KERESÉS search-close

anyukák

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anyukák"

Bomba alakú anyukák testközelből!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban bemutattuk azt a fitneszversenyt, ahol olyan édesanyáké volt a főszerep, akik akaraterejükről lettek híresek. Mindannyian azt mondták, nem könnyű összeegyeztetni az edzéseket az anyai szereppel, ám ha a család mellettük áll, nincs akadály.

Apukák Gyesen


szerző:
2018.09.27. 18:27
Apukák Gyesen

Magyarországon még mindig rácsodálkoznak barátok, ismerősök, családtagok, ha egy férfi átvállalja a hagyományos anyuka szerepet. A most következő édesapák ezt örömmel tették, és azt mesélik, etetés, öltöztetés, sétálás, pelenkázás közben teljesen megváltozott a véleményük az anyákról.

Fókusz 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 17:20
Fitnesz anyukák, akik mindent megtesznek a tökéletes testtért

Kockás has, kerek popsi. Egy fitneszverseny, ahol az édesanyáké a főszerep. Nekik tényleg van akaraterejük. Mindannyian azt mondják, nem könnyű összeegyeztetni az edzéseket az anyai szereppel, ám ha a család mellettük áll, nincs akadály.

Anyukák, akik szülés után is bombaformába hozták magukat

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket.

Fókusz Plusz 2017-05-06


szerző:
2017.05.06. 18:50
Nehézbombázók - szexi anyukák a színpadon

Szexi bikiniben, topformában pózoltak a színpadon azok az anyukák, kismamák, akik a szülés után jobban néznek ki, mint előtte. Van, aki negyven kilót dobott le, és azt állítja, hogy a leghatásosabb súlyzózás a gyerek emelgetése. Mást a férje inspirált, a családi munkamegosztásból is kivéve a részét. És akadt, akivel a nagyobb gyereke edzett, mintegy segédedzőként ösztönözve anyát.

Híres anyukák meztelenül? - No de miért is?!

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a hat édesanyát, akik minden bátorságukat összeszedték, hogy félmeztelenül pózoljanak lányukkal vagy lányaikkal és egyetlen alkalommal így állnak kamera elé.

Sztáranyukák a ringben – irigység, intrika, versengés?

Híresek és szépek, de ami a legfontosabb, édesanyák. Állításuk szerint nem könnyű szülőnek lenni, főleg a mai világban, ahol a külcsín a legfontosabb. Őszinte vallomások következnek.

Story Extra 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 17:25

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50
Álomnappal leptek meg anyukák anyukákat

Álomnappal lepett meg 12 anyuka 12 másik, ismeretlen anyukát, hogy feltöltődhessenek egy kicsit. Volt, aki színházra, konditeremre vágyott, vagy arra, hogy végre rend legyen a gyerekszobában. A program szervezői olyan anyákat választottak ki, akik sok, vagy sérült gyereket nevelnek. A program vezetője azt mondta, szeretné, ha lenne folytatás, de nem kell erre várni, bárki bármikor segíthet.

Fókusz 2016-03-08


szerző:
2016.03.08. 18:55
Megalakult a szépségkirálynők titkos szövetsége!

A 2009-es Miss World Hungary, Serdült Orsi nemrég anyuka lett. Az örömhír hallatán ellátogattunk egykori vetélytársaihoz, akik már szintén édesanyák. Kaló Jennifer, Polgár Kriszta és Dobó Ági elmesélték az eddigi tapasztalataikat, sőt, jó tanácsokkal is ellátták Orsit.

Fanni és Edina: Mit szólnak lányaik szerepléséhez az édesanyák?

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja, akiktől hónapok óta hangos a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, most a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondol a két lány édesanyja a viselkedésükről. Megkerestük őket!


 

Fanni és Edina: Hogyan kommentálják lányaik szereplését az édesanyák?

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja, akiktől hónapok óta hangos a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, most a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondol a két lány édesanyja a viselkedésükről. Megkerestük őket! Hubai Antal riportja.

Shadi anyukája teljesen összeomlott

Nemcsak Shadi, az édesanyja is kiborult Eszter szerdai döntésén. Nem azon, hogy a fiút hívta ki párbajra, hanem az indoklásán. Shadi anyukája nem is tud napirendre térni fölötte. Szerinte a fiát megalázta a Villa ügyvédnője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való