KERESÉS search-close

anyatej

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anyatej"

Újabb világhírű magyar siker!


szerző:
2018.10.30. 09:07
Újabb világhírű magyar siker!

Vannak olyan babák, akiket nem tudnak anyatejjel táplálni, ilyenkor csak a tápszer lehet alternatíva. Egy magyar kutatónak sikerült először kidolgoznia azt a technológiát, amellyel a tápszerek immunvédelmükben is egyre jobban hasonlítanak majd az anyatejre!

Ma van az anyatej világnapja!


szerző:
2018.08.01. 08:51
Ma van az anyatej világnapja!

Egyre több csecsemő hal meg szerte a világon azért, mert nem jut anyatejhez. Az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF éppen ezért indította el átfogó programját a csecsemők egészséges táplálása érdekében.

Fókusz 2017-05-31


szerző:
2017.05.31. 17:25
TABU: A női mell nem, a szoptatás igen?

Sokak számára a csecsemő nyilvános szoptatása tabunak számít, inkább zavart vált ki az emberekből, mintsem megértést és elfogadást. Hogy mit szól ehhez Cseke Eszter és S. Takács András - akik egy kiállítással most a gyerekek természetes táplálását népszerűsítik - kiderül a velük készült beszélgetésből.

Milkdrunk – anyatejes kábulat


szerző:
2015.09.03. 17:25
Milkdrunk – anyatejes kábulat

A gyerekek az anyatejtől valósággal megrészegülve édesebbnél-édesebb pózokban alszanak el, és néhány perc alatt sztárok lesznek az interneten.

Anyatejes táplálás után – mit és mikortól ehet a baba?

Minden szülő egyik rémálma, amikor a gyereknek már nem csak anyatejet kell adni, hanem elkezdheti mással is etethetni. Rengeteg kérdés és kétely merül fel, kezdve attól, hogy mikortól is van erre szükség egészen odáig, hogy mivel is kezdjük, és mi van, ha nem ízlik neki vagy nem kéri. Vida Ágnes babapszichológussal tisztáztuk a felmerült kérdéseket.

Béres Alexandra kislánya hónapokig elutasította az anyatejet

Béres Alexandra alaposan megszenvedte az elmúlt hónapokat, októberben született kislánya ugyanis hosszú időn keresztül elutasította az anyatejet. Ma már szerencsére minden a legnagyobb rendben, a most öt hónapos Flóra remekül érzi magát, Alexandra azonban sohasem felejti el azokat a heteket, amikor a kislánya egészsége miatt kellett aggódnia.

Nem kell szülni, hogy valaki szoptatni tudjon

Azoknak a nőknek, akiknek nem lehetett kisbabájuk korántsem kell lemondaniuk az anyaság egyik legfontosabb velejárójáról. A természet egy kis segítséggel ugyanis tudja a dolgát. Most olyan szülőket mutatunk be, akik az örökbefogadás után neki is láthattak a feladatnak.

Fél Kettő 11-08-02


szerző:
2011.08.02. 14:30
Fél Kettő 11-08-02

Fél kettő: Diagnózis - Zoltán Erika pajzsmirigy-betegségben szenved, élete végéig gyógyszert kell szednie. Egészséges kezdet - Az anyatejes táplálás mellett kampányol Erős Antónia, vendégem volt a műsorvezető. Kétes hírnév - A kaszkadőröket az utcán utánzó tinik mutatványai ön- és közveszélyesek.

Nincs könnyű helyzetben, aki szoptatni szeretne

Betegnyilvántartó, kórterem, vagy a szomszéd cukrászda mellékhelyisége. Ezeket ajánlották egy fiatal nőnek, aki csecsemőjét szerette volna megszoptatni.

Anyatejet spriccelt az intézkedő rendőrökre

A nő részegen megverte férjét egy nyilvános összejövetelen, majd a kiérkező rendőrök arcába anyatejet spiccelt egyik melléből.

A többség rosszul eteti gyermekét

Minden negyedik gyerek túlsúlyos, sok a cukorbeteg, a szív- és érrendszeri problémákkal élő, rosszak a fogaik, és krónikus vashiányuk van.

Emberi anyatejet termelnek tehénnel

Kínai kutatóknak állítólag sikerült olyan, genetikailag módosított teheneket létrehozniuk, amelyek emberi anyatejet képesek előállítani.

Étrendje is felelős kisbabája haláláért

Öt év börtönre ítéltek egy házaspárt, mert vegán életmódjukkal hozzájárultak gyermekük halálához.

Izmosabbak az anyatejes babák


szerző:
2011.02.26. 15:41
Izmosabbak az anyatejes babák

Az anyatejjel szoptatott csecsemők pubertáskorukban sokkal jobb fizikai kondícióban vannak, mint a tápszerrel táplált gyerekek.

Tolonganak az anyatejfagyiért


szerző:
2011.02.25. 19:35
Tolonganak az anyatejfagyiért

Nagy sláger lett az anyatejből készült fagyi az egyik londoni étteremben, az első főzet néhány nap alatt elfogyott belőle.

Vádat emelnek a tejhamisító nő ellen

Az asszony még márciusban tehéntejjel és tápszerrel kevert anyatejet adott el valódiként.

Pancsolt anyatejet árult egy asszony

A szándékosan megkevert anyatejtől a csecsemők meg is betegedhetnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való