatigris

A kétségbeesett anyuka a lánya szemét szeretné felnyitni, hiszen szerinte Ildi találhatna magának egy sokkal megbízhatóbb fiút. Sőt, sajnos az is előfordult már, hogy a srác kezet emelt a lányára. Ildikónak több sem kellett… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsani, a „tetves lány”


szerző:
2019.06.04. 18:00
Zsani, a „tetves lány”

A 16 éves lány anno ő maga vezette be édesanyját a live videózás rejtelmeibe, de ma már nagyon bánja. Anyukája ugyanis eléggé ráfüggött a dologra, ráadásul a vicc kedvéért csúnya dolgot terjeszt saját lányáról. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megszülték saját unokájukat a saját gyereküknek!

Az egyik anya ötvenöt évesen megszülte lánya helyett az unokáját. Lánya ugyanis méh nélkül született. A másik anya a lányának adta a méhét, így a sikeres átültetés után lánya ugyanabból méhből hozta világra kisfiát, mint amelyikből annak idején ő született.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Judy kislánya meglepte anyukáját a Groovehouse 20. jubileumi koncertjén

A tornásznak készülő alig 7 éves Maja a Groovehouse próbáit is rendszerint végig táncolja. Judy szerint lánya nem csak a kulisszákban érzi jól magát, de még a sok utazással járó turnékon is. A Groovehouse 20. fennállását egy óriási bulival ünnepelték.

Weisz Fannit nem érdeklik édesanyja könnyei

Könnyes szemmel kérlelte Weisz Fannit anyukája a Fókuszban: vegyék fel a kapcsolatot - a modell viszont úgy tűnik, nem hajlandó erre. A Blikk úgy tudja, újdonsült férjével felhőtlenül boldogok és már a gyerekvállalást tervezik.

 „Van egy nagyon komoly betegségem”

Marcsi az édesanyjával szeretné rendezni a kapcsolatát, akit már több mint tíz éve nem látott. Ráadásul egy komoly betegség miatt az orvosok hét évet jósoltak neki, így leghőbb vágya, hogy minél több időt töltsön anyukájával.

A lányomat elrabolták?


szerző:
2018.06.14. 18:00
A lányomat elrabolták?

Mária ma sem tud belenyugodni, hogy a lánya, Szandi egy hónap után összeköltözött újdonsült barátjával. Ráadásul az elkeseredett anyuka úgy gondolja, hogy Szandi a fiú befolyása alatt áll.

Beatrix köddé vált


szerző:
2018.06.14. 18:00
Beatrix köddé vált

Mikor Marianna lánya, Beatrix egyik napról a másikra felköltözött Budapestre, az édesanya szíve teljesen összetört, ráadásul el sem tudta érni a lányát.  Sőt, öngyilkosságot is megkísérelt…

Kérem vissza az anyukám!


szerző:
2018.06.13. 18:00
Kérem vissza az anyukám!

Zsuzska az édesanyjával, Zsuzsával szeretné rendezni viszonyát, hiszen a lány mostohaapja sokszor generált vitákat. Zsuzska egyetlen vágya, hogy egy valódi anya-lánya kapcsolat alakuljon ki közöttük.

A ronda mostohaapa


szerző:
2018.05.24. 18:00
A ronda mostohaapa

Györgyi és a lánya kapcsolata akkor romlott meg, mikor az anyukának új párkapcsolata lett. Az édesanya csak most szembesült vele: lánya túl rondának tartja mostohaapját.

Szabadítsátok ki Veronikát!


szerző:
2018.05.23. 18:00
Szabadítsátok ki Veronikát!

Bernadett a mai napig sem tudja feldolgozni a tényt, hogy lánya, Veronika a barátjához költözött. Az elkeseredett anyuka egy bőrönddel érkezett a stúdióba, és elhatározta: most megszökteti a lányát!

Időutazás a Barátok közt szereplőivel

A népszerű sorozat a huszadik születésnapja alkalmából a ’80-as évekbe repíti vissza a nézőket. Nem is akárhogy!

Iskola helyett vloggerkedés


szerző:
2018.05.15. 18:00
Iskola helyett vloggerkedés

Ágnes a lányáért, Rékáért aggódik, aki a vloggerkedés miatt az iskolát is szünetelteti. Meg lehet ebből élni? Valóban ez a jövő? A kétségbeesett anyuka feltárta félelmeit lányának…

Viviből nem lesz semmi?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Viviből nem lesz semmi?

Vivi az édesanyjával, Évával szeretne kibékülni, akivel annyira összeveszett, hogy anyukája a szalagavatójára sem ment el. Sőt, állandóan azt hangoztatja, hogy Viviből semmi sem lesz…

A karriered miatt lemondanál a saját lányodról?

Nikit a nagyszülei nevelték fel, mert édesanyja a zenei karrierje miatt eldobta őt magától. Bár anya és lánya hébe-hóba találkoznak egymással, mikor Niki bevallotta másságát, anyukájának „ő volt számára a világ legrosszabb embere”.

Szabina bármit megtenne, hogy visszakapja édesanyját

Szabina 12 éves volt, mikor édesanyja, Hajnalka lemondott róla, azzal az indokkal, hogy lánya kamaszodik. Szabina akkor a nagynénjéhez költözött, és a mai napig nem kapott választ arra, hogy Hajnalka miért dobta el őt magától. Vajon most kiderül az igazság?

Opera elektronikus zenével?


szerző:
2018.04.18. 09:41
Opera elektronikus zenével?

Rost Andrea és Harazdy Eszter nem mindennapi koncerttel készülnek rajongóiknak, hiszen a klasszikus zenét ötvözik a modernnel. Anya és lánya fellépését holnap este csodálhatjátok meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

 „A szerelem elszáll, a mellek megmaradnak”

A 17 éves Frida bármit megtenne azért, hogy jobban tetsszen párjának, így még a mellnagyobbítást is bevállalná. Azonban a lány anyukája, Heni sehogy sem tud belenyugodni a keserű ténybe…

Szép anyák és szép lányaik: a gének nem hazudnak!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik azokra a lányokra tökéletesen illettek, akiket egy évvel ezelőtt mutatott be a Fókusz. Kiderült, a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Wossala Rozina és édesanyja ikrek is lehetnének!

Nemrég a Konyhafőnök Juniorban vendégeskedett Kánya Kata, ahol leleplezte lánya gyerekkori kedvenceit. A gyerekeket sokkolta a hasonlóságuk, de milyen valójában kettejük kapcsolata?

Édesanyja a saját veséjét adományozta Zsófinak

Virágh Orsolya kolléganőnk egy beteg nő, életének legnehezebb időszakát kísérte végig. Zsófinak nem működött a veséje, így anyukája felajánlotta neki az ő egyik veséjét. Nem is gondolnánk, hogy mennyire nehéz elfogadni egy ilyen nagylelkű felajánlást. Most láthatják milyen embert próbáló lelki teher egy élődonoros átültetés.

A teljes adást IDE kattintva nézheti meg!

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja imádja kislányát

Szabó Patrícia pontosan három évvel ezelőtt mesélt arról a Reflektor magazinnak, hogy akkor épp öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondta, kicsi felnőttként tekintett, így mindig, minden pillanatban minden megbeszélt vele.

Gwyneth Paltrow családjában különös dolog történt! - KÉPEK!

Az Oscar-díjas színésznő nemrég több családtagjáról is posztolt az Instagram-jára, többek között a szintén szakmabeli édesanyjáról és a már tizenhárom éves kislányáról, Apple-ről! Ám a szemfüles követők észrevehettek valami furcsaságot is!

Miért választja édesanyja mesterségét egy ismert színésznő lánya?

Almási Éva és Balázsovits Edit, Lázár Kati és Jordán Adél, Kállay Bori és Fonyó Barabara. Hogyan fér meg két híres és csodált művésznő egy családban? Vajon mennyi konfliktussal jár egy lánygyereknek kitaposni a maga útját, elérni, hogy ne híres mamája gyerekének lássák, hanem saját értékeit és szépségét vegyék észre? Vajon mennyi aggodalommal, fájdalommal jár látni, hogy lányunk ugyanazt a kiszolgáltatott, de gyönyörű hivatást választja, mint az édesanyja? Anyák és lányaik együtt ültek kameránk elé, sokszor egymást is meglepték vallomásukkal.

Miklós beolvas Áginak


szerző:
2016.04.06. 22:00
Miklós beolvas Áginak

Miklós meglátogatja Ágit, ugyanis Ludwig Lizát akarja, és csak a fiatal nő tudhatja, hogy mere van a lány. Ági sírva fakad szinte, mert állítása szerint semmit sem tud lányáról. Mi lehet az igazság?

Kiderül, Ági mindenkit átver

Egy telefonbeszélgetésből kiderül az igazság. Ági átverte Ludwigot, de Miklóst is, Liza él és virul, csak nem tudja senki, hogy hol van.

Bonyolult anya-lánya kapcsolat

Ingrid Bergman utolsó filmszerepét játssza Udvaros Dorottya. Az 1978-as Őszi szonáta című film több nemzetközi díjat nyert és igazi klasszikus lett. A film egy bonyolult anya-lánya kapcsolatról szól. Udvaros Dorottya azt mesélte, sok élethelyzet ismerős neki a saját életéből.

Aliz és Luca veszélyben vannak

Nikol nem tréfál, fegyverrel fenyegette meg Alizt, és mint tudjuk, ennek a fele sem tréfa.

Boldog szülinapot Meryem baba, Lara!

A Szulejmán sorozat gyönyörű Hürremét alakító Meryem Uzerli két éve, hogy világra hozta édes kislányát, Larát. Az apróság születésnapja alkalmából csodaszép, és megható üzenetet posztolt a büszke édesanya.

Szabó Zsófi és édesanyja kapcsolata nem volt mindig felhőtlen

Erről az időszakról és a mostani kapcsolatukról meséltek nálunk.

Mitől különleges az anya-lánya kapcsolat?

Anya és lánya legtöbbször vagy legjobb barátnők, vagy pedig folyamatosan rivalizálnak egymással. Hogy miért alakult ez így, és mi az a különleges kötelék, ami köztük létezik, erről beszélgettünk Nyertes Zsuzsával és lányával, Zsuzsóval.

Rozina az édesanyjára ütött

A Konyhafőnök második helyezettje le sem tagadhatná, hogy Kánya Kata az anyukája – erről a Reflektor riportere személyesen is meggyőződhetett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való